עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by DORAZABI,

במקס פיין יש לי 4 דיסקים אני מכניס את הראשון מתקין ואז נגמרת ההתקנה..והוא לא מבקש דיסק שני..כל מה שהוא התקין לפי מה שראיתי זה רק שפות.וכשאני מכניס את הדיסק השני הוא לא נותן אופציית התקנה...יש בו DATA 3 אייקון ועוד משו..מה עושים? כמו כן יש לי בעיה גם בהפעלת FAR CRY 3 מקורי,התקנתי את שני הדיסקים אני בא ללחוץ על אייקון המשחק והוא לא נכנס ומבקש להירשם ליו פליי..נרשמתי ועשיתי רגיסטר ואז נפתחה הודעה שיו פליי לאנצ'ר הפסיק לפעול...אני נואש חייב עזרה.

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  2. והנה הקישור https://www.humblebundle.com/store/p/stealthinc2_agameofclones_freegame תהנו

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  3. בפעם השניה בששת השבועות האחרונים, גרסת ה-PC לאחד מהמשחקים הטובים ביותר בעשור האחרון, GTA V, נדחית - הפעם בקרוב לחודש נוסף לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a2%d7%95%d7%9c%d7%9d-%d7%94%d7%92%d7%99%d7%99%d7%9e%d7%99%d7%a0%d7%92-%d7%91%d7%94%d7%9c%d7%9d-gta-v-%d7%9c-pc-%d7%a0%d7%93%d7%97%d7%94-%d7%a9%d7%95%d7%91/

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  4. כל פעם שאני מנסה להתחבר לשרת אז זה נטען ואז אני לוחץ בפינה הימנית תחתונה על Join Game ונכנס לשרת ואני רואה את המפה ובפינה השמאלית עליונה יש את מי שהורג\נהרג אבל במקום שיבוא לי המפה שבה אני בוחר באיזה צד להלחם, זה יוצא לי מהשרת ואני מקבל את ההודעה הזאת שקשורה ל-Punk Buster וביטלתי אותו ואז כשניסיתי להתחבר שוב אז קיבלתי הודעה שאני יכול להתחבר רק עם PunkBuster, האם אני יכול לפתור את זה? [attachment deleted by admin]

5. Started by kisin,

למוד הזה קוראים GrillStation 3 ופשוט הייתי חייב להראות לכם אותו

• 27 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by dan9,

ראיתי את המשחק על xbox360 קראתי מאט בגובל ו הבנתי שיש חיה כזו!! זה נכון? כי לא מצאתי באף מקום! אשמח אם משהו יכול לשפוך מעט אור!!

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by elad the master,

אני משחק בקונטר נכנס לסרבר ואז פתאום מתחילים משחק חדש ואין לי כוונת . המשחק זה סורס css . זה מאוד דחוף אי אפשר לשחק ככה! אני ממש צריך עזרה מכולם !!!

8. Started by darkdude,

איך אני יכול לפתוח סרבר ללא תשלום שבוא אני אוכל לשחק רק עם חבר שלי תודה מראש

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by oren99,

התחלתי אתמול ונראה משחק ממש יפה קצת god of war קצת קסמים קצת RPG אני אוהב את הז'אנר והמשחק ממש כיף עם בקר xbox

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by TheSaintn,

שלום ראיתי שכמה אנשים פה בקשו וקיבלו Guest pass, אז אם יש מישהו שיש לו ואין לו מה לעשות איתו אני אשמח לנסות את המשחק =] תודה

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by BlackDiablo,

http://irc16.counter-strike.co.il/download/halflife3.jpg אתם חושבים שזה אמיתי ? מזוייף אוף :[ http://www.g-cans.jp/photo/14.html

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  12. קניתי כרטיס מסך חדש ואני רוצה לקנות איזה משחק שידרוש את כל הביצועים של מחשב תותח, עם כרטיס מסך תותח(איזה משחק יריות :AR15:)

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  13. אפוס הפשע-נהיגה של רוקסטאר מגיע סוף סוף למחשב - קראו על ביצועיו הגרפיים, ההצלחה המסחרית, רשמי ביקורות והבעיות הטכניות בהן נתקלו שחקנים לכתבה: http://hwzone.co.il/gta-v-%d7%a0%d7%95%d7%97%d7%aa-%d7%91%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%90%d7%99%d7%a9%d7%99%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95%d7%aa-%d7%92%d7%93%d7%95%d7%9c%d7%95%d7%aa-%d7%91/

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  14. לפני יומיים קמתי בבוקר וגיליתי שהאוריג'ן שלי התנתק ויש לי הודעה שהתחברו ממחשב אחר, שבאתי לשנות את הססמה האוריג'ן ניתקע. וכבר אז הבנתי שפרצו לי לשם, ניסיתי לאפס ססמה ונכנתי למייל לראות את הקוד, וראיתי שיש לי מייל שהמייל שלי הוחלף בהצלחה למיל אחר לגמרי שאני לא מכיר. הייתי צריך לצאת מהר לאוטובוס ולא הספקתי לשלוח מיייל כשההגעתי הביתה ישר שלחתי להם מייל. EA ביקשו ממני את כל הפרטים כולל סידי קיי ( קניתי את הגרסה בקופסה עם ה DVD ולא דרך האינטרנט ככה שיש לי את הקופסה אצלי) מייל שנפרץ, ניק ניים, ותאריך לידה, ובנוסף לזה הבאתי את המייל שקיבלתי מ EA על השינויי מייל.) לאחר מכן קיבלתי תשובה שהחשבונות האלה אפילו לא היו קיימים, למרות שהסברתי את עצמי שיש לי את הCD ואני יכול להוכיח ש…

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by blbb,

החוקים של ה-ODC: על כל השחקנים לבדוק מראש שהאנטי צ'יט שלו פועל כראוי, במידה ולא על השחקן לעדכן את אחד המנהלים. השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות), ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק. על השחקן המארח לשים את החוקים הנכונים, שחקן אשר יארח ולא ישים חוקים נכונים הורס לקבוצתו בכך שקבוצתו יכולה לקבל ניצחון טכני. לכל קבוצה מותר לקחת הפסקה …

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  16. שלום. רכשתי מסך מסוג Lg l194Wt שבו הרזלוציה היא 900*1440. 1. קבלתי איזה מייל שמפנה לפורום אשר מסביר כיצד להתאים את רזולוציית משחק Fifa07 לרזולוציית המסך. בפורום ששלחו לי לא מצאתי את התשובה. האם מישהו יודע איך עושים זאת ? המשחק עצמו לא תומך ברזולוציה הזו. וכרגע התמונה נראית קצת מתוחה. 1. במשחק Call Of Duty2 - ישנה אופציה מובנית של 900*1440. ברגע שאני משנה את זה, המשחק הופך למקוטע ולא רציף. ברזולוציה של 800*600 המשחק עובד יפה מאד. א. האם יש דרך לתקן זאת ? ב. האם זה נכון שאם אשתמש ב DX7.0 זה יעבוד תקין (קראתי את זה איפה שהוא) - האם זה ייתכן? כרגע מותקן לי DX 9.0. במידה וכן, האם זה כדאי (כי אנ י מוותר על אופציות אחרות בעת "הנמכת" התכונות ל- DX7). תודה רבה על תשובתכם.

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  17. טוב אז ככה, המשחק ממש ממש ישן, מימי ה086 (XT). ממה שאני זוכר אתה משחק מעין רובוט שמתחיל בצורת בן אדם בתוך ביצה. אתה מתחיל להילחם ביצורים שיש שם (ונראים כמו אנשי תנין) ומתקדם ממסך למסך, עד שבסוף הביצה אתה נלחם במלך שלהם וכשהוא מת אתה לומד איך להפוך למעין רובו-טנק. אתה מגיע לדלת משורינת בכניסה לעיר עתידנית ומשנה צורה לטנק ומפוצץ אותה. ככה אתה ממשיך להתקדם בתוך העיר ומפה הזיכרון שלי כבר לא עוזר.... אני רק עוד זוכר שמתי שהוא בתוך העיר אתה לומד איך להפוך למעין רובו-ציפור ולעוף או משהו כזה. יש למישהו מושג איך קוראים לזה? אני כבר שנים מנסה להיזכר בשם של זה.

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by bau,

מישהו לקח לי תסי די קי ל-counter strike אם מישהו פהיכול להביא לי סי די קי חדש או שיש לו half life והוא מוכן להביא לי תתסי די קי שלו בבקשה בבקשה תביאו לי כי אנימממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש אוהב תמשחק הזה אז פליז תעזרו לי

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by xcalibur,

משום מה מאז הפאטץ האחרון כל הזמן יש לי קפיצות נוראיות בפינג גם אם אני מקבל בהתחלה 70. כשזה חוצה את ה-200 המשחק כמעט נתקע מישהו נתקל במקרה?

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  20. שלום רב, נכנסתי לשרת קומפטיטיב ואיך שהתחיל ה- WARM UP, זהו סבב ראשוני של חימום שלא משפיע כלל על התוצאה שמתי לב לזה שיש לי פינג באיזור 70-90 ולפחות ל- 2 מהיריבים שלי היה פינג של 19, השרת כנראה יושב במדינה שלהם או באיזור מאוד קרוב. בכל מקרה אין ספק שכבר בנקודת הפתיחה במצב הזה אין זה פייר שנשחק ככה. אך מה שזכור לי שאם כבר נכנסתי אסור לי לצאת מהשרת כי אז אני מקבל באן של 24 שעות שאני יכול כמובן להבין מאיפה זה נובע . בכל מקרה התחלנו לשחק וראיתי שהפינג משפיע משמעותית על קיום המשחק וביקשתי מכולם לבעוט אותי מהמשחק. הדב כמובן לא קרה אז ניסיתי להתמודד עם המצב הקיים אך מה שלא עשיתי בשכל זה שהתחלתי לירות על הקבוצה. חשוב לציין שלא הרגתי אף אחד. באחד מן התורות פגעתי במישהו מהקבוצה שלי ש…

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by Roeebaeloha,

לפני כשבועיים רציתי לקנות far cry 3 במכירת קיץ של סטים התייעצתי לגבי המשחק וכולם אמרו שהוא מדהים! אך לא שווה קניה ששאלתי למה לא אמרו לי שהסטים יפנה אותי ל-וuplay ושרק בגלל זה אותו הדבר קרה גם בהתייעצות לגבי splinter-cell ו-watch dogs לבסוף קניתי את שלושת המשחקים הנ׳׳ל אבל למה כולם שונאים כל כך את uplay?????

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by taltola,

היי חברים, מישהו יודע האם יהיה מולטיפלייר ב-far cry 4? אני לא מתכוון למצב co-op אלא מולטיפלייר אמיתי. האמת שלפי זה אני אחליט האם לרכוש את המשחק או לא...

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by simonsix,

טריילר טוב http://www.gametrailers.com/player/34093.html

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by goma,

אני צריך קודים תודה

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  25. שיהיה כמו ה-gamepad של ה-XBOX גדול ונוח (והאם יש אפשרות לחבר את הגייפאד של ה-XBOX למחשב ???) יש לי סאן אנדרס גם ל-XBOX וגם למחשב ב-XBOX זה נוח לאללה בגלל הג'ויסטיק במחשב אני משחק עם המקלדת וזה חרא אבל הגרפיקה הרבה יותר טובה מקווה שתמצאו לי משהו מתאים

• 11 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים