עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. החברה שהביאה לנו את המשחק המפתיע PURE הציגה טריילר למשחק מירוצים שנראה לא רע תשפטו: http://www.gametrailers.com/video/e3-09-split-second/49795

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  2. פינת ה-VIP החינמית בחנות המשחקים המקוונת התעדכנה עם עוד מבצעים נאים על מקס הזועם, South Park: Stick of Truth ואחרים. וגם GTA V זול כעת אפילו יותר עם עלות של 37 דולר לכתבה: http://hwzone.co.il/הנחות-vip-חדשות-זמינות-לכולם-בחנות-ה-green-man-gaming/

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  3. העיצוב מרהיב והאלימות קשוחה מאי פעם - אך כותר הקרבות החדש כולל גם חובה לעבודה מקוונת במצבי משחק לשחקן יחיד וכמות גדולה של מיקרו-עסקאות בכסף אמיתי לכתבה

4. שלום. יש לי את המפרט Amd Athlon 64 2Ghz Abit Kv8 Pro 512 ram של ProMos (משהו ג'נרי אני מניח) Nvidia Fx 5500 128m אני מחפש משחק FPS נחמד להעביר איתו את החופשה, אבל אני לא יודע מה יעלה לי על המחשב (ראיתי את האשכול הנעוץ אבל אני לא יודע מה הדרישות מערכת של כל משחק) תודה

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  5. חגיגת הנדיבות של חברת Ubisoft מתקרבת לסיומה, ובינתיים יש לכם אפשרות לקבל משחק פעולה מטורלל ללא עלות לכתבה

6. שלום לכולם. אני מאד אוהב לשחק באופן כללי ובזמן האחרון חיפשתי שילוב של כיף המשחק עם פנטזיות מיניות. חיפשתי מדי פעם ברשת. שיחקתי קצת ב - strip poker למינהם, זה נחמד אבל השאלה האם מישהו יצר למשל משחק הרפתקאות שהגיבור / גיבורה נכנסים למיטה עם השומר / ת כשניתקלים בו במקום ישר לירות (מה שמצויין בפני עצמו). מישהו מכיר אתר רציני בנושא ? אתר עם דמואים ? תודה לכולם, אשמח לקבל תגובות רציניות.

7. המשחק יוצא ל: pc, xbox360, ps3. התמונות שמופיעות כאן הן מהגירסא שמפותחת לXBOX360 ולפי המפתחים היא אמורה להיראות פחות או יותר אותו הדבר בשאר הגירסאות. ותאמינו או לא מדובר כאן בתמונות מתוך המשחק עצמו ולא מסרט מרונדר! מעניין איזה מחשב-על צריך בשביל להריץ את המשחק הזה ברזולוציה כזאת

• 29 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by DEMON HUNTER,

אני חייב שרתים טובים למשחק הזה בבקשה תנו כתובות של שרתים או לינקים בבקשה.

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by TheReaper,

מקור- גיימר נשמע דמיוני... אבל עם חברה כזאת זה בהחלט אפשרי

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by tazok,

איך לעזעזל מפעילים את זה??? רוטר משום מה עולה כסף אז אי אפשר לראות שם... אני לא יודע מה לעשות!

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  11. הייתה לי את הגרסא הפירטית, רציתי לשחק באינטרנט ולא יכלתי. אז קניתי אתמול ואתם יודעים מה ? כיף לשחק באינטרנט וגם ההרגשה השתנתה קצת. תמיד הורדתי משחקים והיו לי נקיפות מצפון בגלל זה, אבל אחרי שקניתי את GENERALS ההרגשה השתפרה. שמוליק אגב (ילדה בת 10 מארצות הברית ניצחה אותי היום - איזה פדיחות)

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by David :o,

ODC 7# החוקים של ה-ODC: על כל השחקנים לבדוק מראש שהאנטי צ'יט שלו פועל כראוי, במידה ולא על השחקן לעדכן את אחד המנהלים. השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות), ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק, על הקבוצה המנצחת שפותחת את האשכול להעלות בנוסף את ה Match ID של האנטי צ'יט. על השחקן המארח לשים את החוקים הנכונים, שחקן אשר יארח ולא ישים חוקי…

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  13. http://www.next-gen.biz/index.php?option=com_content&task=view&id=4237&Itemid=2 אני פאן של נינטנדו אבל גם אני לא ציפיתי להשקה כל כך מוצלחת לפני שהבנתי שיהיה מחסור גדול בPS3 חשבתי שהPS3 ינצח בחודשים הראשונים ויזכה להיפ חיובי כמו הPSP בהתחלה ורק יותר מאוחר הWII תתחיל לימכור יותר לאיזה שנתים שלוש אבל נינטנדו עשתה עבודה מצוינת ולפי ההיפ שיש לWII ביפן הWII כניראה הקונסולה אם ההשקה המוצלחת ביותר בהיסטוריה ומענין ליראות מה מיקרוסופט תעשה הכשיו ויותר מענין ליראות מה סוני תעשה הכשיו כי הם לא יכולים לזלזל בנינטנדו יותר שעברה את כל הציפיות מאז E3 2006 הדרקון יתעורר והכשיו הוא מכה בחוזקה תמיתחרים :funn: :funn: :funn: :funn:

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by HaVoC_850,

היי אנשים יש למישהו חדשות על המשחקים שבפיתוח אצל בליזארד? כבר חודשים מאז שיצאו פיסות מידע חדשות על המשחקים (דיאבלו 3 וסטארקראפט 2) אני חורש את הרשת ולא מוצא כלום =\ ואגב מישהו יודע מה נסגר עם המשחק הזה שהיה להם Ghost שבסוף לא יצא?

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by אביחי,

כאשר אני מפעיל את המחשק במחשבו של אבי.התפריט לבחירת שפות (שמופיע בתחילת הכניסה למשחק).מעביר כל שניה אפשרות בחירת שפה אוטומטית . כאשר אני לוחץ Enter (בזמן, שהמחשב מגיע לשפה הרצויה),אני נכנס למשחק. בתפריט בחירת הקבוצות הוא שוב מעביר אוטומטית את הקבוצות ואי אפשר להכנס למשחק. כרטיס המסך הוא: GeForce fx 5200 מערכת הפעלה: windows xp Professional

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by blbb,

החוקים של ה-ODC: על כל השחקנים לבדוק מראש שהאנטי צ'יט שלו פועל כראוי, במידה ולא על השחקן לעדכן את אחד המנהלים. השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות), ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק. על השחקן המארח לשים את החוקים הנכונים, שחקן אשר יארח ולא ישים חוקים נכונים הורס לקבוצתו בכך שקבוצתו יכולה לקבל ניצחון טכני. לכל קבוצ…

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by mMmSaK,

אני משחק מלא ב FC3 אבל משום מה כנראה יש הגבלה על המשחק ל 30FPS וזה אף פעם לא עולה בצורה מוזרה.. זה כאילו מוגבל ל 30 ולא עולה אפילו לא ב 1 מישהו יודע אם יש הגבלות על המשחק ואם יש אז איך מסירים אותם? מפרט: INTEL CORE I5 3.0GHZ 8GB RAM R9 270 2GB GAIMING OC

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by iNsTinct,

הורדתי את המשחק מ-STEAM מהקופון שבא עם הכרטיס מסך בסוף ההורדה שאני לוחץ על כניסה למשחק זה עושה איזה עדכון של DIERCT X וזהו פשוט לא קורה כלום.

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  19. http://www.next-gen.biz/index.php?option=com_content&task=view&id=9791&Itemid=2 איזה כיף שיש לי עותק של ה CE במצב של preorder .

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by miki891,

יש לי 2 דיסקטים DVD. אני שם דיסק מספר אחד ולא עולה לי אוטומטית חלון משחק. לחצתי על מחשב שלי ---> לחצתי קליק ימני בעכבר לחצתי "פתח" ופתאום אני לא רואה מלא קבצים רואה רק קובץ אחד autorun. הוצאתי דיסק ונקיתי על דיסק DVD. והכנסתי שוב לכונן DVD וכמה שניות לא עולה לי חלון אוטומט.ועשיתי פעולה שוב קליק ימני בעכבר על כונן DVD ולחצתי "פתח" ולפתע אני רואה מלא קבצים.אני לחצתי קובץ SETUP ופתאום ניפתח חלון של מיקרוסופט כתוב "אירעה בעיה בשגיאה..." ולמטה ליבחור 2 כפתורים "תישלח" או "אל תישלח". לחצתי על "אל תישלח" ושום דבר לא עולה לי. בדיסק משחק ניכנסתי לתיקייה וחיפשתי קובץ התקנה directx ומצאתי והיתקנתי. ושוב נסיתי לילחוץ SETUP ואותו דבר בעיה תקלה "אל תישלח" המחשב שלי בן…

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by avielq5w,

שבוע טוב חברים שיחקתי לפני 2-3 שנים משחק בסגנון של age of empires, מתחילים בעידן האבן ומתקדמים קדימה בעידנים. ראיתי את Empire Earth אבל זה נראה לי שזה זה... מכירים עוד משחקים בסגנון?

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  22. אהלן. התקנתי את המשחק אבל העכבר לא עובד כראוי. הוא זז רק למעלה העכבר לא נותן לי לרדת למטה וכשאני מנסה לסובב את הזווית הוא מסתובב רק לכיוון אחד, לצד ימין. כשאני מנסה לסובב אותו שמאלה הוא גם מסתובב לימין והוא לא יורד למטה אני רואה שמים כל הזמן. כשאני עושה pause אז בתפריט העכבר זז כמו שצריך למעלה ולמטה ולצדדים. למה זה קורה? תודה רבה..!

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  23. כולם כבר יצאו ...... ובדקתי את כולם... לדעתי MOH !!!!!

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by DivineS,

בוא תצטרפו אלי למסע מדהים בין כוכבים אני עושה סטרים לפעמים PFFFT כל הפאנבויז עכשיו לראות מובן?! http://www.twitch.tv/divinesl משחק ראשון CG 2v2 http://www.twitch.tv/divinesl/b/515909859 להעביר ל 39:00 לתחילת המשחק כולם לראות כי אמרתי מובן? מובן מה נראה לכם? ידעתי או לא ידעתי? שכולכם פאנבויז שלי ואתם תראו את זה

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  25. Started by zam,

אהלן לכולם. הגיע לידי סכום כסף נכבד מאוד (בסך של 216 ש"ח) ואני מעוניין לקנות משחק חדש. אני מאוד אוהב אסטרטגיה אבל גם לחימה ופעולה. הנה רשימת המשחקים שברשותי: BLACK&WHITE 2 מקסים. מאוד אהבתי והייתי משחק אותו שעות. גם אחד היה יפה (אולי אפילו יותר). CRYSIS כל מילה מיותרת. יפה , רק אי אפשר לשחק בדרגת קושי רגילה כי זה קל מדיי. HEROES V Tribes of The East עד עכשיו לא הצלחתי לעבור שלב ראשון כי אני לא ממש הבנתי איך לשחק בו אז... הוא על המדף. MEDAL of HONOR - AIRBORNE חמוד לאללה אבל קל מדיי. Supreme Commander - ForgedAlliance כיף, למרות שהוא נגמר מהר ודיי ממצה את עצמו אחרי שלב 2. C&C 3 Tiberium Wars - Kane Edition כל מילה מיותרת. COD4 - Modern Warfar…

• 26 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים