עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9e%d7%91%d7%a6%d7%a2%d7%99-black-friday-%d7%91%d7%97%d7%a0%d7%95%d7%aa-%d7%94%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-green-man-gaming/

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. אתמול סיימתי את המשחק הזה, ומאז יש לי הרגשה שמשהו חסר לי, אני מבקש הצעות למשחקי יריות גוף ראשון עדיף אבל גם שלישי זה בסדר, אם אפשר אימה אבל עם עלילה טובה, לא משחקים ידועים כי הרוב שחקתי, אני מחפש משחק שנפל בן הכסאות ושלא קיבל את היחס המגיע לו שיחקתי בDEAD SPACE 1ו-2 נהנתי מכל רגע, יצירת מופת לדעתי! שיחקתי בALAN WAKE אהבתי מאוד, אם מישהו מכיר משחקים באותה רמה אשמח לשמוע. תודה

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by matan1806,

3vs3 ODC #3 שלום לכולם, הנהלת HWZONE שמחה להציג את הטורניר השלישי שלנו ביום שלישי הקרוב בשעה 19:30 . טורניר זה הוא טורניר שלוש על שלוש שיתנהל שצורת ODC - One Day Cup, מה שאומר שהטורניר יתחיל ביום מסוים ויסתיים ביום מסוים. החוקים של ה - ODC: *השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר למשחק עד כ 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. *חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשכול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות ), קבוצה אשר שכחה לצלם את התמונות יכולה לצלם את התמונות אחרי המשחק דרך ה Thea…

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by KoM,

בטעות מחקתי את תקיית המשחק עצמה, וכעת כשאני רוצה להתקין מחדש הוא אומר לי כי המשחק מותקן כבר וכי אני צריך להסיר את הקודם, ואם אני רוצה להסיר אותו אין לי את מה ! עזרה בבקשה, זה דחוף !!

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. http://www.next-gen.biz/index.php?option=com_content&task=view&id=4237&Itemid=2 אני פאן של נינטנדו אבל גם אני לא ציפיתי להשקה כל כך מוצלחת לפני שהבנתי שיהיה מחסור גדול בPS3 חשבתי שהPS3 ינצח בחודשים הראשונים ויזכה להיפ חיובי כמו הPSP בהתחלה ורק יותר מאוחר הWII תתחיל לימכור יותר לאיזה שנתים שלוש אבל נינטנדו עשתה עבודה מצוינת ולפי ההיפ שיש לWII ביפן הWII כניראה הקונסולה אם ההשקה המוצלחת ביותר בהיסטוריה ומענין ליראות מה מיקרוסופט תעשה הכשיו ויותר מענין ליראות מה סוני תעשה הכשיו כי הם לא יכולים לזלזל בנינטנדו יותר שעברה את כל הציפיות מאז E3 2006 הדרקון יתעורר והכשיו הוא מכה בחוזקה תמיתחרים :funn: :funn: :funn: :funn:

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. המשחק יוצא ל: pc, xbox360, ps3. התמונות שמופיעות כאן הן מהגירסא שמפותחת לXBOX360 ולפי המפתחים היא אמורה להיראות פחות או יותר אותו הדבר בשאר הגירסאות. ותאמינו או לא מדובר כאן בתמונות מתוך המשחק עצמו ולא מסרט מרונדר! מעניין איזה מחשב-על צריך בשביל להריץ את המשחק הזה ברזולוציה כזאת

• 29 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by Legendary_Undertaker,

הי חברה, אני יודע ששאלה זאת נשאלה הרבה בקרב בני האנוש שפורום זה, אבל אם בכל זאת ניתן לענות על השאלה. אני מתכנן לרכוש כרטיס אשראי והשאלה שלי זה איזה מקבוצת ישרכארט יכול להתאים לקניה בSTEAM וגם בארץ? קראתי שהVISA מאושרת לקנית דברים בחו"ל, זה אקטואלי לגבי STEAM? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by TomerPerez,

כל פםע שאני משחק battlefield 3,לאחר כמה זמן הוא קורס ואני יכול לסגור אותו רק דרך מנהל המשימות. האם ישנה איזו דרך לפתור זאת?

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by alexrta,

שלום לכולם! אני מחפש משחק MMORPG מהנה וחינמי. מכיוון שאני גם דיי חדש בתחום אז גם שלא יהיה מסובך מידי. תודה מראש לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by רוני1,

חיפשתי איפה אפשר להוריד מספר משחקים קלאסיים כמו אלאדין וגולדןאקס וכדומה ולא הצלחתי להוריד.. אני אודה לכם אם מישהו יתן איזה לינק או קישור או כל דבר אחר ששיעזור לי להוריד אותם ... תודה.

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by tomer_et,

אני מת על משחקי חלליות בסגנון של המשחקי וידאו, אתם יודעים חללית שאם הזמן מוסיפה נשקים ומתחזקת ובסוף כל שלב יש בוס אכזר.... מישהו מכיר משחק כזה ברמה טובה? בתודה מראש.

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. דיווח: GTA V נמכר בלמעלה ממיליון עותקים ביום ההשקה ל-PC לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%93%d7%99%d7%95%d7%95%d7%97-gta-v-%d7%a0%d7%9e%d7%9b%d7%a8-%d7%91%d7%9c%d7%9e%d7%a2%d7%9c%d7%94-%d7%9e%d7%9e%d7%99%d7%9c%d7%99%d7%95%d7%9f-%d7%a2%d7%95%d7%aa%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%99%d7%95/

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  13. Started by bigshock147,

תאריך הטורניר והשעות: יום שלישי 22/04/2014 מתחילים ב7 מסיימים ב9 אין איחורים !!! החוקים של הטורניר: *השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. *חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות ), קבוצה אשר שכחה לצלם את התמונות יכולה לצלם את התמונות אחרי המשחק דרך ה Theater במשחק על ידי כניסה לסרטון של המשחק ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק, *כל שחקן אשר מארח את המשחק חייב לבצע פ…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by wrecker,

לאלו שמשחקים במשחק בטח מכירים את עיניין ה"גמגומים" או הקפיצות שהרבה אנשים חווים, גם עם כרטיסים של 780 חזקים. אחרי הרבה חפירות ובעזרת הרב גוגל, מצאתי הרבה מדריכים ועצות של אנשים לשיפורי חווית המשחק והורדת הקפיצות. רציתי לשתף אתכם במספר דברים מעניינים שמצאתי. אז הדבר הראשון והמשמעותי ביותר הוא המוד של TheWorse המוד הזה כבר עבר מספר גרסאות מאז יציאתו ולדעתי הגיע לרמה די גבוה. הוא משותף עם טקסטורות משופרות של MalDo שבעצם אמורות לשפר את חווית המשחק עם טקסטורות גבוהות (לא אולטרה). בקצרה זה בעצם משלב טקסטורות אולטרה עם רמת ביצועים גבוה. בטריילרים הראשונים של המשחק בE3 הגרפיקה הייתה מרשימה בהרבה ממה שיצא למחשב ומה שבעצם הם עשו הם פתחו חלק מהאפשרויות ונתנו חווית משחק מא…

15. Started by yoel12,

שלום, קודם כל אני מעוניין להבהיר אני לא פיראט ולא תומך בפיראטיות אך לאחרונה נתקלתי בסרטון הזה אשמח לדעת האם מדובר ברמאות? והאם VALVE תיקנו את זה? ובכל מקרה מה העניין? תודה

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by IME3,

אני לא רואה שום שרשור בנושא המשחק הזה והתחלתי לשחק ויש מה לומר בשום שלב לא ציפיתי ליותר מידי מהמשחק הזה החשיפה שקיבלתי אליו הייתה מאתר gametrailers והדבר היחיד שהרשים אותי היה הגראפיקה התחלתי לשחק בו אתמול כבר והמשחק לא מרשים ממש מהתחלה הוא נראה קצת מוזר ולא מלוטש יש קצת בלאגן ויזואלי בעיניים מערכת הנשקים והיכולות קצת רופפת וככה גם התנועה עצמה של הדמות שאתה משחק והמקומות שאתה יכול ללכת אליהם לקפוץ ולרוץ אבל מה עכשיו אני בערך שעתיים בתוך המשחק והגעתי לקטע שאתה צריך לטפס לפסגה של שרשרת הרים גבוהה כמו בסרט על מנת למצוא את הדרקון שלך ובשלב הזה נהיה אפשרי לעוף ברחבי המפה עם הדרקון ומה אני יגיד לכם זה די מרשים המפה עצמה גדולה ומפורטת ורואים הרבה פרטים אפילו במרחק רחוק ממך…

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by RAZIEL98,

שלום רציתי לדעת מתי יפרסמו את הדרישות מערכת של המשחק או שכבר פרסמו אותם? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by maoro,

מתי battlefield 4 beta אמור לצאת? יש תאריך או זמן משוער?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by Haflo,

בשביל להריץ את Counter Strike v1.3 אני זקוק למשחק Half-Life שיהיה מתוקן על המחשב שלי?

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. גמרתי את המשחק מלא פעמים כדי שיהיו לי את כל השחקנים אבל עכשיו נשאר "?" אחרון וגם אם אני מסיים את story mod עם עוד שחקן אני לא מקבל אותו

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by shimon23,

את המשחק היטמן שיצא בזמנו אהבתי מאוד, לכן הזמנתי מלפני חודש בערך מארה"ב בהזמנה מוקדמת את המשחק השני. ובדיוק היום עכשאני בחופשה מהצבא הוא הגיע! אבל לאחר התקנה, גיליתי להפתעתי שהמשחק לא עובד. אני מפעיל את המשחק והמסך משחיר לשניה והוא יוצא מהמשחק! מישהו יודע מה מקור הבעיה?

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. !!! יש סיכוי לשתף בתהליך ? יש הערכת זמן למתי השרתים יעבדו ?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  23. Started by hellfire03,

יש איזה מקום מרוכז שאני יכול לחפש בו אם אני רוצה לחפש משחקים יד שניה? (עותק פיזי) נ.ב מה החוק (בארץ/בחול) ביד שניה - עותק דיגיטאלי? תודה אריה

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. אני מחפש לדעת אם קיים צ'יט שמאפשר לי לצרף כמה עוקבים שאני רוצה. אני סקרן לנסות משהו כזה. אפילו לצרף את כל העוקבים האפשריים במשחק אליי. אני יודע שזה מגוחך קצת, אבל זה נראה לי ניסוי כיפי ;D מישהו/י יודע/ת? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. תודה לגולש yoel14 שהביא ראשון את הידיעה לפורום. במפיצה האמריקאית ממשיכים לפנק את בעלי החשבונות בשירות ה-Origin, הפעם עם משחק המירוצים המוצלח בגירסת 2012 שלו כולם אוהבים משחקים שאפשר לקבל בחינם, ובחברת EA בהחלט מבינים את זה וגם מנסים למנף את הרעיון לתוספת של פופולריות עבור פלטפורמת ה-Origin שלהם, שמתחרה ב-Steam. אחרי שחילקו את Red Alert 2 האלמותי ואת משחק התפקידים הייחודי Jade Empire חינם לכל מי שיש לו חשבון Origin בחודשים הקודמים, במפיצה מתפנים לקרוץ גם לאלו שמעוניינים בכותרים עדכניים יותר – ומציעים את משחק המירוצים Need for Speed Most Wanted (בגירסת 2012 המשודרגת, ולא בגירסת 2005 המקורית) בצורה חינמית לחלוטין. Most Wanted פותח בידי סטודיו…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים