עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. אתם מכירים תעניין הזה שאתם משחקים גנרלס זירו ופתאום כול המישחק מקרטע בצורה מעצבנת ביותר ולא יצא לזה תיקון מישהו פתר את זה תודה לכול העונים

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by lazy-bones,

אני לא יודע מה אחרים חושבים אבל זה לדעתי אחרי RA1, המשחק הכי טוב שיש בעולם האסטרטגיה!! ואני עד היום ממשיך וממשיך וממשיך לשחק. אני מחפש פרטנרים למשחק רשת טוב. אם יש מישהו מעוניין בבקשה לפנות אלי באייסיקיו 298045853

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  3. יש לי את ג'נרלס ZH, עכשיו ביותר משתי קבוצות בהארד הוא רץ נורא לאט (איזה 100 טנקים באזור הבסיס שלי משומדים אחד אחד, וזה פשוט לא זז). מפרט בצד. מישהו אולי יכול להגיד לי למה זה ואיך מתקנים את זה? תודה DXM.

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. פתחתי את הת'רד בשביל לשאול אם מישהו נתקל בתופעה כזו גם. המשחק עובד אצלי באיטיות שלפי דעתי מוגזמת מדי... מפרט מחשב: amd athlon 1700+ gainward geforce 3 ti 200... אם תרצו אני יכול לכתוב עוד חלקים במפרט.. בכל מקרה מה לדעתכם הבעייה?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by mj23,

היי כבר ניסיתי 3 פעמים אבל אני ינסה שוב ..... קניתי גינרלס וגינרלס זירו מקורי התקנתי אותו ושאני מנסה להיכנס אז מופיה התמונה של הטעינה בהתחלה תמונה של המשחק זה מחכה חצי דקה ואז נעלם ולא עושה כלום...... יש לציין תמפרט שלי אולי הבעיה שם intel 6750 2.66+OC 3.5 ati 4870 512 4 giga ram osz win vista אני מאוד מאוד מבקשעזרה למה שילמתי על המשחק 100 שקל וזה ממש מעצבן שאתה צריך לזרוק אותו בגלל בעיה מסויימת במחשב עשיתי את כל העידכונים ניסיתי לשנות רזולציה וכלום לא עוזר.........אני מזה נואש בא לי לשבור תדיסקים זה פ]שוט עושה כאילו טוען ואז יוצא בלי שום אירור (טעות) וזה עוד יותר מעצבן למה עם הייתה טעות לפחות הייתי יודע מה הבעיה... תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by DXT,

בלעעעע לא מצליח לעבור את החרטא הזה. אני מצליח בדרך כלל לבנות בסיס ואפילו להשתלט על כמה supply center-ים אבל זה לא עוזר כי אז מפוצצים לי את הצורה עם Scud Storm, ולא משנה כמה כוחות אני אבנה, להם יש יותר והם באים ובאים... עוד דבר, נאמר לי שיש איזה מפקד של ה GLA שנמצא בשטח, איפה הוא מסתתר? קניתי את ה apc הזה שסורק יחידות מוסתרות אבל לא מצאתי אותו. איזה משימה מעצבנת

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by e-r-a-n,

אני במשימה שישית.. עם סין.... עכשיו יש את הגשר שאני צריך למוטט.. או להפיל אותו.. ובעקרון בהתחלה לפי מה שהבנתי הבלאק לוטוס עושה את זה.. עכשיו אחרי ששרפתי שמה כל דבר זז, וכל טנק עלה באש.. הבלאק לוטוס שם, כמו חצי צבא, ואני פשוט לא מבין מה לעשות כבר... למוטט את הגשר עם הטנקים לא נראה לי אפשר.. אם מישהו הגיע, בבקשה תעזרו. :\ נ.ב, בלי קשר לשאלה המקורית........., מישהו ביקש ברביקיו נוסח ערבי? (זה האצטדיון שממנו יוצאים כל המקומיים וזורקים עלי בקבוקי תבערה)

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by lazy-bones,

מישהו עדיין משחק במשחק הגאוני הזה?! נמאס להשפיל את המחשב, זה כבר נהיה משעמם... אם יש מישהו שעדיין משחק בזה, אשמח להחליף פרטים ואולי מדי פעם לשחק ברשת.. אגב אני משתמש בתוכנה שנקראית AMACHI לדימוי LAN. מי ייתן ונרים משחק של שמונה צבאות!!!! בברכה..

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  9. Started by KolA12,

משחק דפדפןמשחק דפדפן ישראלימשחקי דפדפןהסבר קצר:משחק דפדפן אסטרטגיה ישראלי, המטרה במשחק היא להקים צבא חזק שילחם בשאר בצבאות במשחק,המשחק יש המון אפשרויות כמו: בריתות, התקפות, ריגולים, תקופות וכו',ממליץ מאוד על המשחק הזה, בהצלחה לכולם.הרשמה למשחקבהצלחה לכולם המשחק והמשך יום טוב.

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by Grave Digger,

אתם חושבים שיעלה DOOM 3 בLOW DETAIL על הכרטיס מסך הזה???

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by HuGeMouTh,

זה סף סוף קורה http://www.gametrailers.com/side-mission/59424/games-for-windows-live-is-closing-shop-next-week השירות הנוראי ביותר ש MS עשו אי פעם נסגר סופית! לא יצאו עוד משחקים שיהרסו כתוצאה מהשימוש באסון הזה. היה ברור שזה מה שהולך לקנות (כל המשחקים האחרונים ש MS הביאו למחשב הופצו דרך STEAM) אבל נחמד לדעת שגם אם מפיצה כלשהי תרצה להשתמש ב GFWL זה לא יהיה אפשרי

• 10 תגובות
    • 3k צפיות
  12. Started by bluemail,

למי עבד המשחק על 5200 של נוידיה

• 9 תגובות
    • 879 צפיות
  13. Started by soldier,

שלום יש לי שאלה לגבי משחק GHOST RECON החדש לPC multiplayer שלו פופולארי ? כמה סרברים במולטי יש למשחק הזה? כדי לקנות את המשחק רק בשביל המולטי?

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  14. Started by DOGMA,

שוחרר אתמול הטריילר לPC הטריילר מציג את המשחק על הגדרות medium. איכות הטקסטורה הגבוה דורשת כרטיס מסך עם 512MB בשביל AA+AF צריך SLi/CF. איכות הפיסיקה הגבוהה ביותר דורשת PPU של Ageia. בקיצור Doh! הטריילר למי שרוצה: ftp://ftp.ubi.com/emea/ghostrecon3/videos/GRAW_PC_trailer.zip

• 27 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by artyom,

היום התקנתי... משחק ע-נ-ק! מומלץ לכל אחד... אני בינתיים משחק בSINGLE ואחרכך ישחק בMULTI... המשחק דיי מציותי... אבל יש גם כמה חסרונות... אם לא יודעים איפה האויב... אתם מתים ממש מהר... אפילו בEASY! הקבוצה שלכם עושה את כל העבודה ואפשר להלחם רק אם הולכים לבד, אני הולך עם איזה 3 מעפנים ולא מספיק לראות מישהו והוא כבר מת! חח... עוד חסרון... שזה ממש דופק את המשחק... אי אפשר לקפוץ, לא לתפס על גדרות... לא סולמות (אולי יש, אני לא מצאתי) וזה הורס! עוד דבר זה הזום של הנשק... כשמשתמשים בזום הכוונת זזה כמו איזה מטוס סילון, וכשיורים לא פוגעים בכלום זה יורה איזה מטר מעל איפה שאתה מכוון, ואי אפשר לעצור את הנשימה או לעצור את זה, לדוגמא כמו בCOD2... עוד משהו דפוק לגמריי... אין משקפת!…

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  16. Started by Ac-Boy,

ממליץ ממליץ ממליץ! משחק מצויןןןן אני נסיתי הרבה מאוד משחקים וזה היחיד שאהבתיייייי אני כ"כ מרוצה ממנוו.. מומלץ לכולם לנסות!

• 6 תגובות
    • 638 צפיות
  17. מישהו נתקל בבעיה הזו? בשביל לחסוך שאלות: המשחק מקורי והפאץ' מעודכן (1.35) תודה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  18. Started by דניאל נ,

מישהו יכול אולי לשלוח לי למייל לינק של הורדה למשחק הזה ? daniel_n2@walla.com[br]פורסם בתאריך: 13.07.2007 בשעה 15:56:47 מישהו ?

• 5 תגובות
    • 877 צפיות
    • 218 תגובות
    • 41.6k צפיות
  19. Started by TAsraf,

http://www.fileplanet.com/177038/170000/fileinfo/Ghost-Recon-Advanced-Warfighter-2-Demo =]

• 50 תגובות
    • 3.5k צפיות
  20. single player: http://www.gamershell.com/news/39769.html תבחרו בשרת הישראלי למי שיש בעיות בשרתים לחו"ל...

• 10 תגובות
    • 786 צפיות
  21. Started by LIOR42,

היתקנתי את Ghost Recon Advanced Warfighter 2 והוא איטי מאוד ממה זה יכול להיגרם?

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  22. Started by SheZiF,

שלום, ובכן השאלה מופנת לבעלי Ghost Recon Advanced Warfighter האם שרתים עפ פינגים סבירים למשחק? כי אני שוקל לקנות את המשחק בתודה

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  23. Started by TAsraf,

שלום לכם הפעלתי את ההתקנה וזה רושם לי את ההודעה הבאה: עשיתי את כל מה שרשום שם לסגור את כל התוכניות רוקנתי את הTemp Files ובדקתי את האינטרנט כלום לא עובד מה אפשר עוד לעשות?

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  24. FUTURE SOLDIER עדין מפיתוח אבל זה לא מפריע ל UBISOFT להכריז על כניסתה לשוק ה F2P עם משחק נוסף בסדרה. המשחק החינמי לא יציג גרפיקה מרשימה כמו המשחק המשחק החדש אבל כן יכלול חלק מהחידושים שהסדרה תציג ב FUTURE SOLDIER (כמו האפשרות להיות בלטי ניראה). נחמד ליראות עוד חברות גדולות נכנסות לשוק ה F2P ומחזירות כוח עבודה חזרה למחשב האישי בצורה זו או אחרת. נחיה וניראה מה יהיה במשחק. המהלך הזה מגיע אחרי שמספר חברות גדולות בשוק ה MMO עברו למודל חינמי והגדילו רווחים, כמו כן EA נכנסה לשוק זה מספר שנים וכיון הללין החינמי שלה כולל 2 משחקים בסדרת BF, משחקי ספורט וגם משחקי MMO. ניתן ליראות את הטריילרים ולהרשם ל BETA באתר המשחק: http://ghostrecononline.uk.ubi.com/

• 16 תגובות
    • 3.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים