Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי וינדוס XP שרץ על מחשב חזק. הוינדוס הזה מותקן אצלי כבר כשנתיים וחצי, הוא נקי לחלוטין, ללא וירוסים וללא כלום. הוא מתחזק אותו ומפעיל אותו כראוי. לאחרונה החלה אצלי בעיה מעצבנת, היא החלה כאשר חבר, העוסק כמקצוע ביצירת סרטי וידאו, הביא לי מספר סרטים בשביל לקבל ממני ביקורת. הוא שלח לי את הסרטים ע"י שרת. הסרטים הם במפורמט AVI, וגודלם נע בין 600 מגה ל1500 מגה. כאשר אני מפעיל את הסרטים, בכל תוכנה שיש לי, אני מקבל הודעת הרור: כאשר בדקתי לעומק, הבעיה לא קיימת רק בסרטים שלו, אלא ממקורות אחרים, גם אם זה מאתרים (כמובן חוקיים, אלה הם אינם סרטים קולנועיים), יש את הבעייה. האם מישהו יודע איך אני יכול לסדר את העניין? כי זה חשוב לי ולו שאני אראה את זה על המחשב, וכר…
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום אני משתמש בחלונות 2003 שרת. יש לי בעיה אני מנסה לשתף ברשת. ולראות 2 מחשבים שלי. אבל התוכנה הגנה Firewall של חלונות 2003 חוסמת לי גישה לראות 2 מחשבים בשיתוף. ונסיתי ליבדוק פקודה בדוס Ping ולראות אם יש חיבורים בשיתוף בשכנים ברשת למחשבים. וזה לא נותן לראות אחד השני. איך מגיעים הגדרות שם.ניגשים ללוח בקרה --> Security Center --> Windows firewall -- > Advanced מתחת : Network Connection Settings בוחרים : Local Area Connection ולוחצים : SeetingS... ניגשים לתפריט ICMP, למטה רואים טבלה רשימה הרשאות לבחור אחד מיהם או לבחור כולם. אני לא יודע מה אני מסמן שם. האם לסמן את כולם או לבחור אחד מהם, מה אני צריך לעשות כדי Firewall יתן לי גישה בשיתוף שכנים ברשת ל-2 מחשבים שלי? ו…
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום לכולם, עכב תקלה במחשב ואי עליית החלונות עקב מסך כחול החלטתי לפרמט את המערכת. על מנת לגבות את המסמכים החשובים מכונן C חיברתי את הדיסק הקשיח למחשב אחר. בעת כניסה לתקיית המשתמש E:\Documents and Settings\Rotem קופצת הודעה של אין גישה. האם יש דרך אחרת להגיע למידע? חייב להציל את המסמכים שלי וכן את הקובץ סימניות של ה-Firefox.. תודה מראש!! ____________________________________ נמצא פתרון לבעייה ! http://support.microsoft.com/kb/810881 שאלה נוספת: האם ניתן להפעיל את שחזור המערכת מחוץ לחלונות (שכאמור לא עולים)??
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
לאחרונה, לאחר התקנה חדשה של חלונות 2000 כולל כל העדכונים הקיימים הופיעו תקלות הקשורות כנראה לניהול הזיכרון. התקלה הופיעה גם לאחר התקנה מחודשת. אני מצרף את מספר הודעות מסך שעלו עם יישומים שונים. הבעייה הנפוצה ביותר היא עם הסייר. יש לציין שהבעייה לא עקבית. והיא מפיעה אקראית לכאורה כאשר מפעילים את היישום או במהלך השימוש בו. רעיונות לפיתרון יתקבלו בברכה כולל ישומי בדיקה מתאימים.
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
הי, העדכון האחרון של win10 שהוציאה מיקרוסופט (1703) נחסם אצלי. מתקבלת שגיאה שהמקאפיי חוסם את התקנת העדכון, ולצורך ההתקנה נדרש להסיר אותו. 1. האם מישהו מכיר את הבעיה הזאת? 2. מה עדיף - להמתין לעדכון הבא או להסיר את המקאפיי, לעדכן את המ"ע ולהחזיר אותו? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי תופעה מעצבת ב -IE קבצי ההיסטוריה שלי נעלמו כאשר אני לוחץ על ערך מסוים בהיסטוריה מופיע לי תת סעיף my computer ומתחתיו כל ההיסטוריה אך עם לינקים שבורים כאשר אני מנסה ללחוף על אחד מהם מופיע ההודעה הבאה : windowa cant find the "the name of the link" . make sure you typed the name correctly .....bla bla bla האם מישהוא נתקל בתופעה ומה עושים כדי להחזיר את היכולת להשתמש בהיסטוריה תודה
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
התקנתי win7 באמת אחלה של ווינדוס ממש מרוצה אבל יש לי בעיה אחת הסונאד אצלי לא בסדר אני שומע מאוזניה אחת ואחת לא וניסתי לחבר גם רמקולים וגם מרמקול אחד כן ואחד לא בדקתי בהגדרות של הכרטיס והכל והכל טוב ! גם האיזון אני לא מבין מה הבעיה עם זהעוזר הלוח שלי הוא p35ds3l
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
במחשב הנייד של אחי מבוסס VISTA מנסה לעדכן לו את הווינדואס והעידכונים נכשלים מה ניתן לעשות?
-
- 0 תגובות
- 979 צפיות
-
-
כשיש מספר קבצים פתוחים מופיע האייקון ומופיע השם מיקרוסופט וורד ואז 3 נקודות במקום שם הקובץ כל פעם שרוצה לעבור בין המסמכים צריך "לשחק" עם כולם, עד שנונופל על הנכון
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
יש לי בעיית פונטים. היא החלה אחרי שהתקנתי תוכנה בשם The Logo Creator. עשיתי לה uninstall, לא עזר, reinstall לא עזר, שוב uninstall לא עזר... (u got the point). הבעיה היא עם הפונט Arial שמאד נפוץ בתוכנות ובאינטרנט. הבעיה היא עם צורתו של הפונט כאשר הוא במצב Bold. כאשר אני רואה כתב אריאל מודגש אז אני רואה מודגש+נטוי. ועוד, בפונט הרגיל של הפורום, כאשר כתב עברי מודגש הוא נראה כמו Tahoma מודגש! עם האנגלית בסדר. הרי הדגמה: בלי לשנות גופן ברירת מחדל: כתב עברי רגיל. כתב מודגש Normal English. Bold English. וב Arial: כתב עברי רגיל. כתב מודגש Normal English. Bold English. זה מה שאתם רואים, ומה שאני רואה: help! :-\ עריכה: אגב ניסיתי למחוק את כל הפונטים בתיקיית Fonts ולה…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
?
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
היי, מאז שהתקנתי ראוטר אלחוטי (compex NP27G) אתר העדכון של מיקרוסופט פשוט מסרב לעדכן אותי. עקבתי אחרי שני מאמרים של MS שלא עזרו: http://www.update.microsoft.com/microsoftupdate/v6/showarticle.aspx?articleid=48&ln=en&IsMu=True http://www.update.microsoft.com/microsoftupdate/v6/showarticle.aspx?articleid=32&ln=en&IsMu=True ניסיתי גם בלי חומת האש בראוטר ואין עונה. ראיתי שיש המלצות לשינוי המטריקה של TCP\IP לערכים נמוכים יותר, לא עובד. ניסיתי IP סטאטי ברשת הפנימית, לא עובד. הבעיה קיימת גם במחשב נייח קווי (XP x64) וגם במחשב נייד אלחוטי (XP x86) שאותו אני מצליח לעדכן במשרד. אני מחובר דרך HOT ל- VPN בטכניון. מישהוא נתקל בבעיה ומוכן לשתף אותנו בפיתרון, בבק…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, במערכת Vista שאמורה לצאת קיימת אפשרות תצוגה מקדימה של חלונות בשורת המשימות (ראה תמונה לפני ואחרי בסוף המסמך) על מנת לקבל את אותו אפקט בWindows xp ניתן להתקין תוכנה קטנה בשם Visual Task מאתר הבא: http://www.visualtasktips.com/ לינק להורדה: http://www.visualtasktips.com/download.php לאחר ההתקנה יש לבצע הפעלה מחדש למחשב ופשוט \לעבור עם העכבר על החלונות הפתוחים כמו בתמונה. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במחשב של אחי אין משום מה את הsafley remove hardware ליד השעון. הוא לא ניסה להעלים אותו, הוא היה משתמש בו בקביעות לפני שהוא היה מנתק את הדיסק-און-קי שלו, ורק לפני כמה ימים התכנה הזאת החליטה להעלם משום מה. אז השאלה שלי היא הפוכה ממה שמצאתי פה בחיפוש..אנשים שאלו איך להעלים את זה, ואני שואל איך להחזיר את זה. יש לו התקני USB מחוברים. הכרטיס רשת האלחוטי שלו, והעכבר שלו מחוברים דרך הUSB[ זה מחשב נייד]. למישהו יש מושג איך אני גורם לדבר הזה לחזור?
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
מהירות ברירת המחדל של תפריט "התחל" (או "Start" ) הינה איטית למדי. ניתן לשפר את המהירות ע"י עריכת הרג'יסטרי. מדריך זה מראה איך לעשות זאת בשלושה שלבים. http://hofshi.blogspot.com/2007/08/blog-post_21.html
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה בדיוק לפורום הזה אבל בכל זאת שבוע הבא אני צריך להגיש פרויקט בגרות באינטרנט עם ASP ג'אבה סקריפט וHTML בניתי מסד נתונים לאתר במעבדות מחשבים של ביתספר ושם הוא עובד מצוין עכשיו אני בבית אני מנסה להכנס לאתר.. כלומר הגדרתי בODBC את הקובץ אקסס ואת השם של הDSN הIIS פועל.. אני נכנס לLOCALHOST יש לי קובץ הרשמה אחרי שאני לוחץ שלח הוא אמור לשלוח את כל הפרטים לקובץ ASP שמכניס את הפרטים לטבלת אקסס עכשיו יש לי ארור ממש מוזר אני לא מבין מה הבעיה Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers (0x80004005) [Microsoft][ODBC Driver Manager] Driver's SQLSetConnectAttr failed /registration.asp, line 5 Error Type: אשמח לקבל עזרה!! תודה
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
hello.. i installed windows xp 2 days ago. i had a problem when installing the hebrew language.. now the hebrew doesn't work and i can't read hebrew on my computer.. i look in google but didn't find anything.. i'm despart.. i really don't want to re-install windows and whole my pc again.. what can i do?? plz help
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
בצער רב קרסה לי מערכת ההפעלה יש לי כיום מערכת הפעלה נקיה יפה ומתפקדת על דיסק אחר רק מה ... יש לי קבצים אי שם על הדיסק הישן ושאני מנסה לגשת אליהם אני מקבל הודעות נבזיות על מחסור בהרשאות איך אני ניגש לקבצים שלי ? נסיונות לשחזר את מערכת ההפעלה ולהעלות בוט דרך ההרדיסק הישן כשלו סו פאר ... מישהו (: ?
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
הבעייה רשומה בכותרת,, אני אשמח לעזרה.. תודה מראש, אור.
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=general_offtopic&action=display&num=1001890472&start=0]כללי[/link] על ידי Enc0der
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מוזר. היה XP, והכל היה בסדר. החלפתי ל-7, וכל פעם שאני מחבר DOK או HDD חיצוני, הוא מזהה לי אותו כ-USB1, ומודיע שהתקן זה מסוגל לביצועים מהירים יותר. לוח - Asus P5GD2-X התקנתי דרייבר לצ'יפסט מהאתר של Intel, וזה לא עוזר. עריכה: סליחה - טעות שלי. משום מה ה-USB2 היה Disable ב-Bios. לא יודע למה. בכל אופן - הסתדר.
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שמעתי שיש כבר את הגירסה הסופית ויש לי כמובן מעבד 64 ביט (AMD 3200). האם זה יתן לי שינוי ביצועים משמעותי (אני מקדד המון) ומה קורה עם ה-SATA כי יש לי הארד דיסקים SATA אז מאיפה להוריד דרייבר להארד דיסקים? (יש לי לוח MSI - K8N NEO 2).
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אוקיי יש לי בעיה במשחקים: לפעמים כשאני נכנס למשחקים אז בפעם הראשונה הם עובדים ואז כשנמאס לי לשחק אני יוצא ואז אחרי כמה זמן חוזר למשחק והוא מתחיל לעלות ופתאום מתמזער לבד ואי אפשר לפתוח אותו בחזרה וחייבים לסגור אותו ואז כדי שהוא יפעל צריך לעשות ריסט למחשב. מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום.. יש לי בבית מחשב שאני רוצה לפרמט אותו ושאני עולה איתו להתקנה אני שם לב שהוא עובד באופן מוזר קצת.. ההתקנה עולה באיטיות ואחרי שהוא טוען שם את כל מה שהוא צריך להתקנה הוא כותב משהו על הקובץ NSTKRL משהו כזה (אני בטוח שלא ככה כותבים אותו-אבל אולי אתם מבינים לאיזה קובץ אני מתכוון) ואז הוא אומר ללחוץ על איזהשהוא מקש וההתקנה מסתיימת והוא לא נותן לפרמטט ולהתקין! עכשיו, אני יודע שהדיסק טוב כי כבר פירמטתי איתו את המחשב פעם! אז הלכתי והדיסק באמת במחשב אחר העלה את ההתקנה והכל עבד כמו שצריך!(לא פירמטתי את אותו מחשב רק בדקתי את הדיסק!) אין לי צורב במחשב שההתקנה לא עולה וחבל כי ככה היית יודע אם זה בעיה בסידירום(אבל לא ממש נראה לי..) מה אתם אומרים? מזה הקובץ הזה? משהו נתקל בזה אולי?
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב חדש. שמתי לב ששורת המשימות מסתירה לי חלק מהחלון (כשהוא פתוח על מסך מלא), כגון הסתרה של הצ'אטים של פייסבוק, וכדו'. היא גם מסתירה בזמן הפעלת וידאו- כשעושים מסך מלא ביוטיוב/ מדיה פלייר/ כל תוכנת צפייה אחרת- השורה מסתירה את החלק התחתון של התמונה (עולה על התמונה במקום להישאר מאחורה) ומסתירה גם את לחצני הפיקוד של הוידאו שבמסך המלא. עשיתי הפעלה מחדש, מספר פעמים. כמו כן חיפשתי הגדרות אפשריות בשורת המשימות ושום דבר, נאדה.. עשיתי גם עדכונים למערכת ההפעלה בתקווה לפתרון הבעיה, גם זה לא עזר. אגב, מדובר בווינדוס 7 פרופשיונל. תודה. עריכה: הבעיה נפתרה- הגודל של הטקסט והסמלים לא התאים לרזולוציה של המסך (1080P). כשעשיתי הקטנה מ150% ל125% הכל הסתדר. אשמח לדעת האם בכל זאת יש…
-
- 0 תגובות
- 7.3k צפיות
-