עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by CyberBot,

ה"ג'נרלס 2"היה צריך לצאת ב31 יש למישהו מידע ? מאוד מחכה למשחק הזה

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. אז ככה אני לאחרונה לא בדקתי עם FRAPS, רק יודע שGTA IV הרגיל עובד דיי חלק אבל הEpisodes from Liberty City עובד גרוע ויש נפילו כל פעם ,לפתע המשחק בתקיעות .. הכרטיס מסך שלי מוגדר שהוא יריץ את המשחק דרכו . יש לי פאצ' אחרון , לא התקנתי , אבל בדקתי עכשיו ואני רואה שיש לי 1.1.2.0 תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by עידןאופיר,

אני יודע שיש נושא שכבר קיים אבל אני חייב לפתוח אשכול חדש כי אני עוד כמה שעות קונה תמשחק אני חייב שתגידו לי אם תהיה לי בעיה אם הלאגים ובעיה אם ה-fps מבחינת המחשב יש לי מחשב שכל משחק יעלה בו וזה מחשב מצוין אם כרטיס מסך מצוין מה אתם אומרים כדאי לקנות תמשחק?ואני לא שיחקתי באף Call of Duty אתם אולי יכולים להסביר לי איך עולים רמות ואיך מתקדמים במשחק?תודה

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by Tranquility,

OK אז החלטתי להיכנס לעסק מישהו יכול להגיד לי איפה אני יכול לקנות את המשחק במחיר סביר ? (חול זה גם אופציה ... כל עוד עושים משלוחים)

• 25 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by eranisra,

היי חברה, יש לי את הPES 2007 במחשב, אני זוכר שPES4 הקהל היה ממש שר באמצע המשחק וזה היה אחד הדברים המגניבים ביותר שם!! אני לא זוכר אם זה היה בא ככה או שהיה אפשר לפתוח את זה עם נקודות, בכל מקרה בPES2007 הקהל לא שר לי באמצע המשחק וגם אני לא רואה שאפשר לפתוח משהו כזה עם נקודות בWE SHOP באופציות :-\ מישהו יודע משהו שאני לא??

• 25 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by myDGB blws,

HwZOne ODC #3 5Vs5 שלום לכלל שחקניי Call Of Duty : Ghost . HwZOne ODC ביום חמישי - 5.12.2013 יתקיים ODC 5V5 הקאפ יתחיל בשעה 18.30 וימשך עד השעה 10:00 שבסופו יתקיים גמר . החוקים של ה-ODC: על כל השחקנים לבדוק מראש שהאנטי צ'יט שלו פועל כראוי, במידה ולא על השחקן לעדכן את אחד המנהלים. השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות), ולחיצה על כפתור ה TA…

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. http://www.gametrailers.com/player/usermovies/114409.html תהנו

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by hovav,

האדמין PARALLAX כבר מעליב אותי כבר הרבה זמן עוד לפני שנתנו לו גישות, כל פעם שאני בא לחדר איתו הוא צריך לרדת עלי ולהעליב אותי מול אנשים אחרים. ועכשיו זה כבר נמאס לי.

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  9. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

מישהו פה כבר שיחק POSTAL 2??? תגידו לי מה אתם חושבים איך הוא?

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by MishaK,

היי, ניטרלתי את כל הפצצות בתחנת כח, ועכשיו אני צריך לחזור לספינה שלי, אבל הבעיה שכאשר אני מגיע לדלת שנכנסתי ממנה, היא נעולה ותקועה. אני לא מצליח למצוא שום דרך אחרת להגיע לשם, סרקתי את כל החדר עם ה-Sense ועדיין לא מצאתי כלום... מישהו הצליח לעבור את זה?

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by d30DK,

נכנסתי עכשיו למולטי בדפדפן וקיבלתי הודעה על גישה מוקדמת להרחבה החדשה Final Stand. לא מצאתי כאן דיון עליה ודי מוזר שלא שמעתי עליה לאחרונה כי תמיד דיברו כאן על הרחבות שהולכות לצאת, במיוחד שבועיים לפני התאריך המיועד. העדכון שוקל 2.09GB יורד יחסית מהר. מישהו כאן עדכן את ההרחבה והספיק לשחק?

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by redti,

מי שמשחק במשחק ועבר את השלב עם הצוללות יכול לתת לי טיפ איך לעבור את השלב הזה הוא מאוד קשה אני משחק ברמה MEDUIM, אני די נואש. תודה לכל העוזרים

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. גיימינג מודיעין - אליפות ישראל בספורט אלקטרוני לשנת 2011 שלום חברים, מי שקרא או שמע מפרסומים שונים ברשת בשבועות האחרונים על אירוע המשחקים במודיעין בחג החנוכה חיכה לרגע זה, זה רשמי. אירוע המשחקים של השנה יוצא לדרך ואיתו גם אליפות ישראל בספורט אלקטרוני וללא עוררין האירוע הגדול של השנה לכלל קהילות המשחקים בישראל. איפה ומתי? היכל התרבות מודיעין. יום ראשון, 25.12.2011 חג החנוכה. מה בתוכנית? בפסטיבל המשחקים תוכלו לחוות לטעום מאנשי המקצוע בתחום, אלו שעושים את המשחקים שכולנו אוהבים, במחשב, בסלולר ובכל פלטפורמה אחרת. משחקים מרובי משתתפים לכל באי הפסטיבל ע"ג הסמארטפונים האישיים שלכם. עמדות קונסולה ותצוגה לקהל הרחב בטכנולוגיות והמשחקים החדישים ביותר! וכמובן, אליפות ישראל בספורט אלק…

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by 1_Nike_1,

השאלה בכותרת. תודה.

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by kobin,

שלום. מזה שנים שהבן שלי רוכש משחקים ב-STEAM. לאחרונה ראיתי באיזה פוסט שאנשים קונים את אותם משחקים (או את הקוד שלהם) ב-EBAY, ובמחירים שהם נמוכים מאוד יחסית ל-STEAM. מאחר שזה EBAY, אני מניח שמדובר בדבר חוקי. אודה לקבל הסבר, איך זה מתבצע, כלומר: האם קנייה ב-EBAY מוסיף את המשחק לחשבון שלי ב-STEAM כאילו קניתי אותו ב-STEAM. כמו כן, האם אני יכול למכור ככה משחקים שרכשתי ב-STEAM, וכבר לא משחקים בהם. דוגמה, משחק שרוצים לקנות עכשיו, Strife Veteran Edition מחיר ב-STEAM הוא 10 דולר. ב-EBAY המחיר 1 יורו. אודה להסבר, והאם חוקי ובטוח לקנות ב-EBAY

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. כשהייתי ממש ממש קטן הייתי חורש על סיימון 1 ו2 ואני לא אשכח איזה כיף היה לי לשחק במשחקים האלו מישהו מכיר קווסטים,לא בהכרח חדשים ועדיף לא תלת מימדיים,שיש להם סגנון משחק ו'אווירה' כמו של סיימון? (קווסט פנטזיה,חשוב שיהיה בדיוני) תודה מראש

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. במהלך שיטוטי המעמיק באתר Gamespot, עליתי על כמה משחקים מעניינים הנמצאים בפיתוח ומתוך מחוייבותי האידאולוגית לפורום החלטתי לשתף אתכם בממצאיי. אז ככה, דבר ראשון יש את Dog Tag שאותו מפתחת החברה Diezel Power. בגדול זה FPS שייצא ל-Xbox והכי חשוב למחשב האישי. אתם משחקים חייל בחוליית קומנדו שנשלחה לעיר מוחרבת (ככה כותבים?) באפריקה ועליכם למצוא חולייה של 12 מארינס שנעלמה באזור והעלילה מתהפכת כך שהמארינס שיצאתם לחפש נהפכים לאוייבכם ותוקפים אתכם ללא הרף. הנה קישור: http://www.gamespot.com/pc/action/dogtag/index.html המשחק שני הוא Starship Troopers המפותח ע"י חברת Strangelite. כן כן, המשחק מבוסס על אותו סרט פולחן מ-1997 ועל הספר היצא בסוף שנות ה-50. המשחק הינו FPS שמזכיר קצת את א…

• 28 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by liav12,

המשחקים האלו מדהימים..מישהו מודע לגבי עוד משחקים בסגנון??

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. שלום לכולם, אנחנו מחפשים עובד/ת לחנות שלנו בגבעתיים: משרה מלאה או חלקית לפי שעות, מתאים גם לסטודנטים, מתאים גם לחיילים משוחררים. תאור התפקיד : מכירה ושירות לקוחות בחנות, טיפול בהזמנות ומלאים, ניהול שוטף של אתר מכירות באינטרנט, תפעול אירועי השקה ומולטימדיה. דרישות התפקיד: גיל : 21+ מגורים באזור גוש דן, עדיפות גבוהה לגבעתיים/ ר"ג היכרות וידע עם עולם משחקי הקונסולות והמחשב מי שמעונין יכול לשלוח לנו קורות חיים למייל : mediagamead@gmail.com ניתן גם לשלוח לנו הודעה פרטית בעמוד הפייסבוק שלנו: https://www.facebook.com/pages/Media-Game/130822523599791

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. שלום. קניתי את המשחק C&C3 לפני יומיים ויש לי בעייה בהתחברות למשחק באינטרנט. רשמתי חשבון, כינוי וכל מה שצריך בשביל להיכנס לONLINE, אבל זה פשוט נותן לי הודעת שגיאה פשוטה ביותר ואומר COULD NOT CONNECT TO C&C ONLINE. הבנתי שאולי זה קשור בפורטים ודברים כאלה, אני ממש לא מבין בזה. מישהו יכול לעזור לי ולהגיד מה אני צריך לעשות?

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by Roeebaeloha,

לפני כשבועיים רציתי לקנות far cry 3 במכירת קיץ של סטים התייעצתי לגבי המשחק וכולם אמרו שהוא מדהים! אך לא שווה קניה ששאלתי למה לא אמרו לי שהסטים יפנה אותי ל-וuplay ושרק בגלל זה אותו הדבר קרה גם בהתייעצות לגבי splinter-cell ו-watch dogs לבסוף קניתי את שלושת המשחקים הנ׳׳ל אבל למה כולם שונאים כל כך את uplay?????

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by ronen_z90,

מישו מכיר תוכנה שמאפשרת לבנות לזה מפה??ואם יש מדריך אז מעולה...

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. המשחקים הם: Half-Life 2: Deathmatch Half-Life 2: Lost Coast Portal: The First Slice Peggle Extreme יש צורך בחשבון STEAM (ללא תשלום) http://www.steampowered.com/nvidia/

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. כן, המצעד הרשמי :] במקום האחרון: ביונטה הסקסית במקום הראשון של האתר: Liara Tsoni ממאס אפקט. אגב, לארא קרופט במקום ה-2.. יש שם עוד כמה מטורפות, כמו הבחורה Triss Merigold שכבר יש לה סצנת סקס במשחק The Witcher המעולה הכתבה המלאה http://pcgalaxy.co.il/sexiest-gaming-girls/

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by pro,

תצביעו

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים