משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
כאמור, מכרתי WORLD OF WARCRAFT DWARF PRIEST 60 "משוכלל" בEBAY ב1722 שקל, הבחור שמכרתי לו WOW שלח לי בדואר SC: CT בחינם בגלל שהייתי נחמד והוא קיבל אותו עם הנייד שלו של ALIENWARE. סתם שאלתי אותו בפוקס אם יש לו, אמרתי מה יש להפסיד.... פתאום הוא אומר לי שיש לו ואין לו מה לעשות בו כי הוא לא אוהב את הג'אנר הזה וזה עוד ארוז ויושב אצלו במדף כמה חודשים, אז הוא שלח, והגיע לי שלשום, פשוט משחק הירואי ! סיימתי את הראשון, ההרחבה והשני, כל הסדרה פשוט מדהימה ! כמה חיכיתי למשחק הזה שניייייייייים, אני ממליץ לכולם לקנות אותו ולהנות ממנו ברשת, איזה כיף זה, יש 2 מצבי רשת, אחד זה שאתה ועוד מישהו מהעולם עושים MISSIONS מול המחשב ועוזרים אחד לשני לדוגמא לטפס עם חבלים (אחד תופס למעלה השני מטפס וכ…
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
אנו מזמינים אתכם להכנס לשרת הדיסקורד של קב' הגיימרים Artemis ישראל. שרת דיסקורד איכותי ומושקע של שחקנים בגילאי 22+ שנבחרו בקפידה. הקהילה משחקת במשחקים: CODWZ, ApexLegends, battlefield v, GTAV, VALORANT, CS:GO ועוד... * מעכשיו ניתן להאזין ולדבר בשרת באיכות כפולה - 128KBPS. יש גם קבוצת וואטסאפ של 40 איש שתוכלו ישר למצוא חברים למשחק. ----------------------------------------------------------------- https://discord.gg/TgUNFKY ----------------------------------------------------------------- *כל מה שאתם צריכים לעשות זה להוריד/להיכנס לדיסקורד. *לאחר הכניסה לשרת נא בחרו ROLE של המשחק שאתם משחקים ולאחר מכן החדרים אליו ייפתחו. קצת תמונות: …
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה שאני מתאר לעצמי מתרחשת גם לאנשים אחרים דבר ראשון המשחק מצוין והכל עובד חלק. אבל... כשאני טוען משחק ששמרתי (יש פס כזה שמתמלא) הוא עושה בעיה ויוצא לי מהמשחק. כבר רשמתי פו בפורום על הבעיה המעצבנת הזאת ואמרתם לי להוריד את ה patch ואכן הורדתי אבל עדיין שום דבר לא עוזר יש לי xp באנגלית נ"ב יש לי שני משחקי GTA (אחד מהם הוא גרסה רחבה יותר של שתי דיסקים, והשני הוא גרסה של דיסק אחד אולם אין רדיו במשחק) ובשניהם זה לא פועל!!! מה לעשות?! בא לי להתאבד כבר, זה משחק א ד י ר משהו יכול להציל אותי?
-
אני במשימה הראשונה -הגעתי לרכבת בפראג ואני מחפש את החדר בקרה כדי לגרום לרכבת לנסוע אבל אני לא מוצא כלום לאן ללכת מה עושים ?
-
- 3 תגובות
- 956 צפיות
-
-
איך אני מאמן שם? יש לי את כול החדרים,ובחדר של האימון יש לי את הבובות! סימנתי ב MINIONS שיאמן לוחמים אבל כלום לא קורה
-
- 11 תגובות
- 877 צפיות
-
-
לאחרונה שמתי לב שהפינגים בארץ לפעמים נוטים להיות גבוהים, פתאום. בהתחלה הם בסדר, הם פשוט קופצים ואז "מתייצבים". שמתי לב שזה קורה בעיקר ללקוחות נטוויז'ן בכלבים, לא ב-ADSL, ולא בכבלים + ספק אחר... מוזר. התקשרתי כמה פעמים לנטוויז'ן, והם טוענים שהבעיה אצלי. מחשב מפורמט, בלי וירוסים, ספייוור, וכל הזבל הזה... גם שיחקתי עם פקודת ה-rate, לא עזר. לא כל השרת ככה, אבל הרבה. מישהו עוד חווה את הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 844 צפיות
-
-
לא כולל שום נושא הקשור לווארז חבר שלי קנה לפני איזה 3 חודשים המשחק BATTLEFIELD2 מכיוון ורציתי להתנסות,התקנתי את המשחק גם אצלי ואהבתי... מזה חודשיים לא שיחקתי במשחק,והחלטתי לעדכן אותו ולבדוק... אבל מכיוון ואני לא רוצה להשתמש בCD KEY של חבר שלי,החלטתי לקנות CD KEY משלי באופן עקרוני,מחר אני אמור לקבל את הCD KEY שאני קונה [אני קונה סידיקי מקורי דרך MGAMERS...שקונים סידיקיז מיצרניות...דבר חוקי לחלוטין-אני משלם 89 ש"ח ומקבל חצי מוצר-כלומר-סידיקי מקורי,בלי קופסא ובלי דיסק...] אבל מכיוון ובבעלותי יהיה רק הסידיקי,רציתי לדעת האם ניתן להריץ את המשחק ללא דיסק? [באמצעות IMAGE או באמצעות קראק] חבר שלי אמר שכשהוא ניסה להפעיל עם IMAGE הפאנק באסטר סירב לחבר אותו לשרתים,עד שהוא הכניס ת'דיס…
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
המשחק הוא משחק פעולה בעולם של פנטזיה. יש 2 קבוצות, בני אדם וחיות. לכל קבוצה יש מספר סוגים שונים של לוחמים בנוסף לכל קבוצה יש בנאים, ומה שנקרא COMMANDER שצופה על המשחק מלמעלה. המשחק מתמקד בכיבוש RESOURCES, ובנייה של מבנים שנותנים חפצים שונים שכל אחד יכול לרכוש, כמו כלי נשק ומגנים, כאשר כל אחד מקבל כסף כאשר הוא הורג מישהו מהקבוצה השניה, או לחילופין יש גם יצורים שלא שייכים לאף אחד וניתן לצוד אותם בשביל EXP וכסף. במצב LATE GAME ניתן להשתמש בכסף בכדי לקנות ייצורים "מיוחדים", אחד מהם שזכור לי היה ה DEVOURER, ייצור ענקי שהיה "בולע" עם הזרוע שלו שחקנים. מישהו זוכר\מכיר\יודע על מה אני מדבר?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פאקין לא מבין, כול הזמן אנשים אומרים ששום מחשב לא יכול להריץ את CRYSIS על הכי גבוה, ואומרים שזה בגלל המנוע .. אוקי אז יענתו עם אני בא עם הלוח החדש של ATI עם אני לא טועה שיהיה שם 4 חריצים ל PCI - E ואני תוקע שם פאקין 4 כרטיסי מסך הכי סוסים שקיימים נראה לי ה 8800GTX או נגיד הסדרת NVIDIA 9XXX שתצא עוד כמה זמן ועושה OC למעבד Q6600 שיהיה Q12.000 זהההה עדיייייייייןןןןןןן לא יעבודדדדד?
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
שלום לכולם, יושב אצלי רעיון בראש כבר תקופה וחשבתי לקבל קצת אינפורמציה לגביי רכישות של משחקים השאלה שלי היא כמה מכם משקיעים כסף ורוכשים משחקים דרך Steam או Origin חנויות כמו BUG PCgames וכו' אשמח אם תשתפו גם מאיפה אתם קונים בדרך כלל
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לשנות את ההגדרות של השליטה במשחק (מקלדת). אני לא מצליח בכלל! הוא לא נותן לי גישה לשנות את כפתורי המשחק (מסירה, בעיטה וכד'..) הוא תקוע על שלט של XBOX בבקשה תעזרו לי..
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
נמעס מפרו אוולושיון סוקר כל היום, אני מחפש משחק טוב שהוא לא כדורגל ולא מרוצים לשחק עם החבר'ה בפוסי2. יש הצעות מענינות? ואיך קראים למשחק של הכדור עף חופים עם הבנות סיניות ה...נחמדות ? ואני לא בטוח מה עדיף Fight Night Round 3 או WWE SmackDown! vs. RAW 2006 מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
בכללי.... הייתי רוצה לדעת אם אתם מרוצים או נהנים או בכללי חורשים על WOW WORLD OF WARCRAFT למה כי אני די נהנתי... גם אין לי כל כך מחשב טוב וכל ההגדרות שלי הם מינימליות.. אז אני יודע שאני מפספס ממש הרבה מין המשחק... אבל באמת! אני חושב שהוא משחק טוב מאוד והייתי רוצה לדעת מה אתם חושבים והייתי רוצה לדעת אם אתם בעד PRIVTE SERVERS לWOW כי ראיתי שיצאו כמה ונמאס לי מהסרבר המקורי.... (לאגים.,הרבה אנשים והכסף כמובן) אז מה אתם אומרים?
-
- 30 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הכנסות סרט האנימציה החדש בכיכובו של השרברב האיטלקי המפורסם עולות גם עם הציפיות האופטימיות ביותר - וסוללות את הדרך לעוד הרבה סרטים שיבוססו על משחקי וידאו לכתבה
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
- 1 follower
-
-
וזה קורה המווון בבקשה עזרה.. והדרייברים שלי מעודכנים...ויש לי מחשב חדש... מה הבעיה?
-
- 9 תגובות
- 826 צפיות
-
-
יש לי עכשיו את המשחק ועל השניות הראשונות כבר יש לי -. יש איזה טיפים שיעזרו לי? ???
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נצחו אותי ! (מנהלים אנא גלו הבנה, זהו אינו ספאם כל עוד מדובר בת'רד שמעודד תחרות ודיון). בהצלחה
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מחפש חברה לשחק במולטי. או להתחיל דמות חדשה מאפס ולהתחיל להתחזק, או למצוא דמות ביניים כזאת ולהתחיל איתה. מה שרוצים, יהיה טוב. אז דברו. ואפשר לדבר איתי גם באייסי: 86492320
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
hitman: contracts לשחק אותו על הפרטים הגרפים הכי גבוהים (ועם רזולוציות גבוהות כמו שאפשר היום) + המשחקיות האדירה שלו. חוויה!
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למשחק רשת!!. ההגבלות: הוא צריך לעבוד על Pentium 2 וwindows 98 , כי זה לחדר מחשבים עם רשת של 15 מחשבים ואנחנו רוצים איזה משחק רשת שנוכל לשחק ביחד כמה ילדים בשביל להעביר את הזמן.
-
- 7 תגובות
- 687 צפיות
-
-
Publisher: City Interactive Developer: City Interactive Release Date: May 25, 2010 המשחק נראה על פי הטרייל חביב למדי אם כי כמה אפשר לשחק ברשת רק עם סנייפר? בנוסף החברה שאחראית על הפיתוח די ידועה במשחקים הז'אנרים שלה. Exclusive Multiplayer Debut Trailer http://www.gametrailers.com/video/exclusive-multiplayer-sniper-ghost/100138
-
- 41 תגובות
- 12.1k צפיות
-
-
שלום כל המשחקים שיש לנו אותו סגנון של יריות, הרג, והשרדות, אני מבקשת המלצות על משחקים בסגנון שונה, אולי מחשבה, או משימות, בקיצור כל מה שנחמד
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אתם משחקים את אחד מבניה של גברת ג'קסון, בעלת עסק למשאיות כבדות. גברת ג'קסון מתכוונת לפרוש מהמקצוע אחרי 50 שנה והיא רוצה לבחור לה יורש מבין בניה. מי שיחזור עם הכי הרבה כסף אחרי 60 יום - מנצח. המטרה: לבחור אחת מהמשאיות הכבדות ולצאת לדרך. אפשר להרוויח כסף ע"י מסחר (קונים בזול בעיר אחת ומוכרים ביוקר בעיר אחרת), ע"י הימורים במכונות הימורים בבארים (לא כסף גדול...) או (הכי כיף) להכנס בכל כלי רכב על הכביש, בין אם זה אופנוע או משאית כבדה אחרת. השליטה לא קשה במיוחד (לומדים 6-7 מקשים ויוצאים לדרך) וממש מרגישים שנוהגים בכלי רכב ענקי בפניות וכו'.. הגרפיקה חביבה מאוד (המשחק רץ יפה מאוד על ה-440 שלי), הסאונד נחמד (יש תחנות רדיו משעשעות לבחירה - כמו ב-GTA. מוזיקת קאנטרי מטורפת!), והכל מל…
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום, פתחתי קבוצה בפייסבוק בשביל ליצור מקום מפגש על מנת שנוכל לארגן משחקים ביחד הרי לא כיף לשחק לבד ויותר מהנה לשחק בקבוצה עם חבר'ה... בקרוב אני בודק אופציה להקים שרת TS אז מי שבעניין שיכנס לקבוצה בפייסבוק hardline - israel אני מצרף קישור לקבוצה כי קצת בעייתי למצוא בחיפוש הכללי: https://www.facebook.com/groups/1580182765591801/
-
- 0 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום חברה בשונה מBATTELFIELD3 שניתן לבחור SERVER ישירות מהWEB שזה מצוין נראה כאילו יש לי איזה בעיה בMW2 אולי בהגדרות כשאני נכנס למצב המולטיפליר ומבקש למצוא משחק לא אמור להיות אופציה לבחור SERVER שעליו משחקים עוד אנשים ? המחשב פשוט מחפש לבד וזה יכול לקחת לפעמים 20 דקות!!! יכול להיות שאין שחקנים פשוט?? צירפתי תמונה צילום מסך תודה על העזרה [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-