עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by EyEOnE,

משום מה היום נזכרתי במשחק שראיתי טריילר שלו אצלך חבר בערוץ המשחקים שהיה ביס לפני כ-4 שנים. בטריילר היה מוצב/מחסום אמריקאי בתוך עיר עיראקית, עם זכרוני לא מטעה אותי היה שם גם את קונסוליה של ארה"ב. הטריילר נגמר בקטע של העיר מלמעלה שרואים את האזור של המוצב. מעזרה עד כה בפורום אחר יש לציין שזה לא: BF2 Soldier of Fortune America's Army SOCOM Close Combat: First to Fight Iron Storm Conflict: Desert Storm Full Spectrum Warrior Delta Force

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by gman_il,

חברים, אני פשוט לא מצליח להסתדר עם התוכנה. אני מכוון אותה ל- 30 FPS ולחצי מסך וניסיתי להקליט 20 שניות של משחק (לא רשת) מ- COD MW2. זה יצר קובץ ענק של 800 מגה שלא נפתח בכלל ב- VLC וגם היה בלתי אפשרי לשחק בזמן שמקליטים , ה- FRAME RATE ירד משמעותית. עכשיו אני רואה שאנשים כל הזמן מעלים סרטים בעזרת FRAPS , מישהו יכול להדריך אותי קצת בנושא?

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. Started by Oren_25,

האם קניה דרך התוכנה הזאת בטוחה? (דרך הכרטיס האשראי) אני לא מפיץ את הפרטים שלי של המשתמש בטח לא סיסימא.. ואני בודק באופן קבוע את המחשב שלי בתוכנה Spybot - Search & Destroy זו השתדלות מספיקה? או ששמעתם שקרו מקרים לא נאימים בעת ביצוע קניה שכזו?

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by Spider1,

??? I5 760+ 4 GB MEM+RADEON HD 5750 לא סוחב GTA אפילו ב-1024 על 768 כשהכל LOW אני מרגיש שקניתי מחשב גרוטאה מה לעשות? אודה לעצה מקצועית כדי שאפשר יהיה לשחק

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by LIDOR_13,

שלום לכולם, אני רוצה הזמין משחקים לXBOX שלי מהחנות shopto אבל אני לא יודע אם היא אמינה היתרון זה שהיא מוכרת בחצי מחיר[ובמיוחד עכשיו עם המבצעים של הקריסמס שלהם] אבל אני אף פעם לא הזמנתי ממנה ואני לא יודע אם היא אמינה מישהו קנה מהחנות פעם?קיבלתם תמשחק?אתם מרוצים? תודה לעוזרים זה ממש חשוב! ד"א יש מכס על משחקים? אני רוצה להיות בטוח...!

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by bennnn,

שלום לכולם-יש לי את המחשב כמעט שנה ואלו המשחקים שהספקתי לסיים: the sabuter crysis crysis warhead call of duty-mw 2 call of duty-world at war call of duty-black ops shank medal of honor-2010 battelfield-bad company 2 mafia 2 james bond-blood stone turok כפי ששמתם לב אני די אוהב יריות מגוף ראשון,אך לא בהכרח. אני מתלבט עכשיו בין DARKSIDERS לבין S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat התחלתי לשחק בדרקסיידרס הגעתי אולי למשימה השנייה-משחק ממש נחמד-השאלה מה יהיה יותר קצר וקליל.? אני רוצה משחק שיהיה קל יותר ואסיים אותו מהר.מה עדיף מבין השניים? ואולי יש עוד משחקים שתוכלו להמליץ כפי שראיתם את הסגנון.וכן גי טי איי החדש לא ככ עשה לי את זה..תודה

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by Tal-T,

בנדוד שלי הביא לי דיסק מקורי של COD 4 , אני מנסה להתקין ובאמצע ההתקנה מופיעות לי שגיאות כאלה: http://www.up2il.co.il/users/public/be61cod4error.jpg http://www.up2il.co.il/users/public/4f5aerror2.jpg פעם קודמת ניסיתי והופיעו שגיאות אחרות , מה לעשות ? אני מת לשחק במולטי..

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. סדרת משחקי הקרבות המצליחה מיפן תנחת לראשונה ב-Steam, ולא תדרוש רכיבים מתקדמים יתר על המידה בכדי להנות מקצת אקשן מהיר ומאתגר לכתבה

9. יוצרי המשחק החדש בסדרת הפעולה המפורסמת מתקשים להכיל את התלונות החוזרות והנשנות אודות עודף התקינות הפוליטית לכתבה

10. העיצוב מרהיב והאלימות קשוחה מאי פעם - אך כותר הקרבות החדש כולל גם חובה לעבודה מקוונת במצבי משחק לשחקן יחיד וכמות גדולה של מיקרו-עסקאות בכסף אמיתי לכתבה

11. אופנת חידוש המשחקים מהעבר נמצאת בשיאה, ואנחנו כאן בכדי לספר לכם על עוד כמה פרוייקטים שלכל חובב גיימינג ראוי לחלום עליהם לכתבה

12. גם משחק בסגנון warcraft 3 יהיה טוב , העיקר משחק שאוספים כסף, בונים בתים, קונים חיילים ותוקפים אם יש אשמח שתכתבו לי (אבל משהו עם גרפיקה נורמלית) תודה רבה!

13. Started by gameri,

הורדתי RED ALERT 2 מ ORGIN בקוד של 17 משחקים המשחק עובד אבל לא רואים כלום ניסית לשנות כל ההגדרות מערכת הפעלה רצוליוציה לא יודע מה זה עובד אבל לא רואים כלום אני שומע אני יכול להזיז את העכבר אני לוחץ על אני שומע אותם אבל מסך שחור RED ALERT 1 עובד RED ALERT 3 עובד אבל 2 לא האם מישו יודע מה יכולה ליות הבעיה ואיך אני פותר את זה תודה לכל המגיבים

14. Star Wars Jedi: Fallen Order זוכה לתשבוחות ברשת - אבל ההשקה הפכה צורמת לקהל הישראלי עם מחיר גבוה באופן קיצוני בחנות של פלטפורמת Steam לכתבה

15. Project Scarlett, משפחת קונסולות הדור הבא של מיקרוסופט, מקבלת את המיתוג והמראה הרשמיים שלה בטריילר טרי - שנה לפני ההשקה המיועדת לכתבה

16. ענקית התוכנה והמשחקים Epic Games מכריזה על השלב הבא שלה בעולם הגרפיקה הממוחשבת - הכירו את מנוע ה-Unreal Engine 5.0 לכתבה

17. Started by DivineS,

טוב תודה לאל סוף סוף קיבלתי את הציוד שלי (חלקו מתן אתה בן זונה אני אוהב אותך לא כזה אכפת לי THOUGH) Razer Deathadder 2013 Razer Blackwidow 2013 *not ultimate* המקלדת קיבלתי מ IVORY המקלדת הישנה שלי BLACKWIDOW 2012 ULTIMATE EDITION נהרסה ונשארו לי שבועיים לאחריות ובידיוק היום קיבלתי בחזרה בגלל שהם לא מוכרים יותר הביאו לי חדשה Razer Goliathus MED Razer Carcharias אל תקנו את האוזניות האלה ממש לא ממליץ לא אטומות כמעט בכלל לא כל כך נוחות למען האמת אבל בכל זאת יש לי אותם רק עשרים דקות ויש להם רעשים מוזרים כמו זבוב כזה זה נגרם בגלל החיבור USB שלא חייבים להשתמש בו אבל בשביל שהצדדים יזהרו חייבים . זה לא קורה לכולם אבל להרבה זה יקרה.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Kobi Harosh,

שלום לכל קהילת שחקני BO2 . עקב פניות רבות בנוגע לפתיחת קבוצת ADV בקהילה שלנו , החלטנו לשתף אתכם ולערוך סקר קצר האם וכדאי לפתוח את ה - ADV . היינו שמחים לדעת דרככם " השחקנים " מה דעתכם ? יש להיתייחס לדברים הבאים : 1. מה הוא הקריטריון לשחקן ADV ? 2. איך בוחרים שחקן לקבוצת ה ADV ? 3. כמה שחקנים יכללו בסך הכל ? 4. האם נכון עכשיו להקים קבוצת ADV כאשר GHOSTS בפתח ? 5. כמה גאטרים ADV ירוצו בשבוע ? 6. מה תיהיה ההשפעה על השחקנים שאינם ADV ( בכמות גאטרים ) ? אנו נשמח לקבל את היתייחסותכם , ולשמוע רעיונות חדשים על מנת לאפשר לכולם להנות , כאן איתנו . בברכת שבת שלום וסופ"ש נעים לכולם .

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Gotze,

אוקי מי אתה חושבים המריץ הכי טוב בקהילה הכי נחמד לדעתי המריץ הכי טוב זה : SLICER

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by matan1806,

אז כמו שכולם יודעים יש לנו בעיה בבחירת המפות בגאטרים , נוצר מצב שיש שלושה מפות שנבחרות שוב ושוב ושוב ונותר 2 מפות שאף פעם לא נבחרות לכן אני עושה את הסקר הזה בשביל שאתם תבחרו איזו שיטה אתם מעדיפים . שיטה 1 : המריץ בוחר את המפה בתחילת הגאטר והוא מדווח בתחילת הגאטר איזו מפה נבחרה . שיטה 2 : המפה נבחרת באופן רנדומלי על ידי שימוש באתר : http://chooser.willz.org/ מקווה שהרבה יצביעו כי זה הולך להשפיע על בחירת המפות בקהילה .

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by eriksexy,

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by kalabokk,

טוב אז כמו שאתם יודעים, הם אמרו שלא יהיה theater mode וזה מהסיבה שלXBOX יש feature חדש כמו Fraps שמקליט בזמן שהם משחקים ככה שאין להם צורך לtheater וזה אומר ש.. או שיש קונסול (record) או שאין לא זה ולא זה, מה שמשמיד כל תקווה למשחק תחרותי.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. לאחר הצלחתנו בסרטון באסים בבאגז', ישבנו וחשבנו בצוות הערוץ מה אפשר לעשות ? איזה דמות אפשר לקחת שהרבה מכירים ולהעתיק אותה לBF ? אז מצאנו את הדמות, והיא יניר האחמ"ש (לראות את המקורי למי שלא מכיר לפני שרואים את שלנו) דעה אישית שלי בתור מנהל הערוץ, הסרטון לפי דעתי יצא נחמד ולא יותר, אך זה לא יקרה יותר ומעטה והלאה נפציץ בסרטונים אך אני מפרסם בכל מקרה על מנת לקבל תגובות בונות מכם, הצופים צפייה מהנה -

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. עץ הטורניר של השלב http://binarybeast.com/xCoDBO21309220 החוקים הם החוקים המלאים: נשקים מותרים Assault Rifles MTAR, Type 25 , SWAT-556, FAL OSW, M27, SCAR-H, SMR, AN-94 SMG MSMC, Chicom CQB (2 per team) Sniper Rifles Ballista, DSR 50 (1 per team & no pickups) Shotguns R-870 MCS, KSG (1 per team & no pickups) Pistols Five Seven, Tac45. Perks Toughness (Perk 2) Awareness(Perk 3) Lethal Frag grenade Tactical Smoke/Flash (1 per player) Attachments FMJ, Ballistics CPU, Iron Sight RECORD ON ! שזהים לחוקים של 5vs5 מידע לגבי האנטי צ'יט: האנטי צ'יט בו ישתמשו במהלך המשחקים הינו UAC3 - Universal Anti-Cheat 3. אותו ניתן להוריד בלחיצה כאן.…

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by FrozenStorm,

מרפרור קצר בפורום לא ראיתי הרבה משתמשים שקנו מחנויות כאלה.. בכל מקרה אני ממליץ לכם על החנויות האלה: http://www.onlinekeystore.com/home.php http://www.g2play.net/store/ למען הסר ספק מ OnlineKeySore רכשתי: Battlefield: Bad Company 2 Battlefield 3 Premium Battlefield 4 + China Rising DLC (בהזמנה מוקדמת) מ G2Play רכשתי: Call of Duty: Modern Warfare 2 Battlefield Bad Company 2 Vietnam Battlefield 3 Limited Edition אני מסתכל איפה יותר זול באותו יום וקונה. כולם עבדו נפלא, זה פשוט כל כך זול ונוח בצורה מגוחכת שאני לא מבין למה כולם להוטים לקנות מOrigin. החנויות האלו מאוד אמינות ומתוחזקות (קיימות כמה שנים טובות) ובדרך כלל שולחות במייל תמונה סרוקה של CD-KEY מקורי וחדש לחלוטין (במקר…

• 12 תגובות
    • 4.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.