עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. http://www.pcgamer.com/2012/06/20/dead-state-developer-brian-mitsoda-explains-why-zombies-arent-the-point/ http://rampantgames.com/blog/?p=4534 http://www.forbes.com/sites/danielnyegriffiths/2012/06/26/dead-state-interview-zombie-brian-mitsoda/ המשחק בדיוק מסיים את תהליך המימון שלו דרך KS.

• 5 תגובות
    • 3k צפיות
  2. Started by Cynicoren,

אבל אין לי ברירה: בBF3, ממש בתחילת המחק, אחרי שהקרון מתפוצץ, המחשב כותב "SPACE". אני לוחץ על הספייס בר בכל מיני מקצבים ואורכים, והוא תמיד נופל מהרכבת. מה בדיוק צריך לעשות שם ? תודה

3. Started by צפיד,

אודה להמלצות מעניינות למשחקי מלחמה מגוף ראשון בלבד - פחות בדיונים, עשיתי חיפוש באתר ורוב ההמלצות על CRYSIS ו BF (שחקתי את אCRYSIS 1+3 משום מה ה BF3 נראה לי פחות איכותי בגרפיקה). אז אם אפשר משחקים עם גרפיקה וטובה - למחשב חזק מאוד(!). תודה רבה!!!

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  4. Started by AvielGames,

שלום ומה קורה חברים כאן אביאל בעוד סרטון והפעם קומנטרי בנושא לפרוץ או לקנות משחקים לפני שנתחיל אני מבקש בלי העלבות,קללות וכ'ו כי אני לא רוצה להתחיל לריב ואם לא אהבתם אשמח לעצות הסרטון: http://www.youtube.com/watch?v=VIlLtVLlMBA&feature=c4-overview&list=UUfUa0qyytWAxbu8OYWROWXg

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  5. Started by swaninja,

לוקחים פיתה, שמים אותה על הגז, ומקבלים פיתה טובה על הגז

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by sagi82,

כל מי שלא יודע יש חדרים של "משחקים כללי" בקהילה של - HWzone.co.il - Call Of Duty Community. אז מי שרוצה לפתוח חדר של משחק אתם מוזמנים להיכנס לראות. וגם להכיר ילדים שמשחקים באותו משחק ,ואפשר לפתוח חדר של משחק שאתם רוצים. הסרבר של שרת הדיבור הוא 212.199.164.135:9910 אז כנסו ותנהו וחג שמח לכלום!

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  7. Started by Rise<3,

פרגנו בלייק אם אהבתם

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. אני משחק ב saints row iv שהתגלה כמאוד מהנה אבל יש קטע שאני פשוט לא מצליח לעשות. אני לא מצליח לסובב את הספינה לצורה אופקית ניסיתי כל כפתור אפשרי

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by YairZ,

תלמדו מהטעות שלי ותלבשו טיטול לפני הצפייה.

• 1 תגובה
    • 992 צפיות
  10. Started by DivineS,

*אשכול מעודכן* הבתים המעודכנים: לחצו כאן בשביל החוקים המלאים לכו לאשכול הרשמי. בשביל למנוע שאלות מפגרות: השלב הראשון מתחיל מחר (יום שלישי, 9.3.2013) בשעה חמש בצהריים ונגמר ביום שלישי הבא (9.10.2013) בשעה ארבע בצהריים, זאת אומרת שלכל קבוצה יש שבוע שלם לשחק נגד שאר הקבוצות הנמצאות באותו בית איתן. חוקים: במהלך הבתים הקבוצות ישחקו BO1 מפה אחת, הקבוצה הראשונה שמגיעה ל-13 מנצחת במקרה של 12-12 (תקו) כל קבוצה תקבל נקודה אחת, הגמר ישוחק בשיטה של BO3 שתי מפות ובמקרה שיוצא תקו בשתיהן עוברים למפה שלישית שתקבע מי המנצחת. Anti-Cheat: מידע לגבי האנטי צ'יט: האנטי צ'יט בו ישתמשו במהלך המשחקים הינו UAC3 - Universal Anti-Cheat 3. אותו ניתן להוריד בלחיצה כאן. על הקפטנים של הקבוצ…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Henry55,

המשחק היחיד שראיתי שיש לו 3d מובנה כאופציה בתוך המשחק , וניסיתי את ה3d קצת , והעיניים שלי פשוט לא יכולות לעמוד בזה אפילו לשנייה , שזה מוזר , מכיוון שאני רואה סרטים בתלת מימד כל הזמן , ולא הרגשתי בסרטים שום אי נוחות , אפילו לא קטנה. הקטע עם הרזולוציה קצת מבאס (720p בתלת מימד...) , אבל זה היה ידוע לי שזה יהיה ככה. יש למישהו פה ניסיון עם המשחק הזה בתלת מימד או משחק בכלל בתלת מימד?? יש היום מסכים שיש להם את האופציה ל1080p בתלת מימד?? (לא ממש קשור , אבל על הדרך...)

• 0 תגובות
    • 915 צפיות
  12. Started by sagi82,

איזה מחשק אפשר להמליץ לי שהוא משחק תפקידים 1) 2) 3) הכי טוב להכי בסדר

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by sagi82,

מי יכול להמליץ לי על משחקים בSteam בחינם ?

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by sagi82,

יצא עכשיו לSteam חינם America's Army: Proving Grounds Beta

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by fragon,

אני עדיין עם דמעות

• 29 תגובות
    • 3.4k צפיות
  16. Started by SOR3X,

אז לפני שאתם נועלים את האשכול אני מקווה שתקראו אותו כי זה נכתב מעומק ליבי. טוב אז ככה נתחיל בליאור - הוא הביא לי ולעוד כמה מחבריי באן משום שאני שכבתי בדשא וחיכיתי לאנשים שיבואו וישר הרגתי אותם אחרי זה אדון ליאור אומר שזה טרול ואנחנו ניסינו להסביר לו שזה לא טרולל והוא פשוט לא מבין אז הלכנו לדבר עם פדידה, ופדידה אמר שהוא לא מתעסק עם הדברים האלה והוא העביר את ליאור אלינו שנדבר אבל אדון ליאור כרגיל לא עשה כלום לא הקשיב לנו ובחוצפתו הביא לנו קיק מהחדר. אחרי שליאור לא הקשיב לנו אז כולנו רשמנו בשם שלנו "כולנו בעד הורדת גישות לליאור" ופדידה בא והוא אמר שיש לנו 15 שניות להוריד את השם הזה ולאחר שניה הוא הביא לכולנו באן (5 ילדים) לעשר דקות והסיבה של הבאן היא "גיי". עריכה : אדון ל…

17. Started by eNtro,

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Lynch,

ממתי גם סינים ועוד ב PS3 משחקים בחוקי ESL ?

19. Started by sagi82,

מי יכול לעזור לי במשחק America's Army: Proving Grounds Beta בסטים, ויכול לדבר איתי ?

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  20. Started by puvsc,

התקנתי BF - והכול טוב ויפה- עולה לי אבל איך שעולה השמימה - בלי שאני אלחץ על כלום - קופץ לי התפריט הראשי של לחזור למשחק , אפשרויות וכו' ...וכול האופציות- אני לא מצליח לשחק- יש למישהו פיתרון???

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by sagi82,

משחקים כללי נמצאים בשרת דיבור של - HWzone.co.il - Call Of Duty Community הסבר מי שרוצה לשחק במשחק חינם יכול לבוא לשרת הדיבור הזה ושם אפשר לפתוח חדרים למשחקים. מי שרוצה לדבר איתי אימייל שלי : vkk33@walla.com שרת דיבור : 212.199.164.135:9910

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  22. Started by sagi82,

WoW זה משחק טוב ואיך מורידים אותו ?

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. Started by dennis14,

מדובר בהמשך למוד מפורסם ל - HALF LIFE, המשחק מזכיר לי את AVP/DOOM 3 ואולי גם קצת את סדרת HALO ו - UNREAL 1,2.

• 14 תגובות
    • 5k צפיות
  24. Started by Rise<3,

מקווה שנהנתם ! אם כן.. פרגנו בלייק

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  25. לאחר הצלחתנו בסרטון באסים בבאגז', ישבנו וחשבנו בצוות הערוץ מה אפשר לעשות ? איזה דמות אפשר לקחת שהרבה מכירים ולהעתיק אותה לBF ? אז מצאנו את הדמות, והיא יניר האחמ"ש (לראות את המקורי למי שלא מכיר לפני שרואים את שלנו) דעה אישית שלי בתור מנהל הערוץ, הסרטון לפי דעתי יצא נחמד ולא יותר, אך זה לא יקרה יותר ומעטה והלאה נפציץ בסרטונים אך אני מפרסם בכל מקרה על מנת לקבל תגובות בונות מכם, הצופים צפייה מהנה -

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים