עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. לא יודע אם זה קשור לפה אבל בכל מקרה רציתי להראות לכם כמה קטעים שקרו לי במשחק ...חלק מצחיקים חלק מגניבים וחלק ממש לא קשורים ( כגון הבאגים המפורסמים ) ;D נתחיל בזה : מי שמכיר את הרמפה באזור תעשיה בין העיר השנייה לראשונה לא זוכר בדיוק איזה חור זה http://img199.echo.cx/my.php?image=gtasa20050624142857928mz.jpg 2 : סתם בשביל הכיף ! http://img199.echo.cx/my.php?image=gtasa20050627191937121tp.jpg 3 : 3 ציפצופים , סע ! ;D http://img199.echo.cx/my.php?image=gtasa20050627191935709bj.jpg 4 : שוט ניטרו http://img199.echo.cx/my.php?image=gtasa20050627191951651fd.jpg 5 : זאת הסדנא , רק לאימפרזות חחחח סתם http://img199.echo.cx/my.php?image=gtasa20050627194116395fq.jpg 6 …

• 19 תגובות
    • 2.9k צפיות
  2. Started by Meir787,

אני תקוע במשימה, בקזינו של woozie. אחרי שאני גונב את התוכנית של הקזינו שנקרא קליגולה, אני אמור ללכת לשדה התעופה, לקחת מטוס, ולהטיס אותו באיזור כלשהו מעל הסכר. אני מגיע לאיזור ההוא, ושום דבר לא קורה. למישהו יש מושג מה צריך לעשות ? תודה מראש..

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  3. היי שלום אני כבר סופר חודשיים את הימים עד שיגיע ה-7 לחודש הזה שיצא כבר סאן אנדרס... יש לי כמה שאלות ואני אשמח אם מישהו שיודע יענה לי עליהן: 1) מישהו יודע כמה זמן אחרי השיחרור לחנויות של המחשק ל-pc מישהו יפרוץ ת'משחק וישחרר אותו להורדה..(מצטער אני לא קונה משחקים).. 2) כמה מגה הוא יתפוס ? (הבנתי שיש בערך 3 ג'יגה שירים). 3) האם אני יצטרך כונן Dvd או צורב די וי די בכדי לשחק בו.. מקווה שתענו לי,למרות שאלו שאלות קשות... תודה ושבוע נפלא גיל. ??? :-[ :-X :-*

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. Started by J.a.C.k,

אתמול יצא GTA SAN ANDREAS מתי לדעתכם הוא יגיע לחנויות בארץ? האם לדעתכם הוא יהיה דומה לGTAVC וGTA3

5. מישהוא יודע איך לפתור את הבעיה הזו? העכבר פשוט נכנס למין סיבובים כאלה מסביב לדמות ולאוטו אוטומתית. ואם נגיד אני רוצה לשים כוונת ולירות אין לי זמן לכוון זה ישר מסתובב

• 2 תגובות
    • 962 צפיות
  6. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

GTA: San Andreas יצא בארה"ב בסוף החודש. (מפי Vgames) ;D יש!!!

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. אז כמו שרשום למעלה המשחק וייס סיטי (כן תקראו לי ישן אבל הדודים שלי באו ורצו לשחק בו...) מתמזער לשורת המשימות כל 3-4 דקות וזה מעצבן שכל פעם צריך להעלות את זה מחדש..מישהו יודע מה הבעיה? אליאב.

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  8. Started by Sweet_Tooth,

תתארו את GTA3 בשנות השמונים בעיר חוף כפולה בגודלה ועם מאות אנשים מוזרים ברחובות תתארו כמות כפולה של פוליגונים וטקסטורות ותתארו כמות כפולה של כלי רכב שכוללות מכוניות אספנות משנות החמישים ועוד כמה סוגים של אופנועים, כטנועים, מסוקים וכמה מכוניות גולף נחמדות שאתם יכולים לסוע בהם מתי שרק תרצו. עכשיו תתארו שכל זה במרחק של פחות מחודש כן GTA VICE CITY ישוחרר ב 29 לחודש ואני הזמנתי אותו כבר עכשיו, ואל תשכחו שזה יהיה בלעדי ל PS2 כך שלמי שאין שיוכל את הלב!!!! ;D

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by T-Flash,

http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=93763 > חבל > נראה לי שזה יפגע בחברה לייצור משחקים נוספים :'( לא נראה לכם שכם העניין עם "קפה חם" הוא שטותי? מה כבר קרה? למה המכירות של המשחק צנחו בגלל זה? כולה דמויות "מצויירות" עושות סקס...

• 21 תגובות
    • 3.6k צפיות
  10. Started by tombcatz,

חברת ההפצה TAKE 2 הודיעה כי שני משחקים חדשים בסדרת GTA מפותחים ע"י רוקסטאר האחד-המשחק GTA:LIBERTY CITY STORIES יוצא בהמרה לPLAYSTATION2 למי שלא יודע-GTA:LCS זה משחק בסדרת GTA שיצא לPSP [הקונסולה הניידת מבית סוני] שהחזיר אותנו על LIBERTY CITY אך הפעם עם דמויות חדשות,עלילה חדשה,מקומות חדשים בעיר,ותוספות רבות אחרות... השני-משחק GTA חדש שייצא לPSP ויתבסס על תוכן חדש לחלוטין. בכל מקרה-הידיעה הראשונה והעיקרית-היא יציאת משחק חדש בסדרת GTA לPS2...אם תשאלו אותי-מדובר פה במשהו עקום לגמרי המרה של המשחק מגירסאת קונסולה ניידת לקונסולה?!?!זה ממש עקום המשחק הזה מכיל אולי עשירית מכמות התוכן והפיצ'רים שהיו בGTA:SA,ולכן זה נראה לי לא מתאים בכלל שזה ייצא לPS2 רוקסטאר אמרו שהם יכללו שיפורים …

• 1 תגובה
    • 955 צפיות
  11. Started by DarkMoh,

אז ככה, כמו שכולם מכירים - יש משחק שקוריאם לו GTA:SA. למשחק הזה יצא גרסת מולטי שבעיקרון הפכה לגרסה של "Deathmatching" משעמם. הסרבר הזה שונה, הסרבר הזה הוא סרבר Roleplaying. בעיקרון פה אתם ממציאים לעצמכם דמות וחיים אותה: כל החלטה קטנה שלכם יכולה להשפיע על אופי העיר בעוד כמה ימים, אפקט הפרפר. יש לסרבר כמה חוקים, הוא מתנהל בצורה קפדנית לרמת Roleplaying גבוהה - ככה שאם פתאום תגידו בצ'אט הרגיל "LOL"... כנראה שתקבלו קיק ואזהרה. אתם הדמות שלכם, אתם לא מישהו שיושב ליד מחשב - זה מה שהסרבר הזה מנסה לעשות. -- כרגע, אגב, יש קצת משתמשים [8-10] ובערב בערך 30-40, זה בגלל שהיו בעיות בגרסה הקודמת ועכשיו הם מוציאים סקריפט חדש לסרבר עם המון המון אפשרויות חדשות, ובגלל שהסקריפט לא גמור…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by bagetrek,

שלום חברים ! אוקי אז ככה אני הגעתי לעיר ה-3 לפני הרבה זמן ז"א שהרבה זמן לא שחקתי בגלל שהייתי תקוע באיזה משימה מעצבנת בערך לפני חודשיים הפסקתי לשחק בקיצור אני אתאר לכם ת'משימה , היא נמצאת העיר ה-3 כמו שאמרתי אזור Z מי שמכיר על הגג של החנות טיסנים הזאתי , עכשיו אני לא מבין איך אני אמור לעבור אותה למה אני צריך לחסך כמה גנגסטרים ישר איך שאני ממריא ועוד כמה קצת יותר רחוק ואח"כ אני צריך לטוס עוד חצי עיר בשביל לפוצץ עוד איזה אופנוען ועוד משאית קטנה ואת כל זה אני אמור לעשות עם מספיק דלק ( שלא יגמר לי - ואז לחזור לאותו גג ולנחות שם ) ........... יש למישו נסיון בזה ? שיכול לעזור לי , כי אני ממש נואש נסיתי ונסיתי ושום דבר לא הלך , טוב תודה רבה לעוזרים !!! יום טוב !!

• 3 תגובות
    • 965 צפיות
  13. Started by MishaK,

אחד ה-משחקים הטובים ביותר ששוחררו לאוויר העולם ניתן עכשיו להורדה חינם מהרשת, תהנו! נוסטלגיה...

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. Started by אליאור15,

מישהו שיתן לי אתר שיש בו את המשחק gta2 או gta3 אם אפשר לשחק באתר הזה זה מאוד בסדר אבל אם צריך להוריד זה גם בסדר.... אני פשוט אובד עצות כבר!!!! :nixweiss: :nixweiss: :nixweiss: אני פשוט מתחרפן כבר!!!!! :screwy: :screwy: :screwy:

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by MISTER WEB,

מישהו יודע מתי יוצא GTA3? אם מישהו מוצא אותו שיגיד לי מאיפה להוריד

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by dannygnh,

p4 2.4 gh 512 mb לאחר התקנת המשחק כאשר אני מכניס את דיסק plaY המסך נהיה שחור ולא רואים או שומעים כלום.

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  17. Started by KRS1,

לפני כשבוע פירמטתי את המחשב עקב בעיות כל מיני, בכל מקרה היה לי את המשחק באותו הזמן מותקן והיו לי שמירות ממש בסיום העיר השנייה כשיש משימות כמו משימת COFFEE TO GO או משהו כזה(אם מישהו בכלל זוכר)... בכל מקרה חשבתי שהשמירות נשמרות בתוך התיקייה של המשחק עד שגיליתי שהן נשמרות ב- my documents\gta 3 user files בכל מקרה פתחתי את הת'רד בשביל לבקש אם מישהו יכול לשלוח לי שמירה שלו מהעיר השנייה(עדיף כמה שיותר קרוב לסיום העיר). תודה מראש... נ.ב. פתחתי אייסיקיו במיוחד בשביל זה: 167383504

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by nimni,

??? כשנכנסים לתפריט כל מה שאני רואה זה פסים במקום איפה שאמור להיות רשום התפריט. איכשהו התחלתי משחק ואז איפה שרשום מה שהדמויות אומרת אחת לשניה בתחתית המסך אז גם יש פס... מישהו יודע על מה אני מדבר ויכול לעזור ??? תודה...

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  19. Started by nimni,

??? מישהו מוכן להסביר למה אני לא רואה אותיות במשחק ? בתפריטים יש פשוט קווים איפה שאמור להיות רשום התחלת משחק ואפשרויות וכו'. וגם שהמשחק עצמו מתחיל אז שהדמויות מדברות למטה במקום שאני אראה מה הם אומרים יש פס על הכל. מישהו יודע על מה אני מדבר ??? תודה...

• 3 תגובות
    • 833 צפיות
  20. Started by AK,

בעייה מ'ס 1:אין לי קול במשחק - ב options הוא אומר לי no hardware found בעייה מ'ס 2:כול פעם שאני מתנגש במשהו הוא נתקע לי ואני צריך לעשות restart c-media PCI audio legacy device - זהו כרטיס הקול שלי ונאמר בפורום שיש איזהשהו FIX,מאיפה אני יכול להוריד אותו?

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by eladaviv,

רצתי להודיע משהו לכולם חד וחלק!!!!!!! זה שטויות שGTA3 לא פועל חלק על geforce2! מי המציא את השטויות האלה????!!!!!! אני עובד עם PENTIUM 4-1700 וכרטיס מסך geforce2 mx400 !!!! ורק שתדעו שאני מפעיל את המשחק ב-800x600x32 עם כל האפקטים חוץ מ-trails (זה מה שדופק את המשחק!!!!!) היה כדאי מאוד שתדעו,

• 3 תגובות
    • 927 צפיות
  22. Started by Dr-XP,

יש לי גיטיאיי 3, והורדתי תדרברים החדשים של אי טי איי.. 8) עכשיו אני מפעיל את המשחק ובמקום לראות את הרחוב רגיל אני רואה לבן, ואחרי כמה דקות זה מסתדר ואחר כך חוזר שוב. יש לי Hercules FDX 8500LE ??? ???

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Kenny,

היי , ראיתי בכמה מקומות שקיים המוד למשחק באינטרנט . רציתי לדעת אם מישהו כבר ניסה אותו? או יכול לתת לי מידע עליו ואיך להוריד את המוד הזה. נשמע ממש כיף לשחק את GTA3 נגד אנשים אחרים. נ.ב : האתר הזה יכול לעזור http://www.gta3mta.tk

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  24. Started by Chevy,

http://www.gamespydaily.com/news/screenshots.asp?id=3185 8)

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אני יודע שבטח כבר מליון פעמיים שאלו את זה שמתי לב לפני ששאלתי עברתי פה יותר מעשרים דפים אבל לא מצאתי את התשובה יש לי חלונות אקס פי כרטיס מסך 4500 וודו פנטיום 4 1600 זיכרון כ500 ומשהו ואני לא מצליח לראות כתוביות במשחק כניראה יש איפה פץ או משהו כזה והבן שלי שיגע לי תמוח אני מבקש אם מישהו יכול לעזור אני יודה לו מאוד תודה מראש לכל מי שינסה להסביר או לכוון

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.