משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,390 דיונים בפורום זה
-
היי, הטופיק הוא פלנטסייד 2. אני לא מוצא יותר מדי ישראלים במשחק בשרת שלי Cobalt (EU). יש כאלה שמעוניינים לשחק ביחד כחלק מאוטפיט ("קלאן") מסודר בשרת? אני מקווה שהפוסט לא נוגד את חוקי הפורום (קראתי אותם, לא מצאתי משהו כזה).
-
- 0 תגובות
- 885 צפיות
-
-
לכל מי שיש PS3, Xbox 360 או מחשב (נורמלי), ברגע שתוכלו להשיג את טומב ריידר החדש שחקו בו דחוף! (טוב, למי שיש PS3 יש התלבטות קשה עם God of War החדש שגם אמור לצאת עוד מעט.) מאז Uncharted 3 אני לא זוכר משחק כזה טוב ובהתחשב בזה של-Xbox ולמחשב אין אותו אז בכלל למכשירים האלה הוא חובה. מבחינתי הוא נכנס לרשימת המשחקים הטובים ביותר ששיחקתי בהם. משחק חובה! (ועוד אני אחד שממש לא התחבר לסדרת המשחקים המקורית!)
-
- 11 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. בזמן האחרון שאני משחק Battlefield יש לי בעיה של פינג גבוה. זאת אומרת שלפני הבעיה אני הייתי מתחבר לדוגמא לשרתים באירופה בפינג של 40-90 ועכשיו שאני מתחבר לשרתים באירופה יש לי פינג בממוצע של 200-800 וזה גורם לי להרבה לאגים ולבעיות חיבור לשרת. אני לא יודע מה לעשות ואיך לפתור את זה. יש לי אינטרנט של בזק 12 מגה. תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני דיי חדש במשחק זה וגם בכל מה שקשור ל מולטיפלייר. רציתי בבקשה לדעת מה ההבדל בין שני סוגי הקרבות? האם נשקים שאני מצליח לפתוח ב co-op אוכל להשתמש בהם במולטיפלייר?
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
היי, אני רק מתחיל לשחק במשחק פעם ראשונה עכשיו. יש לי בקר XBOX 360 שמחובר למחשב והוא עובד במשחק אבל לא מזוהה אטומטית. זאת אומרת שמופיעים על המסך הכוונות לגבי הכפתורים שיש ללחוץ עליהם אבל אלה האותיות של המקלדת ולא של הבקר. למשל כשצריך לעלות על סולם כתב לי תלחץ על E, שזה כפתור במקלדת. מעבר לזה צריך להגדיר חלק מהכפתורים בבקר לבד. למשל לא היה שום כפתור בבקר שגרם להתכופפות, והייתי צריך להגדיר את זה במיוחד. איך ניתן להביא את המשחק למצב "דמוי XBOX" ככה שכל הכפתורים בבקר כבר יהיו מוכנים אוטומטית ושעל המסך יופיעו לי הכוונות עם כפתורי הבקר?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם, קניתי מאמזון את פיפא 13, והורדתי אותו משם. כעת שאני רוצה להתקין אותו, התוכנה מתחילה להוריד את המשחק, במקום להתקין מהכונן קשיח. מישהו יודע איך אני יכול להגדיר שהתוכנה תתקין מהמחשב? תודה.
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
כנראה שיש אלוהים, כי סוף כל סוף מישהו מתחיל ללכת לכיוון של Dreamfall Chapters! http://www.kickstarter.com/projects/redthread/dreamfall-chapters-the-longest-journey
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם, לא נשאר לי המון זמן לפני המטרה הבאה, אז צריך למהר. קוראים לי מתי, ואני עוסק ב"עבודה מלוכלכת". אתם יודעים, מסוג העבודה שאם אני אספר לכם עליה אני אצטרך לסדר לכם פגישה עם היוצר של Postal. בתחתית של בריכה. עם כרישים אוכלי אדם. וטבעת אש מסב.. בקיצור - הבנתם את הנקודה. אני פונה אליכם בגלל שאחרי סכסוך עם הסוכנות, החלטתי ללכת בדרך משלי (שימצאו מישהו אחר שיבצע עבודה מלוכלכת עבור שעות משחק ב-WoW). אני בעצם מציע את העזרה שלי לאדם הפשוט, שלא יכול להתמודד לבד אל מול הקשיים של המשחקים הנוראים האלו, שרק רוצים לראות את העולם עולה באש. אז ככה, אם יש לכם "בעיה" שדורשת "טיפול", אתם יכולים לשלוח לי הודעה סודית דרך הפרוטוקול המוצפן. אני קורא לו "דואר אינטרנטי" אבל אני חושב …
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא ראיתי פה נושא אחר של פורים אז פתחתי אחד. פורים חלף לו, והגיע הזמן לספר למה התחפשתם. אני הייתי נינג'ה. אני יודע, לא מקורי כ"כ, אבל שיהיה... אבל יש כאלה שלקחו את נושא התחפושת עד הסוף! הייתי בכנס הארוקון 2013 והיו שם כמה חבר'ה שהשקיעו והתחפשו לדמויות מעולם הגיימינג. לינק: http://www.games.co.il/article9388.html מה דעתכם? ולמה אתם התחפשתם?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיבלתי מSAPPHIRE קוד לבטה של המשחק LOADOUT Loadout of the Week - Week 1 (8/27/12) (Loadout Gameplay/Commentary) אני לא כל כך אוהב את זה. מישהו רוצה? כל הקודם זוכה.... שלחו לי ה"פ
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אולי נהפוך את המשחק למשהו יותר כיפי ונקים קבוצה של ישראלים למשחק? שכל אחד ירשום את השם שלו. או תחפשו אותי: ISRAEL-IAF בסיסים: idsaash1 ו idsaash2
-
- 0 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אני מסתכל על המחיר של ה tf300 לדוגמא ולא מצליח להבין אין הוא עולה 800 ובעל מסך של 10 מול הנקסס שבע או המיני אייפד החדש שעולים 1300 ומעלה ? האם הבטריה בגדלי השבע אינץ טובה יותר ? תודה
-
- 1 תגובה
- 970 צפיות
-
-
שלום אני קונה את ההגה של לוגיטק g25 ורוצה לקבל. מלצות על משחקי נהיגה איך ההגה?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
לגיימפלי המלא מ-E3: ראיון שהתקיים עם Frank Gibeau, על השנויים במשחק החדש: http://hwzone.co.il/games/news/138531 המחשק ייצא בפבואר 2013.
-
- 19 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
לפני לא מעט שנים, הייתה תקופה שלא ידעתי מה זה מחשב והמשחקים שהכרתי היו מכונות המשחקים ההם בקניונים. עברו השנים, הכרתי את המחשב, ואחרי כשנה הכרתי גם את האמולטורים שחסכו לי כמה שקלים/אסימונים היו שני משחקים שאני מאוד מקווה להיתקל בהם אך עדיין זה לא קרה, אנסה לתאר את המשחקים ואולי מישהו כאן ייזכר... המשחק הראשון הוא משחק כדורגל (אני לא אחד שאוהב משחקי כדורגל בכלל) המיוחד במשחק הזה, זה שלכל קבוצה יש 'כוח' מיוחד להתקפה והגנה לדוגמא: - לקבוצת ברזיל יש כוח, כשהיא נמצאת ברחבה של היריב אז יש לה אפשרות לתת בעיטת כח שגורמת לכדור לעוף לכיוון השער במהירות אדירה כזו שלרוב, השוער לא מצליח לעצור את הבעיטה ונכנס עם הכדור אל השער. - לקבוצת גרמניה יש כח, כשהיא ברחבה של היריב היא יכול…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המשחק שהתחיל כמשחק דפדפן והפך לאחד מהמשחקים המצליחים ביותר ב XBOX LIVE חוזר הבייתה למחשב האישי. החודש Trials Evolution צפוי לצאת למחשב בגירסה מיוחד. Trials Evolution יצא שנה שעברה ל XBOX LIVE והיה הצלחה גדולה (ממוצע של 90 ב Metacritic ומכר מאוד יופה), RedLynx עשו עבודה מדהימה והוסיפו יוצר שלבים, אדגרים חדשים (חלקם אפילו לא על אופנוע) והוציאו את המשחק מהמוסך בו הוא היה עד היום לעולם הפתוח. המשחק האחרון בסדרה שיצא למחשב היה Trials 2 שיצא ב 2008, מאז RedLynx היו תחת חוזה עם MS ויכלו להוציא את המשחק רק ל XBOX 360. לפני כשנתיים המפתחת נקנתה על ידי UBISOFT ונחמד לראות שזו בחרה סוף סוף להחזיר את TRIALS הביתה Trials Evolution: Gold Edition מפותח על ידי Ubisoft Shanghai תחת פי…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, האם מישהו יכול להמליץ על משחק co-op הדומה בסגנונו ובאיכותו ל rayman origins ו Trine? תודה
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
בגדול מטרת הדיון שכל אחד יגיד במה הוא משחק בתקופה האחרונה ומה הוא חושב על המישחק אני יתחיל 1-אפיק מיקי ,אני משחק על דולפין שזה אמולטור להרצת תוכנות WII וגימקיוב המישחק עצמו יצא רק לWII שלא ליתבלבל עם המישחק השני בסידרה שיצא לעוד פלטפורמות בגדול היה לי פעם WII ושיחקתי ברוב הבילעדים של הקונסולה ,אבל מאז שמכרתי אותה היו כמה מישחקים שפיספסתי וזה אחד מהם כיוונתי את הגימפאד 360 בימקום השליטת WII וסך הכל בינתים עובד בסדר ,פה ושם נפילות פרימים כי זה אמולטור וקצת בעיות סאונד אבל עברתי בערך רבע מישחק ואני מקווה לטוב המישחק עצמו בינוני 2-סופר מיט בוי ,קניתי בזמנו בסטים בזול ,לא כל כך הכרתי את המישחק אבל יתמכרתי עברתי 100% את עולמות 1-5 ועברתי את כל החלק "הלבן" בעולם 6 ורוב…
-
- 87 תגובות
- 17.9k צפיות
-
-
-
לכבוד הטיזר טריילר הגיע הזמן לפתוח דיון מקדים למשחק Debut Teaser HD - Hitman: Absolution מעניין אם הוא יהיה ברמה של הקודמים או נוראי כמו המשחקים האחרונים של IO (סדרת K&L). טיזר מצויין, אין אפילו רמיזה על משהו שבאמת קשור למשחק רק שיראו משהו מעניין ב E3. בסוף הטיזר מבליטים באדום את החלק הראשון של הקוד והוא מראה תאריך 110706, זה תאריך שכתוב שנה-יום-חודש וה 7.6 זה היום הראשון של E3
-
- 90 תגובות
- 20.8k צפיות
-
-
היי חברים. אני מעוניין לקנות את המשחק BF3 למחשב. אני די מבולבל. חיפשתי בזאפ ומצאתי מלא אתרים ישראלים שמוכרים חבילות הרחבה או את המשחק עצמו בטווח מחירים מאוד רחב. ראשית רציתי לדעת מה ההבדל בין המשחק עצמו לבין המשחק פרימיום. מעבר לזה - מאיפה הכי זול שאני יכול להזמין, לקבל קוד וקישור להורדת המשחק מהאינטרנט? אם שווה יותר להוריד את המשחק עם הפרימיום ויש לכם קישור שאפשר לקנות את זה בזול - אני אשמח מאוד. מצאתי דרך זאפ ב80 שקל את זה : http://gameclub.co.il/lhvrdh-battlefield-3.html?___SID=U שווה להזמין את זה? זה רק חבילת הרחבה? לא ברור לי מה הולך שם.. אשמח לעזרה בנושא! תודה, רן
-
- 18 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שיחקתי בגרסה הפיראטית לפני שהחלטתי לקנות את המשחק. הכל עבד חלק על הגדרות הכי גבוהות (למעט Anti-Aliasing שהייתי צריך להוריד רמה אחת מתחת). קניתי את המשחק והורדתי אותו בOrigin. אני נכנס למשחק רשת, וחשכו עיני. המשחק עובד - על - הפנים. הייתי צריך להוריד כמה דברים על medium-high כדי שיעבוד טוב, וגם זה לא חלק. טוב אמרתי, אולי זה רק המולטיפלייר (לכו תדעו). התחלתי משחק single player מחדש. גם משהו לא בסדר. יש איזורים (כל חדר שני בשלב הראשון) שהFPS פשוט יורד בצורה מאוד מורגשת. מה-שלא-קרה בגרסה הפיראטית. מזל שלי שאיכשהו הגעתי לזה שAmazon (מאיפה שקניתי את הKEY למשחק) עשו לי refund. ויוצא שלא שילמתי אגורה על החרא הזה. אני אישית הולך למחוק את הגרסה החוקית מהמחשב ולחזור לשחק בגרסה הפירא…
-
- 1 תגובה
- 908 צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם. הכל התחיל במוזה לבניית באגי אך בשל הקשיים והחוסר כסף מתפשרים כרגע על סימולטור אז קודם כל היה צריך לבחור הגה. בשוק יש מגוון חברות ודגמים בהתחלה התלבטתי על הg27 שנמכר בארץ עם אחריות במחיר סביר. אבל החסרונות שלו זה שהוא לא תומך ב-Xbox ואני משחק גם בforza וב-dirt שהם יותר ארקיד אבל ברמה גבוה מאוד!! ובשביל הפעלה לxbox צריך רכיב הנקרא XCM F1 http://www.xblafans.com/rich-racing-...#axzz2KxgU7WsI הוא קצת יקר בסביבות ה-100$ ויכול להיווצר בחלק מהמשחקים באג שלא יעביר את מלוא הפידבקים רטט וכו'. אז אם ההיתי לוקח את החבילה הזו ההיתי משלם בסביבות ה-2000 ש"ח על הגה של logitech g27 שלא הכי מתקדם + xcm f1 . ואחריות לשנה …
-
- 2 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום ושבוע טוב . התקנתי את המשחק Crysis 3 ובעת ההפעלה אני מקבל שגיאה : You need a DX11 capabie GPU to play Crysis 3 הכרטיס מסך שלי זה HD4870, יש מצב שבגלל שהכרטיס אינו תומך ב DX11 אני לא מצליח להפעיל את המשחק ? . ניתן לעשות משהו ? ? ... תודה .
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-