עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by ben007,

הבעיה נפתרה, למחוק בבקשה. תודה.

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  2. Started by WinInc.dll,

מה המצב . יש מצב שמישהו משיג לי מדריך להתקנת WIN2000? אם אפשר עם תמונות? תודה זה דחוף מאוד תודה?

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  3. זה כל פעם משהו אחר וזה קורה כל כמה דקות ואז מפסיק ואז שוב... Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 05:53:41, on 21/07/2005 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\Program Files\Ahead\InCD\InCDsrv.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\Program Files\Ahead\InCD\InCD.exe C:\Program Files\CyberLink DVD Solution\PowerDVD\PDVDServ.exe C:\Program Files\Java\jre1.5.0_04\bin\jusched.exe C:…

• 0 תגובות
    • 865 צפיות
  4. Started by BlackTalon,

בכל פעם שאני גולש באינטרנט, אני מקבל את הודעת השגיאה המוזרה הבאה שמשביתה את המחשב כל פעם מחדש ומותירה לי רק להפעיל את המחשב מחדש : svchost.exe-שגיאת מערכת ההוראה ב-"0X0AD3143" ביצעה הפניה לזיכרון ב-"0X0AD3143". לזיכרון לא היתה אפשרות להיות "READ" (לפעמים נכתב גם WRRITEN). לחץ על אישור כדי לסיים את פעולת התוכנית. לחץ על ביטול כדי לאתר באגים בתוכנית. לאחר קבלת הודעה זו, לא משנה באיזה אפשרות אבחר, האינטרנט מתנתק והמחשב נתקע ולא נותר אלא להפעיל מחדש את המחשב. בחיבורי רשת בלוח הבקרה נראה כי אני עדיין מחובר לאינטרנט אבל בתת קטגוריה "פס רחב" נראה כי הפס הרחב מנותק. בפועל לא נייתןם כמובן לגלוש או להמשיך להשתמש במחשב כי ברוב הפעמים הוא נתקע לגמריי. הבעיה נמצאת בקובץ SVCHOST.EXE שב…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. איך ניתן להחליף את הבוט סקרין והלוג-און סקרין בלי תוכנה. כבר עשיתי פאץ' שאני יוכל להחליף ושמתי אותם בתייקיה שצריך בווינדוס. עכשיו איך אני מחליף בלי תוכנה?

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  6. שלום חברים, בתאריך 22 ליולי השיקה מיקרוסופט את גרסאת הבטא לציבור הרחב (כנראה גרסא שנייה .....) הקובץ להורדה הינו קובץ זיפ, ההורדה והשימוש על אחריותכם. http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=25c7e9f0-97cf-4c95-b321-53b814ad82c4&DisplayLang=en

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  7. Started by FARKASH7,

אני לא יודע איך זה קרה חבר שלי ישב על המחשב ופתאום הוא נכנס למצב מוזר כזה כמו SLEEP. עשינו ריסט המסך של ההטענה של הווינדוס עולה אבל איך שהוא נגמר המחשב שוב נכנס ישר למצב של SLEEP, בהתחלה חשבתי אולי לחצן הSLEEP שך המקךדת נידפק אבל זאת לא הבעיה. בכול פעם מסך ההטענה של ווינדוס עולה ואיך שהוא מסתיים שוב המחשב נכנס למן SLEEP בלי שאפשר לעשות משהו(כול לחיצה שילוב כמו CTR+ALT+DEL לא עוזר) מתי שאני צריך לראות את המסך שבו אני בוחר את המשתמש ונכנס לווינדוס המסך הופך לשחור. יש לציין שבמצב פתוח(בו אני מתמש עכשיו) הבעיה לא קיימת ניסיתי לבצע שיחזור מערכת וזה לא עזר מה אני עושה? הבעיה תוקנה אני ממש לא יודע מה זה נכנסתי למצב בטוח נשארתי שם כמה דקות עשיתי הפעלה מחדש והווינדוס פתאום עלה, …

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  8. Started by r5r4y,

Win32K.Sys- Addrees BF95A871 at BF800000, Datestamp יש עידכונים ממיקרוסופט(לא SP2), ועשיתי סריקת וירוסים וספיי על מצב בטוח אין כלום. :\ לא חסר אף דרייבר, כולם מעודכנים. ;D תודה רבה לעוזרים. ;D

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  9. Started by Dante_9,

זה לא נראה כמו SPYWARE וגם נעשתה סריקה. נעשה גם סריקה של ווירוסים, גם ב- MSCONFIG אין שום דבר שמרמז על זה

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  10. Started by PhoenixBoy,

לקחתי את הדיסק של הווינדוס שלי ועשיתי כמו במדריך עם סרוויס פאק 2 והוספתי בוט והוספתי תיקיות של כמה תוכנות. בצריבה עשיתי overburn. לאחר החלק של הפירמוט יש את החלק של העתקת הקבצים, בחלק הזה כל המזן אני מקבל שגיאות שמלא קבצים לא נמצאים ושאני בודק הם שם. מה אני עושה? למה זה? יכול להיות שזה בגלל ה-OverBurn? אם אני אצרוב על דיסק גדול יותר זה יעבוד?

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  11. איך אפשר למנוע מ MSN MESSENGER לעלות ביחד עם OE? אני משתמש ב windows 98 se. ביטלתי את האפשרות ב OE: "Automaticlay load msn messenger ..... אני רוצה שהמסנג'ר בכלל לא יעלה שאני פותח את OE . תודה מראש לכולם.

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  12. Started by benor,

שלום, ברשותי שני מחשבים (המחשב שעכשיו אני כותב ממנו עכשיו הוא התקין) אז במחשב השני יש בו WINXP+SP2, והבעיה בו שאני לא יכול לכתוב בעברית בתוך האקספלורר , לדוגמא: בתיבת שיח של החיפוש, בפורומים וכו' וכו'. הנה דוגמא לאיך שזה כותב כשאני מנסה לכתוב בעברית. ככה זה נראה: ג?ח ?‗דח?ג ?‗ד?י?ח ג?‗ד?ח?י‗????‗ד??ח‗??די??ח?‗?דיט?ג?ד??י??‗?י'חד??‗?די ?‗י?ד‗?יח??ח?‗ד?גי‗?ד??י?‗ג??טח?י?‗?ג?‗??חד?‗???גהיח???ה?יח'??‗?ד??י?ג‗?ד??‗???י???‗ח'י?ח???‗ ??י‗????‗?די?ה?יחד‗??????‗ד???‗?ד?י???‗?ד??ג?‗ד???ג‗ד????גה???‗?גיה,‗ג?ה??י‗גה???‗ג?י?ה??י‗גה?? ניסיתי להסיר את השפה העברית מהמחשב ולהתקין אותה שוב אך זה לא עזר. יש לכם עצה מלבד לפרמט?

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  13. שלום מתי שהתקנתי את הWIN ונכנסתי ללשונית ביצועים במנהל המשימות הגרף של הזיכרון לא היה לו אפילו קיו אחד(עד 250 הערך רק היה קיו אחד) ועכשיו אפילו ב160 יש לו קיו (ברור שהגודל של החלון נשאר אותו גודל!) אח שלי נגע במשהו ומאז זה התחיל להיות ככה ואני לא יודע במה משהו יכול להגיד לי למה זה? אך אני מסדר את זה? נ.ב יש לי 1024 זיכרון

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  14. Started by spinchicken,

איזה דברים כדאי להתקין במחשב 64 ביט? XP רגילה תדע להפיק את היתרונות שלו?

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  15. Started by ed1,

אני מתקין וינדוס XP PRO עם SP2 ומתלבט אם לא עשיתי טעות שלא התקנתי את הדרייבר SATA לפני התקנת הוינדוס? ההארד דרייב מחובר ב-SATA ללוח ASUS P4S800D M392 ולא נתבקשתי בשום שלב להכניס את הדיסקט ככה שאני לא בטוח אם בכלל יש בו צורך. איך בכלל אמורים להתקין דרייבר SATA מדיסקט עוד לפני התקנת הוינדוס? תודה למשיבים

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. התקנת XP על דיסק חיצוני (מחובר בUSB לנייד)-אפשרי?

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  17. Started by Yaron-Cohen,

??. ואם אין אז האם מתכננים מתישהו שיהיה?? אולי יש איזה פאץ לעברית משהו בסגנון??

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  18. לא ברור לי למה, אבל הנה איך להגיש בקשה.. http://www.xp-sp3.com/beta/

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  19. לא הייתי בטוח אם זה קשור לגרפיקה או מערכות הפעלה.. הנחתי כי כאן זהו המקום. השאלה היא: האם ניתן לשנות את הצבע הכתום (הסטנדרטי) שבחלונות XP שכאשר תוכנית אחרת נותנת תגובה הוא נדלק? אני יסביר למי שלא הבין מה התכוונתי.. לדוגמא כאשר אתם משוחחים במסנג'ר אז (בולט יותר כאשר מצבכם מוגדר על עסוק) ומישהו שולח הודעה אז הטאב של החלון שלו מהבהב או נדלק ליתר דיוק... בצבע כתום כזה.. זה קורה כמעט בכל תוכנה שכאשר עוברים בין טאבים ... אחרי סיבוב שעשיתי בהגדרות, לא עליתי על אפשרות זו.. בתודה לעוזרים..!

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  20. Started by LIOR42,

www.wincustomize.com זה אתר שאפשר להוריד כל מיני קבצים כדי לשנות את התצוגה בוונידוס XP הורדתי קובץ בשביל שהוא ישנה לי את את הסמלים והלוגוים של הקבצים השונים בווינדוס וגם של הכוננים וירד איזה קובץ מקווץ מלא בסמלים ואני לא יודע איפו לשים אותם בשביל שזה ישנה את הכל הייתי רוצה לדעת היכן התקייה שאפשר לשים בה את כל זה :nixweiss:

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  21. יש תוכנה שאני מנסה להפעיל ואז מקבל הודעה: "קובץ המערכת אינו מתאים להפעלת לישומים של: c:\windows\system32\config.net.msdos לחץ על סגור כדי לסיים את פעולת הסיום." כבר נתתם פה הוראות למחוק מספר קבצים בתיקייה של ווינדוס - אצלי זה לא היה ולא עבד. מישהו יכול לתת הוראות פשוטות מה בידיוק לעשות? ובלי לשלוח אותי לדפים ארוכים באתר של מיקרוסופט שמבלבלים

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  22. Started by trxman,

שלום לכולם!:] יש לי שאלה על רישיון האקס פי (הסיריאל, כמובן מקורי). אם למשל, ישנם 4 מחשבים שמתמשים באותו סיריאל מקורי (הרישיון הוא לא לעסק) ולפתע כתוב שאי אפשר לבטל את ה - 30 יום הללו, מכיוון שישנם הרבה מחשבים שמשתמשים בסיריאל הזה. (אני חושב -בו זמנית-). (אם היו 3 מחשבים או 2, זה לא היה קורה). אז השאלה שלי היא כזו, אם מוחקים במחשב אחד או שניים את ה - Winxp, זה נקרא כאילו "התפנה מקום" לשימוש בסיריאל? אם לא הבהרתי את עצמי היטב: נגיד ההגבלה היא עד 4 מחשבים. מוחקים את ההתקנה ב-2 מהם. אם תתקין ב-3, לא תיהיה בעייה של ה - 30 יום הללו? אני מקווה שזה מובן, שאלה קטנטנה :], תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  23. אם מישהו יכול לעזור לי ולומר היכן נמצא רובץ ההתקנה של sp2 ושל עידכונים אחרים לאחר שהורדתי והתקנתי אותם (ממזמן אגב) במחשב ע"י עדכונים אוטומטיים?

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  24. יש לי מין באג כזה בווינדוס, שכל כמה דקות (או אולי לחיצות?) הלחצן השמאלי של העכבר הופך לימני. זאת אומרת שאני לוחץ על השמאלי וזה בעצם עושה כאילו לחצתי על הימני... וכדי להחזיר את זה לרגיל, אני צריך לעשות Refresh... יש לי את זה כבר דיי הרבה זמן ואני כבר רגיל ללחוץ Refresh כשזה קורה לי, אבל אולי יש לזה פתרון ואולי אני אמצא אותו פה! דרך אגב, זאת לא בעייה בעכבר, כי כבר החלפתי שני עכברים מאז. אם מישהו מכיר פתרון לבעייה הזאת אני אשמח לשמוע. תודה

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  25. השבוע אני הולך לפרמט ולעשות חילוק מחיצות בחדש בעזרת Powerquest PartitionMagic 8.1. אני מקציב מחיצת של 10 ג'יגה אך ורק ל- Windows, מחיצה נוספת של 10 ג'יגה לגיבויים חשובים, וכל השאר (140 ג'יגה) ל- Program Files, Docs & Settings, Temp וכו'. רציתי לדעת איך קובעים ששלושת התיקיות הללו יהיו במחיצה נפרדת ולא עם הווינדוס. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 605 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.