עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by GameGems,

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. פרק ההמשך לאחד מהמשחקים המקוריים ביותר מבית EA בעשור האחרון כובש את תערוכת Gamescom עם סרטון משחקיות טרי בן חמש דקות לכתבה: http://hwzone.co.il/סרטון-המשחקיות-החדש-של-mirrors-edge-catalyst-ישאיר-לכם-ט/

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by kisin,

למוד הזה קוראים GrillStation 3 ופשוט הייתי חייב להראות לכם אותו

• 27 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. עדכון 2: נראה שהשמועות המקדימות היו מדוייקות גם הפעם, וה-Battlefield החדש באמת יקח אותנו אל התקופה המפתיעה של מלחמת העולם הראשונה, אשר לא "כיכבה" עד כה מעולם בכותר בפרופיל כל כך גבוה. המשחק יקבל את השם הבלתי רגיל Battlefield 1, יציע קמפיין עלילתי לשחקן יחיד וגם מצב מקוון נרחב עם קרבות של עד 64 שחקנים – וטריילר ההשקה המרשים והעמוס שלו מעיד על כך שנזכה לחוות את הקונפליקט מכל הצדדים שלו: שוחות ובונקרים, כוחות פרשים, ספינות קרב, מטוסי מדחף כפולי כנף אשר מצויידים אך ורק במקלע, גז חרדל ושאר נשקים כימיים מאיימים, הטנקים והמשוריינים הראשונים וגם ספינות אוויר אימתניות ונשקים קרים מאולתרים יותר או פחות, כמו את חפירה או אלה קוצנית אכזרית למראה. אם חשבתם שמלחמת העולם הראשונ…

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. קצת נמאס לי ממשחקי רשת, ופשוט הייתי רוצה להנות מסינגל טוב, מולטי לא חשוב, רק סינגל. משחקים שכבר שיחקתי ונא לא להזכיר אותם GTA SA NFSU COD MOHAA -בקרוב HL2 SECOND SIGHT PES4 שיחקתי עוד הרבה אבל אני אכתוב את אלה שיכולים להיות מוזכרים... תחשבו אנשים

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by שניצל,

http://www.humblebundle.com יצא עוד באנדל חדש, והפעם עם רשימת משחקים טובה מאי פעם, עם משחקים שקצרו שבחים אחד אחד: Psychonauts, Bastion, Limbo, Amnesia: The Dark Descent ו-Superbrothers: Sword & Sorcery EP. קצת חבל לי שכבר קניתי את Bastion ו-Psychonauts במבצעים בסטים, אבל זה בכל מקרה שווה את זה

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. לי שהסרט בכלל לא קשור למשחק אלה סתם סרט שהחליטו לקרוא לו doom... http://www.imdb.com/title/tt0419706/

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by SOR3X,

אני יודע שיש בהתחלה קצת תקיעות אין לי מושג למה זה

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by Elad Flopsi,

שלום לכל קהילת COD HWZONE אני חשבתי ביחד עם מנהלינו אלדור וקובי על רעיון נחמד של get-together של הקהילה, כמובן מי שלא רוצה לא חייב. אני רוצה לדעת מה הקהל מעדיף ולפי כך אדע מתי אפשרי לקבוע ומי יכול בדרך כלל בשביל לסדר מחיר טוב לכולם! יאללה להצביע!

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by xjj,

כשאני מנסה להתחבר למשחק זה מראה לי את זה: מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. שלום, אני מכיר את Direct2Drive מחול. הבעיה שהם מוכרים עם הגבלות, רוב המשחקים (99 אחוז בערך) לא ניתנים לקניה למי שגר בארץ. ואם אתם שואלים איך הם יודעים, אז כשקונים עם PAYPAL לדוגמא (שיש ברשותי) רשום שהכרטיס שלי תוצרת הארץ (כלומר שאני מתגורר בישראל וכו'). השאלה שלי, האם יש חנויות למכירה ONLINE של משחקים שימכרו בלי בעיה והגבלה משחקים להורדה לתושבי ישראל ? אשמח מאוד לעזרה! תודה.

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by Etyopi,

הרגע יצא טריילר: I Am Alive PC Announcement Trailer [HD]

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by Lupus,

למישהו זה קורה? לי יש מחשב חזק יחסית. נוידיה 770. מעבד I5 מהחדשים ו 16 GB זכרון ו SSD. אצלי בבטא הפריימים קופצים בלולאה 140-70-40-10-130 כל הזמן. המשחק שחיק אבל מעצבן ביותר. הדרייברים לכרטיס הכי חדשים. מערכת הפעלה עם כל העידכונים. מישהו חווה והצליח לפתור?

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. לשחק בטורניר לא אמיתי בשרתים של VGAMES זה כיף חיים למרות שאני לא באינטרנט זהב ויש להם חוות קופים ימח שמם.... יש עוד שרתים ישראליים למשחק?

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by BlackDiablo,

http://irc16.counter-strike.co.il/download/halflife3.jpg אתם חושבים שזה אמיתי ? מזוייף אוף :[ http://www.g-cans.jp/photo/14.html

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by NosNos22,

ישלי את המשחק X3 REUNION וקראתי שיש לו תוכנת הגנה שנויה במחלוקת קוראים לה STAR FORCE אם אני לא טועה והיא משומשת על ידי UBISOFT אני לא יןדע אם להתקין את המשחק או לא מצד אחד המשחק מהזאנר שאני אוהב אבל אני לא רוצה שהמחשב שלי יפגע תודה לעוזרים

• 35 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by nitayc1,

Empire Earth III אני צריך עזרה עם המשחק הזה, אני כנראה לא יודע לשחק כמו שצריך. למרות שעברתי על ההוראות של המשחק. אני כובש שטחים והכל טוב ויפה... אבל אני לא מתקדם מבחינה טכנולוגית בכלל אני נמצא בערך 34% מהמשחק ובעמוד עם הגלובוס אין לי משאבים בכלל כדי לקנות טכנולוגיה

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  18. במהלך שיטוטי המעמיק באתר Gamespot, עליתי על כמה משחקים מעניינים הנמצאים בפיתוח ומתוך מחוייבותי האידאולוגית לפורום החלטתי לשתף אתכם בממצאיי. אז ככה, דבר ראשון יש את Dog Tag שאותו מפתחת החברה Diezel Power. בגדול זה FPS שייצא ל-Xbox והכי חשוב למחשב האישי. אתם משחקים חייל בחוליית קומנדו שנשלחה לעיר מוחרבת (ככה כותבים?) באפריקה ועליכם למצוא חולייה של 12 מארינס שנעלמה באזור והעלילה מתהפכת כך שהמארינס שיצאתם לחפש נהפכים לאוייבכם ותוקפים אתכם ללא הרף. הנה קישור: http://www.gamespot.com/pc/action/dogtag/index.html המשחק שני הוא Starship Troopers המפותח ע"י חברת Strangelite. כן כן, המשחק מבוסס על אותו סרט פולחן מ-1997 ועל הספר היצא בסוף שנות ה-50. המשחק הינו FPS שמזכיר קצת את א…

• 28 תגובות
    • 2k צפיות
  19. טוב אז ככה, המשחק ממש ממש ישן, מימי ה086 (XT). ממה שאני זוכר אתה משחק מעין רובוט שמתחיל בצורת בן אדם בתוך ביצה. אתה מתחיל להילחם ביצורים שיש שם (ונראים כמו אנשי תנין) ומתקדם ממסך למסך, עד שבסוף הביצה אתה נלחם במלך שלהם וכשהוא מת אתה לומד איך להפוך למעין רובו-טנק. אתה מגיע לדלת משורינת בכניסה לעיר עתידנית ומשנה צורה לטנק ומפוצץ אותה. ככה אתה ממשיך להתקדם בתוך העיר ומפה הזיכרון שלי כבר לא עוזר.... אני רק עוד זוכר שמתי שהוא בתוך העיר אתה לומד איך להפוך למעין רובו-ציפור ולעוף או משהו כזה. יש למישהו מושג איך קוראים לזה? אני כבר שנים מנסה להיזכר בשם של זה.

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  20. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=7765 :lol:

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  21. שמתי הכל על HIGE והמסך נכבה זה קרה כמה פעמים מחקתי התקנתי מחדש ולא עזר שמתי הכל על נמוך ועבד בסדר מה הבעיה בעבר זה לא קרה לי מעבד : AMD SEMPRON 2800 לוח אם : Gigabyte GA-K8VM800M זיכרון : 512MB RAM כרטיס מסך : GigaByte NVIDIA GeForce 6600GT 128MB AGP

22. Started by [NOS],

יש לי AMD 64 3000 6800GT 1 ג'יגה זיכרון ושאני שם את הכל על המקסימום המשחק לא זז טוב. מה עושים? זה צריך ליהיות ככה?

• 30 תגובות
    • 2k צפיות
  23. אני מכור מושבע של משחקים כגון: starcraft series total annihilation supreme commander series c&c generals,red alerts ect.. ראיתי שהשנה יצאו עוד שני משחקים קטנים אבל לא משתווים לאותה רמה ותוכן כמו: planetary and there is more two that i dont remember right now but i checked them. --------------- אם ניקח שני משחקים שמחוץ לז'אנר הזה שאני מכור אליהם בטירוף הם: Heroes 3(all of the rest after i didnt like) all of the borderlands series. מאז 2015-16 לא ראיתי משחקים שמבחינת עניין ותוכן משתווים אליהם..מה יהיה..מה צופה לנו העתיד אני מבואס על זה רצח.

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by elad the master,

אני משחק בקונטר נכנס לסרבר ואז פתאום מתחילים משחק חדש ואין לי כוונת . המשחק זה סורס css . זה מאוד דחוף אי אפשר לשחק ככה! אני ממש צריך עזרה מכולם !!!

25. Started by ssll8,

Call of Duty 4 Fastest way to buy the game? ma ha dereh hahi mehira ve ha mishtalemet liknot et ha mishak???????? dereh ha internet? im ken eize linkim toda merosh!!!!! sorry ein evrit karega ba mahshev...

• 25 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.