משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,408 דיונים בפורום זה
-
כרגע רכשתי bf3 premuim ב battlelog מה עושים עכשיו? אני מנסה דרך origin או דרך ה battlelog אני לא רואה כלום איזה התראה או משהו נרשמתי לשם וגם קיבלתי קבלה ב paypal אבל אני לא מבין מאיפה אני מתקין את המשחק ונכנס אליו בבקשה עזרה :-\
-
- 24 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הגיע הזמן... אחרי שנהנו מגירסת הרב-משתתפים של המשחק... נתחיל להנות מהמשחק עצמו... (תנו דעות שלכם על המשחק..)
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שידרגתי לXP , אבל כל משחק שאני מתקין פועל לי רק בחלון קטן אני לא יודע מה הבעיה במקום להראות את המשחק על מסך לם , הוא מראה לי את המשחק על חלון קטן ואומר אין איזשהו קובץ DLL מישהו יודע איך לפתור את זה?
-
הזמנתי מחשב חדש ואשמח לקבל המלצות למשחקים שיעלו עליו פצצה וגם עם איזה הגדרות להפעיל אותם(כדי לנצל את המקסימום) מעבד E6300 512X2 זיכרון טווינמוס לוח אם כנראה ג'יגהבייט עם הצ'יפסט של ה965 כרטיס מסך או 7600GT או 7900GS זה רק יום ראשון אני אדע... 250GB שמתוכם אני משקיע...100GB למשחקים חחחחח לפחות)P בכל אופן אני מתכנן לקרוע תמחשב הזה...אשמח לקבל המלצות לדברים הכי חמים שיש.. את המשחקים הנ"ל אני אקבל שבוע הבא אשמח לשמוע המלצות גם עליהם קונסטנטין 25 to life NFS most wanted matrix: path of new enter the matrix GTA SA Bloodrayne 2!! B&w2 swat4 Worms force Under משו DOOM3 FEAR WW II fifa 2006/7 cars the vidoe game hitman bloodmoney!!! serious sam2
-
- 22 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אנו מזמינים אתכם להכנס לשרת הדיסקורד של קב' הגיימרים Artemis ישראל. שרת דיסקורד איכותי ומושקע של שחקנים בגילאי 22+ שנבחרו בקפידה. הקהילה משחקת במשחקים: CODWZ, ApexLegends, battlefield v, GTAV, VALORANT, CS:GO ועוד... * מעכשיו ניתן להאזין ולדבר בשרת באיכות כפולה - 128KBPS. יש גם קבוצת וואטסאפ של 40 איש שתוכלו ישר למצוא חברים למשחק. ----------------------------------------------------------------- https://discord.gg/TgUNFKY ----------------------------------------------------------------- *כל מה שאתם צריכים לעשות זה להוריד/להיכנס לדיסקורד. *לאחר הכניסה לשרת נא בחרו ROLE של המשחק שאתם משחקים ולאחר מכן החדרים אליו ייפתחו. קצת תמונות: …
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
יוצרי המשחק החדש בסדרת הפעולה המפורסמת מתקשים להכיל את התלונות החוזרות והנשנות אודות עודף התקינות הפוליטית לכתבה
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
נהנים מהמשחק החדש? עדיין מחכים להזמנה מחו"ל? קפצו איתי לראות מאיפה בא The Witcher, ואת המקורות המפתיעים של חברת CD Projekt. (מתנצל מראש לפולנים שבינינו, על הנסיון הקלוקל שלי להגות דברים בפולנית)
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן, בדיוק התקנתי את המשחק כי רציתי לשחק בו בפעם הראשונה המשחק רץ מהר מדי במחשב! רץ בצורה מלאה לאגים ובצורה ממש מוזרה...כאילו הוא על ספיד...חח בעיה מוכרת? איך מסדרים דבר כזה? ובנוסף אני לא יכול לשים רזולוציה של 1050*1680, מדוע? תודה!
-
- 23 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לרכוש לילד שלי את המשחק FIFA 14 ורציתי לדעת אם יש טלאי לליגה ישראלית? כמו כן במידה ואין דבר כזה, אז אולי יש לפרו 14? כמובן שאני מדבר על משחק מקורי ואני ממש לא מעוניין בפרוץ! תודה לעונים!
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
השגתי את המשחק הזה אתמול... נורא חיכיתי לו כבר יותר מ-7 שנים... חשבתי וואי משחק כמו הקודמים, אני מת לשחק בו. אני נכנס יש גראפיקה מושפלת כזאת, זה כאילו שמכינים אייקון ועושים לו תקריב ככה זאת הגראפיקה. נראה לי ש ADVENTURE SOFT יכלה לשפר את המנוע הגראפי הכל הזמן הזה.. מחקתי את המשחק. התבאסתי. אני מציע לכם לא מנסות לטרוח להשיג אותו כי הוא לא שווה את זה
-
היי שלום אני כבר סופר חודשיים את הימים עד שיגיע ה-7 לחודש הזה שיצא כבר סאן אנדרס... יש לי כמה שאלות ואני אשמח אם מישהו שיודע יענה לי עליהן: 1) מישהו יודע כמה זמן אחרי השיחרור לחנויות של המחשק ל-pc מישהו יפרוץ ת'משחק וישחרר אותו להורדה..(מצטער אני לא קונה משחקים).. 2) כמה מגה הוא יתפוס ? (הבנתי שיש בערך 3 ג'יגה שירים). 3) האם אני יצטרך כונן Dvd או צורב די וי די בכדי לשחק בו.. מקווה שתענו לי,למרות שאלו שאלות קשות... תודה ושבוע נפלא גיל. ??? :-[ :-X :-*
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לשתף אתכם על המוד DAYZ ל ARMA2 שרץ כבר די הרבה זמן. הרעיון של המוד הוא תקופה שלאחר התפשטות נגיף הרסני שגרם לכל האוכלוסיה להפוך לזומבים. המשימה של השחקן היא פשוט לשרוד... נשמע משעמם אה? אז זהו שלא! אתה תתחיל לבד ליד כפר או עיר עם תיק, פנס, תחבושת, ועוד כמה פריטים. בשלב זה תצטרך להתגנב לתוך בניינים כדי להשיג מצרכים חיוניים כמו אוכל, שתיה, ציוד רפואי וגם חלקי חילוף יעזרו לך לתקן רכבים הרוסים. במסע תתקל לא פעם בשחקנים אחרים שגם הם מחפשים את אותם דברים, זהירות! לא מעט שחקנים יהרגו אותך כדי לגנוב לך את השלל! ברגע שתמות כל המסע שעברת יתאפס ותצטרך להתחיל הכל מחדש! במשחק הזה הסיטואציות שתעבור יהיו מאוד אנושיות, כמעט בכל פעם שתשחק אתה תתקל בשחקן אחר מולך ושת…
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי, חבר קנה את המשחק, התקנו, נכנסו למשחק דרך האייקון על השולחן עבודה, לי זה נכנס רגיל, ולו הופיעה הבעיה הזאת אני לא מצליח למצוא אנשים שיש להם אותה, לכולם יש Right now בסוף ולו אין.. זה בעיה ממש מוזרה ואני לא מצליח למצוא פתרון.. מה זה יכול להיות ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
-
-
האלן אנשים.. סוף סוף הרכבתי את המחשב החדש שלי ונחוש מה הדבר הראשון שעשיתי??? הלכתי להוריד את UT 2003 BETA! בכלל לא ציפיתי שזה יפעל חלק וכל זה.. אבל בכל מקרה פתחתי את ה4GB של המשחק נכנסתי לתכוכו , נכנסתי לSETTINGS שמה היה כבר הכל על ON ו HIGH! והרזולוציה היתה 1028 * 784 בחרתי לי שלב שאני רוצה לשחק בו , המשחק טען כמה שניות (אחדות!) ופשוט נדהמתי!!!!!! המחשק פעל חלק לחלוטין והגראפיקה פשוט מדהייייימממממההההה!!!!! :o כזה דבר ראיתי רק בסרטים!! עדים מכל מקום, גופות מתפוצצות ועפות, דם בצבעים שונים,נשקים מדהימים,סלטות וטריקים מדהימים אפשקטים, השתכפויות!! בקיצור משהו שאף אחד מהיתנו לא ראה עדיין באמת!!!!!!!!! :AR15:!!! בקיצור בעוד שהמשק פועל חלק בלי תקיעה אחת החלטתי להתגרות…
-
- 20 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
טוב אז החלטתי לנסות את סקיירים על החומרה ששדרגתי לא מזמן ואמרתי הגיע הזמן להתפרע עם מודים בצורה חולנית כמו שצריך. בעבר שיחקתי את המשחק עם חבילת הטקסטורות הרשמית שמקבלים בחינם דרך STEAM וכמה מודים בסיסיים כמו SkyUI וכאלה. שלב ראשון ניסיתי את RealVision ENB כמו שמוסבר בעמוד הבא: http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/30936/? אולם כשלעצמו המדריך עובד אבל ברגע שאני מנסה להתקין מודים נוספים אני מתחיל לחוות קריסות וזמני טעינה מוזרים עם קפיאות של המשחק. לאחר מכן ניסיתי קומבינציות שונות של מודים אבל עדיין קריסות. מה שאני מחפש: 1. שיפור באיכות הגרפית של המשחק. 2. שיפור באיכות הגרפית והפיזיקה של הדמויות עצמן. 3. תיקוני באגים למיניהם. 4. שיפורי QOL למיניהם כמו מפה משודרגת, תיקון לשמות…
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היום בערב הוא עבד, עכשיו הוא לא עולה פתאום. הוא כותב could not load openGL subsystem. הנה הלוג: Wolf 1.0.0 win-x86 Nov 13 2001 ----- FS_Startup ----- Current search path: C:\Program Files\Return to Castle Wolfenstein\main\sp_pak2.pk3 (232 files) C:\Program Files\Return to Castle Wolfenstein\main\sp_pak1.pk3 (1342 files) C:\Program Files\Return to Castle Wolfenstein\main\pak0.pk3 (4775 files) C:\Program Files\Return to Castle Wolfenstein/main ---------------------- 6349 files in pk3 files execing default.cfg couldn't exec language.cfg execing wolfconfig.cfg execing autoexec.cfg Hunk_Clear: reset the hunk ok ...detecting CPU, found AMD w/ 3DNow! Bypassing CD checks ----- Cl…
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני דורון, הגילד מאסטר של הגילדה הישראלית הוותיקה והמצליחה ביותר GefilteFish במשחק world of warcraft. אני שמח לבשר כי למרות ניסיונות פילוג, הגילדה הנהדרת שלנו לא הולכת לשום מקום וכמו תמיד תמשיך להוות בית חם לכל ישראלי באשר הוא. מה אנו מציעים לכם בגפילטעפיש אתם שואלים? להלן חלק מהדברים שאנו מציעים: 1. בסיס איתן לקהילה הישראלית במשחק, לרשותנו עומד פורום באתר הגמדיה ובפורום שלל פעילויות, מדריכים ודיונים כלליים אשר יעזרו לכם לחוות את המשחק בצורה נהדרת. 2. פעילויות לחברי הגילדה - בגפילטעפיש אנו מאמינים כי הגילדה היא של כולם ולא רק של מעטי מעט אשר עשו רייד כזה או אחר ועל כן, בכל שבוע תתקיים תחרות נושאת פרסים עבור כל חברי הגילדה, חלק מהתחרויות כבר פורסמו באתר הגמדיה …
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מה דעתכם על המשך/גירסה משופרת של המשחק המהולל Johns? הנה מה שכתבתי ל sierra support אם תיהיה הענות גדולה נארגן עצומה חברתית עולמית!
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
סתם, מחשבות בכתב. מה אתם אומרים? אחרי כמה ימים של 4 הגעתי למסקנה ברורה . 3 הרבה יותר טוב, עדיין אחרי מספר שנים של ותק . חסרונות של 4 לדעתי: * שליטה של כלים מהירה מדי ,פניות בטנקים,טיסה וכו.נראה מצועצע מדי.כולל שחקנים. מזכיר מאוד cod. * הזיקוקים של חלקיקים מפגיעה בקיר או בניין -מוגזמים, זאת לא המילה. *שאתה נפגע ברכב,מטוס, אתה צריך להיות מרוכז מאוד כדי להבין שאתה תחת אש . *ירי אוויר -הנעילה והפגיעות,שקטות מדי ,רגוע מדי . *גראפיקה גם צבעונית ומצועצעת *בחירת שרתים פחות נוחה *טנקים, מסוקים נשקים וכו עם צבעים ורודים כתומים וכו' ,עם סמיילים וציורים?wtf
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
או'קי , אז לפני שתתקפו , באמת שחפשתי עוד מישהו עם בעיה כמו שלי , ולא מצאתי , וחשבתי שעדיף לפתוח ת'רד חדש מאשר להקפיץ ת'רד מלפני הרבה זמן. בכל מקרה , אני תקוע וזה בשלב הראשון , אני חושב שזה באג או משהו ממש מעצבן. הוספתי תמונה של איפה שאני נמצא , יש שם 4 חדרים ששניים מהם זה מעין חדר חקירות שבאחד מהם יושב מישהו מת. בכל מקרה יש קטע שאני יכול לצאת מחוץ לביניין , אבל שם זאת חצר קטנה שמוקפת בגדרות שלא ניתן לתפס עליהם! (יש שם מעין דגל והתורן של הדגל בצבע לבן , חשבתי שאפשר לתפס עליו אבל הוא לא עושה כלום שאני מנסה לתפס) תודה.
-
- 18 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אם כן שישתף אותנו בחווית המשחק
-
- 18 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הפלטפורמה המקוונת של Valve פוצחת במיזם הוזלות אחרון חביב לשנת 2016, ואנחנו כאן כדי להציג לכם את הדילים הכי טובים שיש בו לכתבה
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני משחק במחשק TMNT 2007 Demo ולאחר 5-6 דקות הוא יוצא ממנו, הטמפ' של הכרטיס סבירה (60-66). מה הבעיה ואיך אני פותר אותה? נ.ב אם זה יעזור לפני כניסת המשחק הוא מציג לי חלון שמציג את התאימות של הכרטיס שלי משחק והכל מסומן ב-V. (אין בעיה של תאימות בינהם)
-
- 22 תגובות
- 2.4k צפיות
-