עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. שלום , אני קניתי מסטים את המשחק וכשאני בתוך המשחק ולוחץ על מקש HOME הוא פשוט לא מעביר אותי להתחברות לWINDOWS LIVE. גם אם אני עושה רצף מקשים FN +HOME. אני רוצה לציין שבדקתי באתר http://www.keyboardtester.com/tester.html והמקשים HOME (יש לי 2 ) שניהם פעולים לי באתר . אפשר לראות כאן את מקשי הHOME , מקש אחד ליד DELETE מקש שני במספר 7 תודה מראש עריכה : חשוב לי לערוך ולעדכן , שאני כמעט מצאתי פתרון , אך זה לא הבעיה במקרה שלי, בכלל אין לי את הקובץ הזה שמדברים עליו בסרטון

2. Started by CyberBot,

לאור הפוסט הקודם באיכות משחק של RA2 בלי הרבה של שטויות של TILT לתוך הקרב מפרט בצד אם יש גירסא פרוצה להתנסות אשמח וכמובן אם יש קהילת אונליין עדיף בסטים

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by yehonatan28,

שלום, יש לי במחשב NBA 2K13,NBA 2K14,PES 13 ויש לי אותם דיי הרבה זמן והם עובדים מעולהה! פתאום מיום רביעי בערך...כשניקיתי קצת את המחשב שלי (מחקתי כל מיני קבצים וסידרתי קצת..) שלושת המשחקים האלה עובדים מאוד לאטטטטטט! כשאתם לוחצים על האייקון המשחק נפתח רגיל ועולה רגיל וברגע שלוחצים על משחק מסוים זה מתחיל לעבוד לאט. לדוגמה: אתם נכנסים לnba 2k14 אז שאתם נכנסים זה עולה רגיל והכול בסדר, אתם בוחרים קבוצות כדי לשחק עם חבר או נגד המחשב וכשהמשחק מתחיל הוא נהיה ממש ממש איטי והכול תקוע כזה... אז יכול להיות שמחקתי משהו ובגלל זה זה תקוע? כי יש לי גם בטלפילד 3 והוא עובד מצויין! תודה לכל העוזרים. נ.ב: המחשב שלי הוא מחשב חזק מאוד- קניתי אותו לפני איזה שנה בשביל גימינג.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Gal&Gal,

ד"א הם ריקים =) אף אחד לא משחק? וחוץ מזה הפינגים שלי לשרת 70 80 זה הגיוני? יש לי יותר נמוכים בגרמניה חח

5. Started by Mon6ooSe,

שחקנים וחברי פורום HWZone-BF: אתם מוזמנים לכתובת הטים-ספיק שלנו על מנת לשחק ולדבר עם שחקנים מכל הארץ והעולם. ולהשתתף בגאטרים\איוונטים\טורנירים ולשחק נגד קלאנים אחרים הנמצאים בקהילה. - מהם גאטרים\איוונטים וטורנירים? מהו משחק נגד קלאן? ומה זה קלאן? גאטר- גאטר הינו משחק (מקובל 4V4) שבו משתתפים חברי פורום או קבוצת אנשים שנקבעת ברנדומליות ונלחמים אחד נגד השני ניתן להגיע כקבוצה ברורה מראש של 4 שחקנים ולנסות למצוא משחק כנגד עוד 4 שחקנים הן מהפורום הן מקהילת BF הארצית\עולמית. איך יוזמים גאטר? - על מנת להתחיל גאטר יש לפנות למנהלי הקהילה בתפקיד גאטר מנג'ר (את הסטאטוס שלו ניתן לראות ליד שמו בשרת ה טים-ספיק) ולבקש ניהול גאטר ועזרה להוספה ומציאת שחקנים נוספים לגאטר. מוד המשחק: מוד …

• 0 תגובות
    • 7.1k צפיות
  6. Started by Fadida,

מכיוון שאנחנו רוצים להיות בטוחים במאה אחוז נפתח סקר חוזר, נא הצביעו. שימו לב שכעת ניתן לבחור במשחק אחד בלבד. במשחק שיבחר נדאג להשיג שרתים ונעשה את המיטב כדי להחיות אותו. בעת הבחירה זכרו את השורה הקודמת. בואו נעשה את הסקר קצר ולעניין אז שלחו לכל החברים שמשחקים COD.. נפרסם את הסקר בטימספיק כל כמה שעות. לפי מצב ההצבעות הנוכחי נחזיר גם את COD8 וגם את COD4 ונמשיך לתמוך בהם לפי הפעילות והמצב בשטח.

• 23 תגובות
    • 3.8k צפיות
  7. Started by ZaBaRi,

נשמח לדעת את חוות דעתכם בסקר המוצג. כתובת הטיםספיק: 212.199.164.135

• 0 תגובות
    • 995 צפיות
  8. Started by xcalibur,

משום מה מאז הפאטץ האחרון כל הזמן יש לי קפיצות נוראיות בפינג גם אם אני מקבל בהתחלה 70. כשזה חוצה את ה-200 המשחק כמעט נתקע מישהו נתקל במקרה?

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by Greg#,

http://youtube.com/fixturaלא יודע אם אתם זוכרים או לא, אבל בעבר היה לי שרת פאב בקוד 4 שמאוחסן באירופה. החלטתי להחזיר אותו, יש לי איזה כמה ימים שנשארו לרגילה שלי מהצבא אז בנתיים גם אני אשחק בו בשאר הימים האדמין היחיד של השרת יהיה אחי סתם כדי לשחק. אני די בבאן מהקהילה הזו אבל אתם מוזמנים לבוא אליי לשרת ולשחק לזכר הימים הטובים. חוקי השרת: *לא לקלל *לא להתבכיין כמו מפגרים *לא להשתמש בצ'יטים- אתם כבר לא ילדים אל תהיו מפגרים ותהרסו לאנשים אחרים את חווית המשחק. אייפי השרת: 46.105.45.43:27434 16 סלוטס פרומוד 217 מוזמנים להכנס ולשחק (לקמצנים שבקהילה הישראלית : מאשר גם שחקנים פרוצים).

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by nir15,

שלום לכולם! אני רוצה לקנות מולטיפלייר לcod4. רציתי לדעת מאיפה אני קונה? וכמה זה עולה?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. חבילת never settle reloaded שלא נעשה בה שימוש. 200 ש"ח. שי 0508680988

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. Started by tomllic,

אהלן, כבר שבוע בערך ה-LOADOUT שלי לא נשמר ואני צריך כל פעם להוסיף את האביזרים לנשק מחדש וזה מציק. זאת בעיה ידועה ? יש למישהו פתרון ? - - - תגובה אוחדה: - - - יש מצב שזה קורה לי רק עם התבור.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by Fadida,

פחות או יתר כולם יודעים כבר על מה מדובר. http://hwzone.co.il/community/threads/538988-%D7%9C%D7%90%D7%9F-%D7%94%D7%A8%D7%95%D7%97%D7%95%D7%AA-%D7%A0%D7%95%D7%A9%D7%91%D7%95%D7%AA תוצאות ההצבעה יהיו גורם מכריעה בהחלטתנו

• 36 תגובות
    • 7k צפיות
  14. מכוון שהמשחק נמכר במחיר גבוהה במיוחד, חשבתי שיהיה נחמד לשתף חנויות ודרכים זולות יותר לקנות את המשחק. - שלל אתרי הסידיקיים הגדולים, כגון CJS ודומיהם... המחיר נע בד"כ בין 200 ש"ח ל 230 ש"ח. *שימו לב שב CJS ישנן כמה גרסאות לבחור, והמחיר משתנה בהתאם - אתר שמצאתי היום, עם ביקורות די טובות ברחבי הרשת, ממוקם בבריטניה, מוכר סידיקיי + הרחבה ב 170 ש"ח SimplyCDKeys עוד אתר נחמד http://www.gamers-outlet.net/battlefield-4-origin-global-cd-key - פרוקסי תאילנדי ככל הנראה הדרך די בטוחה, עולה בסביבות ה 150 ש"ח, גרסא אנגלית - ונכנס ישירות לחשבון ה Origin שלכם (בלי עוד גורמים בדרך) הרבה מדווחים שלא מציליחם לקנות, אני עצמי נתקל בארור חסר הסבר למרות הכתובת התאילנדית הנכונה של המלון ש…

• 268 תגובות
    • 50.5k צפיות
  15. Started by watch out,

עריכה: לא משנה

• 0 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. Started by Kobi Harosh,

[ATTACH=CONFIG]4329[/ATTACH] שלום לכולם ושבת שלום . לקראת שחרורו של COD GHOSTS , אנו מבקשים מכלל השחקנים והקבוצות להירשם כאן על מנת שנוכל לארגן חדרים ב TS לכולם . על קבוצה לרשום : א. שם הקלאן . ב. חברי הקלאן . כרגע החדרים יסודרו לפי סדר הבקשה בפורום ולאחר מכן לפי המיקום בקאפים. שיהיה המשך שבת שלום ולהתראות ביום שלישי 05.11 .

• 12 תגובות
    • 4.4k צפיות
  17. Started by ZomberGaming,

סרטון חדש עוד קצת PVP בסמאלוויל http://www.youtube.com/watch?v=BZVLgOUnbNg&feature=youtu.be תהנו

• 0 תגובות
    • 922 צפיות
  18. Started by yoni_h,

התקנתי עכשיו את פיפא 14 ואני שם לב שהשחקנים הרבה יותר איטיים ומגיבים באיטיות מאשר בפיפא 13. זה ממש מציק, אי אפשר לשחק ככה! זו בעייה בהגדרות או שלכולם זה ככה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by CyberBot,

ה"ג'נרלס 2"היה צריך לצאת ב31 יש למישהו מידע ? מאוד מחכה למשחק הזה

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. תודה לעונים

21. Started by kalabokk,

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. כן כן כמו שאתם רואים בכותרת !פורס אמיו מחפש טריילר חדש וייצוגי לרשת שרתי המשחק המובילה בישראל . אנחנו מחפשים אנשים רציניים שחושבים שהם יודעים לערוך סרטונים ולביים אותם, והמשתמש שיצליח להשיג טריילר שהוא עומד על הקריטריונים שלנו יזכה בפרס שווה !דברים שחובה שיהיו בסרטון : • בראש ובראשונה אנחנו מחפשים מישהו שעורך ברמה גבוהה • חשוב מאוד שבטריילר תציגו את הדברים המיוחדים בשרת כמו הדואל, הסייג' , איוונטים למיניהם, חפצים מיוחדים , להציג את חנות ה X שלנו . • הסרטון צריך להיות לפחות 4 דקות !•חשוב לדעת שזה לא משנה מי עורך, הכי חשוב שאנחנו בסופו של דבר נקבל את הסרטון מוכן ! בין 4 ל 5 דקות הסרטון אמור להיות . פחות זה כבר ממש קצר . ואת הטקסט זה עניין של העורך, הכי חשוב להציג את זה …

• 0 תגובות
    • 2.9k צפיות
  23. Started by AvielGames,

http://www.youtube.com/watch?v=uFykQuhxO1c&feature=c4-overview&list=UUfUa0qyytWAxbu8OYWROWXgשלום לכולם ! כאן אביאל בפרק ראשון בסדרה חדשה ב- The Walking Dead Season 2 אז אם אהבתם סמנו זאת ומצטער שהמשחק לא על רזולוציה מתאימה ויש שחורים בצדדים אני יתקן אתזה בפרק הבא. צפייה מהנה !

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. Started by puvsc,

לאחרונה ישנם משחקים שאני מתקין והמשחק מדלג על סרטונים כאילו לחצתי על מקש או שהתפריט נבחר לבד- על הראשון שהוא נמצא בו, יש למישהו רעיון למה זה יכול לקרות??? וזה לא בעיה של חומרה- יש לי מקלדת דנדשה- מכאנית, כרטיס 7970 וזה קורה גם במשחקים חוקיים שיש לי. עזרה בבקשה...

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by bnw434,

An online group or person going by the name DERP is currently attacking EA's login servers, taking Origin down and preventing players from accessing the digital distribution's services. DERP claims on its twitter account that it's "directed the Gaben Laser Beam" at the EA login servers, taking Origin offline. At the time of writing players can't log in to the service, play EA games on various platforms or make purchases through the storefront. מגיע לחלאות האלה, במיוחד ל-EA את Dice על הזבל שהם מכרו לנו. כי יירבו.

דיונים חדשים בפורומים