עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by 8-Ball,

אבל משהו חדש עם גרפיקה חזרה ובאותו סגנון וחשוב שאפשר יהיה לשחק אותו ברשל מול אנשים אחרים.. תודה

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  2. סדרת משחקי הפעולה המפורסמת של חברת Ubisoft מצאה את היעד החדש שלה לכתבה

3. שלום. רכשתי מסך מסוג Lg l194Wt שבו הרזלוציה היא 900*1440. 1. קבלתי איזה מייל שמפנה לפורום אשר מסביר כיצד להתאים את רזולוציית משחק Fifa07 לרזולוציית המסך. בפורום ששלחו לי לא מצאתי את התשובה. האם מישהו יודע איך עושים זאת ? המשחק עצמו לא תומך ברזולוציה הזו. וכרגע התמונה נראית קצת מתוחה. 1. במשחק Call Of Duty2 - ישנה אופציה מובנית של 900*1440. ברגע שאני משנה את זה, המשחק הופך למקוטע ולא רציף. ברזולוציה של 800*600 המשחק עובד יפה מאד. א. האם יש דרך לתקן זאת ? ב. האם זה נכון שאם אשתמש ב DX7.0 זה יעבוד תקין (קראתי את זה איפה שהוא) - האם זה ייתכן? כרגע מותקן לי DX 9.0. במידה וכן, האם זה כדאי (כי אנ י מוותר על אופציות אחרות בעת "הנמכת" התכונות ל- DX7). תודה רבה על תשובתכם.

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by puvsc,

התקנתי BF - והכול טוב ויפה- עולה לי אבל איך שעולה השמימה - בלי שאני אלחץ על כלום - קופץ לי התפריט הראשי של לחזור למשחק , אפשרויות וכו' ...וכול האופציות- אני לא מצליח לשחק- יש למישהו פיתרון???

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by pro,

תצביעו

6. Started by Domovoi,

כותרת,מהו משחק WW2 FPS הכי טוב שיצא עד עכשיו?

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by tenz,

רוסטר הקבוצה: KRAiT aka tenz - steamID: STEAM_0:0:11650540 zephyR aka optimize - steamID: STEAM_0:1:28920952 Libratz - steamID: STEAM_0:1:7970450 BrolleR - steamID: STEAM_0:1:2425418 shvEd - steamID: STEAM_0:1:33197724 תמונה של הסטים איידי של כולם: http://imageshack.us/photo/my-images/217/krait.png/ ערוץ במירק: #Memori

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  8. למכירה כ15-20 משחקי מחשב בעיקר קווסטים, כולל פנטזמגוריה, מיסט וכד' באריזות מקוריות מתאים לאספנים. מיכל- 0523682081 mbendor@netvision.net,il

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  9. Started by nore0,

חבר אמר לי שב-NTSC הגרפיקה יותר טובה מב-PAL זה נכון ??

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by x-boy_24,

שלום עשיתי לי קצת סדר איפה שהדיסקים ומצאתי את המשחק ויסיטי התקנתי ואין מכוניות יפות וראיתי שאפשר להוריד מכוניות יפות ולהשים במשחק אז רציתי לשאול מאיפה אני יכול להוריד את המכוניות ואיך אני שם אותם במשחק תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by com555,

תראו ראיתי באיזה אתר את זה: -=המדריך המלא להפעיל את XIII=- בהוראות של קובץ ה-NFO רשום : Boil the cds for about 5 hrs under a low heat to remove the protection. עכשיו חלקכם חושבים שהם אמרו את זה בצחוק אבל תתפלאו זה אמיתי ! יש עכשיו הגנה חדשה שעובדת על טמפ' הדיסק וכדי לעקוף אותה צריך לחמם עד גבול מסויים שבו עוקפים את ההגנה של הדיסק. מה שאתם צריכים לעשות זה לצרוב את ארבעת הדיסקים... עכשיו תעטפו אותם עם נייר כסף (כן,כמו שעוטפים תפוח אדמה בל"ג בעומר) עטפתם ?! אחלה...עכשיו מה שצריך לעשות זה לקחת תנור חימום לא משנה איזה סוג...(זה שמפזר חום או זה עם הברזלים-לא משנה!) עכשיו תסובבו את הידית על 90 מעלות חום ותחכו 5 דקות שיגיע למקסימום...הגיע ? אחלה תשימו בעדינות את ארבעת הדיסקים…

12. Started by FrozenStorm,

יש לי בעיה כבר זמן מה עם האוריגין... כל פעם אני צריך להקליד מחדש משתמש וסיסמה, למרות שאני מסמן לו כל פעם לשמור. ניסיתי למחוק את האוריגין להוריד גרסה מעודכנת מהאתר הרשמי ולהתקין ולא עזר. הדרייברים שלי עדכניים הפאנקבאסטר מעודכן והווינדוס מעודכן. במשחקים ובתוכנה עצמה אין שום בעיה. בנוסף גם לא סימנתי את האפשרות להשתתף בגרסאות בטא של אוריגין. חפרתי את האינטרנט וראיתי שעוד אנשים נתקלו בבעיה דומה אבל לא מצאתי פתרון. זה קורה גם לכם?

13. Started by HaJ-B,

שלום לכולם! לאחרונה גיליתי כי המשחק הנ"ל עדיין פעיל ברשת. ממליץ בחום. ישנה קהילה גדולה של שחקנים, ולמרות שמשחק די ענתיקה, הוא עדיין חי ובועט! כל שצריך לעשות זה להתקין את הפאטץ' האחרון 1.3 ולהיכנס (להתקנת המשחק יש צורך בהורדת NVIDIA PHYSX LEGACY). הרשת פעילה גם עבור גרסת HATRED הפרוצה. אם עברתי על חוקי הפורום, ראשית אני מתנצל, ותוכלו לערוך איזה חלק ממהודעה שתבחרו, כמו גם למוחקה מקווה להתקל בשחקן אחד או שניים מהארץ, ולא להרגיש לבד... לילה נעים, חגי.

14. Started by Guarding angel,

http://forums.firingsquad.com/firingsquad/board/message?board.id=pc&message.id=36144 Call of Duty 4 minimum requirements OS: XP or Vista Processor: 2.6ghz Pentium IV or equivalent (3.2ghz recommended for Vista) RAM: 1024mb (1536mb recommended for Vista) Video Card: DirectX 9-compliant Shader 3.0 card with 128 MB of DDR Video Memory (256 MB recommended) AGP 8x or PCI-Express x16 Sound Card: 16-bit DirectX 9-compliant sound card DirectX9 for XP and 10 for Vista, 8 gigs HD space + 600mb for swap file. Supported chipsets: Nvidia Geforce 6/7/8 series ATi X800 or higher בעלי WIN VISTA ממש מקבלים בעיטה הגונה בתחת בדרישות המערכת

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  15. הינה הסיקור השנתי מאת GameSpot על המשחקים והתעשיה לשנת 2008, הוא כולל את הצבעות הקהל ונבחרי העורכים: http://www.gamespot.com/best-of/ נקודות לביקורת: 1) בכל המועמדים ובכל הקטגוריות יש התעלמות מוחלטת ממשחק "קטן" בשם Gears Of War 2. המשחק יצא בתחילת נובמבר והוא ראוי ביותר להתמודד בקטגוריות רבות כולל "משחק השנה". מוזר מאוד שהוא נעלם לגמרי מכל הסיקור שלא לאמר רשלנות... רגע... קבלו תיקון... גיימספוט לכלכו פה בענק!שימו לב שיש מועמדות למשחקים שיצאו בדצמבר 2008, כך שאנחנו מדברים פה על התעלמות מכוערת, לא הוגנת ולא מקצועית. 2) מאוד מוזר שמשחק קטן ומדליק כמו Braid קיבל טונות של מועמדויות אך שלאגרים אחרים כמו prince of persia, mirror's edge, far cry 2 בקושי מועמדים לתארים השונים. 3) …

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by FruitLoops,

אני בטוח שחקלכם קניתם את המשחק הזה והבנתם שבלי קבוצה מאורגנת המשחק פחות כיף... אז אני כאן להציע לכם להתארגן לקבוצות של ישראלים שמשחקים את המשחק הזה יש עדיפות לאנשים שמוכנים לדבר בסקייפ מי שמעוניין יכול להשאיר פה את הפרטים שלו או להוסיף אותי בסטיים שמי בסטיים moon moon

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  17. Started by oren99,

התחלתי אתמול ונראה משחק ממש יפה קצת god of war קצת קסמים קצת RPG אני אוהב את הז'אנר והמשחק ממש כיף עם בקר xbox

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  18. המפרט הזה יריץ אותו טוב? Gigabyte GA-7VAX AMD Athlon XP 1800 256MB DDR 333 Leadtek Ti 4,200 אם לא אני רוצה לדעת איזה.

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  19. http://www.gametrailers.com/video/e3-09-borderlands/49925 דבר ראשון הסאונד של הטריילר נוראי! הגרפיקה ניראת לא משהו בכלל, אם הוא הולך לצאת בערך באותו זמן כמו RAGE כניראה שזה ברור מי ינצח, לא ניראה לי שיש למשחק הזה מה להציע. אולי אם הוא היה יוצא לפני שנה אז הוא היה מצליח אבל לפי הטריילר הלא משהו הזה יש להם בעיה קלה של כסף.

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by fragon,

קצת באיחור של חודש אחרי שהמשחק יצא אבל הגיע הזמן להוציא כמה תמונות חדשות. תהנו... שזה מה שקורה בTBA שLAFA לידר https://www.facebook.com/photo.php?v=659313560779837&set=vb.156631294381402&type=2&theater DIVINE מתעסק בעריכה: כמה חברה מהקלאן של לינץ: TRUE STORY: ככה אנחנו פורצים B בWARHAWK - נדב זה השמן שמגיע בסוף בהליכה אל תגידו שזה לא קרה לכם: מקווה שנהנתם

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  21. מאיפו אני יכול להוריד GTA SANANDREAS?? כשהמשחק גמור 100%? הורדתי 100_percent_checklist.pdf אבל אני לא יודע איפו לשים אותו :_

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by Shremps,

אז קנינו סרבר לבאטלפילד 1, כרגע יש באג בחיפוש של הסרבר ב-SERVER BROWSERאז מי שעוניין הנה השרת דיסקורד שלנו:https://discord.gg/4U7xJEhתכנסו ובואו לשחק איתנו, תקראו גם לחברים מחוץ לפורום, נגדיל את הקהילה שיהיה סרבר באטלפילד עם הרבה ישראלים, כרגע בדיסקורד אנחנו בערך 20 אנשים שפעילים על בסיס יומיומי.כמה דברים שחשוב לציין:*כולם מוזמנים (כל הגילאים וכל הרמות), אבל לשמור על הסדר, לא לקלל או לרשום ספאם בצאט או כל דבר כזה שיפריע לאנשים אחרים שבאו להנות ולשחק, אין אזהרות או דברים כאלה.*הסרבר שלנו כרגע בסוג של תקופת ניסיון, קנינו את הסרבר לשבוע ימים, אם יכנסו אנשים והוא יהיה פעיל אפילו ב50 אחוז ממנו אז נגדיל את התקופה ונמשיך להפעיל את הסרבר, אבל אם לא הוא יסגר, תמיד תוכלו להמשיך לשח…

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  23. זה פשוט וואו..... יש טעם לפנות לEA או שזה לא מסוג המקרים שמטפלים בהם?

24. Started by blbb,

החוקים של ה-ODC: על כל השחקנים לבדוק מראש שהאנטי צ'יט שלו פועל כראוי, במידה ולא על השחקן לעדכן את אחד המנהלים. השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות), ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק. על השחקן המארח לשים את החוקים הנכונים, שחקן אשר יארח ולא ישים חוקים נכונים הורס לקבוצתו בכך שקבוצתו יכולה לקבל ניצחון טכני. לכל קבוצה מותר לקחת הפסקה …

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by dan9,

ראיתי את המשחק על xbox360 קראתי מאט בגובל ו הבנתי שיש חיה כזו!! זה נכון? כי לא מצאתי באף מקום! אשמח אם משהו יכול לשפוך מעט אור!!

• 13 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.