משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=13125 ושלא תבינו לא נכון המשחק אמור להיות טוב רק לא טוב ל12 שחקנים
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בזמן שקיווינו לחשיפתו של יורש מתישהו בעתיד הלא רחוק, משחק הפעולה והאימה הפסיכולוגי מיוצרי Max Payne ייעלם בתוך יומיים מהחנויות ברשת בשל בעיות רישוי מוזיקה - וזמין עתה לרכישה במכירת חיסול אחרונה תמורת 3 דולר בלבד לכתבה
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
- 2 followers
-
-
http://www.gametrailers.com/player/usermovies/114409.html תהנו
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מחשבות טורדניות ואובססיביות, מחסור בשעות שינה, שעות ארוכות מהיום שנעלמות בלי לשים לב. איך שוב נפלתי לכך, והכל בגלל משחק לכתבה
-
שלום אני היתקנתי משחק Worms World Party. ואח"כ מריץ משחק ופתאום נותן לי חלון הודעה שכתוב: Error ===== Warning: No default soundbank found check OK אני לוחץ "OK" ועולה לי משחק ושומעים קול בתפריט ראשית. ואז אני בוחר 2 משתמשים במשחק נגד לדוגמא. ואח"כ רואים נר עוגה יורד ואח"כ מסך שחור ופתאום יצא החוצה משחק זה לא עובד. אני נסיתי להתקין מחדש דרייבר כרטיס קול של הלוח אם. ועדיין אותו דבר שגיאה אותה פעולה. אני בבעיה. ולא יודע איך פותרים את הבעיה. מישהו יודע איך לתקן את התקלה,האם יש פיתרון לתקלה? איך פותרים את המשחק שיעלה לי? בתודה מראש מיכאל
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, מרוב סקרנות אני רוצה לישאול אתכם איזה מפרט צריך כדי לשחק במשחק הזה בגרפיקה הגבוה ביותר שהFPS יהיה גבוה גם?. כמובן שזה רק מתוך סקרנות,ניסיתי אותו על המחשב שלי(אחרי עבודה קשה לנסות ולהבין איך להפעיל אותו),והוא פעל ממש איטי לפי ערכה שלי FPS היה משהו בסיבות ה7-10. תודה לעוזרים(:
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
http://img446.imageshack.us/img446/4782/farcry00095zh.jpg מה זה הברק הזה שעל החייל ? לא זכור לי שבמשחק זה ככה איזה אפקט זה ?
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
תמליצו לי בבקשה על משחקי זומבים למחשב עם איכות טובה ושהיה מגוף שלישי ולא מראשון, למרות שמאוד אהבתי את L4D 1+2. חשבתי על DeadRising 3 אבל נראה שאין שם רובים - אלא רק דברים שמרביצים איתם שזה נחמד אבל לא מספק. חשוב שהיה עם הרבה אקשן, ולא יותר מידי סיפור.
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
פרצו לי לחשבון האוריגין ובו היה את המשחק BF3, מה אפשר לעשות? ניסיתי לשחזר סיסמה וכתוב שסיסמה נשלחה למייל אך בעצם זה לא נשלח, וניסיתי כמה פעמים. דיברתי עם התמיכה שלהם ואמרו לי להתקשר אליהם ואין לי איך.
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
החלטתי להעביר את השאלה מהאשכול לזיהוי משחקים לפה, כי האשכול הוא יותר בקטע של חידות. אני מחפש משחק על דינוזאורים. זה משחק פעולה תלת מיימד, גוף ראשון. אני זוכר רק איים, ואתה לבד, ויש בים את הדינוזאורים הגבוהיים הענקיים האלו, ובעצים יש דינוזאור ממש מהיר מנומר, וטירקס (ויש עוד כמה..) הייתי משחק בזה מזמן כשהייתי ילד, פתאום נזכרתי בזה. הסתכלתי על משחקי Turok וJP ולא מצאתי אותו. אם מישהו יוכל לעזור לי, אני אשמח
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
זה נכון ש GTA liberty city stories הגיע עכשיו למחשב האישי ?
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בטעות מחקתי את תקיית המשחק עצמה, וכעת כשאני רוצה להתקין מחדש הוא אומר לי כי המשחק מותקן כבר וכי אני צריך להסיר את הקודם, ואם אני רוצה להסיר אותו אין לי את מה ! עזרה בבקשה, זה דחוף !!
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קיבלתי מידידה שלי את המשחק ואחרי ההתקנה אני רואה שאני צריך להתחבר לאיזה שרת או משהו בסגנון... האם זה משחק רשת או שיש כמה גרסאות של המשחק? תודה
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
תודה לאל בטעות נתקלתי באימייל מה17 לחודש שאומר ששינו לי את הסיסמה בuplay מה לעשות?
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש בעיה בגרפיקה, אני לא יודע בדיוק איך להסביר את זה, היא קופצת. הקפיצות הם סוג של כתמים שחורים. מישהו יודע מה זה ואיך פותרים את זה?
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה! לאחר כל הבעיות שיש עם WAR ROCK לאחרונה אני רוצה לעבור לCOUNTER STRIKE... רציתי לשאול: 1. יש הבדל ביו המשחקים ואם כן מהו? 2. הבנתי שיש כמה גירסאות כמו הרגילה , ZERO CONDITION, SOURCE, מה ההבדל ומה עדיף? (אני מחפש משחק רשת...) 3. אם יש המלצות למשחקים בחינם כמו WAR ROCK..... תודה מראש על כל התגובות...
-
- 28 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן חברים טובים אני חייב את עזרתכם הפעם כי המבוי סתום לגמרי כאן מה אני עושה הגעתי לאיזהשהו שלב שפשוט בלתי אפשרי לעבור תיאורו של השלב : אני נכנסתי לתוך הכור האטומי ואחריי שאני עובר מסדרון מופוצץ חיילים שיוצאים בדיוק כשאני מתחיל לעבור אני מגיע למין חדר כזה שאיך שאני נכנס אליו אני מאחוריי שולחן כזה ואז מתחילים לבוא אליי מכל כיוון + יש אחד מהמוטציות הענקיות שבכלל אין מה לעשות מולו והגרוע מכל הוא שאין לאן לשגת כי הדלת שממנה נכנסתי ננעלה חברים בבקשה תעזרו תודה מראש
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חיפשתי איפה אפשר להוריד מספר משחקים קלאסיים כמו אלאדין וגולדןאקס וכדומה ולא הצלחתי להוריד.. אני אודה לכם אם מישהו יתן איזה לינק או קישור או כל דבר אחר ששיעזור לי להוריד אותם ... תודה.
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איזה חברת משחקים אתם הכי אוהבים/מעדיפים ?
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
את המשחק היטמן שיצא בזמנו אהבתי מאוד, לכן הזמנתי מלפני חודש בערך מארה"ב בהזמנה מוקדמת את המשחק השני. ובדיוק היום עכשאני בחופשה מהצבא הוא הגיע! אבל לאחר התקנה, גיליתי להפתעתי שהמשחק לא עובד. אני מפעיל את המשחק והמסך משחיר לשניה והוא יוצא מהמשחק! מישהו יודע מה מקור הבעיה?
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/gta-v-%d7%9c%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91-%d7%94%d7%90%d7%99%d7%a9%d7%99-%d7%99%d7%a6%d7%99%d7%a2-%d7%a8%d7%96%d7%95%d7%9c%d7%95%d7%a6%d7%99%d7%95%d7%aa-4k-%d7%95%d7%9e%d7%a6%d7%91-%d7%a4%d7%a2%d7%95%d7%9c/
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המשחק יוצא ל: pc, xbox360, ps3. התמונות שמופיעות כאן הן מהגירסא שמפותחת לXBOX360 ולפי המפתחים היא אמורה להיראות פחות או יותר אותו הדבר בשאר הגירסאות. ותאמינו או לא מדובר כאן בתמונות מתוך המשחק עצמו ולא מסרט מרונדר! מעניין איזה מחשב-על צריך בשביל להריץ את המשחק הזה ברזולוציה כזאת
-
- 29 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אנשים כמו שאתם יודעים עוד מאט מגיע לחנויות Heroes of Might and Magic V מי שעוד לא התנסה בדמו המדהים הנה קישור : http://ftp.ubi.com/emea/homm5/demo/homm5_demo.exe ללא ספק זהו המישחק טוב בסידרה. GAMER : " במשך שנים רבות חיכינו לכותר חדש בסדרת האסטרטגיה Heroes of might and magic, ומסתבר שבקרוב יגיע הקץ להמתנה. חברת יוביסופט יצאה היום בהודעה, על פיה הושלם פיתוחו של Heroes of Might and Magic 5. הכותר כבר הועבר לשכפול המוני, ויגיע לחנויות בריטניה ב-19 במאי. כמה ימים לאחר מכן, יגיע המשחק גם לארצנו."
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מקור- גיימר נשמע דמיוני... אבל עם חברה כזאת זה בהחלט אפשרי
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-