משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לקנות את המשחק הנ"ל ושמעתי שיש בו כל מיני באגים. השאלה שלי היא האם דרך המשחק אפשר לעשות UPDATE וזה מתקן\מתקין את הפאצים לכל הבאגים שיש בו או שצריך לעשות את זה לבד.
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי לכולם כוון שמאוד התאכזבתי מפאסיפיק אסולט אחרי HL2!חיפשתי לי משהו בסגנון(פיפא 2005) סתם!!!!! החלטתי לראות את פאר קרי נכון שהוא לא חדש אבל שמעתי דברים טובים כוון שגם כרגע יש לי מערכת טובה להריץ אותו! מה אתם אומרים?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אין לי כבר מה לשחק במחשב שלי גמרתי את כל המשחקים שלי. אז אני רוצה שתביאו לי משחק טוב וכיף. תמליצו לי אפילו על משחק שמעל 4-6 שנים העיקר שיהיה טוב. תודה מראש ;D
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני משחק במשחק כבר כמה שעות וזה פשוט מחרפן אותי שאני מוריד מחסניות של רובי צייד עם קליבר גבוה או כדורי שוטגאן לתוך הפרצוף של אויבים ללא מגן מטווח אפס וזה מזיז להם כאילו פיצצתי להם חצ'קון על הפנים... זה כבר מעצבן בגלל החוסר ראליסטיות המוחלט. גם אם הנשקים שלי לא משודרגים כל כך זה עדיין לא הגיוני שכולם יהיו כל כך עלובים בזמן שמחוררים לי את הצורה מכל הכיוונים! מה גם שיש לי באג במערכת השמירה שכל פעם שאני מעלה זה כאילו מופיע לי שנייה אחרי הנקודה ששמרתי ואז איך שאני מתחיל לזוז אני חוטף איזה רימון או בקבוק מולוטוב לפרצוף או שהאוויב כבר מופיע לי מול הפרצוף. זה הגיוני כל הדברים האלה?
-
- 15 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הגיימרים. במקצועי בארבע השנים האחרונות אני מפתח אפליקציות מובייל, הדמיות תלת ומשחקי ווידאו. לאחרונה התפנה לי זמן לעבוד קצת על פרוייקטים משלי ואף קניתי מחשב חזק בשביל זה. בגלל עומס העבודה בשנתיים האחרונות נאלצתי לנטוש שניים שלושה משחקים שלי באמצע הפיתוח וכאמור עכשיו אני מתכוון להשקיע בפיתוח מחדש. ישנו משחק אחד בשלבים די מתקדמים שאני מעוניין לשמוע דעתם של גיימרים עליו כדי לבדוק כדאיות המשך הפיתוח. שמו: Iron Ball Cannon בכללי מדובר בתותח שיורה כדורי ברזל שעם הזמן אותם כדורים נפתחים ומקבלים יכולות נוספות כגון: כדור ברזל רגיל, נפיץ, מתפצל, מוקש ימי, נשלט במעופו וכו'. המשחק מבוסס פיזיקה מלא בתלת מימד. כמו כן עניין הגרפיקה עוד לא גמור והרבה דברים ישתנו בה…
-
- 15 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מקווה שזה המקום לשאול שאלה מסוג זה אבל בשלב הראשון יש אתצ הקטע הזה שאתה נתלה על אחד הקרונות אחרי שמפםוצצים פצצה ואיך אני מטפס משם כל קומבנצית כפתורים לא עזרה לי מקש הקפיצה עושה כאילו קופץ ואז שוב נופל ככה 3 פעמים עד שנופל מהרכבת איך עברתם את השלב?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היגעתי לאיזה אבן כזאת שאני מבקש מישאלה להיות עשיר ואז הכל נופל עליו והוא מת... מה זה הסוף המסריח הזה? משהו מוזר ביותר... יש שם משהו אחר שאני צריך לעשות מישהו יודע?
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צריך TRAINER בישביל NFSU שיעבוד במולטיפלייר!
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני משחק בשנתיים האחרונות בערך במשחק הנ"ל נגד אותם אנשים, בערך 5 במספר: אחד משקיען ונותן פייט טוב, לעיתים הוא מנצח ולעיתים אני. שני אותו דבר, רק חלש יותר. השאר ממש חלשים. אני מאוד סקרן לשחק נגד יריבים חדשים כדי ללמוד ולהתפתח עוד. אם יש מישהו שמעוניין לשחק, אנא צור עימי קשר או השאר הודעה כאן. תודה רבה, אורן.
-
- 15 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
סקר שמאוד מעניין אותי לדעת מה קורה כל פעם שיוצא משחק מהסוג הזה מתווכחים אז הנה זה הזמן לקבוע אם אתם רוצים תפרטו למה בחרתם במה שבחרתם ...
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכל שחקני Battlefield 3. אתמול ה-17/6/2012 ששיחקתי בBattlefield 3 בשרת ישראלי נתקלתי בשחקן הזה ThePathOfBlood והוא התחיל לקלל בצ'אט שחקנים ישראלים או יהודים. לי נמאס מהשחקן הזה אז התחלתי לקלל אותו בחזרה, ובגלל זה התחילה מלחמת קללות בנינו. כל מי שרוצה לשחק נגדו ולהרוג אותו שיחפש את השם שלו בBattlelog. תודה לכל שחקני Battlefield שירצו להרוג אותו.
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מודע לשאלה החריגה, אבל לאילו השואלים מדוע אני מעוניין לשחק משחק בחלון התשובה היא כדי שאוכל לעבודה באופן שותף עם התוכנה בבילון ובאופן סימלטני לתרגם את המילים במשחק שאיני יודע את פירושן. בכל אופן אני מדבר על משחקים שאין להם את האפשרות לשחק בחלון כבחירה דרך ה-options בתוך המשחק עצמו. לכן חשבתי אולי ישנה אופציה לעשות זאת דרך הווינדוס עצמו? דרך אגב אני עובד עם ויסטה... תודה מראש אני הייתי אופיר
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה דעתכם על המשך/גירסה משופרת של המשחק המהולל Johns? הנה מה שכתבתי ל sierra support אם תיהיה הענות גדולה נארגן עצומה חברתית עולמית!
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
ראיון עם היוצר של סדרת Diablo, דיוויד ברודיק, על המשחק האחרון בסדרה: http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:4lbEVDxBxR8J:diablo.incgamers.com/blog/comments/interview-diablo-creator-david-brevik-discusses-his-feelings-on-diablo-3+&cd=1&hl=en&ct=clnk&gl=us תגובה של ג'יי ווילסון (המפתח הראשי של Diablo 3) מדף הפייסבוק של חבר לעבודה שלו: http://i.imgur.com/mVhWE.png קישור לדף ה-Reddit עם הידיעה המלאה: http://www.reddit.com/r/gaming/comments/yikph/diablo_3_game_director_to_diablo_12_project_lead/ ה-Subreddit של Diablo 3 גם גועש וזועם, במיוחד אחרי שניסו למחוק ולהשתיק את ההודעה הראשונה בנושא... ההודעה של ג'יי לא יכלה לבוא בתזמון גרוע יותר. …
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
בטעות מחקתי את תקיית המשחק עצמה, וכעת כשאני רוצה להתקין מחדש הוא אומר לי כי המשחק מותקן כבר וכי אני צריך להסיר את הקודם, ואם אני רוצה להסיר אותו אין לי את מה ! עזרה בבקשה, זה דחוף !!
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חשבתי להוריד את המשחק (הוא חינמי למי שלא יודע) ולהתחיל לשחק, הרבה זמן לא שיחקתי משחק רשת נורמלי. האם המשחק הזה טוב? אם לא, האם ישנם משחקים מאותו הסגנון ברשת והם חינמיים?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחרי התקנה מוצלחת על שני מחשבים, אחד עם W2K SP2 והשני עם W98SE, מכניסים את הplay disk, לוחצים play, ואז יש את המסך השחור עם הסמל (המדליק) של המשחק ושעון חול...עוברים כמה שניות ואז החלון נעלם וזהו, המשחק לא עולה... למישהו יש רעיון? תודה, חציל
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני באמת מתרגש שהפרק הזה קיים! כשהתחלתי עם "אולדסקול" לא דמיינתי בכלל שאוכל להראות לכם את כל זה. חשבתי שלא אראה עותק אמיתי של המשחק הזה אף פעם!
-
- 15 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
איזה מרגיז יש לי בעיה שאני נכנס(זה רק מהיום) זה עושה לי את זה אולי זה קשור שהורדתי תוכנה של SPY SWEEPER? ועשיתי בדיקה וזה מחק לי את כל המרגלים למינהם? תתחשבו בי אני כבר שלב 12 בסוף על סף סיום המשחק שאני כבר משחק יותר מחצי שנה אז בבקשה תעזרו לי [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לכל מי שחושב לחכות עוד שנה לדום3 בשורות משמחות, הדמו מולטי פלייר של דום3 יוצא ב14 באוגוסט השנה!!!! אז יש למה לצפות (לפחות לפי שיש לו כרטיס HIGH END). יאיר.
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה אתם אומרים מערכת שווה או לא? אם כן למה ואם לא למה... :-*
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לטעמי אחד המשחקים היותר טובים שלהם, עכשיו בחינם ובאופן חוקי במיוחד, כולל חבילת ההרחבה.. פרטים כאן: http://www.commandandconquer.com/classic תהנו!
-
- 15 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
היי, ניטרלתי את כל הפצצות בתחנת כח, ועכשיו אני צריך לחזור לספינה שלי, אבל הבעיה שכאשר אני מגיע לדלת שנכנסתי ממנה, היא נעולה ותקועה. אני לא מצליח למצוא שום דרך אחרת להגיע לשם, סרקתי את כל החדר עם ה-Sense ועדיין לא מצאתי כלום... מישהו הצליח לעבור את זה?
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום ושבוע טוב . התקנתי את המשחק Crysis 3 ובעת ההפעלה אני מקבל שגיאה : You need a DX11 capabie GPU to play Crysis 3 הכרטיס מסך שלי זה HD4870, יש מצב שבגלל שהכרטיס אינו תומך ב DX11 אני לא מצליח להפעיל את המשחק ? . ניתן לעשות משהו ? ? ... תודה .
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני לא מוצא אותו בשום מקום אחרי ששיחקתי במשחק הזה דיי הרבה..אין אותו שם?? הוא לא מופיע לא באול סטררס ולא באגדות...
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-