עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. משעמם לי בחופש, אני מחפש משחקי אקשן (לא אכפת לי קצת מיושנים/ישנים) שיעבדו על העגל שלי

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. אני כבר שואל את האדמין יותר מ5 פעמים איך שינוי ניק אחרי 15 סיבובים של משחק תקין לגמרי ולאחר שנבחרו השחקנים מפריע למהלך המשחק וככה הוא מגיב לי: וגם נועל לי את הנושא בלי להגיב לשום טענה זה כבר טרולינג לכל דבר מה שהם עושים ואני לא צוחק מנהלי האתר אתם מתכוונים לטפל בזה?

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  3. Started by NIVTAL,

ניסיתי להיכנס ל-BAL גם עם שחקן שאני יצרתי וגם עם שחקן מקורי מהמשחק (MESSI או RONALDO או TORRES וכו'..) וכשאני בא להתחיל משחק לא משנה באיזה מסגרת, המשחק מקבל קראש.. מה הבעיה? השתמשתי בצ'יטים כדי להעלות את ה-GP אם זה עוזר לפתרון הבעיה.. Cheat Engine 5.5

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. יוצרי המשחק החדש בסדרת הפעולה המפורסמת מתקשים להכיל את התלונות החוזרות והנשנות אודות עודף התקינות הפוליטית לכתבה

5. Started by huber,

על פי זה נראה כי נווידיה לוחצת על מפתחי משחקים לא ליישם DX10.1 על מנת לא לת למתחרה יתרון. מלוכלך ומכעיס! http://www.anandtech.com/showdoc.aspx?i=3320&p=6

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by HuGeMouTh,

אני יודע שזה משחק ישן אבל אחרי 4 או 5 ניסיונות כושלים שלי ושל עוד כמה משתמשים מהפורום לשחק בעדכון החדש (MvM) הבנו שבלי 6 שחקנים בקבוצה זה בלטי אפשרי לשחק בדבר הזה... כל מי שרוצה לחזור ל TF2 זו הזדמנות טובה, כל מי שלא יצא לו לשחק לפני זה מוזמן לחפש מידי פה בפורום על המשחק (ברוך השם לא חסר). המשחק גם בחינם למי שלא יודע אז אין בעיה להוריד מ STEAM ולנסות. כרגע אנחנו מתמקדים ב CO OP החדש, פחות מעניין ה MP, למרות שגם שם יש הרבה תוכן חדש שהוסיפו השנה. אם אתם רוצים שנזהה אותכם לקלות ונזמין אותכם כשאנחנו נכנסים למשחק תגדירו את ה STATUS שלכם ל LOOKING TO PLAY. נ.ב. הכינוי שלי ב STEAM + כפתור להוספה לרשימת חברים מופיעים בחתימה.

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by Sango,

אהלן, אני רוצה סוף סוף לקנות 2 עותקים של המשחק אחד לי ואחד לחבר. איך הכי כדאי לעשות את זה? דרך האתר של BLIZZARD או חנות פה בארץ כמו זהhttp://www.arcadia.co.il/Product.asp?Pid=starcraft2pc&Cat2Cat1ID=4&Cat2ID=92&aff=Kama〈=he או לנסות לחפש יד שנייה ??? תודה!

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. כדי שתגידו שמשחק הוא טוב מה צריך להיות בו הכי מרשים מבחינתכם? מבחינתי המשחקיות,כי אחרי שעוברים את שלב ההתלהבות הכוללת מהמשחק כל מה שרוצים זה לשחק ולהנות ללא קשר לגרפיקה ולסאונד,אל אף שאני לא אומר שהם לא משפיעים,להפך,זה מה שיכול להפוך משחק רע לטוב אבל בלי משחקיות טובה הם לא משנים .

• 24 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. ואני לא מתכוון למשחק החדש שיצא אלא לישן פשוט אף פעם לא שחקתי בו וכל הזמן אני שומע אנשים מדברים עליו ואומרים שהוא היה המשחקי הכי טוב איי פעם אם היום אני אשחק בו האם אני אהנה או אתפעל ממשהו ? ומה היה כל כך מיוחד בו עד שהותיר חותם כל כך חזק אחריו ?

• 27 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. לא משנה איזה משחק העיקר שיאתגר את הכרטיס! אני רוצה לראות מה הוא שווה!

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by eido300,

האנטי ווירוס שלי (avira) מזהה חלק מהעדכון האחרון של firefall בתור ווירוס מישהו יודע על זה משהו?

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  12. Started by roes,

לפי כמה תמונות ששוחררו הGTA החדש שיצא שנה הבא נראה מאוד מבטיח עם גרפיקה ממש טובה (אולי אפילו דיי כמו CRYSIS רק שה GTA בעיר) לעומת הגרפיקה הגרועה של הGTA הקודמים (יחסית למשחקים אחרים) ראיתי רק 3 תמונות: http://www.gta4.net/images/GTA4.jpg http://gta.ag.ru/sc/gta4_1.jpg וזה (תמונה צד שמאל באמצע) http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=99132

• 28 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by קלוקיי,

שלום ושבוע טוב . התקנתי את המשחק Crysis 3 ובעת ההפעלה אני מקבל שגיאה : You need a DX11 capabie GPU to play Crysis 3 הכרטיס מסך שלי זה HD4870, יש מצב שבגלל שהכרטיס אינו תומך ב DX11 אני לא מצליח להפעיל את המשחק ? . ניתן לעשות משהו ? ? ... תודה .

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. כל המשחקים היפים שאהבנו הכל!!! אפילו COD3 יהיה בלעדי ל קונסולות HALF LIFE 3 יהיה ל קונסולות הכל עובר לשם אין PC למה??????? :'( :'( :'(

• 32 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. המשחק או שיוצא באמצע או שמקרטע כאילו אני משחק על מערכת מלפני חמש שנים(ויש לי חדשה). חיפשתי הרבה באינטרנט וכו' ולא מצאתי מדריך ספציפי לבעיה הזאת.... יש כאן מישהוא שיודע הוא הצליח? תודה.

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. היי שלום אני כבר סופר חודשיים את הימים עד שיגיע ה-7 לחודש הזה שיצא כבר סאן אנדרס... יש לי כמה שאלות ואני אשמח אם מישהו שיודע יענה לי עליהן: 1) מישהו יודע כמה זמן אחרי השיחרור לחנויות של המחשק ל-pc מישהו יפרוץ ת'משחק וישחרר אותו להורדה..(מצטער אני לא קונה משחקים).. 2) כמה מגה הוא יתפוס ? (הבנתי שיש בערך 3 ג'יגה שירים). 3) האם אני יצטרך כונן Dvd או צורב די וי די בכדי לשחק בו.. מקווה שתענו לי,למרות שאלו שאלות קשות... תודה ושבוע נפלא גיל. ??? :-[ :-X :-*

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. היי! אממ , אני לא יודע כמה ממכם שיחקו במחשב בתקופה ההיא ,אבל לפני אממ , 8-9 שנים בערך , היה משחק אימה אני זוכר שקניתי אותו , ואני מת לשחק בוא שוב (אל תשאלו איפה הדיסקים) , אני יספר לכם כל מה שאני זוכר עליוו תגידו לי אם מישהו מכיר. השם שלו (אני לא בטוח בזה ואני אכתוב את זה בעברית) פנטז דה-מגוריה או פנטז דמגוריה fantaz the magoria זה השם שאני זוכר , אני לא בטוח צודק. בקיצור , היו 2 משחקים כאלה , 1 ו 2. שניהם הגיעו על איזה 7 דיסקים בערך. זה מספר על משחק אימה , בראשון , אתם משחקים אישה , שבבעלה נכנס הסטן , המשחק היה עם גרפיקה יחסית טוב לתקופה זה היה משחק קווסט , שמידי פעם במהלך המשחק , היה קטע וידאו של רציחה כלשהי. אז הזקנים ביננו , נסו להזכר!

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by tal_levi1000,

מישהו יכול להמליץ לי על משחק חדש הרבה זמן לא שיחקתי במשחק טוב אני מחפש משהו שיהיה עם אקשן כמובן אבל שיהיה לו אלמנטים של משחק תפקידים לשפר דמות יכולות קסמים כל מיני כאלה משהו כמו שילוב של פייבל והאקשן של מקס פיין דאוס אקס הראשון!!! תודה מראש לעוזרים טל

• 29 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. הדבר שהכי חשוב לי במשחקים זה עלילה מעניינת ופסקול וכל המשחקים החדשים כמעט רק אכזבו אותי time shift far cry crysis כל המשחקי יריות האלה שיעממו לי תחיים stalker בהתחלה הרשים והרגשתי שסוף סוף מצאתי משהו מעניין ואז התחיל להיות מתודי ומשעמם היחידים שנהניתי מהם זה indigo prophecy שזה מבחינתי המשחק הכי טוב שאי פעם שיחקתי אפילו יותר מדיאבלו שהייתי מכור אליו. ופני צלקת שפשוט נהניתי ממנו בגלל שאני חולה על הסרט, אחרי המלצה בפורום התחלתי לשחק בsyberia אבל לא ממש מצליח להמשך פנימה.. זה נראה כאילו הם כל כך התאמצו לסבך כל דבר שזה נהיה משעמם. יש למישהו המלצות למשחקים טובים באמת עם עלילה "מושכת" ופסקול מושך גם כן? לא חיב להיות חדש ולא חייב להיות עם גרפיקה מדהים רק שבאמת יהיה …

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by omri_ro,

הם לא פועלים ;D משחקים כדוגמת MONKEY ISLAND1 ו2, DOTT, TRANSPORT TYCOOM ,אני מאמין שגם הקווסטים של דןקררש לא יעלו וכנראה גם עוד כל מיני שטויות שאני מתכוון להוריד.... ניסיתי לשנות את ההגדרות של הזכרון וכל RUN THIS PROGRAM COMBABILITY BLABLABLA...כלום, NADA NIET GORNISHT... אני צריך דיסק דוס עם דרייברים של כ.קול או שאם יש לכם הצעות לשיפור ויעול השירות (עאלק) דברו....! (אגב מישהו יכול להסביר לי למה אני כל הזמן כותב עם נקודות?, אני לא מצליח להגמל מזה....בעעע!....)

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by ~BaRaK~,

https://www.youtube.com/watch?v=_5lyHZIzW8A&t=804

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by moonjib,

hl2:tlc שוחרר...yeah :yelclap: עכשיו אני מתחיל לשחק , ביקורת קטנה בקרוב.

• 26 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. לאחרונה שוחרר משחק האסטרטגיה בתורות החדש. הנה ביקורת עליו - http://www.rockpapershotgun.com/2012/05/10/wot-i-think-warlock-master-of-the-arcane/ מדובר למעשה בגרסת פנטזיה ל - CIVILIZATION V בערך עם דגש על קרבות, נשמע מעניין מאד (בניגוד ל - ELEMENTAL:WAR OF MAGIC הכושל) אשמח לשמוע רשמים ממי ששיחק בו כבר.

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by ג.יפית,

יש לי כסף לבזבז על משחק,ואני מחפש מולטי טוב,ני יודע שיש פה בפורום פאנבויז של שתיי המשחקים... כן נכון BBC2 יצא לא מזמן,ויש סביבו עדיין הייפ,אבל בסוף מרץ יוצאת חבילת הרבה ל MW2,אני רוצה משחק עם הרבה שעות במולטי. איזה משחק מומלץ יותר?

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. האלן אנשים.. סוף סוף הרכבתי את המחשב החדש שלי ונחוש מה הדבר הראשון שעשיתי??? הלכתי להוריד את UT 2003 BETA! בכלל לא ציפיתי שזה יפעל חלק וכל זה.. אבל בכל מקרה פתחתי את ה4GB של המשחק נכנסתי לתכוכו , נכנסתי לSETTINGS שמה היה כבר הכל על ON ו HIGH! והרזולוציה היתה 1028 * 784 בחרתי לי שלב שאני רוצה לשחק בו , המשחק טען כמה שניות (אחדות!) ופשוט נדהמתי!!!!!! המחשק פעל חלק לחלוטין והגראפיקה פשוט מדהייייימממממההההה!!!!! :o כזה דבר ראיתי רק בסרטים!! עדים מכל מקום, גופות מתפוצצות ועפות, דם בצבעים שונים,נשקים מדהימים,סלטות וטריקים מדהימים אפשקטים, השתכפויות!! בקיצור משהו שאף אחד מהיתנו לא ראה עדיין באמת!!!!!!!!! :AR15:!!! בקיצור בעוד שהמשק פועל חלק בלי תקיעה אחת החלטתי להתגרות…

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים