עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. לפני שעברתי מWI FI לכבל לא ראיתי פינג ועכשיו אני כן יכול לראות שכל סרבר גרמני נותן 110-120. או מבריטניה בדרך כלל 90-95. זה תקין ככה?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by poltergeits,

אהלן חברים טובים אני חייב את עזרתכם הפעם כי המבוי סתום לגמרי כאן מה אני עושה הגעתי לאיזהשהו שלב שפשוט בלתי אפשרי לעבור תיאורו של השלב : אני נכנסתי לתוך הכור האטומי ואחריי שאני עובר מסדרון מופוצץ חיילים שיוצאים בדיוק כשאני מתחיל לעבור אני מגיע למין חדר כזה שאיך שאני נכנס אליו אני מאחוריי שולחן כזה ואז מתחילים לבוא אליי מכל כיוון + יש אחד מהמוטציות הענקיות שבכלל אין מה לעשות מולו והגרוע מכל הוא שאין לאן לשגת כי הדלת שממנה נכנסתי ננעלה חברים בבקשה תעזרו תודה מראש

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by bennnn,

שלום לכולם-יש לי את המחשב כמעט שנה ואלו המשחקים שהספקתי לסיים: the sabuter crysis crysis warhead call of duty-mw 2 call of duty-world at war call of duty-black ops shank medal of honor-2010 battelfield-bad company 2 mafia 2 james bond-blood stone turok כפי ששמתם לב אני די אוהב יריות מגוף ראשון,אך לא בהכרח. אני מתלבט עכשיו בין DARKSIDERS לבין S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat התחלתי לשחק בדרקסיידרס הגעתי אולי למשימה השנייה-משחק ממש נחמד-השאלה מה יהיה יותר קצר וקליל.? אני רוצה משחק שיהיה קל יותר ואסיים אותו מהר.מה עדיף מבין השניים? ואולי יש עוד משחקים שתוכלו להמליץ כפי שראיתם את הסגנון.וכן גי טי איי החדש לא ככ עשה לי את זה..תודה

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=13125 ושלא תבינו לא נכון המשחק אמור להיות טוב רק לא טוב ל12 שחקנים

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by pc student,

אני לא יודע מה לעשות יצאתי מהביוב סרקתי את האזור ולא מצאתי כלום.עזרה בבקשה

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by TomerPerez,

כל פםע שאני משחק battlefield 3,לאחר כמה זמן הוא קורס ואני יכול לסגור אותו רק דרך מנהל המשימות. האם ישנה איזו דרך לפתור זאת?

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. העיצוב מרהיב והאלימות קשוחה מאי פעם - אך כותר הקרבות החדש כולל גם חובה לעבודה מקוונת במצבי משחק לשחקן יחיד וכמות גדולה של מיקרו-עסקאות בכסף אמיתי לכתבה

8. פינת ה-VIP החינמית בחנות המשחקים המקוונת התעדכנה עם עוד מבצעים נאים על מקס הזועם, South Park: Stick of Truth ואחרים. וגם GTA V זול כעת אפילו יותר עם עלות של 37 דולר לכתבה: http://hwzone.co.il/הנחות-vip-חדשות-זמינות-לכולם-בחנות-ה-green-man-gaming/

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by Spiritus,

אני זוכר שהיה לי פעם את מורטל קומבט 4. יש משהו חדש יותר שכיף לשחק, כי לא ניתקלתי בכלום. המלצות רבותיי....

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. שלום יש לי כרטיס מסך HD 4870 מעבד E4500 2.20GHZ 4 ג'יגה זיכרון ווינדוס XP התקנתי תמשחק Call.of.Duty.Modern.Warfare.2.PROPER-SKIDROW אני משחק ברזולוציה הכי גבוהה 1920X1080 וגרפיקה גבוהה הכל רץ סבבה ורואים סבבה רק במשחק פתאום יש קצת ריבועים ירוקים כאלה מפריע מציק על הפנים ממה הבעיה? איך פותרים אותה? תראו תמונה http://img198.imageshack.us/img198/4207/95394797.jpg

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. אהלן חבר'ה הורדתי gta sa והתקנתי עכשיו אני רוצה לשחק בשרת שחבר שלי פתח הורדתי את התוכנה הזו SA:MP הכנסתי את הכתובת שרת שאשחק עם החבר וכשאני בא להכנס , מופיעה לי השגיאה הבאה - http://goldsystem.co.il/d.PNG אני נואש , אשמח לעזרה , שבוע טוב , בן

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by YoniDahan,

אהלן, אני לא מצליח להיכנס לשרת במשחקים BF3/4 דרך דפדפן EDGE. תמיד שהפעלתי את המשחקים הוא הפנה אותי אוטומט לדפדפן IE ושם לא הייתה לי בעיה. ניסית להיכנס היום ומשום מה הוא לא הפנה אותי לIE, אלה פשוט פתח לי את הבאטלוג בEDGE. בזמן שאני מנסה להיכנס לשרת הוא מבקש ממני להתקין Plugin על מנת לשחק במשחק, כשאני מבצע את ההתקנה בכל זאת אני לא יכול להיכנס לשרת. עושה רושם שהPlugin פשוט לא הותקן. כרגע אני משתמש בדפדפן EDGE בשוטף ואני מעדיף להשתמש רק בו, ולהימנע מלהתקין דפדפן אחר (הוא פשוט נוח לי). מישהו נתקל בבעיה הזאת ומצא לה פתרון? תודה מראש לעונים.

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by Gery Gorenshtein,

היי, אני וחברים פתחנו שרת Rust בשם RustNoFear, אם מישהו מעוניין להתחבר ולשחק איתנו הוא מוזמן. בחיפוש שרתים Community לרשום RustNoFear למטה בחיפוש.

14. אוקי,זה פשוט מטורף. כמעט כל הכותרים החזקים שפורסמו בשנים האחרונות,הולכים לצאת לחנויות בחודש הקרוב. נתחיל בקרובים ביותר: BLACK&WHITE 2 בשעה טובה יצא לחנויות היום [ה-4 לאוקטובר] בארה"ב,במהלך השבוע-שבועיים הקרובים הוא צפוי גם להגיע במשלוח רשמי לארץ,ולפני כן להגיע בייבוא אישי [לחנויות כמו פריק] QUAKE 4 היום הזדהב וקיבל תאריך הפצה רשמי בארה"ב, ה-18 לאוקטובור Age of empires 3 יוצא גם כן ב-18 לאוקטובר,למי שרוצה לנסות-יש כבר דמו למשחק F.E.A.R משחק הפעולה המבטיח,יוצא גם הוא ב-18 לאוקטובר CALL OF DUTY 2 משחק ההמשך המדהים יוצא לחנויות ארה"ב ב25 לאוקטובר [כרגע הוא לא הזדהב],למי שלא יכול לחכות-יצא דמו למשחק ולמי שכבר בקטע של מלחה"ע השנייה,כדאי לבדוק את DAY OF DEFEAT:SOURCE…

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by Roeebaeloha,

שלום כשאני משחק באטלפילד תמיד שני הסמלים האלה מופיעים ואומרים שיש לי בעיה של פקט-לוס ולייטנסי אשמח לדעת מה זה אומר ואיך אפשר לסדר את זה? ראוי לציין שלמרות שהלייטנסי שלי גבוהה לפי המשחק אבל הפינג שלי בסרבר הוא בסביבות 70-80 בשרתים ארופיים, אז מה הבעיה? תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by lmlm,

http://www.bungie.net/Games/Halo2Vista/gallery.aspx?gallery=Screenshots&page=1 אל תשכחו שצריך ווינדוס ויסטה וDX10 כדי להפעיל אותו, והגראפיקה לא נראת לי DX10..

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by Aviv Bromberg,

אני חושב על להוריד משחק או לרכוש אחד כדי שיהיה לי בכללי מה הרוב חושב

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by LL@SS,

היי, איך אני מוריד את ההגבלה של 60FPS במשחקים ? אני רואה כל מיני באנצ'ים שמגיעים ל70-100 FPS ,איך אני עושה את זה? ,אני יודע שאני יכול להגיע, כי הרבה משחקים תקועים על 60 ,זה לא משנה עלום ,אני יודע ,אבל סתם בשביל ההשוואה שלי ובשביל הFUN ,תודה

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by Zeev86,

http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=14895893

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by guylederer0,

בידיוק רכשתי ב CJS יש עוד מישהו שיש לו תמשחק ורוצה לשחק ביחד ?! D:

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. המשחק יוצא ל: pc, xbox360, ps3. התמונות שמופיעות כאן הן מהגירסא שמפותחת לXBOX360 ולפי המפתחים היא אמורה להיראות פחות או יותר אותו הדבר בשאר הגירסאות. ותאמינו או לא מדובר כאן בתמונות מתוך המשחק עצמו ולא מסרט מרונדר! מעניין איזה מחשב-על צריך בשביל להריץ את המשחק הזה ברזולוציה כזאת

• 29 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by liav12,

אני משתמש בברברי, אני ברמה 42 והכוח שלו לא ממש חזק משהו כמו300-450 ראיתי אנשים שהשחקן שלהם עם כוח כמו של 3000 וזה נראה לי מוזר שברמה כזאת הכוח של השחקן שלי דיי נמוכה... איך אפשר להשיג כלים ונשקים חדשים? מה מציעים בשביל לחזק את השחקן ואיזה מפלצות בכלל צריך להרוג כדי לקבל כלים מיוחדים? תודה!

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. כל מי שלא בעיניינים: IDF:FFI הוא מוד למשחק הFPS ברשת, Battlefield 2, אשר יבוסס על מלחמות ישראל וצבא ההגנה לישראל (IDF ) כיום אנו בעיקר צריכים יוצרי מפות ויוצרי קוד. כל מי שמעוניין, אנא להגיב כאן... כמו כן, אם אתם מכירים אנשים שיכולים לעשות דברים אלו, אנא, הפנו אותם לכאן או לכאן. :xyxthumbs:

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by Trumpeldor,

http://battlelog.battlefield.com/bf4/news/view/addressing-netcode-in-bf4/ מתכננים לתקן Rubber banding, No registered damage,Instant death while sprinting, Kill camera delay ועוד

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by exorcisit,

אהלן, רציתי לדעת אני שם 100hz במסך, השתמשתי פעם בrefreshlock אבל מסתבר שהיא לא עובדת עם win7 ניסתי כל מיני תוכנות, ולהחליף מסך שהיה לי בו פעם 100hz (עם refreshlock)..

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים