משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
הנה לינק להורדה: http://www.gamershell.com/download_20852.shtml השרתים דיי מלאים...
-
- 26 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני צריך עזרה אתמול שיחקתי עם חבר שלי פיפא ברשת והכל פעל חלק היום ניסינו לשחק ולא שינינו שם דבר בהגדרות אבל לא הצלחנו להתחבר (חוץ מפעם אחת) מישהו אולי זה גם קורה לו ויודע איך לסדר את זה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אולי יגרום לEA לשחרר אותו מוקדם יותר
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
היי, שאלה: שיחקתי במשחק פיפא 2010 בקונסולת ה- PS3 וממש אהבתי את המשחק (אפילו יותר מה- PES 2010) אבל לא הצלחתי לבדוק האם הגירסא של פיפא 2010 למחשב הינה זהה, פחות טובה או אולי יותר טובה. מישהו יכול לעזור? האם יש הבדלים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
יש לי שאלה שחיפשתי אליה תשובה באינטרנט ולא הצלחתי למצוא... יש לי מחשב חדש חזק לאללה..מבסוט עליו. INTEL i5 QUAD CORE 4G RAM GeForce 460 GTX בקיצור אני משחק פיפא על הכי גבוהה ורציתי לדעת אם אני רואה באיכות הכי טובה,כי המסך שלי לא תומך בHD.יש לי 19 אינץ של LG.מסך טוב,אבל לא HD. יש הבדלים בכלל בין מסך רגיל לHD במחשב או שזה לא כמו בקונסלות?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חג שמח לכולם, אני לא מצליח להתקין את פיפ"א 2012. אני מקבל הודעת שגיאה בזמן ההתקנה (מצ"ב) אגב, המשחק הותקן בהצלחה על מחשב אחר (נייד של טושיבה). ניסיתי הכל -- אתחלתי כמה פעמים, ניסיתי על 3 כוננים שונים בזמן שאף אפליקציה כולל אנטי וריוס לא רצה באמצע אך ללא הועיל. המחשב שלי הוא נייח חדש דנדש (בן יומיים) עם כרטיס מסך מובנה של אינטל (מעודכן) ודיירקט איקס מעודכן. CORE I3 4 ג'יגה זיכרון. אשמח להצעות/פתרונות בנושא. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Fifa 2012 VS Pro 2012 מה עדיף? אני פשוט לא יודע במה לשחק......מה דעתכם ?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
again later זה ההודעה שאני מקבל שאני משחק ב season לפעמים נותן לי לשחק משחק אחד ואז במשחק השני אני מקבל את ההודעה. ה fifa מעודכן דרך ORIGIN ניתקתי את ראוטר וחיברתי את המחשב ישירות תוך ביטול NIS וה firewall של windows - לא עזר. חיפשתי בגוגל וניסיתי את ה"פתרון" ב EA answer HQ - גם לא עזר. מישהו יודע/נתקל בפתרון שכן עובד? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברים שלום !!! אני מתקשה למצוא סיריאל למשחק פיפא 2016(יש עליו הגנת סיסמא של origin) אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בנושא או בדיעבד לתת לי לינק הורדה של המשחק +קראק תקין(הכוונה שלי למשהו שעובד לכם כמובן) תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
-
אני משחק בברצלונה בליגה הספרדית, קניתי 2 שחקנים חדשים ומשום מה הם לא יכולים להשתתף במשחקי הליגה אלא רק במשחקי הגביע הספרדי. מישהו יודע מה אני צריך לעשות בכדי שיוכלו לשחק גם בליגה?
-
- 4 תגובות
- 899 צפיות
-
-
משום יש לי בעיה ששחקנים שאני קונה במשחק אני לא יכול לשתף אותם במשחקי ליגה, יש ליד אותם שחקנים סמל של גביע עם עיגול אדום עם קו, מישהו יודע מה צריך לעשות בכדי לשנות את המצב הזה שכן יהיה אפשר לשתף את אותם השחקנים במשחקי הליגה?
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום רב, קניתי Fifa Manager 2007 מ BUG לפני כשבוע. המשחק מקורי לחלוטין. המחשב לי עומד בדרישות הרשומות על האריזה ואפילו טיפה מעבר. התקנתי את המשחק על המחשב וכשאני בא להיכנס זו ההודעה שאני מקבל. ניסיתי להיכנס ל support של החברה ול support של המשחק ולא מצאתי שום פתרון. מישהו נתקל בזה אי פעם? למישה יש רעיון? בתודה מראש,
-
- 2 תגובות
- 504 צפיות
-
-
קניתי את המשחק התקנתי אותו על המחשב אבל כשאני מנסה להפעיל אותו לאחר ההתקנה הוא עושה לי מסך שחור כאילו הוא נכנס אל המשחק אז יוצא וכותב לי את ההודעת ''שלח'' ו ''אל תשלח'' תמונה של ההודעה:
-
- 9 תגובות
- 830 צפיות
-
-
PUBLISHER: Electronic Arts DEVELOPER: EA Canada GENRE(S): Sports, Soccer ESRB RATING: E (Everyone) RELEASE DATE: October 14, 2008 With over 250 additions and enhancements to core gameplay, FIFA 09 delivers an authentic football simulation that enables you to customize the game to suit your style and ability. אתר הבית של המשחק- http://www.fifa09.ea.com/us ביקורות- http://www.metacritic.com/games/platforms/pc/fifasoccer09 סירטונים- http://www.gametrailers.com/game/10155.html *שיחקתי בדמו והוא טוב EA משתפרים גם בסידרה הזאת
-
- 23 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
-
-
שלום חבר'ה. יש מצב שאני לא מעודכן או משהו חחח ,אבל אני חייב לדעת אם יש את המשחק הזה למחשב או שאמור לצאת , אני יודע שיש 1 ,2 ו 3. לא משנה איזה גירסה ,(עדיפות ל3). תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
פיפא וורד קאפ עתיד לצאת בדיוק בזמנים אלה ממש .. זה עניין של שעות .. ! מה דעתכם על הדמו ... מה דעתכם על המשחק בכלל?! מה יהיה במלא .. האם הגרפיקה תשופר או שתישאר אותו הדבר .. מחכים למשחק. או לא מעניין אתכם אפילו .. סתם עוד אכזבה מ EA כל מה שצריך להיות בדיון .. !!
-
- 5 תגובות
- 894 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי איך אני יכול לשחק נגד חבר שלי פיפא 2008 באינטרנט ??? כבר ניסינו כמה פעמים ולא הצלחנו...
-
- 3 תגובות
- 925 צפיות
-
-
אני לא יודע מה יותר טובב... //// לא שיחקתי ב PES6
-
- 8 תגובות
- 909 צפיות
-
-
אני לוחץ על הדיסק בוחר את אשפה אחר כך מופיע לי חלון שמודיע לי לסגור כמה שיותר תוכנות אני לוחץ על אישור כמובן ואז על אינסטול מקליד את הקוד של המשחק לוחץ המשך מגיע להסכם הרישיון(אבל הוא ריק) לוחץ על YES ואז מופיע לי הבעיה שבתמונה המצורפת יש לי DX9C! ויש לי דרייבר מעודכן של הכרטיס מסך! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
שמתי על ההגדרות הכי גבוהות(שתי האפשריות שהיו שם שמתי על ON) על רזלוציה של 1280... בקטעים שרואים תשחקנים ותמגרש(לא באמצע הממשחק כשאני משחק) המשחק עובד ממש לאט...(על 20FPS) גם בדמו לא נגעתי בכלום כי לא היה ובקטעים האלה שמראים תמגרשים ותשחקנים או מתי שיש חוץ זה היה על 20FPS. מה לעשות??
-
- 2 תגובות
- 510 צפיות
-
-
הדמו אמור להיות משוחרר היום... מישהו כבר הוריד?
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי כולם!!! יש לי בעיה קטנה בפיפ"א... כל פעם שאני מגיע בערך למחזור ה25/6 בליגה... הוא טוען את המשחק ויוצא לווינדווס... לשחק משחקים ידידותיים אפשר ולהתחיל ליגה אפשר אבל מהר מאוד שוב יוצא לווינדווס... אם אני מוחק את השמירה,אפשר להתחיל חדש אבל שוב,עד למחזור 26 בערך... מה אפשר לעשות!? אגב,יש לי אקס פי 256 DDR פנטיום 4 1.7
-
- 3 תגובות
- 965 צפיות
-