עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by watch out,

האם אתם כמוני חורשים בבת אחת את המשחק עד לסיום ? מה שיכול לקחת בין מספר שעות לימים או שאתם מפנים מספר שעות כל פרק זמן מסוים למשחקים ? היום כידוע יש משחקים שלוקח זמן רב יחסית לסיים

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by mMmSaK,

כמובן על ה DX11 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD7790 1GB מעבד: INTEL CORE I5 4430 HASWELL 3.0GHZ

• 13 תגובות
    • 4.7k צפיות
  3. Started by Zeev86,

המשחק החדש מסדרת Driver, יצא לפני כשבוע לקונסולות, לPC בארה"ב, ואמור להגיע למדפי חנויות אירופה בשבוע הזה. אל תחשבו שזה עוד משחק מרוצים משעמם. לא, זה אחד המשחקים עם הגימיק הכי מגניב שראיתי! לאחר משימה ראשונה, הדמות שאנו משחקים, בלש בשם ג'ון טאנר, עבר תעונה במהלך מרדף אחר פושע מבוקש, וכעת, כשהוא נמצא בבית חולים, "חולם" את העלילה במצב תרדמת כשהוא מרחף מעל העיר ויכול לבחור ולהשטלת על כל מכונית בעיר! באפשרותכם עומדת שליטה בלתי מוגבלת על כל אוטו שזז בעיר, בין אם זה פושע, מכונית משטרה, או סתם משימות מגניבות, למשל - באחת מהן, אתם נכנסים לנעליו של צעיר אשר נמצא בשיעור נהיגה, והמורה מזלזל בכישורי הנהיגה שלכם. העלו לו את הדופק עד שיצרח בנהיגה מופרזת ומטורפת. המשימות די מגוונות ו…

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. Started by pelor,

אני רואה הרבה סיקורים ובאנצ'ים שמשתמשים במושג FPS (פריימים לשניה) הבנתי שאיזור ה40 נחשב סבבה... מה לדעתכם נחשב למספיק טוב ומה כבר מעצבן?

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by LazyBoy,

http://www.humblebundle.com/Introducing Humble Indie Bundle 3! Get 5 classic indie games: Crayon Physics Deluxe, Cogs, Hammerfight, VVVVVV and And Yet It Moves for whatever price you want while helping the Child's Play Charity and the Electronic Frontier Foundation. Pay what you want. If you bought these five games separately, it would cost around $50, but we're letting you set the price! All of the games work great on Mac, Windows, and Linux. We don't use DRM. When you buy these games, they are yours. Feel free to play them without an internet connection, back them up, and install them on all of your Macs and PCs freely. There is no time-limit on your downloads. …

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. שלום לכולם. אני מחפש משחקי יריות (סגנון hitman, half-life) שירוצו על p4 3ghz ו geforce 6600. תודה רבה מראש!

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום למומחים בעיקרון אני מעדיף את כל הדאטא שלי על כונן D ?(מחיצה,לא כונן פיזי נפרד) על כונן C אני רוצה את מערכת ההפעלה XP אופיס ותוכנות חשובות את המשחקים אני מעדיף להתקין על כונן D בתקיית "משחקים" אבל קורה לפעמים שמשחק לא "עובד" ב D ... האם יש משחקים שחייבים כל מיני פיצ'רים שנמצאים ב prograqm files ? מה קורה כאן? אשמח לקצת הדרכה בנושא... תודה ערן

• 13 תגובות
    • 6.5k צפיות
  8. שיחקתי כמה דקות, היה את הקטע שאני מביא אנשים לחוף ( זה אמור להיות איזה קרב מפורסם במשחקי מחשב כי יש אותו בעוד משחק) הרגשתי שאני סתם גורר אנשים קדימה בלי שום מחשבה, והכל היה בלאגן גדול מסביב, לא ממש התעניינתי מסביב ופשוט לחצתי על אנשים ללכת לחוף אחרי זה היו שני מוצבי אויב, זרקתי רימונים, ראיתי גם שהממשק דיי מעצבן, וזהו עזבתי את המשחק

• 13 תגובות
    • 843 צפיות
  9. אני מקווה שחלקכם הבין אני מחפש משחק ממכיר שמשלב דברים שקשורים לLEVEL UPS, ITEMS, WEAPONS, הרבה קרבות (עדיף בסגנון RPG). לא חשוב לי אם יהיה ברשת או לא, העיקר ההמלצות שלכם ומשחק מורכב כמה שאפשר, משהו לשרוף עליו הרבה שעות תודה.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by EAD,

נראה שהכל FPS וכאלו מכירים קואסטים טובים? שממש אתה נכנס לעלילה, שיש להם SINGLE PLAYER של עשרות שעות, עלילה מעניינת ועוד? ואם אפשר גם גרפיקה נחמדה וסאונד טוב.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by GamerWith7900,

שלום אני חדש ומקווה להשתלב בפורום מי משחק פה בקונטר סטריק ברשת ??? יש לי סרבר מי שלי אם מישהו רוצה לשחק

• 13 תגובות
    • 958 צפיות
  12. נשארה לי משימה אחת ב- Golden Hills שבה כתוב לי: "Find a way to the other side of the mountain" וחרשתי כבר את כל העולם המחורבן הזה...ואני לא מוצא דרך. חרשתי כבר בגוגל למצוא פיתרון, אך ללא הועיל אנא עזרתכם HF

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by shlomi2003,

כול פעם שאני מתחיל את המשחק והוא בא להכנס הוא נותן לי את הדבר הזה http://www.donkey.co.il/Forum/Uploads/7350-632158092189295283-untitled.jpg ואז ניכנס ואני רואה הכול מגעיל כזה מה אני צריך לעשות כדי שזה יעבוד לי טוב ?? תודה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום, קניתי לפני הרבה זמן HL2.רציתי לדעת איך אני יכול להפוך את 5 הדיסקים שהגיעו בחבילה לדיסק דיוידי אחד(זה דיי מעצבן להתקין את הכל מחדש כל פעם עם 5 דיסקים). תודה רבה.

• 13 תגובות
    • 933 צפיות
  15. אהלן, אני יודע שיש מצב שמדובר בספאם אבל עדיין, חבר טוב שלי שלומד בבצלאל אנימציה-גיימר מושבע בעברו הכין סרט סוף שנה שמבוסס בצורה חופשית על שלב מסויים בחייו וכנראה גם על שלכם... ^^ מומלץ לראות אם אתם אוהבים אתם מוזמנים לפרסם עם שאר החברים הגיימרים http://vimeo.com/47337258?action=share&post_id=849905082_450099328368218#_=_

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. היום בבוקר סיימתי את EP2 (למעשה אתמול בלילה ועשיתי SAVE ממש לפני סירטון הסיום ורק היום ראיתי אותו). ממה שראיתי בוויקיפדיה אז עוד אין תאריך יציאה אבל אולי זה לא מעודכן שם...

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. כבר שבוע שחזרתי לשחק ואחרי שחשפתי איתי כמה שחקנים ישנים לחזור לימי ה-BC2 הגיע הזמן שגם אתם תחזרו ותזכרו קצת במשחק שכולנו שיחקנו בהרמוניה ובאהבה

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by Or ei,

איפה יש עוד נשקים של LEVEL 10 חוץ מבמערכת SIGMA 13? ואיפה אני מוצא חלליות שאפשר לשים עליהן אותם ? ושמעתי על 2 מערכות לא מוכרות איך מגיעים לשם ? יש לזה קפיצה או שצריך לטוס כל הדרך לשם ? ויש אפשרות לחזור למערכת של הNOMADS? ושאלה לג'נריק אם אתה רואה את זה איך הצלחתה לגמור את העלילה עם LEVEL 38? אני עכשיו רק אחרי שעשיתי איזה 600 אלף קרדיט הצלחתי להגיע לLEVEL 30!

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by LazyBurger,

Fable 2 שוחרר לXBOX360 ואני שואל; מה עם המחשב?? :< יצאו כבר בהצהרות שיצא פורט או גרסה מקבילה או קרקר?

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. או שאין צורך להתקין כלום מעבר למשחק ? ואם כן מאיפה אני מוריד אותו. תודה.

• 13 תגובות
    • 711 צפיות
  21. טוב במקרה שלי זה NFL 2005... אתם יכולים בבקשה לתת לי את הרשימה של החוקים המשחק הזה... ברצוני ללמוד אותם... בא לי קצת לשחק חחח תודה

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. חיפשתי בגוגל ... וראיתי שהרבה יש להם RADEON עם FPS מאוד נמוך וכרטיס חזק ... ... אשמח לתגובות

• 13 תגובות
    • 898 צפיות
  23. Started by x-pac,

ניסתי להתקין וזה ניתקע באמצע [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by segevgabay,

התחלתי לשחק במחשק The Elder Scrolls IV Oblivion לפני כמה ימים עכשיו אין לי מושג מה עושים בו חח על מה מדובר המחשק בכלל? מי הדמות? ועכשיו ממש בשלב הראשון אחרי שיצאתי מהמערה עם האבירים אני יוצא ובפעם הראשונה אני רואה את "הנוף" לאן אני הולך עכשיו?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by amit123,

חברה.... אתמול לא הייתה בעיה עם התוכנה...אבל היום כשאני מנסה להפעיל אותה אני מקבל הודעה שאומרת unable to start steam engine...failed with error 200:connection reset....משהו כזה....מה לעשות?הפעלה מחדש של הווינדוס לא עוזרת...וגם לא הפעלה מחדש של הסטים...

• 13 תגובות
    • 935 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.