עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. נכנסתי אתמול לSTEAM כדי לרכוש את B:AC ולהפתעתי הוא נעלם ללא היכר כשניסיתי להגיע לדף שלו באתר של STEAM מתקבלת הודעת שגיאה http://store.steampowered.com/app/57400/ An error was encountered while processing your request This item is currently unavailable in your region אחרי קצת חפירות, מסתבר שבאמת לא הוציאו את זה לשאר העולם עדיין. מה נסגר איתם? כאילו הם רוצים לעודד פיראטיות.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by UnderZiC,

עוד פרק של Mw2 Co Op Sub & Like & Comment ! :DDD ---

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  3. Started by UnderZiC,

הקומנטרי היום מדבר על טיול משפחתי שעשיתי עם המשפחה שלי בפסח מקווה שתהנו, סיפור באמת נחמד לדעתי SUB & LIKE & COMMENT! *לא העלתי ביומיים האחרונים בגלל יום השואה. אני ימשיך להעלות עכשיו כל יום \ פעם ביומיים אני עוד לא בטוח. Sub me If You Enjoyed!!! --- www.youtube.com/underzic/

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  4. Started by hero,

המשחק הוא מעין 2d dota למי שמכיר. טריילר: http://www.youtube.com/watch?v=4NootvRYOm4 משחק אקשן תחרותי. עשוי ברמה מאוד גבוהה. easy to learn, hard to master. הקהילה של המשחק מאוד נעימה ובוגרת אחד ה-'nauts הוא leon the chameleon... והוא צרפתי. בסוף שבוע הקרוב המשחק יהיה פתוח לכולם free weekend, והוא גם יימכר במחיר מבצע של 5$. 5$ על המשחק הזה זו פשוט גניבה... באמת חבל לפספס את ההזדמנות. פרטים נוספים על הסופשבוע חינם: http://www.destructoid.com/free-weekend-of-awesomenauts-on-steam-238673.phtml שימו לב כמה הכתב אוהב את המשחק... קליפ בונוס..: פשוט תענוג של משחק. חובה לבדוק.

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. לפניכם קישורים על מנת להתמצא באשכול ולהגיע בצורה יעילה לחלק הרצוי : -חוקי הפורום -התחום התחרותי -שרת הטים-ספיק -תפקידי הטים-ספיק הפייסבוק הקהילתי : HWZone-FaceBook

• 4 תגובות
    • 10.7k צפיות
  6. Started by SuicideSilence,

שלום , יש לי את המשחק כבר שנה ולאחרונה התחילו לי בעיות עם הצבעים במשחק ,אחרי איזה שעה של משחק הצבעים נדפקים ,ואי אפשר להבין כלום במשחק . לא הצלחתי למצוא פתרון לבעיה בדקתי את המעלות של הכרטיס מסך בזמן המשחק והוא מגיע למקסימום של 78 (במנוחה 40-45) . אשמח לדעת אם מישהו נתקל בבעיה דומה או יודע מה יכול לגרום לבעיה זו .. כי זה ממש מתסכל אגב הכרטיס מסך זה gtx 560 ti

• 5 תגובות
    • 994 צפיות
  7. Started by Shual,

שלום, אני רוצה לקנות את המשחקים BF 3+4. איפה הכי בטוח וזול לקנות אותם? וגם, אם אני יעשה PRE OEDER זה יותר זול או משהו? עוד כמה זמן אפשר יהיה לעשות PRE OEDER? תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by esxadmin,

שלום רב, האם מישהו חווה נפילה של FPS כאשר נמצאים ליד עשן ואש כמוני ? באם כן, האם ישנו תיקון לכך ? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by dor123,

שלום: 1. כאשר אני מפעיל את המשחק Doom2 דרך Doomsday Engine גרסה 1.10 (גרסה אחרונה) במצב חלון, אינני יכול לבחור ברזולוציה הנמוכה מ-640x480. 2. כאשר אני נמצא בתצוגת מפה (לחיצה על Tab), ואני מסתובב, אז המפה עצמה מסתובבת והחץ שמסמן את מקומי, נשאר פונה כלפי מעלה (במקום שהמפה תשאר במקומה והחץ יסתובב, כמו בהפעלה ישירה ללא מנוע גרפי חיצוני או Doom95). שני התופעות קורות אך ורק במחשב שלי בלבד. במחשב של אבא שלי, שתי התופעות לא מתרחשות. ניסיתי להסיר את Doomsday Engine ולהתקין מחדש, וזה לא עזר. איך פותרים את הבעיות?

• 6 תגובות
    • 896 צפיות
  10. Started by yakirmizrahi,

שלום לכולם! רציתי לדעת אם הבעיות בשרתים נפתרו ואפשר לשחק באופן שוטף ואם בכלל שווה להוריד את המשחק?! רציתי גם לקבל פרטים עליו... 1. אם המשחק הוא כמו דיאבלו שדורש כל הזמן חיבור קבוע של אינטרנט? 2. ההתקדמות במשחק היא במשימות או שפשוט בונים עיר? 3. איפה הכי כדאי ומשתלם להוריד את השמחק?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום, קניתי את המשחק דיאבלו 3 ויש בפנים 2 כרטיסי אורח שאפשר להרשם איתם, אני מעוניין למכור אותם בהנחה משמעותית! ניתן ליצור קשר איתי במייל yanivanstra@yahoo.com לכל הפרטים. מי שירצה אוכל גם לשלוח לו תמונה של הכרטיס המקורי... בלי הסיסמא כמובן ;D צריך להוריד את המשחק באתר של בליזרד וכשצריך להרשם משתמשים בסיסמא שבכרטיס.

12. כנראה שאני משיג battlefield 3 שלא נגעו בו. השאלה אם ההרחבות באמת כל כך משמעותיות ? אם כן אז הבנתי שאני צריך לקנות את ה battlefield 3 premium . mailto:http://www.cdkeystore.co.il/index.php/k2-tags/genre/new-items/battlefield-3-premium-detail זה הכי זול שמצאתי וזה גם בארץ . מה אתם אומרים ? או שאני אסתפק במשחק בלי ההרחבות כי הבנתי ש4 יוצא מתישהו .

• 4 תגובות
    • 835 צפיות
  13. חברת דיסני סגרה את כל הפעילות של חברת לוקאס-ארט.כל הפרוייקטים בוטלו,וכל העובדים 'הלכו הבייתה'.המשחקים שתוכננו לצאת השנה(כמו Star Wars 1313) בוטלו. http://kotaku.com/disney-shuts-down-lucasarts-468473749?utm_campaign=Socialflow_Kotaku_Facebook&utm_source=Kotaku_Facebook&utm_medium=Socialflow

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  14. מחפש חנות אמינה לקנות ממנה key יחסית בזול ל SC2:HOTS יחסית בזול: כלומר לעומת בליזארד, שבה משום מה גרסה אירופאית למשחק עולה 40 יורו. (וגרסת US עולה 40$...) אני מחפש אירופאית בפחות מ2 האופציות האלה. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by r.b.y,

שלום אני מחפש את המשחקים של נייד פור ספיד אם מישהו מוכר אשמח לקנות חשוב לציין שאני מחפש רק את המשחקים האורגינלים תודה

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  16. again later זה ההודעה שאני מקבל שאני משחק ב season לפעמים נותן לי לשחק משחק אחד ואז במשחק השני אני מקבל את ההודעה. ה fifa מעודכן דרך ORIGIN ניתקתי את ראוטר וחיברתי את המחשב ישירות תוך ביטול NIS וה firewall של windows - לא עזר. חיפשתי בגוגל וניסיתי את ה"פתרון" ב EA answer HQ - גם לא עזר. מישהו יודע/נתקל בפתרון שכן עובד? תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by jackhammer,

שלום לכולם כן אני יודע שזה משחק ישן נזכרתי שאף פעם לא סיימתי אותו עד הסןף אז החלטתי לנסות. כבר סיימתי מלא משימות והתקדמתי די הרבה במשחק אבל באחת המשימות עפתי למים אז עשיתי LOAD משמירה קודמת (היחידה שיש לי), רשום LOAD SUCCESSFUL אבל המסך נהיה שחור ולא קורה כלום. חיפשתי קצת בגוגל אבל כל המקרים שאנשים אומרים שזה קרה להם זה היה בגלל שהם שמרו במפעל גלידות הזה. אני שמרתי בVERCETTI ESTATE (האחוזה הגדולה באי הזה באמצע המפה). ניסיתי להתקין את המשחק על מחשב שני ולהעביר את השמירה אבל אותו דבר קרה לי..... יש למישהו רעיון איך לפתרון את זה? אני יודע שזה משחק ישן אבל אולי מישהו מהותיקים פה זוכר אם היה לבעיה הזאת פתרון... תודה מראש

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. Started by ~BaRaK~,

Resident Evil 6 Captivate 2012: Behind The Game Interview המשחק צפוי לצאת ב2 לאוקטובר השנה. - נוכל לשחק עם שתי הדמויות הראשיות מהמשחקים הקודמים, Chris Redfield (מהמשחק החמישי) ו - Leon S. Kennedy (מהמשחק הרביעי) . בנוסף הם יקבלו שותפים חדשים: Piers Nivens יהיה השותף של כריס ו Helena Harper תהיה השותפה של ליאון. - לכל אחת מהדמויות יהיה קו עלילה נפרד. העלילה של כריס תתרחש בסין במקום שנקרא Lanshiang , והעלילה של ליאון תתרחש בבירת ארה''ב - וושינגטון DC, ובעיר Tall Oaks שהותקפה ע''י וירוס שדומה לזה שתקף את העיר Raccoon. - קו עלילה נוסף יהיה על דמות חדשה במשחק בשם Jake Mueller, שהוא הבן של Albert Wesker ובסה''כ המשחק יעקוב אחרי שלושה עלילות שונות. - ישנה דמות נוספת שנוכל…

• 30 תגובות
    • 8.8k צפיות
  19. המשחק צפוי להתבסס על עולם חדש ומקורי שייכתב ע"י סופר פנטזיה ידוע (Tracy Hickman) ולכלול מולטי מושקע מאד אבל גם אפשרות אופליין. הדגש במשחק יהיה על חקירה ועלילה ולא על קרבות ואיסוף שלל, כמו כן המשחק אמור להיות בפורמט אפיזודי. המשחק כבר הגיע ליעד שלו של 1M דולר תוך כשבוע וחצי ויש לו עוד כשבועיים וחצי לקמפיין ה - KS שלו. http://www.kickstarter.com/projects/portalarium/shroud-of-the-avatar-forsaken-virtues-0 עוד כתבות על המשחק: http://www.polygon.com/2013/3/8/4076734/shroud-of-the-avatar-richard-garriott http://www.rockpapershotgun.com/2013/03/08/revealed-richard-garriotts-massive-ultima-successor/ http://www.ign.com/articles/2013/03/08/ultima-creators-next-game-shroud-…

20. Started by hattricking,

מישהו מכיר משחק פול שמתנהג על פי חוקי הפיסיקה בעולם האמיתי ?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. שלום לכולם, שאלה... אם אני עושה Pre-Order למשחק בסטים או באוריג'ן האם מחייבים אותי מיידית? כמו כל קנייה של משחק שכבר יצא? או מחייבים אותי בסמוך או ביום השקת המשחק?

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by rony1880,

היי אצלי אני על רזולוציה של 1920X1200 הכל על very high + פילטר על AAX8 מקבל בין 17 עד 22 FPS , מעניין מי מקבל כ40 FPS כך

• 63 תגובות
    • 9.3k צפיות
  23. Started by 2130TOMER,

שלום לכולם שיחקתי משחק שהייתי קטן (בערך לפני 10-8 שנים) ואני מאוד הייתי רוצה לשחק בו שוב לפי זיכרוני מתחילים בתוך סירה עם 3-4 חילים לכל אחד מהם יש יכולות שונות (צלף , צוללן וכו) המטרה הייתה לכבוש אי קטן ליד, יש מגדלור וסלעים מסביב לאי זה מה שאני זוכר אם מישהו מכיר זוכר אני הודה לו מאוד אם הוא ימצא לי את השם של המשחק תודה אם יש שאלות נוספות תרשמו

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by simonsix,

Publisher: 2K Games Developer:Gearbox Software Genre: Action Release Date: 9/18/2012 אתר הבית ביקורות טריילרים יוטיוב רישמי סיפור משוגע, דמויות הזויות ואינספור רובים הופכים את המשחק השני בסדרה למהנה בטירוף. אה כן, ויש גם אינספור רובים היו המון דברים נפלאים ב-Borderlands הראשון. האווירה המשוגעת והדמויות הססגוניות, האויבים המגוונים, המון רובים וארבע דמויות מגניבות. היו גם הרבה בעיות במשחק הראשון, הגראפיקה הייתה בעייתית במקומות, הסיפור היה חלש והדמויות לא התחברו אחת לשנייה, ולמרות שכל אחת הייתה מגניבה בפני עצמה, המשחק הרגיש כמו הרבה זיקוקים בלי יותר מידי תוכן. ההרחבות שהגיעו לאחר מכן תיקנו ושיפרו הרבה, והציפייה לעתיד רק גברה. מכל האלמנטים שהזכרנו, הדבר …

• 154 תגובות
    • 29.9k צפיות
  25. Started by ALÞHA,

דיונים חדשים בפורומים