עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by wow,

שמעתי שיש כבר את הגירסה הסופית ויש לי כמובן מעבד 64 ביט (AMD 3200). האם זה יתן לי שינוי ביצועים משמעותי (אני מקדד המון) ומה קורה עם ה-SATA כי יש לי הארד דיסקים SATA אז מאיפה להוריד דרייבר להארד דיסקים? (יש לי לוח MSI - K8N NEO 2).

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  2. אורח Si-Nom

מיקודם המודם היה אצל אחי במחשב אבל מיכיוון שאני גולש יותר ממנו ולא מכבה את המחשב העברתי את המודם אלי,ופיתאום המחשב מקרטע בצורה נוראית,Task Meneger לא נידלק ICQ,ו Intarnet explorer ניתקעים,במישחקים המחשב מקרטע ב 800X600 כשמיקודם היתי משחק על הרזולוציה 1280X1024 הכול דלוק (AA-AF), ואני מקבל כאלה הודעות מקספרסקי: [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  3. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3069407,00.html#n בכתבה שYNET שמו היה רשום את הדבר הבא: ובגלל שיש לי בעיות עם הפורטים רציתי לנסות את הדבר הזה - השאלה שלי היא האם יש רולס לפיירוול של XP ואיך\איפה אני מוחק את הRULES האלה בפיירול של XP ?

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  4. Started by dannygnh,

לעיתים קרובות כדי להיכנס לווינדוס, עלי להקליד סיסמא. למרות שלא הגדרתי זאת ואין לי סיסמא.

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  5. התקנתי על מערכת הפעלה xp תוכנה "קונקורדנציה של התנך" ההתקנה היתה מלאה ובסדר הדיסק הוא מחלונות 95 התוכנה עולה וכתוב ברור במסך פתיחה אלא שאני מעלה את הקבצים של סיפורי התנך הפונטים כתובים בגיבריש אשמח לקבל עזרה עם פרוט מלא איך לבצע ולתקן את הבעיה . תודה

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  6. ב-Windows XP, כאשר מגדילים את ה-Taskbar לשתי שורות, האייקונים ב-System Tray מסודרים בשלוש שורות. האם קיים Tweak או תוכנה שמאפשרת לעשות את אותו הדבר ב-Windows 2000 Professional SP4? אני מתכוון, שב-Taskbar יהיו שתי שורות, אבל ב-System Tray יהיו שלוש שורות של אייקונים.

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  7. במשחק של וינדווס XP הפינבול... אני לוחץ על F4 ואחרי 2 שניות הוא חוזר למצב של חלון.... הרזולוציה שלי היא 1280X1024.... עריכה: מה נהיה?

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  8. את המערכת? חוצמזה שגם אני זוכר שכישיש ENABLED , אם מעדכנים בעידכון רגיל אז יש פאק והווינדוס לא עולה אני זוכר שזה קרה לי. [יש אולי קובץ כמו סרביס פק , או איזה קובץ מאוחד עם כל העידכונים?]

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  9. אם כן האם גם למערכת זאת יש כבר SP2 ? ומה מיוחד במע' זאת ( כמובן לבעלי מעבד שתומך ב 64bit ) ?

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  10. Started by amr_2000,

NVRaid x86 64bit Drivers http://home.comcast.net/~shrmytoon/NVRaidx64F6.zip

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  11. Started by Idan-h,

תראו מה מופיע לי בתפריטים הדרייבר הוא קאטאליסט 5.4, הגרסה הרגילה בלי הCCC. מה יכולה להיות הסיבה? תודה

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  12. Started by blitz,

שלום לכולם יש לי בעיה עם WINDOWS בשתי מחשבים: 1) WIN98 במחשב הישן כשאני מדליק את המחשב הWINDOWS עולה רק במצב בטוח. אם אני נותן לו נורמל הוא עובר ישר למסך "כעת ניתן לכבות את המחשב" איך אני פותר את הבעיה ? 2) קניתי מחשב חדש לוח של GYGABYTE K8NS9 NFORC4 X4 עם SATA HD התקנתי WINXP ולאחר שסיימתי עם ההתקנה והכל נראה בסדר הוצאתי את הדיסק מהכונן ועשיתי הפעלה מחדש ואז קיבלתי שגיאה שהבוט מהדיסק הקשיח נכשל ואני יכול לעשות בוט רק מהכונן עם דיסק ההפעלה המקורי. למי שיש הצעות אשמח לשמוע?

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  13. עכשני נגיד שיש לי טקט כזה... HWzone...והטקסט הזה הוא קישור...(לאתר כמובן)... עכשיו אני מחפש פונקציה שתחזיר לי את כתובת האתה...(ההיפרלינק)....כלומר תחזיר http://www.hwzone.co.il כמחרוזת... יש דבר כזה?? מצאתי פונקציה שיוצרת היפרלינק...

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  14. Started by ALE-XtaZi,

היי חברה כפי שראיתי מייקרוסופט תוציא שתיי סוגים של WINDOWS אחד PRO ואחד משהו לשרתים ... אני לא כולכך הבנתי את זה מי שיודע מה מהם מיועד לנו והכי מתאים לנו המשתמשים הבייתים וגיימרים כמו כן מה מספר הבילד של הוינדווס הזה הגירסא הכי אחרונה......

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  15. Started by buuhaa,

היי. באופן משונה התהפכה לי לפתע העברית בכל מערכת ההפעלה (ווינדוס 98 ENABLED HEB). שמות התיקיות, אפילו הכותרת של כל אתר באקספלורר(בשורה הכחולה למעלה). גלישה באתרי בעברית אפשר לראות עברית כתיקנה ! מה עושים ? תודה.

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  16. רוב הזמן זה בסדר ולפעמים הוא משתגע ורושם גיבריש וריבועים ריקים כאלה

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  17. Started by Treack,

שלום, קניתי מחשב חדש עם מעבד AMD 64BIT 3200 SOCKET 939 עם לוח אם תואם. דיסק קשיח SATA של WD, הגדרנו הכל, חילקנו ופירמטנו את הדיסק ל-5 מחיצות. קודם ניסנו להתקין Windows XP PRO (צרוב), אך באמצע תהליך ההתקנה אירעו הרבה שגיאות והסידירום לא יכל לקורא הרבה קבצים. אחרכך, שהXP לא הותקן בהצלחה, הפעלנו דרך הBOOT את וינדוס 98 מקורי שיש לי. הכל נטען, הוא עושה SCANDISK אך כשהתקנה עולה - המחשב נתקע, הנורה בסידירום לא דולקת וכנ"ל המחשב.

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  18. Started by benp87,

חבר שלי צריך עזרה לא אני, זה מה שהוא רשם: טוב אז.. נכנס לי וירוס למחשב ועכשיו הווינדוס לא עולה לי, זה מה שהוא רושם לי: WIN\SYSTEM32\CONPING\SYSTEM בגלל זה אני רוצה לפרמט את מחשב... אבל יש עוד בעיה =\ שאני בא לפרמט את המחשב אז הוא רשם לי הודעה : SETUP DID NOT FIND ANY HARD DISK DRIVES INSTALLED IN YOURS PC. MAKE SURE ANY HARD DISK DRIVES ARE POWERED ON AND PROPERLY CONNECTED TO YOURS PC., THIS MAY INVOLVE RUNNING A MANUTACTURER-SUPPLIED DIAGNOTIC OR SETUP PROGRAM, SETUP CANNOT CONTINUE דרך אגב יש לי הארד דיסק ,SATA" ... שאלתי חברים והם אומרים שהמחשב לא מזהה את הארד דיסק שלי לכן אני צריך להתקין אותו מחדש.. והם אמרו לי ללחוץ F6 מתי שאני בחלון של ההתקנה ... אז יש לי שם 3 אפש…

• 0 תגובות
    • 926 צפיות
  19. התקנתי את הווינדוס החדש התקנתי את כל הדרייבר של הצ'יפ (nForce 4 Ultra) את הדרייבר שמיוחד ל 64 ביט מן הסתם. בכל מקרה , הכל עובד סבבה , חוץ מהכרטיס קול , הוא מותקן במחשב , ואני רואה שהוא מותקן במחשב. אבל אני לא מצליח לשמוע כלום. גם משום מה זה התקין לי רק את ה NvMixer ואני זוכר שבווינודס הרגיל היה לי את ה Nvtune נראה לי , ששם הגדרתי את הכרטיס שאני משתמש ביציאה הדיגיטלית ולא באנלוגית. (ניסיתי לחבר את הרסיבר גם ליציאה האנלוגית) בכל מקרה , הבעיה לא ברסיבר , הוא מוגדר כמו שצריך כבר תקופה ארוכה. זה משו עם התוכנה\דרייבר\ווינודס. תודה. :-* נ.ב - לוח אם Msi K8n Neo4 nForce 4 ultra

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  20. Started by blackcoma,

התקנתי Windows 95 על Virtual PC 2004, אך הוא פועל רק על 16 צבעים, האם יש דרייברים ל - 256 צבעים ? ניסיתי להתקין את הדרייברים של כרטיס המסך שלי ( nVidia Geforce 440 MX 64MB ) שיש להם התקנה שמתאימה ל Windows 95 אך זה אומר לי שהחומרה לא נמצאת במחשב. כנראה ש Virtual PC לא אמורה לזהות רכיבי וידאו שיש לך במחשב.

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  21. Started by dj shay 30010,

יש לי WINDOWS XP אני רוצה ליגרום לWINDOWS לא לבקש את בדיסקת עם הדריור של ה SATA יש מצב לעשות את (באיזה ספריה זה אמור להיות ) ???

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  22. Started by night-fire,

כמו שאמרתי אני צריך מסגרות יפות כאלה לוורד בבקשה,תודה רבה רבה מראש!!

• 0 תגובות
    • 6.7k צפיות
  23. שלום אמממ .. ניסיתי היום להתקין את המדפסת, Canon BJC-4300 (ישנה, אבל עובדת כמו שצריך ;D), קיצר הדיסק של הדרייבר שיש לי מתאים רק לווינדוס 95/98, ניסיתי להתקין בכל זאת דרך הדיסק ולא עבד, אז נכנסתי לאתר של Canon והורדתי את הדרייבר לווינדוס אקס-פי שמתאים למדפסת הזו. התקנתי את הדרייבר, אבל המדפסת פשוט לא מופיעה לי ב - "מדפסות ופקסים". ניסיתי להוסיף את החומרה ידנית דרך הווינדוס עצמו בלי דרייבר, לנתק ולחבר שוב ושוב את המדפסת, להפעיל מחדש את המחשב, ופשוט שום דבר לא עוזר אין לי מושג מה לעשות .. כשאני נכנס ל - "מדפסות ופקסים" ולוחץ בצד על "הוסף מדפסת" זה מראה לי את ההודעה הבאה ואפילו לא נכנס לאשף ולא נותן לי לנסות להתקין את המדפסת : מה עושים ?! איך אפשר להתקין בכל זאת…

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  24. אני צריך למצוא את דרישות המינימום של WINDOWS MEDIA CENTER EDITION 2004 למבחן שיהיה לי,ניסתי לחפש פה בפורומים וגם בגוגל וכמובן באתר מיקרוספט ופשוט לט מצאתי,אז אם יש למישהו את הדרישות או הוא יכול להביא לי לינק לדף עם הדרישות זה יעזור לי מאוד תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  25. איך משנים בXP את צבע הכתב של האיקונים בשולחן בעבודה?

• 0 תגובות
    • 792 צפיות

דיונים חדשים בפורומים