משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
הרצתי אתמול פעם ראשונה את המשחק OFP.....סוף הדרך! יש לי אותו בגירסת Warez ( :-/ ) רציתי לדעת מה אמור להיות הגודל של המשחק? (in MB) איך אני יודע איזו גירסה יש לי? EU or US? יש לכם עוד משהו לחדש לי על המשחק הענק הזה.....?
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מאד אוהב לשחק באופן כללי ובזמן האחרון חיפשתי שילוב של כיף המשחק עם פנטזיות מיניות. חיפשתי מדי פעם ברשת. שיחקתי קצת ב - strip poker למינהם, זה נחמד אבל השאלה האם מישהו יצר למשל משחק הרפתקאות שהגיבור / גיבורה נכנסים למיטה עם השומר / ת כשניתקלים בו במקום ישר לירות (מה שמצויין בפני עצמו). מישהו מכיר אתר רציני בנושא ? אתר עם דמואים ? תודה לכולם, אשמח לקבל תגובות רציניות.
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בתקופת סטארקראפט הייתי חולה אסטרטגיה גם מול המחשב וגם באינטרנט. מאז לא יצא לי לשחק במשחק טוב חוץ מוורקראפט 3. רציתי לקבל מכם המלצה למשחק טוב ואיכותי שאנו דורש חומרה חזקה (בשביל המחשב הנייד שלי). תודה, FearThis
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן חברים. כמו שחלקכם אולי יודעים המשחק החדש בסדרת Rainbow Six הלא הוא Rainbow Six Siege נמצא כרגע בשלב Beta סגור. כ״סגור״ הוא דורש קוד גישה להורדת הביטא אשר ניתן לקבלו ע״י הגשת בקשה באתר המשחק ואז להמתין לקבלת הקוד במייל. ישנם אנשים שלחלקם לוקח הרבה זמן לקבל את הקוד הנ״ל וחלק שכלל לא קיבלו. אתמול קיבלתי מייל שהביטא (שהייתה כבר אמורה להסתיים) הוארכה עד ה04.10 ובמייל צורפו לי 4 Access kesy שאוכל לחלק לחברים. משום שרוב חברי לא ממש בקטע, אשמח לסייע למי שמעוניין לנסות את הביטא. פשוט רישמו פה בשרשור אם את מעוניינים ואשלח לכם את הkey בהודעה.
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום , המשחק תקוע לי על directx 9 ואני לא מצליח לשנות את זה ל directx 10, למרות שהכרטיס שלי תומך . איך אפשר לסדר את הבעיה , תודה הכרטיס שלי HD4870 , מערכת הפעלה וינדוס 7 . תודה
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היה, נסגר, נפתח, נסגר, יש עדכונים? יש צפי ?
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם , שמי יאיר ואני מנהל האתר , פיתחנו את האתר במטרה שהוא לא יהיה עוד אחד מאתרי המעריצים של של BF2 , רצינו להוסיף למשחק מימד חדש ועשינו זאת ע"י שילוב של כמה מערכות: 1. מערכת LCMS - או בשמה המלא Live Campaign Mapping System , את המערכת הזאת פיתחנו כדי ליצור עלילה במשחק , הקרבות שתנצחו או תפסידו בהם ישפיעו על סדר המפות בשרת , תוכלו לכבוש טריטוריות ולהתקדם לאורך המפות בשרת או לסגת ולהידחק עד לפינה (והסוף המר ) 2. המפה הדינאמית - כשמה כן היא , זאת המפה שמוצגת בדף הראשי ומראה את ההתקדמות של המלחמה , המפה מתעדכנת בזמן אמת ומציגה את הטריטוריות שנכבשו וסיכום של כל קרב בכל טריטוריה. 3. מערכת סטטיסטיקות - מערכת הסטטיסטיקות שלנו בנוייה ביסודה על המערכת של BIG HAMSTER אך עם שי…
-
- 30 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
www.gamer.co.il www.vgams.co.il www.nana.co.il www.walla.co.il www.falafelgame.co.il http://www.ensemblestudios.com/aom http://www.eidosinteractive.com/gss/legacy/commandos2/main.html
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל .. מה האתר לקניית CD-KEY לדיאבלו3 במחיר הכי זול..? אם מישהו יודע שיפרסם פה בבקשה את האתר עם המחיר הכי זול שהוא ראה... ניסיתי את המשחק עם הGUEST PASS KEY ודיי נהנתי.. אבל לא בא לי לקנות אותו ב280 שקל.
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז עוד כחודש וחצי יוצא המשחק החדש Call Of Duty Ghosts מכיוון שלא זכור לי מצב כל כך קשה בקהילה ששחקנים כבר לא נכנסים לTS ולא משחקים COD אלא משחקים במשחקים אחרים(בכל שנה זה קרה אבל לא ברמה כזאת...) ואני אחד מהם שלא יהיו פה אי הבנות אני רוצה לדעת בערך כמה אנשים בקהילה יקנו את המשחק וכך גם לדעת כמה אנשים בערך יגיעו ללאן שיערך כחודש לאחר תחילת המשחק וגם למצב הכללי שיהיה פה. אל תכתבו תגובות אחרות בדיון חוץ משמכם והnick שלכם(תודה) אז יאללה להתחיל לרשום שמות חמודים
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש המלצה למשחק בגוף ראשון עד עכשיו שיחקתי ה HL2 E1 E2 שמאוד מאוד אהבתי ורץ יפה מאוד על המערכת שלי פנטיום 4 3 גיגה הרץ עם 2 גיגה זכרון ורדאון 9600 PRO אני מחפש משחק שאוכל להריץ אותו עם הגדרות טובות ושיהיה טוב ומעניין לפחות כמו HL2 מה יש לכם להציע???
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני צריך המלצה למשחק חדש ומעניין... (וגם בבקשה תפרטו מה יש בו ואיזה ז'אנר הוא) נ"ב מה זה המשחק the great escape?
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
פתאום, בלי שום הודעה מוקדמת, לאחר ששינית מספר מקשים בQ3A נמחקה לי האפשרות להחליף נשקים עם הסקרולר של העכבר, הסקרולר עובד, מן הסתם, ורק במשחק נמחקה האופציה לזה. ניסיתי להגדיר אותו מחדש ע"י הזזת הסקרולר למעלה ולמטה, אבל ללא הועיל, פשוט ההגדרה נדפקה. משהו יודע איך אמורים להחזיר אותה? כי לא נראה לי שהדבר בכלל קשור לזה שמזיזים את הסקרולר בזמן שעושים REMAP למקשים, אלא צריך ללחוץ על איזה קומבינאציה של מקשים או משהו כזה.
-
אני חייב שרתים טובים למשחק הזה בבקשה תנו כתובות של שרתים או לינקים בבקשה.
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בימים אלה ה Orange Box אמור לצאת... ויש לי התלבטות קשה אם לקנות או לא. שהוא יצא, קניתי HL2, גמרתי אותו, שיחקתי CSS, מיציתי והפסקתי. אני לא הולך לשחק ב Portal כי לא נראה לי משחק שכל הקונספט בו זה לעבור מקומות קשים דרך worm holes... במקום לפוצץ לכמה חייזרים את הראש. אז בעיקר אני רוצה Team Fortress... שווה לי? או ש TF יצא גם בנפרד?
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קבלו כמה המשחק יותר טוב. בלי AA. '>http://www.2send.us/"] עם AAX6! '>http://www.2send.us/"] עוד תמונה עם AAX6 '>http://www.2send.us/"] כמו שאתם רואים ה AA פועל באמת.
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://srv1.jpg.co.il/5/527409e51d942.png http://srv1.jpg.co.il/9/527409e52951d.png אז באר שבע למשל זה ישראל וערד זה "שטח פלסטיני כבוש" ? איך EA נותנים להם להכנס לפוליטיקה ולעשות שטות כזאת ? או שזה בכלל הברקה של EA בעצם ? ואגב מישהו מבין את הקווים האלה ? זה קווים של 67 או מה ?
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בדקתי LUXOR ואת זה עם הנמר..ממש לא אותה חוויה. משהו עם דרגת קושי גבוהה במיוחד..חיפשתי ונראה לי שאין.
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני יודע שזה קצת דבילי להמליץ על משחקים מלפני (כמעט) עשור אבל רק עכשיו נזכרתי בהם, יצא לי לגלות אותם מאוחר: Rayman 2: The Great Escape Rayman 3: Hoodlum Havoc שניהם למחשב ושניהם מעולים לא פחות מ"מאריו 64"... מניסיון! RAYMAN אומנם ידוע ומכר מעולה בשביל UBISOFT אבל לא זכה להיות פולחן כמו "מאריו 64" באותה התקופה. בקיצור ולעיניין, פלאטפורמינג תלת מימדי מגוון ומעולה, אקשן מדליק לכל גיל, עלילה קלילה וכייפית, הפתעות שמחדשות כל שניה את ההרפתקאה. שווה לנסות אפילו שהגראפיקה ישנה! במיוחד מומלץ לאלה מבינכם שרוצים "לשרוף זמן" על משחק נוסטלגי ומדליק. שימו לב, המשחקים מתחילים בצורה מאוד בסיסית ואחרי 10 דקות אתה נכנס לשוונג ולהפתעות.
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן.. ראיתי את הסרטון של ה VENTAGE עכשיו, ויש שם קטע בחלל כזה שממש מזכיר לי את המשחק FREELANCER...יש משחק כזה שהוא בחלל ככה? שאפשר לטוס ממש לפוצץ חלליות וכו'...זה נראה ממש ממש מדליק... תודה!
-
- 29 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מחפש את TFX -סימולטור טיסה f22 lightning-כנ"ל . לא משנה הגרסה! עדיף כמה שיותר ;D extreme games-מרוץ שאפשר להתחרות ברולר,אופניים,סקטבורד וסקטבורד שכיבה oddballz-מן טמגוטצ'י אבל הרבה יותר כייפי,החיות שניתן לטפל בהן מן מפלצות חמודות כאלה ויש הרבה אפשרויות.. sevens guest (משהו כזה)-אם אני לא טועה,זה משחק חידות.. destruction derby 2-מרוץ settlers 1,2-תפקידים dave mirra bmx freestyle 2-פעלולי BMX.יש לי את 1.. critical path-משחק שזה מאין סרט.כל המשחק זה וידאיו אמיתי.אתה שולט על מישהי להגיע לנקודה הסופית..מרתק! stunts -רק אם יש גרסה יותר גבוהה מ1,1.1 !כי אותם יש לי! מרוץ שאפשר גם לבנות מסלולים. StarWars משהו עם REBEL-אחד ממשחקי מלחמת הכוכבים.ההתחלה לפי שזכור לי זה שאתה עם ח…
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
עם כל הכבוד לו, לדעתי אבדה לה ההרגשה של UT ואותה החליפה יותר הרגשה כאילו אנחנו ב Quake4Arena או משהו. בפורום הרשמי של המשחק יש פורום Demo Feedback עם אשכולים לכל נושא. בנושא של Weapons Balance, זה מה שאני כתבתי, כי גם לדעתי זו המגרעה הכי גדולה שלו. עדיין זה משחק גדול ומצויין, אבל לאחר יומיים של משחק שכבר אבדה ההתלהבות הראשונית אפשר לקום ולפרוס את הקלפים על השולחן, כפי שהם באמת. קישור לפורום הרשמי של המשחק: http://www.ina-community.com/forums/forumdisplay.php?s=&forumid=249 פיצלתי את התגובה שלי (שאותה פרסמתי בפורום) לשניים מחמת ההגבלה על אורך הודעות.
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום כולם משגע אותי vuvla איך שלא קוראים להם קיצר פעם כול חודש היתה יוצאת גרסה חדשה 1.4 1.5 1.2 וככה עכשיו הם כול חודש מוצאים משחק ושנה שצריך לקנות את ה1.6 קיבל חינם כול מי שהיה לו סידיקי להלף לייף את הקונדישון זירו צריך לקנות ועכשיו יוצא הלף לייף 2 שאיתו יקבלו קונטאר סטרייק סורס וגם כן עכשיו התחילו לדבר על קונטאר סטרייק 2 ??????? מה לאזאל? הם רוצים לשגע את כולנו שיחליטו כבר! מה אתם אומרים מה ישאר ?? לאיזה משחק בסוף יעברו כולם??? סורס ? זירו? בסוף כולם יחזרו ל 1.3 הטוב? מה אתם חושבים! אני חושב שהקונדישון זירו לא יעברו אליו כי לא נראה לי ש 3 וחצי מליון שחקנים מהעולם יקנו תמשחק , סורס אולי כול ה 3 וחצי מליון כמעט כולם הולכים לקנות אותו ויקבלו תסורס וגם ישחקו אותו ה1.6 אול…
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-