עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by godisme171,

מותקנות במחשב שלי שתי מערכות הפעלה 98 וXP עכשיו אני רוצה רק את הXP אז איך אני עושה לו דיסקט איתחול כמו ב98

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by jambo,

:hi: נדמה לי שwin xp לא מותקן טוב אצלי במחשב . לכן השוואתי את המחשב שלי עם מחשב אחר פחות טוב משלי שיש עליו win xp מאותה גירסה ובהגדרות דומות. 1 במחשב הפחות טוב צריכת המשאבים היתה cpu=8% ואילו צריכת הזיכרון היתה 56mb לעומת זאת במחשב שלי cpu=13% והזיכרון 82mb 2 המחשב הפחות טוב עולה לאחר 9 שורות לעומת שלי לאחר 12 שורות . 3 במחשב הפחות טוב היתה מותקנת win 98 שרצה טוב מאוד לעומת זאת כשהותקנה win xp המחשב החל להאיט . ולשאלות ??? ??? ??? ??? 1 מה צריכה להיות צריכת המשאבים הנורמלית.? 2 מה ניתן להסיק ממסקנות אלה והאים יש פרמטרים נוספים להשוואה ? 3 מה עלי לעשות בכדי ליעל את המחשב .? 4 האים למטרת משחקים עדיף להשתמש ב win 98 שצורכת פחות משאבים ומפנה יותר משאבים ל…

• 0 תגובות
    • 974 צפיות
  3. Started by Ameralis Zaiir,

היום הייתי במן השתלמות מהביצפר בנושא טכנאות מחשבים (שנה הבאה אני עושה תפקיד של נאמן מחשב כמחויבות אישית). בקיצור, לימדו אותנו כל מיני שטויות, בלי דברים קשים או מסובכים, אבל אז הגענו לחלק של הWindows 2000. הוא הסביר לנו קצת על הליבה של NT שזה היה די מעניין, והוא אמר שיש אפשרות לשחזור מערכת (מכיר את זה) אבל אז הוא אמר שיש גם ב98 אפשרות כזו שלא הרבה מכירים.... אז בקיצור שאלתי פה אם מישהו מכיר את זה, ובמקביל החלטתי לעשות מחקר בנושא. אף אחד לא ענה ובינתיים מצאתי שחזור קבצי מערכת בווינדווס 98 (אני חושב שיש את זה גם ביותר מתקדמים). מי היה מאמין? בכל מקרה פשוט תיכנסו לעזרה ותקישו באינדקס: "קבצי מערכת" או "System Files" ומתחת יש שחזור, יש שם הוראות עם מן "לינק" לתוכנה....

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by dw,

לפעמים כשאני מפעיל תוכנות אז במקום עברית אני רואה ג'יבריש איך אפשר לתקן את זה ?

• 0 תגובות
    • 916 צפיות
  5. Started by Jar with me,

?

• 0 תגובות
    • 888 צפיות
  6. Started by Venom_IL,

יום אחד הפעלתי את המחשב, ופתאום פשוט לא יכולתי לגרור... לדוגמא אני נכנס למחשב שלי, לכונן C, משאיר את העכבר לחוץ על איזו ספריה/קובץ (עם הכפתור הימני או השמאלי זה לא משנה) ומזיז את העכבר, ולא זז איתו מין העתק של התיקיה/קובץ שמרמז על כך שאני גורר... וזה באמת לא גורר. אני יכול לחיות עם זה, ואני גם ככה עוד מעט משדרג ומפרמט, אבל בינתיים אם משהו יוכל לעזור אודה לו... :smoke:

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. יש לי XP ואני לא יודע איך להוריד את המסגרת הכחולה שמסביב לכיתוב של האיקון מישהו יכול לעזור בבקשה?

• 0 תגובות
    • 930 צפיות
  8. יש לי בעייה מרגיזה : אני לא מצליח לראות סרטי מדיה פלייר בחלון דפדפן, למשל אלה שב-WOW.WALLA. במקום תמונה מופיע ריבוע אפור וקול בלבד. יכולתי בעבר ולא יודע מה קרה. חיפשתי והורדתי ברשת קודקים לנגן אבל אף אחד לא פתר הבעיה. ראיתי פתרון אפשרי לבעיה : Per MikeB: If you are getting gray screens (grey) instead of video for embedded playback using WMP6, while the content is playing right-click on the player, choose FILE: PROPERTIES and click the Advanced tab, double click on the "Windows Media Video Decoder" entry in the first box of the dialog, and make sure that the controls aren't all zeroed. Finally, if none of that helps, make sure your connection bitrate is set, as if the con…

• 0 תגובות
    • 899 צפיות
  9. Started by 6kwar,

Windows XP/Windows 98 Matchup

• 0 תגובות
    • 960 צפיות
  10. איכשהו הצליח להתנחל לי במחשב איזה וירוס למרות שהיה מותקן לי אנטי וירוס (NORTON 2002) לאט לאט כדרכם של ווירוסים הוא מכרסם לי בכל המערכות (את XP אני כבר לא יכול להעלות) ההודעה: norton anti virus detected a virus on your computer object name: .../sys32/winlogon.exe virus name: W32.elkern.4926 action taken: UNABLE TO REPAIR THIS FILE! ניגשתי לאתר של SYMANTEC ושם הורדתי כלי שעיודו לטפל בווירוס זה ע"י מחיקתו הבעיה היא שהקבצים הנגועים הם קבצי מערכת (SVCHOST וSERVICES) בגלל זה כל פעם שאני מפעיל את היישום (במצב בטוח כדרוש) המחשב עושה REBOOT לכן ניסיתי להתקין מחדש את ווינדוס 2000 בידיעה מוחלטת שידבק שוב אך בתקווה שאולי יש סיכוי שהפעם אני יספיק להתקין את האנטי וירוס לפני או שמישהו מ…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. http://www.themexp.org/ מורידים את הקובץ הרצוי - עושים UNZIP וב SAFE MODE (רק בSAFE MODE אחרת זה לא עובד) מחליפים את הקובץ הזה עם המקורי של XP , שנמצא בסיפריית המערכת . יש שם מלא תמונות יפות.

• 0 תגובות
    • 927 צפיות
  12. Started by itayze,

כשאני עושה הפעלה מחדש או שמשחק\תוכנה עושה restart למחשב אני מקבל מסך שחור והמחשב לא עושה ריסט . שמעתי שצריך לשנות משהו בהגדרות של החשמל . מישהו יודע מהי הבעיה ?

• 0 תגובות
    • 886 צפיות
  13. Started by aaalon,

אני לא מצליח לשמור את הסיסמא בdail-up בווידוס הצעות ופיתרונות יתקבלו בברכה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by guyyug,

משהו מכיר את MSS32.DLL בXP מה עועה או בכלל קיים בXP

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by guy94,

התקנתי לאחרונה מחדש XP. ומשום מה האקספלורר מסרב לעבוד עם ג'אווה סקריפט... כדוגמה יש את ערכת הצבעים של HWZONE, אני בוחר משהו ולוחץ על שנה, אך זה לא מגיב כלומר כפתור שנה לא עושה כלום, לא מגיב בכלל, לא טוען מחדש דף , כלום ... מישהו יודע מה הבעיה ?

• 0 תגובות
    • 881 צפיות
  16. Started by Funkyzord,

התקנתי משחק והוא אך שהוא שניה את הפונט בווינדוס. ועכשיו אין לי מושג אך לשנות חזרה ניסיתי דאך הDISPLAY PROPERTIES וזה אין שם אך לשנות חזרה.שמתי תמונה שאולי תסביר טוב יותר

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  17. זה משהו שבאתר של מיקורסופט אמרו לי לעשות, להיכנס ל-SAFE MODE ולעשות לזה UNINSTALL ! אבל איך עושים אם אני לא מוצא את זה אפילו!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by pro,

איזה מערכת הפעלה הכי אהבתם ???

• 0 תגובות
    • 878 צפיות
  19. Started by pro,

משהו יכול לתת לי מידע על מערכת ההפעלה הזאת כגון האם היא תומכת בדרייברים כמו ווינדוס האם היא תומכת משחקים כמו ווינדוס כי ראיתי SCREENSHOTS וזה נראה כמו WIN95:

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  20. Started by yochy,

-------------------------------------------------------------------------------- התקנתי מחדש ווינדוס XP, אבל המחשב התקין מערכת נוספת. עכשיו יש לי שתי מערכות הפעלה, אחת תקינה ואחת לא. הבעייה היא, שהמערכת התקינה לא "רואה" את כל התוכניות והקיצורים שהיו לי קודם, למרות שהן על המחשב. 1. איך גורמים למערכת החדשה "לראות" את התכנים של המערכת הישנה? 2. איך מוחקים את המערכת הישנה, כדי לא להישאר עם שתי מערכות הפעלה (שתיהן XP)?

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  21. Started by BlackDragon,

I know that win 2000 isn't the best SO for games Is it true or just a legend? What about new games - all of them have drivers for 2000 Is it recommended to have two SO - one for applications and one for games? Thanks Black Dragon

• 0 תגובות
    • 950 צפיות
  22. כל פעם שאני נכנס לאאוטלוק אני מקבל הודעות בג'יבריש.(רק הכותרת)

• 0 תגובות
    • 918 צפיות
  23. Started by ofer_mat,

אם יש לי מחיצה ראשית אם( XP ( NTFS ומחיצה נוספת עם FAT32 - ה XP עבד יפה בלי בעיות ניסיתי להתקין WIN98 והיו לי שם מלא בעיות אבל בשלב שהוא שאל אם לפרמט אז יצאתי וביטלתי את ההתקנה עכשיו מה שקורה זה שהמחשב לא עולה גם לא ה XP אני מנסה להתקין שוב אתה ה98 ואני לא מצליח בתענה שהוא לא יכול לפרמט 1. אך אני מתקין את ה98 על ה XP ? 2. האם החומר על ה XP הלך? - אך אפשר לחזור מצב חברה אני משש צריך עזרה!! תודה מראש

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  24. Started by SEFi,

http://www.microsoft.com/hwdev/platform/performance/fastboot/default.asp Defragment. Open Bootvis. Click Menu Trace/Optimize System. It's All.

• 0 תגובות
    • 912 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.