עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by angel,

אם יש למישהו מושג מתי אמור לצאת need for speed 6 אים לא יצא כמובן תודה מראש לכל המגיבים

• 12 תגובות
    • 3k צפיות
  2. Started by simonsix,

לאחר שהסידרה הזו היתדרדרה למקומות לא נעימים ובעיקר לאור הכישלון של הכותר האחרון בסידרה, יש דיבורים ב EA על סתימת הגולל על הסידרה הזו למרות שכרגע אין הודעה רישמית, נמתין לה לכשתגיע. אני בעד. Not more than a month after the release of Need For Speed: Undercover, the Electric Playground is reporting that Electronic Arts may be cutting the franchise entirely. The videogame web show claims that future titles in the series have been canceled. EA director of communications Colin Macrae provided Electric Playground with the following comment: "We're working through a process on people, products, and facilities at EA and don't have any announcements today." http://www.1up.com/do…

• 47 תגובות
    • 4.8k צפיות
  3. Started by K0sTa,

מתי יוצא הנייד פור ספייד החדש?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by stingeR-,

כתבו כאן את כל מה שבא לכם שקשור למשחק! לא לפתח אותו לנושאים אחרים!

• 922 תגובות
    • 77.8k צפיות
  5. Started by Odedb52,

אהלן.. אני ממש מצפה כבר למשחק החדש שעומד לצאת, ופשוט נראה לי מוזר שעד עכשיו שיחררו את הדמו רק ל- 360 ולא למחשב. הסיבה היא שהמשחק יוצא ב- 13 לנובמבר שזה עוד שבועיים וחצי בערך. מישהו יודע האם יש סיבה מסויימת ל"עיכוב"? תודה וסוף שבוע טוב, עודד.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by e-Pit@m,

check this out.: www.needforspeed.com Amazing....

• 22 תגובות
    • 3k צפיות
  7. Started by micahel,

הורדתי מאימיול את הקבצים לשחק ברשת עכשיו אני לא יודע לאן להעביר כל קובץ בבקשה תעזרו לי תודה רבה רבה לכם!!

• 1 תגובה
    • 798 צפיות
  8. Started by בלוסטון,

שלום, שמעו משהו.. התקנתי את המשחק התחלתי לשחק וזה... וזה נראה לי דיי קל... אז מישהו יודע איפה אני בודק אם זה על "קל" או "קשה" אם אפשר בכלל... כי אני רוצה על הכי קשה... בבקשה זה דחוף... תודה..

• 5 תגובות
    • 768 צפיות
  9. Started by itsik2525,

מישהו יודע מה יהיו הדרישות מערכת שלו

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by Screw_Master,

http://www.youtube.com/watch?v=hN4hp-ro_W8 http://www.youtube.com/watch?v=fSwm6L2zX6g&mode=related&search= והנה רעיון עם אחד מהיוצרים מצחיק בטרוף http://www.youtube.com/watch?v=hN4hp-ro_W8 . וואי מאז MOST WANTED אני מחכה לחידוש !!! תראו את הסרטים יש שמה מלא מידע על המשחק !!!

• 83 תגובות
    • 7.3k צפיות
  11. ?? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 671 צפיות
  12. Started by natan805,

התחלתי לא מיזמו לשחק במשחק הזה אני רק בשלב השני .אבל יש דבר שאני לא מבין במשחק הזה שיש כוונת על אחד הרכבים שאתה מתחרה איתם ואז יש לך למעלה משהו כזה שאם אתה לוחץ על ctrl הוא מתרוקן .אין לי מוסג מזה עושה ומה זה משפיע משהו יכל להסביר לי ? אני יודה לו

• 6 תגובות
    • 928 צפיות
  13. Started by AtR,

שימו לב אילו מכוניות יופיעו במשחק הבא של סדרת NFS http://ps3.ign.com/articles/725/725538p1.html תיהיה שם גם Audi Le Mans Quattro

• 41 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. Started by David_Beckham,

http://www.gamershell.com/download_16174.shtml חיכנו לזה הרבה זמן ! הגיע הזמןןן :) :)

• 4 תגובות
    • 859 צפיות
  15. ערב טוב. התקנתי את המשחק need for speed crabon, משום מה באמצע המשחק אני מגבל את ההודעה של ה-"שלח דוח שגיאות" ממה זה יכול להיות? אין זמן מוגדר להתנתקות של המשחק. המפרט מחשב שלי הוא: ‏Core 2 Duo E6750 זיכרון 2 ג'יגה 800 8800GT 512 תודה

• 3 תגובות
    • 521 צפיות
  16. Started by amirx19,

ראיתי בסטיקי שהוא אמור לצאת בנובמבר.מצד שני אתמול ב20 לחודש היה אמור לצאת WORLD לא? מישהוא יכול להסביר לי מה קורה פה? שני משחקים ביחד?בחצי שנה? תודה.

• 1 תגובה
    • 858 צפיות
  17. Started by aradgonen,

היי ברצוני לשאול כמה שאלות על הHOT PURSUIT : 1 האם המכונית יכולה להפגע במשחק - הרס במנוע, שבירת חלונות וכו' 2 האם בעתיד יצאו עדכונים ושיפורים היכילו עוד מסלולים ועוד מכוניות? 3 באיזה חנות הכי משתלם לרנות את המשחק? (כולל חנויות מחו''ל וEBAY) תודה ארד גונן

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by bagetrek,

חוזרים למרדפים ..או שחוזרים אחורה בזמן .. EA כבר לא יודעים מה לעשות עם הכותר NFS .. אתם תחליטו ... רשימת רכבים : Alfa Romeo 8C Competizione Alfa Romeo 8C Spider Aston Martin DBS Aston Martin DBS Volante Aston Martin One-77 Aston Martin V12 Vantage Audi R8 Coupé 5.2 FSI quattro Audi R8 Spyder 5.2 FSI quattro Audi TT RS Coupé Bentley Continental Supersports Coupe BMW M3 E92 BMW M6 Convertible BMW Z4 sDrive35is Bugatti Veyron 16.4 Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport Carbon Motors E7 Chevrolet Camaro SS Chevrolet Corvette Grand Sport Chevrolet Corvette Z06 Chevrolet Corvette ZR1 Dodge Challenger SRT8 Dodge Charger SRT8 Dodge Viper SRT10 X …

• 124 תגובות
    • 28.4k צפיות
  19. Started by e-Pit@m,

הכותר הבא בסידרה??

• 23 תגובות
    • 4.1k צפיות
  20. Started by itsik2525,

איך קוראים לתוכנה שפורצים איתה את המשחק?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by sherlock1212,

מתי זה צריך לצאת? שמעתי שירדו מהסיגנון של אנדרגראונד(נראה לי שזה יהיה יותר טוב)

• 25 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. שיחקתי במשחק הזה במשך שעה וזהו יותר אין לי חשק לשחק האם זה כול כך משעמם או שזה רק אצלייי????

23. Started by bneli,

איך אני מגדיר את המשחק שיהיה ידני? התקנתי הת המשחק בציפיה אליו שיהיה כמו ה NFS RUN שהיה ממש טוב לדעתי אבל בנתיים ממש התאזבתי מזה שלא הצלחתי להגדיר גיר ידני ואחרי 5 דקות יצאתי העצבים מישהו יודע אם אפשר לסדר את זה? או שככה המשחק?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by avielsvis,

כשאני נכנס ל- costomize ורוצה לשים להבות או משהו דומה אז אין להבות ואין כלום רק עיגולים כאלה שאומר שאין כלום וכתוב 20\20 ויש מנעול והגעתי ל black list ה-11 עברתי 4 בוסים וזה rip

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  25. Started by --Shadow--,

Looking good...

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.