עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by RazAz13,

אתם הולכים לקנות את BF4? או שכבר קניתם? אני הולך לחכות עד לבטא או לאלפה - איך שהם לא יקראו לזה.. אבל אני ירצה לקנות Preorder בשביל לקבל את החבילת הרחבה.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. לא משהו שצריך להתכונן ולהשקיע בשביל כל משחק, אלא משהו שפותחים משחקים 5 דקות וזהו... אני יודע שפותחים כזה כל שנה בערך, אבל אני רוצה לדעת אם יצאו משחקים נורמאליים או שהיה משהו שפיספסתי יש הצעות?

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. עכשיו סיימתי אותו, ופשוט אני חייב לציין, שזה אחד המשחקים הגאונים שיצא לי לשחק לאחרונה.. פשוט גאוני ! מה אתם גם אומרים?

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. מראה סמני פצעים ואז חוזרת לקרב כאילו כלום? שחקתי שעה וחצי בערך וספרתי כבר 3

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by Ido.G,

שלום, לאחרונה החלטתי שאני מעוניין לשחק ב HL2. הקטע הוא שלא כ"כ בא לי לשחק ב HL1 מאחר והוא מיושן מאוד. עד כמה, מבחינת עלילה, כדאי לשחק בו קודם? ואם כבר - מה אתם אומרים על HL: SOURCE? תודה

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. שם קבוצה : NOM.ESET חברי הקבוצה Lafa bibi wuff weezy norman אני לא בטוח מה אתה רוצה כsteamid (זה ששמים בESL ? , מספר הפרופיל ? , האיידי כדי להוסיף חברים ? ) אז אני שם את מספר הפרופיל LAFA http://steamcommunity.com/id/Lafush/ bibi http://steamcommunity.com/profiles/76561198019792584 wuff http://steamcommunity.com/profiles/76561197974903046/ norman http://steamcommunity.com/profiles/76561197965539102/ wez http://steamcommunity.com/id/weezy_e/ השחקנים יאשרו ואם לא התכוונת לID הזה זה יתוקן - רק לשריין לנו מקום. סקרין שוטים של כל השחקנים עם הניק של הקבוצה http://imageshack.us/g/408/bibil.jpg/ איש קשר - רפי 0524007256 Refael.Branch@ecitele.com איש קשר שני - שמואל 0547360…

• 15 תגובות
    • 3.1k צפיות
  7. Started by IPIP,

שמתי את כל ההגדרות על הכי גבוהה שאני שם את ההגדרה Reflection Resolution על הכי גבוהה זה נראה ככה: http://www.fastup.co.il/images/69746975.jpg ושאני עושה OFF הגרפיקה על הפנים. בקיצור אני רוצה שהמשחק יהיה על הההגדרות הכי גבוהות מה אני צריך לעשות? המחשב שלי: Windows Xp Professional Sp3 Intel Core i3-2100 @ 3.10GHz 3.0 Ram Amd Radeon hd 6800

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. מאז העידכון של 4 ג'יגה יש לי בעיה לפעמים בין משחק למשחק, פעם יותר פעם פחות. במעבר מפות הוא נתקע על LOADIN כל המסך שחור ואני שומע גם שכל המחשב מפסיק את המאמץ כאילו יצאתי מהמשחק. אבל בפועל הוא לא אומר שנתקעתי או משהו כזה לפי TM. ברגע שאני לוחץ לסגור את החלון של המשחק אז פתאום מופיע עוד למעלה את ה- SAVING ויוצא. למישהו עוד קורה דבר כזה ויודע לפתור? GTX470 עם דרייברים בטא החדשים.

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. Started by אוריפ,

שלום! הגיע הזמן לקנות משחק חדש (כן, כן, לקנות, עדיין קיימים אנשים שעושים את זה ), ואני מחפש משחק טוב שיענה על הדרישות הבאות: משחק פעולה מגוף ראשון, כמו: Raven Shield. מאוד נהנתי מ-Raven Shield, ואני מחפש משחקים על עיקרון של אתה זה שיורה (מסתכל דרך העיניים של היורה) עדיף משחק של אנשים ולא אנשים נגד חייזרים או משהו בסגנון... אין לי שום הגבלה כספית או הגבלה בעוצמת המחשב שלי (הוא ירץ הכל ). מחכה לתגובות...

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

צריך TRAINER בישביל NFSU שיעבוד במולטיפלייר!

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

מה אתם אומרים מערכת שווה או לא? אם כן למה ואם לא למה... :-*

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by club_501,

תודה!

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by topgun,

בקונטרולס כתוב ללחוץ על F12 אבל מה אני עושה עם זה אח"כ כדי לקבל את התמונה? THKZ עריכה: לא חשוב מצאתי..... איך לא חשבתי לחפש בתיקיה של המשחק...... :-[ בכל מקרה, קבלו תמונה קטנה ל"פיצוי" של מישהו שמת, אבל זה לא מפריע לו לעמוד (בערך).... [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. רציתי לדעת עם אני יכול להשיג משחקים שבחנויות יש רק לסוני להשיג אותו למחשב נגיד -teken 3

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. וואיי זה כבר נהיה מגעיל המשחקים דום 3 והאלף לייף 2 לא רוצים לצאת. והדרישות מערכת הם מפלצתיות! מחשב שקניתי לפני שנה לא יפעיל את שני המשחקים האלה! אני עכשיו צריך לקנות מחשב חדש בשובי של איזה 8 אלף שקל בשביל להפעיל את המשחקים האלה נורמלי! nvidia ן ati כל יום מוציאים כרטיס מסך חדש! תראו מזה איך הכל מתישן בשניות! לפני שנה בדיוק ההיתי אומר למישהו את המילה ג'י פורס 4 הוא היה בהלם! איזה מאיץ תותח וכל החרטות האלה..היום כבר אי אפשר להפעיל איתו כלום! לדעתי בקרוב כל החברות יאכלו אותה! אני אישית חיכיתי למשחקים האלה הרבה זמן עכשיו אני מבין שאני לא יוכל להנות מזה. :-\ רוצה תגובה שלכם בבקשה על הבעיה הזאת.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

אני תקוע שם בהתחלה איפה שיש דלת שניסגרת ואחרי זה עוד דלת ואיזה אישה מחכה יל בצד השני אבל אי אפשר לפתוח את הדלת כי צריך מפתח! ואני גם לא יכול לחזור כי הדלת השניה לא ניפתחת ואני תקוע שם! :-\ איך עובדים? זה עוד בהתחלה בהתחלה אחרי שאני ניכנס דרך הפתח באמבטיה ומשם אני הולך קצת ניכנס לחדר ושם אני תקוע :-\

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Dilbert Marker,

ממ לחבר שלי יש בעיה בדום 3, והוא ממש משתגע: "בזמן המשחק יש הרבה נקודות לבנות כאלה שמפוזרות... לפעמים בקושי מבחינים בהן ולפעמים הן בלתי נסבלות.... רוב הזמן הן ממש מפריעות.... לפעמים הן גם משנות צבע אם נגיד יש שינוי צבע פתאומי ברקע.... יש לי רדאון 9800 פרו של ג'יגהבייט, וחוץ מהבעיה הזאת המשחק פועל מצויין... מה אני אמור לעשות?! ניסיתי לעדכן דרייברים ודירקט אקס... לא עבד... והבעיה הזאת קורה רק בדום 3." מישהו נתקל בבעיה הזאת? הצעות לפתרון הבעיה יתקבלו בברכה. אם הדיון צריך להיות בתמיכה טכנית או בתצוגה וגרפיקה, תסלחו לי ותעבירו.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אני נוסע עם המשפחה ונראה לי שיהיה לי די משעמם, בבקשה תתנו לי שמות של משחקים איכותיים שאפשר לשרוף איתם ת'זמן על המחשב הנייד, אפשר גם משחקי ראש בראש (1מול1) ברשת (יש עוד לפטופ), אבל תקחו בחשבון שהכרטיס מסך לא סוחב הרבה.. תודה רבה!! נ.ב. איזה כרטיס מסך צריך כדי להפעיל needforspeed 2 או 3? Vega.

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. איזה HL הכי זול אני יכול לקנות כדי לשחק ברשת (הרגיל כבר אי אפשר) כמה הוא עולה? (אני קונה מאופיס דיפו מירקונים אם יש מקום יותר זול בסביבה אני אשמח לשמוע עליו) ואם יש לי HL ישן מלפני כמה שנים אז אני אוכל לשחק ברשת? (בעזרת הסיריאל שלו?) האם יש הגבלה על הסיריאל? (ז"א אם אני היום קונה אז עוד שנה אני כבר לא אוכל לשחק? [הסיריאל לא יהיה תקף?]) ושאלה אחרונה אם אני קונה את המשחק אז אני אוכל להוריד את כל העידכונים (HL2, CS CZ, CS CS וכל אלו?)

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Shadowman,

ראיתי שזה יצא המשחק שווה משהוא? אחרי COD2 נראה לי זה סבבה לא?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. הי אני שבוע הבא מקבל PSP.. ורציתי לדעת כמה דברים: איזה סוג כרטיס זכרון יש לו? אפשר לשים עליו MP3 בלי בעיות ? משחקים .. איך כל הקטע הולך מה זה דיסקים מיוחדים ? אי אפשר איך שהוא להקליט על הכרטיס זכרון שלו ? ה FIRMWARE שלו .. צריך לעדכן ? בתודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by lmlm,

המשחק פשוט מושלם. גרפיקה מדהימה מכוניות מגניבות/מטוסים. משחקיות חדשה .פשוט מדהים אבל הוא יוצא ב2006 מתי? אנחנו כבר בחודש ה4 תודה לאלה שיודעים

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום קודם כל למה euro force קיבל ציון פחות מה special forces? מה גירסת ההרחבה הזאתי היא סתם ולמה כל הגרסאות קיבלו ציון רע?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by killer107,

יש לי כמה שאלות לגבי כמה משחקים: 1.מתי צריך לצאת ה-gta החדש למחשב?(שנה+חודש/רבעון) 2. האם EA Games הולכת להפיץ משחק נוסף בסדרת need for speed? יש לי עוד כמה שאלות אבל אני צריך שתהנו לי על שתי אלו כדי לדעת אם לשאול אותם

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by toska,

מחפש סימולטור טיסה על מטוסי קרב וגם מטוסים מסחריים כגון בויינג ואיירבאס. תודה

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.