עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by ^Z^,

שלום אני רוצה לצאת בקרוב לקנות משחק טוב, ורציתי לשאול אותכם איזה משחק עדיף לדעתכם. בלי הגבלות תקציב [למשחק :lol: ] ^Z^

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. זה נראה לי מגניב

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by TimoTy,

המפרט שלי החתימה וזה עובד גרוע על 640 X 480 אני לא מצפה שחעבוד עם הכל על גבוהה אל זה לא קצת מוגזם ?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אני בזמן האחרון משחק בBilly Hatcher http://www.gamespot.com/gamecube/action/billyhatcherandgiantegg/review.html בגירסת הPC -יש לי ידית מישחק טובה ואני חיב להגיד המישחק ניראה קל בהתחלה ומאוד ילדותי אבל מהר מאוד המישחק ניהיה מאוד קשה ולמרות שיש דירוג בכל משימה אני לא מבין איך אנשים יכולים לקבל בזה ציון A אני מקבל D וC בדרך כלל ביגלל הקושי אני מישתמש בטרינר אבל רק לקבל אין סוף פסילות כי בלי זה יש משימות שמאוד מאוד קשה לעבור אותם פשוט נופלים הרבה במשימות מיתקדמות (אני עושה את כל המשימות בכל שלב) בקיצור למי שרוצה מישחק פלטפורמה מאוד מאתגר יש את Billy Hatcher תעברו תעולם הראשון ואת חלק מהמשימות בעולם השני ותבינו לבד גם יש את כל עינין הזמן למי שאוהב תוצאות גבוהות

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. today i buy the full version but the version is old and i want to install the last patch so i can play on rancked and israel servers so i need new version so do i have to instal the 1.03 patch and after that 1.2? in BF2

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by tombcatz,

אני לא אוסיף הרבה,JUST READ "משחקים משומשים - לא על ה- PS3 מאת אייל מנגד מחיר שערורייתי, היעדר משחקים אטרקטיביים, כנס משעמם וקן קוטוראגי. עם הזמן נדמה שסוני חופרת את הקבר של עצמה, ואם להאמין לשמועות האחרונות, נראה שהיא הגיעה ל-6 רגל. אתר המשחקים Games Radar מקבל דיווחים מקמעונאים האומרים כי לדברי Sony, אסור יהיה להם, על פי החוק, להעמיד משחקי PlayStation 3 משומשים למכירה. זאת עקב פעולה חדשה של סוני, לפיה השחקנים ירכשו למעשה רק את הזכות לשימוש במשחק, בעוד הרכוש עדיין יהיה שייך עדיין לחברה היפנית. אם הצעד הזה יתברר כאמיתי, אז לא רק שלא נוכל לקנות משחקים משומשים, אי אפשר יהיה גם להשכיר משחקים או לשחק אותם אצל חברים. כל דיסק אמור להכיל קוד מסוים, כך שיפעל רק על קונסולה ספ…

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. עדיף און ליין... אם יש לכם המלצות אז בבקשה..

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by sahargt,

המשחק עובד אט הגרפיקה חלקה לפעמים יש איטיות שהמחשב חושב הרבה זמן יכול להיות הקשיח שלי עושה בעיות 80 G מפוצל המפרט שלי 3.2 פרסקוט לוח איביט IS7 E זכרון ADATA 2 סטקים של 256

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by @guitarsuite@,

בוקר טוב חברים! התקנתי היום את הצשחק Oni הוותיק והמעולה וכשאני מנסה להפעיל אותו הוא רושם לי הערה כזאת מוזרה ומעצבנת ושמונעת ממני לשחק Blam!, oni crashed אז אם מישהו יודע למה זה לא עובד אני אשמח ד"א : הבנתי שהוא לא עובד בxp אז צריך לשנות בתאימות לwin98 כדי שזה יפעל ובצעתי את זה. תודה מראש ..ליאור

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. טוב,ממש לא ציפיתי שזה יקרה מסתבר שHALF LIFE2:EPISODE 1 הוא לא אחר מאשר שליש מHALF LIFE3. כן,שמעתם נכוןן...הפרקים שוואלב משחררת עכשיו הם בכלל HALF LIFE 3 ולא הרחבות לHALF LIFE2. בתום הפרק השלישי העלילה תסתיים באופן סופי וסאגת המשחקים הזו תסתיים. לא ציפיתי למהלך כזה מוואלב... http://pc.ign.com/articles/711/711560p1.html

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by bla7,

היה לי וורקרפט 3 קנוי וכשר למהדרין (מהיום הראשון שהוא נחת בארץ ). בזמן האחרון לא שיחקתי בו, ולפני כמה ימים רציתי לשחק שוב (הוא עדיין מותקן במחשב) והפלא ופלא - אני לא מוצא את המשחק. כלומר, אני לא מדבר על ההתקנה המחשב, אלא פיסית, לא מוצא את הקופסה עם הסידי... הפכתי חלקים נרחבים מהבית, אפילו כאלה שלא סביר למצוא בהם את המשחק. לא מצאתי. השאלה היא כזאת. המשחק מותקן לי כרגע על שני מחשבים, עם הסריאל המקורי. אני רוצה למצוא את הסריאל ולרשום אותו - כי חוץ מאשר על העטיפה של המשחק, זה לא רשום לי בשום מקום (לא ראיתי צורך לזה, האמת). למקרה שאני לא אמצא את המשחק, לפחות שיהיה לי הסריאל - כי הרי דיסק זה לא בעיה להשיג (גם סריאל, אבל לא מקורי כמו שהיה לי שאפשר לשחק איתו בבאטל נט). בקיצו…

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by homart,

אני יודע שזה משחק ישן אבל התחלתי לשחק בו לא מזמן ונתקעתי. יש איזה אתר שמראה לאן להמשיך או אולי יש כאן איזה מישהו שיכול לעזור???

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by -ox-,

המידע הראשוני על המשחק החדש http://www.totalvideogames.com/news/Need_for_Speed:_Carbon_-_First_Info_10130_5971_0.htm כרגע אין לי כח לפרט למי שאוהב את הסדרה שיכנס ויקרא..

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by DXT,

אם בפורום פה יש שחקני מאדן אז תגיבו פה שנוכל לארגן משחקים ביננו מדי פעם, ואם יהיו הרבה אולי גם לעשות ליגה (תלוי בהיענות כמובן). אני בכל מקרה משחק מאדן מ- 2004. כרגע בעונה שלישית עם האטלנטה פלקונס במאדן 2006. עונה ראשונה: זכייה בסופרבול עונה שניה: מקום שני ב- NFL (הפסדתי לאינדיאנפוליס קולטס) כרגע ב- off season של העונה השלישית וקצת בפיגור תקציבי... ;D

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. האם אפשר לקנות שרתי RANKED ישראלים? ואם כן למ יש רק ISRAELI RANKED SERVER אחד?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by GRiM,

התקנתי את המשחק כמו שצריך, הפעלתי אותו וניסיתי את הרזולוציות 640x480 ו-1024x768. במסכי התפריטים הכל נראה בסדר גמור, אבל כשאני מתחיל לשחק (הסרטון הראשון גם נראה בסדר כמור) אני לא רואה כלום על המסך - הכל פשוט אפור, חוץ ממצב הבריאות למעלה, מצב ה-"Crazy" וסימני המכות כשאני מכסח מישהו. אשמח אם תעזרו לי לפתור בעיה זו, תודה. [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by RoDHomo,

im in shlav 5 in Game f.e.a.r and i dont know what to do pleas help me i have some message in the game from number 455-456-345 and he tell me to go somewhere and i dont know where i have to go plz someone help me!

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. לסוני לשקול הורדת מחיר משמעותית בשנה הבאה האם מחירה הגבוה של קונסולת הפלייסטיישן 3 יכניס את סוני לצרות במלחמת הקונסולות? בכירי Sega ו-Ubisoft, שתיים מחברות המשחקים הגדולות והמצליחות בעולם, חוששים שכן, והם אינם מתביישים עוד להביע את דעתם לאחר שהאנליסטים המוסמכים של חברת DFC פרסמו דוח' יוצא דופן בנושא. איוו גלמונט, מנכ'ל Ubisoft, סיפר לכתבי סוכנות הידיעות האמריקאית Bloomberg כי 'לאחר המשלוחים הראשונים, מחיר הפלייסטיישן 3 חייב לרדת כדי לא להפוך למכשול'. גלמונט מאמין, אם כן, כי כבר בתחילת 2007 חייבת לבוא ההנחה הראשונה. מנכ'ל חטיבתה האמירקאית של Sega, סקוט סטיינברג, אמר דברים דומים בראיון לאתר המשחקים GameDaily. 'עבור משפחות רבות, המחיר גבוה מידי'. גם סקוט מזהיר את סוני שלא לי…

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. http://www.steampowered.com/index.php?area=dodFreeWeekend

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by AppleJack,

פתחתי רשת לישראלים בלבד ב-hamachi. שם הרשת: titan_isr סיסמא: hwzone כרגע ישנם 13 אנשים (כולל אותי) ברשת. כולם מוזמנים להצטרף ולשחק ביחד Titan Quest (או כל משחק אחר התומך LAN ) להורדת hamachi: www.hamachi.cc

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by Kenny,

היי אנשים , לפני 3-4 חודשים קניתי את BF2 , שיחקתי קצת , מאז הפסקתי. היום התקנתי אותו שוב , התקנתי את ה 1.3. אלו הנתונים של המחשב שלי : Amd 3500 \ 512X2 \ X850 XT |\ MSI k8n platinium בכל מקרה , אני משחק על הגדרות של 1024\768 רוב הדברים שם נעים בין medium ו high את ה dynamic shadow הורדתי לגמרי. מה שמוזר לי , המשחק כאילו עובד חלק לרגעים מסויימים. אבל מידי פעם יש כמו תקיעה של חצי שניה כזה... כל כמה שניות יש את התקיעה הזאת , שמים לב לזה במיוחד אם מסתכלים על הריצפה תוך כדי ריצה , אז לפעמים רואים שממש לרגע קטן אחד יש את התקיעה הזאת , וזה קורה כל הזמן. הכרטיס מסך מגיע ל 70-75 מעלות , ועובד עם הדרייברים הכי חדשים. יש לכם רעיונות איפה הבעיה? דרכים לשיפור? זה ממש ממש מרגיז לשחק …

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by roes,

UT 2007 יוצא בקרוב מאוד, נכון ? אם כן: יש על זה כבר איזה ידיע על תאיריך מדויק?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אני צריך את המישחק אם הטנקים הקטנים האלה שנגיד הם עומדים אל הר ואז יורים שם אחד אל השני בתורות ויש שם נשקים שונים? :-\ מישהו? ???

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by Stalker,

המשחק אמור להגיע החודש נכון ?!

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by doc-kwl,

מי עשה כמה? לאיזו קומה? תפגינו כישרון שיא אישי: 37.000 קומה: אני חושב +300

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.