עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by FrozenStorm,

יש לי בעיה כבר זמן מה עם האוריגין... כל פעם אני צריך להקליד מחדש משתמש וסיסמה, למרות שאני מסמן לו כל פעם לשמור. ניסיתי למחוק את האוריגין להוריד גרסה מעודכנת מהאתר הרשמי ולהתקין ולא עזר. הדרייברים שלי עדכניים הפאנקבאסטר מעודכן והווינדוס מעודכן. במשחקים ובתוכנה עצמה אין שום בעיה. בנוסף גם לא סימנתי את האפשרות להשתתף בגרסאות בטא של אוריגין. חפרתי את האינטרנט וראיתי שעוד אנשים נתקלו בבעיה דומה אבל לא מצאתי פתרון. זה קורה גם לכם?

2. Started by HaJ-B,

שלום לכולם! לאחרונה גיליתי כי המשחק הנ"ל עדיין פעיל ברשת. ממליץ בחום. ישנה קהילה גדולה של שחקנים, ולמרות שמשחק די ענתיקה, הוא עדיין חי ובועט! כל שצריך לעשות זה להתקין את הפאטץ' האחרון 1.3 ולהיכנס (להתקנת המשחק יש צורך בהורדת NVIDIA PHYSX LEGACY). הרשת פעילה גם עבור גרסת HATRED הפרוצה. אם עברתי על חוקי הפורום, ראשית אני מתנצל, ותוכלו לערוך איזה חלק ממהודעה שתבחרו, כמו גם למוחקה מקווה להתקל בשחקן אחד או שניים מהארץ, ולא להרגיש לבד... לילה נעים, חגי.

3. טוב למי שלא יודע המגאסון זה חיכוי של הNES בתירגום -המכשיר הבידורי של נינטנדו ופה יש הרבה מידע על זה - http://www.gamespot.com/features/6144735/index.html אני מקווה ליקרוא את זה ביום שישי שיהיה לי זמן אבל אתם מוזמנים ליקרוא היום

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by xjj,

כשאני מנסה להתחבר למשחק זה מראה לי את זה: מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by DS,

תגידו חברה אתם יודעים אם נגיד איך יראה ה XBOX או ה PS יותר טוב? על מסך 21 " של MATZ או על מסך דק 19" למחשב

• 30 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by FruitLoops,

אני בטוח שחקלכם קניתם את המשחק הזה והבנתם שבלי קבוצה מאורגנת המשחק פחות כיף... אז אני כאן להציע לכם להתארגן לקבוצות של ישראלים שמשחקים את המשחק הזה יש עדיפות לאנשים שמוכנים לדבר בסקייפ מי שמעוניין יכול להשאיר פה את הפרטים שלו או להוסיף אותי בסטיים שמי בסטיים moon moon

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  7. למכירה כ15-20 משחקי מחשב בעיקר קווסטים, כולל פנטזמגוריה, מיסט וכד' באריזות מקוריות מתאים לאספנים. מיכל- 0523682081 mbendor@netvision.net,il

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  8. Started by 8-Ball,

אבל משהו חדש עם גרפיקה חזרה ובאותו סגנון וחשוב שאפשר יהיה לשחק אותו ברשל מול אנשים אחרים.. תודה

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by Lupus,

למישהו זה קורה? לי יש מחשב חזק יחסית. נוידיה 770. מעבד I5 מהחדשים ו 16 GB זכרון ו SSD. אצלי בבטא הפריימים קופצים בלולאה 140-70-40-10-130 כל הזמן. המשחק שחיק אבל מעצבן ביותר. הדרייברים לכרטיס הכי חדשים. מערכת הפעלה עם כל העידכונים. מישהו חווה והצליח לפתור?

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  10. במהלך שיטוטי המעמיק באתר Gamespot, עליתי על כמה משחקים מעניינים הנמצאים בפיתוח ומתוך מחוייבותי האידאולוגית לפורום החלטתי לשתף אתכם בממצאיי. אז ככה, דבר ראשון יש את Dog Tag שאותו מפתחת החברה Diezel Power. בגדול זה FPS שייצא ל-Xbox והכי חשוב למחשב האישי. אתם משחקים חייל בחוליית קומנדו שנשלחה לעיר מוחרבת (ככה כותבים?) באפריקה ועליכם למצוא חולייה של 12 מארינס שנעלמה באזור והעלילה מתהפכת כך שהמארינס שיצאתם לחפש נהפכים לאוייבכם ותוקפים אתכם ללא הרף. הנה קישור: http://www.gamespot.com/pc/action/dogtag/index.html המשחק שני הוא Starship Troopers המפותח ע"י חברת Strangelite. כן כן, המשחק מבוסס על אותו סרט פולחן מ-1997 ועל הספר היצא בסוף שנות ה-50. המשחק הינו FPS שמזכיר קצת את א…

• 28 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by compman112,

שאלה. סתם בא לי להעביר את השעמום, נזכרתי במשחק שאחות של חברה של ביקשה. קיצר, סתם, מה יותר שווה הסימס הראשון או הסימס השני?( כולל כל ההרחבות) מה כדאי יותר לשחק, בראשון או בשני, מה יותר כיפי...לא בקטע של גראפיקה. תודה ;D

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  12. אני מכור מושבע של משחקים כגון: starcraft series total annihilation supreme commander series c&c generals,red alerts ect.. ראיתי שהשנה יצאו עוד שני משחקים קטנים אבל לא משתווים לאותה רמה ותוכן כמו: planetary and there is more two that i dont remember right now but i checked them. --------------- אם ניקח שני משחקים שמחוץ לז'אנר הזה שאני מכור אליהם בטירוף הם: Heroes 3(all of the rest after i didnt like) all of the borderlands series. מאז 2015-16 לא ראיתי משחקים שמבחינת עניין ותוכן משתווים אליהם..מה יהיה..מה צופה לנו העתיד אני מבואס על זה רצח.

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  13. טוב אז ככה, המשחק ממש ממש ישן, מימי ה086 (XT). ממה שאני זוכר אתה משחק מעין רובוט שמתחיל בצורת בן אדם בתוך ביצה. אתה מתחיל להילחם ביצורים שיש שם (ונראים כמו אנשי תנין) ומתקדם ממסך למסך, עד שבסוף הביצה אתה נלחם במלך שלהם וכשהוא מת אתה לומד איך להפוך למעין רובו-טנק. אתה מגיע לדלת משורינת בכניסה לעיר עתידנית ומשנה צורה לטנק ומפוצץ אותה. ככה אתה ממשיך להתקדם בתוך העיר ומפה הזיכרון שלי כבר לא עוזר.... אני רק עוד זוכר שמתי שהוא בתוך העיר אתה לומד איך להפוך למעין רובו-ציפור ולעוף או משהו כזה. יש למישהו מושג איך קוראים לזה? אני כבר שנים מנסה להיזכר בשם של זה.

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by Domovoi,

כותרת,מהו משחק WW2 FPS הכי טוב שיצא עד עכשיו?

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by BlackDiablo,

http://irc16.counter-strike.co.il/download/halflife3.jpg אתם חושבים שזה אמיתי ? מזוייף אוף :[ http://www.g-cans.jp/photo/14.html

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  16. שלום. רכשתי מסך מסוג Lg l194Wt שבו הרזלוציה היא 900*1440. 1. קבלתי איזה מייל שמפנה לפורום אשר מסביר כיצד להתאים את רזולוציית משחק Fifa07 לרזולוציית המסך. בפורום ששלחו לי לא מצאתי את התשובה. האם מישהו יודע איך עושים זאת ? המשחק עצמו לא תומך ברזולוציה הזו. וכרגע התמונה נראית קצת מתוחה. 1. במשחק Call Of Duty2 - ישנה אופציה מובנית של 900*1440. ברגע שאני משנה את זה, המשחק הופך למקוטע ולא רציף. ברזולוציה של 800*600 המשחק עובד יפה מאד. א. האם יש דרך לתקן זאת ? ב. האם זה נכון שאם אשתמש ב DX7.0 זה יעבוד תקין (קראתי את זה איפה שהוא) - האם זה ייתכן? כרגע מותקן לי DX 9.0. במידה וכן, האם זה כדאי (כי אנ י מוותר על אופציות אחרות בעת "הנמכת" התכונות ל- DX7). תודה רבה על תשובתכם.

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by Shremps,

אז קנינו סרבר לבאטלפילד 1, כרגע יש באג בחיפוש של הסרבר ב-SERVER BROWSERאז מי שעוניין הנה השרת דיסקורד שלנו:https://discord.gg/4U7xJEhתכנסו ובואו לשחק איתנו, תקראו גם לחברים מחוץ לפורום, נגדיל את הקהילה שיהיה סרבר באטלפילד עם הרבה ישראלים, כרגע בדיסקורד אנחנו בערך 20 אנשים שפעילים על בסיס יומיומי.כמה דברים שחשוב לציין:*כולם מוזמנים (כל הגילאים וכל הרמות), אבל לשמור על הסדר, לא לקלל או לרשום ספאם בצאט או כל דבר כזה שיפריע לאנשים אחרים שבאו להנות ולשחק, אין אזהרות או דברים כאלה.*הסרבר שלנו כרגע בסוג של תקופת ניסיון, קנינו את הסרבר לשבוע ימים, אם יכנסו אנשים והוא יהיה פעיל אפילו ב50 אחוז ממנו אז נגדיל את התקופה ונמשיך להפעיל את הסרבר, אבל אם לא הוא יסגר, תמיד תוכלו להמשיך לשח…

18. Started by com555,

תראו ראיתי באיזה אתר את זה: -=המדריך המלא להפעיל את XIII=- בהוראות של קובץ ה-NFO רשום : Boil the cds for about 5 hrs under a low heat to remove the protection. עכשיו חלקכם חושבים שהם אמרו את זה בצחוק אבל תתפלאו זה אמיתי ! יש עכשיו הגנה חדשה שעובדת על טמפ' הדיסק וכדי לעקוף אותה צריך לחמם עד גבול מסויים שבו עוקפים את ההגנה של הדיסק. מה שאתם צריכים לעשות זה לצרוב את ארבעת הדיסקים... עכשיו תעטפו אותם עם נייר כסף (כן,כמו שעוטפים תפוח אדמה בל"ג בעומר) עטפתם ?! אחלה...עכשיו מה שצריך לעשות זה לקחת תנור חימום לא משנה איזה סוג...(זה שמפזר חום או זה עם הברזלים-לא משנה!) עכשיו תסובבו את הידית על 90 מעלות חום ותחכו 5 דקות שיגיע למקסימום...הגיע ? אחלה תשימו בעדינות את ארבעת הדיסקים…

19. שלום לכולם אני מחפשת cd ללימוד אנגלית משנות ה90. היו כמה דיסקים של המשחק הזה ובכל דיסק בסוף החלק של התירגול היה משחק שבו צריך היה למצוא איזשהו חפץ בעיר דוברת אנגלית. למשל דיסק אחד היה בלונדון, שני באדינבורו שלישי במיאמי וכו'. רק אגיד שזה לא גורדי ולא כרמן סן דייגו. האם למישהו יש מושג במה מדובר? תודה

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  20. Started by fragon,

קצת באיחור של חודש אחרי שהמשחק יצא אבל הגיע הזמן להוציא כמה תמונות חדשות. תהנו... שזה מה שקורה בTBA שLAFA לידר https://www.facebook.com/photo.php?v=659313560779837&set=vb.156631294381402&type=2&theater DIVINE מתעסק בעריכה: כמה חברה מהקלאן של לינץ: TRUE STORY: ככה אנחנו פורצים B בWARHAWK - נדב זה השמן שמגיע בסוף בהליכה אל תגידו שזה לא קרה לכם: מקווה שנהנתם

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  21. היי, אני עוד שבועיים אתחיל קורס ברמנים בעזרת השם, ואני מתייבש משעמום בבית.. יש איזשהם משחקים מעניינים שאפשר להעביר איתם את הזמן? שיחקתי ב Call Of Chuerez אבל לא סיימתי אותו ואז עשיתי פירמוט...אני לא יודע אם שווה להתקין שוב? (הגעתי לקטע שאני רודף אחרי בילי עם הכומר...+-) BIOSHOCK MASS EFFECT COD4+5 GOW CRYSIIS DMC FO3 לא אהבתי את THE WITCHER. אלו הם משחקים ששיחקתי בהם עד כה... אני לא מוצא משהו מעניין אלא אם פספסתי משהו..יש רעיונות? בלי משחקי אסטרטגיה..אני לא סובל C&C זה ממש משעמם. לרוב אני רק ב FPS RGP וכדומה...

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by elad the master,

אני משחק בקונטר נכנס לסרבר ואז פתאום מתחילים משחק חדש ואין לי כוונת . המשחק זה סורס css . זה מאוד דחוף אי אפשר לשחק ככה! אני ממש צריך עזרה מכולם !!!

23. Started by dan9,

ראיתי את המשחק על xbox360 קראתי מאט בגובל ו הבנתי שיש חיה כזו!! זה נכון? כי לא מצאתי באף מקום! אשמח אם משהו יכול לשפוך מעט אור!!

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by ssll8,

Call of Duty 4 Fastest way to buy the game? ma ha dereh hahi mehira ve ha mishtalemet liknot et ha mishak???????? dereh ha internet? im ken eize linkim toda merosh!!!!! sorry ein evrit karega ba mahshev...

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  25. איזו גרסא מומלץ לקנת ? האם יש טעם לחכות ל- BLACK OPS ||| ? מה משמעות ה- PREORDER ב- 0.69$ ? איפה יש הכי הרבה שחקנים ?

• 3 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.