משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,400 דיונים בפורום זה
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=13125 ושלא תבינו לא נכון המשחק אמור להיות טוב רק לא טוב ל12 שחקנים
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כל פםע שאני משחק battlefield 3,לאחר כמה זמן הוא קורס ואני יכול לסגור אותו רק דרך מנהל המשימות. האם ישנה איזו דרך לפתור זאת?
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בטעות מחקתי את תקיית המשחק עצמה, וכעת כשאני רוצה להתקין מחדש הוא אומר לי כי המשחק מותקן כבר וכי אני צריך להסיר את הקודם, ואם אני רוצה להסיר אותו אין לי את מה ! עזרה בבקשה, זה דחוף !!
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כל מי שלא בעיניינים: IDF:FFI הוא מוד למשחק הFPS ברשת, Battlefield 2, אשר יבוסס על מלחמות ישראל וצבא ההגנה לישראל (IDF ) כיום אנו בעיקר צריכים יוצרי מפות ויוצרי קוד. כל מי שמעוניין, אנא להגיב כאן... כמו כן, אם אתם מכירים אנשים שיכולים לעשות דברים אלו, אנא, הפנו אותם לכאן או לכאן. :xyxthumbs:
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מהיום כל מי שרוצה יכול להתקין ANGRY BIRDS על ה CHROME שלו, בחינם http://kotaku.com/5800842/play-angry-birds-online-right-now-for-free הרגית חזירים מהנה
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
תודה לאל בטעות נתקלתי באימייל מה17 לחודש שאומר ששינו לי את הסיסמה בuplay מה לעשות?
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אנשים, יש לכם שרתי UT טובים בארץ וגם בחול להביא לי ? תודההההההה
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
את המשחק היטמן שיצא בזמנו אהבתי מאוד, לכן הזמנתי מלפני חודש בערך מארה"ב בהזמנה מוקדמת את המשחק השני. ובדיוק היום עכשאני בחופשה מהצבא הוא הגיע! אבל לאחר התקנה, גיליתי להפתעתי שהמשחק לא עובד. אני מפעיל את המשחק והמסך משחיר לשניה והוא יוצא מהמשחק! מישהו יודע מה מקור הבעיה?
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני משחק ב CONDITION ZERO אבל אני לא מצליח לעבור את ה 60FPS ויש לי כרטיס מסך 6600GT ואני משחק בהגדרות הכי גבוהות ולא יודע למהה, גם אם אני מוריד להגדרות יותר נמוכות ה FPS עדיין לא זז מ 60 הוא נשאר יציב לא יורד ולא עולה.. אפילו עשיתי FPS_MAX 100 כלום לא עוזר זה לא עובר את ה 60 FPS...המשחק עצמו חלק בלי שום תקיעות אבל אני רוצה 100 FPS לפחות זה בטוח משו שצריך להגדיר אבל אין לי מושג מהה.. מישהו יכול לעזור לי ?
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן חברים טובים אני חייב את עזרתכם הפעם כי המבוי סתום לגמרי כאן מה אני עושה הגעתי לאיזהשהו שלב שפשוט בלתי אפשרי לעבור תיאורו של השלב : אני נכנסתי לתוך הכור האטומי ואחריי שאני עובר מסדרון מופוצץ חיילים שיוצאים בדיוק כשאני מתחיל לעבור אני מגיע למין חדר כזה שאיך שאני נכנס אליו אני מאחוריי שולחן כזה ואז מתחילים לבוא אליי מכל כיוון + יש אחד מהמוטציות הענקיות שבכלל אין מה לעשות מולו והגרוע מכל הוא שאין לאן לשגת כי הדלת שממנה נכנסתי ננעלה חברים בבקשה תעזרו תודה מראש
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכם. יש לי בעייה של נקודות ירוקות בעת פתיחת המשחק דרך הבאטללוג כבר חצי שנה ואין לי מושג איך מטפלים/מתקנים את זה. העלתי סרטון המראה את כל המפרט שלי ומפרט הכרטיס מסך ואת הבעייה עצמה תוך כדי משחק. בתודה אלמוג.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
המסך הוא HITACHI 32 והרזולוצייה די ייחודית: 1366X768 יש דרך לשנות את הרזולוציה של המשחק ל1366X768? איזשהו TOOL או משהו...?
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אשמח לעזרה, נסעתי למקום שמראים בסרטון ואני לא מוצא שם את הבחורה. מישהו יודע מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, שמי רום ואני רוצה להרים יוזמה חדשה,של פיתוח משחקי מחשב כאן בפורום. עריכה:
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מישהו פה נרשם לבטא וקיבל מייל בנושא בימים האחרונים? מעניין אותי לדעת אם כולם קיבלו קיבלתי מייל וכשפתחתי את סטים התבקשתי למלא שאלון דרך סטים ואח"כ עוד אחד באתר
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המשחק יוצא ל: pc, xbox360, ps3. התמונות שמופיעות כאן הן מהגירסא שמפותחת לXBOX360 ולפי המפתחים היא אמורה להיראות פחות או יותר אותו הדבר בשאר הגירסאות. ותאמינו או לא מדובר כאן בתמונות מתוך המשחק עצמו ולא מסרט מרונדר! מעניין איזה מחשב-על צריך בשביל להריץ את המשחק הזה ברזולוציה כזאת
-
- 29 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קליק ימני כדי להשתמש בכוונת אופטית כלשהי במשחק נענית בסוג של סרוב וקפצוץ קצר בין המצבים אחרי כמה נסיונות משיגים צפיה דרך הכוונת לזמן קצר יחסית. אין לי מושג למה זה קשור. עכבר? כרטיס מסך? הגדרות משחק? לא יודע. בעיה דומה יש עם קליק ימני גם PHANTOM PAIN. יש למישהו רעיון?
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
מפתחת הגנת הקבצים המתקדמת Denuvo סופגת עוד מכה כשכותר המצוייד בגירסה העדכנית ביותר של המנגנון נפרץ בתוך פחות מעשרה ימים - אבל ממש לא מראה סימני האטה בשאיפותיה לכתבה
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
סוף סוף אחרי פחות משבוע של משחק סימתי תמשחק האגדי הזה והינה תמונה: http://img296.imageshack.us/img296/6231/untitledsf8.jpg מי שצריך עזרה או שניתקע באיזה שלב שיגיד לי אני ינסה לעזור
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
העיצוב מרהיב והאלימות קשוחה מאי פעם - אך כותר הקרבות החדש כולל גם חובה לעבודה מקוונת במצבי משחק לשחקן יחיד וכמות גדולה של מיקרו-עסקאות בכסף אמיתי לכתבה
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
כן, המצעד הרשמי :] במקום האחרון: ביונטה הסקסית במקום הראשון של האתר: Liara Tsoni ממאס אפקט. אגב, לארא קרופט במקום ה-2.. יש שם עוד כמה מטורפות, כמו הבחורה Triss Merigold שכבר יש לה סצנת סקס במשחק The Witcher המעולה הכתבה המלאה http://pcgalaxy.co.il/sexiest-gaming-girls/
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
על המחשב שיש במפרט. יוצאת הודעת שגיאה,כנראה בגלל הדיואל קור,מישהו יודע?
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
משחק ממוחזר לדעתי. אין משהו חדש.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-