Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
יש לי שתי ארד דיסקים במחשב אחד של 160 שזה שתי כוננים ואחד של 750 שזה כונן אחד התקנתי את יונדוס 7 על 160 וארד דיסק של 750 נעלם הוא מזהה אותו אבל פשוט לא מופיע על המחשב שלי ככונן [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
שלומות! יש לי WIN 98SE על הארד דיסק פיזי אחד בגודל 15GB, המחולק לשתי מחיצות (C,D) בגדלים שווים, והווינדוס מותקנת ב- C. מערכת הקבצים היא FAT32. אני מעוניין לפרמט את כולו, להשאיר את המחיצות בדרך שבה הן מחולקות כיום (חצי-חצי), להעביר את ההארד דיסק ל NTFS, ולהתקין עליו (ב- C) את WIN XP Home Edition. יש לי דיסקט איתחול של ווינדוס 98, ואת הדיסקים המקוריים של שתי מערכות ההפעלה הנ''ל. אתם יכולים לתת לי הוראות כיצד לבצע את זה? תודה רבה מראש!
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בשלב שהמחשב רק עולה עוד לפני שעולה הווינדאוז המחשב כותב לי scanning IDE drive.. ואז מופיעה שורה שאומרת no drive attached to Fasttrack controller.bios is not installed ברצוני לדעת מה זה אומר האם זאת תקלה האם יש משהו שאפשר לעשות תודה
-
- 6 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אז הסיפור הוא כזה: המחשב עבד פיקס עד ששבוע שעבר כיביתי אותו... כשחזרתי והדלקתי אותו הוא הגיע לשלב שהמסך ניהיה שחור לפניי העלייה של הווינדוס (אחרי שיש את הלוגו והפס הכחול רץ) ושם הוא מפסיק להגיב. אין מסך כחול, אין שגיאה. הרצתי בדיקה להרדיסק נמצא תקין, כנ"ל לגביי הזיכרון. נכנסתי לRepair Console ועשיתי לו ChkDsk /r ולא עזר פירמטתי והתקנתי מחדש... הכל עובד טוב ויפה.. עד ששוב פעם כיביתי את המחשב ואותו סיפור כרגע כבר התקנתי ויסטה רק כדי לבדוק מה הבעיה שלו * זה גרסה של ווינדוס שאני משתמש בה כבר המון זמן ** לא הוספתי חומרה כלשהי יש לכם רעיון מה יכולה להיות הבעיה??? תודה ענקית מראש
-
- 7 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מנסה להריץ ידנית עדכונים, לאחר משהו כמו רבע שעה שזה מחפש עדכונים יוצאת לי הודעת שגיאה עם קוד: OX80075B4 נסיתי להריץ תיקון אוטומטי לא עזר. נסיתי להפעיל מחדש את המחשב גם לא עוזר. עשיתי חיפוש ברשת מצאתי פתרונות לתקלה הזו אך למערכות 7 ו 8 לא 10 כרגע אני מריץ פקודת: sfc /scannow האם למישהו יש עוד הצעות אולי?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה מעניין אותי לדעת מה בדיוק צורך חשמל במצב Hibernate (עד כמה שאני ידעתי שום דבר לא צרך חשמל) אבל ע"פ אתר מיקרוסופט: נלקח מאתר מקירוסופט. עכשיו הם סותרים את עצמם אז מעניין אותי לדעת בדיוק, אם הכל כבוי (כרטיס מסך, דיסק קשיח, מעבד, התקני USB וכו') אז מה בדיוק צורך חשמל? ובנוסף לכך, למכר יש מחשב נייד שבו יש נורית המהבהבת ומציינת כי המחשב נמצא במצב Hibernate. נ.ב. אתר נוסף שממנו ניתן להסיק כי אין צריכת סוללה (אף על-פי שאינו מקור מהימן) תודה רבה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
(לא האמנתי שאני אפתח כזה דיון כי אני די פדנט בכל מה שקשור למקום פנוי במחשב, ובד"כ יודע איך להתמודד עם זה.) 1.75GB זה מה שתופסת הספרייה של ה-XP PRO שלי על המחשב. שמתי לב שפתאום הנפח של הכונן © ירד משמעותית בימים האחרונים. נעלמו לי בתקופה האחרונה (לא התקנתי איזה משהו גרנדיוזי ב-C) איזו 500-700 מגה מכונן C (סה"כ גודלו 6GB) אז עברתי ובדקתי גדלים של ספריות: My Documents - 0.9GB(יש הרבה תמונות מהדיגיטלית בקרוב ננקה קצת). Program Files - 1GB WIN XP - 1.7GB (פעם זה היה הרבה פחות. משמעותית.) סה"כ 3.8GB תפוסים ב-C. שזה אומר שאמורים להיות לי בערך 2GB פנויים. אבל לא! יש לי רק 600MB פנויים !!! (כבר אני מעיף כמה תוכנות). איך זה!? איפה נעלמו עוד 1.5-2GB !?!! משהו פה…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.theinquirer.net/?article=23217 לא רק שכאשר בן אדם קונה מחשב, הוא צריך לשלם כמחצית ממחירו למונופול כדי שיוכל להפעיל את המחשב שקנה (חלונות ואופיס), ולא רק שמיקרוסופט לא מסוגלת לתקן את אין סוף פרצות האבטחה שיש במוצריה - אנשים יצטרכו לשלם למיקרוסופט אם הם ירצו לקבל ממנה אנטי וירוס, אנטיספיי וקיר כדי "לתקן" את המוצר הדפוק שקנו די בלית ברירה.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה השבוע התקנתי ויסטה תוך כדי ההתקנה פתאום עולה לי איזה שגיאה שאומרת שאי אפשר להעתיק קבצים או משהו כזה .. מישהו יודע אולי מה הבעיה? או שאולי זה קרה למישהו ?
-
- 5 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין רשת בין 2 מחשבים כאשר באחד יש אקספי ובאחד ויסטה. להגדיר רשת באקספי זה הכי פשוט בעולם ואין בעייה. הבעייה מתחילה כשאני רוצה להגדיר את הרשת בויסטה האפשרות שאני מזהה שם הם רק רשת אלחוטית וסוגי רשת אחרים מאשר רשת ביתית. אודה למי שיוכל לתת שלבים מסודרים כיצד מגדירים רשת בין אקספי לויסטה (רשת ביתית חוטית)
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום לאחר ריסטרט של המחשב [מחשב של שכן] כונני ה-cd והצורב לא מופיעים במחשב שלי בביוס הכוננים מזוהים , בדיוויס מנגר ליד הכוננים מופיעה הערה צהובה פעולות שבוצעו - ריסטור ליום אתמול לא עזר גימפור הסידי עם הדיסק הקשיח לא עזר [הדיסק הקשיח היה בכבל נפרד הסידי והצורב בכבל השני ] ניתוק הצורב לגמרי וחיבור הסידי לקשיח לא עזר ביצעתי בדיוויס מנגר אנאינסטול לבקרי ה-ide המסטר והסלב לאחר ריסטרט של המחשב הוא זיהה תומרה חדשה את שני הכוננים האופטיים אבל עדיין עם כוכבית צהובה כך שהם לא מופיעים במחשב שלי ואין גישה אליהם האם ניתן עוד משהוא לעשות או לפרמט את המחשב וזהו מפרט המחשב xp בעברית לוח-אם msi +via ציפסט p4x-533 סוקט-478 +מעבד אינטל 2.8
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקנתי XP בדיסק 1 ועשיתי GHOST ואחרי זה התקנתי VISTA בדיסק 2 (לא מחיצה אלא פיזית) ועלה לי ה-BOOT MENU שיכולתי לבחור בין שני המערכות. אתמול פירמטתי את הדיסק עם ה-XP והעלתי מחדש מה-GHOST ועכשיו הוא לא מזהה את הויסטה כי לא עולה ה-BOOT MENU. לצערי שכחתי לגבות את ה-BOOT.INI. השאלה שלי האם יש דרך לסדר את זה, ואם יש למישהו את שני המערכות מותקנות אם הוא יכול לשלוח לי מה שכתוב אצלו ב-BOOT.INI. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום כולם יש לי בעיה עם אתר מסוים הוא לא עולה לי והוא רושם לי שהוא זקוק לג'אווה ועלי להתקין תוכנת גלישה שתומכת בג'אווה או לחילופין לשנות את ההגדרות שלי ולאפשר ג'אווה איך אני עושה את זה ???? חיפשתי וממש לא מצאתי תודה
-
- 2 תגובות
- 950 צפיות
-
-
בווינדוס 8 יש באג/בעיה במקלדת במקש W באנגלית גדולה ( כאשר caps lock ) לחוץ והשפה הנבחרת היא עברית. דוגמא: במקום W מופיע ' לעוד מישו יש תבעיה?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לאחרונה כל דף שאני פותח באקספלורר מופיע עם המון תמונות שלא נטענות ולפעמים הדף לא עולה בכלל אחרי refresh הדף בדרך כלל עולה או שאני פשוט עושה המון show picture יש פיתרון?
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום לכולם, חייב עזרה ממש דחוף כי בלתי אפשרי בעליל להשתמש במחשב!! סייר ווינדוס מרגע הפעלת המחשב מפעיל את עצמו בלי הפסקה לא משנה איזה תוכנות פתוחות(סגרתי את כולם וזה עדיין קורה). ניסיתי שחזור ועדיין לא עזר. בדקתי וירוסים עם כמה תוכנות כולל של ווינדוס בחינם עדיין לא עוזר. אין לי מושג מה לעשות!!! בבקשה תעזרו לי אני באמצע הלימודים ולא יכול להשתמש בו! תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב נייד שנקנה עם וונדוס שמגיע עם כל התוכנות של ASUS... (לא קיבלתי איתו דיסק, הוונדוס מגיע מותקן) פעם ראשונה שהדלקתי אותו הוא ביקש לעשות גיבוי, ולא היה לי דיסק DVD לשמור עליו את הגיבוי אז שמרתי אותו על המחשב... אני רוצה לפרמט את המחשב, ואני רוצה לשים את המערכת הפעלה החוקית שיש לי מהגיבוי עם כל התוכנות של ASUS. עכשיו, יש לי 4 קבצים של ISO ש 3 מהם 3.7 גיגה, ואחד מהם הוא 1.1 גיגה. ביחד הם יותר מ 12 גיגה... איך אני משחזר את הוונדוס בצורה חוקית ? עם כל הקבצים של ASUS ? בבקשה תעזרו לי כמה שיותר מהר כי המחשב כרגע מושבת ואני חייב לפרמט אותו.. תודה רבה מראש !
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא יודע למה המחשב שינה בעצמו את השומר מסך לדבר הזה ואין לי אפשרות לשנות למשהו אחר מישהו יודע איך אולי אפשר לתקן את זה??
-
- 6 תגובות
- 704 צפיות
-
-
כן, אתם בטח מכירים את זה: generic host process for win32 services has encountered a problem אה, כן, התהליך של המארח הגנרי. נו, איך לא עליתי על זה בעצמי? קיצר - מה לעזאזל עושים? חיפשתי, ניסיתי, הורדתי - לא מצאתי שום פיתרון. הוא לא נותן לי שם מסויים של קובץ ואני חסר אונים. אנשים רבים נתקלו בבעיה אבל פיתרון לא הצלחתי למצוא.
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי XP PRO SP1 והמעבד תמיד על 100% זה לא זז משם (שאני לוחץ CTRL +ALT+ DE) זה מראה שהמעבד פועל ב 100% תמייייייייייד ! מה לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום לכולם אני קונה השבוע מחשב עם מעבד Q6600 כרטיס מסך GEFORCE 8800 640 ו 2 ג'יגה זיכרון. איזה מערכת כדאי לי להתקין על מנת לנצל את כל היכולות של המחשב הזה? ומה ההבדל בין ויסטה 64 ל ויסטה 32 לויסטה ULTIMATE? והאם יכול להיות בכלל שעדיף XP? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אני מחפש יישום שמאפשר כניסה לתיבת הדואר של NETVISION לא מצאתי דרך להוסיף את חשבון הדואר דרך היישום המובנה בחלונות 8 (דואר) אשמח לדעת אם קיימת דרך להשתמש ביישום המובנה או המלצה ליישום חלופי לתוכנה המוכרת OUTLOOK. תודה
-
- 4 תגובות
- 945 צפיות
-
-
הי לכולם אני משתמש פרטי, עם מחשב קיים (כלומר לא קנייה של מחשב חדש), ושוקל לעבור ל-Windows 10. מה הדרך הכי זולה לקנות היום רשיון ל-Windows 10? תודה
-
- 25 תגובות
- 9.6k צפיות
- 1 follower
-
-
-
ערב טוב חברים! החלפתי לוח אם ומעבד הצלחתי לעלות את מערכת ההפעלה הבעיה שהקול לא עובד ניסיתי להתקין את הדרייברים וזה לא עזר האם יש למישהו עצה? תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-