עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Sargon,

רציתי להוריד את SF4 לIPAD שלי אבל אני לא מצליח למצוא אותו בחנות האפליקציות על הIPAD שלי. יש מצב שSF4 לא נמכר בישראל? https://itunes.apple.com/us/app/street-fighter-iv/id354655665?mt=8 עריכה: מסתבר שSF4 זמין רק למכשירי IPHONE ו IPOD ולא לIPADS.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by GameGems,

במהלך השנים, מעריצים של סדרות משחקים שונות יצרו משחקי שיכולים להוות תוספת לא רשמית לאותן הסדרות. חלקם מוצלחים במיוחד וקשה להאמין שהם לא משחקים רשמיים.

• 0 תגובות
    • 914 צפיות
  3. Started by Sarm1x,

כאן תוכלו לדון בכל הקשור לעדכונים של המשחק האחרון בסדרת CS. דברים חדשים , סקינים וכל מיני אתרי עדכונים ראשיים: http://blog.counter-strike.net/ http://steamcommunity.com/app/730

4. Started by Zbbabir,

היי, אני מחפש כבר שנים משחק טוב שיש בו אנשי זאב וערפדים, מישהו מכיר משהו בסגנון? לא משנה לי הז'אנר, תודה!

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by Danilow,

רק לי זה ככה? לא מפסיק לקרוס מכל מיני סיבות שונות, גורם לדרייבר של AMD לקרוס גם ( דרייברים בגירסא 14.4 על כרטיס 280X) מתסכל..

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. אני רוצה לשחק כמו בעבר הרחוק... משחק CO OP עם מישהו שיישב לידי ושנינו נשחק על אותה מקלדת. לא מדבר על משחקים כמו מורטל קומבט, וגם לא על משחקי מירוצים למיניהם. כל משחק ששנינו משתפים פעולה והולכים יחד במסך. יש לי עדיפות למשחקים מהשנים האחרונות. תודה רבה על כל עזרה

• 16 תגובות
    • 2.8k צפיות
  7. Started by antisnap,

אל תנסה להגן עליו הוא עשה סקאם ורואים את זה ויש התלוננות שם ב FXP שהוא שם לו קילוגר ופרץ לו גם למשתמש בפורום FXP אין לך שום סיבה גם לחסום את זה אופיר הוא סקאמר מסריח. [ATTACH=CONFIG]6689[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]6689[/ATTACH]

8. Started by antisnap,

*לינק צונזר, פרסום קהילה מתחרה יפה מאוד אופיר שאתה פורץ לילדים לסטים וגונב להם.

9. Started by CyberBot,

יש התעלמות פשוט מוחלטת של המנהלים בשרת הטים

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by dan9,

ראיתי את המשחק על xbox360 קראתי מאט בגובל ו הבנתי שיש חיה כזו!! זה נכון? כי לא מצאתי באף מקום! אשמח אם משהו יכול לשפוך מעט אור!!

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  11. אתר הסטרימינג הפופולרי נרכש על ידי אמאזון, ובכך מתחמק מאימת זכויות היוצרים של יוטיוב לכתבה: http://hwzone.co.il/twitch-%d7%a0%d7%a8%d7%9b%d7%a9-%d7%a2%d7%9c-%d7%99%d7%93%d7%99-%d7%90%d7%9e%d7%90%d7%96%d7%95%d7%9f-%d7%91%d7%9e%d7%99%d7%9c%d7%99%d7%90%d7%a8%d7%93-%d7%93%d7%95%d7%9c%d7%a8%d7%99%d7%9d/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. הבעיה קרתה במפרט קודם עם מעבד E8400 CORE2DUO ,לוח אם ישן וGTX 650T ספק 600W של חברת סיסוניק. הוחלף למפרט טיפה חדש יותר, מפרט המחשב: gigabyte ga-p55-ud6-לוח אם. GTX 650TI-כרטיס מסך. 4GB DDR3 1600MHZ-זכרון. I5 750 2.67GZH-מעבד. מערכת חלונות 7 64ביט. לצערי גם במפרט הזה הבעיה חוזרת על עצמה מה תמונת המשחק קופאת לאחר כמה דקות משחק כולל קפיאה על צליל(צליל בלופים),אין אפשרות לעשות דבר חוץ מלחיצה על כפתור ריסטארט. *** עם המפרט המפורט המשחק עבד בלי תקלות ועקב שידרוג שעשיתי למחשב את המפרט שציינתי למעלה העברתי למארז אחר עם ספק של SESONIC 600W החלפתי את הכרטיס מסך לדגם ישן יותר (GTX285) שאיתו עבד לי המשחק בלי בעיות תקיעה. ושוב! בעיה!!!! שוב קריסה ותקיעה אני אובד עצות. …

• 19 תגובות
    • 4.6k צפיות
  13. Started by GameGems,

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. שלום לכל העולים לשלב הפלייאופס של ליגת HWZONE CSGO! פה תמצאו מתי תשחקו ונגד מי, בשלבי הPlayoffs! כל המשחקים הם BEST OF 1 למעט הגמר שהוא BEST OF 3! אז בלי הרבה דיבורים הנה המשחקים שנקבעו. המנצחים יופיעו בירוק. להלן המשחקים: כל המשחקים יתחילו בשעה 21:00 למעט הגמר. 24/08/2014 ברקט 1: Teletubbis In Action VS. The Oprah Show ברקט 2: OWLS IN UNIFORMS VS. Teamspirit (^המשחק הוקדם ל19:00^) -- 25/08/2014 ברקט 3: Team-Hax VS. Effective5 - 27/08/2014 המנצחים של יום מספר 1 עולים לברקט 4: The Oprah Show VS. TeamSpirit -- 28/08/2014 המנצחים של ברקט 3 נגד המפסידים של ברקט 4: Effective5 VS. TeamSpirit --- משחק הגמר!! - משחק זה יתחיל בש…

15. Started by YoniDahan,

אהלן, משום מה אני לא רואה את האפשרות בחירה של מנטל בהגדרות של המשחק. ושמתי לב שלאחרונה יש לי ביצועים ירודים במשחק, למרות שגם עם DX אני אמור לקבל ביצועים טובים. בדקתי טמפרטורה בכרטיס מסך ובמעבד בזמן משחק והכל תקין, בסיבות ה60 מעלות פלוס מינוס. אני משתמש בדרייבר 14.4 והמפרט בחתימה. וד"א אצלי ההגדרות הם ללא AA. תודה מראש לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. חברת Epic מציגה טכנלוגיית החלקת קצוות מתקדמת במנוע שלה ומציגה יכולות גרפיקה מרהיבות לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a6%d7%a4%d7%95-unreal-engine-4-%d7%a1%d7%95%d7%9c%d7%9c-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%93%d7%a8%d7%9a-%d7%9c%d7%92%d7%a8%d7%a4%d7%99%d7%a7%d7%94-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%90%d7%95%d7%aa%d7%99%d7%aa/

17. Started by naki,

קניתי wach dogs ואת ה season pass וגם את הseason pass של assassin's creed 4 black flag. את המשחק עצמו יש לי. קיבלתי הודעה שהקניה התקבלה. אני צריך לראות אפשרות הורדה של המשחק? כמה שמן זה לוקח עד שאוכל להתחיל להוריד אותו? אני תמיד קונה קוד מזין אותו וישר מתחילה הורדה... ולגבי ההרחבה.. היא מופיעה אוטומטית במשחק? תודה רבה

18. Started by eido300,

האנטי ווירוס שלי (avira) מזהה חלק מהעדכון האחרון של firefall בתור ווירוס מישהו יודע על זה משהו?

19. Started by assaffel,

מחפש שותפים טובים ל- COD AW ולמשחקים ב-XBOX ONE בכלל : Gamertag: llGhostKillerll

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. היי חבר'ה, בתור חובב משחקי אסטרטגיה ותיק כבר עבר המון זמן שלא נתקלתי במשחק אסטרטגיה איכותי בסגנות של RA\Generals. יש למישהו מושג מתי יצא המשחק האחרון בסגנון? רוב המשחקים הישנים לא עולים לי בכלל במחשב כיום בגלל תאימות של דרייברים או רזולוציה . נ.ב אני מחפש משחקים דיי ראליסטים כלומר בלי יתר מידי יחידות הזויות .... גם משחק מימי הביניים יכול אולי לעבוד תודה

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. Started by Sarm1x,

דרושים מנהלים חדשים לצוות ההנהלה של קהילת CS:GO. אם אתם חושבים שאתם מתאימים,שיש לכם כושר ניהול,ניראה לכם שיש לכם את הזמן והמאמץ להשקיע ? צוות המנהלים של קהילת CS:GO מחפשת מנהלים חדשים שיצטרפו למשפחת HWzone ניהול בקהילת HWzone דורש יכולת ניהול,התמדה,זמן והרבה רצון להשקיע בקהילה. אז אם אתם חושבים שאתם מסוגלים בואו ותציעו את עצמכם ואולי תתקבלו להיות חלק מקהילת CS:GO. צוות הקהילה בעל מספר תפקידים ולכל תפקיד בהנהלה יש את התפקיד שלו. כרגע ההנהלה בקהילת CS:GO מחפשת אדמינים לתפקידים הבאים: Server Manager - ‫תפקידו של מנהל זה להיות אחראי על צוות האדמינים בשרת הנקבע לכך, זאת אומרת לדוגמא יש את שרת הפאבליק, כל האדמינים של השרת מנוהלים בידי מנהל השרת (SERVER MANAGER) והוא אחרא…

• 7 תגובות
    • 5.4k צפיות
  22. Started by geigera,

שלום התקנתי pes 2014 ויש לי בעיה כשאני מנסה לשחק. הוא לא מוצא קובץ dll מסוים. איפה אני יכול לקבל עזרה? תודה ארי

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by dog,

הומלץ לי לנסות את התוכנה הזו. Razer Game Booster Free Download, Speed Up PC for Top Gaming Performance הסיבה לגביה ההצעה עלתה היא שמשחק מסוים עולה אצלי מאוד לאט, כנראה בגלל הרבה מה שנקרא custom content.( מדובר על סימס 3 שבתי משחקת בו). האם לדעתכם הנ"ל יכול להואיל לנושא, או לביצועי המחשב בכלל? ואילו חסרונות עלולים להיווצר אצלי כתוצאה מהשימוש בתוכנה זו?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by taltola,

אי אפשר לעשות כולם נגד הנאצים האלו? זו דוגמא מהיום:

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. Started by Roeebaeloha,

שלום אני רוצה לקנות את Wolfenstien אבל לא מצאתי אותו בסטים ואז בדקתי באוריגין למרות ששיערתי שהוא לא יהיה שם וגם שם הוא היה חסר איך אני קונה את המשחק DRM FREE,עותק פיזי,או פשוט תוכנה כמו סטים רק שאיננה מוכרת?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים