Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
היי יש לי את הקובץ הנ'ל בתוך דיסק של וינדוס XP SP2 בעברית, אני חושב שהשתמשתי גם בNLITE אך לא בטוח כי זה היה מזמן. יש לי איתו שתי בעיות: 1. הוא קופץ על שלב הפירמוט ויצירת הכוננים בהארדיסק וישר מתקין את הווינדוס בלי לפרמט את המחשב. ואני לא רוצה שהוא יקפוץ על השלב הזה. 2. בהמשך ההתקנה קופץ חלון שבו רשום שההתקנה ללא התערבות נתקלה בבעיה אני לוחץ על אנתר, הוא נותן לי אפשרות לרשום יוזר אדמינסטרטור וססמא, אני סתם לוחץ אנטר והוא עובר את השלב הזה וכל השאר אוטומטי. השאלה איך מתקנים את זה ואם אני רק אשנה פרטים בקובץ הנ'ל זה יוכל לפתור את הבעיות הללו?. (בעיקר את הראשונה) ואלה פרטי הקובץ winnt.sif הנמצא בדיסק ההתקנה: ;SetupMgrTag [Data] AutoPartition=1 MsDosInitiated="0" Unatten…
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום חברים, היום נתקלתי בבעיה מוזרה: ניסיתי להתקין משחק ישן משנת 98, ומיד לאחר שהספלאש סקרין של המשחק עולה להתחלת התקנה, אני לוחץ על התקנה, והאשף נסגר. סבבה, אמרתי בטח בעיית תאימות לאקספי... ניסיתי להפעיל תאימות באמצעות לחצן ימני על הEXE של המשחק בכונן הסידי, ולהפתעתי לשונית התאימות לא מופיעה בכלל! עכשיו לפני שתקפצו ותגידו "אי אפשר להפעיל תאימות בסידירום", בדקתי על משחקים שמותקנים אצלי בדיסק הקשיח עצמו, ושפעלו אצלי עם מצב תאימות בעבר בלי בעיה, וגם שם אין לשונית תאימות כלל, נעלמה... אז אני לא יכול להתקין את המשחק, והמצב הזה נראה לי מוזר בכללית. מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אני יודע שמריצים התקנה של ה XP ובוחרים REPAIR ואז שכחתי את הפקודה FIX משהו לא זוכר ....
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
מה יכולה להיות הסיבה? ה Windows הותקן רק אתמול
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
מחפש תוכנה טובה שיודעת לקרוא EXT3לכתוב דרך וינדואס ניסיתי את EXT2FSB אני רואה אותיוץ אך אין לי גישה תדיסקים
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום מדובר בווינדוס 10 64 ביט ובמחשב ביתי פרטי שלא מקושר לשום מחשב אחר. עדכנתי את העדכון האחרון ופתאום המחשב שלי הפך למחשב עובד תחת מנהל ( ADMINISOR ) הדבר לא ממש הפריע לי . אך הווינדוס דיפנדר ועוד הפך ללא פעיל , וכשאני מנסה להפוך אותו לפעיל אני מקבל את ההודעה הבאה: "הגנה מפני וירוסים ואיומים מנוהלת על ידי הארגון שלך". החלתטי לוותר על הדיפנדר , אך המחשב לא מאפשר לי להתקין אנטי וירוס אחר. כאילו שמשהו השתלט על המחשב שלי. מעבר לכך אני רוצה לעשות התקנה נוספת של מערכת הפעלה שנייה של ( WIN 10) ולאט לאט לעבור אליה ( אני עובד עם תוכנות מוזיקה ופלגאינים כך שאני לא רוצה לעשות הכול בבת אחת) ואחרי כן למחוק את הגרסה הישנה. השאלה האם זה אפש…
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
ובאמת הוא ציין שיש בעיה , השאלה שלי איך מתקנים את הבעיה... יש תמונה [br]פורסם בתאריך: 11.01.2007 בשעה 19:28:14 בדקתי גם בתוך התיקייה C:\Program Files\Internet Explorer כאשר אני לוחץ על IEXPLORE.EXE שום חלון לא נפתח , אין תגובה.[attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
-
כשאני נכנס לפה, אני רואה רק את הקאטאליסט 2.4, למרות שזה כבר עודכן ל2.5. כמו כן, בתגובה של אורי עם התמונות פה, זה רושם לי שניסיתי לצפות בתמונות על FIRINGSQUAD, ואם אני רוצה לראות אותן אני צריך להיכנס לאתר, למרות שכולם רואים אותן בדיון! מה הבעיה? ולא, אין לי כוח להתקין נטסקייפ.
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
בגרסה החדשה של Windows 11, מיקרוסופט תסיר את התמיכה בקודק AC-3, מהלך שעשוי להשפיע על משתמשים שצורכים מדיה בפורמט זהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
- 1 follower
-
-
מה השיטה הכי קלה ומהירה להכין התקנה של XP מלא SP3 על USB? ואם אפשר מנסיון כי לחפש בגוגל גם אני יכול ובינתיים יש מדריך אחד שלא הצליח ועוד כמה שיותר ארוכים ממגילת העצמאות.
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
-
-
איך אפשר למנוע מ MSN MESSENGER לעלות ביחד עם OE? אני משתמש ב windows 98 se. ביטלתי את האפשרות ב OE: "Automaticlay load msn messenger ..... אני רוצה שהמסנג'ר בכלל לא יעלה שאני פותח את OE . תודה מראש לכולם.
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
יש לי X1800GTO ואחרי שאני מתקין את הדרייבר האחרון ואת Catalyst Control Center אני גם מתקין את ה-Microsoft .NET Framework (לפני ה-Catalyst Control Center) ואז אחרי כל ריסט זה מתקין מין יוזר שאני לא נכנס לחלונות אוטומטי אלא צריך ללחוץ על השם שלי (למרות שלא הדגרתי אף פעם סיסמא ומסך LOGIN) זה קורה רק עם ה-Microsoft .NET Framework בגירסה 2 כי עם הגירסה הקודמת (נדמה לי 1.1) אני לא מצליח לפתוח את ה- Catalyst Control Center כי אני מקבל הודעת שגיאה. זה ממש מעצבן מה עושים ????
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום, סוף סוף החלטתי סופית לעבור לפיירפוקס אחרי שנמאס לי מIE. הבעיה היא האייקון של הFF על השולחן עבודה שלי לא נמצא במקום האייקון של הIE אלא איפהשהוא באמצע כי אני מסדר אותם כל הזמן לפני שם. יש איזה דרך שאני יכול לעשות שהוא יהיה איפה שהIE היה? כאילו שהוא לא יזוז כשאני עושה סידור על פי שם כמו המחשב שלי וסל מחזור. תודה
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
מחשב נייד של ידידה שלי עם ויסטה. כפתור CAPS מגיב ומדליק את נעילת CAPS, אבל לא מכבה אותה. ניסיתי גם עם הפעלת מקלדת וירטואלית ב"עזרים". גם שם לחיצה על המקש מדליקה, אבל לא מבטלת את נעילת ה-CAPS. הדבר היחיד שמצאתי שמבטל את נעילת ה-CAPS הוא לחיצה על SHIFT ימני ושמאלי יחד ??? מישהו מכיר את התופעה?
-
- 0 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום רב, מדובר במחשב עם חלונות 7. אשמח לדעת כיצד למחוק לגמרי את היסטוריית המשחקים המובנים (סולטייר, שולה המוקשים וכ'), בכדי שלא יישאר שום תיעוד, על שימוש כלשהו באפליקציה זו. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, כשאני לוחץ על כונן כלשהו, D או C, יש לי את השגיאה הבאה: למעלה, ה- Access Denied זה כשאני לוחץ קליק ימני>Open, ולמטה, ההודעה הגדולה יותר זה כשאני עושה פשוט דאבל קליק. בנעוץ לא מצאתי קובץ Reg ספציפי לבעיה הזו, ופעם אני זוכר שהיה לי את זה ותיקנתי, אבל זה היה מזמן.. זה קרה פתאום, לא עשיתי כלום לפני-כן. גם ניכנסתי לתקייה הזו, RECYCLER, והיא הייתה ריקה גם כשראיתי קבצים ותיקיות מוסתרים. זה אחד הדברים המעצבנים! כל פעם שאני רוצה להיכנס לכונן אני חייב לכתוב אותו בשרות הכתובת.. מציק ביותר Windows XP Pro 32bit SP2. תודה מראש [br]פורסם בתאריך: 13.03.2009 בשעה 12:07:16 עידכון:ניסיתי את האתרים האלה, שבהם מוצע פתרון כלשהו, וזה לא עזר : http://www.techsupportforum.co…
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
התקנתי WINDOWS XP PRO בלי לפרמט ועכשיו יש לי שתי מערכות הפעלה מותקנות. בBOOT המחשב שואל אותי לאיזה WINDOWS להיכנס ופשוט יש לי את הדסקטופ הישן ואת החדש. איך מורידים את הישן ונשארים עם ההתקנה החדשה בלבד? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
קראתי את כל ההסברים בגוגל,וגם באתר של מייקרוסופט ועדיין אני לא מצליח לקחתי MP3,מהשחורים האלה שהוא גם DOK (אולי זאת הבעיה?) בנפח 512M והתקנתי עליו את המערכת Windows XP - USB Stick Edition בBIOS עשיתי BOOT from usb-cdrom כמו שכתוב (ניסיתי גם את כל האחרים) ועדיין אין לי את האפשרות לבחור אותו שאני מפעיל מהתחלה את המחשב לינק לmicrosoft http://www.microsoft.com/whdc/device/storage/usb-boot.mspx בבקשה עזרה
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אני אתן דוגמא : למשל בmsconfig אני מסמן לו שלא יפעיל תוכנות מסוימות, אחרי ריסט או שתיים הן מופעלות שוב. או שאני מבטל את הfirewall בwindows, אחרי ריסט הוא חוזר ושואל אותי אם לחסום או לא לחסום תוכנות מסוימות [כאלה שכבר הגדרתי אותן בפיירוול, זה כאילו שהוא התקין את הפיירוול המובנה מחדש] מה אפשר לעשות כדי לתקן את הבעיה? תודה
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום יש לי חלונות XP 32 ביט ואני רוצה להתקין 64. אני לא משחק ואני רוצה לדעת מה השיפור.איזה תוכנות מלבד דרייברים תומכות ב 64 והאם כדי להפרמט מחשב שעובד בצורה תקינה רק בשביל המעבר ל 64. יש לי מעבד כפול ליבה האם המעבר ינצל אותו יותר טוב. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה נעלמה לי התוכנה windows picture and fax viewer יש לי WIN XP עכשיו אני לא יכול ליראות את התמונות שיש לי במחשב בקטן לפני שאני נכנס לתוכנה אחרת אשמח עם מישהו יודע איך מחזרים אותה? תודה מראש!!!!
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
התקנתי לצערי MESSENGER PLUS והוא שתל לי מועדפים באקספלורר ואני לא מצליח למחוק אותם!!! צריך דחוף פיתרון !!!!
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
^^^ תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
WINXP רוצה שהרזולוציה של ברירת המחדל של כל האופציות תהיה על 70 ולא על 150. אני יודע שבאופציה "מותאמת אישית" ניתן, אבל רוצה שברירת המחדל של "תמונה בצבע" למשל תהיה 70. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-