עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by taltola,

פתחתי את כל הטילים באנג'ניר וסתם מעניין אותי עם איזה טיל אתם הכי אוהבים לשחק? נראה לי שאני אהיה בין הבודדים שדוקא הכי אוהב את ה- RPG 7V2 אני אוהב אותו בגלל שיחסית הוא עושה הכי הרבה נזק, ובנוסף אפשר לשגר אותו, להעלם, ולצוץ מחדש במיקום אחר. ככה קשה לאוייב לזהות מהיכן בדיוק אתה פוגע בו. נגד מסוקים/מטוסים אני הכי אוהב את ה- SA 18 IGLA מה אתכם?

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by Fasten,

היי, הנה GAMEPLAY שלי מתוך MW3. אשמח אם תתנו לייק, סאב ותביעו את דעתכם https://www.youtube.com/watch?v=1V5vdEFpASE

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. Started by kalabokk,

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by CyberBot,

ה"ג'נרלס 2"היה צריך לצאת ב31 יש למישהו מידע ? מאוד מחכה למשחק הזה

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by Albetron,

פשוט קיבלתי הרגשה שכמעט כל המפות של 3 מרגישות לי כמו מחנה אימונים מת מבחינת עיצוב מראה ועיצוב טקטי..משהו מלאכותי במיוחד במפות שיצאו עם המשחק עצמו ולא משתייכות לפרימיום חוץ מAK ששיעמם אותי מהרגע הראשון למוות, אין גיוון במראה ואין גיוון טקטי. מרגיש שסתם בזבזתי על המשחק הזה מלא כסף וזמן

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by mMmSaK,

כמובן על ה DX11 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD7790 1GB מעבד: INTEL CORE I5 4430 HASWELL 3.0GHZ

• 13 תגובות
    • 4.6k צפיות
  7. Orion Dino Horde - 1.49 Papers, Please - 2.99 Terraria - 1.99 Hitman Absolution - 3.99 Outlast - 4.99 Metro Last Light Complete - 6.79 BattleBlock Theater - 3.74 FTL: Faster Than Light - 3.99 Brothers - A Tale of Two Sons - 2.99 Dishonored (ROW) - 4.99 סך הכל - 37.95$ ~ 130 ש"ח => 10 משחקים.

• 13 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. Started by udiitai,

לפי אתר can you run it - לא אוכל להריץ את המשחק כי זה מתחת למינימום. מה אתם אומרים? [TABLE=width: 650] [TR] [TD][/TD] [TD=class: details-grp-name, bgcolor: #ECEEF5]VIDEO CARD[/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 619] [TR] [TD][TABLE=width: 615] [TR] [TD][TABLE=class: details-table] [TR] [TD]Minimum: NVIDIA GeForce GTS 450 / ATI Radeon HD 5870 or better[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: you-have-text]You Have: GeForce GT 640[TABLE] [TR] [TD][/TD] [TD]Click here for the latest Video Card drivers.[/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [TD=colspan: 2]Upgrade Suggested[/TD] [TD=align: center][TABLE=class: noborder] [TR] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום לכולם. אני מחפש משחקי יריות (סגנון hitman, half-life) שירוצו על p4 3ghz ו geforce 6600. תודה רבה מראש!

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by IME3,

אני לא רואה שום שרשור בנושא המשחק הזה והתחלתי לשחק ויש מה לומר בשום שלב לא ציפיתי ליותר מידי מהמשחק הזה החשיפה שקיבלתי אליו הייתה מאתר gametrailers והדבר היחיד שהרשים אותי היה הגראפיקה התחלתי לשחק בו אתמול כבר והמשחק לא מרשים ממש מהתחלה הוא נראה קצת מוזר ולא מלוטש יש קצת בלאגן ויזואלי בעיניים מערכת הנשקים והיכולות קצת רופפת וככה גם התנועה עצמה של הדמות שאתה משחק והמקומות שאתה יכול ללכת אליהם לקפוץ ולרוץ אבל מה עכשיו אני בערך שעתיים בתוך המשחק והגעתי לקטע שאתה צריך לטפס לפסגה של שרשרת הרים גבוהה כמו בסרט על מנת למצוא את הדרקון שלך ובשלב הזה נהיה אפשרי לעוף ברחבי המפה עם הדרקון ומה אני יגיד לכם זה די מרשים המפה עצמה גדולה ומפורטת ורואים הרבה פרטים אפילו במרחק רחוק ממך…

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. טוב אז ככה יש כמה נושאים שהתפתחו בתעשית משחקי המחשב שאני רוצה לדבר אליהם קודם כל עלית מחירי חלק מהכותרים מה שהיה פעם 50$ (בארצות הברית ) היום כבר חלק מהמשחקים זה 60$ ואני מדבר על משחקים רגילים ולא גרסאות מיוחדות למעשה האלו מחירים בחלק מהמשחקים לרמת המחיר בקונסולות הHD רק שבקונסולות חברות משלמות עמלה ליצרניות הקונסולות אבל במחשב השוק חופשי שנית DLC בתשלום שנימצא כבר בדיסק המשחק וזה לא באמת DLC אלה פתיחת תוכן חסום בתשלום לדוגמה יש דיווחים שביושוק 2 קיבל DLC כזה (DLC=תוכן להורדה ) שלישית הגנות דוקרניות -כמו AC2 לדוגמה לטעמי כל הדברים האלו הולכים להזיק מאוד בטווח הארוך לתעשית משחקי המחשב אנשים פשוט צריכים לשלם יותר כסף על פחות תוכן ועוד ל"הנות" מהגנה דרקונית במקום …

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by TheHacker,

שלום שרת חדש עלה לאוויר קוראים לו STI Israeli Clan Server All Welcome נשמח עם תיכנסו. יום טוב.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by MedicZone,

שלום לכל הקהילה פה אני וחבר פתחנו קלאן חדש שתינו שחקנים ותיקים במשחק לפחות אני מהיום שהוא יצא והיינו בקלאן STI שיחקנו ב-ESL ועשינו מלא PCW עכשיו אנחנו פתחנו קלאן חדש אנחנו נארגן הרבה PCW ואם ניראה שאנחנו טובים אז נקנה סרבר במשחק קוראים לי CoolMedic ולחבר של ZIGMAN הקלאן מחפש אנשים רציניים טובים ואחרים שיודעים לשחק .... מה אנחנו דורשים ? -מיקרופון -השקעה במשחק -ללמוד בעל פה את חוקי ESL וזה בערך הכול ממה שאנחנו דורשים אנחנו עושים טסטים יש לנו גם teemspeek 2 תוסיפו לסקייף zigman- wiwibig coolmedic-pelegbs פירוש המילה KwR = Kill With respect

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שמתי לב שהיום הרבה משחקים מכילים תאור מפורט על אנשים\מקומות\מפלצות שהדמות פוגשת למשל assassin creed כתוב שם על כל מכר ומקומות שזה ממש מיותר mass effect witcher אני מוצא את זה מיותר ולא קורא האם אתם קוראים?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. בדקתי את הדרישות באתר systemrequirementslab.com והמשחק עדיין עובד לאט מה לעשות? הנה התמונות: http://img27.imageshack.us/img27/6992/58555648.jpg http://img219.imageshack.us/img219/8923/61338267.jpg

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by wooper,

חברה כל שנה נסגרות חברות שפיתחו משחקים מצוינים Acclaim westwood 3do מה יהיה כפי שאני רואה יהיו רק חברות משחקים ענקיות,וכל המשחקים יהיו די ממוחזרים ולא מקוריים

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. יש מישהו שמארגן או יודע על התארגנות לקניה קבוצתית? זה אמנם לא פופולארי כמו STARCRAFT, אבל בטח יש כמה אנשים בפורום שמעוניינים במשחק.

• 13 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. Started by YAHOOGEEK,

*מודע לכך שיש דיון ראשי של המשחק אבל רציתי שזה יקבל קצת תשומת לב ושיהיה ניתן להפריד אותו מהדיון הענקי של Black Ops, שלא יבלע בין ים הטקסט שם*. רכשתי שרת Black Ops לחצי שנה מראש עבור הקהילה הישראלית (כולם מוזמנים)... השרת הינו Ranked עם 18 מקומות >> ממוקמם בלונדון אנגליה, מבדיקות שלי קיבלתי את הפינג הכי נמוך לשם, אם וכאשר יהיה צורך תמיד אפשר לשנות מיקום, אבל נראה מה יהיה (עד שנקבל שרתים בישראל, אם זה יקרה ). שם השרת: [israel Gaming Forces] [Ranked] [Default] כתובת השרת: 173.199.73.52:3074 כנסו בהמוניכם, תוסיפו למועדפים - והעיקר שיהיה בכיף ;D

• 13 תגובות
    • 4.4k צפיות
  19. Started by OhadR,

פתוח להצעות...

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by simonsix,

שני חלקים, מריח כמו משהו טוב http://www.gametrailers.com/video/exclusive-behind-back-to-the/706588 http://www.gametrailers.com/video/exclusive-behind-back-to-the/706592

• 13 תגובות
    • 3.3k צפיות
  21. Started by OferS16,

אחרי שעברתי על הרשימה הארוכה של הPATCH החדש הגעתי לשורה הזאת " -AA Missiles are more difficult to dodge in Jets, this was unintended behavior that created an imbalance against skilled pilots. " ואני לא מבין מה עובר להם בראש ,במקום לתת לטייסים שיודעים להטיס את האפשרות לשרוד הם נותנים להם בראש ?? עד שלמדתי את הטריק הזה של להוריד מהירות לשחרר ECM ולתת פנייה חדה הם מבטלים אותו?? ומה הם נותנים במקום זה? משפרים את הכיוון של הAA בקצב הזה אני יאלץ לעזוב את המשחק הזה כי זה פשוט לא כיף ככה.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by rroonnii,

חוץ מזה שחקנים בדרג הגובה .שכיף לצפות.

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. Started by HuGeMouTh,

באיחור "קל" אחרי שהגיעו לתפוח נראה כאילו גם הפינגווינים יזכו להנות מ STEAM ומהמשחקים של VALVE http://kotaku.com/5904924/report-steam-still-coming-to-linux http://www.phoronix.com/scan.php?page=article&item=valve_linux_dampfnudeln&num=1 GABE ניצל את ההזדמנות בשביל לתת ביקורת שלילית נוספת על MS, הפעם על WIN8. לא כתבו בדיוק מה הוא אמר אבל כן ציינו שהוא מאוד לא אהב את מה שהוא ראה ממערכת ההפעלה החדשה. יש שאומרים שגירסת ה LINUX (בשילוב עם שיפור היחסים עם SONY ו APPLE) היא רמיזה לכך ש VALVE אבדו אמון ב MS וחושבים שהחברה בדרך לנפילה ו VALVE פשוט ממהרת להביא את STEAM למערכות ההפעלה האחרות בשוק בשביל הליות מוכנים.

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by הדוד משה,

לאור המבצעים בסטים השבוע, חשבתי לעצמי שזה בדיוק הזמן להשלים פערים. אז קניתי את פורטל. אבל לאחר כל ההורדה וההתקנה, פורטל לא עולה. הוא מראה לי שהוא מסתנכרן עם השרתים וכל זה, אבל בסוף- לא עולה. אחרי שהוא מסיים את הסינכרון, לא נראית כל עליה בצריכת הזיכרון של סטים, אבל אולי הוא כן רץ, רק על פרוסס נפרד. מישהו יודע מה עושים?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. אהלן, אני יודע שיש מצב שמדובר בספאם אבל עדיין, חבר טוב שלי שלומד בבצלאל אנימציה-גיימר מושבע בעברו הכין סרט סוף שנה שמבוסס בצורה חופשית על שלב מסויים בחייו וכנראה גם על שלכם... ^^ מומלץ לראות אם אתם אוהבים אתם מוזמנים לפרסם עם שאר החברים הגיימרים http://vimeo.com/47337258?action=share&post_id=849905082_450099328368218#_=_

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.