עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Dante_9,

יש למישהו מושג למה אין לי את האפשרות בספרייה שכולה MP3 לסדר את הקבצים ע"פ MODIFIED?

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  2. שלום לכולם ותודה מראש היו לי 2 מערכות הפעלה. win xp על כונן C. ו win xp 64 על כונן D הכל עבד טוב ויפה עד שאתמול התקנתי ויסטה על כונן C ועכשיו אין לי אפשרות boot מ winxp64 שנימצא על כונן D יש מצב לתקן תמצב?

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  3. Started by URON,

השדרוג של ווינדוס 10 השתחל לי כהורדה שאני חייב להוריד ברגע שאני מכבה את המחשב (כרגיל בהתחל - כבוי ..) על המסך מופיעה לי הודעה אל תכבה את המחשב עד לסיום העדכון והוא מתחיל להוריד לי את הווינדוס 10 ואני לא מעוניין לשדרג בנתיים, מה אני יכול לעשות כדי לבטל את החיבור בין כבוי המחשב לשדרוג האוטומטי? (כרגע אני מכבה את המחשב על ידי לחיצה על מתג הכבוי החשמלי למשך 7 שניות).

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אהלן, אתמול שדרגתי את ה Zenbook UX31 שלי לוינדוס 8. הכל עובד נהדר, אבל משום מה הדרייברים של ה USB שלי לא מזוהים כמו שצריך - מה שגורם לכך שה USB במחשב עכשיו לא עובד. ניסיתי להתקין את הדרייברים מאתר אסוס בכתובת http://www.asus.com/Notebooks/Superior_Mobility/ASUS_ZENBOOK_UX31E/#download אבל זה לא עזר וה USB לא עובד עדיין (ההתקנה של הדרייברים הושלמה בהצלחה). למישהו יש מושג מה עוד אפשר לעשות? זה די מחרפן אותי תודה!

• 0 תגובות
    • 874 צפיות
  5. Started by alex.turovsky,

חבר הגיע אליי היום בדמעות ומלמל "המחשב שלח הלך וכל העבודות לתואר שלי הלכו איתו". מה הוא עשה? היה לו חלונות לא חוקי והוא התקין "מפעיל חלונות" שהוריד מאתר כולשהו. כמובן שהוא לא טכנאי ואין לו מושג מה כל סוג פרצת WAT עושה. הבעייה: לאחר התקנת השינוי, חלונות לא עלתה יותר ולאחר הפעלת המחשב והמסך השחור עם המידע, הוא נתקע עם מסך שחור ובו ההודעה: "Windows Loading Operating System". פתרתי לו את הבעייה ע"י הפעלת הפקודות הבאות מה-System Recovery ע"י הכנסת דיסק מקורי של Windows 7 והכנסת הפקודות הבאות bootrec.ece/fixmbr bootrec.exe/fixboot מסקנה? אל תתקינו את מה שאין לכם מושג בו גם אם אתם יודעים אנגלית ויודעים לקרוא Readme, כי פריצות WAT זה לא משחק ילדים. חג שמח.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by יוספי,

איך תוכנה יודעת באיזה תאריך התקנתי אותה? לדוגמא תוכנות של 30 יום ניסיון, איך היא יודעת שהתקנתי אותה ביום X ולא ביום Y? כמו שהבנתי התוכנה רושמת ערכים ברגיסטרי ומשם היא יודעת, נכון? אם כן , כיצד ניתן לדעת אילו ערכים היא רושמת לשם וכיצד ניתן לצפות בהם? אני יודע לפתוח רגיסטרי אבל יש שם אינסוף ערכים.... תודה

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by Lirux,

מותקנת אצלי ויסטה ושמתי לב שהמערכת הקצתה לכרטיס מסך שלי עוד 256 מגה של זיכרון "משותף" בנוסף ל256 הפיזים שיש לו... המערכת גם ככה צורכת כמות דיי נכבדת של זיכרון ואני רוצה לבטל את הזיכרון המשותף לכרטיס מסך, איך אני עושה את זה?

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  8. Started by Netanel16,

שלום בעיה שצצה ממש פתאום, בדיוק סיימתי להקתין JAVA ובאתי לעשות ריסטרט, ה WINDOWS נסגר רגיל בלי בעיות אבל במקום שהמחשב יידלק מחדש הוא פשוט נכבה כאילו בחרתי ב SHUTDOWN. ניסיתי שוב לעשות ריסטרט ושוב המחשב כבה. לא עשיתי איזה שינוי רציני במערכת רק התקנתי JAVA. אין דיסקים בכוננים. יש למישהו מושג מה עושים? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  9. Started by -iTaY-,

יש לי WIN XP PRO בעברית.. עכשיו כול הזמן השפה אנגלית יוצאת מההגדרות של השפה במקדלת ואז אני צריך להכנס להגדרות של השפות -> מקדלת ולהוסיף אנגלית.. וזה קורה כול הזמן בלי הפסקה, איך אני מסדר את זה?

• 0 תגובות
    • 986 צפיות
  10. שלום התקנתי כרטיס רשת אלחוטי בנוסף לכרטיס רשת הרגיל כדי לעשות AC. הכנסתי בשורת הפקודה עם הרשאות מנהל את הפקודה הראשונה netsh wlan set hostednetwork mode=allow ssin=nwtwork name key=network password והכל עבר בסדר. את השם והסיסמא הכנסתי בלי מרכאות. בשלב השני הכנסתי את הפקודה netsh wlan start hostednetwok אבל אז במקום לקבל אישור על ההפעלה יש הודעת שגיאה the hosted network couldn't be a started the group or ewsource is not in the correct state to perform the requested operation יש למישהו רעיון למה ואיך לפתור את זה?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by guy_shalev,

שלום יש לי WIN 7 ultimate 64 , וכאשר אני לא משתמש במחשב כמה זמן (הוא עדיין דולק) המסך נכבה אוטומטית (כרגיל), ואז כשאני משתמש בו שוב רק העכבר מגיב אבל כל שאר המחשב לא. השעה במחשב עדיין תקועה על הזמן שבו המסך נכבה, ולוקח 5-10 דקות עד שהמחשב חוזר לפעול כרגיל. זו פעם ראשונה שזה קורה ולא היה שום שינוי או התקנה של תוכנה חדשה. אנא עזרו לי

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  12. היי אני לא יודע אם זה מתאים לכאן אבל ננסה כי נראה לי שהבעייה היא ב windows: יש לי שתי תמונות bmp האחת נקראת 1 והשנייה נקראת שתיים, הן יושבות באותה ספרייה. אני מחליף את שם התמונה 2 ל- 3new אני מחליף את שם תמונה 1 ל- 2 ועכשיו אני מקבל את תמונה 2 (עכשיו 3new) בשני הקבצים! זו בעייה של ה windows? [br]פורסם בתאריך: 20.10.2010 בשעה 09:55:43 סליחה חברה,הקבצים של התמונות עצמן היו דפוקים. . .

13. בווינדוס XP 32 , יכולתי להפעיל עוד תוכנות, אך לאחר התקנתק ווינדוס 7 אי אפשר לשמוע משום תוכנה אחרת בזמן שהASIO עובד(ביחד עם guitar rig 4) , אם אני מפעיל את הASIO לאחר (לדוגמא) שהרצתי שיר במדיה פלייר, אז בASIO ההתקן Realtek hd output במצב "Unavailable" , ורק לאחר סגירת הנגן הוא חוזר למצב תקין. לפני שהתקנתי WIN7, בXP לא הייתה את הבעיה.. מה אפשר לעשות? תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אני עובד עם XP וכאשר אני פותח תיקייה מסויימת היא נפתחת על חצי מסך ולא על מסך שלם. לאחר שאני מגדיל את התצוגה של התיקייה על כל המסך ואני פותח תת תיקייה התיקייה שוב לא נפתחת על מסך שלם. לאחר שאני פותח תת תיקייה נוספת זה שוב חוזר על עצמו וכך יוצא שכל פעם לאחר שאני פותח תיקייה אני צריך ללחוץ לחיצה נוספת כדי שהתצוגה תהיה על כל המסך. אני מכיר את סדר הפעולות הבא: TOOLS ---> FOLDER OPTION --->VIEW ---> APPLY TO ALL FOLDERS שאמור לגרום לפעולה מסויימת שמבצעים בתיקייה לחול על כל התיקיות אבל משום מה, סדר הפעולות הנ"ל לא פתר לי את הבעיה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אני כל יום מקבל תמונות במסנג'ר, היום קיבלתי תמונה שכנראה בגלל השם שלה או לא יודע למה שאני באתי לפתוח אותה קיבלתי הודעה ממרכז האבטחה של הווינדוס SP2 שהוא חסם אותה כי זה יכול להיות וירוס. כתוב שם מה לעשות כדי לבטל את החסימה - שזה להעתיק את הנתיב של התמונה החסומה למחשב שלי ואז ללחוץ קליק ימני עליה ועל בטל חסימה. שמתי לב שיש לי בטל חסימה על כל קובץ במחשב שאני לוחץ עליו - זה העדכון האחרון של הוינדוס? מטומטם... בקיצור, עשיתי את זה והוא לא פותח לי. ושאני נכנס ידני לתוך המקום שבו נמצאת התמונה אני בכלל לא רואה אותה למרות שבאפשרויות תיקיה מוגדרים להראות קבצים מוסתרים.. בקיצור איך אני מבטל את זה שלא יהיה את הדבר הזה בכלל שהוא חוסם לי את הקבצים, לא צריך את השטות הזאת

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  16. Started by Component,

ברשותי מחשב חדש עם מודם AMR ו win XP המודם לא מצליח לחייג את המספר של השרת. ניסיתי כל מני קומבינציות עם האזור חיוג ומספרים אחרים אבל כלום לא עזר. הציעו לי להחליף דרייברים אבל ה windows התקין דרייברים מתאימים ואין דרייברים אחרים באתר של היצרן. בבקשה עזרו לי בתודה מראש, עדי רובין

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. שלום, אני מעוניין לשדרג את המערכת בקרוב מXP לwin 7 חוקי למי שמתעניין. הבעיה היחידה היא שיש לי כרטיס טלוויזיה ולא מצאתי לו דרייברים מתאימים לWIN7. ניסיתי לבדוק בWINDOWS 7 UPDATE ADVISER והוא דווקא רושם שלא תיהיה שום בעיה רק להריץ UPDATE האם ניתן לסמוך עליו? פשוט ניתקלתי כבר במישהו שקיבל תשובה חיובית מה"יועץ" אבל לא הצליח להתקין את הדרייברים. אני שואל כי פשוט אין לי כח לבצע התקנה ואז לגלות שזה לא יעבוד ולבצע התקנה חוזרת של XP? מקסימום האם ניתן יהיה להפעיל את התוכנה בWindows XP Modeבwin7? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. שלום, יש לי בעיה מוזרה עם HD חיצוני של חברת Maxtor, כאשר אני מחבר אותו למחשב שמריץ וינדוס 7 64 ביט אני מקבל כל מיני הודעות שונות, לפעמים הוא לא מזהה אותו בכלל לפעמים מבקש ממני לפרמט אותו, לפעמים הוא נראה כדיסק RAW ולפעמים כ NTFS. כאשר הוא על NTFS אנ יכול לראות את התקיות ולגשת לחלק מהקבצים אם כי על הרוב הגדול של הקבצים והתקיות אני מקבל הודעה : "the file or directory is corrupted and unreadable" לצורך הבהרה אני תמיד מנתק כוננים חיצוניים מה Safly remove לפני שאני מנתק אותם פיזית כך שלא משם בא איבוד המידע . כבר חשבתי שאיבדתי את כל המידע ואז החלטתי לחבר את ה HD למחשב ישן שמריץ XP 32 ביט ושם יש לי גישה לכל הקבצים בלי שום בעיה. אגב התופעה חוזרת על עצמה עם 2 HD חיצוניים של Maxtor…

• 0 תגובות
    • 890 צפיות
  19. היי, אולי הישועה תבוא מפה מנסה לשלוח ניוזלטר פנימי מאאוטלוק ל-אאוטלוק ובו טקסט ותמונה ואני רוצה שהם יהיו רספונסיבים, כלומר התוכן ישתנה לפי הגודל של החלון של המקבל. אני יודע שזה אפשרי כי שלחו לי כזה, אבל לא מצליח לייצר כזה בעצמי. חיפשתי שעות בגוגול אבל אני לא מוצא פתרון. האם יש לזה פתרון? מצרף תמונה של בשביל להסביר את עצמי טוב יותר: תודה רבה

• 0 תגובות
    • 881 צפיות
  20. WDXMS800TE דיסק קשיח חיצוני 80 גיגה תודה

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  21. Started by mor873,

שלום אני באמצע התקנה למחשב חדש , וכשאני רוצה לחלק את הארד דיסק האופציה מושחרת , לעדכן דרייבר אני לא יכול כי אין לי דיסק ל Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS מישהו יכול לתת לי קישור אם צריך איזה קובץ אני צריך לצרוב על גבי דיסק . הבעיה נפתרה : מחקתי את הכונן יצרתי חדש ונתן לי לחלק רק שאת ההפרש הגדול הוא עדין לא יצר מחיצה תודה

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  22. אני רוצה להתקין ויסטה והבנתי שאפשר להסיר כל מיני דברים שלא צריך ראיתי שרק השפות שוקלות 1GB דרייברים למדפסת 750MB מה עוד אפשר להסיר ? http://img142.imageshack.us/img142/7490/vlitelr8.jpg

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  23. Started by PHOENIX18,

יש לי וינדוס 7 64 ביט ו6 ג'יגה זיכרון ומתוכם מנוצלים במצב מנוחה 75% זה לא הגיוני בעליל זה אף פעם לא היה לי ככה ניסיתי לראות איזה תהליך לוקח הכי הרבה ואקספלורר וSCVHOST היו הראשונים עם 160K כ"א בדקתי איזה דברים רצים דרך SVCHOST וראיתי שהאודיו והרשת והסרגל של הוינדוס ועוד כמה דברים חשובים רצים דרכה אבל בכל זאת אני רוצה לסדר את העניין הזה כי זה מרגיז אותי וגם לפעמים תוכנות לא מגיבות כמו האקספלורר לדוגמה שמחליט פתאום להרגיז אותי ולהיתקע תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  24. Started by coorva,

שלום רב יש לי XP PRO באנגלית. לאחרונה כשאני רוצה לסגור את המחשב מופיע לי הודעת שגיאה הבאה: power meter not responding כיצד ניתן לפתור בעיה זו? תודה

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  25. קניתי מחשב Laptop ובו Windows Vista Home pre. בהרצה הראשונה נדרשתי לבצע מספר הגדרות כמו שם משתמש וכדומה, ולאחר מכן המחשב הכל לעבוד באופן רגיל. לאחרונה העתקתי קבצים לספריית C:/program files והחלטתי להעביר אותם לספריה אחרת, אך המחשב לא אפשר לי למחוק אותם. הוא אמר שאין לי הרשאה למחוק אותם. אני המשתמש היחיד במחשב. איך אני יכול להיות בעל ההרשאה למחוק ולהזיז קבצים באופן חופשי מבלי שהמחשב יסרב לבצע זאת ? בנוסף, אני לא מרוצה מהסדר שה VISTA עושה בתפריט ה run->programs ואני רוצה קצת לשנות. איך אני עושה זאת ב VISTA (אני יודע שב XP למשל האפשרות הזו נמצאת ב properties של ה Task bar למטה ומשם ל start menu ולאחר מכן customize ו advanced)? תודה מראש על העזרה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.