עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. אפ מישהו מכיר את המשחק אני בשלב שצריך לשחרר את החייל המקסיקני אני הרגתי כמעט את כולם חוץ משני אנשים למעלה השמן שמסתובב זה שיושב למטה והשניים בצד ימין בשלב הזה אני כבר לא מצליח להרוג יותר שאני מנסה להרוג את השמן ליד החייל לא משנה איפה אני הורג אותו אפילו ליד הסוסים אני נפסל

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by bennash,

שלום רב תמיכה יקרה. עולות לי שגיאות בהפעלת משחקים כבדים במצב מרובה משתתפים, יש לי כבל תת ימי של 40 מגה ביט. ואכן בבדיקות מהירות אינטרנט של מספר אתרים יש לי 40-50 מגה ביט הורדה ו4-5 מגה ביט העלאה לא רק זה גם מנהל ההורדות שלי מוריד בדרך כלל בין 6.223 ל 6.250 מגה בייט, בנוסף אני יכול לגלוש לכל אתר כולל אתרים מאובטחים ולצפות און-ליין בסרטים וסרטונים באיכות QHD ו 4K, לא רק זה גם אני יכול לשחק במשחקים כבדים במצב שחקן יחיד: (BF4,Duke Forever,Heroes On-Line (in camping),SFxT,SC2 legacy of the void ,(off-line),diablo 3 off-line) ובמשחקים קלים במצב מרובה משתתפים: (Etherlords II, Tzar, Diablo orgial 1995,Hearthstone , Heroes of the Storm,) בנוסף חיברתי מחשב נוסף לרשת לצורך בדיקה וב…

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  3. שלום, אני רוצה לשחק במשחק רשת (פלאש או משהו פשוט שאפשר גם להוריד) בco-op או אחד על אחד ברשת משני מחשבים שונים האם אתם מכירים משחקים כאלה? שאלה נוספת וחשובה - אני רוצה לשחק באבל טראבל (המשחק פשוט ממכר) באופן הזה, האם יש דרך או יש משחק דומה ומקביל שנותן אופציית משחק ברשת?? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by nore0,

חבר אמר לי שב-NTSC הגרפיקה יותר טובה מב-PAL זה נכון ??

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by WarMachine,

המשחק המדובר כנראה וייחשף חודש הבא,בכל מקרה זהו אחד המשחקים המצופים ביותר,כזכור הראשון היה ועדין לדעת רבים משחק הפעולה הטוב ביותר והמשחק ששינה את פני משחקי הפעולה לתמיד שלא להזכיר את המוד המשוחק ביותר בעולם קאונטר סטרייק. אני אישית מאוד מצפה למשחק הזה,מצד אחד יש למשחק מוניטין וציפיות פשוט אדירים שהוא צריך לעמוד בהם,ומצד שני יהיה קשה לעמוד בסטנדרטים שהמשחק הראשון הציב ואף לשפר אותם. בגיימר פרסמו שלפי שמועות המנוע הגרפי של המשחק הציג גרפיקה דומה לזו של אנריל2 כבר לפני שנה,אבל שמעו בכל זאת זה גיימר ולא גיימספוט ככה שאי אפשר להתבסס על כך... כל מה שנותר כעת הוא רק להמתין ולחכות לחודש הבא ולתערוכת E3 השנתית.

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  6. לי שהסרט בכלל לא קשור למשחק אלה סתם סרט שהחליטו לקרוא לו doom... http://www.imdb.com/title/tt0419706/

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by 8-Ball,

אבל משהו חדש עם גרפיקה חזרה ובאותו סגנון וחשוב שאפשר יהיה לשחק אותו ברשל מול אנשים אחרים.. תודה

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by simonsix,

כולם לבטח מכירים את סידרת המירוצים המהנה הזו. וויקי יגלה לכם הכל על המשחק הזה, לא שיש מה לגלות משחק מירוצים ארקייד מהנה במיוחד. http://en.wikipedia.org/wiki/FlatOut:_Ultimate_Carnage PUBLISHER:Empire Interactive DEVELOPER: Bugbear Entertainment GENRE(S):Racing, Driving PLAYERS:12 תאריך שחרור- 01 אוגוסט 2008 Visit the official web site at: www.flatoutgame.com 81 PC Zone UK More fun than 50 Formula One races, with or without Nazi-themed S&M. [sept 2008, p.71] 80 VideoGamer The single-player Career won't take all that long to complete, but with a hugely entertaining multiplayer mode both on and offline, there's a good chance you'll continue playing for …

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  9. שלום לכולם,שמי רום וחבר שלי מפתח משחק FPS ישראלי.אני יפרסם בשבילו כי הוא לא יכול לפרסם בגלל "רווח אישי" אתר ביתבבניה יעלה לשרת איחסון חינמי) להורדת הדמו (1.0):בהעלאה... תאריך יציאה משוער:1-1-2012 מידע על המשחק: זוהי חבילה של 3 משחקי אינדי שהמחיר שלה היה מאוד נמוך. כל המשחקים יתמכו בDX11 באופן מלא. יתכן שיתווסף מנוע הרס על חלק מהמשחק (בתהליכי בדיקה). תמונות:

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by mestido,

בשבוע האחרון אני מקבל את זה המון פעמים.אני יחיד? יש פתרון?

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  11. מאיפו אני יכול להוריד GTA SANANDREAS?? כשהמשחק גמור 100%? הורדתי 100_percent_checklist.pdf אבל אני לא יודע איפו לשים אותו :_

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by Doorman404,

היי. יש לי את הדמו של המשחק והוא ממש זוחל פה ... יש לי P3-450MZ 128MB SDRAM ו G3 Ti 200 אני יודע שזה לא שיא הקידמה ... אבל עדיין ... למה אפילו ברמות הפירוט הכי נמוכות וברזולוציות 640 המשחק מגרד בקושי את ה15FPS - וברזולוציות גבוהות יותר בקושי 5FPS ... ?

• 27 תגובות
    • 2k צפיות
  13. חוץ מאליפות הארץ שהתקיימה לא מכבר, המשחק Hearthstone יקבל עוד מאה קלפים ובדרך הופך לתופעה לכתבה: http://hwzone.co.il/hearthstone-%d7%9e%d7%90%d7%94-%d7%a7%d7%9c%d7%a4%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%95%d7%9e%d7%a6%d7%91-%d7%a6%d7%a4%d7%99%d7%94/

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  14. ניסיתי לשחק עם אחי בBF3 כשלי יש עותק חוקי ולו גם יש עותק בORIGIN (מחבילת הhumblebundle) ולצערי המשחק פשוט לא נותן להתחבר לשחקן השני לאותו השרת. מה לעזאזל?! יש דרך לעקוף את זה?

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by CashMAn,

אהלןן.. ממצב? טוב אז אני רוצה לדעת איזה קונפיג הכי טוב לשחק בו בCSS אז תמליצו.. ;D

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  16. אז ישבתי וחשבתי, לאחר שקניתי עכבר אלחוטי איכותי וטוב שנועד לGAMING, האם עקב היותו אלחוטי הוא עדיין מספק את הסחורה? ולפי דעתי - עדיין לא, הDELAY עדיין גדול מידי. רציתי לדעת מה אתם חושבים. האם מישהו הצליח להתרגל לעניין?

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  17. http://www.gametrailers.com/video/e3-09-borderlands/49925 דבר ראשון הסאונד של הטריילר נוראי! הגרפיקה ניראת לא משהו בכלל, אם הוא הולך לצאת בערך באותו זמן כמו RAGE כניראה שזה ברור מי ינצח, לא ניראה לי שיש למשחק הזה מה להציע. אולי אם הוא היה יוצא לפני שנה אז הוא היה מצליח אבל לפי הטריילר הלא משהו הזה יש להם בעיה קלה של כסף.

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  18. הינה הסיקור השנתי מאת GameSpot על המשחקים והתעשיה לשנת 2008, הוא כולל את הצבעות הקהל ונבחרי העורכים: http://www.gamespot.com/best-of/ נקודות לביקורת: 1) בכל המועמדים ובכל הקטגוריות יש התעלמות מוחלטת ממשחק "קטן" בשם Gears Of War 2. המשחק יצא בתחילת נובמבר והוא ראוי ביותר להתמודד בקטגוריות רבות כולל "משחק השנה". מוזר מאוד שהוא נעלם לגמרי מכל הסיקור שלא לאמר רשלנות... רגע... קבלו תיקון... גיימספוט לכלכו פה בענק!שימו לב שיש מועמדות למשחקים שיצאו בדצמבר 2008, כך שאנחנו מדברים פה על התעלמות מכוערת, לא הוגנת ולא מקצועית. 2) מאוד מוזר שמשחק קטן ומדליק כמו Braid קיבל טונות של מועמדויות אך שלאגרים אחרים כמו prince of persia, mirror's edge, far cry 2 בקושי מועמדים לתארים השונים. 3) …

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by David :o,

מה קורה אנשים , חזרתי לשחק בGHOSTS .. יום שיש המשחק אצלי ביחד עם המחשב מפלצת החדש שיריץ על אולטרה ברמה מטורפת של FPS אם מישהו לא מכיר אז אני דוד [DaNgeR] מ MW2 של פעם פעם אם מישהו זוכר.. דיי בטוח שכמה מפה זוכרים (אלו שבני 16+ בעיקר) באתי לשאול מה עם הקהילה התחרותית פה ESL וזה , אם יש מיקסים של שחקנים על רמה והכל ... ראיתי פה כמה ותיקים מפעם כמו אלעד JOINT ועוד .. שלחו סטים שלכם בפרטית ואני כבר אוסיף

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by Ben N,

אהלן חבר'ה, אני כבר הרבה מאוד זמן משחק Titanfall, מת על המשחק הזה אבל אני לא מוצא שחקנים אחרים. אני משחק ב-PC דרך Origin. אם יש פה עוד שחקנים זה יהיה ממש מגניב אם נוכל לשחק כקבוצה מידי פעם. יש פה אנשים כאלה? או שמכירים במקרה קהילות כלשהן של המשחק? חפשו אותי באוריג'ין בשם MrPalmTree88

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by SilentBob,

לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/far-cry-4-%d7%94%d7%94%d7%a9%d7%a7%d7%94-%d7%a2%d7%91%d7%a8%d7%94-%d7%91%d7%a9%d7%9c%d7%95%d7%9d/

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by ssll8,

Call of Duty 4 Fastest way to buy the game? ma ha dereh hahi mehira ve ha mishtalemet liknot et ha mishak???????? dereh ha internet? im ken eize linkim toda merosh!!!!! sorry ein evrit karega ba mahshev...

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by WarMachine,

גיימספוט מציגים סרטון חדש של המשחק רץ על מקסימום על גיפורס 8800 מתוך ההשקה של הכרטיס, כמו כן מדברים שם על הטכנולוגיות השונות שהמשחק משתמש בהן ועל השוני שלו מ-Farcry למשל. תיהנו. http://www.gamespot.com/pages/video_player/popup.php?sid=6161518&pid=931665

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  24. שמעו אני מאוכזב..........מאוכזב מאד. לפני שנתיים ומשהו קניתי מחשב חדש: amd 64 3000. מעבד חזק לזמנו, וגם היום אמור להיות בהחלט סביר. לפני חצי שנה קניתי כרטיס 7600GT ב1000 שקלים. ומה אני מקבל? בערך 30FPS אומללים בפלייט סימולטור X, על הגדרות נמוכות(לא הכי נמוכות). מה שמדהים שמבחינה ויז'ואלית אני לא רואה שום הבדל בין זה לבין FS2004, שרץ אצלי הרבה יותר מהר. אני כל הזמן חושש שמשהו אצלי במחשב לא תקין, בין אם חומרה או תוכנה, אבל הציון ב3dmark 06 תואם מערכות דומות באתר של futuremark. אני מקבל 2803, כאשר המעבד מקבל 741. גם אצלכם המשחק עובד כל כך לאט? אציין שזכרתי להעיף את ההגבלה על הפריימים בהגדרות של המשחק...וזה גם משהו שאני לא מבין: איזה אינטרס יכול להיות לבנאדם להגביל את הפריימי…

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by eranisra,

היי חברה, יש לי את הPES 2007 במחשב, אני זוכר שPES4 הקהל היה ממש שר באמצע המשחק וזה היה אחד הדברים המגניבים ביותר שם!! אני לא זוכר אם זה היה בא ככה או שהיה אפשר לפתוח את זה עם נקודות, בכל מקרה בPES2007 הקהל לא שר לי באמצע המשחק וגם אני לא רואה שאפשר לפתוח משהו כזה עם נקודות בWE SHOP באופציות :-\ מישהו יודע משהו שאני לא??

• 25 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים