משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,390 דיונים בפורום זה
-
טוב אז למי שמכיר ולא מכיר EES = ESL Euro Series שהוא אחד מהטורנירים הגדולים ביותר של ה ESL פורסמו עכשיו הבתים במשחק שאנחנו משחקים CoD:BO2 ובטורניר הזה יש כשלושה קבוצות ישראליות שעלו לפי דירוגים שהיו בלאדר ה A-SERIES שהשלוש עשרה קבוצות שהיו מדורגות ממקום ראשון עד 13 קיבלו הזמנות לטורניר הזה + שלושת הקבצות שהיו בטופ ארבע בעונה הקודמת של ה EES, כאמור שינו לו את השם ל Euro Series והשם הקודם שלו כפי שהרוב מכירים זה היה EMS = ESL Major Series. אלו הקבוצות הישראליות שהעפילו לEES Activation CLASSIC saevus הפרסים בטורניר הזה עומדים על כ-3000 יורו! מקום ראשון - 1500 יורו מקום שני - 900 יורו מקום שלישי - 600 יורו ACTIVATION - הקבוצה שלי קיבלנו בית קשה יחסית לפי דעתי הכי קש…
-
- 9 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום תשמעו אני כבר כמה ימים משחק וכל פעם שאני מת זה טוען לי את השלב מחדש ולא מעלה כלום זה נשאר במסך הטעינה לאחר מכן אני יוצא מהמשחק דרך סיים משימה וכשאני נכנס שוב הוא לא שומר שום דבר למרות שרשום לי במהלך המשחק שזה שומר מה הפיתרון לדבר הזה ? בנוסף יש פעמים שהמשחק פשוט נשאר על מסך השמירה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים הפעם כמו תמיד העלאתי מונטאג' , אבל לא רגיל רוב המונטאג'ים שלי ושל השאר הם עם מוסיקה "אפיקית" "מלחיצה" או מוסיקת טריילר, החלטתי לקחת סיכון אני מאמין שרובכם לא יאהבו כי זה מוסיקה יחסית שונה ואני לא הכי טוב בלערוך עם מוסיקה כזאתי אבל אני מקווה בלב שלם שתאהבו וכמובן אם אהבתם אתם מוזמנים לתת לי לייק וסאב אני מאוד יעריך את זה *עריכה- 200SUB אני מוציא עוד מונטאג' המשך צפייה מהנה
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
Black Ops 2: 300 Kills | WORLD RECORD: Most Kills PS3!
-
- 2 תגובות
- 490 צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.esl.eu/eu/euro-series/summer2013/codbo2/groupstage/rankings/ שלושה נציגות ישראליות!! כל הכבוד לנו
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אז ככה כשאני מנסה לקנות את BF4. זה רושם לי payment authorisation failed.... בבקשה עזרה :\
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איזו חנויות משחקים מקוונות ידועות לכם, שאפשר להוריד משם משחקים ולהתקין ללא צורך בקליינט (בסגנון סטים) או בחיבור אינטרנט קבוע כדי לשחק? (רצוי שגם לא יהיה צורך באינטרנט לצורך ההתקנה, אבל עם זה אולי אפשר להסתדר) מה שאני מכיר: - gog.com, אבל אין שם מבחר גדול - Humble store - זה לא חנות של ממש, אלא ווידג'טים שיוצרי משחקים יכולים לשלב באתר שלהם, אבל יש מי שיצרו אינדקס, למשל http://pcgamingwiki.com/wiki/Humble_Store - GamersGate - אין קליינט, אבל תוכנית ההתקנה שלהם דורשת אינטרנט. מישהו יודע אם הם מגבילים מספר התקנות? - עד כמה שידוע לי ל Green Man Gaming יש הגנת DRM כלשהי, לא ידוע לי מה טבעה. למישהו יש ניסיון?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
הנה המונטאג' השלישי שלי אז אם אהבתם תלחצו על LIKE ו SUB בתודה NoVaPrO6
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום .. קיבלתי VAC BAN מBO2 ואין לי שמץ של מושג למה... שלחתי להם טיקט אבל שמעתי שהם ממש נאצים בקטעים האלה ואני פשוט לא יודע מה לעשות ( בבקשה עזרה :\
-
- 7 תגובות
- 654 צפיות
- 1 follower
-
-
לאחר שהכניסו את HIJACKED כמפה חוקית, שזו מפה קטנה, ולא מאוזנת, חשבתי על מפה מאוזנת וסימטרית, כך שגם בהתקפה וגם בהגנה המשחק נראה הוגן. הלא היא NUKE TOWN. האם אתם בעד הכנסת המפה הזו לMAP CYCLE של הגאטרים בקהילתנו, הרי שכיום אנו רואים כי כל מפה יכולה להכנס לרשימת המפות שלנו בגאטרים. לפי דעתי האישית, המפה מתאימה ביותר.
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, רכשתי את המשחק ושמתי לב שיש בעיה להפעיל אותו ב eyefinity אני יודע שאפשר לבחור באפשרויות של המשחק fullscreen windowed.... אבל לפי מה שהבנתי הFPS במצב הזה נמוך ללא שום קשר לחומרה שלך. וזה בעצם לא מתאם בין החומרה לביצוע של המשחק, ובגלל זה מורגשת ירידה בביצועים. יש איזשהו תיקון להגדרת eyefinity? או אולי לשנות משהו בקונפיג של המשחק? ד"א יש לי 7970. תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ישן ומוכר, למי שלא מכיר אז שיהנה ! העורך הכי טוב בקוד ארבע ! גאווה ישראלית !
-
- 7 תגובות
- 811 צפיות
-
-
-
אני לא מצליח להכנס לשרת ושחק ברשת כל פעם שאני מנסה להתחבר קופץ לי חלון אדום עם ההודעה הזאת: Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'matanch' (for 0 minutes) ... RESTRICTION: Service Communication Failure: PnkBstrA.exe מערכת הפעלה 7 64 bit מקווה שתוכלו לעזור לי תודה מראש לכולם ושבת שלום
-
- 6 תגובות
- 777 צפיות
-
-
כותרת ^^ אני יתחיל : אלה הם 3 המועדפים עלי , ומה שלכם?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
ראשית עליי לציין שאני לא גיימר ונמאס לי ממשחקים מהר מאוד. אבל יש לי אח קטן בכיתה ב 'שהוא ירצה לשחק . יש לי שני אופציות : 1.אני מחפש לעצמי נייד לשימושים אופיס אינטרנט +תוכנות ללימוד שפות +משחקים http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9185--- זה המחשב. במידה ומחשב, אני כנראה יקח גם שלט אקסבוקס . 2.או אקסבוקס 360 + מחשב נייד שיריץ רק אופיס ואינטרנט בעיקר, + יכולת לתכונות ללימוד שפות . תודה,
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
- 1 follower
-
-
הנה סרטון מונטאג' שהכנתי בBF3 SNIPERS אז תראו קצת אהבה ותעשו LIKE & SUB בתודה NoVaPrO6
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
שחקנים תהיו מוכנים טורניר הקיץ של קהילת Battlefield יוצא לדרך! לאחר חודשיים שאנחנו קיימים אנו יוצאים בטורניר B FLAG מרהיב. נותני החסות של טורניר זה הם - TMS.co.il לפני שמתחילים אנו רוצים להזכיר שלקהילת HWzone יש 4 שרתים המתנים חויית משחק מיירבית ואיכותית. HWzone.co.il | Israel | Rush HWzone.co.il | Israel | TDM Canals No Explosives\Shotguns HWzone.co.il | Israel | Caspian Only HWzone.co.il | Israel | Club *בזמן הטורניר יוקצה שרת אחד עבור הטורניר בנוסף לשרת הקלאב הקיים זה הזמן להתחיל! B Flag 2VS2 אנחנו מנהלי קהילת Battlefield אוהבים להתחיל מהסוף להתחלה אז נתחיל בפרסים של הטורניר שלנו. הזוג המנצח יזכה ב: Logitech G…
-
- 43 תגובות
- 7.8k צפיות
-
-
כל מי שרוצה לשהשתתף לפנות אליי בטימספיק או לרשום פה: [אני משתתף] המנצח של ה-Secret Event מקבל camo מתנת רם בע"מ הפעלות תהיה בשעה 20:30 תודה מראש לכל המשתתפים
-
- 23 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם זה הפעם הראשונה שאני אי פעם עורך סרטון בחיים שלי... אז אם אתם לא אהבתם וכל זה תגידו לי כי די אהבתי את הקטע של לערוך אז אני רוצה לדעת מה לשפר ואני אנסה לעשות עוד אחד.. בתקווה שיצא יותר טוב (ברגע הזה העלתי את הסרטון.. ) אז הינה ובבקשה בלי תגובות רעות וכל זה... תודה רבה דרך אגב כולל המון ספויילרים... אז מי שלא שיחק ורוצה שלא יראה
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שניהם במבצע, אבל אני לא רוצה להתפרע....
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
יצא ביום שיש בלילה כניאה עדכון לדוטא 2. אני מנסה לעדכן את המשחק אבל הוא כותב לי שאין לי מספיק מקום בכונן. יש לי בכונן כ40G פנויים מתוך 478. מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 862 צפיות
-