משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,408 דיונים בפורום זה
-
שלום, לאחרונה החלטתי שאני מעוניין לשחק ב HL2. הקטע הוא שלא כ"כ בא לי לשחק ב HL1 מאחר והוא מיושן מאוד. עד כמה, מבחינת עלילה, כדאי לשחק בו קודם? ואם כבר - מה אתם אומרים על HL: SOURCE? תודה
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הrpg החדש שאמור להיות פשוט אדיר סוף סוף יצא... מקווה שיגיע לארץ בקרוב! המשחק בנוי על שיטת הspecial של fallout (רק מבחינת הcharacter ששם יש גם skill, perks and traits). הוא היה אמור להיקרא בכלל fallout fantasy, אבל שינו את השם.
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי לכולם, שנים לא רשמתי כאן. אבל בדרך לא דרך, נאגר לי אוסף יחסית גדול של משחקים. שהייתי רוצה למכור (אוסף משהו אחר כיום) קישור לדרייב : https://drive.google.com/drive/folders/1_HFRRj_o4KMLlwwF5Vd5JxFY77VYk-G1?usp=sharing *יש שם תמונות, קובץ אקסל מחולק לכמה קטגוריות, והן קישורים לאוסף של ב MOBY GAMES (אחד האתרים הכי טובים מבחינה של מידע ויצירת רשימה נוחה כמו שם, במיוחד כמאגר מידע על משחקי מחשב). תנו לי דעה לגבי שווי, ובכמה ריאלי למכור את כל האוסף (משחקי מחשב לא הכי משתלם למכור 1 1.. לפחות זה מה שהבנתי מתגובות בכמה אתרים, זה לא כמו משחקי קונסולות שיש להן ערך כספי גדול יותר משום מה)
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
אני משתמש בברברי, אני ברמה 42 והכוח שלו לא ממש חזק משהו כמו300-450 ראיתי אנשים שהשחקן שלהם עם כוח כמו של 3000 וזה נראה לי מוזר שברמה כזאת הכוח של השחקן שלי דיי נמוכה... איך אפשר להשיג כלים ונשקים חדשים? מה מציעים בשביל לחזק את השחקן ואיזה מפלצות בכלל צריך להרוג כדי לקבל כלים מיוחדים? תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך HD 4870 מעבד E4500 2.20GHZ 4 ג'יגה זיכרון ווינדוס XP התקנתי תמשחק Call.of.Duty.Modern.Warfare.2.PROPER-SKIDROW אני משחק ברזולוציה הכי גבוהה 1920X1080 וגרפיקה גבוהה הכל רץ סבבה ורואים סבבה רק במשחק פתאום יש קצת ריבועים ירוקים כאלה מפריע מציק על הפנים ממה הבעיה? איך פותרים אותה? תראו תמונה http://img198.imageshack.us/img198/4207/95394797.jpg
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
-
שלום לכלום , אני מחפש משחק פעולה- RPG דומה למשחק הממש טוב FALL OUT NV יצא לי לשחק ב borderlands 1 והוא חביב מאוד אבל לא בדיוק מה שאני מחפש וגם בדקתי קצת את stalker , ואת DEAD ISLAND (אני מדבר כאן על תקופה של שנתיים-שלוש שאני משחק בצורה עקבית) אבל עדיין לא מצאתי שום דבר שקרוב ל NEW VEGAS אין לי בעיה עם משחקים ישנים יותר , אני לא בדקתי אף אחד מהחדשים כמו crysis וגם שום משחק מסדרת far cry בקיצור אני אשמח להמלצות למשחק חדש לבזבז עליו כמה שעות פנאי (קניתי לא מזמן את RAGE ב STEAM אבל הוא לא נתקע לי משום מה...) תודה רבה לכל המגיבים
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, איך אני מוריד את ההגבלה של 60FPS במשחקים ? אני רואה כל מיני באנצ'ים שמגיעים ל70-100 FPS ,איך אני עושה את זה? ,אני יודע שאני יכול להגיע, כי הרבה משחקים תקועים על 60 ,זה לא משנה עלום ,אני יודע ,אבל סתם בשביל ההשוואה שלי ובשביל הFUN ,תודה
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה הורדתי gta sa והתקנתי עכשיו אני רוצה לשחק בשרת שחבר שלי פתח הורדתי את התוכנה הזו SA:MP הכנסתי את הכתובת שרת שאשחק עם החבר וכשאני בא להכנס , מופיעה לי השגיאה הבאה - http://goldsystem.co.il/d.PNG אני נואש , אשמח לעזרה , שבוע טוב , בן
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קצת מצחיק אבל יצא שקניתי את שתי הקונטרולרים האלו במחשבה שזה דבר שיביא תועלת לאורך זמן בהתחשב שאני משחק במחשב לא מעט הכיוון היותר ספציפי זה לשחק עם המשפחה משחקים לשני שחקנים כמו VIRTUA TENNIS 4 לדוגמא ועוד משחק אחד של המשחקים האולמפים 2012 שעושה שימוש בקונטרולרים ו 2 שחקנים אבל מה שרציתי זה שתמליצו לי על איזה משחקים אני יכול בכלל לבחון את השלטים כדי לראות שהם בכלל עובדים כמו שצריך ניסיתי להריץ castlevania lords of shadow משום מה הייתי בטוח שתהיה תמיכה בשלט כי זה ה-משחק בשביל זה אבל גיליתי שאין שום אופציה כזאת בתפריטים ניסיתי סתם להריץ OctodadDadliestCatch ולא ממש הצלחתי להבין איך להגדיר את כל הכפתורים מסתבר שככה בדיפולט שני הגוייסטיקים הקטנים שולטים באותה יד של התמנו…
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
תצביעו ותסבירו גם למה . וגם את שילובי החיילים שאתם אוהבים.
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לאלו שמשחקים במשחק בטח מכירים את עיניין ה"גמגומים" או הקפיצות שהרבה אנשים חווים, גם עם כרטיסים של 780 חזקים. אחרי הרבה חפירות ובעזרת הרב גוגל, מצאתי הרבה מדריכים ועצות של אנשים לשיפורי חווית המשחק והורדת הקפיצות. רציתי לשתף אתכם במספר דברים מעניינים שמצאתי. אז הדבר הראשון והמשמעותי ביותר הוא המוד של TheWorse המוד הזה כבר עבר מספר גרסאות מאז יציאתו ולדעתי הגיע לרמה די גבוה. הוא משותף עם טקסטורות משופרות של MalDo שבעצם אמורות לשפר את חווית המשחק עם טקסטורות גבוהות (לא אולטרה). בקצרה זה בעצם משלב טקסטורות אולטרה עם רמת ביצועים גבוה. בטריילרים הראשונים של המשחק בE3 הגרפיקה הייתה מרשימה בהרבה ממה שיצא למחשב ומה שבעצם הם עשו הם פתחו חלק מהאפשרויות ונתנו חווית משחק מא…
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מהיום כל מי שרוצה יכול להתקין ANGRY BIRDS על ה CHROME שלו, בחינם http://kotaku.com/5800842/play-angry-birds-online-right-now-for-free הרגית חזירים מהנה
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום ! אז ככה יש לי את הגירסאת TRAIL ל-7 ימים..המשחק אמור להיות תותח אבל משום מה....כרגע הוא נראה לי ממש מוזר :-\ הבעיה שלי כזאת : אני מתחיל Training הוא מסביר לי קצת על הממשק ואומר לי להמשיך ל-waypoint הבא , אני רץ ל-3 אנשים שעומדים ועל אחד מהם הוא אומר לי Click G to interact with the target avatar משהו כזה....אני לוחץ G וכלום לא קורה , מוזר. נכנסתי למשחק ONLINE נרשמתי והתחלתי בלי טריינינג....במשחק אני לוחץ G והכל עובד..... רק בטרייניג לא ! באסה :-\ קרה למישהו ? יש משהו שעשיתי לא נכון אולי ?? תודה!
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מפתחת:Obsidian Entertainment האתר הרשמי של המשחק למי שלא מכיר אותם הם החברה שאחראים על ההצלחה של Planescape Torment, KOTR 2,NWN 2 ומשחקי הFallout המקוריים וFO LAS VEGAS בקנה כך שבכל הקשור למשחקי תפקידים יש להם RECORD מוכח. על המשחק: זה יהיה משחק RPG בן זמננו שמבטיח לכם לכם לממש קלישאות הוליודיות מוכרות לגבי סוכנים חשאיים ומעלליהם, מין שילוב של המיומנות של גיסון בורן, ההומור של גינס בונד והגישה של גק באור ואחרים... (נראה) כמו רוב המפתחים בימינו גם הם מבטיחים לנו עלילה לא ליניארית פיתוח דמות ותוכן. טרילרים של המשחק: דרישות מערכת: תמונות מסך:
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הוא לא מזהה את המעבד, וקורס את המחשב
-
- 28 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מעניין לדעת מה המשחק שהמוזיקה שלו הכי נתקעה פה לשחקנים בראש אז נראה אם יש משחק שהוא מופיע הרבה אני אתחיל עם הפסקול של RA2 פסקול חלומי פשוט כל שניה ששומעים פשוט נפלא כיף לשחק עם המוזיקה הזו ברקע.. תמיד כיף גם לשחק במשחקי FPS עם הHell march
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שיחקתי במישחק ובהתחלה הכל היה מגניב וחשבתי שזה מישחק טוב מאוד אבל כמו בדום 3 הכל התחיל לחזור על עצמו וזה התחיל לשעמם יותר ויותר בכל זות הגעתי ל100% (רימיתי בחלק מהמירדפים+רימיתי בכסף) ואני רוצה להגיד המישחק הזה אולי ניראה מאוד טוב בהתחלה אבל האריכו אותו באופן מלאכותי טוב מה אפשר לעשות מישחק של EA בכל זות
-
- 27 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
תמליצו לי בבקשה על משחקי זומבים למחשב עם איכות טובה ושהיה מגוף שלישי ולא מראשון, למרות שמאוד אהבתי את L4D 1+2. חשבתי על DeadRising 3 אבל נראה שאין שם רובים - אלא רק דברים שמרביצים איתם שזה נחמד אבל לא מספק. חשוב שהיה עם הרבה אקשן, ולא יותר מידי סיפור.
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הפופולריות של שוק משחקי הוידאו ממשיכה להתפוצץ ובגדול, כשלתחום המחשבים האישיים ולשוק המכשירים הניידים יש הכי הרבה סיבות לחייך לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
ראיתי שמוכרים בחנויות half life 2 ב 200 שקל אני משער שיש בפנים גם cd key כדי לשחק cs:s תקנו אותי אם אני טועה.. בלי קשר שווה לקנות את המשחק הזה כדי לשחק ברשת? יש הרבה צ'יטרים בסרברים? איך הרמה של המשחק? אני חושב לקנות את המשחק כדי לשחק ברשת אבל אני לא רוצה לזרוק 200 שקל שלא כול כך באו לי בקלות אז לשאלה התחתונה שווה לקנות? תודה
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ניסיתי לפתוח פורטים לא עוזר ליסגור את האנטי וירוס לא עוזר DMZ HOST לא עוזר כול דבר שאני עושה לא עוזר זה לא רק UT3 זה כול משחק שיש בו MP בכולם רשום חיבור נכשל כולל כשמשתמשים ב Hamachi המשחקים שניסיתי תקינים ופעלו מעולה במחשבים אחרים
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מפתחת: robot entertainment מפיצה: robot entertainment תאריך שחרור: 12/10/2011 ז'אנר: Tower defense בשילוב עם Third Person Shooter מנוע גראפי: Havok/Trinigy Vision Game Engine אתר המשחק: Orcs Must Die! מחיר: 15$ ב STEAM ובחנויות דיגיטליות נוספות. דמו: זמין להורדה בדף המשחק ב STEAM, כולל 3 שלבים. ממוצע ביקורות: (גירסת ה XBLA, יעודכן בהמשך עם יצאו מספיק ביקורות למחשב) 85 מצבי משחק: שחקן יחיד דרישות מערכת Minimum OS: Windows XP, Windows Vista or Windows 7 Processor: 2GHz Dual Core Memory: 2GB RAM Graphics: NVIDIA GeForce 6800 or ATI Radeon x1950 or better with 256MB VRAM DirectX®: dx90c Hard Drive: 5GB HD space על המפתחת: ב- 2009, בצעד תמוה ביותר, בחר…
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הורדתי מקאזה את המשחק ut 2003 . המשחק ירד לי בשלושה קבצים גדולים של 700 mb כל אחד עם סיומת bin . בנוסף לקבצים אלו הורדתי עוד שלושה עם סיומת cue לכל אחד מהם ובגודל של 120 bytes כל אחד. אמרו לי שחייבים להוריד את הקבצים עם סיומת cue יחד עם קבצי ה - bin , אבל אני לא יודע מה לעשות הלאה . בבקשה שמישהו יסביר לי מה הקבצים האלה ומה עושים איתם כדי שאוכל להתקין את המשחק ? ואולי יש למישהו קישור הוכל להוריד את המחשחק הזה בצורה נורמלית ......... please :-\
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-