עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a8%d7%95%d7%a6%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%91%d7%a6%d7%a2-%d7%a8%d7%9b%d7%99%d7%a9%d7%94-%d7%9e%d7%95%d7%a7%d7%93%d7%9e%d7%aa-%d7%a9%d7%9c-gta-v-%d7%91%d7%94%d7%a0%d7%97%d7%94-%d7%a9%d7%9c-25-%d7%90/

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by yossi555555,

שלום אני מתלבט מאד בין שני המשחקים האלו מאד אוהב לשחק במולטיפלייר שיחקתי בסוף שבוע חינם דרך STEAM משחק בגרסת החינם של באטלפילד ברשת האמת אני הכי אוהב את המצב של כיבוש הדגלים יש את זה בCOD3? מי מהם משחק יותר מהיר? פחות אוהב מסוקים מכוניות וכו' מעדיף לחימה על הקרקע. תודה

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. המשחק הוא מעין שילוב של כיפה אדומה עם אגדות יפניות ומשוחק ממבט איזומטרי בסגנון Torchlight אבל עם הרבה רעיונות מקוריים משלו. המשחק צפוי להיות כשבוע בבטא פתוחה (עד ה - 16.1) ולצאת עד סוף החודש, המשחק יהיה משחק רשת חינמי (כמו Drakensang: Online ו - Path of Exile). הם גם פתחו קמפיין KS בשביל להביא את המשחק לפלטפורמות ניידות ולהוסיף תוכן למשחק. אתר המשחק - http://angry-red.com/ עמוד ה - KS שלהם - http://www.kickstarter.com/projects/spicyhorse/akaneiro-demon-hunters עמוד ה - Steam Greenlight שלהם - http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=93002362 ההרשמה לבטא - http://spicyworld.spicyhorse.com/register.html סרטונים:

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. ממש בהתחלה כשמסתיים הסירטון וצריך להרוג עם סכין את היפני אני לוחץ על העכבר וכלום זה לא עובד אולי משהו יודע מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. מה יותר שווה?? ואיפו הגרפיקה יותר טובה?

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. אחרי שקניתי SA גיליתי שההרגשה הרבה יותר כייפית כשאתה קונה את המשחק המקורי....לכן הייתי רוצה לקבל ממכם המלצה למשחקים שווים שכדי לקנות שיהיה בהם מולטיפלייר ושלא יהיה משחקי אסטרטגיה, כי אני שונא. תודה

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by kokoki,

היי, קניתי את המשחק בסטים במסגרת המבצעים של בסוף השנה ויש לי איתו כמה בעיות: 1. יש תקיעות במשחק מידי פעם לפרק זמן של שניה בערך, קראתי על הבעיה הזו ברשת אבל לא הצלחתי למצוא פתרון לזה. האם למישהו יש פתרון לתת לי? יש לי מעבד I5 4690 , זכרון של 16 גיגה ו- GTX 1070 אני משחק על 1440P. 2. במקשי השליטה של המשחק לא מופיעים לי האותיות שצריך ללחוץ עליהם אלא פסיקים כאלה מעצבנים (') כך שאני צריך לנחש על מה ללחוץ. 3. את המשחק קניתי בגרסת ה-XL שלו, זו גרסה שמגיעה עם כמה הרחבות, איך אני משחק בהם? בספרייה בסטים מופיע לי רק המשחק עצמו, שאני נכנס להרחבות אני רואה שההרחבות כבר מותקנות לי. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. אני מכור מושבע של משחקים כגון: starcraft series total annihilation supreme commander series c&c generals,red alerts ect.. ראיתי שהשנה יצאו עוד שני משחקים קטנים אבל לא משתווים לאותה רמה ותוכן כמו: planetary and there is more two that i dont remember right now but i checked them. --------------- אם ניקח שני משחקים שמחוץ לז'אנר הזה שאני מכור אליהם בטירוף הם: Heroes 3(all of the rest after i didnt like) all of the borderlands series. מאז 2015-16 לא ראיתי משחקים שמבחינת עניין ותוכן משתווים אליהם..מה יהיה..מה צופה לנו העתיד אני מבואס על זה רצח.

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. לשחק בטורניר לא אמיתי בשרתים של VGAMES זה כיף חיים למרות שאני לא באינטרנט זהב ויש להם חוות קופים ימח שמם.... יש עוד שרתים ישראליים למשחק?

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by DiSc@MaN,

יאללה כולם ליכנס למשחק 8)

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. רכשתי את המשחקים דרך origin, ואף משחק מהחבילה לא עובד.. אני לוחץ על אחד המשחקים ולא קורה כלום.. לא מבין למה. ניסיתי למחוק ולהפעיל מחדש ולא קורה כלום - - - תגובה אוחדה: - - - אני לוחץ על החלון ואל מגיב

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by Zbbabir,

היי, אני מחפש כבר שנים משחק טוב שיש בו אנשי זאב וערפדים, מישהו מכיר משהו בסגנון? לא משנה לי הז'אנר, תודה!

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. הינה הסיקור השנתי מאת GameSpot על המשחקים והתעשיה לשנת 2008, הוא כולל את הצבעות הקהל ונבחרי העורכים: http://www.gamespot.com/best-of/ נקודות לביקורת: 1) בכל המועמדים ובכל הקטגוריות יש התעלמות מוחלטת ממשחק "קטן" בשם Gears Of War 2. המשחק יצא בתחילת נובמבר והוא ראוי ביותר להתמודד בקטגוריות רבות כולל "משחק השנה". מוזר מאוד שהוא נעלם לגמרי מכל הסיקור שלא לאמר רשלנות... רגע... קבלו תיקון... גיימספוט לכלכו פה בענק!שימו לב שיש מועמדות למשחקים שיצאו בדצמבר 2008, כך שאנחנו מדברים פה על התעלמות מכוערת, לא הוגנת ולא מקצועית. 2) מאוד מוזר שמשחק קטן ומדליק כמו Braid קיבל טונות של מועמדויות אך שלאגרים אחרים כמו prince of persia, mirror's edge, far cry 2 בקושי מועמדים לתארים השונים. 3) …

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by X-_PLOSIVE,

מבקשים ממני קוד סריאל שאני נרשם באתר של ea מאיפה לעזאזל אני מביא את הסריאל מישהו יודע? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. אם מישהו מכיר מקור הורדה יותר טוב ומהיר בקשה שיתן קישור נראה לי גם שצריך להרשם בשביל להוריד ולא בא לי

• 41 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by Dima67,

אני שוקל לקנות, אבל אין לי עם מי לשחק. >: יש אנשים שקנו את המשחק ויכולים להביע דעה? D=

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by dorc1212,

יש בעיר השנייה את משימה D ויש שם משימה שצריך לקחת את הגי'פ של המאפייה השנייה וצריך לעלות לגג של החניון ולירוןת באנשים חוץ מאדם אחד שמסומן בחץ ואם הורגים אותו אז המשימה נפסלת וגם אם יוצאים מהרכב המשימה נפסלת ואני לא יודע מה לעשותת איך מסיימיפם את המשימה הזאת ?

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. טוב אז ככה, המשחק ממש ממש ישן, מימי ה086 (XT). ממה שאני זוכר אתה משחק מעין רובוט שמתחיל בצורת בן אדם בתוך ביצה. אתה מתחיל להילחם ביצורים שיש שם (ונראים כמו אנשי תנין) ומתקדם ממסך למסך, עד שבסוף הביצה אתה נלחם במלך שלהם וכשהוא מת אתה לומד איך להפוך למעין רובו-טנק. אתה מגיע לדלת משורינת בכניסה לעיר עתידנית ומשנה צורה לטנק ומפוצץ אותה. ככה אתה ממשיך להתקדם בתוך העיר ומפה הזיכרון שלי כבר לא עוזר.... אני רק עוד זוכר שמתי שהוא בתוך העיר אתה לומד איך להפוך למעין רובו-ציפור ולעוף או משהו כזה. יש למישהו מושג איך קוראים לזה? אני כבר שנים מנסה להיזכר בשם של זה.

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by card,

שלום נתקלתי במקרה בסרטון ביוטיוב שרואים בו משחק מחשב, הגרפיקה נראית דיי ישנה ומפוקסלת, אבל צריך לציין שהארכיטקטורה שם דיי מעניינת... מישהו יודע מהו המשחק הזה? והאם יש לו גרסא קצת יותר עדכנית עם גרפיקה יותר חלקה קצת? הנה הסרטון: תודה

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by nitayc1,

Empire Earth III אני צריך עזרה עם המשחק הזה, אני כנראה לא יודע לשחק כמו שצריך. למרות שעברתי על ההוראות של המשחק. אני כובש שטחים והכל טוב ויפה... אבל אני לא מתקדם מבחינה טכנולוגית בכלל אני נמצא בערך 34% מהמשחק ובעמוד עם הגלובוס אין לי משאבים בכלל כדי לקנות טכנולוגיה

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by WarMachine,

המשחק המדובר כנראה וייחשף חודש הבא,בכל מקרה זהו אחד המשחקים המצופים ביותר,כזכור הראשון היה ועדין לדעת רבים משחק הפעולה הטוב ביותר והמשחק ששינה את פני משחקי הפעולה לתמיד שלא להזכיר את המוד המשוחק ביותר בעולם קאונטר סטרייק. אני אישית מאוד מצפה למשחק הזה,מצד אחד יש למשחק מוניטין וציפיות פשוט אדירים שהוא צריך לעמוד בהם,ומצד שני יהיה קשה לעמוד בסטנדרטים שהמשחק הראשון הציב ואף לשפר אותם. בגיימר פרסמו שלפי שמועות המנוע הגרפי של המשחק הציג גרפיקה דומה לזו של אנריל2 כבר לפני שנה,אבל שמעו בכל זאת זה גיימר ולא גיימספוט ככה שאי אפשר להתבסס על כך... כל מה שנותר כעת הוא רק להמתין ולחכות לחודש הבא ולתערוכת E3 השנתית.

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by עידןאופיר,

הגעתי לרמה 50 ושאני צריך לעלות לרמה 1 זה לא עולה לי אמרו לי שאני צריך לעשות פריסטיג ואני לא יודע איך עושים מי יכול להגיד לי איך ואם אני לא רוצה לעלות ואני רוצה שזה יישאר לי רמה 50 האם זה אפשרי? ומה זה שווה אם כל פעם שאני מגיע לרמה 50 זה צריך לרדת לי לרמה 1 יש דרך אחרת שאפשר לעשות שזה לא יקרה כי אני רוצה להמשיך מרמה 50

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. ראיתי פה כמה הודעות על המשחק, אפילו מישהו שרוצה לקנות מחשב חדש כי המשחק לא זז אצלו! אני לא מבין מה יש לכולם מהמשחק?! ואל תגידו לי שאני לא ראיתי כי יש לי את המשחק... אפילו אי אפשר לרוץ שם אפילו אין אלימות כמעט, הוא פועל אצלי חלק, ועדיין אני לא מבין מה כ"כ יפה בו. דוגמא למשחקים יפים יותר : טירת הנאצים החדש , SOLFIER OF FURTUNE , פרוג'קט אי.ג'י.איי , ויש עוד כמה. אולי תסבירו לי איך אנשים מתאהבים במשחק הזה?

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by crowbar87,

קבלוהו, שבחוהו, הללוהו... בתופים במחולות!! fallout: new vegas הוא המשחק הבא בסדרת fallout ומתוכנן לצאת בסתיו 2010. המשחק לא יהיה המשך ישיר לfallout 3 אלא רק יתרחש בעולם של fallout. בתופים, במחולות.

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by Revos,

שלום, יש לי בעיה עם המשחק Battlefield Bad Company 2, שמתי הכול על האפשרויות הכי גבוהות, שיניתי את הרזולוציה והמשחק עובד טוב אבל יש תחושה כזאת שכל כמה שניות יש מן תקיעות כאלה, כאילו במקום שהוא עבוד חלק הוא נתקע לאיזה רבע שניה וישר ממשיך אבל מרגישים את זה. ניסיתי להוריד את ההגדרות להגדרות יותר נמוכות, אותו דבר.. יש לי מעבד AMD ATHLON 630 2.8GHZ X4 4 ג'יגה זיכרון כרטיס מסך ATI 5770 1024MB מערכת הפעלה וינדוס 7 32 ביט. מה אני יכול לעשות בכדי שהמשחק יעבוד בצורה חלקה?

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים