משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,398 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מעוניין לבנות שרת משחקים ל- BF2. במטרה לשחק עם ישראלים בפינגים שפויים. יש לי מחשב מיותר הכולל: 2500+ עם 1GB זיכרון.ו- 80GB הרדיסק. שיוקדש רק למשחקים. איך פותחים את שרת לשחקים ברשת ואיזה חיבור מספיק (פס רוחב)? האם המחשב מספיק חזק בשביל להיות שרת ל- BF2 ? מה עדיף לינוקס או וינדוס? איך מפרסמים אותו בקהילה? אני חייב להגיד שאני רציני בעניין , ולמחשב (שרת בעתיד) יש לוח-אם שתומך בשני מעבדים. אם צריך אני מוכן לשדרג לשניים/להוסיף זיכרון רק תסבירו איך לעשות את זה
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ת'רד זה מיועד לכל מי שאוהב מאוד את אחד המשחקים ורוצה להתווכח על איזה מהם יותר טוב,ולכל מי שמרגיש צורך עז לענות לו,כאן תוכלו למצוא פינה חמה לפרוק את לבכם. מס' חוקי ייסוד למי שרוצה להשתמש בו: 1. השתדל לזכור ולהזכיר שהמשחקים הם בעלי אופי שונה למדי ואין מה להשוות בינהם. ובכל זאת... 2. חופש הביטוי הוא אחד מערכי הייסוד של המדינה. עם זאת כדי למנוע את שליחתם לאשפוז של כל חברי הפורום שלא מתענינים בויכוח הדבילי הזה,הוקם השרשור הזה. כאן,בין כתלי הגטו המבודד שלו,יכולים אנשים לעשות קולות של חיות כאוות נפשם כגון "מווו" או "מהההה" מבלי שהשכנים הפרימטיבים שלהם יגידו שזה מפריע. 3. אין בשרשור זה משום שלילת זכותם של האדמינים למחוק הודעות חופרות ו/או ויכוחי סרק בשרשורים אחרים.אדרבא-הוא מ…
-
- 305 תגובות
- 33.6k צפיות
-
-
-
http://www.fileplanet.com/promotions/frontlines/beta/ CLOSED BETA MIN SPECS - WHAT TYPE OF SYSTEM DO I NEED TO PLAY? Minimum to Play* • Windows® XP\Vista • DirectX® 9.0c • 2.5 GHz Pentium IV or equivalent AMD Athlon XP processor** • 1 GB RAM • 3 GB free hard drive space for installation • Graphics Cards** • NVidia Geforce 6 or higher w/256MB • ATI Radeon X1K Series or higher w/256MB • DirectX® 9.0c compatible 16-bit sound card • Broadband Internet connection. *Minimum specifications are in progress, the requirements will get lower over the course of beta. Recommended to Play • Windows® XP\Vista • DirectX® 9.0c • 3.4 GHz Pentium IV or equivalent AMD Athlon XP process…
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני תקוע בשלב שאני בדיוק מקבל את החרב החזקה מהאישה הזאת עם החולצה האדומה והיא אומרת שהחרב זה גם מפתח משהו כזה בקיצור אני לא יודע לאיפה הולכים.? מה עושים? אני חזרתי הרבה אחורה וזה לא עזר
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום לכל הנבחרים של ליגת HWZONE CSGO! פה תמצאו מתי תשחקו ונגד מי, אז בלי הרבה דיבורים הנה המשחקים שנקבעו, זאת אומרת שלב הבתים. (רק 6 קבוצות יעלו לפלייאופס - כל המידע נמצא באשכול הראשי) המנצחים יופיעו בירוק. להלן המשחקים: 17/08/2014 Teletubbis In Action VS. TKB OWLS IN UNIFORMS VS. Effective5 -- 18/08/2014 Teamspirit VS. The Straw Hats TKB VS. Team-Hax -- 19/08/2014 The Oprah Show VS. Agresive play Teamspirit VS. ANXiOUS -- 20/08/2014 OWLS IN UNIFORMS VS. Team-Hax (נדחה יום למחרת) ANXiOUS VS. Teletubbis In Action -- 21/08/2014 Effective5 VS. Agresive play OWLS IN UNIFORMS VS. Team-Hax 23/08/2014 The Oprah Show VS. The Straw Hats …
-
- 4 תגובות
- 3k צפיות
-
-
חוו דעתכם אני סיימתי את MOHAA רציתי לדעת אם גרסת ההרחבה שווה משהו
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
טוב אחרי שקיבלתי את הבטא לידי ואחרי נסיונות קשים מאין ספור ועדכונים רבים הצלחתי סוף סוף לגרום למשחק המהולל הזה לפעול יש לי שתי מילים לומר: חוויה מ-ד-ה-י-מ-ה. במשחק אפשר לשחק אחד מבין שלושה צבאות: הסינים- מתאפיינים בטכנולוגיות ישנות ובשימוש מסיבי בכוח..אצלם קודם חשוב הכוח ואחר כך המוח והטכנולוגיה. ארצות הברית- מתאפיינים בטכנולגיות מתקדמות(כמו מטוס החמקן) ואצלם יש עדיפות ברורה לטכנולוגיה על כוח אש ולכן אצלם אולי תמצאו כלי מלחמה כביכול "קלים" יותר אך הרבה יותר מתוחכמים. המורדים,מליציות- כמו כל ארגון טרור מתבססים על לוחמת גרילה ופגע וברח...יכולים להקים מארבים לשלוח מתאבדים וכו...הם מנצלים את היתרון בכך שאתה קטן קל לך יותר לנוע ולפגוע בגוף גדול. לכל אחד מן הצבאות היתרונות…
-
- 31 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
יש לי את המשחק sunset riders.smc אני צריך אימולטור לשחק או את אותו משחק רק עם סיומת SMD
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
-
אני לא מצליח לשחק במולטיפלייר של TDU בגלל שהוא לא מעדכן לי תפאטץ'.. שאני לוחץ על עדכן כעת אז הוא מעביר אותי לאתר מוזר בשם none.com (שהוא בכלל לא קשור למשחק..) אשמח לעזרה..
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
אהלן, אחרי שכבר טחנתי את המשחק ואני מנצח בTOP PLAYER אני רוצה להתשעשע אז יש למישהו אולי איזה טריינר טוב או משהו? תודה.
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה הדעה שלכם בנוגע למשחקים שהם מתחת ל60FPS. FPS זה FRAMES PER SECOND. נראה שהמצב הולך ומדרדר שבשביל גרפיקה מרשימה ובגלל קונסולות חלשות החברות מפתחות משחקים שירצו על לא יותר מ30 FPS. לפי דעתי 60 FPS נראה יותר טוב מ30FPS בכל מצב(בהינתן אותה איכות גרפיקה). אני שומע הרבה אנשים שאומרים "לא צריך יותר מ30 FPS", בדרך כלל אנשים צעירים שלא מבינים מהחיים שלהם. לפני 20 שנה היה לי מסך CRT שתמך ב100HRZ ואמרתי לעצמי "בעתיד כל המשחקים ירוצו על 100HZ". וכן יש הבדל באיכות גם ב100HZ חוש הראיה שלנו הוא די מסובך וזה לא פשוט עניין של גדול מX FPS זה כבר לא משנה. אז מה אתם חושבים על העניין? אגב, במובייל אפשר גם להגיע ל60FPS אבל רוב המשחקים הם 30 ואפילו פחות. בכלל נראה לי שעם הזמן חבר…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי בעיה גדולה כשאני מנסה להתקין את המשחק הוא אומר לי שצריך להתקין PATCH 1.11 וכשאני מתקין אותו הוא כותה שאפשר להתקין אותו רק בגרסה האנגלית או האמריקאית איך אני יכול לדלג על זה או שתתנו לי פתרון אחר בבקשה!!!
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
Battlefield 2 1.22 Patch יצא לבדוק בEA DOWNLOADER Patch 1.22 is about to be released and will available on EA Downloader within the next few hours. The release of this patch is in line with our ongoing effort to make the game as enjoyable as possible, releasing quicker fixes addressing some of the things that you want to see changed. We're still hard at work on version 1.3, which will see the addition of some additional, sought-after changes. When we have more information to share with you on 1.3 we will, in the meantime, please find below the list of fixes in 1.22: - Improved Server Stability - Adjusted handling of the Tiger attack chopper - Increased delay for aiming …
-
- 3 תגובות
- 860 צפיות
-
-
היי, לא הבנתי את זה כל כך .. אם אני קונה דרך סטים ואם אני קונה דרך יו פליי זה שתי דברים שונים ? אני לא יוכל לשחק עם אנשים שקנו מיו פליי אם אני קונה מסטים או שאיך זה הולך ?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם רק רציתי ליידע אותכם שאנחנו רוצים לערוך לאן פארטי באיזור חיפה... מי שמעוניין לקבל פרטים שישאיר כאן הודעות...
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
אני ניסיתי להירשם למשחק מהאתר וזה רושם לי שהוא לא מזהה את האזור .. זאת אומרת שאי אפשר להירשם מארץ ישראל .. מישהו יכול לעשות לי משתמש ? או להגיד לי איך אפשר לפתוח משתמש ? בבקשה תעזרו לי .. !!
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a6%d7%a4%d7%95-%d7%94%d7%99%d7%9b%d7%a8%d7%95%d7%aa-%d7%a2%d7%9d-%d7%a1%d7%99%d7%a8%d7%99-%d7%94%d7%a6%d7%9c%d7%a2-%d7%94%d7%a0%d7%a9%d7%99%d7%aa-%d7%a9%d7%aa%d7%92%d7%9c%d7%9e%d7%95-%d7%91/
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
-
אממ משחקים כגון : MU Online, Rose Online וכ'ו מישהו מכיר? בבקשה אין לי מה לשחק כבר ואני מת למשחק רשת חינמי
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
עשיתי סט אב והכל בסדר , כאשר אני לוחץ על שחק מופיעה לי הודעה שקובץ עם סיומת dll אינו נמצא ואני לא יכול להתחיל את המשחק, מחקתי אותה ועשיתי סט אב חדש ואותה בעיה. מה לעשות? [br]פורסם בתאריך: 3.04.2007 בשעה 15:55:33 תודה פתרתי את הבעיה עשיתי סט אב לקובץ הדיריקטאקס שבא עם המשחק
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=Cknnb03nT78 http://ps3.ign.com/articles/857/857913p1.html
-
- 9 תגובות
- 916 צפיות
-
-
יש המלצות טובות? אם אפשר בלי אלימות, עדיף.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי מה המצב אחים שלי רציתי לדעת איפה אני יכול לקנות Ps2 או xbox במחיר של עד 800 ש"ח אפשר חנויות גם מהארץ וגם מחו"ל,אבל עדיפ מהארץ תודה לכל העונים
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-