משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,391 דיונים בפורום זה
-
אהלן, אשמח לדעת כמה שחקנים (בערך כמובן) - כמה מליונים, יש בBF4 וכמה יש עדין בBF3 ויהיה מעולה אם תוכלו להביא לי גם מקור לביסוס הדברים, תודה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
התקנתי פאטץ' (1.0.7.0) ל-GTA IV, ומאז אני לא מצליח להיכנס למשחק. הכנסתי לצורב את דיסק מס' 1, הוא טוען אותו ואז כלום. פשוט כלום. חשוב לי לציין שלא נעשה שימוש במשחק לפני התקנת הפאטץ'. אני התקנתי אותו ישר עם סיום התקנת המשחק על המחשב. מה אני צריך לעשות כדי לשחק בו כמו שצריך? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
החוקים של ה-ODC: על כל השחקנים לבדוק מראש שהאנטי צ'יט שלו פועל כראוי, במידה ולא על השחקן לעדכן את אחד המנהלים. השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות), ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק. על השחקן המארח לשים את החוקים הנכונים, שחקן אשר יארח ולא ישים חוקים נכונים הורס לקבוצתו בכך שקבוצתו יכולה לקבל ניצחון טכני. לכל קבוצ…
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש אפשרות במשחק להכניס כתובת של שיודר חי לרדיו שאתה רוצה ואפשר לשמוע רדיו במשחק. ניסיתי להכניס תחנות מהארץ (גלגל"צ, ECO99) אבל זה לא עובד. מישהו הצליח? תודה
-
- 0 תגובות
- 955 צפיות
-
-
מחקתי היום את המשחק אחרי שהוא עיצבן אותי והתקנתי מחדש לראות אם הבאגים זה בצד שלי או במשחק השבור הזה ועכשיו אני רואה שהוא מוריד לי את ההרחבה השלישית - - - תגובה אוחדה: - - - טוב עכשיו אני רואה שבאמת יצא ההרחבה החדשה חח אפשר לנעול/למחוק
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מנהלי HWZONE שלום! ברצוני להתלונן על מנהל הקהילה בשרת ה-TEAMSPEAK - פדידה. אפרט לכם את רצף האירועים : אני ושחקן נוסף, Almighty שיחקנו בגאטר של BO2. היה סיבוב לכל אחד מאיתנו (פעם אני פעם Almighty) שנשארנו לבד מול 5 אנשים בקבוצה היריבה. החלטנו להתחבא מהם וע"פ החוקים ככל הנראה זה נקרא טרולינג, מה שהוביל לזה ששנינו קיבלנו באן מגאטרים. ניסינו לדבר עם פדידה שימצא פתרון אך לטענתו הוא לא מטפל בזה ולכן פשוט נפנף אותנו. זה עוד לא החלק המקומם. פדידה ציין בפנינו מספר פעמים לא לקלל, ולא לפגוע בשחקנים אחרים, וכאשר פנינו אליו מספר פעמים שייתיחס אלינו, המנהל, "המודל לדוגמא", התחיל לקלל אותנו, ואני מצטט : "ילדים מציקים שדחופים את האף שלהם לכל מקום" "מעניין לי תתחת שקיבלתם באן" "זה לא מענ…
-
- 21 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
שלום לכולם!!! היי אני bigshock (נריה) ואני ועוד כמה חברים החלטנו להחזיר את גוסט לקהילה אני הולך להגיד לכם למה קוד גוסט הקוד שצריך ליהיות הקוד שהכי משוחק בקהילה מהסיבות הבאות: 1.לקוד הזה יש הכי הרבה קאפים בESL 2.סידרו את הdrop fps בתפריט ובSMOKE 3.הכניסו את הFOV CHANGER להגדרות המשחק אז יאללה תנו עוד צ'אנס למשחק!!!!!!
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אחרי שאשכול "הבכי על" הקודם שלי גווע, החלטתי לפתוח עוד אחד על נושא אחר כי לצערי הבכי מסביב למשחק הזה לא נפסק לרגע.. לא ברור לי למה שחקנים בוכים על שחקנים אחרים שמשתמשים בסטינגרים וקוראים להם סטינגר נובז. על מה הבכי ? לא ברור לי. זה לא איזה סופר-טיל או משהו כזה. נכון, יש לו לוק און אוטומאטי והוא שגר ושכח, בדיוק כמו בחיים האמיתיים אגב, אבל חוץ מזה הוא לא OP או משהו כזה. הוא נפגע מכל הקאונטר-מז'רס, יאבד עקיבה אם הטייס משחרר מוץ, הטווח שלו קצר מאוד וברוב המקרים גם אין סיכוי להפיל כלי טיס עם טיל אחד וחייבים לשגר שניים ולפעמים שלושה. אז למה אנשים בוכים על זה ? זה איזה משהו ממשחקים קודמים בסדרה (אני לא יודע, התחלתי לשחק באטלפילד רק בגרסא 4) ?
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי חבר'ה, התחלתי לשחק במשחק הזה ונתקעתי במשימה big game hunting with jimbo. בקטע שאני צריך לרדת לביוב ולהשתמש באיזה חפץ כדי שהעטלף יצא החוצה, העניין הוא שאני לא מוצא כיצד לבחור בפריט ולהשתמש בו?! ניסתי כמעט כל כפתור במקלדת אבל שום דבר לא פתח לי אפשרות להשתמש בחפצים... בטח פיפסתי איזה משהו, איך אני עובר את זה? תודה
-
- 2 תגובות
- 974 צפיות
-
-
-
-
-
אז ככה לפני כמה ימים התחיל דיון שפתח Abyssus על כך שאנחנו לא יכולים לעבור את ה 6 ראונדים והם יכולים לשם על זה כסף גם שלא נעבור ב mw2 במשחק נגדם אז קבענו לעשות נגדם משחק ביום שבת או שישי ולראות מי יותר טוב אנחנו מאוד רוצים שיהיה סטרים לזה גם אז מי שיכול להיות שיגיד, זה הולך להיות הטוב משלוש מפות Abyssus אני חושב שעשית טעות קטנה ושאתה חושב שבקלות אתה תוכל לנצח אותנו אז אתה טועה חמוד אנחנו הולכים לנצח ומקווה שלא תבכו לי אחר כך 90% הולך להיות סטרים אז כולם לבוא לראות את המשחק הזה. כפי שאמרתי הם טוענים שהם הולכים לנצח את זה מי שחושב אחרת יכול להמר על המשחק RiM Vs Annoy Best of 3 Mw2 Have Fun!
-
- 10 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
כמובן על ה DX11 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD7790 1GB מעבד: INTEL CORE I5 4430 HASWELL 3.0GHZ
-
- 13 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
אז מה דעתכם ? באילו משחקים אתם משחקים? אני מחפש להגדיל את ספריית המשחקים החברתיים שלי (במיוחד אחרי שחיברתי תשלטים של הסוני למחשב). אני פחות מתעניין בSHOOTERS כי אני ממש לא מבין איך מישהו יכול לשחק עם ג'ויסטיק אחרי שהוא שיחק עם עכבר ומקלדת. בכל מקרה? איזה משחקים אתם מכירים שניתן לשחק עם אנשים נוספים??
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הי, אז רכשתי את ההרחבה למשחק דיאבלו 3, הבעיה היא שאני לא יודע איך ליצור משחק חדש... יש לי רק אפשרות join game, והייתי רוצה להתחיל משחק חדש, שבו אני מתחיל לבד, ואחרים יכולים להצטרף... איך אני עושה את זה??
-
- 3 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם מתוכננת קנייה כזאת בפורום היות ואנחנו חודש וקצת מצאת המשחק אשמח לדעת, תודה
-
-
שלום, קניתי את המשחק באנגלית דרך CJS ואני בחלון שמציג לי את הקוד קבלתי קוד כזה: xxx-xxx-xxx-xxx אני ניסיתי להפעיל אותו דרך origin אבל הוא לא מקבל אותו. לפי הדוגמה ב-origin זה צריך להראות כך: xxxx-xxxx-xxxx-xxxx איך אני מפעיל את הקוד? עדכון: הצלחתי, יש להפעיל את הקוד דרך האתר amd4u תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
היי כולם, רציתי להמליץ לכם על ערוץ היוטיוב שלי, Yarimiz . מדובר בערוץ גיימינג, חומרה ומחשבים שעלה השבוע לאוויר. הערוץ יתרכז בעיקר בגיימינג וכבר עכשיו אפשר לצפות בו בשלושה סרטונים שקשורים ל-Battlefield 4. מדי שבוע יעלה סרטון חדש באתגר "בואו ננסה", בו אני משחק אך ורק עם הנשק ש אתםמציעים לי לשחק איתו, זה יכול להיות נשק צלפים עם כוונת ברזל, או Assault Rifle עם תוספות שיעיקו על המשחק איתו. אתם מציעים, אני משחק! אני יודע שאני חדש כאן בפורום, אך המטרה שלי היא להשתקע פה כי נראה שהקהילה פה חמה וחיה. אשמח אם תתנו תעדכם על הסרטונים פה ובתגובות על הסרטונים עצמם. אם אהבתם, תלחצו לייק ותנו בסאב, זה מאוד יעזור לי להרים את הערוץ למעלה! הערוץ: https://www.youtube.com/user…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא עורך מי יודע מה אבל יצא נחמד (:
-
- 4 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
לפני שעברתי מWI FI לכבל לא ראיתי פינג ועכשיו אני כן יכול לראות שכל סרבר גרמני נותן 110-120. או מבריטניה בדרך כלל 90-95. זה תקין ככה?
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כנסו לאתר http://www.greenmangaming.com/s/il/en/pc/games/mmos/elder-scrolls-online/ הוסיפו לעגלה את אחת מהגרסאות IMPIRIAL או STANDARD כשיתאפשר הזינו את הקופון OQE4LG-WEQPSE-SMCME1 וקבלו 20% הנחה מהרו כל עוד הקופון תקף =) הנה פרטים מהאתר על ההזמנה : The Elder Scrolls Online - FAQ Below is a run down of the most common questions and queries asked regarding The Elder Scrolls Online: Does it use Capsule: This title will not use Capsule. You will be able to download, install and play this game via a service supplied by Bethesda. Mac Version: Yes, there is a Mac version which you will be able to download after registering/creating an Elder Scrolls Online accou…
-
- 2 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
התקנתי את המשחק מהורדה של RELODED שניתי את ה TM שמתי את הקראק וזה עושה לי את הבעיה כל הזמן הבעיה נמצאת בקובץ המצורף
-
- 3 תגובות
- 821 צפיות
-