משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
אהלן אני חובב diablo ראיתי אצל חבר שלי diablo 2 משהו פגזי משהו לא רגיל אני לא מדבר על לורד אוף דסטרקשין זה לפי מה שהבנתי ממנו זה רק ברוסית השאלה שלי אם אתם מכירים את זה ואם זה גם באנגלית אם כן מאיפה אפשר לרכוש תודה מראשk22
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://srv1.jpg.co.il/5/527409e51d942.png http://srv1.jpg.co.il/9/527409e52951d.png אז באר שבע למשל זה ישראל וערד זה "שטח פלסטיני כבוש" ? איך EA נותנים להם להכנס לפוליטיקה ולעשות שטות כזאת ? או שזה בכלל הברקה של EA בעצם ? ואגב מישהו מבין את הקווים האלה ? זה קווים של 67 או מה ?
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
VALVE הודיעו על עדכון חדש למשחק לכבוד יציאת Meet the Pyro (ביום רביעי הקרוב) העדכון החדש זכה לשם "The Pyromania Update" שיכלול בין השאר את הדברים הבאים: - מפה חדשה (או מפות). - מצב משחק חדש בשם DOOMSDAY. - achievements חדשים (כרגע 11). - דברים חדשים בחנות. בימים הקרובים VALVE יוציאו תוכן נוסף, כנראה יכלול גם נשקים חדשים והפתעות נוספות. http://www.teamfortress.com/post.php?id=8260 http://www.teamfortress.com/pyromania/ http://www.teamfortress.com/pyromania/doomsday/ סוף סוף, הוא הגיע! הזוי, מזעזע ומשעשע ביותר ומהיום ניתן ליצור סרטים ב SOURCE http://sourcefilmmaker.com/ נראה כאילו VALVE מתכננים לגדול מעט בשנים הקרובות
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איזה משחקים טובים לפי דעתכם יצאו בעל גרפיקה הכי טובה שיצאו עד היום? שדורשים מערכת חזקה כדי לפעול בצורה הטובה ביותר? כמו doom 3 וכאלה..??
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם זה נכון שבמשחקים לא חוקיים שמורידים מהרשת אין אפשרות למולטי פלייר? למה? אני מקווה שהדיון לא נוגד את חוקי הפורום. :saint:
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
טוב יצא לי לשחק במשחק איזה כמה שעות טובות ואני מוכרח לציין שהאווירה במשחק מטורפת , מפחידה, מלחיצה ויותר מזה.. הקטע של השמירות הידניות לדעתי גאוני למשחק שכזה מכיוון שאתה עדיין חשוף כמטרה גם בזמן שאתה מנסה לשמור את המשחק מה שגורם לך להילחץ לקוות שלא תיתפס על ידי החייזר חח , המשחק עצמו ממש מאתגר אבל לדעתי החייזר פשוט חכם מידי. וכמובן המנוע המטורף של המשחק שנראה חבל על הזמן, אז מה אתם אומרים למי שיצא לשחק?
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב די ישן אבל בזמנו היה הכי חזק. ניסיתי להתקין משחק ששחיקתי בו בעבר. Command and Conquer Generals המשחק משום מה לא עולה לי. ויש לי מערכת הפעלה ווינ7,ובעבר היה לי XP. האם זה קשור? המפרט של המחשב שלי הוא: cpu: intel core 2 duo e6750 socket 775 lga. mainboard: asus-tek computer inc memory: samsung ddr2 2 gig graphics: nividia geforce 8600 gts וכל פעם שאני מתקין את המשחק עולה לי הודעת שגיאה. חשוב לציין שאצל חבר שלי המשחק עולה רגיל. אז אין בעיה בהתקנה או משהו. תודה על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז הורדתי את Fallout הראשון(מ-GOG) והתחלתי לשחק. בחיי, אני מרגיש ממש טיפש. כל יצור שני הורג אותי ובשביל למכור דברים תמורת bottle caps אני צריך ידנית ללחוץ על הפלוס עד שאני מגיע לסכום הרצוי(ושזה מעל כמה עשרות, זה מייאש מאוד). גם אין מוזיקה במהלך בארטר, ואני לא מצליח למצוא שריון בשום מקום. יש איזה מדריך למתחיל או משהו? אני לא מצליח אפילו בקווסטים הממש ראשונים.. סה"כ לבל 2.
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
עם כל הכבוד לו, לדעתי אבדה לה ההרגשה של UT ואותה החליפה יותר הרגשה כאילו אנחנו ב Quake4Arena או משהו. בפורום הרשמי של המשחק יש פורום Demo Feedback עם אשכולים לכל נושא. בנושא של Weapons Balance, זה מה שאני כתבתי, כי גם לדעתי זו המגרעה הכי גדולה שלו. עדיין זה משחק גדול ומצויין, אבל לאחר יומיים של משחק שכבר אבדה ההתלהבות הראשונית אפשר לקום ולפרוס את הקלפים על השולחן, כפי שהם באמת. קישור לפורום הרשמי של המשחק: http://www.ina-community.com/forums/forumdisplay.php?s=&forumid=249 פיצלתי את התגובה שלי (שאותה פרסמתי בפורום) לשניים מחמת ההגבלה על אורך הודעות.
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות בקרוב את המשחק, היה לי בעבר שלט Xbox 360 וממש לא הסתדרתי איתו במשחקי פעולה, וגם במשחק מכות כמו injustice gods among us לא הסתדרתי עם השלט... הוא לא היה מספיק עדין כדי לעשות קומבואים. הייתה לי הרגשה שעם המקלדת אפשר לדייק במקשים יותר בקלות. כל ממיני צירופים של למעלה למטה ולצדדים.. בשלט זה היה קטן מידי והרגשתי חוסר שליטה. מישהו ניסה בmortal kombat שלט של one? הוא עדיף ממקלדת בצורה גורפת?
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה לא הבנתם? ד"א זה חתיחת שלב מדהים! יותר יפה מהנופים של פאר קריי.
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
טוב סימתי תמישחק לPS2 בעיקרון יש גם גירסה לקוביה שיצא לפני ו+- באותו איכות (לא שיצא לי ליראות אבל לקוביה הגרפיקה אמורה להיות קצת יותר טובה אבל אין עלילת בונוס) המישחק היה אמור לצאת גם לPC אבל אחרי הפורט העלוב של DMC3 יכול להיות שהם ביטלו תפרויקט כי בסך הכל אותה חברה שעשתה תפורט של DMC3 אמורה היתה לעשות תפורט של RE4 ככה שההפסד לא גדול בכל מיקרה זה מישחק ענק בהתחלה לקח לי זמן ליתרגל לגרפיקה המיושנת של הPS2 וגם האויבים בהתחלה לא מחדשים כלום אבל שממשיכים אם המישחק מתחילים ליתמכר וליראות דברים חדשים כולל: נשקים חדשים ושידרוגים לנשקים הקימים\אויבים חדשים\בוסים\סביבות חדשות וכו המישחק גם לא נותן לכם הרבה מצבים של עודף תחמושת ואני יודע שזה נישמע קשה או דפוק אבל צריך לכוון…
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש את ההנחה בgreenmangaming אבל אני לא יודע אם כל העדכונים והפאטצ'ים שרוקסטאר יוציאו אני גם אקבל אותם. אשמח לעזרה, תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי 2 דיסקטים DVD. אני שם דיסק מספר אחד ולא עולה לי אוטומטית חלון משחק. לחצתי על מחשב שלי ---> לחצתי קליק ימני בעכבר לחצתי "פתח" ופתאום אני לא רואה מלא קבצים רואה רק קובץ אחד autorun. הוצאתי דיסק ונקיתי על דיסק DVD. והכנסתי שוב לכונן DVD וכמה שניות לא עולה לי חלון אוטומט.ועשיתי פעולה שוב קליק ימני בעכבר על כונן DVD ולחצתי "פתח" ולפתע אני רואה מלא קבצים.אני לחצתי קובץ SETUP ופתאום ניפתח חלון של מיקרוסופט כתוב "אירעה בעיה בשגיאה..." ולמטה ליבחור 2 כפתורים "תישלח" או "אל תישלח". לחצתי על "אל תישלח" ושום דבר לא עולה לי. בדיסק משחק ניכנסתי לתיקייה וחיפשתי קובץ התקנה directx ומצאתי והיתקנתי. ושוב נסיתי לילחוץ SETUP ואותו דבר בעיה תקלה "אל תישלח" המחשב שלי בן…
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הרשמת קבוצה LUNATICS saharz - STEAM_0:1:19661840 angelsole - STEAM_0:0:39751672 Sidious - STEAM_0:0:11004636 tr1p - STEAM_0:0:20091632 crossader - STEAM_0:0:17658424 http://imageshack.us/photo/my-images/411/2011113000002.jpg/
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בשנים האחרונות חברות משחקים גדולות כמעט ולא מעזות להוציא לשוק משחקים חדשים. אבל Ubisoft חברת המשחקים שהביאה לנו משחקים כמו Assassin's Creed, עושה צעד יוצא דופן ומוציאה את אחד המשחקים היפים והמיוחדים של השנים האחרונות שנראה יותר כמו משחק אינדי מושקע במיוחד - Child of Light משחק פלטפורמה תפקידים. Child of Light מספר על אורורה - ביתו של דוכס אוסטרי שנפלה לשינה עמוקה בעקבות מחלה. כשהיא מתעוררת היא מוצאת את עצמה בעולם המית'י של למוריה, שמלא ביצורים שונים. במסעה לחזור לאביה, היא פוגשת בגחלילית בשם איגניקולוס ודמויות נוספות שמצטרפות אליה למסע. היא מגלה שלא תוכל לחזור אליו לפני שתעמוד מול המלכה האפלה ותחזיר ללמוריה את גורמי השמיים שהיא גנבה.
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
התחלתי היום לשחק במשחק הזה ...ואני חייב לציין שזה נראה כאילו EA קפצה 3 שלבים אחורה... הגרפיקה על הפנים...יש לי 22 אינץ והרזלוציה המקסימלית היא 1280X1200 או משהו דומה...המשחק לא תומך ב1050X1680 וכנראה לא תמוך בWIDE כמו איך שהוא נראה... למישהו יש פאץ' או משהו כדי לסדר את זה??????
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הורדתי את המשחק מ-STEAM מהקופון שבא עם הכרטיס מסך בסוף ההורדה שאני לוחץ על כניסה למשחק זה עושה איזה עדכון של DIERCT X וזהו פשוט לא קורה כלום.
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני רציתי לקנות משחק מחשב איזה כדאי לי? CRYSIS או COD 4 תגידו לי מה כדאי לי? ותשוו ביניהם מה היתרונות ומה החסרונות? ואל תגידו קריסיס גרפיקה תותחית וכאלה אני רוצה לדעת איזה יותר כיף מבחינת משחקיות... ועוד בחינות... וCOD 4 יפעל לי חלק על HIGH ועל הרזולוציה הכי גבוה? המפרט שלי בכללי: 8800 GT 2G E6750 תודה רבה!
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שיחקתם כבר ב Ghost Recon משחק אדיר !!!!!!
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום חברים! 1)האם אפשר לשחק במשחק הזה ברשת או באיפי ישיר גם בלי הדיסק המקורי? 2)איך לעזזל מגדילים את אספקת הדלק במשחק תמיד חסר לי דלק וזה מונע ממני להתפתח (כמובן שכבשתי מצבורי דלק אך לא מספיק)?
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, מצאתי קבוצה של גיימרים מעל גיל 18 סופר מעניינת אם מישהו רוצה מוזמן. אני לא ידע אם מותר לשים לינק אז פשוט תחפשו israeli gamers - old school נתראה
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שמעתי שמועות כי אמור לצאת בקרוב משחק חדש של Need For Speed ,מה ידוע לכם בנדון? ???
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כל כמה דקות זורק אותי מהמשחק וזאת ההודעה שאני מקבל ב Game Manager ... למישהו יש מושג ?
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-