משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
עד עכשיו אף פעם לא שיחקתי במשחק הזה וראיתי הרבה תגובות טובות בפורום והחלטתי לנסות. כשניכנסתי למשחק (למשחק כדורגל) אני רואה שהמקשים הם בכלל לא כמו בפיפא. בפיפא לדוגמא D זה בעיטה, S החלפת שחקן, A הגבעה וכו' (לא בטוח אם אלה המקשים באמת חחח...) בהגדרת מקשים אין שמות למקשים כמו בפיפא. לדוגמא בפיפא ליד כל מקש רשום בעיטה, מסירה, וכו' וב- Pro Evolution Soccer 5 יש צורות: עיגולים, ריבועים, משולשים ועוד. מישהו יכול להגיד לי איך להגדיר את המקשים שיהיו כמו בפיפא? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אשמח לעזרה, נסעתי למקום שמראים בסרטון ואני לא מוצא שם את הבחורה. מישהו יודע מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
אני לא חושב שיש מישהו שלא שמע על המשחק עדיין... http://www.guildwars2.com/en/ כרגע אני רק בודק התעניינות... אם אתם מעוניינים לרכוש את המשחק ברכישה מוקדמת תשאירו פה הודעה. במידה ונראה שיש היענות גבוהה שתיתן לנו הנחה מכובדת נוכל להתקדם. חנויות שמעוניינות להשתתף במכירה, פנו במסר אם יש לכם הצעה תחרותית (כמות / מחיר / גרסה / תנאי תשלום). אין צורך לפרסם מחירים על דפי הפורום. אנחנו נקנה דרך החנות עם המחיר הכי תחרותי. https://buy.guildwars2.com/ נכון להיום, אפשר לקנות את המשחק דרך האתר שלהם ב-60$ (בערך 240 ש"ח) את חבילת האספנים הם מוכרים ב-150$ (בערך 600 ש"ח) המשחק אמור לצאת ב-28 לאוגוסט השנה (2012). אם לא תהיה היענות ננסה שוב בעתיד. לינק מעודכן לרכישה הקבוצתית: http://hwzone.co.…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
כן, המצעד הרשמי :] במקום האחרון: ביונטה הסקסית במקום הראשון של האתר: Liara Tsoni ממאס אפקט. אגב, לארא קרופט במקום ה-2.. יש שם עוד כמה מטורפות, כמו הבחורה Triss Merigold שכבר יש לה סצנת סקס במשחק The Witcher המעולה הכתבה המלאה http://pcgalaxy.co.il/sexiest-gaming-girls/
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חנוכה מתחיל בימים הקרובים וכאמור אמור להיות LAN שמדובר עליו כבר כמה חודשים שהוא בכלל נדחה מסוכות לחנוכה כדי שהוא יהיה ב GHOSTS אבל זה נראה כאילו אין כלום באופק.. מנהלים, מישהו? יש פרטים כבר?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כשייהייה לי כסף. אני רוצה לקנות בגלל המשחק THE WARRIORS. כרגע שיחקתי אצל חבר. אה ויש לי עוד שאלה: אם יהייה לי את THE WARRIORS ל XBOX ואני אקנה את 360 זה יעבוד עליו? תודה לעונים
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שמעתי ש ב CS 1.6 צריך יותר טקטיקה מאשר CSS איך זה מתבטא?
-
- 28 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
על מה מדובר בכלל במשחק? אף פם לא שיחקתי אפילו לא בראשון..אני מפסיד משהו?
-
- 27 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
התקנתי את המשחק, בעודי שמח וקופצני נכנסתי לTUT הראשון שבו אמורים להמריא ולנחות. משום מה, היו פעם שאיך שהגברתי את הTHROTTLE הדאון התחיל לפנות שמאלה בלי שום סיבה. או אם הוא ממשיך ישר, איך שאני מכוון אותו בלחיצה קצרה לכיוון כלשהו הוא מסתבך לגמרי ובעיכוב של שנתיים. לכולם זה ככה?? מפרט: 8800 GTS 640MB E6600, 2GB
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות משחק ב G2A , ואני לא יודע אם זה כולל את האפשרות לשחק ברשת. מצאתי קוד ב 18 דולר והשני ב 22 ואני לא מבין מהההבדלים תודה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
-
אני רוצה להוריד את המוד שדובר עליו פה באתר ומשום מה אני לא מצליח יותר את הכתבה עליו דובר פה על מוד 4K שנבנה ע"י המעריצים ומציג את המשחק כפי שנראה בתערוכה בE3
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, מישהו יכול להמליץ לי על משחקי ירי (גוף ראשון) משהו בסגנון טירת הנאצים (המשחק היחיד נראה לי שסיימתי אותו ) ? אבל שהדרישות (חומרה) לא תהיינה גבוהות, וגם שתהיה אפשרות לשחק ברשת (אני רוצה לנסות את זה פעם אחת). תודה לעוזרים
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כן אני יודע שזה יישמע הזוי לכל הגיימרים שכאן שמסיימים משחק בתוך מספר שעות אבל תאמינו או לא אני כותב לכם את השורות האלה שניות לאחר שסיימתי את המשחק HALF LIFE 2 אין מה להגיד !!!! שיחקתי בעשרות משחקים בחיי (אני בן 31 דרך אגב ) אני עוד הספקתי לשחק במשחק האחים מאריו עוד לפני שזה הפך לסופר מאריו - שיחקתי אותו על התואם אפל שהורי קנו לי כשהייתי בן 10 עם מסך ירוק מזעזע ודיסקטים בגודל של בית וכמובן שלאחר מכן התקדמתי לתואם IBM 286 חחחחחחחח טוב די לעיניינו לא היה משחק שבו הרגשתי כל כך חלק מהאירועים וכאילו אני ממש נמצא שם כמו HL-2 שלא לדבר שכל מסך שונה מקודמו זה אולי נשמע מוזר שאנחנו כבר בשלהי 2008 ורק הרגע סיימתי משחק שיצא כבר לפני 4 שנים שזה זמן נצח בעולמנו הטכנולוגי אבל עדיי…
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
השאלה בכותרת,חשוב שהדרישות יהיו מינימום ולא ומומלצות. תודה.
-
- 27 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי דמות mage, רמה 35, עם ציוד מ-deadmines :-\ בקושי 5 זהב בכיס. שמעתי שאפשר לקנות זהב במחיר זול, וחשבתי שזה יקל על העניינים. אז אם מישהו מכיר אתר למכירת זהב ל-WOW, בבקשה תביאו לי לינק
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אוקיי אז יש לי את המפרט הבא: 2.4C ABIT IC-7 Mushkin Black lvl 1 512 X 2 WD 800JB Hercules Radeon 9700Pro אוקיי, שמתי את פאר-קריי על הכל "Very High" ו AA שמתי על 4 שנראה לי זה המקסימום במשחק, וAF נרהא לי שמתי שיבחר לפי הצורך. כשנאי מגיע לחלקים עמוסים קצת במשחק אז פתאום המשחק מתחיל לפעול תקוע מאוד כזה, אני מניח שזה בקטעים עם הרבה פרטים, אבל עדיין למה זה רץ ככה לאט ? זה אמור להיות ככה ? המון תודה לכל העוזרים!
-
- 33 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתכנן לקנות אקס בוקס 360 ואני רוצה לקנות לו משחקים טובים בסגנון שאני הכי אוהב הרפתקאות מגוף שלשי בסגנון GOW כלומר הרבה אקשן אלימות ומשחק כזה זורם וכיפי עם חידות שצריףך ולא רק להרוג ולהרוג גם לחשוב קצת אל תציעו לי את מחזות הגנום של דנטה וביונטה וDS תודה מראש לעוזרים בברכה מתן
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מעניין לדעת מה המשחק שהמוזיקה שלו הכי נתקעה פה לשחקנים בראש אז נראה אם יש משחק שהוא מופיע הרבה אני אתחיל עם הפסקול של RA2 פסקול חלומי פשוט כל שניה ששומעים פשוט נפלא כיף לשחק עם המוזיקה הזו ברקע.. תמיד כיף גם לשחק במשחקי FPS עם הHell march
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הי, קניתי את GTA IV מקורי, אחרי שהתקנתי, אני לא מצליח לשנות את ההגדרות... זה ממש מתנגד! אני מנסה לגרור את הרזולוציה מ 800x600 למשהו יותר גבוה אבל זה פשוט קופץ ישר בחזרה לרזולוציה ההתחלתית. ככה זה בכמעט הכל ההגדרות! גם כשאני מתחיל לשחק האיכות על הפנים! אני רואה את המפה חצי שקופה כיאילו משהו דפוק במנוע הגרפי של המשחק. קורה גם שבהתחלה, כשיש את הדמויות האלה שרצות על המסך, זה פשוט ניתקע עליהם ולא ממישך למשחק. מישהו יודע מה לעשות בבקשה? בגדול אני מישתמש ב ווינדוס 7 64 הום פרימיום כ. מסך NVIDIA® GeForce® 310M. זה המחשב שלי למפרט מלא (אם זה יעזור) http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=Z2t1FkxEW31lzErY
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלא יודעים אנגלית. קארמק [glow=red, 2, 700]לא[/glow] אמר שהרדיאון יריץ את דום יותר טוב. GameSpy: The world of video cards seems to change on a daily basis. What do you think of the current crop of cards on the market, and where do you see things heading? Are there any new cards that interest you? Where would you like to see things go? Carmack: There are interesting things to be said about the upcoming cards, but NDAs will force me to just discuss the available cards. In order from best to worst for Doom: I still think that overall, the GeForce 4 Ti is the best card you can buy. It has high speed and excellent driver quality. Based on the feature set, the Radeon 850…
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לא עוד עיכובים... העבודה על המשחק הסתיימה והוא נשלח להטבעה וייצור. באמצע פברואר הוא אמור להגיע לחנויות ברחבי העולם (אצלנו זה בטח ייקח קצת יותר זמן). תושבי ארה"ב/ קנדה/ מקסיקו יכולים להזמין את המשחק כבר עכשיו ולקבל קיט (שנשמע ממש מפגר) יחד עם המשחק. העלות - 50$. http://eastore.ea.com/shopping/product/detailmain.jsp?itemID=764&itemType=PRODUCT&ProductID=764
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היום התחלתי לשחק בזה ובאימונים הכל הולך חלק וטוב אבל אחר כך במשחק כשאני הולך על קיר למשל אני לוחץ שמאלה 3 שניות ועוזב הוא ממשיך ללכת ומפסיק רק אחרי איזה 5 שניות לפעמים יותר!!! אחר כך באמצע ההליכה אני לוחץ קפיצה אחרי 4 שניות ככה הוא נזכר לקפוץ... קיצר הוא מגיב נורא באיטיות לכל דבר... למה זה ככה?? זה קרה לעוד מישהו?? אולי זה בגלל שהמשחק כבד למחשב??
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, תהיתי אם יש כאן מישהו שיידע להסביר מה ההבדלים הין כל שלל סוגי הצ'יפים השונים שיש ל playstation 2... אני בסך הכל רוצה לקנות פלייסטיישן חדש ולהוסיף לו צ'יפ שיהיה מסוגל לקרוא כל משחק שאני מוריד בשבילו מהאינטרנט.. מישהו יכול להמליץ לי אגב על צ'יפ כזה? תודה רבה.
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-