משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
התקנתי BF - והכול טוב ויפה- עולה לי אבל איך שעולה השמימה - בלי שאני אלחץ על כלום - קופץ לי התפריט הראשי של לחזור למשחק , אפשרויות וכו' ...וכול האופציות- אני לא מצליח לשחק- יש למישהו פיתרון???
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
המפרט הזה יריץ אותו טוב? Gigabyte GA-7VAX AMD Athlon XP 1800 256MB DDR 333 Leadtek Ti 4,200 אם לא אני רוצה לדעת איזה.
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כולם לבטח מכירים את סידרת המירוצים המהנה הזו. וויקי יגלה לכם הכל על המשחק הזה, לא שיש מה לגלות משחק מירוצים ארקייד מהנה במיוחד. http://en.wikipedia.org/wiki/FlatOut:_Ultimate_Carnage PUBLISHER:Empire Interactive DEVELOPER: Bugbear Entertainment GENRE(S):Racing, Driving PLAYERS:12 תאריך שחרור- 01 אוגוסט 2008 Visit the official web site at: www.flatoutgame.com 81 PC Zone UK More fun than 50 Formula One races, with or without Nazi-themed S&M. [sept 2008, p.71] 80 VideoGamer The single-player Career won't take all that long to complete, but with a hugely entertaining multiplayer mode both on and offline, there's a good chance you'll continue playing for …
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מחפש את הHL2 איפה הכי זול שאני יכול למצוא? (חנות, אשמח גם אולי אם יש איזה אתר יד שניה..חיפשתי בהומלס לא מצאתי משהו עדכני) והאם יש פה מישהו שמוכר יד שניה? (אשמח אם תפנו לפרטי) (אני רוצה את כל החבילת, הקופסה, חוברות ההוראות והכל) מקורי בלבד!
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לפני יומיים קמתי בבוקר וגיליתי שהאוריג'ן שלי התנתק ויש לי הודעה שהתחברו ממחשב אחר, שבאתי לשנות את הססמה האוריג'ן ניתקע. וכבר אז הבנתי שפרצו לי לשם, ניסיתי לאפס ססמה ונכנתי למייל לראות את הקוד, וראיתי שיש לי מייל שהמייל שלי הוחלף בהצלחה למיל אחר לגמרי שאני לא מכיר. הייתי צריך לצאת מהר לאוטובוס ולא הספקתי לשלוח מיייל כשההגעתי הביתה ישר שלחתי להם מייל. EA ביקשו ממני את כל הפרטים כולל סידי קיי ( קניתי את הגרסה בקופסה עם ה DVD ולא דרך האינטרנט ככה שיש לי את הקופסה אצלי) מייל שנפרץ, ניק ניים, ותאריך לידה, ובנוסף לזה הבאתי את המייל שקיבלתי מ EA על השינויי מייל.) לאחר מכן קיבלתי תשובה שהחשבונות האלה אפילו לא היו קיימים, למרות שהסברתי את עצמי שיש לי את הCD ואני יכול להוכיח ש…
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ראיתי שיש לו גרפיקה מדהימה רציתי לדעת איך קוראים למנוע והאם הוא יותר טוב מ UNREAL ENGINE 3
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
Call of Duty 4 Fastest way to buy the game? ma ha dereh hahi mehira ve ha mishtalemet liknot et ha mishak???????? dereh ha internet? im ken eize linkim toda merosh!!!!! sorry ein evrit karega ba mahshev...
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-
-
זה פשוט וואו..... יש טעם לפנות לEA או שזה לא מסוג המקרים שמטפלים בהם?
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום ראיתי שכמה אנשים פה בקשו וקיבלו Guest pass, אז אם יש מישהו שיש לו ואין לו מה לעשות איתו אני אשמח לנסות את המשחק =] תודה
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
Empire Earth III אני צריך עזרה עם המשחק הזה, אני כנראה לא יודע לשחק כמו שצריך. למרות שעברתי על ההוראות של המשחק. אני כובש שטחים והכל טוב ויפה... אבל אני לא מתקדם מבחינה טכנולוגית בכלל אני נמצא בערך 34% מהמשחק ובעמוד עם הגלובוס אין לי משאבים בכלל כדי לקנות טכנולוגיה
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=7765 :lol:
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
למישהו זה קורה? לי יש מחשב חזק יחסית. נוידיה 770. מעבד I5 מהחדשים ו 16 GB זכרון ו SSD. אצלי בבטא הפריימים קופצים בלולאה 140-70-40-10-130 כל הזמן. המשחק שחיק אבל מעצבן ביותר. הדרייברים לכרטיס הכי חדשים. מערכת הפעלה עם כל העידכונים. מישהו חווה והצליח לפתור?
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, אני עוד שבועיים אתחיל קורס ברמנים בעזרת השם, ואני מתייבש משעמום בבית.. יש איזשהם משחקים מעניינים שאפשר להעביר איתם את הזמן? שיחקתי ב Call Of Chuerez אבל לא סיימתי אותו ואז עשיתי פירמוט...אני לא יודע אם שווה להתקין שוב? (הגעתי לקטע שאני רודף אחרי בילי עם הכומר...+-) BIOSHOCK MASS EFFECT COD4+5 GOW CRYSIIS DMC FO3 לא אהבתי את THE WITCHER. אלו הם משחקים ששיחקתי בהם עד כה... אני לא מוצא משהו מעניין אלא אם פספסתי משהו..יש רעיונות? בלי משחקי אסטרטגיה..אני לא סובל C&C זה ממש משעמם. לרוב אני רק ב FPS RGP וכדומה...
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מישהו יודע מתי אמור להגיע עוד משלוח של PS3? והאם הוא אמרו להגיע בקרוב לסין? ואם אני אוכל למצוא אותו בביגי'ן בסוף החודש?
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
http://www.gametrailers.com/video/e3-09-borderlands/49925 דבר ראשון הסאונד של הטריילר נוראי! הגרפיקה ניראת לא משהו בכלל, אם הוא הולך לצאת בערך באותו זמן כמו RAGE כניראה שזה ברור מי ינצח, לא ניראה לי שיש למשחק הזה מה להציע. אולי אם הוא היה יוצא לפני שנה אז הוא היה מצליח אבל לפי הטריילר הלא משהו הזה יש להם בעיה קלה של כסף.
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לי שהסרט בכלל לא קשור למשחק אלה סתם סרט שהחליטו לקרוא לו doom... http://www.imdb.com/title/tt0419706/
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
משום מה מאז הפאטץ האחרון כל הזמן יש לי קפיצות נוראיות בפינג גם אם אני מקבל בהתחלה 70. כשזה חוצה את ה-200 המשחק כמעט נתקע מישהו נתקל במקרה?
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
הפורום קיים כבר שבוע ואין סימן לפעילות אולי תתחילו לארגן פעיליות כדי לעודד אנשים להגיע לפורום הזה.
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אפ מישהו מכיר את המשחק אני בשלב שצריך לשחרר את החייל המקסיקני אני הרגתי כמעט את כולם חוץ משני אנשים למעלה השמן שמסתובב זה שיושב למטה והשניים בצד ימין בשלב הזה אני כבר לא מצליח להרוג יותר שאני מנסה להרוג את השמן ליד החייל לא משנה איפה אני הורג אותו אפילו ליד הסוסים אני נפסל
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום רב, נכנסתי לשרת קומפטיטיב ואיך שהתחיל ה- WARM UP, זהו סבב ראשוני של חימום שלא משפיע כלל על התוצאה שמתי לב לזה שיש לי פינג באיזור 70-90 ולפחות ל- 2 מהיריבים שלי היה פינג של 19, השרת כנראה יושב במדינה שלהם או באיזור מאוד קרוב. בכל מקרה אין ספק שכבר בנקודת הפתיחה במצב הזה אין זה פייר שנשחק ככה. אך מה שזכור לי שאם כבר נכנסתי אסור לי לצאת מהשרת כי אז אני מקבל באן של 24 שעות שאני יכול כמובן להבין מאיפה זה נובע . בכל מקרה התחלנו לשחק וראיתי שהפינג משפיע משמעותית על קיום המשחק וביקשתי מכולם לבעוט אותי מהמשחק. הדב כמובן לא קרה אז ניסיתי להתמודד עם המצב הקיים אך מה שלא עשיתי בשכל זה שהתחלתי לירות על הקבוצה. חשוב לציין שלא הרגתי אף אחד. באחד מן התורות פגעתי במישהו מהקבוצה שלי ש…
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הינה הסיקור השנתי מאת GameSpot על המשחקים והתעשיה לשנת 2008, הוא כולל את הצבעות הקהל ונבחרי העורכים: http://www.gamespot.com/best-of/ נקודות לביקורת: 1) בכל המועמדים ובכל הקטגוריות יש התעלמות מוחלטת ממשחק "קטן" בשם Gears Of War 2. המשחק יצא בתחילת נובמבר והוא ראוי ביותר להתמודד בקטגוריות רבות כולל "משחק השנה". מוזר מאוד שהוא נעלם לגמרי מכל הסיקור שלא לאמר רשלנות... רגע... קבלו תיקון... גיימספוט לכלכו פה בענק!שימו לב שיש מועמדות למשחקים שיצאו בדצמבר 2008, כך שאנחנו מדברים פה על התעלמות מכוערת, לא הוגנת ולא מקצועית. 2) מאוד מוזר שמשחק קטן ומדליק כמו Braid קיבל טונות של מועמדויות אך שלאגרים אחרים כמו prince of persia, mirror's edge, far cry 2 בקושי מועמדים לתארים השונים. 3) …
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שוחרר גיימפליי ראשון בן 5 דקות. המשחק צפוי לצאת ב 04/09/2015 https://youtu.be/Q5pjON5rwxU
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שיהיה כמו ה-gamepad של ה-XBOX גדול ונוח (והאם יש אפשרות לחבר את הגייפאד של ה-XBOX למחשב ???) יש לי סאן אנדרס גם ל-XBOX וגם למחשב ב-XBOX זה נוח לאללה בגלל הג'ויסטיק במחשב אני משחק עם המקלדת וזה חרא אבל הגרפיקה הרבה יותר טובה מקווה שתמצאו לי משהו מתאים
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-