עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. השדרוג של פלטפורמת הגיימינג עשוי להפוך את החיים שלנו לקלים יותר, ואולי לחסוך עלויות המרה מיותרות לכתבה

2. Started by KoM,

למה זה נותן לי את ההודעה הזאת? מה הבעייה?

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by שלוימי,

יש לי את המשחק IAF (חיל אויר), ואני צריך שתענו לי בבקשה על כמה שאלות; 1. אם אני סגרתי על מישהו את המכ"ם, אין אני משחרר את הטיל שהוא יעוף אליו? 2. אותו דבר כמו באחד, אבל פשוט איך אני פוגע בטיל באיזה מקום באדמה? 3. אחרי שנחתתי, לאיזה צריך אני צריך להפנות את המטוס? (אמרו לי פעם "האחרון" אבל איזה "אחרון"???) סליחה על הניסוח, כי אני לא הכי טוב בזה. תודה מראש על התשובות

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by yoel12,

שלום, לאחרונה התחלתי לשחק בTES online לפיכך אשמח לדעת האם יש פה אנשים המשחקים במשחק הזה ואולי נצא לקווסט נחמד הID שלי זה yoelthegreat ובסטים Y.S.B

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by kutomer,

הסקר הזה בא בעקבות ויכוח שהיה לי עם כמה חברים בנוגע לאיזה משחקים אנשים הכי אוהבים, לא מבחנת ז'אנר (פעולה, אסטרטגיה וכאלו) אלה מבחנת התקופה שהמשחק מתרחש בו. אשמח אם תענו בכנות ותוסיפו בהודעה מה הגיל שלכם באופן אישי אני הכי אוהב משחקים שמתרחשים בעבר הרחוק והם בדיונים, שיש בהם קוסמים מפלצות וכאלו... ואני בן 17 וחצי :]

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by SyndromE,

ז'אנר: Action, Beat em up פיתוח: Warner Bros. Interactive Entertainment הפצה: Deadline Games תאריך שחרור: 04.03.2009 שחקנים: 1-2 מסך מפוצל תאור: ווטצ'מן. אחד הקומיקסים הגדולים של דורנו. בעיני רבים מביני עניין, אולי הקומיקס הטוב ביותר - בהחלט הקומיקס שהתחיל זרם חדש, מרתק ובוגר בקומיקס. הסרט מצטרף אליו בקרוב, ונשאר רק לקוות שהוא יגרום לאותן התחושות והרגשות שנגרמות כתוצאה מקריאה בקומיקס. ועכשיו, גם משחק המחשב. יש אנשים שאומרים שאותה היצירה צריכה להתאים את עצמה למדיום בו היא מופיעה - כך שאם היא מופיעה בכמה מדיומים, על היוצרים לקחת חירות יצירתית נרחבת על מנת להתאים את החוויה לציפיה. במקרה שלפנינו אני גם מסכים עם כך וגם רואה שזה מתקיים, למרבה השמחה. כמו כל משחק סופר גיב…

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by camera,

שלום לכולם, באופן קבוע אחרי 10-20 דקות של משחק בבטלפילד 4 המשחק קורס ומציג הודעה "game disconnected: could not join to server". ניסיתי המון פתרונות, שום דבר לא עזר, כולל בירור מול אינטרנט רימון שהעלה שהם לא הבעיה. הדבר היחיד שלא הצלחתי זה לפתוח פורטים, אני יודע את המספרים של של ה-UCP וUDP, אני פשוט לא מצליח להפעיל תוכנה כמו שצריך, אשמח אם תעזרו בעניין הזה, אולי באמצעות מדריך, רצוי מאוד בעברית.

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. מדובר במשחק אסטרטגיה בתורות בסגנון Heroes/Age of Wonders עמוק במיוחד עם קרבות טקטיים, דיפלומטיה וניהול ממלכה מתוחכמים. המשחק הקודם שלהם Eador: Genesis שפותח בתקציב קטן בהרבה ויצא ב - 2007 ברוסיה ולפני כמה חודשים ב - GOG גם באנגלית וזכה לשבחים רבים מחובבי הז'אנר (אני אישית לא שיחקתי בו כי הוא מיושן מאד גראפית ונראה כמו Heroes II). המשחק יוצא עוד שבועיים ב - GOG/STEAM במחיר נמוך של 20$ בלבד. http://www.gog.com/gamecard/eador_masters_of_the_broken_world http://store.steampowered.com/app/232050 אתר המשחק - http://www.snowbirdgames.com/eador/?lang=en כמה כתבות על המשחק: http://www.rockpapershotgun.com/2011/09/20/masters-of-the-broken-world-preview/ http://indiegamehq.c…

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by Black_Citadel,

סיפור מעניין, מסתבר שTEKKEN הגיע לרמה כזאת גבוהה בזכות חוזה ארוך טווח שחתמה NAMCO עם SONY. החוזה אמר שNAMCO תייצר את סדרת משחקי הטקן שלה לפלייסטיישן בלבד במשך 10 שנים, ובתמורה תשלם לה SONY סכום נכבד שישמש למימון הפיתוח של המשחק בעיקר. בעוד כשנה, החוזה מסתיים, וNAMCO תחל לייצר את סדרת הTEKKEN לכל הקונסולות, וכנראה גם למחשב. cheers

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. http://www.hl2fallout.com/forums/index.php?showtopic=4221&st=0entry76575 יודעים מה זה אומר!! איזה כייף! ( אפשר להפוך את זה לדיון הרשמי של HL2

• 30 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by Idanp,

פשוט מדהים הבנאדם סיים את פאר קריי בשעה. http://speeddemosarchive.com/FarCry.html http://speeddemosarchive.com/demo.pl?FarCry_10702

• 32 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. האלן אנשים.. סוף סוף הרכבתי את המחשב החדש שלי ונחוש מה הדבר הראשון שעשיתי??? הלכתי להוריד את UT 2003 BETA! בכלל לא ציפיתי שזה יפעל חלק וכל זה.. אבל בכל מקרה פתחתי את ה4GB של המשחק נכנסתי לתכוכו , נכנסתי לSETTINGS שמה היה כבר הכל על ON ו HIGH! והרזולוציה היתה 1028 * 784 בחרתי לי שלב שאני רוצה לשחק בו , המשחק טען כמה שניות (אחדות!) ופשוט נדהמתי!!!!!! המחשק פעל חלק לחלוטין והגראפיקה פשוט מדהייייימממממההההה!!!!! :o כזה דבר ראיתי רק בסרטים!! עדים מכל מקום, גופות מתפוצצות ועפות, דם בצבעים שונים,נשקים מדהימים,סלטות וטריקים מדהימים אפשקטים, השתכפויות!! בקיצור משהו שאף אחד מהיתנו לא ראה עדיין באמת!!!!!!!!! :AR15:!!! בקיצור בעוד שהמשק פועל חלק בלי תקיעה אחת החלטתי להתגרות…

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by Monte,

ליגת HWzone הראשונה מסוגה תמה ועימה הזוכים הגדולים: The Oprah Show הזוכים בפרסים הם: 1. MVP - prenN 2. ofir 3. seanJ (Parallax) 4. instanz 5. ah sheli/Shimi Hsartan/Punish/tal צפו לבאות שתהיה שנת לימודים פוריה ומוצלחת לכל שחקני HWzone CS:GO הצעירים, ולבוגרים המשך שנה טובה ומוצלחת.

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by nattyk212,

תגידו המחשב יריץ לי gta v? מעבד - AMD Phenom II X4 965 3400Mhz Black Edition לוח אם - GIGABYTE GA-890XA-UD3 זכרון - Corsair CMZ8GX3M2A1600C9 DDR3 8GB(4X2 כרטיס מסך - SAPPHIRE AMD Radeon HD 6870 1GB GDDR5 יש במחשב 2 כאלה

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by פולי הקנטאור,

לאחר שהורדתי את התוכנה שלהם וניגשתי להתקין אותה לא הצלחתי לאשר את התקנה (פשוט ללחוץ למטה בחלון שנפתח) כיוון שתחתית החלון מוסתרת מתחת לסרגל ואין לי יכולת ללחוץ על כפתור האישור. איך ניתן לפתור זאת? מערכת ההפעלה היא ווינדוס 10 פרו והמחשב הוא HP ProBook 440 G4.

16. Started by ssll8,

אני מתלבת אם הוא שווה את ה300 שקל.... בכל מקרה הוא שווה קניה או לא?

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. שני מחשבים בבית שאתה פותח NETWORK אתה רואה את השם של המחשב השני מחפש איזה משחק שידע לעבוד עם LAN או משהו שידע לזהות את שני המחשבים לא מצאתי משחק כזה עד עכשיו פשוט כל המשחקים עובדים דרך מולטפלייר שרץ דרך האינטרנט ודברים כאלו ולא רואים יותר דברים מסוג LAN אם מישהו יכול למצוא משהו יהיה נחמד כל סוג של משחק ממשחקי נהיגה והלאה

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  18. Started by T-Flash,

שלום חברים! לא מזמן הופיע הדף הרישמי של המשחק L.A Noire באתר של Rockstar. לא ממש הצלחתי להבין את הנושא של המשחק, אבל אפשר לנחש זאת בעזרת הטריילר הרישמי ששוחרר. לטריילר באתר YouTuBe להורדת הטריילר באיכות HD המנוע הגראפי של המשחק ככל הנראה הוא ה RAGE החדש של Rockstar, שעליו יבוסס גם המשחק GTA IV ומשחקים אחרים מהחברה. נצפה שזה יהיה עודמשחק גדול מבית R* ולנושא מעט אחר... באתר הרשמי של GTA: Vice City Stories הופיע טריילר חדש להורדת הטריילר (כולה 8MB). לפי הסרטון, רואים שב R* שינו הרבה דברים מה GTA:Vice City המקורי, השינוי בעיקר בדמויות ובעלילה. למרות כל זה יש למשחק כמה קשרים מיוחדים בעלילה שמזכירים את המשחק המקורי. תהנו!! :xyxthumbs:

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. כותרת

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. במקרה קיבלתי היום מייל מהניוזלטר שלהם, זה הטקסט: Hello, We have just finished seven very enjoyable weeks of closed beta testing for Shattered Horizon, our multiplayer first-person shooter for the PC. And with the beta wrapped up we have a bunch of new content to share with you. New "Raid on Moondust" trailer The first trailer for Shattered Horizon to show in-game footage, this new video shows two players working together to take control of an asteroid being mined in near-Earth space. Players use rocket packs to fly freely through space and can land on any surface, surprising opponents by attacking from unexpected angles. We've released four new screenshots which you can f…

• 24 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by Pease Brother,

i have some problems with this game: i have alot of lags my pc is old but in the demo it was fine no lags but in the full i have alot of lags.i install alot of patchs maybe that is the reson? so why is that in the demo i dont have lags and in the full i have lags ?

• 35 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by עקרב,

אבל שהם גם טובים ולא סתם ניסיון לחיקוי לא מוצלח. תודה.

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by DOGMA,

לא מצליח להתחבר עם החשבון הקיים, ולא מצליח ליצור חדש. ספקית זבל בין לאומי

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. היי, אני ארצה בעתיד הקרוב להזמין את המשחק מחו"ל (עותק בקופסה ) עם מחיר של 300 ש"ח החנויות בארץ יכולות לשמור את העותקים אצלם. בינתיים הכי זול שמצאתי כולל משלוח זה מאמזון בריטניה יוצא משהו בסביבות ה235 ש"ח יש הצעות נוספות ? תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by lazy-bones,

אני פשוט משוגע על המשחק הזה!!!!!!! והוא לא עובד לי בWIN XP PRO מה אני יעשה??????????????????????? אני ישתגע!!! מה יכולות להיות הסיבות?? ניסיתי להפעיל כאילו זה על וינדוס 95 וכאלה, זה לא עוזר זה פשוט מראה מסך שחור וחוזר לוינדוס

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים