משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש משחקי פעולה חדשים או משחקים שעומדים לצאת,כרגע יש לי את המשחקים הבאים: Call of Duty® 4 - Modern Warfare F.E.A.R. Perseus Mandate Crysis(המלא לא הבטא ולא הדמו) BioShock משחקים ממש טובים ורצים חלק על ההגדרות הכי גבוהות אם אפשר משחקים בסגנונות דומים. זה המפרט שלי: Microsoft Windows XP Professional ATI Radeon HD 2900 PRO Intel Quad Q6600 3GHz Samsong 320GB שחכתי את החברה אבל זה 2GB GameXtream 600W תודה,אלעד
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
FUTURE SOLDIER עדין מפיתוח אבל זה לא מפריע ל UBISOFT להכריז על כניסתה לשוק ה F2P עם משחק נוסף בסדרה. המשחק החינמי לא יציג גרפיקה מרשימה כמו המשחק המשחק החדש אבל כן יכלול חלק מהחידושים שהסדרה תציג ב FUTURE SOLDIER (כמו האפשרות להיות בלטי ניראה). נחמד ליראות עוד חברות גדולות נכנסות לשוק ה F2P ומחזירות כוח עבודה חזרה למחשב האישי בצורה זו או אחרת. נחיה וניראה מה יהיה במשחק. המהלך הזה מגיע אחרי שמספר חברות גדולות בשוק ה MMO עברו למודל חינמי והגדילו רווחים, כמו כן EA נכנסה לשוק זה מספר שנים וכיון הללין החינמי שלה כולל 2 משחקים בסדרת BF, משחקי ספורט וגם משחקי MMO. ניתן ליראות את הטריילרים ולהרשם ל BETA באתר המשחק: http://ghostrecononline.uk.ubi.com/
-
- 16 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
הסקר הזה בא בעקבות ויכוח שהיה לי עם כמה חברים בנוגע לאיזה משחקים אנשים הכי אוהבים, לא מבחנת ז'אנר (פעולה, אסטרטגיה וכאלו) אלה מבחנת התקופה שהמשחק מתרחש בו. אשמח אם תענו בכנות ותוסיפו בהודעה מה הגיל שלכם באופן אישי אני הכי אוהב משחקים שמתרחשים בעבר הרחוק והם בדיונים, שיש בהם קוסמים מפלצות וכאלו... ואני בן 17 וחצי :]
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מניח שיש פה הרבה כמוני שמחכים בחוסר סבלנות לצאת crysis- משחק ה-dx10 הראשון . ברור לי שאף אחד פה לא נביא ,אבל גם שמועה שהגיעה אליכם בעניין מועד ההפצה של המשחק עשוייה להקל על יסורי ההמתנה. שתפו מידע בבקשה ,אם יש לכם
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
פעם אני זוכר הייתי מת על הקווסטים, כל האפשרויות רגילות, בלי תלת מימד, בלי כל מני שטויות, עלילה ממש טובה! תראו היום, בעצם אני כבר לא זוכר איזה קווסטים יש היום, יש היום כל מני אסטרטגיות שנמאס מהם. למשל אני יכול לתת דוגמאות לקווסטים ישנים שממש אהבתי : שוליית המכשף 1-2 , באד טאקר, אי הקופים 1-3 ועוד. אף אחד לא חשב שזה לא עדיף? זה שיש היום אמצעים לעשות משחקים כאלה זה לא אומר שזאת חובה! הקווסט האחרון שאני זוכר שיצא הוא אי הקופים 4 שלדעתי הוא גם לא משהו, למרות שיש לו עלילה אבל זה ממש מעצבן עם התלת מימד!!! מה אתם חושבים?
-
- 16 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
מהי המפה המועדפת עליכם אם גם יש פרוט למה אז בכיף אני אוהב RAID מפה כיפית לארוך וצורכת TEAMPLAY ותזמון קבוצתי. דיון פורה
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני לא יודע מה לעשות יצאתי מהביוב סרקתי את האזור ולא מצאתי כלום.עזרה בבקשה
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אצלי הוא לא עובד משהו...יש לי geforce 4 ti 4200 128mb, 512MB DDR 333, מעבד AMD 1800+.. המשחק יורד מתחת ל30 פריימים גם ב 1280X1024, למרות שהוא לא משחק חדש ולא כל כך כבד. וגם ראיתי אצל חבר שלי בזמנו עם הgeforce 2mx 400 שלו הריץ על 1024X768 על HIGH כמעט כמוני :-X איך אצלכם עובד למי שיש?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עוד הבטחה גדולה שמתעכבת :-X http://news.softpedia.com/news/There-039-s-No-Rage-Coming-from-id-in-2009-106455.shtml
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני לא בטוחה אם זה המקום הנכון אז סליחה מראש. רציתי לבקש רשימה של המשחקים הכי חדשים (והטובים) שיצאו לאחרונה. לא רשימה ארוכה, רק איזה.. חמשת המשחקים הכי חדשים וטובים. שיחקתי כבר ב: Skyrim MW 3 תודה שהזכרתם לי, שיחקתי גם ב: Portal 1/2 Crysis 1/2 Dragon age 1/2 ואשמח למשחקים חדשים באותו סגנון, או אפילו סגנון שונה. תודה רבה לעוזרים. (אין צורך לדאוג לכרטיס מסך חזק מספיק.) הילה~
-
- 16 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
התקנתי את המשחק כמו שצריך, הפעלתי אותו וניסיתי את הרזולוציות 640x480 ו-1024x768. במסכי התפריטים הכל נראה בסדר גמור, אבל כשאני מתחיל לשחק (הסרטון הראשון גם נראה בסדר כמור) אני לא רואה כלום על המסך - הכל פשוט אפור, חוץ ממצב הבריאות למעלה, מצב ה-"Crazy" וסימני המכות כשאני מכסח מישהו. אשמח אם תעזרו לי לפתור בעיה זו, תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בהפתעה גמורה (ברצינות) התברר לי לאט לאט שזה נכון, מקס פיין 3 ייצא. טעות שלי, זה עדיין בגדר השערות, אני כבר לא יודע על מה להסתמך. אבל זה העלה שאלה מעניינת - שני המשחקים האחרונים בסדרה תענוג מבחינת משחקיות (ומודים, תענוג של מודים!) ועלילה (לפחות למי שאוהב ת'סגנון). אבל מה לעזאזל ניתן לבסס כבר את המשחק השלישי?! בואו נעשה סקירה קלה של כל הדמויות שמתו: ויני גוגניטי. חבל כ"כ אהבתי אותו ולדימיר לן ג'ים ברווארה וינטרסון אלפרד וודן וכמובן... מונה סאקס - למרות שברמה הקשה ביותר בפאנל האחרון היא עוד איכשהו שורדת. ואם אני טועה אז יכול להיות שזה היה במוד או משהו למרות שיש לחלק מהדמויות נטייה לשרוד, במשחק הראשון הייתי בטוח שויני היה גמור אחרי הקרב איתו ובסוף הוא מת במשחק ההמשך.…
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, בתור בעל מעבד 64 ביט - גם אני מחכה שמשחקים יעברו השקות ותמיכה ב-64 ביט. למי שכן יצא לטעום למשל את הדמו של אינויזיה הBLOOB דנסר, ב64 ביט הוא רץ פי 2 יותר מהר (32X2 = 64 מן הסתם ) השאלה הנשאלת היא, האם לדעתכם נתחיל כבר לראות בזמן הקרוב משחקים שיתמכו ב-64 ביט ? חוץ מההתקדמות של מערכת ההפעלה שעדיין אין ממש הסבה רישמית שכוללת דריבירים מתי לדעתכם או שאתם יודעים בידיוק מתי יצאו משחקים בגירסאות 64 ביט או פאצ'ים ותלאים שיהפכו אותם למסונכרניי מערכות 64 ביטים?
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש עכשיו מבצע ב-steam ומוכרים את skyrim בהנחה. הגרסה הרגילה ב- 7.5$ וגרסת Legendary ב-20$. שתי שאלות: 1. על מה אתם ממליצים? האם שווה לשלם כמעט פי 3 בשביל הלג'נדרי? הוא כולל דברים חשובים שלא קיימים בגרסה המקורית? 2. הבנתי שהמשחק מגיע עם גרפיקה קצת מיושנת, ושמי שרוצה ליהנות מגרפיקה יפה יותר, צריך להתקין כל מיני מודים באופן עצמאי. האם זה נכון? אם כן, עד כמה זה מסובך וגוזל זמן להתעסק עם זה? כלומר, האם אני יכול להוריד קובץ, להכניס אותו לתיקיית המשחק ולקבל שיפור בגרפיקה, או שזה מצריך כל מיני כיולים וכיוונונים שגוזלים זמן? תודה מראש לעונים!
-
- 16 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
איזה באסה אני בא היום לשחק WAR ROCK וזהו נגמר הבטא אי אפשר לשחק יותר !!!! עד שהגעתי לשלב 10 ..... יש כאן עוד אנשים ששיחקו ? לאיזה שלב הגעתם ? אני משחק בערך חודש
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם פתחתי נושא זה כדי לשקם מחדש את קהילת (COD2 (call of duty2 ליפני עד לחצי שנה הייו למשחק 15 שרתים ישראלים והיום יש רק 6 בגלל ששתי החברות העיקרית למכירת שרתים נפלו בגלל שצרייך cd key מקורי בישביל לשחק ... ואני פתחתי נושא זה בישביל להוסיף CLAN למשחק ושאנשים יקנו שרתים שרת ל 14 אנשים עולה 90 +שרת TS שזה תוכנה לדיבור ,המשחק מהנה מאוד ויש בו מישחקיות טובה שאף פעם לא משעממת . בבקשה עזרו לי להחות קצת את המשחק אני רוצה להגיע לפחות לעוד 15 שרתים בישביל שנוכל לפתוח CUPS של CLANS בישביל לקנות שרת ולדעת קצת יותר על המשחק והשגת המשחק פנו אליי בבפרטי ICQ 293786977 או לאתר www.vif.co.il ולא עכשייו המשחק לא צורך cd key מקורי ואני יסביר איך באייסקיו .. הסבר על המשחק: COD2 זהו מש…
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מה המצב חבר'ה? אני מאוד מתפלא שלא מדברים הרבה על המשחק הזה וזה סימן לא טוב... המשחק יוצא בסוף פברואר ואין ממש זכר ממנו... הינה הטריילר שאני צופה בו בדיוק עכשיו: http://www.gamespot.com/video/933473/6184995/videoplayerpop נראה מאוד יפה המשחק.. ובתור חובב אבודים ועוקב אחרי הסידרה ואוטוטו יוצא העונה הרביעית אני מצפה מהמשחק הזה.. מה אתם אומרים איך המשחק לדעתכם? יש כבר דרישות מערכת?
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב אז ככה, שיחקתי בShadow of Mordor לפני כמה חודשים וזה אחד המשחקים היותר טובים שיצא לי לשחק בהם. אני מחפש משחקים כמה שיותר דומים לו עם סגנון משחק דומה. איזה משחקים אתה מכירים שדומים לו?
-
- 16 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
אני צריך את המישחק אם הטנקים הקטנים האלה שנגיד הם עומדים אל הר ואז יורים שם אחד אל השני בתורות ויש שם נשקים שונים? :-\ מישהו? ???
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני יודע שזה משחק ישן אבל התחלתי לשחק בו לא מזמן ונתקעתי. יש איזה אתר שמראה לאן להמשיך או אולי יש כאן איזה מישהו שיכול לעזור???
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אחותי קבלה מחשב חדש (או ליתר דיוק את הישן שלי).. היא רוצה 'לקנות' משחקים... משהו מכיר משחקים לילדה בגיל 10 בערך? חשבתי על סימס 2 למישהו יש עוד הצעות? בקשה לא להתחכם,תודה.
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
בקרוב יגיע לקהילת HWzone שרת חדש אז צוות ההנהלה מעוניין לשתף אותו בהחלטותיו לגבי השרת החדש אז איזה סוג של שרת הייתם רוצים? ואיזה מפות אתם הייתם מעדיפים? דיון מהנה
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המשחק הוא מעין 2d dota למי שמכיר. טריילר: http://www.youtube.com/watch?v=4NootvRYOm4 משחק אקשן תחרותי. עשוי ברמה מאוד גבוהה. easy to learn, hard to master. הקהילה של המשחק מאוד נעימה ובוגרת אחד ה-'nauts הוא leon the chameleon... והוא צרפתי. בסוף שבוע הקרוב המשחק יהיה פתוח לכולם free weekend, והוא גם יימכר במחיר מבצע של 5$. 5$ על המשחק הזה זו פשוט גניבה... באמת חבל לפספס את ההזדמנות. פרטים נוספים על הסופשבוע חינם: http://www.destructoid.com/free-weekend-of-awesomenauts-on-steam-238673.phtml שימו לב כמה הכתב אוהב את המשחק... קליפ בונוס..: פשוט תענוג של משחק. חובה לבדוק.
-
- 16 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
נעלם לי הדם במשחק SOF2 , מישהו יודע למה? מה קרה? משהו???? כי זה ממש לא כיף לשחק ללא הדם והאלימות!!!!
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני רוצה לשחק כמו בעבר הרחוק... משחק CO OP עם מישהו שיישב לידי ושנינו נשחק על אותה מקלדת. לא מדבר על משחקים כמו מורטל קומבט, וגם לא על משחקי מירוצים למיניהם. כל משחק ששנינו משתפים פעולה והולכים יחד במסך. יש לי עדיפות למשחקים מהשנים האחרונות. תודה רבה על כל עזרה
-
- 16 תגובות
- 2.8k צפיות
-