משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,390 דיונים בפורום זה
-
הייתי צריך למשוך בכמה חוטים כדי לקבל את התמונה הזאת אז תנו קרדיט
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
[ATTACH=CONFIG]5630[/ATTACH] החוקים של ה - ODC: *השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. *חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות ), קבוצה אשר שכחה לצלם את התמונות יכולה לצלם את התמונות אחרי המשחק דרך ה Theater במשחק על ידי כניסה לסרטון של המשחק ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק, *כל שחקן אשר מארח את המשחק חייב לבצע פעולה קטנה - Record ON, שחקן שלא מבצע פעולה זו הורס לקבוצת…
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הפורום קיים כבר שבוע ואין סימן לפעילות אולי תתחילו לארגן פעיליות כדי לעודד אנשים להגיע לפורום הזה.
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הזוכים של טורניר באטלפילד 2014 אחמ ... אחמ... אחמ... אחמ... אחמ... והזוכים הם הקבוצה Buchak!! בחסות Western Digital כל אחד משלושת המנצחים זכה בכונן קשיח Western Digital Black 1TB לדף המוצר מזל טוב הפרס יגיע אליכם בקרוב וחברה זהו לא הטורניר האחרון אז יש למה לצפות!! וכמו שאנחנו אומרים תמיד אז תמשיכו לשחק יאללה ביי!
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שחקנים יקרים! ברוכים הבאים לקהילת CS:GO HWZone בקהילתנו אנו שואפים לקדם את הספורט האלקטרוני בישראל, וליצור חברה של שחקנים תחרותיים רציניים ולהגיע כמה שיותר רחוק בתחום האי-ספורט. לשם כך, כמה חוקים שנכבד כולנו, כדי לשמור על הסדר. חוקי פורום 1. הודעות בעלות תוכן שקרי, משמיץ, לא מדויק, גס, אנטישמי, גזעני, בעל כוונות מיניות, מאיים, פולשני לפרטיות הזולת - אסורות. 2. Warez, Hacking, Cracks, ותוכן לא חוקי הם לא נושא לדיון בפורום ואין לפרסם דיונים או הודעות בעלי תוכן זה. הכוונה היא אפילו לא לציין שמות של קבצים מסוג זה, ובטח שלא הורדות ישירות או דרך כל תוכנה אחרת. 3. הודעות סתמיות וחסרות תוכן (לרבות הודעות המצטטות הודעה אחרת ללא תוספת תוכן), או כל סוג ש…
-
- 0 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
חברים אנחנו שמחים ונרגשים כאחד להוציא לכם את ההודעה הרשמית לכך שקהילת HWzone CS:GO נכנסת לפעילות !! להלן השרתים: #1 213.8.192.252:31150 להתחברות לחץ כאן! #2 213.8.192.252:31160 להתחברות לחץ כאן! על מנת להשתתף במשחק יש להיות מחוברים לשרת הדיבור שלנו שכתובתו: TeamSpeak3: 212.199.164.135:9990 אנו נשמח לראותכם בהקדם! שיהיה לנו משחק ספורטיבי ומהנה! בהצלחה לכולנו. צוות HWZONE CS:GO , עידו ודין.
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
HwZOne Night Cup 3Vs3 שלום לכלל שחקניי B02 . " חופש משעמם !!!!! אז אנחנו נעשה לילה לבן " .... ברצוננו להודיע על פתיחת קאפ מהנה וחדש , HwZOne Night Cup בלילה בין חמישי לשישי 10/04-11/04 יתקיים קאפ 3 נגד 3 , הקאפ יתחיל בלילה של יום חמישי בשעה 20:00 וימשך עד שימשך !! שבסופו יתקיים גמר מקום 1 מקבלים CAMO לבחירתם !! פרס קטן וחמוד שיכול לתרום :t2819: חוקים : *השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 15 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 15 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. *כל שחקן אשר מארח את המשחק חייב לבצע פעולה קטנה - Record ON, שחקן שלא מבצע פעולה זו הורס לקבוצתו בכך שה…
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שחקנים יקרים! קהילת Counter-Strike: Global Offensive עומדת בפתח. אנחנו, הצוות החדש, נשמח לעמוד לשירותכם לכל בקשה. אנו שואפים להקים קהילת CS:GO תחרותית שתכלול שרתי מיקסים זמינים 24/7 ותחרויות באופן שוטף. השרתים יהיו באיכות גבוהה (128TICKRATE, פינג נמוך, ומוד מיקסים איכותי ובלעדי לנו ללא באגים). בנוסף לכך בבעלותינו שרת טימספיק וכתובתו היא: 212.199.164.135:9990 נשמח לעמוד לשירותכם, בפורום או בטימספיק. נעדכן את כתובות השרתים בהקדם, שיהיה לנו משחק ספורטיבי ומהנה! בהצלחה לכולנו. צוות HWZONE CS:GO , עידו ודין. עדכון: בימים הקרובים שרתינו יעלו לאוויר! נעדכן באשכול חדש את כל כתובות הIP של השרתים שלנו. וכמובן, גם תחרויות פסח מגיעות, אז השיארו מעודכנים
-
- 14 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
היי, 1. איך אני יודע מה יותר אפקטיבי: base damage או critical damage? 2. האם דמות battleworn יכול להשתמש ב radiant damage או poison damage 3. אם יש לי שני קמעות של base damage האם ה base damage הכולל יהיה סכימה של שניהם? 4. האם מישהו כאן חווה ירידה במשחקיות עם התקנת הגירסה החדשה על נקסוס 5? נראה לי שקצת מקרטע עכשיו... תודה, אופיר
-
- 0 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אז לקח למשחק הזה שנה וחצי כמעט כדי שנוכל לחזות באגדה! זה בערך קורה אולי פעם בעשור אבל זה קרה היום!! קרדיט לs4kit z3v3l על התמונה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם ! המשחק רץ כבר יותר משבוע.. והגיע הזמן שהישראלים יכנסו לעניינים. אני ועוד קבוצת גיימרים איכותיים החלטנו לעזור לגבש את כל הישראלים ולבנות את הקהילה הלא קיימת הזאת. אז ככה, כרגע אנחנו מאוד פעילים בקבוצת הפייסבוק הרשמית שלנו : https://www.facebook.com/groups/elderscrollsonlineisrael/ TeamSpeak כבר יש לנו.. בקרוב ייפתח אתר רשמי לקהילה.. הגילד שלנו בנוי ב Aldmeri Dominion אבל כולם מוזמנים לקהילה! גם מי שלא ב Dominion. המטרה היא לעזור אחד לשני, להנות, לשחק בייחד ולשמור על אווירה טובה והמון כיף במשחק ומחוצה לו. מבחינת תכנים במשחק אנחנו מכוונים גבוה, Trials , Dungeons , PVP מתכוונים לארגן פעילויות שבועיות בתכנים האלה והכל בעזרתכם. אז בין אם אתם שחקני MMO ותיקים שרוצים…
-
- 0 תגובות
- 4k צפיות
-
-
כמו בכל שנה מתקיים טורניר נבחרות ב ESL וכמו בכל שנה גם ישראל משתתפת. השנה Divine נבחר לקפטן של הנבחרת. בלי יותר מידי דיבורים אלה השחקנים שהולכים לשחק בנבחרת : Rost: Divine Inferi Blws GolanNz fragon Backup Players: Lafa p0six Mystic שנה שעברה ישראל לקחה מקום רביעי כאשר הפסידה בחצי גמר לגרמניה והפסידה גם ליוון בקרב על המקום ה שלישי. הנבחרות שמשתתפות השנה : בלגיה צרפת גרמניה יוון הונגריה ישראל הולנד פולין רוסיה ספרד בהצלחה לנבחרת !
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
החוקים של ה-ODC: על כל השחקנים לבדוק מראש שהאנטי צ'יט שלו פועל כראוי, במידה ולא על השחקן לעדכן את אחד המנהלים. השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות), ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק. על השחקן המארח לשים את החוקים הנכונים, שחקן אשר יארח ולא ישים חוקים נכונים הורס לקבוצתו בכך שקבוצתו יכולה לקבל ניצחון טכני. לכל קבוצ…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם הייתי רוצה להציע הצעה של החזרה של מפות ישנות לגטרים בBO2 המפות שאני רוצה להוסיף הם: Plaza, Meltown, Express מי שמסכים שירשום בתגובות שהוא רוצה. תודה (:
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, התחלתי לשחק במשחק הזה (15 דולר ב STEAMׂ) - ואני חייב לציין שזה משחק הרפתקאה \ פנטזיה יפיפיה וממש כיף, מסופר על זוג אחים (מגוף שלישי) שמחפשים תרופה עבור אביהם ואתם שולטים בשניהם (באותו הזמן) במטרה לעבור את כל הקשיים שבדרך. מומלץ לשחק עם קונטרולר של קונסולה - בהחלט מוסיף לחוויה. למישהו יצא לשחק ?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הרחבה כל כך מיותרת ומפגרת לדעתי, מטרו נשארה בדיוק אותו הדבר וכולם נטחנים כמו בשר תותחים(אפילו בסרבר שאסור להשתמש בEXPL) כמו לפני 3 שנים!! רק עשו אותה יותר מכוערת. מה הקטע עם הסופת חול בGULF OF OMAN? ממש אי אפשר לעשות סנייפינג או להשתמש במטוס\מסוק(שזאת אמורה להיות מפה במיוחד לדברים האלה) כדי לדחוף את הפיצ'ר הכי מטומטם שאי פעם שמעתי עליו שהורס את כל המשחק ולא טוב לשום דבר. ולא זה ממש לא עובד לשחק בתור Ghost כמה שניסיתי שם..וגם כן חוץ מהדבר המגעיל הזה לא השתנה שום דבר במפה. וOF גם לא השתנה בצורה מספקת. הוסיפו קצת זיקוקים ואולי היא ידידותית יותר לחי"ר, סך הכל חייב לציין שזאת מפה טובה בבסיס אבל מה הפואנטה בלשחק בזה שוב? קספיאן הכי פחות גרועה מביניהם כי כמובן שהיא הייתה טובה מ…
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם! נכון כי המתח באוויר וכולם מתכוננים לבוא הטורניר, אנו שמחים להציג בפניכם את רשימת הקבוצות הסופית היתחרו זו אחר זו ע"פ הסדר בטורניר. בכל יום שיעבור מהיום הראשון של הטורניר נריץ את הקבוצה הבאה בתור לאחר שלב הנצחון של קבוצה אחת מבין שתיים. משמע ביום ראשון - 09.03.14 יתבצע הטורניר הראשון בשעות הערב אשר יתפרסמו בהמשך, ולאחר מכן נתחיל את שלב הקפצת הקבוצות והקרב שלאחר מכן. הקבוצות שיעלו ע"פ הסדר הבא: Buchak Vs LAGTAB 1 HWnoobs Vs Elbit Systems 2 Giggity giggity Vs BK25 3 Noob Killerz Vs RaZThEKinG 4 5 - קבוצות לשחקנים יחידים קובצו לקבוצות ע"ינו: שחקנים: GalGal Bennash matansar נגד TalTol Guylederer DFA132 הקבוצות הללו ילחמו לאחר הקבוצות הרשומות. בהצלחה לכולם! השעות…
-
- 55 תגובות
- 9.1k צפיות
-
-
למי שלא ראה ומי שראה ורוצה לראות עוד פעם הנה אוסף סרטים של השחקנים מ mydgb מכל מני תקופות. fragon gilad blwz Divine משותפים: תהנו
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
היי אנשים, ממש מאכזב העניין הזה. המשחק עבד נהדר, שהגעתי ללבל 10 ניסיתי להכנס ל Alliance war יש לי DELAY ממש קשה (5 שניות בערך) כל הדמויות סביבי (איתי ונגדי) זזות בקפיצות (כל 2-3 שניות הן נמצאות במקום אחר) בדקתי עם אנשים בשרת - הבעיה היא אצלי בלבד. יש לכם רעיון? הדבר היחיד שעולה לי לראש זה העובדה שאני עם הוט (הם כאלה גרועים?) ועוד מחובר ברשת אלחוטית. העניין זה שמשחקים אחרים באינטרנט עובדים טוב, הגלישה עובדת בסדר גמור.. מה עוד אפשר לעשות..? קניתי את המשחק הזה בשביל ה Alliance war (PVE לא מעניין אותי כלל)
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
5VS5 ODC החוקים של ה - ODC: *השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. *חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות ), קבוצה אשר שכחה לצלם את התמונות יכולה לצלם את התמונות אחרי המשחק דרך ה Theater במשחק על ידי כניסה לסרטון של המשחק ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק, *כל שחקן אשר מארח את המשחק חייב לבצע פעולה קטנה - Record ON, שחקן שלא מבצע פעולה זו הורס לקבוצתו בכך שהקבוצה השנייה …
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
בוא תצטרפו אלי למסע מדהים בין כוכבים אני עושה סטרים לפעמים PFFFT כל הפאנבויז עכשיו לראות מובן?! http://www.twitch.tv/divinesl משחק ראשון CG 2v2 http://www.twitch.tv/divinesl/b/515909859 להעביר ל 39:00 לתחילת המשחק כולם לראות כי אמרתי מובן? מובן מה נראה לכם? ידעתי או לא ידעתי? שכולכם פאנבויז שלי ואתם תראו את זה
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
הגדרתי את הגרפיקה עם הGeForce experience, וזה נתן לי מקסימום בכל ההגדרות.. כשאני נכנס לקרב אני מרגיש איטיות כזאת.. אז הורדתי פילטר ל txaa נמוך.. הורדתי פילטרים יותר ממה שה experience. מגדיר.. ואני עדיין חווה קצת איטיות במשחק. למישהו היה התנסות עם המשחק הזה על כרטיס 770? למה אני צריך לצפות? תודה!
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אהלן, אשמח לדעת כמה שחקנים (בערך כמובן) - כמה מליונים, יש בBF4 וכמה יש עדין בBF3 ויהיה מעולה אם תוכלו להביא לי גם מקור לביסוס הדברים, תודה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-