עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by scorpion881,

יש לי כרטיס מסך radeon 9100 של sapphire וכשאני נכנס לשחק המסך מתחיל לשנות צבעים מכחול לירוק לאדום למישהו יש מוזג למה זה ואיך אפשר לסדר את זה??

2. Started by yaniv man,

איך מורידים משחקים מהפורומים מי שהוא יכול להגיד לי בבקשההההה

3. Started by The Dom,

מישהו יודע מתי יצא המשחק liberty city STORYS יצא לpc?

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  4. הבטא הפתוחה למשחק החדש של המפתחת האמריקאית נוסתה בידי מספר שיא של 9.7 מיליון שחקנים, ומעניקה תקוות אדירות לקראת ההשקה שלו בעוד שבוע וחצי לבליזארד (Blizzard) התפתח עם השנים שם של מפתחת שמכירה את קהל היעד שלה בצורה שאין דומה לה בתחום, מה שמאפשר לה להפיק להיט אחרי להיט, גם כאשר היא ממשיכה לדבוק ברעיונותיה ומותגיה הוותיקים בשוק שמתעדכן ומשתנה ללא הרף. כעת, נראה שגם המותג החדש הראשון שלה במילניום הנוכחי, משחק הפעולה Overwatch, נמצא בדרך הנכונה להצלחה – אם לשפוט לפי הכרזה על 9.7 מיליון משתמשים שהתנסו בבטא הפתוחה שלו, ולפי תגובות שנשמעות חיוביות בהחלט ברוב המקרים. מספר המשתתפים האדיר הזה מציב את המשחק החדש של בליזארד מעל ל-Star Wars: Battlefront של EA Games, שהבטא הפתו…

• 0 תגובות
    • 997 צפיות
  5. Started by kisin,

תערוכת המשחקים E3 תתקיים השנה בתאריך 11-13.7. 3 ימים של חגיגה אמיתית לכל מי שאוהב משחקים. האתר הרשמי של התערוכה: http://www.e3expo.com אמנם השנה, לעומת שנים קודמות, מדובר במתכונת מצומצמת אבל עדיין תעשיית המשחקים כולה מחכה בכליון עיניים לראות מה יוצג שם. מה דעתכם בנושא? מצאתי תגובה מעניינת של גולש אנונימי שמציגה את כל התקוות והציפיות מהתערוכה הזאת:

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  6. Started by rtr,

בני אתרים שאני בודק בהם על משחקים הופיע לו תאריך יציאה ב10/06.. אתמול ניכנסתי ומופיע שם רק 06... מה, נידחה ? או שיש מקור אמין אם תאריך מדויק ?

• 8 תגובות
    • 793 צפיות
  7. Started by ranyr,

אני רוצה שמירה של prince of persia warrior within אחרי כל ה life upgrade בשביל הסוף החלופי... וגם אם מישהו יכול להסביר איך ממקמים את הקובץ כדי שהמשחק יזהה אותו

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  8. Started by LazyBoy,

סוף סוף Eidos Montrea חשפו את המשחק השני שהם עובדים עליו בנוסף לDeus Ex 3 http://www.gamespot.com/news/6209475.html?tag=latestheadlines;title;1 http://www.eidosmontreal.com/en/games.html

9. Started by Googleness,

גרסא מחודשת למשחק שכוללת את המשחק המקורי + החבילת הרחבה. ים של עדכונים ושדרוגים, מולטיפלייר פעיל ועוד ועוד.... בקיצור יש מבצע כרגע לגרסה הזאת ב 5 דולר בסטים. אולם! תבדקו את הספרייה שלכם במידה והיה לכם את המשחק (אפילו ללא הרחבה) בסטים לפני שהגרסה הזאת יצאה קיבלתם אותו בחינם. http://store.steampowered.com/app/475150/ .

• 0 תגובות
    • 878 צפיות
  10. Started by GbeTech,

קיבלתם משחק חדש ואתם צריכים להחליט לאיזה פילטר מבין השניים לתת יותר דגש... מה אתם מחליטים ולמה?

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by hagay21,

מחפש ציטים או טריקים הגעתי לשלב שנילחמים באבא שלך כביכול (מה שנישאר ממנו) והם מחסלים לי את הצורה באבא אי אפשר לגעת הוא חוסם כל מכה והקרציות שחוזרים כל שנייה לא ניגמרים עד שאני מת אההההההההההההה עזרה בבקשה...

• 11 תגובות
    • 988 צפיות
  12. Started by Gosha,

התחלתי לשחק ב-MS Flight Simulator ומהר מאוד הבנתי שאין לי מה לעשות שם בלי ג'ויסטיק בסיסי לפחות. בלי לחשוב פעמיים קפצתי לחנות מחשבים וראיתי שם כמה דגמים של Logitech ו-Saitek. בגלל שהתקציב שלי מוגבל ונע בין 200-250 ש"ח נאלצתי לוותר מהר על המערכת היוקרתית הזאת של Saitek וצמצמתי את הבחירה שלי לשתי הג'ויסטיקים האלה: -Logitech® Attack 3 שעולה בחנות 200 ש"ח -Logitech® Extreme 3D Pro Twist Handle שעולה 250 ש"ח כמו כן נתקלתי בג'ויסטיק בסיסי ביותר של Saitek - SAITEK ST90 STICK שעולה 100 ש"ח אם אני לא טועה, אבל נראה לי בסיסי מדי (רק 5 כפתורים לתכנות ובלי ידית Throttle). שאלתי היא, מה הג'ויסטיק המתאים ביותר לטייס המתחיל? האם עלי לקפוץ על ה-Logitech® Extreme 3D או שאני יכול להסתפק…

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  13. אחרי שסיכמנו את השנה החולפת, זה הזמן להתחיל ולהתרגש לקראת כל הדברים המעניינים שמצפים לנו בעולם הגיימינג בחודשים הקרובים לכתבה

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. הדיון הרשמי של המשחק, לא לדבר כאן על ווארז!! הערות או הארות עם שאלות על המשחק לדון פה. וגם לא להזכיר חנויות שמוכרות את המשחק הנ"ל.

• 1.9k תגובות
    • 139.5k צפיות
  15. אז ככה בביקורות על הכרטיסי מסך,במבחני ביצועים בודקים את הכרטיסים לרוב על BF2 ו FAR CRY אני לא מבין לאף אחד מהם אין גראפיקה כזאת כבדה למה לדוגמא לא משתמשים ב RAINBOWS SIX VEGAS? זה המשחק לPC אם הגראפיקה הכי טובה שיש היום. אפשר בבקשה לדעת למה ?

• 7 תגובות
    • 969 צפיות
  16. הי חברים! מדי פעם אני מעלה פה סרטון, אבל הפעם יש לנו משהו באמת יוצא דופן - בסביבות חמישה חודשים של עבודה, מחקר, ראיונות מצולמים וכן הלאה, ומזה יצא בסוף אחד הסרטונים המושקעים ביותר שלי! יש פה סיפור על משחק וההיסטוריה שלו, אבל זה גם סיפור של אנשים שגדלו פה, ואיך הכל התחיל בישראל רגע לפני שהיה אינטרנט מהיר בכל בית. פשוט מתרגש להראות לכם את הסרטון הזה, אני מקווה שתהנו ממנו!

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  17. Started by coolmeen,

אני צריך בבקשה ממכם עזרה,אני צריך שתשלחו לי את הקובץ engine.dll תיצרו איתי קשר באיסיקיו 194497987 או באימייל coolmeen14@walla.co.il

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  18. לפני לא מעט שנים, הייתה תקופה שלא ידעתי מה זה מחשב והמשחקים שהכרתי היו מכונות המשחקים ההם בקניונים. עברו השנים, הכרתי את המחשב, ואחרי כשנה הכרתי גם את האמולטורים שחסכו לי כמה שקלים/אסימונים היו שני משחקים שאני מאוד מקווה להיתקל בהם אך עדיין זה לא קרה, אנסה לתאר את המשחקים ואולי מישהו כאן ייזכר... המשחק הראשון הוא משחק כדורגל (אני לא אחד שאוהב משחקי כדורגל בכלל) המיוחד במשחק הזה, זה שלכל קבוצה יש 'כוח' מיוחד להתקפה והגנה לדוגמא: - לקבוצת ברזיל יש כוח, כשהיא נמצאת ברחבה של היריב אז יש לה אפשרות לתת בעיטת כח שגורמת לכדור לעוף לכיוון השער במהירות אדירה כזו שלרוב, השוער לא מצליח לעצור את הבעיטה ונכנס עם הכדור אל השער. - לקבוצת גרמניה יש כח, כשהיא ברחבה של היריב היא יכול…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by alfus73,

שלום. מחפש המלצה על משחק אסטרטגיה עם גרפיקה טובה. לא בסגנון של Civilization (לא רוצה משחקים לפי תורות ומשחקי אסטרטגיה מורכבים מדי) יותר בסגנון של C&c או Dune - משחק אסטרטגיה פשוט. רצ"ב מפרט מחשב בשלי: P4, 3 GHz 512 ddr כרטיס מסך: 6600 GT HD: 160 גיגה בייט ספק: hec400 אודה על קבלת המלצות!!

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Guarding angel,

http://mageknight.namco.com/main.html נראה כמו שידרוג של המשחק Forgotten Realms:Demone Stone של חברת Atari רק עם גרפיקה טובה יותר עם זאת הוא נראה מעולה דרישות מערכת Minimum System Requirements Windows XP DirectX 9.0c Intel Pentium® III 1.8GHz or equivalent AMD Athlon XP processor 256MB RAM 6.5GB free hard drive space 64MB 3D graphics card (run at 800x600 resolution) Recommended System Specifications Intel PentiumIII 2.4GHz or equivalent AMD Athlon XP processor 512MB RAM 256MB 3D graphics card (run at 1024x768 resolution) Optimal System Specifications Intel PentiumIII 3.0GHz or equivalent AMD Athlon XP processor 1GB RAM 512MB 3D graphics card (run at 1280x10…

• 3 תגובות
    • 946 צפיות
  21. שאלה בכותרת

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  22. Started by dor123,

שלום: 1. כאשר אני מפעיל את המשחק Doom2 דרך Doomsday Engine גרסה 1.10 (גרסה אחרונה) במצב חלון, אינני יכול לבחור ברזולוציה הנמוכה מ-640x480. 2. כאשר אני נמצא בתצוגת מפה (לחיצה על Tab), ואני מסתובב, אז המפה עצמה מסתובבת והחץ שמסמן את מקומי, נשאר פונה כלפי מעלה (במקום שהמפה תשאר במקומה והחץ יסתובב, כמו בהפעלה ישירה ללא מנוע גרפי חיצוני או Doom95). שני התופעות קורות אך ורק במחשב שלי בלבד. במחשב של אבא שלי, שתי התופעות לא מתרחשות. ניסיתי להסיר את Doomsday Engine ולהתקין מחדש, וזה לא עזר. איך פותרים את הבעיות?

• 6 תגובות
    • 915 צפיות
  23. PS2 + Massiah chip עם 2 שלטים אחד מהם רוטט ועוד כמה משחקים.. כל זה ב1000 שקל.. הקטע זה שהצ'יפ לא נראה לי פותח מולטיזון מה זה אומר המולטיזון וכמה זה יפריע לי ? + קראתי ש הצ'יפ גומר למכשיר את החיים מהר זה נכון ? 0_ם

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. חודש בלבד אחרי השקת המשחק השלישי שלו, סטודיו Runic Games מודיע על הפסקת פעולתו הרשמית - ואנחנו מקווים שתימצא הדרך להמשכיות עבור היורש הרוחני של דיאבלו לכתבה

25. Started by cold fire,

ראיתי באינטרנט את התמונות וגם הטריילר שלו ונראה לא רע לגמרי שווה משהו או שזה מהסוג יפה על הנייר אבל מבפנים סתם מעפן...

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.