משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש אנשים להייסטים התחלתי כלידר את ה humane labs וכל הזמן נכשל במשימה הראשונה( key codes יורים מכל הכיוונים ותמיד עם נובים שוקיסטים אני צריך A- team תוסיפו אותי בקלאב jenezio
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפשת cd ללימוד אנגלית משנות ה90. היו כמה דיסקים של המשחק הזה ובכל דיסק בסוף החלק של התירגול היה משחק שבו צריך היה למצוא איזשהו חפץ בעיר דוברת אנגלית. למשל דיסק אחד היה בלונדון, שני באדינבורו שלישי במיאמי וכו'. רק אגיד שזה לא גורדי ולא כרמן סן דייגו. האם למישהו יש מושג במה מדובר? תודה
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
הבעיה למטה
-
- 27 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני כבר כמה ימים מנסה להיכנס לחשבון שלי ב אוריג'ן , ולא מצליח , זה נותן לי לעבור שלב ראשון ואז מבקש קוד כניסה ( שנשלח לסמארטפון שלי - כתוב את המספר הסופי והשאר ב x מן הסתם ) נסיתי לשלוח 300 פעם את הקוד , לא הגיע שומדבר . נסיתי להגיע לתמיכה שלהם - אי אפשר מבלי להתחבר לחשבון מה ניתן לעשות עוד ? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
איזה יום שמח! הפרק הזה עלה כל הזמן בתגובות, קיבלתי המון בקשות להכין אותו, וזהו - זה סוף סוף פה. הסיפור המרתק של סגה, ממלחמת העולם השניה ועד למאה ה-21. זה אחד הפרקים הכי מושקעים ומעמיקים שהכנתי, ולדעתי בין הטובים בערוץ. מקווה שתהנו חברים!
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
http://www.gametrailers.com/downloadnew.php?id=11883&type=wmv&f= סירטון חזק ביותר המדגים נשק חדש ב HALF-LIFE2 תהנו
-
- 25 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
החנות שלרוב בכל מקרה הזולה במיותר בישראל כתבה שבקרוב היא תוריד את המחיר עוד יותר ותתחיל למכור קודים להורדה משרותים כמו STEAM ו ORIGIN (התוכנה החדשה של EA). מהניסיון שלי ומשתמשים נוספים מהפורום מדובר בחנות מאוד אמינה שזכתה לשם מאוד טוב בזכות הפעילות שלה בשנים האחרונות. זה הצעד התרחבות השני שלהם אחרי הפתיחה של סניף איסוף נוסף בתל אביב (עד לאחרונה היה רק במודיעין). מדובר גם במהלך דיי רציני, בדרך כלל חנויות ה CD KEY מגיעות מגופים לא ידועים ובעלי אמינות נמוכה, פה זה חברה שידועה בשוק המקומי ועם עבר דיי טוב, יהיה נחמד ליראות איך המהלך הזה ישפיע ואיך הם יתנהלו בשוק הזה. ההודעה מהפייסבוק:
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ברשותי 3 מסכים המחוברים דרך כרטיס 6970 בתצורת Eyefinity. הכל עובד לי מעולה כולל הכותרים הקודמים של COD, אבל הפעם המשחק נראה זוועה ומציג רק על 2 מסכים מתוך השלישי... כשמורידים לרזולוציה של מסך יחיד הכל פועל מעולה. מישהו נתקל בזה? או בעל תצורה דומה ולא נתקל בבעיה? ניסיתי כבר לעדכן דרייברים וזה לא עזר. תודה
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
an issue with your computer is blocking the vac system. you cannot play on secure servers אני מקבל את הבעיה הזאת כל פעם שאני משחק במשחק נכנסתי לפורום של steam לarticle שsteam כתבו עשיתי הכל וכלום לא עובד קניתי את המשחק עוד פעם וזה עדיין קורה אם לעוד מישהו יש את הבעיה הזאת בבקשה תעזרו לי אני מאוד אוהב csgo אני gn3 רק בגלל זה כי אני לא מצליח לסיים משחק בבקשה תעזרו לי ובבקשה תשלחו לי הודעה לsteam שלי: xact_shot או xitay01x
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לאחרונה אני משתמש הרבה בe3fx בthe witcher 3 ועד כה השתמשתי בגרסא 8.5 של המוד ובגרסא 0.18.4 של ReShade אך לאחרונה יצאה גרסא 9.5 של המוד וחשבתי לעדכן את ReShade לגרסא העדכנית ביותר 0.19.1 וכך עשיתי אך כאשר התקנתי את המוד והפעלתי את המשחק הופיע לי השגיעה X3004 ניסיתי להפעיל את המוד עם 18.4 והייה כתוב שזה עבד אך בפועל זה לא אז קראתי בפורום הודעה מאת היוצר כך נראה שאומרת שהמוד לא עובד עם אף גרסא מעבר ל18.7 של ReShade אז אשמח לדעת מה עליי לעשות והאם למישהו יש לינק להורדה של 18.7 משום שחרשתי את האינטרנט ולא מצאתי
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה הסיווג המתאים להם אז אני יציין משחקים ששיחקתי ואהבתי. משחקי ששיחקתי ואהבתי - * Dekaron * Dragon Nest * Silkroad * Cabal Online * DC Universe * Vindictus ** לא אהבתי את - TERA ONLINE ~ AION ~ WOW ~ FLYFF ~ Rift ~ Neverwinter ~ Planetside 2 ובטוח שיש עוד ששיחקתי ולא זוכר שאהבתי וגם לא אהבתי, בבקשה להמליץ. וגם אני זוכר שיש משחקי H&S יפים, ואם אני לא טועה הם אפילו יותר כייפים מ MMORPG * הכי כייפים המשחקים שיש להם הרבה סקילים ואפקטים! כמו DEKARON.
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
איפה ניתן להשיג משחקי PC יד שניה? ניסיתי בtradezone אבל עדיין לא עובד שם. אשמח להצעות בפרטי.
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
http://world.ign.com/ מהאתר של IGN^ יש להם עמוד בפייסבוק,ומפורסם שם תאריך בענק-10.11.2014,יום שני הזה. https://www.facebook.com/pages/IGN-Israel/361372130690570?ref=br_tf לפי האתר של IGN העולמית האתר יופעל ע"י BrandStorm Media,באתר הרשמי שלהם אין כלום חוץ מכתובית שאומרת שהאתר ייפתח בקרוב, למישהו יש מושג אם החברה הזאת חדשה או שזה רק שם אחר לחברה קיימת?
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
אהלןן.. ממצב? טוב אז אני רוצה לדעת איזה קונפיג הכי טוב לשחק בו בCSS אז תמליצו.. ;D
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
א. אין שום שרת עם פינג נמוך מ 300! הלאגים מזוויעים! אולי שמישהו יפתח שרת ישראלי ונארגן משחק (עדיף בנטוויזיון)? ב. כל כתב נראה מרוח. אני מתכוון למקום בו מסבירים על ה OBJECTIVE של המשימה או למשל בצ'ט בתוך המשחק (כל הכתב הירוק הקטן מרוח לחלוטין ולא מבינים כלום). מישהו נתקל בזה?
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
http://eu.blizzard.com/wwi08/news.xml#11.02.08
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
משחקי האסטרטגיה הנודעים של חברת Sega וקטלוג הכותרים הטרי של Square Enix מוצעים למכירה בהנחות יפות, עבור מהירי ההחלטה שביניכם לכתבה
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מבצע ניסוי על מנת למצוא את הקונפיגורצייה הטובה ביותר על מנת לקצר את זמני הטעינה המאוסים שפוגעים בחווית המישחק. ניבדקים דיסקים של חברות שונות במערכי raid מגוונים. אודה לכם אם תוכלו לציין כאן את שמות המישחקים הכבדים ביותר שייצאו בשנתיים האחרונות שזמני הטעינה שלהם ,הם ארוכים במיוחד. (אני רק מבקש כמובן , לא לציין כאן משחקים שידוע שיש בהם באגים שגורמים לזמני טעינה חריגים.)
-
- 27 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
סרטון של משחקי ווידיאו ומחשב מי ההתחלה ועד היום באיזה 2+ דקות מתומצתות
-
- 27 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
תגידו חברה אתם יודעים אם נגיד איך יראה ה XBOX או ה PS יותר טוב? על מסך 21 " של MATZ או על מסך דק 19" למחשב
-
- 30 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הי, עדכנתי את המשחק היום לupdate הגדול והמשחק נהיה ממש מוזר! ההגדרות זהות אבל פתאום נהיו לי מלא תקיעות של הגרפיקה של המשחק (שאני מזיז עכבר ורץ בעיקר ובכלל רכבים שאני רואה או אנשים נראים בתקיעות). אני על DX11 ביטלתי את הMANTLE כי זה היה עליו אחרי העדכון עוד מישהו נתקל בזה? מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
טוב למי שלא יודע המגאסון זה חיכוי של הNES בתירגום -המכשיר הבידורי של נינטנדו ופה יש הרבה מידע על זה - http://www.gamespot.com/features/6144735/index.html אני מקווה ליקרוא את זה ביום שישי שיהיה לי זמן אבל אתם מוזמנים ליקרוא היום
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני ורוקפורד מחפשים שחקנים לNeed For Speed - Porsche Unleashed-מישהו מעוניין? צרכים לפחות 5. נ.ב החיבור לא משנה, לי יש למשל k28 ואין לאגים. וצרכים שהמשחק יהיה מותקן במחשב.
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-