עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by yonatanR,

מבקש המלצה למשחק פעולה טוב, לא חייב לא חדש, אבל חייב שיפעל על המפרט הנ"ל: AMD 3200 768 זיכרון RADEON 9800 תודה רבה לכול העוזרים!

• 12 תגובות
    • 903 צפיות
  2. Started by HiperPsY,

http://megagames.com/news/html/pc/gtaivimageahoax.shtml

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by gevAA,

כותרת..ויש לי מערכת הפעלה XP

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  4. שאניישם אותה בציוד שלי ישר עולה לי הכוח? או שצריך לעשות משהו?

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  5. Started by DS,

התחלתי לשחק בו והוא משחק די נחמד, אבל הקטע הוא שאין כתוביות, ז"א יותר קל לי להבין עם כתוביות איך אפשר לשים כתוביות? לא ראיתי בהגדרות

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  6. כי אני לא ראיתי הבדל?

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  7. שלום לכולם, אשמח אם משהו ימליץ לי על משחק מירוצים טוב למחשב, ולא משהו שיצא בעתיד אלא משהו שכבר נמצא בחנויות ואני יכול לרכוש מעכשיו לעכשיו. אין עדיפות משמעותית לעולם פתוח, אבל אני מחפש משהו איכותי, עם גרפיקה עדכנית ומגוון רחב של מכוניות אמיתיות. תודה! עריכה: משהו חשוב שלא הזכרתי - צריך שתהיה אופציה לשדרג את המכונית ולתקנה...

8. Started by Vidati,

קבלתי את המשחק מחבר מקורי התקנתי אותו והתחלתי לשחק, אבל לפעמים המשחק עובד לאט בצורה בלתי נסבלת ואם אני מסובב את המצלמה לכיוון אחר אז הכול חוזר לעבוד רגיל יענו עם FPS גבוהה הבנתי שזה בעיה שהמשחק פועל על הגדרות מקסימליות אז חיפשתי חלון הגדרות לא מצאתי חוץ מהחלון הראשון שבו אני בוחר רזולוציה... משהו יכול לעזור למצוא את החלון ההגדרות או פתרון לבעיה?

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  9. Started by teddy85,

בזמן האחרון בה לי לשחק באיזה משחק סגנון sandbox ו- 4X שיחקתי בדי הרבה בזמנו אבל לא במשהוא מהתקופה האחרונה המשחקים שכן שיחקתי ודי אהבתי 4X civilization sins of the solar empire משחק גדול אבל נמעס ממש מהר stronghold נראה לי שרק בראשון settelers כמעט בכולם (2 המקורי היה הכי טוב וקשה, החידוש שלו סתם גרוע) Sandbox tropico 1,2 סידרת simcity Theme Hospital האגדי היה משחק בשם holiday ממש ישן אבל די אהבתי אותו טוב לא עולה לי לראש עוד משחקים אבל אני בטוח שיש עוד כמה ובבקשה אל תמליצו לי על sims , המשחק הזה הוא הרוע בהתגלמותו

• 8 תגובות
    • 864 צפיות
  10. Started by avi2014,

אחותי רוצה משחק כל שהוא לגיל שלה.... יש לכם המלצות למשחק לילדים קטנים??

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by ryu,

מישהו יודע אם המשחק הזה גם תורגם או איך שלא קוראים לזה.... מיפנית לאנגלית? תודה.

• 9 תגובות
    • 895 צפיות
  12. Started by J S Bach,

היי, זה משחק ישן [מלפי 10 שנים בערך] שבו אתה מפתח ושולט בעיר [נראה לי שרק במצריים], משחק מורכב שספר ההוראות/חוקים/הסברים שלו כלל כ-300 עמודים. במשחק הייתי צריך לדאוג לתזונה של העיר, טיפול במחלות/מגפות, הגנה מפני אויבים ותקיפתם וכן הלאה. אני זוכר אותו בתור משחק מאוד מורכב במיוחד לאור העובדה שבאותה העת הייתי כבן 8 ובלי אנגלית מפותחת במיוחד. נראה לי גם שהשם כלל את המילה 'פרעה', אבל אני לא מצליח למצוא עדויות אודות קיומו באינטרנט. בתודה מראש. **יצאתי אידיוט, כתבתי את המילה 'פרעה' לא נכון באנגלית ובגלל זה לא מצאתי כלום.... אפשר לסגור. מצטער

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  13. Started by simonsix,

תוכלו לראות שליטה במשחק באמצעות הקול: http://www.gametrailers.com/player/34557.html עוד כמה טריילרים http://www.gametrailers.com/player/32097.html http://www.gametrailers.com/player/34537.html

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Shoko,

?

• 3 תגובות
    • 528 צפיות
  15. נראה פשוט מעולה E3 09: Multiplayer Trailer Surviving arctic air raids is the only beginning in a new dawn of multiplayer. SD http://www.gametrailers.com/video/e3-09-battlefield-bad/49570 HD http://www.gametrailers.com/video/e3-09-battlefield-bad/49569

• 40 תגובות
    • 4k צפיות
  16. 09:20 p.m. Viva Pinata is coming to Windows. Gears of War coming to PC. No surprise. The game is coming this holiday, with new content and an editor. CliffyB is on stage. 09:21 p.m. Gears of War on Windows Vista. The game features five new levels, a new multiplayer mode and maps. They are showing the level where you have to fight the Brumak. This alone justify to get the PC version of the game. The level is called "Desperation." http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=18811. לפי מה שכתוב המשחק יגיע כבר בחצי שנה הקרובה "THIS HOLIDAY"!

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  17. לא רק שלא היה שום שיפור גראפי, אלא שהמחשב צלע, מה שלא אמור לקרות לפי עניות דעתי.

• 8 תגובות
    • 995 צפיות
  18. Started by icebreak,

מישהו כבר ניסה את ה SINGLEPLAYER DEMO של DUNGEON SIEGE II ? יש רשמים ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by PeaceMan,

קניתי לפני כמה ימים מחשב חדש. כל הדרישות של המשחק הם על ההכי גבוה. עכשיו אני מוריד את הדמו ואז אני לוחץ על ההתקנה... לחצי שניה זה כאילו העכבר הופך לשעון חול והופ חוזר להיות רגיל ושום דבר לא קורה. חשבתי אולי בעיה בקובץ אז מחקתי והורדתי ממקום אחר, אבל לא, אותה בעיה! יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? אני מיואש! תודה רבה רבה לעוזרים!!!

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  20. Started by TheBest,

הי חברה ! אני מטורף על Counter Strike אבל אין לי קוד ואני מת לשחק בבקשה תעזרו לי ! בתודה מראש !

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. עשיתי פירמוט ולא ידעתי שצריך להעביר את השמירות מתיקיה X... יש אתר שבוא אפשר להשיג שמירות להמשחק? הייתי ממש בהתחלה קצת אחת שרצים עם הסוס בהתחלה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. טיילתי להנאתי ברחבי האינטרנת ופיתאום ניתקלתי בתמונה הזאת אשר לקוחה כ WALLPAPER ממשחק ישן ששכחתי את שמו של שמשחק ניראה לי משו כמו ABUSE \ ODDאני לא בטוח בכל אופן למי שיודע ויכול לעזור תודה לכל העוזרים... [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  23. Started by KermitShor,

הראשון זה Joint Task Force אני מתקין את המשחק ואז שם קראק (ניסיתי גם קראק אחר ולא עובד) זה רושם הודעת שגיאה: the aplication has failed to start because the aplication configuration is incorect.reinstalling may fix the problem לא מצאתי "הגדרות" או משהו בסגנון המחשב עצמו חזק. גיגה זכרון, 6600GT PCX. דרייברים מעודכנים והמשחק השני: riddick : escape from butcher bay מתקין את המשחק שם קראק, וכשאני מנסה להפעיל הוא מעלה רושם שהוא מעלה את המשחק , נהיה מסך ואז 2 הודעות שגיאה שגיאה שצריך גרסת Open gl 1.3 או יותר מתקדמת(ויש לי אני מניח...) והשניה אחריה: Visual C++ runtime win32_x86_sse2\sbzengine... abnormal program termination מה עושים...?

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  24. עכשיו סיימתי... אחלה משחק. האמת כל הגימיק של הגרוויטציה קצת נמאס וחוזר על עצמו ב 2/3 של המשחק, אבל הוא סבבה לגמרי. אפשר להגיד שיש לו רמת קושי (מבחינת אויבים) 0/0, ולא מתוך 10, כי אי אפשר למות הרבה פעמים מתתי בכוונה כדי למלא לי את החיים אהבתי בסוף, שהוא מדבר עם ה Keeper... שבני אדם בכלל נועדו למאכל חייזרים ואז We Own YOU (תרתי משמע) הדיבובים של האנשים היה די גרוע, של tommy היה סבבה אבל נגיד חברה שלו... בעע היא גם היתה מכוערת כמו איזה קוף ברזילאי שמתם לב שיש סתירה בסיפור? Eons of years ago, כדוה"א סתם היה איזה סלע אפור ומת, ואז הם הזינו אותו כדי שיווצר בו חיים ואז אחרי הרבה זמן הם יאכלו אותנו. הכל טוב. וכשמגיעים ל Sphere, מסתבר שהיא היתה אנושית פעם, וגם קצרו …

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.