עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by id3232,

התחלתי להתקין את המשחק Batman: Arkham Asylum וכשזה הגיע ממש לסוף ההתקנה זה נתקע כך המון זמן לכן ביצעתי ריסטרט ומחקתי את כל מה שהוא יצר בPROGRAM FILES. מאז כל פעם שאני פותק את הSETUP הוא מציג לי רק אפשרות של לשחק את המשחק ולא של להתקין למרות שאין קבצים קיימים של המשחק כי מחקתי אותם. מה אפשר לעשות כדי אולי "למחוק כל זכר" לחצי התקנה הזאת שביצעתי כדי שאוכל להתקין שוב?! תודה רבה

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. איך קוראים למשחק הזה שצריך לשבור את כל הלבנים למעלה ויורדים בונוסים ששוברים ואז גם עוברים שלבים וזה ניהיה יותר קשה משחק פשוט ויפה שכחתי מה שמו

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. היי, אני ארצה בעתיד הקרוב להזמין את המשחק מחו"ל (עותק בקופסה ) עם מחיר של 300 ש"ח החנויות בארץ יכולות לשמור את העותקים אצלם. בינתיים הכי זול שמצאתי כולל משלוח זה מאמזון בריטניה יוצא משהו בסביבות ה235 ש"ח יש הצעות נוספות ? תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. Started by Kosberg,

חברים אנחנו שמחים ונרגשים כאחד להוציא לכם את ההודעה הרשמית לכך שקהילת HWzone CS:GO נכנסת לפעילות !! להלן השרתים: #1 213.8.192.252:31150 ​להתחברות לחץ כאן! #2 213.8.192.252:31160 להתחברות לחץ כאן! על מנת להשתתף במשחק יש להיות מחוברים לשרת הדיבור שלנו שכתובתו: TeamSpeak3: 212.199.164.135:9990 אנו נשמח לראותכם בהקדם! שיהיה לנו משחק ספורטיבי ומהנה! בהצלחה לכולנו. צוות HWZONE CS:GO , עידו ודין.

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by RAZIEL98,

שלום אני מחפש רוצה לדעת איזה משחקים מהחדשים שיצאו בזמן האחרון מחשב שלי יכול להריץ שיהיה לי להעביר איתם את הזמן עד שיצא הgta v תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by Red Siskin,

מתחיל עוד 10 דקות יש לי 8 מפתחות מי שרוצה לשחק איתי צריך מיקרופון וניסיון במשחקי באטל רויאל Steam->Redsiskin

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by ג.יפית,

יש לי כסף לבזבז על משחק,ואני מחפש מולטי טוב,ני יודע שיש פה בפורום פאנבויז של שתיי המשחקים... כן נכון BBC2 יצא לא מזמן,ויש סביבו עדיין הייפ,אבל בסוף מרץ יוצאת חבילת הרבה ל MW2,אני רוצה משחק עם הרבה שעות במולטי. איזה משחק מומלץ יותר?

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. http://www.pcsx2.net/index.php

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by Animor,

שמתי לב שבאתר nexusmods (זה שמחזיק את המודים של Skyrim), יש גם מודים ל-The Witcher 2. בדיוק קניתי את המשחק במבצע הקיץ של Steam ואני תוהה אם מישהו התנסה במודים האלה והאם כדאי להתקין משם משהו. תודה מראש לעונים

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  10. Started by stingeR-,

אוקיי , קניתי רידיק , אני בא להתקין , כתבתי את התאריך לידה שלי(אני בן 16וחצי) , והוא אומר לי שאני קטן מידי ואני צריך להיות לפני בן 17 , וסוגר את המשחק וכותב לי ארור : The Game Has Crashed , do you want to create a crashlog? והוא נותן לי אפשרויות YES\NO , עכשיו , איך אני גורם לו לבקש ממני עוד פעם את התאריך לידה כדי שאני אכתוב שאני גדול ? ניסיתי לחפש ברג'יסטרי , לא מצאתי משהו מעניין , לעשות ריסטור אני לא יכול משום מה , מה אני עושה?

• 30 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by N82,

יש קודים למשחק Age of Mythology ?

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. אני מחפש הרבה ולא מצאתי עדיין

13. מדובר במשחק אסטרטגיה בתורות בסגנון Heroes/Age of Wonders עמוק במיוחד עם קרבות טקטיים, דיפלומטיה וניהול ממלכה מתוחכמים. המשחק הקודם שלהם Eador: Genesis שפותח בתקציב קטן בהרבה ויצא ב - 2007 ברוסיה ולפני כמה חודשים ב - GOG גם באנגלית וזכה לשבחים רבים מחובבי הז'אנר (אני אישית לא שיחקתי בו כי הוא מיושן מאד גראפית ונראה כמו Heroes II). המשחק יוצא עוד שבועיים ב - GOG/STEAM במחיר נמוך של 20$ בלבד. http://www.gog.com/gamecard/eador_masters_of_the_broken_world http://store.steampowered.com/app/232050 אתר המשחק - http://www.snowbirdgames.com/eador/?lang=en כמה כתבות על המשחק: http://www.rockpapershotgun.com/2011/09/20/masters-of-the-broken-world-preview/ http://indiegamehq.c…

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. Started by AntyAsty,

שלום לכולם. אני לפני חודש קניתי ב50 דולר באטלפילד 1 וציפיתי שהמשחק ירוץ לי על 90-50 FPS על הגדרות HIGH. במצב סינגלפלייר זה באמת עומד על 85 FPS בממוצע אבל במולטיפלייר זה יורד ל70 על המקסימום ובממוצע זה על 55-30 וזה פשוט בלתי ניתן למשחק. חשבתי שזה קשור לכרטיס המסך ולכן הורדתי את ההגדרות ואת הרזולוציה אבל ההבדל לא היה עצום כמו שציפיתי. כפי שבדקתי באינטרנט ראיתי שלא מעט אנשים התלוננו על בעיה זהה עם כרטיסי מסך שונים ומפרט דומה. אשמח אם תעזרו לי לפתור את הבעיה. מפרט: Intel Core i5 4690 @ 3.50GHz AMD Radeon R9 290X 4GB ‏‏‎16GB Ram DDR3 ‏‏ Windows 10 Home 64-bit

15. Started by עקרב,

אבל שהם גם טובים ולא סתם ניסיון לחיקוי לא מוצלח. תודה.

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. מה קורה? יש פה אנשים שמשחקים? רצוי 25+ מחפש אנשים ל Dous/Squads talk to me

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. במקרה קיבלתי היום מייל מהניוזלטר שלהם, זה הטקסט: Hello, We have just finished seven very enjoyable weeks of closed beta testing for Shattered Horizon, our multiplayer first-person shooter for the PC. And with the beta wrapped up we have a bunch of new content to share with you. New "Raid on Moondust" trailer The first trailer for Shattered Horizon to show in-game footage, this new video shows two players working together to take control of an asteroid being mined in near-Earth space. Players use rocket packs to fly freely through space and can land on any surface, surprising opponents by attacking from unexpected angles. We've released four new screenshots which you can f…

• 24 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by ליאור טולדנו,

Call of duty Bo2 monatge עריכה שלי, esl במידה ואהבתם לייק וסאב יעזרו D: מומלץ 1080p

19. הפרק החדש בסדרת הפעולה האלמותית יקבל שלב מבחני אלפא בקרוב, ויש גם ברי מזל שמתנסים בו ברגעים אלו ממש לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/עוד-פרטים-על-doom-החדש-אלפא-בטא-משחקיות-ות/

20. משחק האסטרטגיה האגדי של חברת בליזארד זוכה לכבוד הראוי לו עם גירסה מודרנית ומלוטשת לכתבה

21. Started by שלוימי,

יש לי את המשחק IAF (חיל אויר), ואני צריך שתענו לי בבקשה על כמה שאלות; 1. אם אני סגרתי על מישהו את המכ"ם, אין אני משחרר את הטיל שהוא יעוף אליו? 2. אותו דבר כמו באחד, אבל פשוט איך אני פוגע בטיל באיזה מקום באדמה? 3. אחרי שנחתתי, לאיזה צריך אני צריך להפנות את המטוס? (אמרו לי פעם "האחרון" אבל איזה "אחרון"???) סליחה על הניסוח, כי אני לא הכי טוב בזה. תודה מראש על התשובות

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by aviel3634,

שלום חברים, מונטאג' חדש שלי אם אהבתם אל תשכחו לתת לי לייק וסאב נ.ב הקשבתי לבקשות שלכם וסידרתי את הבעיה שבכל המונטאג'ים שלי הסרטון היה מרוח סידרתי ועכשיו זה בסדר

23. הורדתי אותו בחינם דרך Uplay של יוביסופט (יש אפילו כתבה חדשה באתר, אם כי הורדתי אותו כבר לפני שהיא עלתה). רק לי יש בעיות אופטימיזציה? משום מה הוא מקרטע לי לפעמים בקטעים עמוסי גרפיקה ובמיוחד בקטעי מעבר.ולא, המחשב שלי לא מ97… (:כבר ניסיתי להקשיב לאינטרנט וביטלתי בהגדרות המתקדמות את ה hw vertex processing וחבריו. זה לא עזר.בנוסף ניסיתי להכריח אותו לרוץ עם הכרטיס הגרפי (בברת המחדל הוא משתמש במובנה של אינטל) – שום שינוי (ממילא גם האינטל אמור להריץ אותו בקלות…) .שיניתי אפילו את הרזולוציה מ1080P ל 1600X1200 וגם זה לא עזר (זה ביחס המקורי של המשחק 4:3).למישהו יש עצות נוספות?

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by ssll8,

אני מתלבת אם הוא שווה את ה300 שקל.... בכל מקרה הוא שווה קניה או לא?

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by matanch,

מי שרוצה לשחק בצוותים, ככה בשביל הכייף שיוסיף אותי http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/matanch/stats/187837848/ סקייפ: Matanch

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.