משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
http://www.mindjolt.com/games/cube-field המקס' שהגעתי זה רק 400K חחח אבל לא מוותר.... נראלי שיחקתי בזה שעה שלמה =SS
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כן כן המשחק המדובר סוף סוף יצא, המשחק ממשיך את המשחק הקודם (AREA 51) בערך מאותו מקום שהוא נגמר. VGAMES: אחרי Gears of War, Crysis ו- Unreal Tournament 3 שהזדהבו בשבוע האחרון, הגיע גם תורו של Blacksite: Area 51. משחק הפעולה צפוי להגיע לחנויות ב-12 לנובמבר בגירסאות המחשב האישי וה-Xbox 360. גירסת ה-PS3 אמורה לצאת מתישהו לקראת עונת החגים, בדצמבר. משחק הפעולה הטקטי-בדיוני מספר על קבוצת לוחמי צבא ארצות הברית שנשלחים להילחם נגד חייזרים שפרצו מתוך בסיס חיל-האויר הסודי - Area 51. על פי מיטב תיאוריות הקונספירציה, זהו המקום שאליו נלקחה הצלחת המעופפת שנחתה ברוזוול, ניו-מקסיקו, ב- 1947, ובו מנהל הממשל האמריקאי מחקר סודי ביותר בטכנולוגיה חוצנית. המשחק מבטיח, בנוסף לקו עלילתי מעניין, ש…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
משום מה היום נזכרתי במשחק שראיתי טריילר שלו אצלך חבר בערוץ המשחקים שהיה ביס לפני כ-4 שנים. בטריילר היה מוצב/מחסום אמריקאי בתוך עיר עיראקית, עם זכרוני לא מטעה אותי היה שם גם את קונסוליה של ארה"ב. הטריילר נגמר בקטע של העיר מלמעלה שרואים את האזור של המוצב. מעזרה עד כה בפורום אחר יש לציין שזה לא: BF2 Soldier of Fortune America's Army SOCOM Close Combat: First to Fight Iron Storm Conflict: Desert Storm Full Spectrum Warrior Delta Force
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כאשר הורדתי את המשחק הוא בא לי עם קראק וPACH למשחק. התקנתי את המשחק כמו שהיה כתוב בREDME ואז התקנתי את הPACH ואז העברתי את הקראק אני בא להכנס למשחק בהתחלה יש איזה 3 סירטונים קצרים ואז כשה זה בא להכנס לתפריט אני לא רואה כלום אבל אני שומע מוזיקה ואם אני לוחץ על כפתורי החצים אני שומע את הדילוגים בתפריט מה אני צריך לעשות תעזרו לי בבקשה
-
- 12 תגובות
- 844 צפיות
-
-
וגם אני רוצה לדעת איך אני עושה את המשימה עם ריידר הזה שאחרי שעשיתי משימה עם מכונית משוריינת כזאת והלכנו לבית שיש בו מישה ישן ואסור להרעיש יותר מידי ואז לקחתי משם את התחמושת ושסיימתי את המשימה הכנסתי את המשאית למוסך כזה ואז אמרו לי שאני יכול לשדוד בתים בלילה וגם אם אני רוצה לעשות משימה עם ריידר בקשר לשוד כלשהו עם המכונית הזאת איך אני עושה את כל הדברים האלה בבקשה עזרה? תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אופנת חידוש המשחקים מהעבר נמצאת בשיאה, ואנחנו כאן בכדי לספר לכם על עוד כמה פרוייקטים שלכל חובב גיימינג ראוי לחלום עליהם לכתבה
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
- 2 followers
-
-
כותרת קצת בידורית אבל תאחלס אני כבר לא מצליח לשחק כלום יוצאים מלא משחקים בזמן האחרון והסגנון שלהם השתנה ממשחקים עם התחלה וסוף שאתה מסיים ב 8 שעות למשחקים שרובם עצומים כמו סקיירים או אפילו פחות עצומים אבל עדיין מסובבים סביב SANDBOX שיש המון דברים לעשות ומסתכמים בעשרות שעות יושבים לי מלא משחקים שאני רוצה לשחק ואין לי זמן פיזי ואני לא יודע איך אני מרגיש עם זה באטמן האחרון לא התקנתי ויושב לי פה ההתקנה The Wolf Among Us שחקתי שעתיים קניתי FALLOUT 3 שיחקתי 3 שעות שלא לדבר על סקיירים שאני משחק כבר שנה ומשהו ועדיין לא סיימתי או אפילו הגעתי להרחבות SAINTS ROW האחרון התחלתי ויש לי איזה כמה שעות משחק ספלינטר סל האחרון עשיתי איזה 5 שלבים Rayman Legends שחקתי איזה 40 …
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
המשחקים בעבר היו עובדים אצלי חלק בלי תקיעות וזמן טעינתם היה מהיר.. לדוגמא פיפא 07. הבאתי את המחשב לטכנאי ומאז שחזר לי המחשב הפיפא נתקעת בין מסך למסך ... כלומר כל פעם שהפתח חלון חדש הוא נתקע ומשתחרר אחרי כמה זמן שאלתי את הטכנאי מה הבעיה ואין לו איך לעזור לי. הודה לכם עם תעזרו לי. תודה ניל.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.gametrailers.com/player/32022.html
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
לאחר העידכון האוטומטי, כיבוי והפעלה של כרום מחדש הוא לא נותן להיכנס לבאטל- לוג בטענה הבאה: ניסית להגיע ל-battlelog.battlefield.com, אך השרת הציג אישור לא חוקי. לא ניתן להמשיך, משום שמפעיל האתר ביקש אבטחה מוגברת עבור דומיין זה. כאשר אתה מתחבר לאתר אינטרנט בטוח, השרת שמארח אתר זה מציג את הדפדפן שלך יחד עם "אישור", לאימות זהותו. אישור זה מכיל פרטים מזהים כגון כתובת האתר, אשר מאומתים על ידי צד שלישי שהמחשב שלך בוטח בו. הבדיקה כי הכתובת באישור תואמת לכתובת של האתר, מאפשרת לוודא שאתה מתקשר באופן בטוח עם האתר שבו אתה מעוניין, ולא עם צד שלישי (כגון גורם פוגע ברשת שלך). במקרה זה, אישור השרת או אישור CA ברמת ביניים שהוצג לדפדפן שלך אינם חוקיים. המשמעות יכולה להיות כי האישור אינו תק…
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש מפות במשחק רב-משתתפים שלא פועלות למשל אני נכנס למפה של stalingrad וזה פשוט קופץ לי מהמשחק
-
- 12 תגובות
- 986 צפיות
-
-
מי שכיום בערך בן 20+, זוכר בוודאי את המשחק NEED FOR SPEED II SE. הוא יצא אחרי NFSII הרגיל והיה SPECIAL EDITION שבו נוסף מסלול חדש והכל עבר לתמיכה ב 3DFX ! מצאתי את הדמו (6 מגה מצחיקים חח) אבל אני לא מוצא בשום רשת שיתוף את המשחק(מוצא אבל אין מקורות) ולא יכול לקנות אותו מן הסתם . . . 1997, דאא. מישהו יעזור לסבא למצוא את המשחק האבוד שלו ? מצאתי VODOO 5 5500 משומש ואני רוצה לשחק איתו את ה NFSII SE. מישהו יודע איפה אפשר להשיג או יש לו? תודה מראש וככה זה נראה ב 1997 על פנטיום 166, 32 RAM ו כרטיס ה VOODOO הראשון שנכנס לעולם התלת מימד של המשחקים. זו תחילת האבולוציה. תראו את האבק, הטיפות של הגשם, הגרפיקה הכללית שהייתה בגדר הגרפיקה של UNREAL 3 דאז ב1997 על כרטיס VOODOO 3DFX
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אבל שהם גם טובים ולא סתם ניסיון לחיקוי לא מוצלח. תודה.
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=9070 צעד כזה יכול מאוד לחזק תמכירות של הPSP ואני מקווה שאם סוני יעשו את זה גם נינטנדו יורידו מחירים לנינטנדו DS LITE ותיהיה פריחה ענקית בתחום הקונסולות הנידות
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הבנתי שיש איזה תוכנה שבעזרת ניתן לשחק PS2 במחשב איזה תכונה זאת ? ואם זה לא תכונה, איך עושים זאת ? תוד הרבה, מתן.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
I was wondering if anyone here owns a copy of Tribes1 or Tribes2, as most of you probably dont know both games have a small yet alive community in israel that can use any extra player in order to get an active server and run a more or less active community with games matches clans and such. If any of you owns either of the games and will want to participate in such a community please post here or private message me, currently there isnt a server for either of the games in israel due to lack of players, which is casued mostly because neither of them was properly sold or published in israel. The more active players we can get will surely contribute to the effort of gettin…
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מנסה להיכנס למשחק וה-Steam עולה אני רושם לו את הסיסמה והכל ועולה הודעה לא כל כך הבנתי מה כתוב שם אבל פעם היה לי את הדמו ורשמתי שם סיסמה והכל ואני לא זוכר מה הסיסמה שרשמתי שם אז אני צריך לעשות שיחזור סיסמה ??? כי כשאני רושם את האי מייל שלי ניראה לי שכתוב בהודעה שהוא כבר בשימוש אני מת לשחק ................
-
רק ללקוחות NVIDIA הם מחלקים את הדמו של המשחק PORTAL:FIRST SLICE HL2:DM HL2:LC ועוד אחד http://www.steampowered.com/nvidia לזמן מוגבל! מהרו
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקי זה התחיל אחרי שהתקנתי כרטיס קול חדש של CREATIVE LIVE 24BIT המשחק התחיל להשתגע לגמרי בין היתר גם להתקע ואי אפשר היה לשחק - הבנתי שזה בגלל התנגשות חומרה הסרתי דרייברים חזרתי לכרטיס קול מובנה לא עזר. עכשיו הוצאתי את הכרטיס לגמרי זה עוד איכשהו עזר - אבל עכשיו יש לי בעיה אחרת. המשחק קורס לי ל DESKTOP כול כמה זמן לא קבוע. זה ממש משגע אותי - מישהו יודע מה אפשר לעשות?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מדריך להתקנת Team Speak TeamSpeak היא תוכנת דיבור, המאפשר תקשורת בין אנשים ממחשבים שונים באמצעות שרתי דיבור. איך להתקין TeamSpeak? ראשית, נכנסים לאתר הזה: http://www.teamspeak.com/?page=downloads ומתאימים את הגרסה של תוכנת ההפעלה של המחשב להורדת התוכנה. לאחר ההורדה, נכנסים לתיקיית שאליה ירדה ההתקנה. היא נראית ככה: לוחצים על ההתקנה דאבל קליק, ואז לוחצים next>i agree>next ומגיעים לחלון הבא: כאן יש אפשרות לשנות את המקום שבו התוכנה תשמר לבחירה אישית(מומלץ לעשות next). לאחר מכן עושים next>install>next (אני לא שם תמונות כי דברים אלו הם דברים תכנים שכדי שאנשים שלא מבינים לא יתעסקו איתם). וככה נראית התוכנה לאחר ההתקנה: איך להשתמש בתוכנה? אז ככה, על מנ…
-
- 12 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
חברה אני עומד לקנות PlayStation 2,קודם כל האם כדאי עדיין לקנות? דבר שני יש פה מישהו שמבין קצת בPlayStation 2?כי אני רוצה לקנות ומחפש מישהו שיעזור לי לבחור מהחנויות(כמו WALLA,P1000,סקאל און-ליין).אם מישהו יכול לעזור אני אשמח מאוד. נ.ב כמובן אני מחפש שיקרא צרובים. תודה רבה לעוזרים אשמח לקבל עצה.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך להפעיל שלב בבטא כי אני נכנס לmenu ולא יודע איך להתחיל להריץ את המשחק איזה פקודות לרשום בקונסול?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תמליצו לי על איזה משחק איכותי וכמה שיותר כבד למחשב שלי! אני סתם רוצה לראות מה הוא שווה!! תודה
-
- 12 תגובות
- 3k צפיות
-
-
עבד יפה בהתחלה, משהו כמו שעה שעה וחצי משחק סבה"כ ועכשיו כל 5 דקות או פחות הוא תוקע את המחשב לגמרי-רק ריסט עובד. ניסיתי דרייברים...להחליף כרטיסי קול...להוריד הגדרות...כלום לא עזר... ???
-
- 12 תגובות
- 988 צפיות
-