משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,391 דיונים בפורום זה
-
Epic Battle Fantasy אם אתם אוהבים משחקי RPG ובעלי חוש הומור, Epic Battle Fantasy היא סדרת משחקים שאתם בהחלט חייבים לנסות. הסדרה שהתחילה כסדרת משחקי פלאש, צברה פופולאריות רבה וכעת המשחק הרביעי שלה זמין להורדה דרך STEAM (אם כי אפשר לשחק בו בחינם בגרסת הפלאש, פשוט אזור מיוחד לא יהיה זמין לכם). Epic Battle Fantasy היא סדרת משחקי פארודיה על משחקי תפקידים יפניים. הטקסטים מצחיקים ותמצאו בו אזכורים רבים למשחקים מוכרים יותר ופחות וגם לסדרות אנימה. העלילה שלו לא לוקחת את עצמה ברצינות, ועיקר המשחק הוא הקרבות הכיפיים (בזכות מתקפות מגניבות ומוגזמות ומוסיקה מצויינת), וכמובן הטקסט השנון. שני המשחקים הראשונים מבוססי קרבות בלבד, והשניים האחרונים כבר מציגים מסע בעולם המשחק, איסוף חפצים…
-
- 0 תגובות
- 982 צפיות
-
-
אהלן חברה אחרי שעברתי איזה מספר שלבים-כל פעם שאני פותח את המשחק הכל עובר טוב חלק עד שזה מגיע לאנטר האחרון אחרי הטעינה שזה כבר אמור להכנס לשלב,וזה פשוט מסך שחור או לפעמים קורס ומראה שהתוכנה נסגרה ניסיתי להתקין מחדש-לא עזר ניסיתי להוריד הגדרות גרפיקה-לא עזר אני עם I7 4770 8 גיגה ראם ו650 TI זאת הגרסה של רילודד אגב אם זה משנה מה אתם אומרים? למה זה קורה תודה חברים
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אפשר לשחק ביבשה ולבחור בין ג'יפ נחמד למכונית שנראית כמו עגלה \ סירה. ואפשר לשחק בים ולבחור ב-2 סוגי סירות ממונעות. המשחק נראה ישן מלפני שנת 2000.. אפשר לנסוע במסלול של המירוץ אבל אפשר לתעות בדרך ולנסוע על אדמה ואף לנסוע לעבר השקיעה בים... מישהו זוכר תמשחק? עריכה: הסתדרתי קוראים לו [h=2]BIG RED RACING[/h]
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אני מרגיש שהחדשים לא טובים בביצועים.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
[ATTACH=CONFIG]5755[/ATTACH] תאריך הטורניר והשעות: יום שלישי 06/05/2014 מתחילים ב6 מסיימים ב8 וחצי אין איחורים !!! החוקים של הטורניר: *השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. *חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות ), קבוצה אשר שכחה לצלם את התמונות יכולה לצלם את התמונות אחרי המשחק דרך ה Theater במשחק על ידי כניסה לסרטון של המשחק ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק, *כל …
-
- 3 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום לכלל שחקניי B02 . HwZOne Night Cup בלילה בין שישי לשבת 03/05-02/05 יתקיים קאפ 3 נגד 3 , הקאפ יתחיל בלילה של יום שישי בשעה 22:30 וימשך עד שימשך !! חוקים : *השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 15 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 15 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. *כל שחקן אשר מארח את המשחק חייב לבצע פעולה קטנה - Record ON, שחקן שלא מבצע פעולה זו הורס לקבוצתו בכך שהקבוצה השנייה מקבלת ניצחון טכני ! *על השחקן המארח לשים את החוקים הנכונים, שחקן אשר יארח ולא ישים חוקים נכונים הורס לקבוצתו בכך שקבוצתו יכולה לקבל הפסד טכני. *לכל קבוצה מותר לקחת הפסקה אחת של חמש דקות בכל שלב במהלך …
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
[ATTACH=CONFIG]5763[/ATTACH] שלום לכלל שחקניי B02 . HwZOne Night Cup בלילה בין שישי לשבת 03/05-02/05 יתקיים קאפ 3 נגד 3 , הקאפ יתחיל בלילה של יום שישי בשעה 22:30 וימשך עד שימשך !! חוקים : *השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 15 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 15 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. *כל שחקן אשר מארח את המשחק חייב לבצע פעולה קטנה - Record ON, שחקן שלא מבצע פעולה זו הורס לקבוצתו בכך שהקבוצה השנייה מקבלת ניצחון טכני ! *על השחקן המארח לשים את החוקים הנכונים, שחקן אשר יארח ולא ישים חוקים נכונים הורס לקבוצתו בכך שקבוצתו יכולה לקבל הפסד טכני. *לכל קבוצה מותר לקחת הפסקה אחת של חמש דקות ב…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
Brothers: A Tale of Two Sons מפתחת: Starbreeze Studios שנת יציאה: 2013 פלטפורמה: Xbox 360, Windows, PlayStation 3 ז'אנר: הרפתקאות Brothers הוא משחק אינדי הרפתקאות שמתרחש בעולם פנטזיה בסגנון ימי הביניים.שני אחים נשלחים ע"י רופא הכפר למצוא תרופה עבור אבא שלהם, שנוטה למות. במהלך המשחק תעברו הרפתקאות, תפגשו אנשים ויצורים שונים, תפתרו חידות על מנת להתקדם הלאה ועוד. השליטה במשחק מתבצעת ע"י שליטה בשני האחים בו זמנית (אבל בתנועה של כל אחד בנפרד). המשחק אמנם קצר, אבל שווה כל רגע!.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
מישהו עדיין משחק COD4? יש תחרויות , קלאנים? אני משחק מ2008 , וחזרתי אחרי תקופה של שנה הפסקה , לשחק מחדש אני מקווה שאנשים פעילים פה
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום רב תמיכה יקרה. עולות לי שגיאות בהפעלת משחקים כבדים במצב מרובה משתתפים, יש לי כבל תת ימי של 40 מגה ביט. ואכן בבדיקות מהירות אינטרנט של מספר אתרים יש לי 40-50 מגה ביט הורדה ו4-5 מגה ביט העלאה לא רק זה גם מנהל ההורדות שלי מוריד בדרך כלל בין 6.223 ל 6.250 מגה בייט, בנוסף אני יכול לגלוש לכל אתר כולל אתרים מאובטחים ולצפות און-ליין בסרטים וסרטונים באיכות QHD ו 4K, לא רק זה גם אני יכול לשחק במשחקים כבדים במצב שחקן יחיד: (BF4,Duke Forever,Heroes On-Line (in camping),SFxT,SC2 legacy of the void ,(off-line),diablo 3 off-line) ובמשחקים קלים במצב מרובה משתתפים: (Etherlords II, Tzar, Diablo orgial 1995,Hearthstone , Heroes of the Storm,) בנוסף חיברתי מחשב נוסף לרשת לצורך בדיקה וב…
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
תקוע לי המשחק בשלב 15 בלבד אפילו כשמריץ על הגדרות נמוכות עם 4600 נ.ב בשאר השלבים זה עולה יופי
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שאלה מאוד חשובה לביצועים במשחק יש לי כרטיס מסך GT240 עכשיו שאני משתמש בציט שמוסיף לידי עוד אובים ואני יוצר קרבות כמו המכשפים נגד הגנבים בכל מקרה שאני מוסיף יותר מדיי זה יוצא לי מהמשחק השאלה שלי אם זה בגלל סוג הכרטיס מסך שיש לי והמעבד ואם אני יחליף אותם למשהו חזק יותר זה לא יצא לי מהמשחק או שזה איזשהוא בג שאפילו אם יהיה לי מעבד I7 אם כרטיס מסך חזק אפשר לנהל קרבות המוניים בלי שזה יצא לי תודה לעוזרים מראש...
-
- 7 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
תאריך הטורניר והשעות: יום שבת 26/04/2014 מתחילים ב8 וחצי מסיימים ב10 אין איחורים !!! החוקים של הטורניר: *השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. *חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות ), קבוצה אשר שכחה לצלם את התמונות יכולה לצלם את התמונות אחרי המשחק דרך ה Theater במשחק על ידי כניסה לסרטון של המשחק ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק, *כל שחקן אשר מארח את המשחק חייב לב…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש גם אפשרות החזרה ! ! http://battlelog.battlefield.com/bf3/news/view/origin-sale-on-battlefield-4/ משעשע שהתגובה הראשונה היא שזה משחק לא טוב ..
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בעוד כ-4 שעות, בשעה 19:00 (26.4.14) יתקיים משחק של HR- HellRaisers (לשעבר, Astana Dragons) נגד Reason הדנים. לצערי נכון לעכשיו יש רק סטרימים ברוסית ובדנית, הנה הלינק לסטרים ברוסית לדוברים ולאלו שלא תמיד אפשר להשתיק את הווליום ולבוא לראות ביחד בטיאס. http://www.twitch.tv/widgets/live_embed_player.swf?channel=starladder5 לינק ישיר: http://www.twitch.tv/starladder5 עדכון: סטרים באנגלית http://www.twitch.tv/NiPgamingTV
-
- 0 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכלל שחקניי B02 . HwZOne Night Cup בלילה בין שישי לשבת 26/04-25/04 יתקיים קאפ 3 נגד 3 , הקאפ יתחיל בלילה של יום שישי בשעה 22:30 וימשך עד שימשך !! שבסופו יתקיים גמר חוקים : *השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 15 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 15 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. *כל שחקן אשר מארח את המשחק חייב לבצע פעולה קטנה - Record ON, שחקן שלא מבצע פעולה זו הורס לקבוצתו בכך שהקבוצה השנייה מקבלת ניצחון טכני ! *על השחקן המארח לשים את החוקים הנכונים, שחקן אשר יארח ולא ישים חוקים נכונים הורס לקבוצתו בכך שקבוצתו יכולה לקבל הפסד טכני. *לכל קבוצה מותר לקחת הפסקה אחת של חמש דקות בכל שלב במהלך ה…
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היום החברים רצו להפתיע אותי לכבוד יום הולדת ונתנו לי דיסק של המשחק אותו קנו מאמזון הדיסק הגיע סגור עם עטיפה פתחתי את העטיפה והתקנתי את המשחק לאחר מכן שמתי את הקוד הסודי ורציתי לשחק אלא שאני לוחץ על play וכלום לא קורה הגלגל מסתובב וכלום לא נדלק אני רוצה להוסיף שהמערכת שלי חדשה ביותר וכוללת בתוכה מעבד i7 וgtx 780 ti וזה המשחק הראשון שהייתה לי אפשרות לשחק בו אני יודע שכל הבעיה הזו נשמעת מוזרה אבל הכל אמיתי לוחצים על play וכלום לא קורה אני מאוד מאוד אשמח אם תוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה כי חבל להזמין טכנאי בהרבה כסף
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, בתור מנהל טורנירים יש לי מלא תלונות על היום חלק מהאנשים יוצאים וזה וצריך להתחשב בכולם אז התייעצתי עם ההנהלה ואמרו לי לעשות סקר על הימים טוב אז האפשרויות הם 1.ראשון 2.שני 3.שלישי 4.רביעי 5.חמישי 6.שישי 7.שבת החלטה שלכם!!
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני לא יודע האם זו מתיחת אחד באפריל או לא, אבל... [h=1]Goat Simulator[/h] Goat Simulator is the latest in goat simulation technology, bringing next-gen goat simulation to YOU. You no longer have to fantasize about being a goat, your dreams have finally come true! WASD to write history. Disclaimer: Goat Simulator is a completely stupid game and, to be honest, you should probably spend your money on something else, such as a hula hoop, a pile of bricks, or maybe pool your money together with your friends and buy a real goat. Key Features: You can be a goat Get points for wrecking stuff - brag to your friends that you're the alpha goat Steam Workshop support - make y…
-
- 21 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
-
אהלן, אני רוצה לרכוש לילד שלי את המשחק FIFA 14 ורציתי לדעת אם יש טלאי לליגה ישראלית? כמו כן במידה ואין דבר כזה, אז אולי יש לפרו 14? כמובן שאני מדבר על משחק מקורי ואני ממש לא מעוניין בפרוץ! תודה לעונים!
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אנו מודעים היטב לכך שהשרתים כרגע לא פועלים מהסיבה שאנו מחליפים אחסון לאיחסון חדש איכותי מאוד (שמגן על השרת מ DDOS) ולאלו המבינים קצת יותר ללא CHOKEים של השרת. גיבינו את כל הפלאגינים וכל תוכן השרתים ובקרוב מאוד מאוד השרתים יחזרו ויעבדו כמובן על 128TICK ללא CHOKEים ללא לאגים וללא נפילות. אנו עושים את ההעברה הזאת לאיחסון אחר מהסיבה המאוד פשוטה שאנו מאמינים בחווית משחק איכותית (ללא לאגים ללא 64TICK וללא 120 PING) ורוצים את הטוב ביותר לשחקנינו.
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
זה 40 דקות, אבל שווה את זה:
-
- 1 תגובה
- 3.5k צפיות
-