עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. אני מדבר על משחקים שהשקיעו בהם והם מבוססים מנוע חזק וDX10 ולא סתם חרטא לילדים בני 7, בד"כ הם שוקלים מעל 5GB התקנה ויכולים להגיע ל10GB. משחקים לדוגמא Call of Duty 5 Empire Total War Bioshok Mass Effect Red Alert 3 GTA 4 Crysis Dead Space Prince of Persia כמה כסף משקיעות החברות המפתחות ממוצע במשחק? הדעות מנוגדות כי שמעתי ממקור אחד שמשקיעים מיליון או שתיים ומקור שני אומר שהשקיעו בכל משחק פה מאה מליון $

• 27 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by SOR3X,

אני יודע שיש בהתחלה קצת תקיעות אין לי מושג למה זה

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by Elad Flopsi,

שלום לכל קהילת COD HWZONE אני חשבתי ביחד עם מנהלינו אלדור וקובי על רעיון נחמד של get-together של הקהילה, כמובן מי שלא רוצה לא חייב. אני רוצה לדעת מה הקהל מעדיף ולפי כך אדע מתי אפשרי לקבוע ומי יכול בדרך כלל בשביל לסדר מחיר טוב לכולם! יאללה להצביע!

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by שניצל,

http://www.humblebundle.com יצא עוד באנדל חדש, והפעם עם רשימת משחקים טובה מאי פעם, עם משחקים שקצרו שבחים אחד אחד: Psychonauts, Bastion, Limbo, Amnesia: The Dark Descent ו-Superbrothers: Sword & Sorcery EP. קצת חבל לי שכבר קניתי את Bastion ו-Psychonauts במבצעים בסטים, אבל זה בכל מקרה שווה את זה

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  5. אני לא יודע על איזה משחק סטים כדאי לי להשקיע את כספי כרגע חשבתי על כמה אפשרויות: don't starve together the culling lost ark rocket leauge life is fadual הצעות? אגב מישהו ניסה אחד מהם?

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by .:YoGy:.,

אהלן... אני מחפש משחק ישן, ואני לא מצליח למצוא באינטרנט אפילו את השם שלו... אני אשמח אם מישהו יעזור לי לפחות בשם, ואחר כך כבר נחפש איך להשיג אותו... זה משחק על הדמויות המצויירות "ביפ ביפ" ו"קיוטי" (רוד ראנר והזאב שרודף אחריו) זה מין משחק חשיבה כזה בתלת מימד... אתה משחק את הזאב, ואתה צריך לעשות דברים כדי לתפוס את הרוד ראנר... (למשל בשלב אחד אתה צריך ללבוש עור של כבש כדי שאיזה כלב לא יזהה אותך) ועוד ועוד... אני ממש אשמח אם מישהו יעזור לי תודה מראש

7. Started by shloosh,

אני מבמאפיה והמשחק לא רץ לי בכלל! טוב,וגם לחבר שלי שיש לו מחששב כמעט בול כמו שלי. המחשק זז בסדר אבל כל הזמן נתקע לשניות ולא רץ בכלל חלק,וגם המכונית זזה מאוד לאט, מה הבעיה יש לי מחשב טוב (אני חושב) AMD Athlon XP 2000+ SUMA geforce 4 TI 4200 64MB OC 300/600 mhz DDR 256 333MHZ ואני עם windows xp אם זה משנה,כי חבר שלי אומר שהוא מחליף ל-2000 וזה יעבוד הרבה יותר טוב!??? מה לעשות אני משתגע,אני גם עושה על רזולוציה די נמוכה: 1024-768 16 bit medium details low shadows מה כבר לא בסדר? GTA3 פועל בטיללללל!!!! וברזולוציות הרבה יותר גבוהות!

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by MAMZ BOY,

מהם 10 המשחקים הכי כבדים בכל הזמנים? הרבה זמן אני מנסה למצוא לזה תשובה

• 32 תגובות
    • 2k צפיות
  9. שלום, אני מכיר את Direct2Drive מחול. הבעיה שהם מוכרים עם הגבלות, רוב המשחקים (99 אחוז בערך) לא ניתנים לקניה למי שגר בארץ. ואם אתם שואלים איך הם יודעים, אז כשקונים עם PAYPAL לדוגמא (שיש ברשותי) רשום שהכרטיס שלי תוצרת הארץ (כלומר שאני מתגורר בישראל וכו'). השאלה שלי, האם יש חנויות למכירה ONLINE של משחקים שימכרו בלי בעיה והגבלה משחקים להורדה לתושבי ישראל ? אשמח מאוד לעזרה! תודה.

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by liav12,

המשחקים האלו מדהימים..מישהו מודע לגבי עוד משחקים בסגנון??

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by Etyopi,

הרגע יצא טריילר: I Am Alive PC Announcement Trailer [HD]

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  12. קניתי כרטיס מסך חדש ואני רוצה לקנות איזה משחק שידרוש את כל הביצועים של מחשב תותח, עם כרטיס מסך תותח(איזה משחק יריות :AR15:)

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by Revos,

שלום, יש לי בעיה עם המשחק Battlefield Bad Company 2, שמתי הכול על האפשרויות הכי גבוהות, שיניתי את הרזולוציה והמשחק עובד טוב אבל יש תחושה כזאת שכל כמה שניות יש מן תקיעות כאלה, כאילו במקום שהוא עבוד חלק הוא נתקע לאיזה רבע שניה וישר ממשיך אבל מרגישים את זה. ניסיתי להוריד את ההגדרות להגדרות יותר נמוכות, אותו דבר.. יש לי מעבד AMD ATHLON 630 2.8GHZ X4 4 ג'יגה זיכרון כרטיס מסך ATI 5770 1024MB מערכת הפעלה וינדוס 7 32 ביט. מה אני יכול לעשות בכדי שהמשחק יעבוד בצורה חלקה?

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by kokoki,

היי, קניתי את המשחק בסטים במסגרת המבצעים של בסוף השנה ויש לי איתו כמה בעיות: 1. יש תקיעות במשחק מידי פעם לפרק זמן של שניה בערך, קראתי על הבעיה הזו ברשת אבל לא הצלחתי למצוא פתרון לזה. האם למישהו יש פתרון לתת לי? יש לי מעבד I5 4690 , זכרון של 16 גיגה ו- GTX 1070 אני משחק על 1440P. 2. במקשי השליטה של המשחק לא מופיעים לי האותיות שצריך ללחוץ עליהם אלא פסיקים כאלה מעצבנים (') כך שאני צריך לנחש על מה ללחוץ. 3. את המשחק קניתי בגרסת ה-XL שלו, זו גרסה שמגיעה עם כמה הרחבות, איך אני משחק בהם? בספרייה בסטים מופיע לי רק המשחק עצמו, שאני נכנס להרחבות אני רואה שההרחבות כבר מותקנות לי. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by Dima67,

אני שוקל לקנות, אבל אין לי עם מי לשחק. >: יש אנשים שקנו את המשחק ויכולים להביע דעה? D=

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by eranisra,

היי חברה, יש לי את הPES 2007 במחשב, אני זוכר שPES4 הקהל היה ממש שר באמצע המשחק וזה היה אחד הדברים המגניבים ביותר שם!! אני לא זוכר אם זה היה בא ככה או שהיה אפשר לפתוח את זה עם נקודות, בכל מקרה בPES2007 הקהל לא שר לי באמצע המשחק וגם אני לא רואה שאפשר לפתוח משהו כזה עם נקודות בWE SHOP באופציות :-\ מישהו יודע משהו שאני לא??

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by Or94,

ביום שישי קניתי באטלפילד 3. המשחק מעולה ואני מאוד נהנה אבל יש לי כמה שאלות: 1. בBC2 הייתה אפשרות לראות כמה הריגות אתה צריך כדי להשיג כוכבים או מדליות. איפה רואים את זה בבאטלפילד 3? 2. האם יהיה שרת של HWZONE לבאטלפילד 3 ואם כן אז מתי? 3. האם לHWZONE יש Platton?

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  18. לשחק בטורניר לא אמיתי בשרתים של VGAMES זה כיף חיים למרות שאני לא באינטרנט זהב ויש להם חוות קופים ימח שמם.... יש עוד שרתים ישראליים למשחק?

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  19. אני מבצע ניסוי על מנת למצוא את הקונפיגורצייה הטובה ביותר על מנת לקצר את זמני הטעינה המאוסים שפוגעים בחווית המישחק. ניבדקים דיסקים של חברות שונות במערכי raid מגוונים. אודה לכם אם תוכלו לציין כאן את שמות המישחקים הכבדים ביותר שייצאו בשנתיים האחרונות שזמני הטעינה שלהם ,הם ארוכים במיוחד. (אני רק מבקש כמובן , לא לציין כאן משחקים שידוע שיש בהם באגים שגורמים לזמני טעינה חריגים.)

• 27 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by kisin,

למוד הזה קוראים GrillStation 3 ופשוט הייתי חייב להראות לכם אותו

• 27 תגובות
    • 2k צפיות
  21. עדכון 2: נראה שהשמועות המקדימות היו מדוייקות גם הפעם, וה-Battlefield החדש באמת יקח אותנו אל התקופה המפתיעה של מלחמת העולם הראשונה, אשר לא "כיכבה" עד כה מעולם בכותר בפרופיל כל כך גבוה. המשחק יקבל את השם הבלתי רגיל Battlefield 1, יציע קמפיין עלילתי לשחקן יחיד וגם מצב מקוון נרחב עם קרבות של עד 64 שחקנים – וטריילר ההשקה המרשים והעמוס שלו מעיד על כך שנזכה לחוות את הקונפליקט מכל הצדדים שלו: שוחות ובונקרים, כוחות פרשים, ספינות קרב, מטוסי מדחף כפולי כנף אשר מצויידים אך ורק במקלע, גז חרדל ושאר נשקים כימיים מאיימים, הטנקים והמשוריינים הראשונים וגם ספינות אוויר אימתניות ונשקים קרים מאולתרים יותר או פחות, כמו את חפירה או אלה קוצנית אכזרית למראה. אם חשבתם שמלחמת העולם הראשונ…

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by RS4,

מישהו יודע מתי אמור להגיע עוד משלוח של PS3? והאם הוא אמרו להגיע בקרוב לסין? ואם אני אוכל למצוא אותו בביגי'ן בסוף החודש?

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by Shbd,

מחפש המלצות למשחקים עם המלחמה הזאת. מלחה"ע נמאס כבר. משהו בסגנון של COD ניסיתי את BF: V , זה נחמד אבל זה יותר מולטי. האם קיימים עוד משחקים על מלחמה זאת?

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by simonsix,

ראיתי שתאריך היציאה- Release Date: September 15, 2008 הראיון: http://www.gametrailers.com/player/30717.html טריילר קודם: http://www.gametrailers.com/player/30525.html CES 2008 Blackwatch Featurette http://www.gametrailers.com/player/29489.html הגרפיקה נראית מעולה, המשחק נראה בהחלט מבטיח. גיימספוט: http://www.gamespot.com/pc/action/prototype/index.html?tag=result;title;2

• 28 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by x-boy_24,

שלום עשיתי לי קצת סדר איפה שהדיסקים ומצאתי את המשחק ויסיטי התקנתי ואין מכוניות יפות וראיתי שאפשר להוריד מכוניות יפות ולהשים במשחק אז רציתי לשאול מאיפה אני יכול להוריד את המכוניות ואיך אני שם אותם במשחק תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.