Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
אני מתכוון ל- Auto insert notification שכשרתה מכניס דיסק הוא מפעיל אוטומטית את הAutorun, אני רוצה לבטל את זה. ????????????????
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם נעלם לי הקיצור דרך של My Documents (שהוא לא קיצור דרך רגיל - מאחר ואפשר לשנות איתו את מיקום הספרייה My Documents!) איך אני יכול להחזיר אותו?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למי שלא מכיר, מדובר ב-Windows Report Tool שהגיע בעבר עם Win98, WinME ו-Win2k. בכמה לחיצות עכבר ניתן היה לייצר קובץ CAB בודד שמכיל קבצי דיאגנוסטיקה שונים: לוגים של ה-Event Viewer, נתוני ה-System Information, הרג'סטרי, קבצי אתחול שונים ועוד... את הקובץ הזה ניתן אח"כ לנתח באופן יסודי ולעלות על בעיות וחוליים שונים שדורשים תיקון ושעשויים להיות הגורמים לתקלות לא מוסברות רבות. בקיצור, תמיכה כמו שתמיכה אמורה להיות- לפי עובדות ולא לפי תחושות\אמונות\ניחושים. לכל מי שרוצה לשחק עם זה, כנסו ל-Start>>Run והקלידו winrep (בגרסאות חלונות שהזכרתי קודם). עכשיו בחרו ב-Options>>Collected information ותראו את מגוון הדברים שניתן לשמור על קובץ Cab בודד. בקיצור, לאן לעזאזל מיקרו…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אפשר להרחיב את השאלה גם ל-OfficeXP ול-SP1 בשביל Office2k, שתיהן אמורות לכלול מערכות הגנה דומות. חוויות, רשמים, נאצות וטיפים יתקבלו בברכה, Prog.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אולי מישהו יודע ? ביטלתי את כונן הפלופי ואת הבקר שלו ב-BIOS ואני לא הולך להשתמש בו יותר. עכשיו שתי האותיות הראשונות A ו-B פנויות לגמרי ובכל זאת אני לא רואה שום דרך להשתמש בהן. יש בכל זאת אפשרות כזאת או שאני אשכח מזה וזהו ?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ולמה הדבר הזה תוקע לי את המחשב ? יש לי עוד שאלה בקשר ל - riched.dll, הדיירקט x, לא מזהה אותו, למה ? ???
-
- 11 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
גיליתי משהו מאוד מעניין, יש לי מספר תחנות שמתחברות לשרת (Server Client Domain) שתי תחנות מותקן עליהם Windows XP Professional תחנה מס. 1 - בעלת כתובת IP דינמית, מקבלת את כל ההגדרות רשת דרך DHCP מקבלת מהשרת: IP Address,Subnet Mask,Gateway,DNS Server תחנה מס. 2- בעלת כתובת IP סטטית, מוגדר לה רק את כתובת ה IP וה Subnet Mask לא מוגדרים Gateway and DNS Server זמן הטעינה של תחנה מס. 2 היה ארוך בהרבה מזה של תחנה מס. 1 (תחנה מס. 2 היא המחשב הראשי שלי-מן הסתם חזק יותר,יותר ציוד), בהתחלה יחסתי את זה לזמן טעינה של ה Drivers, אבל עם הזמן הסתבר לי שמאחר ולא מוגדר לו Gateway and DNS Server זמן הטעינה שלו מתארך פלאים!!! רציתי לדעת מה בנוגע לתחנות …
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היו לי כבר בערך 4 התקנות של לינוקס. פעמיים בגלל דיסק פגום פעם אחת בגלל שטות שעשיתי בפעם האחרונה נדפק לי הדיסקט הפעלה(שימו לב, לא התקנה!), ובגלל הפשלה הלפני אחרונה לא התקנתי לילו בהתקנה. האם מישהו שיש לו את הגירסה שלי יכול בטובו הרב, לשלוח לי את קבצי הדיסקט בצורה מכווצת? בבקשה : ICQ: 76586917 תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
(מקווה שהנושא לא יועבר לי למערכות הפעלה, כי בכל זאת נראה לי שזה קשור לחומרה). מאז שהתקנתי את ה-XP, לפני שלושה שבועות, יש לי בעיה משונה. שאני לוחצת START ---> LOG OFF COMPUTER, המחשב מגיע למסך של "אפשר לכבות בבטחה" (לא זוכרת את הנוסח המדויק באנגלית), שומעים קליק מהמארז ו....כלום, נשאר דלוק והמאווררים עובדים. ב-Power Options, יש לשונית של APM שזה Advanced Power Management, סימנתי שם שיתמוך באפשרות הזו, וכלום לא עוזר. הבעיה התחילה רק **מאז שהתקנתי את ה-XP**, בכל מערכות ההפעלה הקודמות, כולל המלניום קודם, **המחשב היה כבה בלי בעיות**. יכול להיות שיש בעיה בספק כוח? אני צריכה לעשות איזה שינוי בהגדרות? משהו..... אגב, גם כפתור ה-POWER על המקלדת לא עוזר בנדון.
-
- 17 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-1542348,FF.html
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היום שפתחתי את המחשב שלי ואחר כך את המחשב השני קיבלתי את ההודעה הזו: Your password will expire in 14 days, do you want to change it now? [Yes] [On] לחצתי על "כן" והגעתי לשם וסיסמא לכניסה למחשב, במחשב שלי אין בכלל סיסמא כי אני האדמינסטרטר, קח שלחצתי ENTER במקום הסיסמא, וקיבלתי הודעה שהשינוי התקבל. במחשב השני, ביטלתי את הסיסמא שהיתה ולחצתי ENTER. ה-XP שלי הוא corporation, ולא צריך התחברות למיקרוסופט לשם רישום, מעבר למספר של ה-25 תוים בהתקנה עצמה. האם גם אתה קיבלתם את ההודעה הזו? האם אני צודקת שזה רק ענין של בטחון וסיסמת משתמש לכניסה למחשב?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היום שמתי לב למשהו מאוד מעניין. בתקיית החיפוש (Result Folder) נעלם כל התוכן של צד שמאל, עם כל אפשרויות החיפוש. הכל! שטח כחול ריק! זאת אומרת נעלמה אפשרות החיפוש בווינדוס. שברתי את הראש איך לפתור את הבעיה. קישרתי את פקודת החיפוש לקובץ shell32.dll למרות שאפילו החלפתו כנראה לא היתה עוזרת. טוב, אז החלטתי לפנות לפורום לברר האם הבעיה מוכרת למישהו (כאן מתחיל החלק המעניין). תוך כדי כתיבת ההודעה הזאת, אני נכנס לחיפוש לבדוק משהו. והופ, הכל כרגיל! אחרי שאלף איתחולים לא עזרו, ואחרי שלא עבד באיתחול הנוכחי. אני עובד עם XP כ 4 חודשים, ומעולם לא ניתקלתי בבאג הזה. בהחלט באג מקורי!
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ביומיים האחרונים אני לא מצליח להוריד שום עדכון קיים מהאתר הזה. פרמטתי והתקנתי חלונות 98, הבעיה התחילה איתו. חשבתי שהבעיה אולי נעוצה במערכת ההפעלה אבל מסתבר שזה לא כך. התופעה מתרחשת גם במילניום ואני משער שתקרה גם עם XP. העדכונים הנחוצים למחשב קיימים, הבעיה מתחילה כאשר חלון ההורדות קופץ ונשאר מקובע על 0 KB. לאחר חצי דקה מתקבלת הודעה באתר שהעדכון לא הותקן עקב "שגיאה לא ידועה". להלן הקובץ... למישהו זה עוד קרה?
-
התקנתי XP PRO ועכשיו כשאני מנסה להתקין כל מיני דברים כמו דריברים של נבידיה הוא אומר שהקובץ לא טוב(לא זוכר מה הוא בדיוק אמר אבל ניסיתי להתקין אותו ישר אחרי שהורדתי אותו ) וזה לא הקובץ היחדיד שהוא אומר לי את אותו הדבר... וגם לפעמים פשוט מתחשק לו לעשות לי בוט מבלי שום סיבה ??? מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חשבתם פעם איך מיקרוסופט עדיין לא חשבו על מועדפים (או קיצורי דרך לתיקיות) ב-Save As?? אני יודע שאני יכול לעשות בMy documents קיצורי דרך לכל התיקיות שאני עושה עליהם SAVE AS בד"כ אבל זה עדיין לא זה. זה ממש מעצבן לעשות כל פעם BROWSE!!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחרי שאני מתנתקת מהאינטרנט, האיסיקיו לא עובר ל-NDetect (האייקון הצהוב), ומתבצע חיוג אוטומטי לאינטרנט, :'( איך מבטלים את האוטומטיות הזו? ???
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כמה פקודות לא פועלות לי. הפקודות נכונות. הם זאת בעיה של הדוס או שזאת הבעיה שלי?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו יודע בוודאות למה משמשת תיקיית [glow=blue, 2, 300]prefetch[/glow] שנמצאת בווינXP ? והאם אפשר למחוק את הקבצים בה? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ניגשתי לעשות סריקה ואיחוי, קודם כל לא כתוב לי מתי הפעם האחרונה שנעשו סריקה ואיחוי, אפשר לראות את זה באיזו דרך? ??? בסריקה שסימנתי "תיקון שגיאות אוטומטית" קיבלתי את ההודעה הזו: http://forums.ort.org.il/files/30/1178958/1770246.gif מה הפירוש? ??? ===== באיחוי יש לי שתי אפשרויות: analyze ו-Defragment, השני מובן לי, אבל מה האופציה הראשונה נותנת? ומה זה מסך המידע מימין? ??? http://forums.ort.org.il/files/30/1178959/6684430.gif תודה לעונים.
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
טוב אז ככה : כשהווינדוס עולה הוא מעלה כזה חלון של לוג אין עם סיסמא ויוזר ( כמו שצריך להיות ) אני לא מקיש אף פעם את הסיסמא וזה בכל זאת נותן לי את כל הדברים של האדמיין. אחרי שאני מקיש ENTER נעלם מסך זה ומופיעה הודעה שאומרת : your password will be expired in 1 day\s do you want to change yes no עכשיו זה כל יום יורד ביום אחד ועכשיו נשאר לי רק יום אחד ליתר דיוק כמה שעות ( אני לא יודע כמה ) אז האם יש דרך לעשות שההודעה הזאת לא תופיע יותר או דרך לגלות את הסיסמא של הווינדוס ששכחתי אותה מקווה שתעזרו, בתודה B@By-KiLLeR :itschy:
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי WIN XP PRO ויש לי כונן ש15 ג'יגה שאני משתמש בשביל הורדות מקזה ,זהו אין עלין כלום חוץ מזה. היום בדקתי את הכונן וראיתי שיש הפרש בין כמות המידע שיש בתיקיות (6 ג'יגה ) לבין המקום הפנויי שיש לי בכונן (5 ג'יגה ). הבנתם 4 ג'יגה חסרים לי מהכונן . למישהו יש רעיונות בנושא ? נ.ב תשכחו מהדברים המטומטים כמו תיקיות נסתרות כי את זה בדקתי :AR15:
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איפה הדרעקXP שומרת את כל התמונות הקטנות האלה שיש ליד שם הUSER ב WELCOME SCREEN
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כי אני רוצה סוף סוף להתקין לינוקס (MAINDRAK או REDHAT מצטער אם כתבתי את המשמות עם שגיעות כתיב) אני רוצה לעבוד בלינוקס במצב ה DESKTOP שלו ופשוט ללמוד על מערכת ההפעלה הזו (וינדוס מתחיל לשמעמם אותי) נו אז איך בדיוק אני עושה את זה?! והאם יהיה לי קשה להגדיר את החומרה שלי בלינוקס?
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-