עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by asafmanor,

לבן דוד שלי יש voodoo3 במחשב שלו: pentium 3 750mhz 128mb ram sdram האם המשחק gta3 אמור לעבוד אצלו? ??? האם יש fix כלשהו? תודה רבה, פרד פלינסטוון :asthanos:

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. Started by zoyaniv,

הגעתי לשלב שאני אמור למצוא את הרכב אני לא מוצא ולא יודע איפה הוא נמצא ואיך הוא נראה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by KoM,

למה ה-GTA3 שלי נתקע כל פעם שאני מתנגש באיזושהי מכונית ? :-/

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by huber,

אז ככה... שיחקתי לי במשחק הזה עד שלב מסוים ואז נתקעתי באיזושהי משימה. שלחתי את ה SAVE'S של המשחק (שממוקמים במסמכים שלי תחת GTA3 USERS FILES) לחבר, הוא העלה את השמירה שלי, עבר את המשימה ושלח לי אותם בחזרה. העתקתי את הקבצים החדשים לסיפריה ושמח וטוב לב ניסיתי להפעיל את המשחק... הנבלה לא עלה! רואים את הלוגו של החברה על הדסקטופ (ה R הכחול עם הכוכב) וזהו. הסרתי את המשחק, הסרתי כל קובץ שקשור אליו מהדיסק הקשיח, הסרתי רת כל המפתחות ברג'יסטרי שקשורים אליו והתקנתי מחדש. תנחשו מה? - שום דבר, אותה הבעיה... ד"א - כשאני בודק ב WINDOWS TASK MANAGER תחת PROCESSES אני כן רואה את הקובץ GTA3.EXE. מישהו?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by asafmanor,

יש לי כזאת מערכת: amd athlon 800 Mhz sdram 128 MB כרטיס מסך nvidia riva tnt2 model 64 pro 32MB cd-rom במהירות 50x windows me הgta3 שלי עובד די בסדר שאני מפעיל אותו (קצת מקרטע, לפעמים נעצר למשך חצי שניה). לאחר רבע שעה בערך הוא מתחיל לקרטע ושאני נוסע במכונית במצלמה מאחורי המכונית או ברגל מאחוריי המשחק נעצר כל הזמן למשך שניה או יותר וזה ממש מעצבן. גם כשאני מסתכל מלמעלה הוא לא עובד חלק. כדי שהוא יעבוד מהר אני צריך לצאת מהמשחק ולאתחל את המחשב. אני חושב שמה שאני צריך זה כרטיס מסך חדש בסביבות ה-600 שקל מינוס פלוס (אני מקבל אותם בזול מחבר) ואני שוקל לקנות ge force-4. את הmx-420 אין לו ושמעתי שmx-440 לא עובד עם direct-x 8.1 או משהו כזה. אם זה נכון אז אני לא חושב שכדאי לי …

• 2 תגובות
    • 908 צפיות
  6. המשחק זז מהר מדי למרות שהפריים לימיטר פועל, מה עושים ?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by KOBRA CHOPER,

1 quasiton gta4 will came out for xbox360 and ps3? what with the pc?

• 7 תגובות
    • 906 צפיות
  8. http://www.gametrailers.com/player/usermovies/218662.html לא יודע מה איתכם, אותי זה די הצחיק... אנשים שמבלים את זמנם בשנאה פשוט מעוררים בי לרוב רחמים. הפעם הזו לא הייתה שונה. למי יש ככ הרבה זמן לבזבז על שינאה בעולם הזה? ולמה? אגב, זה רק מחזק לי את הרצון לשחק במשחק המדהים הזה. (שיגיע כבר למחשב!)

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  9. Started by uzi_sch,

GTA4 יצא למחשב ב 18.11.2008 הוא יכלול גם תצורת משחק נוספת של מולטיפלייר. http://www.gametrailers.com/viewnews.php?id=6236

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  10. Started by Kenny,

היי אנשים, יש לי כאן את המשחקים האלו. רציתי לדעת מה לדעתכם היה משחק יותר מעניין ? מבחינת גרפיקה והכל הם אותו דבר אני מניח, רק קו עלילה שונה. התחלתי לשחק קצת ב Lost and demand ושמתי לב שהרבה מסגנון המשחק הוא סביב האופנועים והקנופיה ופחות "לבד". מה לדעתכם היה משחק מוצלח יותר? ממה נהנתם יותר? תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by djelectric,

לתשומת ליבכם http://www.rockstargames.com/newswire

• 29 תגובות
    • 4k צפיות
  12. Started by sd1,

תנו חוות דעת על המשחק האם זה משחק תותח הגרפיקה מאוד יפה? זה משחק ריאליסטי ביותר?[br]פורסם בתאריך: 4.04.2007 בשעה 14:44:26 תענו בבקשה ממכם.

• 3 תגובות
    • 944 צפיות
  13. Started by GRiM,

http://www.guru3d.com/newsitem.php?id=4190 היום הורדתי את הדמו של המשחק GTR 2, המשחק עדיין לא יצא בגרסתו המלאה כידוע לי, לכן אין סיבה לא לנסות את הדמו. הגראפיקה מאוד טובה, למרות שעם MX440 אי אפשר לראות את זה (ראיתי בתמונות). למי שמכיר את המשחק LFS, אז הם דומים מאוד אחד לשני. ישנה אפשרות לשחק עם העכבר, ישנה אפשרות לשחק עם קלאץ' ועוד אפשרויות. מה שממש משך את תשומת לבי, זה כשנוסעים באוטו דרך זווית ראיית הנהג, שומעים רעשים של פלסטיק חורק בקפיצות. מצטער אם פרסמו כבר את המשחק כאן בפורום ולא שמתי לב.

• 97 תגובות
    • 5k צפיות
  14. כי זה עומד על 106 סיבובים [ ] שזה בערך 3 שעות נסיעה רצוף [ ] חיפשתי בכול ההגדרות ואני לא מוצא איך להחליף. תודה.

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  15. Started by RDS,

אני רוצה לשחק במשחק GTR2 עם ההגה שלי... יש לי את ההגה: Logitech Formula Force GP... ההגה מותקן במשחק הכל טוב, אבל הוא לא פועל לי במשחק... המשחק פשוט לא מגיב להגה... מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  16. חבל שלא הראו GAME PLAY באף אחד מהמשחקים אבל בכל זאת זה יותר ממה שידענו קודם הטריילר של X-MEN ניראה טוב (סוף סוף RAVEN מראים משהו) הם אמרו שבשבועות הקרובים הם יראו עוד דברים על המשחק http://www.gametrailers.com/player/44928.html גם ה FEAR 2 ניראה טוב אבל זה דיי סרטון שמבוסס על הדמו עם כמה תוספות יפות, הסוף מאוד טוב http://www.gametrailers.com/player/44953.html עוד טריילר ל RED FACTION http://www.gametrailers.com/player/44936.html ולסיום RED ALERT 3 http://www.gametrailers.com/player/44934.html עוד לא הוסיפו באתר את הפרק המלא רק את הסרטונים החשובים :'(

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  17. Started by EFSenable,

היי, משום מה ה-GTX 670 שלי לא נכנס למצב עבודה (כלומר בוסט) כשאני משחק MW3 (ורק MW3). הוא נשאר ב-915mhz בעוד שבמשחקים אחרים הוא עולה ל-1130Mhz...התדר של הזיכרון לעומת זאת כן עולה.. האם זה עניין של דרייברים ?

• 0 תגובות
    • 892 צפיות
  18. Started by r1plet,

הייתי משחק עם כל החבר'ה פה עוד בימים של COD:MW2 ולאחר מכן עברתי לאקסבוקס ליותר משנה, התחדשתי בHD6850 ומכרתי את האקסבוקס בסופו של דבר ( ), אשמח לשמוע מי עדיין משחק ומאיפה לעזאזל אני קונה BF3 ב70 ש"ח כמו שכמה חבר'ה פה הגיבו

19. Started by -AKEL-,

טוב עשיתי חיפוש בפורום ולא הכי מצאתי מידע על זה אז אני ישאל את זה פה... איך אני משתמש בו?

• 8 תגובות
    • 799 צפיות
  20. Started by PayneBack3251,

שלום, אני אשמח ל Guest Pass ל Diablo 3 אם למישהו יש אשמח מאוד אם תשלחו לי לפרטי אני רוצה שאחי החייל ישחק בו קצת לפני שיחליט לקנות

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by nivrob123,

ממש רוצה לנסות לשחק בזה אז למי שיש שילח בפרטי

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  22. Started by Galit17,

אם למישהו יש CD KEY ל GUILD WARES והוא לא משחק יותר במשחק הזה ומעוניין לתת אותו,אשמח לקבל.

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  23. Started by AlonAviram,

האם מישהו פה משחק בגילד ורס? אם כן, באיזה רמה, איזה גילדה, סוג? מי שלא מכיר את המשחק הזה, זה משחק RPG באינטרנט, יש כאלה שאומרים שזה MMORPG ויש כאלה שזה אומרים שזה MORPG, מכיוון שאי אפשר לראות אנשים שיוצאים ל"שדה הקרב", המשחק מתמקד בעיקר בקטע של ה PVP.. יש המון קווסטים מאוד טובים, יש משימות שצריך להשלים אותם לאורך קו העלילה.. בקיצור משחק מדהים, בעיקר למי שאוהב לשחק עם חברים. אני כרגע אלמנטליסט\מסמר, רמה 13, גילדה OG.. יאלה תגובות :

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  24. אני חושב אם לקנות GuildWars והשיקול העיקרי הוא אם אני לא אשתגע מבעיות lagging. למישהו יש ניסיון בעניין? כרגע האינטרנט שלי הוא דרך נטויז'ן בכבלים.

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  25. Started by za-david,

אני מתכוון לקנות את המשחק guild wars עכשיו אני חדש בכל ענייני המשחקים במיוחד במשחקי רשת שעדיין לא יצא לי לנסות בכלל עכשיו ראיתי שיש כמה משחקים מהסדרה הזאת של guild wars ורציתי להתייעץ איתכם בתור שחקן מתחיל איזה מהם כדאי לי לקנות אודה לכם על כל הסבר נוסף שתוכלו לתת שאלה נוספת - האם ההרחבות כוללות את המשחק המקורי, זאת אומרת הדיסק זה המשחק המקורי וההרחבה ביחד כי ראיתי כמה דיסקים של הרחבות שרשום עליהם שלא צריך את המשחק המקורי? תודה מראש לכל העונים

• 9 תגובות
    • 838 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.