עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by treetall,

יש לי לחבר שלי בעיה כשהוא נכנס למשחק אז זה כותב לו שהnat שלו היא stict עכשיו יש לו ווינדוס 7 וכל המדריכים שמצאתי הם בשביל xp (פתיחת פורטים) ניסיתי לכבות לו את הfirewall אבל זה לא עובד אני רוצה לנסות לבטל את החסימה באנטי ווירוס אם הוא חוסם אבל אני לא יודע איך שם האני ווירוס:microsoft security Essentials אז מישהו יכול להביא לי מדריך לשני הדברים האלה לווינדוס 7? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 899 צפיות
  2. האם Valve השיקה את המנוע עליו יבוסס Half Life הבא? לכתבה: http://hwzone.co.il/valve-%d7%94%d7%a9%d7%99%d7%a7%d7%94-%d7%91%d7%a9%d7%a7%d7%98-%d7%9e%d7%a0%d7%95%d7%a2-%d7%92%d7%a8%d7%a4%d7%99-%d7%97%d7%93%d7%a9/

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by ofirl,

שלום לכולם, קניתי ps2 והתקנתי myth chip. בהרצת כל המשחקים יש לי בעיה של שחור לבן במסך אך רק למעלה ולמטה, כלומר כמו מסך צר של מסך צבעוני (כמו בסרטים) והשאר בשחור לבן. מישהו יודע מה הבעיה או איך פותרים אותה? הטלויזיה היא חדשה וכמובן מולטיסיסטם (הטלויזיה היא דגם metz pf9606).

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  4. Started by Globalization,

לילה טוב, לאחרונה רכשתי CS GO ואני שם לב שהוא שונה ברמות מ - 1.6 שהייתי משחק בו לפני כמה שנים. אז איך אני משנה ניק? מה זה הטריידים הללו והנשקים היפים האלה שיש לכולם, איך אני משיג גם? סליחה על השאלות המפגרות האלה. ועוד שאלה קטנה... איך אני עושה דמו, הכוונה הפקודה הזאת ששומרת בתיקיה של המשחק ואז אני יכול דרך זה לצלם עם - Fraps ולעשות סרטון? תודה לעונים.

• 6 תגובות
    • 3.2k צפיות
  5. Started by פריק,

**לינק צונזר**

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. יש פה מישהו שמשחק ברשת בשרתים פרוצים? מי שמשחק שירשום איזה גרסה המשחק שלו.. ושיתן תשרתים כי לי יש רק 2 שעובדים.. השאר רושמים שיש לי פינג גבוה

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  7. Started by bluemail,

חוץ מGTA IV איזה עוד משחקים אמורים לתמוך במרובעי ליבות

• 6 תגובות
    • 969 צפיות
  8. התחלתי לא מזמן לשחק בו ונתקעתי במשימה השניה =\ שיוצאים למרפסת ורואים את הטבח הזה פותח חלון אז ניסיתי מליון דברים וכל הזמן שאני מגיע לאמצע הצינור בדרך לחלון זה עושה לי mission failure מה אני צריך לעשות כדי להגיד לחלון בלי שזה יפסול אותי ??????

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  9. Started by matrix_xp,

יש ליכרטיס מסך 8800GT והוא אמור להריץ ת'משחק בלי שום בעיות אבל הוא כזה מקרטע לא שהוא איטי בו נגיד שאם אני זורק את הנשק או מזיז את העכבר זה לא קורה מיידית כמו שהיה לי בכרטיס הישן למה זה אפשר לפתור דרך אגב התקנתי המשחק כמה פעמים ולא עזר

• 5 תגובות
    • 806 צפיות
  10. Started by MisterVB,

בשלב הראשון במשימה הראשונה אחד המטרות היא: secure The I-Mac 10 לא הבנתי מה צריך לעשות בזה חיפשית בכל השלב לא מצאתי כלום עשיתי הכל חוץ מזה אין לי מושג מה צריך לעשות בזה וזה דופק אותי אני לא יכול לעבור שלב

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  11. יש לי בעיה ממש מוזרה.. נניח שיש במשחק 14 מפות .. עכשיו יש 7 מפות שתמיד עובדות לי טוב , ו7 מפות שתמיד עובדות לי ממש לא טוב .. לדוגמא : FAVLA , RUNTOWN SUB BASE המפה עם המסוק באמצע ועוד כמה.. עכשיו מה שמוזר מאוד זה שאין קשר לגרפיקה כי לא משנה מה ההגדות המפות האלה תמיד עובדות לא טוב .. , הכוונה פועלות לאט וקטוע כזה.. עכשיו אין קשר לפינג , כי זה קורה ככה תמיד באותן המפות ויתר המפות תמיד עובדות חלק על דירשות הגריפקה הכי גבוהות.. מה יכולה להיות הסיבה המוזרה הזאת שגורמת לבעיה הזאת ?? אולי למחוק את המפות ולהתקין אותן שוב ? ואיך עושים את זה ? תודה מקווה לעזרה.. מפרט מחשב : מעבד Q 9550 כרטיס מסך : HD 4870 ראם : 4 גיגה. ולא חושב שזה בעיה בFPS כי פעם המשחק היה עובד לי טוב ו…

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  12. Started by ibob,

אני זקוק לעזרה הורדתי את מקס פין 2 אבל הוא לא נותן לי לשחק ניסתי עם הSTYEEM ומה לא זקוק לרעיונות... וצריך קצת ציטים לשר הטבעות הקרב על ארץ תיכונה למי שיש יבורך.

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  13. לא הבנתי איך הורגים אותו, כאילו הבנתי שעם הרובה החשמל הזה נותנים בוא יריה ואז הוא "מחושמל" כזה ואז מזיזים אותו לאחד הכדורים ואז דוחים אותו לשם ואז זה מוריד לי את כל הHP ונשאר לו ממש קצת. אבל אני לא מצליח להרוג אותו, איך בדיוק מנצחים ועוברים את השלב הזה ? כל מי שסיים את זה שיענה לי בבקשה תודה רבה לעוזרים והמשך גלישה נעימה, טימור .

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  14. יצאה גרסה חדשה - 2.1 יש המון שינויים מהגרסה הקודמת: - 2 New Maps - 3 New Game Modes - Tons of fixes - Plenty of additions - Lots of balance changes For more check out our Readme Be sure to also check out our Player Guide while you download! יש לינקים להורדה ב www.pvkii.com תהנו ------------- PVK II - Pirates Vikings and Knights II כפי שמבינים מהשם, המוד מבוסס על שלוש קבוצות: פירטים, ויקינגים ואבירים. לכל קבוצה יש דמויות יחודיות עם יכולות שונות, מהירויות תזוזה, ונשקים אשר השחקן יכול לבחור. הקבוצות נלחמות אחת בשניה במפות שונות עם מצבי משחק מיוחדים. המוד הינו גירסה מחודשת ומשופרת של המוד הקודם(pvk 1) אשר היה מבוסס על המנוע של half life 1. המוד הינו חינם…

• 59 תגובות
    • 11k צפיות
  15. Started by haimon_v,

אני משחק כבר זמן רב, התקנתי את ההרחבה והגדרתי אותה ראשונה במוד מנג'ר. בכל זאת כשאני מריץ את המשחק הוא אומר לי none of the master files used in this save game are loded. returning to game אין לי מושג מה לעשות, אשמח לעזרה!

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  16. Started by tral,

תכתבו לי אתרים שאפשר לשחק בהם ברשת(שיהיו בבקשה טובים) תודה מראש

17. Started by liav12,

למי שנולד בשנות ה 80 בטוח זוכר את המשחק הזה... מדובר ב NBA שהיה פרוש על המסך בצורה שהיו רואים רק חצי מגרש בכל פעם, וכדי לראות את החצי השני היה צריך שהכדור יעבור ליריבה. היה בדו מימד אם אני לא טועה וראו את זה מהצד כמו השידורים הרגילים של היום (לא בטוח אם היתה אופציה לשינוי המראה) כמו כן היה גם משחק של תחרות הטבעות מאותם זמנים...אני זוכר שזה היה להיט ולקבל סכום כולל של 45 היה הכי גבוה שמישהו אי פעם הצליח להגיע אצלי במשפחה, הייתה בי גאווה בזמנו ;D למישהו יש מושג על מה אני מדבר?!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. חבר'ה, הרבה ממכם לא יודעים אבל יש משחק שנקרא far cry או בקיצור fc זה משחק רשת שעולה על כל סוגי הקאונטר והטקטיקל למיניהם אם זה בגרפיקה(קאונטר וכו' כמו פיפא לידו)או בהנאה מטורפת (מנסיון אישי) המשחק לא כבד,לי יש כרטיס 6600nividia ואני משחק עם +50 fps:) שזה מספיק ביותר למי שמבין ורץ לי חלק. ההורדה וההתקנה פשוטים ביותר בלי דברים יותר מדי מסובכים פשוט להתקין ולשחק... אז חבר'ה אם בא לכם משחק קצת יותר מעניין מגרפיקה של פיפא אז בואו לנסות מבטיח שתישארו אז חבר'ה מי שצריך עזרה או נתקל בכל משו הכי קטן אני באייסי:210086766-דניאל(blackhawk) או באתר ששם יש מדריכים להכל(לא נראה לי שמותר לפרסם ת'אתר) הוא נקרא סטלהזון(הפורום של הקהילה) יש שם הסברים מפורטים מההתקנה עד למשחק…

• 5 תגובות
    • 961 צפיות
  19. היי, הכותרת די ברורה, איבדתי את החלק הנפרד של הבטריות בשלט של ה360 למחשב (אלחוטי) לצורך העניין אם למישהו יש שלט מקולקל\ לא צריך\ הכלב לעס והשאיר רק את החלק הזה- תזכו למצוות.

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  20. סרטון הדגמה קצרצר של מפתח חובב מטשטש עוד יותר את הגבול שבין האמיתי לדיגיטלי לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%93%d7%92%d7%9e%d7%aa-%d7%94-unreal-engine-4-%d7%a9%d7%aa%d7%a9%d7%90%d7%99%d7%a8-%d7%90%d7%aa%d7%9b%d7%9d-%d7%a2%d7%9d-%d7%a4%d7%94-%d7%a4%d7%a2%d7%95%d7%a8/

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by amit27,

התקנתי את המשחק, אבל למה כשאני רוצה לרשום את השם שלי כדי שישמר הפרופיל אז הוא רושם לי save failed, בגלל זה אני לא יכול להתחיל לשחק. יש לי 7600 gt

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  22. מבצעי סוף הקיץ בחנות הגיימינג המקוונת ממשיכים, ואנחנו אספנו לכם עוד רשימה של כותרים מומלצים ביותר אשר זמינים במחירים קורצים לכתבה: http://hwzone.co.il/עוד-9-מבצעי-משחקים-שלא-כדאי-לכם-לפספס-ב-humble-sto/

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  23. Started by amit1242,

שלום...ביום חמישי אני מתכנן לקנות משחק ב100 שקל. יש לי 4 אפשרויות: RAINBOW SIX VEGAS NEED FOR SPEED:PRO STREET HITMAN: BLOOD MONEY SPILNTER CELL : DOUBLE AGENT איזה משחק עדיף? תודה רמאש...

• 45 תגובות
    • 4.4k צפיות
  24. הדמואים של המישחקים הבאים: Splinter Cell: Chaos Theory וGTR החדש..

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  25. Started by elad-r,

יש לי את המשחק flight simulator 2004 ב-4 דיסקים אבל על המחשב (לא על דיסקים) כשאני מנסה להתקין את המשחק הוא מתחיל להתקין (את דיסק 1) ואז הוא מבקש ממני להכניס את דיסק 2 אבל זה נמצא על המחשב... הצורב שלי התקלקל אז אני לא יכול צרוב את הדיסקים... יש למישהו עצה מה אני יכול לעשות?? ???

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.