משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
יש בעיה בגרפיקה, אני לא יודע בדיוק איך להסביר את זה, היא קופצת. הקפיצות הם סוג של כתמים שחורים. מישהו יודע מה זה ואיך פותרים את זה?
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בטעות מחקתי את תקיית המשחק עצמה, וכעת כשאני רוצה להתקין מחדש הוא אומר לי כי המשחק מותקן כבר וכי אני צריך להסיר את הקודם, ואם אני רוצה להסיר אותו אין לי את מה ! עזרה בבקשה, זה דחוף !!
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אוקיי , אז הבנתי שיש פה מלא בעיות של קונפיג ושטויות , לקחתי על עצמי לערוך את הקונפיג שיהיה הכי טוב שאפשר, נכון אולי זה לא גראפיקת HD אבל היא סבבה לגמרי ואין תקיעות בשיט. אמרתי שאני לא אפרסם את זה אבל בגלל שאני כן רוצה שהקהילה תישאר ולא תפרוש כי יש חרא מנוע גראפי למשחק אז אני מביא לכם את הקונפיג שלי, ובאמת חברס, עבדתי על זה חצי שעה של חיפושים , חפירות בפורומים בפוסטים ובקונפיגים של משחקים ישנים רק בשביל למצוא קומאנדס שיש בקונפיג הזה, עבדתי עליו קשה , 20~25 פקודות שיניתי, אז תנו קרדיט... http://www.f2h.co.il/pyjbjdeegfos מיקום Steamapps Common Call of duty ghost PLAYER2 להעתיק ולהחליף דגש: זה ישנה לכם את הרגישות של העכבר! מי שלא סומך עלי מוזמן גם לא להוריד, סה"כ …
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני חושב על להוריד משחק או לרכוש אחד כדי שיהיה לי בכללי מה הרוב חושב
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מפתחת הגנת הקבצים המתקדמת Denuvo סופגת עוד מכה כשכותר המצוייד בגירסה העדכנית ביותר של המנגנון נפרץ בתוך פחות מעשרה ימים - אבל ממש לא מראה סימני האטה בשאיפותיה לכתבה
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו פה נרשם לבטא וקיבל מייל בנושא בימים האחרונים? מעניין אותי לדעת אם כולם קיבלו קיבלתי מייל וכשפתחתי את סטים התבקשתי למלא שאלון דרך סטים ואח"כ עוד אחד באתר
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
משחק ממוחזר לדעתי. אין משהו חדש.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
המשחק יוצא ל: pc, xbox360, ps3. התמונות שמופיעות כאן הן מהגירסא שמפותחת לXBOX360 ולפי המפתחים היא אמורה להיראות פחות או יותר אותו הדבר בשאר הגירסאות. ותאמינו או לא מדובר כאן בתמונות מתוך המשחק עצמו ולא מסרט מרונדר! מעניין איזה מחשב-על צריך בשביל להריץ את המשחק הזה ברזולוציה כזאת
-
- 29 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קליק ימני כדי להשתמש בכוונת אופטית כלשהי במשחק נענית בסוג של סרוב וקפצוץ קצר בין המצבים אחרי כמה נסיונות משיגים צפיה דרך הכוונת לזמן קצר יחסית. אין לי מושג למה זה קשור. עכבר? כרטיס מסך? הגדרות משחק? לא יודע. בעיה דומה יש עם קליק ימני גם PHANTOM PAIN. יש למישהו רעיון?
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חח טוב אני יודע שזה נשמע קצת מפגר, אבל אני מתגעגע פתאום למשחק הזה (זה ממש הראשון שיצא, דיסק צהוב כזה.. היה לי אותו לפני הרבה זמן על ווינדוז 95 חח) אני לא יודע אם זה בסדר להריץ את זה על מחשב חדש יחסית אם כן, זה בכלל יעבוד? וניסיתי לחפש פה קצת הודעות של משחקים ישנים, אבל אנשים דיברו על כל מיני משחקים ספצפיים שאני אישית לא מכיר ולא יודע עד כמה ישנים אותם משחקים שדיברו עליהם תודה =]
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המסך הוא HITACHI 32 והרזולוצייה די ייחודית: 1366X768 יש דרך לשנות את הרזולוציה של המשחק ל1366X768? איזשהו TOOL או משהו...?
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
העלתי ל x4 ועדיין יש מדרגות ובלי קשר המשחק מאד מהבהב האם זה בעיה אצלי? נכון שהתלוננתי גם על הגרפיקה של Assassin's Creed Revelations שהאמת לא ממש גרועה אלא ציפתי ליותר,אבל אם הייתי רואה את הגרפיקה של cod לא הייתי מדבר. הגרפיקה של cod פשוט נראת ישנה ואני לא רואה שום שיפור מהמשחק הקודם{אם לא יותר גרוע},נכון שגם ב bf3 יש קצת הבהובים אבל גרפיקה פשוט מעולם אחר מכל הבחינות,תאורה יפה והכל נראה חד ואמיתי,בקיצור לשחק ב bf3 ואחרי זה לעבור לשחק בcodmw3 זה כאילו לחזור 5 שנים אחורה. אני רוצה חוות דעת על הגרפיקה,וה aa .
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
את המשחק היטמן שיצא בזמנו אהבתי מאוד, לכן הזמנתי מלפני חודש בערך מארה"ב בהזמנה מוקדמת את המשחק השני. ובדיוק היום עכשאני בחופשה מהצבא הוא הגיע! אבל לאחר התקנה, גיליתי להפתעתי שהמשחק לא עובד. אני מפעיל את המשחק והמסך משחיר לשניה והוא יוצא מהמשחק! מישהו יודע מה מקור הבעיה?
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני לא יודע אם אתם יודעים אבל DarK-BETRAYED פירסם challenge מה הכי מהר שאתם יכולים לכוון? אז אמרתי אין בעיה אחרי 10 דקות של צילום השגתי הרבה קטעים אבל את זה הכי אהבתי תגידו לי מה אתם אומרים אגב DarK-BETRAYED הגיב לי על הסרטון מה אתם אומרים ? שבוע טוב
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אנשים כמו שאתם יודעים עוד מאט מגיע לחנויות Heroes of Might and Magic V מי שעוד לא התנסה בדמו המדהים הנה קישור : http://ftp.ubi.com/emea/homm5/demo/homm5_demo.exe ללא ספק זהו המישחק טוב בסידרה. GAMER : " במשך שנים רבות חיכינו לכותר חדש בסדרת האסטרטגיה Heroes of might and magic, ומסתבר שבקרוב יגיע הקץ להמתנה. חברת יוביסופט יצאה היום בהודעה, על פיה הושלם פיתוחו של Heroes of Might and Magic 5. הכותר כבר הועבר לשכפול המוני, ויגיע לחנויות בריטניה ב-19 במאי. כמה ימים לאחר מכן, יגיע המשחק גם לארצנו."
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
החלטתי להעביר את השאלה מהאשכול לזיהוי משחקים לפה, כי האשכול הוא יותר בקטע של חידות. אני מחפש משחק על דינוזאורים. זה משחק פעולה תלת מיימד, גוף ראשון. אני זוכר רק איים, ואתה לבד, ויש בים את הדינוזאורים הגבוהיים הענקיים האלו, ובעצים יש דינוזאור ממש מהיר מנומר, וטירקס (ויש עוד כמה..) הייתי משחק בזה מזמן כשהייתי ילד, פתאום נזכרתי בזה. הסתכלתי על משחקי Turok וJP ולא מצאתי אותו. אם מישהו יוכל לעזור לי, אני אשמח
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מחשבות טורדניות ואובססיביות, מחסור בשעות שינה, שעות ארוכות מהיום שנעלמות בלי לשים לב. איך שוב נפלתי לכך, והכל בגלל משחק לכתבה
-
אני זוכר שהייתי קטן הטכנאי מחשבים התקין לי אמולטור לפלסטיישן (1) על המחשב ומתישהו זה הפסיק לעבוד או משהו... בכל מקרה, מישהו מכיר אחד כזה? אני מאוד רוצה אחד! אה ורצוי שיהיה חינמי תודה! אה, אין עדיין אמולטור לps2 נכון?
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מחפש חבר'ה שרוצים לשחק במשחקים כמו gta v, forza horizon 3, gears of war 4, כשיצא battlefield 1 עדיף מעל גיל 19
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://news.bbc.co.uk/2/hi/technology/5088154.stm ואני שואל....WTF?!?! discuss.
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הפופולריות של שוק משחקי הוידאו ממשיכה להתפוצץ ובגדול, כשלתחום המחשבים האישיים ולשוק המכשירים הניידים יש הכי הרבה סיבות לחייך לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
- 2 followers
-
-
אהלן חברים טובים אני חייב את עזרתכם הפעם כי המבוי סתום לגמרי כאן מה אני עושה הגעתי לאיזהשהו שלב שפשוט בלתי אפשרי לעבור תיאורו של השלב : אני נכנסתי לתוך הכור האטומי ואחריי שאני עובר מסדרון מופוצץ חיילים שיוצאים בדיוק כשאני מתחיל לעבור אני מגיע למין חדר כזה שאיך שאני נכנס אליו אני מאחוריי שולחן כזה ואז מתחילים לבוא אליי מכל כיוון + יש אחד מהמוטציות הענקיות שבכלל אין מה לעשות מולו והגרוע מכל הוא שאין לאן לשגת כי הדלת שממנה נכנסתי ננעלה חברים בבקשה תעזרו תודה מראש
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
פרצו לי לחשבון האוריגין ובו היה את המשחק BF3, מה אפשר לעשות? ניסיתי לשחזר סיסמה וכתוב שסיסמה נשלחה למייל אך בעצם זה לא נשלח, וניסיתי כמה פעמים. דיברתי עם התמיכה שלהם ואמרו לי להתקשר אליהם ואין לי איך.
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://www.americasarmy.com/downloads/
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
עשיתי וונדוס חדש ושכחתי לגבות שמירות אין לי כוח להתחיל הכל מחדש, הייתי בקנפיין לפי מה שזכור לי סביב ה 8-10 אחוז , אשמח אם מישהו יכול לעזור
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-