עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Revos,

שלום, יש לי בעיה עם המשחק Battlefield Bad Company 2, שמתי הכול על האפשרויות הכי גבוהות, שיניתי את הרזולוציה והמשחק עובד טוב אבל יש תחושה כזאת שכל כמה שניות יש מן תקיעות כאלה, כאילו במקום שהוא עבוד חלק הוא נתקע לאיזה רבע שניה וישר ממשיך אבל מרגישים את זה. ניסיתי להוריד את ההגדרות להגדרות יותר נמוכות, אותו דבר.. יש לי מעבד AMD ATHLON 630 2.8GHZ X4 4 ג'יגה זיכרון כרטיס מסך ATI 5770 1024MB מערכת הפעלה וינדוס 7 32 ביט. מה אני יכול לעשות בכדי שהמשחק יעבוד בצורה חלקה?

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  2. לשחק בטורניר לא אמיתי בשרתים של VGAMES זה כיף חיים למרות שאני לא באינטרנט זהב ויש להם חוות קופים ימח שמם.... יש עוד שרתים ישראליים למשחק?

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by kokoki,

היי, קניתי את המשחק בסטים במסגרת המבצעים של בסוף השנה ויש לי איתו כמה בעיות: 1. יש תקיעות במשחק מידי פעם לפרק זמן של שניה בערך, קראתי על הבעיה הזו ברשת אבל לא הצלחתי למצוא פתרון לזה. האם למישהו יש פתרון לתת לי? יש לי מעבד I5 4690 , זכרון של 16 גיגה ו- GTX 1070 אני משחק על 1440P. 2. במקשי השליטה של המשחק לא מופיעים לי האותיות שצריך ללחוץ עליהם אלא פסיקים כאלה מעצבנים (') כך שאני צריך לנחש על מה ללחוץ. 3. את המשחק קניתי בגרסת ה-XL שלו, זו גרסה שמגיעה עם כמה הרחבות, איך אני משחק בהם? בספרייה בסטים מופיע לי רק המשחק עצמו, שאני נכנס להרחבות אני רואה שההרחבות כבר מותקנות לי. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  4. כל פעם שאני מנסה להתחבר לשרת אז זה נטען ואז אני לוחץ בפינה הימנית תחתונה על Join Game ונכנס לשרת ואני רואה את המפה ובפינה השמאלית עליונה יש את מי שהורג\נהרג אבל במקום שיבוא לי המפה שבה אני בוחר באיזה צד להלחם, זה יוצא לי מהשרת ואני מקבל את ההודעה הזאת שקשורה ל-Punk Buster וביטלתי אותו ואז כשניסיתי להתחבר שוב אז קיבלתי הודעה שאני יכול להתחבר רק עם PunkBuster, האם אני יכול לפתור את זה? [attachment deleted by admin]

5. אהלן, בדיוק התקנתי את המשחק כי רציתי לשחק בו בפעם הראשונה המשחק רץ מהר מדי במחשב! רץ בצורה מלאה לאגים ובצורה ממש מוזרה...כאילו הוא על ספיד...חח בעיה מוכרת? איך מסדרים דבר כזה? ובנוסף אני לא יכול לשים רזולוציה של 1050*1680, מדוע? תודה!

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  6. למכירה כ15-20 משחקי מחשב בעיקר קווסטים, כולל פנטזמגוריה, מיסט וכד' באריזות מקוריות מתאים לאספנים. מיכל- 0523682081 mbendor@netvision.net,il

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  7. עדכון 2: נראה שהשמועות המקדימות היו מדוייקות גם הפעם, וה-Battlefield החדש באמת יקח אותנו אל התקופה המפתיעה של מלחמת העולם הראשונה, אשר לא "כיכבה" עד כה מעולם בכותר בפרופיל כל כך גבוה. המשחק יקבל את השם הבלתי רגיל Battlefield 1, יציע קמפיין עלילתי לשחקן יחיד וגם מצב מקוון נרחב עם קרבות של עד 64 שחקנים – וטריילר ההשקה המרשים והעמוס שלו מעיד על כך שנזכה לחוות את הקונפליקט מכל הצדדים שלו: שוחות ובונקרים, כוחות פרשים, ספינות קרב, מטוסי מדחף כפולי כנף אשר מצויידים אך ורק במקלע, גז חרדל ושאר נשקים כימיים מאיימים, הטנקים והמשוריינים הראשונים וגם ספינות אוויר אימתניות ונשקים קרים מאולתרים יותר או פחות, כמו את חפירה או אלה קוצנית אכזרית למראה. אם חשבתם שמלחמת העולם הראשונ…

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by Or94,

ביום שישי קניתי באטלפילד 3. המשחק מעולה ואני מאוד נהנה אבל יש לי כמה שאלות: 1. בBC2 הייתה אפשרות לראות כמה הריגות אתה צריך כדי להשיג כוכבים או מדליות. איפה רואים את זה בבאטלפילד 3? 2. האם יהיה שרת של HWZONE לבאטלפילד 3 ואם כן אז מתי? 3. האם לHWZONE יש Platton?

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by Shbd,

מחפש המלצות למשחקים עם המלחמה הזאת. מלחה"ע נמאס כבר. משהו בסגנון של COD ניסיתי את BF: V , זה נחמד אבל זה יותר מולטי. האם קיימים עוד משחקים על מלחמה זאת?

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by shloosh,

אני מבמאפיה והמשחק לא רץ לי בכלל! טוב,וגם לחבר שלי שיש לו מחששב כמעט בול כמו שלי. המחשק זז בסדר אבל כל הזמן נתקע לשניות ולא רץ בכלל חלק,וגם המכונית זזה מאוד לאט, מה הבעיה יש לי מחשב טוב (אני חושב) AMD Athlon XP 2000+ SUMA geforce 4 TI 4200 64MB OC 300/600 mhz DDR 256 333MHZ ואני עם windows xp אם זה משנה,כי חבר שלי אומר שהוא מחליף ל-2000 וזה יעבוד הרבה יותר טוב!??? מה לעשות אני משתגע,אני גם עושה על רזולוציה די נמוכה: 1024-768 16 bit medium details low shadows מה כבר לא בסדר? GTA3 פועל בטיללללל!!!! וברזולוציות הרבה יותר גבוהות!

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by FruitLoops,

אני בטוח שחקלכם קניתם את המשחק הזה והבנתם שבלי קבוצה מאורגנת המשחק פחות כיף... אז אני כאן להציע לכם להתארגן לקבוצות של ישראלים שמשחקים את המשחק הזה יש עדיפות לאנשים שמוכנים לדבר בסקייפ מי שמעוניין יכול להשאיר פה את הפרטים שלו או להוסיף אותי בסטיים שמי בסטיים moon moon

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  12. Started by FrozenStorm,

יש לי בעיה כבר זמן מה עם האוריגין... כל פעם אני צריך להקליד מחדש משתמש וסיסמה, למרות שאני מסמן לו כל פעם לשמור. ניסיתי למחוק את האוריגין להוריד גרסה מעודכנת מהאתר הרשמי ולהתקין ולא עזר. הדרייברים שלי עדכניים הפאנקבאסטר מעודכן והווינדוס מעודכן. במשחקים ובתוכנה עצמה אין שום בעיה. בנוסף גם לא סימנתי את האפשרות להשתתף בגרסאות בטא של אוריגין. חפרתי את האינטרנט וראיתי שעוד אנשים נתקלו בבעיה דומה אבל לא מצאתי פתרון. זה קורה גם לכם?

13. Started by xjj,

כשאני מנסה להתחבר למשחק זה מראה לי את זה: מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  14. http://fifa-il.com/ הולך להיות משחק ענקקקקק ;D ;D ;D ;D התאריך הרישמי הוא 13 באוקטובר(מניסיון שלי זה יצא כשבוע לפני התאריך הרישמי ל#$%$

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by Dima67,

אני שוקל לקנות, אבל אין לי עם מי לשחק. >: יש אנשים שקנו את המשחק ויכולים להביע דעה? D=

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  16. קניתי כרטיס מסך חדש ואני רוצה לקנות איזה משחק שידרוש את כל הביצועים של מחשב תותח, עם כרטיס מסך תותח(איזה משחק יריות :AR15:)

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  17. אני מכור מושבע של משחקים כגון: starcraft series total annihilation supreme commander series c&c generals,red alerts ect.. ראיתי שהשנה יצאו עוד שני משחקים קטנים אבל לא משתווים לאותה רמה ותוכן כמו: planetary and there is more two that i dont remember right now but i checked them. --------------- אם ניקח שני משחקים שמחוץ לז'אנר הזה שאני מכור אליהם בטירוף הם: Heroes 3(all of the rest after i didnt like) all of the borderlands series. מאז 2015-16 לא ראיתי משחקים שמבחינת עניין ותוכן משתווים אליהם..מה יהיה..מה צופה לנו העתיד אני מבואס על זה רצח.

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by simonsix,

ראיתי שתאריך היציאה- Release Date: September 15, 2008 הראיון: http://www.gametrailers.com/player/30717.html טריילר קודם: http://www.gametrailers.com/player/30525.html CES 2008 Blackwatch Featurette http://www.gametrailers.com/player/29489.html הגרפיקה נראית מעולה, המשחק נראה בהחלט מבטיח. גיימספוט: http://www.gamespot.com/pc/action/prototype/index.html?tag=result;title;2

• 28 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by HaJ-B,

שלום לכולם! לאחרונה גיליתי כי המשחק הנ"ל עדיין פעיל ברשת. ממליץ בחום. ישנה קהילה גדולה של שחקנים, ולמרות שמשחק די ענתיקה, הוא עדיין חי ובועט! כל שצריך לעשות זה להתקין את הפאטץ' האחרון 1.3 ולהיכנס (להתקנת המשחק יש צורך בהורדת NVIDIA PHYSX LEGACY). הרשת פעילה גם עבור גרסת HATRED הפרוצה. אם עברתי על חוקי הפורום, ראשית אני מתנצל, ותוכלו לערוך איזה חלק ממהודעה שתבחרו, כמו גם למוחקה מקווה להתקל בשחקן אחד או שניים מהארץ, ולא להרגיש לבד... לילה נעים, חגי.

20. Started by bsphere,

איזה משחק עדיף ולמה? (למישהו שחדש בתחום של משחקי אונליין). בכלל כדאי להכנס ל BF2142 כל כך הרבה זמן אחרי שהוא יצא ?

• 32 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by 8-Ball,

אבל משהו חדש עם גרפיקה חזרה ובאותו סגנון וחשוב שאפשר יהיה לשחק אותו ברשל מול אנשים אחרים.. תודה

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by zombie,

צריך עזרה המפרט: 8800GTX Q6600 @ 3.2 2GB 800Mhz אני מקבל בקרייסיס fps שלא מצליח להגיע ל30!בהגדרות של very high פרוץ בלי סינון... אמרו לי לעדכן דרייברים נכנסתי לאתר של nvidia הורדת דרייברים בטא לא הרגשתי הבדל אחר כך הורדתי דרייברים שלא בבטא........ מה עושים? אפשר קישור אולי לדרייבר המתאים? הווינדווס xp sp2 32 bit תודה רבה מראש

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by Shremps,

אז קנינו סרבר לבאטלפילד 1, כרגע יש באג בחיפוש של הסרבר ב-SERVER BROWSERאז מי שעוניין הנה השרת דיסקורד שלנו:https://discord.gg/4U7xJEhתכנסו ובואו לשחק איתנו, תקראו גם לחברים מחוץ לפורום, נגדיל את הקהילה שיהיה סרבר באטלפילד עם הרבה ישראלים, כרגע בדיסקורד אנחנו בערך 20 אנשים שפעילים על בסיס יומיומי.כמה דברים שחשוב לציין:*כולם מוזמנים (כל הגילאים וכל הרמות), אבל לשמור על הסדר, לא לקלל או לרשום ספאם בצאט או כל דבר כזה שיפריע לאנשים אחרים שבאו להנות ולשחק, אין אזהרות או דברים כאלה.*הסרבר שלנו כרגע בסוג של תקופת ניסיון, קנינו את הסרבר לשבוע ימים, אם יכנסו אנשים והוא יהיה פעיל אפילו ב50 אחוז ממנו אז נגדיל את התקופה ונמשיך להפעיל את הסרבר, אבל אם לא הוא יסגר, תמיד תוכלו להמשיך לשח…

24. Started by fragon,

קצת באיחור של חודש אחרי שהמשחק יצא אבל הגיע הזמן להוציא כמה תמונות חדשות. תהנו... שזה מה שקורה בTBA שLAFA לידר https://www.facebook.com/photo.php?v=659313560779837&set=vb.156631294381402&type=2&theater DIVINE מתעסק בעריכה: כמה חברה מהקלאן של לינץ: TRUE STORY: ככה אנחנו פורצים B בWARHAWK - נדב זה השמן שמגיע בסוף בהליכה אל תגידו שזה לא קרה לכם: מקווה שנהנתם

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  25. טוב למי שלא יודע המגאסון זה חיכוי של הNES בתירגום -המכשיר הבידורי של נינטנדו ופה יש הרבה מידע על זה - http://www.gamespot.com/features/6144735/index.html אני מקווה ליקרוא את זה ביום שישי שיהיה לי זמן אבל אתם מוזמנים ליקרוא היום

• 20 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.