משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
שלום כולם, לאחרונה אחרי הסרה והתקנה מחדש של משחק רשת ET התחילה לי בעיה כזאת, כל 5-10 דקות המשחק מתנתק מהסרבר וכותב לי את זה (תמונה) אני לא יודע מה הבעיה ... אולי אתם תוכלו לעזור לי ... תודה רבה , דור [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הכל עובד טוב ורגיל אבל כשאני מנסה להכנס לאפשרות של advanced כדי לבחור רזולוציה ואיכות משחק הוא פשוט אומר לי שהתוכנה ביצעה פעולה לא חוקית ויוצא לי מהמשחק... למישהו יש בעיה כזאת גם? או פתרון? אני כרגע משתמש ב GF2 לאחר שהקודם נשרף...שווה בכלל לקנות כרטיס מסך חדש או שתהיה לי את אותה בעיה?
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
-
כן, גם אני החלטתי להתחיל לשחק ב-hl2. יש באג מעצבן שאני לא מצליח לפתור. הגעתי לBlack Mesha east(או משהו כזה) וכיש מישהי שאמורה לקחת אותי לדוקטור כלשהו(אחרי בדיקה בטחונית כזאת עם לייזר). היא פותחת דלת עם קוד ומדברת על טכנולוגיית טלפורט ואז מגיעה מעלית. אני נכנס. כלום לא קורה. אני מחכה. כלום לא קורה. אני יוצא מהמשחק, נכנס חזרה, נכנס למעלית, כלום לא קורה :'(. אני אפילו לא יכול לירות בה. אין שום מקום אחר שאני יכול ללכת אליו... מישהו יודע מה לעשות???(זה קרה גם בהתחלה של המשחק, כשמגיעים למעבדה של איזה פרופסור, אבל זה נפתר כשיצאתי ונכנסתי למחשק חזרה) (רק להבהיר את העניין, המחשק הוא חוקי, דיסק שחבר שלי נתן לי. אם יש פאץ' שהוא לא דרך סטים- תביאו לי בבקשה.) סליחה על החפירה ותודה
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום מה קורה אחים שלי בקיצור יש לי דיאבלו 2 עם סידיקיי מקורי והכל התקנתי תפאצ' 1.11B ועכשיו אני צריך קראק כי זה לא מזהה תדיסק אני צריך Diablo Battle Chest For PC תודה לעוזרים
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
תסתכלו במפרט שלי, במקום ה-R9000 PRO שימו GF2 MX 40, יפה מאוד ! קיבלתם את המפרט שלי לפני כמה חודשים ספורים, ככה שבמשך שנה וחצי לא שיחקתי במחשב ! (גם עם המפרט הנוכחי לא ממש ניתן לשחק בצורה נורמלית), עכשיו בעוד זמן קצר מאוד אני קונה מחשב חדש ! ואחרי שנה וחצי שלא שיחקתי אני בטוח שיש לי די הרבה להשלים ! אז יאללה תמליצו על המשחקים המומלצים ביותר לטעמכם בכל ז'אנר שהוא שיצא בזמן האחרון. ד"א הנה רשימת המשחקים שכן יצא לי לשחק בהם זמן קצר בזמן האחרון: Unreal 2003 NFS 6 NBA live 2003 gta3 - לפני הרבה זמן Hitman 2 וזהו ! אל תחמיצו דברים טובים ! ותודה רבה לכולכם :remybussi:
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
קבלו את פני קול אוף דיוטי החדש, שמתרחש בשנת 2060 ויציע משחק Co-Op עלילתי, בתוספת מכניקות תנועה ויכולות התאמת דמות ונשק מתקדמות לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a6%d7%a4%d7%95-%d7%a1%d7%a8%d7%98%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%9b%d7%a8%d7%96%d7%94-%d7%95%d7%93%d7%a8%d7%99%d7%a9%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%a2%d7%a8%d7%9b%d7%aa-%d7%9c-call-of-duty-black-ops-3/
-
- 15 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש המלצות למשחקי אסטרטגיה כמו command and conquer 3, suprame commander [למרות שSC היה מאכזב] אבל אם אפשר לא משחקים בסגנון מלחמת העולם השניה. תודה [=
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
דמו חדש למשחק השנה Company of Heroes - הדמו הזה הוא אינו הדמו ששוחרר לפני כשבוע (ה DEMO BETA..) הדמו מכיל: A tutorial and two single-player missions - the Allies and Axis are both fully playable in Skirmish mode with full tech trees and all Commander Trees - נוספה אפשרות של SKIMISH לשחק בשני הצדדים שוקל: 1.8 GB להורדה: http://www.gamershell.com/download_15378.shtml תמונות מהמשחק: http://www.gamershell.com/pc/company_of_heroes/screenshots.html אצלי זה בהורדה אני כבר מת שזה יסיים אני מת על המשחק הזה ! תהנו אחים שלי !!!!
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
השגתי את המשחק הזה אתמול... נורא חיכיתי לו כבר יותר מ-7 שנים... חשבתי וואי משחק כמו הקודמים, אני מת לשחק בו. אני נכנס יש גראפיקה מושפלת כזאת, זה כאילו שמכינים אייקון ועושים לו תקריב ככה זאת הגראפיקה. נראה לי ש ADVENTURE SOFT יכלה לשפר את המנוע הגראפי הכל הזמן הזה.. מחקתי את המשחק. התבאסתי. אני מציע לכם לא מנסות לטרוח להשיג אותו כי הוא לא שווה את זה
-
שלום! אני זה נורמנדי כפי שכולם מכירים מהמולטי של Galacticos. יש טורניר לשחקני רשת במשחק enemy territory כמובן שיש גם פרסים. המשחק הוא בחינם יש גם פורום רשמי וכו'... #rtcw.isr זה הערוץ במירק. תורידו תמשחק תשחקו תשאלו פה שאלות אני יענה ... יש טורניר למתחילים גם אתם יכולים להשטתף כל אחד יכול לקחת את הפרס הראשון. זה הלינק לקהילה שם גם תורידו תמשחק http://forum.vgames.co.il/forumdisplay.php?f=15 זה לליגה החדשה http://forum.vgames.co.il/content.php?do=view&f=15&id=12 תהנו צריכים עזרה תשאלו פה ואני יענה בהקדם עוד כמה משחקים ושוב הכי מומלץ ET http://free.vgames.co.il/
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.gamershell.com/news_57928.html המשחק ישוחרר לאירופה ב21 לנובמבר והוא יחזור לכלול מרדפי משטרה ;D [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
סיימתי שלשום את DIABLO 2,ומאז אני לא יכול להפסיק לחשוב על מספר בעיות שגיליתי בעלילה. חיפשתי בגוגל מידע בנושא,אבל לא מצאתי כלום,אשמח אם תאירו את עיני. אני מדבר על חוסר תאימות בציר הזמן של האירועים וחוסר הגיון. כל הסיפור מפרק 1 עד האחרון,מסופר לBAAL בידי ומנקודת מבטו של האיש הזקן על עברו. לפי הסרטונים,ניתן להבין שחלפו כ20-30 שנה מאז המאורעות שעליהם מדובר. בפרק האחרון,מריוס אומר שהוא שמע שדיאבלו הומת ולאחר מכן הוא נותן את האבן לשד...אבל הרי במשחק עצמו,מיד אחרי שהרגתי את דיאבלו,טיריאל אומר לי שיש בעיה ועלי לפרטל את עצמי להורוגת'. ??? מישהו בבליזרד פישל כאן? עוד דבר שלא מובן לי זה כיצד בפרק ה4(לפני אחרון) מריוס מצליח להיכנס לתוך המקדש,הרי את אבירי וכוהני הזאקרום,מפיסטו כבר מזמ…
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי CS 1.6 הפרוץ כל פעם שאני רוצה לשחק זה רושם לי יש גישה רק ל C CLASS או משהו אני לא יודע מה לעשות ??
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לפני כשבועיים קניתי את המשחק עם הפוטציאל האדיר הזה והוא ממש לא אכזב, נכון שכולם חשבו שזה GTA3 רק עם אופנועים ומטוסים אבל הוא גם הרבה אבל הרבה יותר. קודם נתחיל עם הגרפיקה שהיא יותר טובה מהמשחק הקודם ורוב הבאגים תוקנו, תחנות הראדיו מצחיקות ומוזיקה טובה, המשימות יותר חכמות, מגוונות ויותר מעניינות, לדמות הראשית יש אישיות (מה שלא היה במשחקים הקודמים) שמאוד תזדהו איתה, הזכרתי כבר אופנועים, מסוקים ומטוסים, המכוניות רבות יפות מגוונות ומעניינות יותר, ופיצ'ר מאוד נחמד זה שאתם יוכולים לקנות מקומות מסויימים בכסף שהרבחתם כמו חברת מוניות, סטודיו לסרטים כחולים, באר ועוד הרבה יותר פשוט משחק ענק לא כדאי לפספס!!
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
וואיי זה כבר נהיה מגעיל המשחקים דום 3 והאלף לייף 2 לא רוצים לצאת. והדרישות מערכת הם מפלצתיות! מחשב שקניתי לפני שנה לא יפעיל את שני המשחקים האלה! אני עכשיו צריך לקנות מחשב חדש בשובי של איזה 8 אלף שקל בשביל להפעיל את המשחקים האלה נורמלי! nvidia ן ati כל יום מוציאים כרטיס מסך חדש! תראו מזה איך הכל מתישן בשניות! לפני שנה בדיוק ההיתי אומר למישהו את המילה ג'י פורס 4 הוא היה בהלם! איזה מאיץ תותח וכל החרטות האלה..היום כבר אי אפשר להפעיל איתו כלום! לדעתי בקרוב כל החברות יאכלו אותה! אני אישית חיכיתי למשחקים האלה הרבה זמן עכשיו אני מבין שאני לא יוכל להנות מזה. :-\ רוצה תגובה שלכם בבקשה על הבעיה הזאת.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כל הכבוד לכם שאתם מנסים להחיות משחק שמת בשנייה שהוא יצא . בקושי קניות במחשב. בקושי תמיכה במחשב. אני התאכזבתי מהמשחק הזה גרוע רצח. BO2 יותר טוב ממנו ושלא נדבר על הקודמים בסדרה. אופטימיזציה גרועה. ובכללי מת גם בעולם מהיום שהוא יצא. CS GO FTW.
-
- 15 תגובות
- 3k צפיות
-
-
רק אם מותר לשאול את זה בפורום...באיזה משחקי fps אפשר לשחק במולטיפלייר בצורה חופשית (בלי סריאל)? מדבר על משחקים בסגנון sof2,cod,moh,css וכו' איזה לא דורשים מספר סידורי בשביל לשחר במולטי? אם אסור למחוק בבקשה...
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אם מישהו יכול לעזור לי בפרטי [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע שזה משחק ישן אבל אחרי 4 או 5 ניסיונות כושלים שלי ושל עוד כמה משתמשים מהפורום לשחק בעדכון החדש (MvM) הבנו שבלי 6 שחקנים בקבוצה זה בלטי אפשרי לשחק בדבר הזה... כל מי שרוצה לחזור ל TF2 זו הזדמנות טובה, כל מי שלא יצא לו לשחק לפני זה מוזמן לחפש מידי פה בפורום על המשחק (ברוך השם לא חסר). המשחק גם בחינם למי שלא יודע אז אין בעיה להוריד מ STEAM ולנסות. כרגע אנחנו מתמקדים ב CO OP החדש, פחות מעניין ה MP, למרות שגם שם יש הרבה תוכן חדש שהוסיפו השנה. אם אתם רוצים שנזהה אותכם לקלות ונזמין אותכם כשאנחנו נכנסים למשחק תגדירו את ה STATUS שלכם ל LOOKING TO PLAY. נ.ב. הכינוי שלי ב STEAM + כפתור להוספה לרשימת חברים מופיעים בחתימה.
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הי אני שבוע הבא מקבל PSP.. ורציתי לדעת כמה דברים: איזה סוג כרטיס זכרון יש לו? אפשר לשים עליו MP3 בלי בעיות ? משחקים .. איך כל הקטע הולך מה זה דיסקים מיוחדים ? אי אפשר איך שהוא להקליט על הכרטיס זכרון שלו ? ה FIRMWARE שלו .. צריך לעדכן ? בתודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ראו הוזהרתם...הצפייה באחריותכם בלבד http://www.videogamebible.com/Videos/insane.mpeg מומלץ לשמור קודם להארד .
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחר אני מקבל את המשחק ואני מאוד מתלבט באיזו דמות וכישורים לבחור בגלל שיש מבחר ענק אז בקיצור מה עדיף ויותר מהנה בינתים אמרו לי שכדאי לבחור בCLERIC או איך שקוראים לו בגלל שהוא שילוב טוב של לוחם אם יכולות של קסם וגישה לכמה כלי נשק טובים ואני אעשה אותו אדם או חצי אלף אז ענו בהמוניכם.
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-