עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by NosNos22,

ישלי את המשחק X3 REUNION וקראתי שיש לו תוכנת הגנה שנויה במחלוקת קוראים לה STAR FORCE אם אני לא טועה והיא משומשת על ידי UBISOFT אני לא יןדע אם להתקין את המשחק או לא מצד אחד המשחק מהזאנר שאני אוהב אבל אני לא רוצה שהמחשב שלי יפגע תודה לעוזרים

• 35 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by kaki356,

איך אני מתחיל לשחק והכול הורודת וזה? למה אמרו פה פעם שלא צריך מקורי כדאי לשחק שמשחקים בשרתים פרטיים או משהו כזה

• 24 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. היום בדיוק רכשתי את באטלפילד 4 ואני לא רואה את השרתים של הפורום !

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by Negative,

מקווה שתהנו!

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by Negative,

הי חברה! התחלתי לערוך לפני שלושה ימים, אשמח אם תסתכלו קצת על הסרטונים ותתנו לי הערות, תודה!

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  6. אחרי טקס חלוקת הפרסים האלטרנטיבי שלה,פלטפורמת המשחקים הגדולה ביותר מציגה לנו רשימה חדשה ומעניינת לא פחות לכתבה

7. Started by X_Dror,

אני לא יודע איך קראו למשחק. אני אנסה לתת תיאור כמה שיותר מדויק כי בכל זאת, הייתי ילד קטן אז וזה היה לפני הרבה זמן: זה מתחיל כשאתה אינדיאני ואתה שט בסירה בנהר, וכשאתה עוצר בצידי הנהר אז אתה עוצר בין שבטים אינדיאנים ואתה הורג כל מני אנשים. ויש קטע שאתה נלחם במישהו והוא זורק עליך רימונים(חחחחח איזה תיאורים דפוקים..), ויש עוד קטעים שנמצאים במערה ואז בשביל להמשיך למין אזור מושלג צריך להכניס סיסמה (הגנה של תחילת שנות ה- 90 :) ואותו דבר גם במערה שמובילה לחדר עם אוצר... אני מחפש את המשחק הזה כבר הרבה מאוד זמן וחשבתי שאולי פה אני אוכל למצוא אותו. תודה!

8. Started by yair666,

שלום לכולם , שמי יאיר ואני מנהל האתר , פיתחנו את האתר במטרה שהוא לא יהיה עוד אחד מאתרי המעריצים של של BF2 , רצינו להוסיף למשחק מימד חדש ועשינו זאת ע"י שילוב של כמה מערכות: 1. מערכת LCMS - או בשמה המלא Live Campaign Mapping System , את המערכת הזאת פיתחנו כדי ליצור עלילה במשחק , הקרבות שתנצחו או תפסידו בהם ישפיעו על סדר המפות בשרת , תוכלו לכבוש טריטוריות ולהתקדם לאורך המפות בשרת או לסגת ולהידחק עד לפינה (והסוף המר ) 2. המפה הדינאמית - כשמה כן היא , זאת המפה שמוצגת בדף הראשי ומראה את ההתקדמות של המלחמה , המפה מתעדכנת בזמן אמת ומציגה את הטריטוריות שנכבשו וסיכום של כל קרב בכל טריטוריה. 3. מערכת סטטיסטיקות - מערכת הסטטיסטיקות שלנו בנוייה ביסודה על המערכת של BIG HAMSTER אך עם שי…

• 30 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by zag_zag,

נתקעתי במשימה שנקראת The driver. צריך לנצח שם איזה מישהו במרוץ, אבל אני לא מצליח לנצח אותו. ניסיתי לירות לו בגלגלים (עם M16 וסנייפר) איך שהמרוץ מתחיל, אבל אפילו כשנראה לי שאני פוגע הוא ממשיך לנסוע מהר. ניסיתי אפילו להקים מחסום בנקודה שהוא עובר בה, ואז לפנצ'ר, אבל גם זה לא הלך. למישהו יש רעיון?

• 24 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by pc student,

נמאס לחקות יש תאריך מדויק?

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. מפרט אתם יכולים לראות בצד, סלרון (מה שאומר שהקאץ שלי מסריח - 128K) כרטיס מסך GeForce4 MX440 (מה שאומר שכולו מסריח חח) בתחלס המחשב עובד פסדר, סוחב אנדרגראונד... המליצו לי על צבי הנינגה אבל ממה שראיתי בטלויזיה (TECH-TV) נראה לי יותר מידי.... מגה-סוני זאת אומרת שאתה הורג מישהו ישר קופץ לך בונוס כזה וכל מיני שטויות שלא קשורים למכות אבל אהבתי את הסגנון של הנשקים של צבי הנינגה, החרבות הקטנים והמקלות האלה.... יש משהו כזה נורמלי וכיף לשחק? לא מהסינים שמסתובבים עם חרבות 4 מטר, ולא מהמושפעים שרצים עם רובה ויורים בכל מה שזז..

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. משחקי האסטרטגיה הנודעים של חברת Sega וקטלוג הכותרים הטרי של Square Enix מוצעים למכירה בהנחות יפות, עבור מהירי ההחלטה שביניכם לכתבה

13. Started by Wizard Of Oz,

האם שווה לקנות את playstation 2 או לחכות ל-3?

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by watch out,

המשחק מאוד קשה לפחות בשבילי אני נתקל בהמון המון אויבים ולא מצליח להתקדם אני משחק על normal

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by bagetrek,

שלום לכולם אני כבר כמה ימים מנסה להיכנס לחשבון שלי ב אוריג'ן , ולא מצליח , זה נותן לי לעבור שלב ראשון ואז מבקש קוד כניסה ( שנשלח לסמארטפון שלי - כתוב את המספר הסופי והשאר ב x מן הסתם ) נסיתי לשלוח 300 פעם את הקוד , לא הגיע שומדבר . נסיתי להגיע לתמיכה שלהם - אי אפשר מבלי להתחבר לחשבון מה ניתן לעשות עוד ? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by Vidati,

אני לא מבין איך אין דיון על המשחק הגדול הזה? המשחק מופץ עלידי CODEMASTERS הידועים במשחקים האיכותיים שלהם! יש למשחק אתר אינטרנט מאוד מושקע וזה בעצם משחקון קטן בשביל להדגים לנו את הזוועות של המשחק ועד כמה הוא מסובך ויפה, שווה הצצה: http://www.codemasters.com/jericho/EnglishUSA/indexmain.php (תבחרו ארה''ב) מה אתם אומרים נראה לי הולך להיות משחק משהו משהו...

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by yoel12,

שלום לאחרונה אני משתמש הרבה בe3fx בthe witcher 3 ועד כה השתמשתי בגרסא 8.5 של המוד ובגרסא 0.18.4 של ReShade אך לאחרונה יצאה גרסא 9.5 של המוד וחשבתי לעדכן את ReShade לגרסא העדכנית ביותר 0.19.1 וכך עשיתי אך כאשר התקנתי את המוד והפעלתי את המשחק הופיע לי השגיעה X3004 ניסיתי להפעיל את המוד עם 18.4 והייה כתוב שזה עבד אך בפועל זה לא אז קראתי בפורום הודעה מאת היוצר כך נראה שאומרת שהמוד לא עובד עם אף גרסא מעבר ל18.7 של ReShade אז אשמח לדעת מה עליי לעשות והאם למישהו יש לינק להורדה של 18.7 משום שחרשתי את האינטרנט ולא מצאתי

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by timac,

מי שמעוניין שיצור קשר יש לי את כל המשחקים איזה שאתם רוצים כל הסוגים כל המינים. חלק קטן מהמשחקים תוכלו לראות באתר הזה: http://www.fresh.co.il/vBulletin/showthread.php?t=170536 מי שמעוניין אי סי קיו 224606

• 26 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. http://makearmanotwar.com/entry/MOFUSojfRA#.U-qIbPmSwep המשימה הזו נקראת Dynamic Take And Secure וזו המשימה שבניתי ומשחקים בה הרבה בקהילה שלנו וגם בקהילות שונות ברחבי העולם. פרטים נוספים ניתן לקרוא בקישור הנ"ל, וכמו כן בפורומים הרשמיים של המשחק: http://forums.bistudio.com/showthread.php?153398-Dynamic-Take-And-Secure-Randomized-Round-Based-No-Respawn-A-amp-D משימה זו גם תומכת במוד הצה"לי שנוצר ע"י אנדריי: http://forums.bistudio.com/showthread.php?152469-IDF-(-Israeli-defense-forces-)-units-complete בתחרות זו יש פרסים משמעותיים ואשמח לתמיכתכם. שימו לב שנדרש להתחבר למשתמש שלכם כדי להצביע (אפשר להתחבר עם ה-Steam). תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  20. טוב למי שלא יודע המגאסון זה חיכוי של הNES בתירגום -המכשיר הבידורי של נינטנדו ופה יש הרבה מידע על זה - http://www.gamespot.com/features/6144735/index.html אני מקווה ליקרוא את זה ביום שישי שיהיה לי זמן אבל אתם מוזמנים ליקרוא היום

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. טוב אז מה קורה כולם? רציתי לעשות ליגה בפיפ'א באתר, מה דעתכם? אני מאוד מקווה שהרבה ירשמו ויהפכו את הליגה הזאת לרמה טובה. אני אישית גם ישתתף בה. אז קדימה, אני מצפה לכמה שיותר אנשים! אני (ואם מתן גם ירצה) אהיה המארגן, והטבלאו יעודכנו באופן יום-יומי, אבל את זה, נפתח רק אם מספיק אנשים יירשמו.

• 26 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by Fadida,

לפני חצי שנה +- היה סקר על היום המועדף ל ODC ונבחר יום חמישי למרות שכמעט ולא הגיעו תלונות, נפתח סקר חוזר על מנת לוודא שהיום נוח לכולם. כרגע יש שני משחקים MW3/COD4 לכן שני הימים שיקבלו את הכי הרבה הצבעות יבחרו עבור המשחקים. הבחירה מרובה ולכן תשתדלו לבחור את היום שנוח לכם ביותר + עוד יום שיש לכם אפשרות לשחק בו. תיקון ~ *הערה אם לא יהיו יותר מ 40 מצביעים*, הסקר יבוטל

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. אהלן, אם זה מעניין מישהו. פתחתי קבוצה חדשה בפייסבוק (מסתבר שחסרה כזו) לרגל ההשקה של ההרחבה החדשה. נקראת: World of Warcraft - israel מוזמנים להצטרף. המטרה היא די בסיסית, ליצור קהילה ישראלית לאילו שמתחילים לשחק מאפס, ואילו החוזרים לשחק דמויות עבר, או שיחקו תמיד. מיותר לציין שבהחלט זה חסר בפייסבוק ועל כן החלטתי ליזום מהלך. אודה על שיתוף פעולה

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. שמתי הכל על HIGE והמסך נכבה זה קרה כמה פעמים מחקתי התקנתי מחדש ולא עזר שמתי הכל על נמוך ועבד בסדר מה הבעיה בעבר זה לא קרה לי מעבד : AMD SEMPRON 2800 לוח אם : Gigabyte GA-K8VM800M זיכרון : 512MB RAM כרטיס מסך : GigaByte NVIDIA GeForce 6600GT 128MB AGP

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים