עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by chandler,

סתם שאלה, יש פה גאטר אחד ביום, ועשרות אנשים בטיאס שסתם יושבים.. (וגם הגאטר היחיד הזה מתנהל בשרת פרוץ............) אז..

2. Started by Greg#,

מה המצב חבר'ה, טוב אין צורך להציג את עצמי, כולכם מכירים אותי.. כולכם יודעים שאני ממקימי הקהילה, ומישהו שבאמת רוצה לתרום ולהרים את קהילת הקוד בארץ. אני לא פורש, אני פשוט ממש מדלל בפעילות שלי, כי מה לעשות כך החיים כיום. אני מתחבר בכל יום לטימספיק ושמח לעזור לכולכם ואוהב את כולכם. אבל יצא ככה שבכלל הייתי אמור להתגייס כבר ב22.7, ודחו לי את הגיוס ל18.11, ככה שעכשיו אני במרתון להספיק, להרוויח כסף, להתאמן, לצאת, לחגוג, ועוד . והטימספיק והקהילה איכשהו נדחקים לצד. אבל בכל זאת הקהילה תמיד חשובה לי וגם בזמן שאני לא מחובר אני חושב על כל מיני דברים שקשורים לקהילה, וכולם יודעים שתמיד אפשר לפנות אליי ולדבר איתי גם אם אני AFK, תשאירו הודעה אני חוזר לכולם. (אם זה עניין חשוב ולא סתם דבר טי…

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  3. Started by eriksexy,

4. Started by Lynch,

אז רציתי לעניין אותכם שיש קאפ אירופאי עם ספונסרים במשחק MW3 שנשאר חיי אצל אירופאים בתקופה של BO2, אז אם זה מעניין מישהו הוא כמובן יכול לפתוח קבוצה ולהירשם, אני אישית כנראה ישחק שם בקבוצה. אז זה האתר של הקאפ עם כל הפרטים בפנים - http://titancup.net/

5. Started by fano,

Cod4 Sub community: מעכשיו אנחנו תומכים ב Cod 4 בטימספיק שזה אומר גאדרים, תחרויות, פעילויות והנהלה מיוחדת ל Cod 4 בנוסף להנהלה הכללית של Call Of Duty שאחראית גם על Cod 4 מעכשיו (תמיכה בפורום תמיד קיימת לכל הקודים) ההנהלה הכללית היא (לפי הגישות בטימספיק) Community Manager Vice Manager Inspector זה נמצא בטימספיק של Call Of Duty כתובת הטימספיק היא: 212.199.164.135:9910 איך מתנהלים הגאטרים: (תוכנת אנטיציט)UAC חובה! הורדה והרשמה פה: http://uac.ac/#news חוקים: בחירת הקבוצות: knife round teamkill ולאחר מכן בין המנצחים בקבוצות כדי לבחור שחקנים בחירת המפה: מתבצעת ע"י knife round בין הקבוצות,הקבוצה המנצחת בוחרת מפה והקבוצה המפסידה בוחרת צד. דברים שאסורים בגאטרים: …

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by DivineS,

טוב אז כמו שאלדור Fadida כבר אמר נפתח צ'אנל קהילתי, מטרת הצ'אנל היא בטווח הארוך במידה ויהיה מספיק צפיות להשיג כמה כסף שרק אפשר מהצ'אנל ולהשקיע אותו בחזרה כפרסים לקהילה, אבל חוץ מהכסף זה בעיקר הפעילות וההנאה של האנשים בקהילה. כרגע אני העורך היחיד של הצ'אנל אנחנו בינתיים מחפשים עוד שני עורכים שיעזרו בלערוך ולעלות סרטונים חדשים על בסיס יומי. בצ'אנל הולכים לעלות סרטונים של שידורי הגמר בקאפים ופראגים בעיקר אבל אם יהיו דברים מתאימים שלא קשורים רק לקוד גם יהיה אפשר לעלות אותם. המטרה בצ'אנל היא לא רק לעלות סרטונים שהעורכים מכינים אלא כל אחד שהכין סרטון על איזה פראג שהיה לו או לקלאן שלו יכול לבקש מאחד העורכים (נכון לעכשיו רק אני) או Fadida רשות לעלות את הסרטון שלו לצ'אנל הקהילתי כ…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אז מה קורה חברים כאן מדבר CapthinVordexGaming\רפאל אלפסי איך שבא לכם לקרוא לי.. אז בואו ניגש לעיינין.. אני קומנטר חדש ואני רוצה גם לנסות לפתח את הגיימניג בארץ אז בואו אני יסביר לכם עלי קצת פרטים.. ------------------------------------- קוראים לי רפאל אברהם אלפסי אברהם על שם סבא שלי שנפטר ז"ל ורפאל על שם המלאך.. אני בן 13 ואני מבית שאן מה אני אוהב לעשות:לשחק עם חברים כדורגל ללכת איתם לפיצה/שווראמה לא משנה ללכת לראות משחק וכמובן לשחק במחשב... איזה משחקים אני אוהב במחשב:BF COD ונוסטלגיה.. איזה משחקים אני אוהב בכללי:כדורגל טניס פינג פונג -------------------------------------------------------- אז זה כמה פרטים עלי אני קומנטר קטן כמו שאומרים בכלל הגיל... אז אם את…

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  8. https://help.ea.com/article/what-is-the-difference-between-battlefield-3-premium-and-battlefield-3-premium-edition לפי האתר הזה ולפי הוונתי (אני לא כל כך טוב באנגלית) במהדורת היוקרה יש רק קבלת יותר נקודות\כסף-דמה על ניצחונות במשחק לקניית נשק וחפצים מאשר במשחק הרגיל או שהנשק והחפצים יותר זולים מאשר במשחק הרגיל ויחס מועדף בטור למשחק ואולי עוד מפות. אם זה רק זה ההבדל האם כדי לקנות את תוספת היוקרה מאשר להסתפק במשחק הרגיל?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Salwaby,

משחקים : Diablo3, Starcraft2 wings of liberty, Starcraft2 Heart of the swarm. לפרטים : swidadam@gmail.com

• 0 תגובות
    • 885 צפיות
  10. Started by haKo$,

שלום חברים, ברצוני להזמין את הBF4, יש אתרים מומלצים שאוכל להזמין מהם? אני מכיר את game.co.uk אחלה מחירים, אך החבילות הבונוס שלהם היא רק לתושבי בריטניה בלבד, יש אתרים שמספקים חבילות בונוס לכל שאר העולם? תודה.

• 7 תגובות
    • 2.9k צפיות
  11. Started by eriksexy,

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. היי חברים. מיזמן לא יצא לי לשחק באיזה מישחק חזק בגלל עבודה החיים וכדומה.אבל כיום יש לי יותר זמן אני אוהב משחקי יריות אקשן דם. אשמח להמלצה מהתותחים שבניכם מספיק יהיה שם המישחק ואני כבר יוריד. המון תודות.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. נותני החסות של טורניר זה הם - TMS.co.il לאחר שבוע מלא באקשן ומתח אנו גאים להכריז על הזוכים של טורניר הקיץ 2013 2VS2 B FLAG! והזוכים הם: Swagb0ys אשר כל אחד מהם יקבל לא פחות מ: Logitech G500 ; Razer Goliathus Mouse Pad - Control - Medium אנו מודים לכל מי שלקח חלק בטורניר הזה והראה נחישות וספורטיביות. מקווים שנהנתם כי זה כמובן לא הטורניר האחרון שנעשה! אנו מקווים לראותכם פעילים בפורום, בTS, ובשרתי המשחק שלנו. שיהיה לכולם המשך חופש נעים, צוות קהילת Battlefield!

• 0 תגובות
    • 841 צפיות
  14. Started by destinyy,

סופסוף סיימתי את הסרט, אחרי חודש וחצי של עבודה.. אני לא לגמרי מרוצה מהתוצאה אבל נסתפק בזה. :-)

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by IL.ProSsKillMove RkLO,

תהנו לייק וסאב יתקה\בלו בברכה http://www.youtube.com/watch?v=dHO8UAIf0xc

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by MaGiCoD,

האנטר קילר מדהים שקרה לי היום! ספרו לי מה דעתכם!

17. Started by DGZYoutube,

http://www.youtube.com/watch?v=EhvWMio1B8Qפרטים בקרוב

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  18. Started by myDGB blws,

http://www.esl.eu/il/team/7871286/ password:123456 שתפו לכולם אני רוצה 100 +

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  19. שחקנים תהיו מוכנים הגענו לשלב חצי הגמר והגמר של הטורניר נותני החסות של טורניר זה הם - TMS.co.il הפרסים: Logitech G500 ; Razer Goliathus Mouse Pad - Control - Medium לפני שמתחילים אנו רוצים להזכיר שלקהילת HWzone יש 4 שרתים המתנים חויית משחק מיירבית ואיכותית. HWzone.co.il | Israel | RushHWzone.co.il | Israel | TDM Canals No Explosives\Shotguns HWzone.co.il | Israel | Caspian Only HWzone.co.il | Israel | Club *בזמן הטורניר יוקצה שרת אחד עבור הטורניר בנוסף לשרת הקלאב הקיים מהלך המשחק: B Flag הוא המוד התחרותי המשוחק ביותר בקהילה האירופית והישראלית טורניר זה מתנהל כטורניר זוגות שכל זוג מתמודד מול זוג אחד במפות Conquest כל זוג משחק עד …

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  20. שחקנים תהיו מוכנים אנחנו עוברים לשלב ג' של טורניר הקיץ נותני החסות של טורניר זה הם - TMS.co.il הפרסים: Logitech G500 ; Razer Goliathus Mouse Pad - Control - Medium לפני שמתחילים אנו רוצים להזכיר שלקהילת HWzone יש 4 שרתים המתנים חויית משחק מיירבית ואיכותית. HWzone.co.il | Israel | RushHWzone.co.il | Israel | TDM Canals No Explosives\Shotguns HWzone.co.il | Israel | Caspian Only HWzone.co.il | Israel | Club *בזמן הטורניר יוקצה שרת אחד עבור הטורניר בנוסף לשרת הקלאב הקיים מהלך המשחק: B Flag הוא המוד התחרותי המשוחק ביותר בקהילה האירופית והישראלית טורניר זה מתנהל כטורניר זוגות שכל זוג מתמודד מול זוג אחד במפות Conquest כל זוג משחק עד ס…

• 6 תגובות
    • 872 צפיות
  21. Started by eriksexy,

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by idanmal,

טוב חברים אני צריך בבקשה את עזרתכם.. את המשחק כבר שיחקתי וסיימתי מזמן, לאחר החלפת לוח שזכיתי בו פה בפורום z77 gd65 gaming התקנתי מחדש מערכת הפעלה. הורדתי את המשחק באוריג'ין והתקנתי שוב, המשחק קורס לאחר כמה שניות עם שגיאה שנראת כנפוצה אך לא הצלחתי להתגבר עליה. חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BEX שם היישום: crysis3.exe גירסת היישום: 1.3.0.0 חותמת הזמן של היישום: 02f3b040 שם מודול התקלה: StackHash_e110 גירסת מודול התקלה: 0.0.0.0 חותמת הזמן של מודול התקלה: 00000000 היסט החריגה: 0000000b קוד החריגה: c0000005 נתוני החריגה: 00000008 גרסת מערכת ההפעלה: 6.1.7600.2.0.0.256.1 מזהה אזור: 1033 מידע נוסף 1: e…

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by Kobi Harosh,

" HwZone Bo 2 Summer Cup " 3Vs3 שלום לכל קהילת שחקני BO 2 . בעקבות הקיץ החם בחוץ אנחנו , בקהילת HWZONE נהפוך אותו ללוהט עם Summer Cup . ה - Summer Cup יתנהל בשיטה של ליגה ושלביי בתים ממש כמו בשיטת " ליגת האלופות " ... שלבי הטורניר : ניצחון - 3 נקודות , תיקו - נקודה אחת , הפסד - 0 נקודות. כל הנקודות נספרות בכל שלב בנפרד (זאת אומרת קבוצה שעולה שלב מתחילה את ספירת הנקודות שלה מההתחלה .‬‎ שלב א' : 16 הקבוצות הרשומות יחולקו ל4 בתים באופן רנדומלי , בכל בית יש 4 קבוצות וכל קבוצה תשחק נגד כל אחת משלושת הקבוצות האחרות שנמצאות אצלה בבית - 2 הקבוצות שקיבלו את הכי הרבה ניקוד באותו בית יעלו לשלב הבא. שלב ב' : 8 הקבוצות שההפילו לשלב ב' יחולקו ל2 בתים באופן רנדומלי , בכל בית יש 4 …

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by dennis14,

http://cinematicmod.com/cinematic_mod_11.php הבנתי שהמוד משפר בהרבה את הגרפיקה של המשחק ותכננתי לשחק בו שוב עם המוד הזה. מישהו ניסה אותו ויכול לחלוק רשמים ? כי הבנתי שהוא משנה לא רק את הגרפיקה אלא המשחק הופך להיות שונה למדי מהמקור ואני לא יודע אם זה דבר טוב (היו מקומות שכתבו שהורידו שם את הכוונת ושבלילה אי אפשר כבר לשחק כי המשחק חשוך מדי ודברים כאלה)

• 21 תגובות
    • 3.4k צפיות
  25. Started by Swift121,

מי בעד להוציא את hijacked מהמפות בגאטרים?

• 6 תגובות
    • 777 צפיות

דיונים חדשים בפורומים