עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום לכולם , לאחרונה אני חווה תופעה מאד מוזרה בווינדוס שלי. אני משתמש הרבה ב IE7 ובצורה מאסיבית (פותח הרבה טאבים) ובמקביל מריץ emule , outlook 2003 , messanger live , avast antivirus , ועוד... אהה וגם את החבילה של הויסטה טרנספורם (החבילה שעושה UI כמו של ויסטה). משום מה , באיזשהו שלב הווינדוס מתחיל לתפקד בצורה משוגעת... תוכנות שאני מנסה להריץ לא מתחילות , אני לא יכול לפתוח עוד טאבים , לינקים שאני לוחץ עליהם לא עולים , אני לא יכול לקבל מיילים וכו'. הנחתי שהתופעה קוראת עקב חוסר בזכרון ואכן ב TASK MANAGER ראיתי שלפעמים הפרוסס של iexplore מגיע למעל חצי ג'יגה זכרון והמסנג'ר לפעמים מגיע למעל 200 מגה וכך הלאה... רק כאשר אני מעיף את הפרוסס הכבד אז המחשב חוזר איכשהו ולזמן מוגבל ל…

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  2. Started by rotman,

שלום אנשים , אני רץ על WIN XP , מחשב עם 4 ג'יגה זכרון (רק 3.5 בשימוש לצערי) מעבד core duo e-6300 מחשב שאמור להיות חזק פחות או יותר... משום מה , כשאני משתמש בו קצת במאסיביות (פותח כמות סבירה של חלונות אקספלורר עם כמה טאבים בכל אחד) outlook , emule , babylon , media player פתוחים (לכאורה לא יותר ממה שמחשב אמור להחזיק) מתחילים לקרות תופעות מוזרות כגון : תוכנות חדשות לא מסכימות לרוץ , טאבים חדשים לא מוכנים להפתח , כשאני כותב מייל ומגדיל את הפונט באיזשהו גודל מסוים הוא נתקע ולא מוכן להגדיל אותו מעבר לו , ואפילו הרגע קרה לי שרשימת המנועי חיפוש המועדפים (ב IE7 הצטמצמה מ 9 ל 3 , אבל עכשיו היא חזרה להיות מלאה). אני כמעט בטוח שזה קשור איכשהו לזכרון כיוון שאם תוכנה לא נפתחת , אני ס…

• 5 תגובות
    • 901 צפיות
  3. Started by richrach,

אתמול נגמר לי הזמן לביצוע ACTIVE של WIN 7, ביצעתי בהצלחה אקטיבציה ואחרי שהמחשב ריסט עצמו הוא החליף לי את כונן הסיסטם. הפך את כונן Z שלא היה בשימוש והמידע הושאר עליו לצורך גיבוי עתידי לכונן הראשי של מערכת ההפעלה - נהפך לכונן C איך אני מחזיר את הכונן הישן (F) בחזרה להיות כונן מערכת ההפעלה?

• 5 תגובות
    • 750 צפיות
  4. Started by pinibo,

שלום מותקנת אצלי במחשב win 7 rc 7100 שהורדתי רשמית מהאתר של מיקרוסופט כולל אקטיבציה. התקנה חדש ולא שידרוג. אחרי מס' חודשים שפועלת היטב היום לפתע פתאום מותקנת אצלי win xp , לא נעשתה שום פעולה מצידי זה פשוט התחלף. קצת מוזר ותמוה, יש למישהו תשובה הגיונית? תודה פיני

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. שלום לכולם נגעו לי במחשב ויש לי את התופעות הבאות (כאשר הכל נראה כעובד כרגיל): 1) על הדסקטופ כל התוכנות נראות אותו דבר ללא איקונים מיוחדים (אבל זה עובד) 2) ב-CONTROL PANEL זה אותו דבר - ריבועים עם שמות ללא הציורים ה צ י ל ו א ו ת י תודה תודה תודה לעוזרים ראו קובץ מצורף תמונות מסך יהודה [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 916 צפיות
  6. Started by warezon,

במסך הטעינה של הווינדוס אמור להופי סמל חלונות מהבהב אך אצלי מופיע מסך טעינה זהה לזה של ויסטה עם פס טעינה כזה כמו שכולכם וודאי מכירים!! מישהו נתקל בזה??

• 4 תגובות
    • 878 צפיות
  7. Started by yossi21,

היום פתחתי את החשבון שלי בווינדוס והופתעתי לגלות שכל הגופן השתנה לי לגופן אחר בכל התפריטים של הווינדוס וגם בדפדפן. האם למישהו יש מושג איך אני משנה בחזרה למה שהיה לי?

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  8. במהלך האזנה רגילה לשירים בווינאמפ פתאום מתבצעת החלשה דרמטית בעמודת ה-Wave. זה קורה לרוב בעת החלפת שיר... אותה תופעה מתרחשת גם אצל חבר שלי וממש אין לנו מושג מזה או איך לפתור את זה. למי שיש רעיון..תודה :-*

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  9. התקנתי ויסטה X64 על דיסק חדש (wd3200aaks) מאריזה אטומה, בגודל 320MB ויסטה ביצעה ההתקנה תוך מספר דקות כולל פירמוט ראשוני של הדיסק!! הכל תקין אבל לא ברור לי איך ויסטה חוסכת שעה שלמה לפחות של פירמוט הדיסק כמו שהיה ב-XP קרה למישהו?

• 6 תגובות
    • 727 צפיות
  10. שלחו לי כמה תמונות שהסתירו בהם פנים של אנשים או דברים אחרים (עשו איזה קשקוש בצייר ושמרו) אבל כשבוחרים באפשרות- תצוגה >תמונות ממוזערות אפשר לראות (בקטן אמנם) את התמונה המקורית ללא הקשקוש. בדקתי עם עוד כמה תמונות כאלה ששלחו לי וזה ככה בכולם. מישהו מכיר את התופעה? ואם כבר דנים בזה אז יש איזה תוכנה שתראה לי את התמונה המקורית בגדול?

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  11. Started by KoM,

כאשר אני מתחיל את וינדוס 2000, כשאני פותח את המחשב, הכל עולה טוב וכשאני בוחר דרך הדיואל בוט את וינדוס 2000, המערכת מתחילה לעלות ואז עושה ריסטרט, ומתחילה הכל מחדש, להעלות את עצמה מחדש, למה ?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by RayZ,

ישנה תופעה חדשה ודיי מוזרה בווינדוס אקס פי (פרופסיונל בלבד) עדיין לא הבנתי אם זה וירוס,באג,או שזו סתם קריסה נפוצה. זה קרה כבר ל 5 ששמעתי מהם ואתמול תיקנתי מחשב של דוד שלי שבו היית התופעה. תיאור התופעה: * קבצי ווינדוס נעלמים לגמרי * הווינדוס XP פרופסיונל מחליף שפה (מאנגלית לעברית ולהפך מכך) * כתחילה,לפני שאתם רואים זאת,אתם מקבלים שגיאה מווינדוס שקבצים פגומים (וזו לא הבעיה,בדקתי. זה איזשהוא באג או וירוס או.. נחקור אחר כך.) ורק אחרי ריסט תוכלו ליראות את התוצאות. אז מצאתי פיתרון טוב, שיחזור מערכת. תוכלו ליקרוא עליו בת'רד הבא: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=94337.0 בהצלחה.

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  13. היי, יש לי בעיה קטנה, לפעמים שאני מרסט את המערכת והמחשב עולה, הוא עולה רק עם החלון של ה-Windows Explorer ולא עם ה-Task bar וכל האייקונים של ה-Desktop. כאשר אני מכבה את ה-Service ומתחיל אותו מחדש הוא עדיין פותח את ה-Windows Explorer folder. הדבר היחיד שפותר את זה הוא אתחול של המחשב יש למישהו רעיון איך אני יכול למנוע את זה? תודה מראש,

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  14. חברים יקרים ,שלום רב.... אני מתקין מערכות הפעלה כבר 5 שנים ,לעולם לא הייתה לי בעייה בהתקנה חדשה (פירמוט והתקנה). עד ש.... נתקלתי לראשונה בהארד דיסק 6 ג'יגה במחשב פנטיום 2 350GH 256 RAM יש לציין שמחשב זה עבד עם XP מצויין כבר שנה.... המחשב התחיל לקפוא לאחרונה ולאחר כמה בדיקות החלטתי לפרמט. משום מה במהלך ההתקנה XP תמיד במסך הויזואלי (שמציין שנותרו עוד 39 דקות לסיום) המחשב פשוט מבצע ריסטרט וחוזר חלילה.... ניסיתי שוב ושוב להתקין (מתהליך הפירמוט והלאה) פעם עם פאט 32 ופעם NTFS החלפתי את דיסק ההתקנה בדיסק XP אחר, בדקתי זיכרון עם MEMTEST בדקתי את ההארד דיסק בכך שפרקתי אותו ובמחשב אחר הרצתי עליו CHECK הכל נראה תקין.... ואז ניסיתי לראות מה קורה אם אני מתקין WIN98. וכן זה הצליח עד…

• 5 תגובות
    • 903 צפיות
  15. Started by devek,

שלום חברה. השתמשתי במערכת הפעלה WIN7 ונתקלתי בבעיה של freezing פתאום באמצע שימוש במחשב גם אם לא פתוח שום דבר חוץ מהמידה פלייר המסך היה נתקע ואז ממשיך ככה רצף של איזה דקה שתיים שהוא נתקע וממשיך ואז משתחרר. ניצלתי את ההזדמנות כי רציתי לנסות את win 8 ופירמטתי את המחשב אך להפתעתי גם עםפ המערכת החדשה אני מקבל את אותה תופעת freezing . בדקתי בתוך המחשב לראות אם אחד המאווררים ,ספק כח מעבד ,כרטיס מסך חדל מלפקד אך לא זה המצב. תהיתי אם יש לכם רעיון ממה יכולה לנבוע הבעיה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. רק אני הבחנתי בכך שההארדיסקים בסביבת המערכות האלה לעיתים "טוחנים" לשווא... בלי כל סיבה מוצדקת?.... ה Indexing Services מבוטלים, מה יכול להיות הגורם לכך? מדובר בתופעה רנדומלית, היכולה להתרחש סתם כך, גם ב Idle מוחלט (נמצא ב Desktop, בלי שום processים תובעניים הרצים ברקע) הנמשכת מס' דקות, עד לפעם הבאה. וכן, ניסיתי לפרמט.

• 4 תגובות
    • 785 צפיות
  17. הי. שתי תופעות מוזרות ביותר. 1. לפעמים יש לי תמונה שה-preview שלה בסייר לפתע משתנה ומראה כאילו היא תמונה אחרת באותה תיקיה. כשפותחים את הקובץ מגלים שהתמונה שונה מה-preview. 2. תיקיה תמימה לחלוטין של תמונות. עברתי על התמונות באמצעות ה- windows picture and fax viewer הפשוט והטוב ומחקתי בערך 50% מהתמונות. התצוגה של התיקיה לא השתנתה (בכל התצוגות האפשריות -icons/list/details...), כאילו לא מחקתי דבר. כאשר אני פותח את אחת התמונות ומדפדף באמצעות ה-windows picture and fax viewer אני רואה רק את התמונות שלא מחקתי. כאשר אני יוצא שוב לסייר - שוב נמצאות גם התמונות הישנות. כאשר אני בוחר הכל עם Ctrl+A, מספר הקבצים שמופיע בבר בצד הוא המספר הישן לפני המחיקה. הצילו...

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  18. Started by אבאhwzone,

ברשותי מחשב נייד חדש בן חצי שנה עובד על windows 8. כעת מופיע לי התראה: פקיעת תוקף רישיון ה windows ב30 ביולי נדרש מפתח מוצר. איך אוכל לדעת מהו קוד מפתח מוצר ? לא קיבלתי דיסק או משהו כזה עם קניית המחשב.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. היי לכולם כן, גם עכשיו, אם יש ברשותכם מפתח חוקי של חלונות 7 ולא נעשה בו שימוש, קרי, חלונות לא מותקן בשום מחשב אחר או לא נעשתה אקטיבציה במערכת אחרת, אזי, אפשר להשתמש במפתח המוצר לאקטיבציה של חלונות 10 או חלונות 11 בהתאם לסוג המוצר ( HOME או PRO ) של חלונות 7.

20. Started by alergic,

אני מפרמט את המחשב לעיתים די קרובות ומשום מה אחרי שבוע-שבועיים של שימוש המחשב נהיה איטי להחריד... אני לא יודע מה הבעיה ולפי דעתי אני מתחזק את המחשב בצורה די טובה.. האם יכול להיות שהחומרה עצמה מתיישנת או שיש איזשהם אי תיפקודים במערכת בגלל התקנה לא טובה או משהו?... זה המפרט: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=561026 זה התוכנות המותקנות: µTorrent Acrobat.com Adobe AIR Adobe Flash Player 10 ActiveX Adobe Flash Player 10 Plugin Adobe Reader 9.1 Apple Software Update Avanquest update CCleaner (remove only) Counter-Strike DMIView EasyTune5 ESET Online Scanner v3 Face-wizard filehippo.com Update Checker High Definition Audio Driver Package - KB888111 Internet Download Manag…

• 7 תגובות
    • 873 צפיות
  21. Started by jacksean,

שלום, אני משתמש ב-Windows 7 Home Premium והייתי מעוניין לשמוע עצות כיצד מומלץ לתחזק את המחשב על הצד הטוב ביותר. אני משתמש ב-Advanced SystemCare Ultimate (עדכנית, בתשלום) של IOBit, כמו כן ב-Smart Defrag (של אותו היצרן), Spybot S&D וכלים נוספים שמספקת מערכת ההפעלה כברירת מחדל. האם יש צורך בהתקנת תוכנות נוספות או שמעטפת ההגנה שלי כרגע מספקת? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by FlyBoy,

די אין לי כוח יותר לריב עם הדפדפן הזה בקשר לחלונות קופצים ועוד בעיות אחרות שיש לו. יש לכם המלצות לדפדפן אחר???? (לא חייב להיות חינמי..אבל שיהיה טוב)

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  23. Started by LRa,

האם קיים משהו טוב?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. כתבתי הודעה יפה ומפורטת והיא נמחקה כשהפורום החליט שDMP לא מתאים לו איזה לילה מבאס. אקצר - לקחתי כדור שינה חזק דקות לפני הBSOD הראשון במחשב שלי - לפטופ בידור של HP בן שנה וקצת, מריץ ווינ7 הום פרימיום 64 ביט, החלטתי להתמודד עם העניין במצב המעופף שלי וזה נגמר רע. כרגע אני משתמש באובובנטו שרץ מהDOK שלי. מה שקרה זה שהתרסק, ונוצר דאמפ. אני רציתי לראות את הדאמפ, אבל לא הצלחתי להתקין את ערכת המפתחים שמאפשרת את זה. הורדתי תוכנת צד שלישי, ראיתי את הבעיות, ודבר הוביל לדבר, שמהם אני לא זוכר שומדבר, ואני החלטתי להשתמש בכלי ה Driver Verifier. פעלתי על פי ההוראות האלה: http://www.techsupportforum.com/forums/f299/driver-verifier-windows-7-and-vista-bsod-related-473665.html והרסת…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by eranmor,

מה בדיוק נותנת לי הSP1? יציבות? מהירות? :

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.