עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. כל סוג של משחק :-\

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. היי קניתי gamepad חדש (logitech cordless rumblepad 2). אני מחפש משחקים (חדשים ככל הניתן) שכיף לשחק אותם עם ה gamepad. אשמח לעזרה תודה

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by klayton,

Production has begun on DOOM 4, the next journey into the legendary DOOM universe. We are expanding our internal team and are currently hiring to work on this highly anticipated title. "DOOM is part of the id Software DNA and demands the greatest talent and brightest minds in the industry to bring the next installment of our flagship franchise to Earth," said Todd Hollenshead, CEO, id Software. "It's critical for id Software to have the best creative minds in-house to develop games that meet the standards synonymous with our titles." The DOOM franchise is one of the most recognizable and important in gaming history, having been named "one of the ten most influential games…

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by rroonnii,

הורדה - http://www.gamershell.com/download_33242.shtml תמונות - http://www.gamershell.com/pc/sacred_2_fallen_angel/screenshots.html?page=2 סרטונים - http://www.gametrailers.com/search.php?page=0&str_type=allmedia&s=Sacred+2++Fallen+Angel

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by alexrta,

אנשים תעשו טובה תמליצו על משחק טוב שכדאי לקנות משהו שיעסיק אותי שעות חוץ ממאפיה היטמן NOLF2

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Pease Brother,

hallo somebody know if will be a new counter strike or source will stay the newest?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום חברים, מישהו מכיר? מצרף תמונה של הסיבה ל kick:

• 13 תגובות
    • 8k צפיות
  8. Started by Black_Citadel,

יש יותר מדי משחקים לקונוסולות האלו שאני מפספס חשבתי לקנות אחד מהם.. שווה לקנות עכשיו ? כי אני יודע שעומד לצאת PS3 והXBOX החדש עוד מעט לא ?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by dan9,

ראיתי את המשחק על xbox360 קראתי מאט בגובל ו הבנתי שיש חיה כזו!! זה נכון? כי לא מצאתי באף מקום! אשמח אם משהו יכול לשפוך מעט אור!!

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by R0ck,

שמח ואיכותי לי הבוקר, בשעה שגלשתי לי קצת בפורום של CS באתר של גיימר, נתקלתי בת'ראד ובו קישורים לשתיים מגירסאות הבטא הראשונות של המוד הנחשק ביותר ברחבי העולם - Counter Strike. הגירסאות הן BETA 5.2 & 6.1. רצתי להתקין במהרה את הגירסאות ואני חושב שמכאן, אתן לקצת מהתמונות שלקחתי לדבר - התפריט הראשי של בטא 5.2 - אני פשוט מת על זה, הרבה יותר איכותי מהנוכחי בגירסה 1.5 : בידיים רועדות ארחתי משחק LAN עם המפה Assault... USP 45 I guess?... USP 45 in action M4A1 - פנים "ישנות" התפריט הראשי של בטא 6.1... בידיים קצת פחות רועדות כעת, ארחתי משחק LAN ונכנסתי ל Dust, שנראית אחרת במקצת... לשחקני קאונטר הוותיקים מבינכם שכבר הספיקו לשכוח את ימי ה BETA, או …

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by play_boy,

http://video.walla.co.il/?w=//1221006

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by taimor,

כעיקרון הBF2142 יצא היום לכל בנוי המודים, ולכל בעלי האתרים שקשורים לBF2. כעיקרון עכשיו גם נפתחה ההרשמה לכל המשתמש שלמשלים בFilePlanet, ההרשמה פה: http://www.fileplanet.com/promotions/bf2142/ =\ אם יש למישהו משתמש בתשלום שם והוא לא ממש רוצה לשחק BF2142, אשמח מאוד לקבל ממנו רק ת'CDKEY שהוא מקבל בהרשמה =\ (כי את המשחק כבר אני יכול להשיג...)

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. לפני שנה בערך הורדתי מישחק חינם MMORPG בסגנון WOW וכשמתחילים את המשחק אז לפני שהוא נכנס למשחק הוא מוריד עידכונים ובזמן העידכונים שהוא מוריד יש שיר רומנטי באנגלית כזה שקט קיצ'י . מי מכיר? תודה

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. שלום לכם ppl ברגע זה ממש אני מתכוון להזמין מהאינטרנט מהחנות פריק את המשחק Half life:blue shift ואני חייב לדעת בוודאות ממישהו שהסידיקיי של ה-half life blue shift עובד אצלו בקאונטר סטרייק 1.6 , זה ממש חשוב אני לא הולך לבזבז סתם 100 שקל (+משלוח) על משחק שלא יהיה שימושי! אם מישהו מוכן לעזור לי אני מאוד יעריך את זה!

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by OR007,

זה מה שקורה אחרי התקנת האלף לייף, ושאני מנסה להפעיל את המשחק כמובן שעולים מלא ארורים ו-SHITS אחרים... עוד פרט, כאשר אני נעלה את המשחק ואני מנסה ללחוץ על משהו, אני מקבל את הארור הבא בד"כ Can't load gfx.wad

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. בדקתי את הדרישות באתר systemrequirementslab.com והמשחק עדיין עובד לאט מה לעשות? הנה התמונות: http://img27.imageshack.us/img27/6992/58555648.jpg http://img219.imageshack.us/img219/8923/61338267.jpg

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by Aviv Bromberg,

אני חושב על להוריד משחק או לרכוש אחד כדי שיהיה לי בכללי מה הרוב חושב

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by unicorn,

לא יודע אם קיים אבל אני מחפש משחק RPG שלא אצטרך לראות בחורות חצי ערומות כל הזמן אני חושב שאפשר להנות ממשחק טוב גם בלי זה, ובשבילי זה רק מוריד מההנאה של המשחק כי אני מקפיד עקרונית לא להסתכל על בנות בצורה הזו (חוץ מאשר אשתי כמובן)

• 13 תגובות
    • 5.2k צפיות
  19. יצא לי לחשוב על זה... אני לא זוכר הרבה משחקים שסיימתי... תמיד נשבר בשלב מסויים...

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Godmoney,

אוקי, יש לי Gamepad כבר כמה שנים. הוא ג'נרי ועושה לי מלא בעיות, מתנתק וחוזר באמצע משחקים וקיצר מעצבן... אני מחפש לקנות אחד חדש ושלא יהיה יקר מדי... או יקר בכלל ... אני רוצה שהוא יהיה כמה שיותר דומה במבנה/מראה שלו לשלט של ה PS2 מאחר שאני משחק ב Pro Evolution ואז צריך לנצל את הכישורים במשחק מול חברים וכדאי שזו תהיה אותה תחושה, אז אם מצויירים על הכפתורים הימניים המשולש, איקס, עיגול וריבוע זה יתרון. אם לא אני תמיד יכול להדביק או משהו... קראתי גם איפשהו שאני יכול לשחק עם שלט של ה Playstation על המחשב. מישהו ניסה את זה פעם? זה עובד?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Worms Forts Under Siege אני משחק במשחק הזה ב CANPIGNE ונתקעתי בשלב אחד שרשום OH IT'S MAKE ME WONDER צריך איכשהו לבנות איזה מקדש בסוף המפה אבל יש תולעים במפריעים לי ויש גם זמן. מה לעשות?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by avivlevy,

הורדה מהירה ויעבוד !

• 13 תגובות
    • 659 צפיות
  23. Started by ariel-ro,

שלום לכם, אני אוהב לשחק פוקר, אני מחפש משחק פוקר חינמי למחשב, שיהיה טוב. פוקר בסגנון טקסס הולד'ם. אריאל

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by bennnn,

שלום לכולם התקנתי את הגירסה הסופית של הויסטה והתקנתי פיר תמשחק עכשיו יש לי פנטיום 4 3 גיגהרץ 1 גיגה זיכרון 6800 gt המשחק באקס פי רץ חלקקק על מקסימוםםםםםם כול הכל הכלל ועל 1024 ובויסטה.. יש מלא תקיעות והאטה ואני חושב שזה של זיכרון....... כי אני רואה הרבה תנורה של ההרדיסק דולק\ת יש למישהו מושג מה הבעיהה?????למה זה טס על אקס פי וזוחל על ויסטה? אגב יש קולות ושומעים את כולם מדברים (הייתה לי בעייה לפני זה באקס פי עם קולות)

• 13 תגובות
    • 933 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.