משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
יש לי שאלה ראיתי פה מישהו שמדבר על MODE שמאפשר משחק רשת בGTA 3. יש דבר כזה? איפה משיגים את זה אם יש? יבורכו העונים.
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://biz.yahoo.com/bw/030418/185094_1.htmll לחנויות הוא יצא ב15.5 עם יצאת הסרט כמובן אבל לא כתוב שם שום דבר בקשר לכמה דיסקים זה ???
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. יש בידי דיסק מקורי אחד, אבל יש לי שני מחשבים בבית אחד שלי אחד של אח שלי. שנינו רוצים לשחק אבל שנינו צריכים את הדיסק.. חשבתי על כאילו להשתמש בדיסק דרך הכונן שלו דרך הרשת אבל בכל זאת זה אומר שצריך דיסק.. מישהו מכיר שיטה שתאפשר משחק של שנינו מאותו כונן? תודה מראש, אור.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם!!!! היום בבוקר הורדתי את RTCW:ENEMY TERRIRORY MP BETA TEST התקנתי והכל עבד מצויין (למי שלא הוריד עדיין תורידו הוא יפה) אבל עכשיו שניסיתי להיכנס לכל שרת שאני מנסה להיתחבר הוא אומר לי: PunkBuster Must Be enAbled Before Joining This Server והוא אומר ללכת לתמיכה לאתר http://www.evenbalance.com הלכתי ואני לא מבין שם כלום!!!! אז עכשיו יש לי שתי שאלות: 1)מה זה PUNK BUSTER ? 2) איך עושים לו ENEBALE?!?!?!? בבקשה תעזרו אני מת לשחק בו!!!! תודה מראש לכל העוזרים
-
- 14 תגובות
- 976 צפיות
-
-
כשאני משחק ומורידים לי חיים אז אחרי כמה שניות החיים שלי מתחילים לעלות ולא שמתי קודים האם זה אמור להיות כך??
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
במקרה שמעתי על זה עכשיו בפורום בחו"ל לינקים: http://www.gamershell.com/download_3201.shtml http://files.worthplaying.com/files/modules.php?name=Downloads&d_op=viewdownload&cid=142 http://www.3dgamers.com/dlexit/torrent/games/commandos3/c3nodx.zip.html http://www.filefront.com/r.b/page__file_info/_filepath__/gamershell/demo/c3.zip/_output.html עוד לא גמרתי להוריד ככה שאין לי הרבה מה לספר...
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נסיתי להתקין את הדרייברים שלי מחדש כי היה נראה לי שהם עושים קצת בעיות בהתחלה התקנתי אותם מדיסק אבל זה לא היה התקנה מעודכנת מספיק אז הורדתי את הקובץ התקנה מהאינטרנט. עכשיו אחרי שהתקנתי את הדרייבר של הגרפיקה כל משחק שאני מנסה להפעיל ועובד על תלת מימד או דו זה לא משנה אז או שאני רואה תמונה קופצת כזאת או שהוא יוצא לי מהמשחק ומופיעה לי הודעת שגיאה על ddhelp ו nvdd32.dll . אני כמעט בטוח שיש בעיה בdirectx בל אין לי מושג מה לעשות, ניסתי להתקין אותו מחדש ואין לי אפילו בקשה להפעיל את המחשב מחדש. דרך אגב יש לי כרטיס מסך של nvidia tnt2 . אני מקווה שתצליחו לעזור לי כי זה דחוף :-[
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נתקלתי ב- Lock on בבעיות תצוגה קשות, ניסיתי לשחק עם כמה גרסאות של דרייברים אך שום דבר לא עזר, למישהו יש פתרון ? (מידע על המערכת ניתן לראות במפרט)
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כנסו להמלצת היום בוואלה זון ותראו סרטון קצר שמראה ומסביר איזה משחק כלי זה הולך להיות! ניראה לי אני יקנה פלייסטישן רק בשבילו
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני נמצא בשלב במשחק שאני נהג מרוץ איך עוברים את זה ?
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ניכנסתי לסינגל פלייר שם אבל משום מה זה הכניס אותי לסרבר...(לא של אנשים - אני חושב של בוטים) בכל מקרה ראיתי שזה די יפה והחלטתי לשחק שם... (צריך להשתלט על איזה דגל - לא יודע מה עושים שם) משהו מוכן להסביר לי איך אני רואה את עצמי על המפה ונגד מי אני ??? למה אני לא מבין שם כלום! איך נותנים פקודות לחברים שלי ואיך אני יודע עם מי אני ?ועל מי מותר לי לירות?? סליחה על השאלות הרבות זה פשוט שאני פעם ראשונה שאני משחק בבטלפילד (למרות שזה 2) מקווה שתענו לי על כולם בהרחבה תודה ביי
-
- 14 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
-
-
שלום לכם... אני משחק איזה 7 דקות במשחק... ולאחר מכן אני מקבל את ההודעה הזו ואז המשחק חוזר לתפריט של הסרברים... ובעצם אני לא יכול לשחק יותר מ-7 דקות ! למה ? נ.ב היום בא אליי טכנאי של האינטרנט והוא החליף לי את המודם (שהיה מקולקל) ואפילו הבעיה נמשכת ! למה זה ? איך אני פותר את הבעיה ?! :'( [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שמתי לב בזאפ שיש אותו רק בגרסת ה-DVD. אי אפשר לרכוש אותו בגרסת דיסקים?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
קצת נמאס לי ממשחקי רשת, ופשוט הייתי רוצה להנות מסינגל טוב, מולטי לא חשוב, רק סינגל. משחקים שכבר שיחקתי ונא לא להזכיר אותם GTA SA NFSU COD MOHAA -בקרוב HL2 SECOND SIGHT PES4 שיחקתי עוד הרבה אבל אני אכתוב את אלה שיכולים להיות מוזכרים... תחשבו אנשים
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ניסיתי לשנות בהגדרות יש 2 מצבים שהוא לא עובד ומצב אחד שהוא עובד אבל בגרפיקה גרועה ביותר (יותר מאחור אני יעלה תמונה) מה אפשר לעשות בשביל שהמשחק יעבוד בצורה טובה ?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי HALF LIFE 2 ואיתו נמצא גם המשחק Counter Strike הצלחתי להיכנס רק ל-HL2 ולא ל-Counter Strike איך אפשר לשחק ב-CS לא ברשת רק נגד המחשב במצב בוטים או איך שלא קוראים לזה ומה יותר יפה וחדש Counter Strike Counter Strike Condition Zero Counter Strike Source אף פעם לא הצלחתי לשחק (ואני לא מדבר על משחק ברשת שצריך ת'סיסמה המקורית ואת הסטאם וכל השטויות האלה אני רוצה לשחק נגד המחשב מצב בוטים) במשך 3-4 שנים אני מנסה להתקין ולא מצליח שיחקתי פעמיים אצל חבר וזהו
-
- 14 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
קנו לי האף לייף 2 מקורי יש לציין שהדיסק נקי משריטות! ואחרי כמה דקות של משחק המשחק פשוט קופא ונתקע ורק ריסט של המחשב פותר את הבעיה מפרט המחשב: AMD 3500+ NEWCASTLE GIGABYTE RADEON X800XL 1GB RAM GEIL DUAL CHANNEL ASUS A8N-SLI DELUXE Windows XP pro SP2 WD 160GB HD אלו ניראים לי הפרטים החשובים... בנוסף התקנתי את הדריברים הכי חדשים CATALYST 5.8 והבעיה עדיין לא נפתרה אין לי שום וירוסים ושום תוכנות ריגול במחשב, הוא די חדש קניתי אותו לפני חצי שנה בנוסף יש בעיה עם הסאונד יש לי מערכת רמקולים CREATIVE 5.1 ומשום מה במשחק שומעים רק מהרמקול האמצעי, ונגיד אני מסתובב מאחורי דמות שמדברת אז אמורים לשמוע את זה מהרמקולים האחוריים ולא שומעים בכלל. מה עושים ?
-
- 14 תגובות
- 872 צפיות
-
-
אני מחפש בנרות משחק מכות טוב למחשב או מרוץ מכוניות או בעצם כל מה שאפשר לשחק בו ב2 במחשב כל מה שאני מוצא זה משחקי מכות ישנים ורקובים :-\ מישהו מכיר ויכול להמליץ?
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
למה נותנים לאידיוטים לכתוב ידיעות על מישחקים חדשים??? הציטיו הבא הוא מהאתר IGAMES (ידיעה על FS2002) שסתם מתוך סקרנות נכנסתי אליו: משטרת תנועה אווירית???? WTF? כמו שבטח ידוע לכם (או לא) המושג הוא ATC - Air Traffic Control וזה לא בדיוק משטרה זה כולה מגדל פיקוח מזדרגג עם כמה פקחי טיסה.... ;D עם זה היה תלוי בי הוא היה מפוטר!
-
- 14 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
זו אינה שאלה, אני רק נותן כאן את מה שאני חושב, למה אני עושה את זה? (עדיין לא הגיעה לי הti :-/) מי כאן לא מכיר את tf 2 מי כאן לא השתוקק לcs 2 מי כאן לא חלם על half life 2 תהיתם? חשבתם למה לא הוכרז לא יצא? הנה הטאוריה שלי... valve פיתחו את half life וכמו שאתם יודעים הדבר רושש לגמרי את החברה, עד כדי כך שבחודשיים האחרונים לפיתוח הכותר מי שמימן את המשחק לא היו המפיצים אלא מנכ"ל החברה שאני מתבייש שכרגע שחכתי את שמו. בקיצור כאשר סיימו ליצר את Half life והוא נשלח לחנויות, התחילו לתכנן את הדור הבא, לא אכנס כאן לכול מה שקרה עם tf אבל בוא נגיד שהחברה החליטה שהמשחק הבא שהיא תוציא בתור כותר מלא הוא tf 2, החברה התחילה לעבוד עליו בסיבות החודשיים שלושה לפני סיום Half life (לפני 4 …
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אם למישהו יש את הקוד התקנה של המשחק...שיכתוב לי אותו בבקשה... תודה.
-
- 14 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני ממש התאכזבתי ממנו קשות יש לי מחשב מאוד חזק P-4 1.9 512RAM ו-G-FORCE 2 MX 400 64MB והמשחק ממש מגעיל והוא כבד מאוד ורק שתדעו עדיין לא עברתי את האימונים מרוב שהתאכזבתי
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-