Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
אני מתכוון למחשב נייח ולא נייד תודה
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
-
שלום לכם, הבעיה היא ששומר המסך אינו נכנס לפעולה וגם לא כיבוי מסך. האם מישהו מכיר בעיה דומה?
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
קניתי זכרון פנימי 4 GB ואני מבין עכשיו שאני צריך להחליף את הווינדוס.. אז מה כדאי להתקין? את הויסטה או XP 64bit ?
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני רוצה לשמור תמונה אשר מופיעה בדף אינטרנט והקובץ המקורי על השרת הוא פורמט JPG \ GIF וכו'. אבל אני לא יכול לשמור אותם בפורמט המקורי אלה רק בפורמט BMP, והתמונה שוקלת פי כמה וכמה מהקובץ המקורי. איך פותרים בעיה זו? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אני רוצה לקבל קצת פרטים על מערכת ההפעלה הזאת, לאיזה משתמשים היא מיועדת, מה החידושים בה, ההיתרונות , החסרונות וכו' תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום, הגעתי למסכנה שלמחשב של אחותי עדיף לחזור לxp הישנה והנוחה (יחסית לווינדוס) במקום ה7 המגעילה שאין לה שום יתרון לפי דעתי. אבל אחותי אומרת שהיא מסכימה רק אם יהיה עיצוב של וויסטה או 7... ניסיתי 2 תוכנות כאלה של עיצוב על מכונה ווירטואלית, ומה אני יאמר, זה בכלל לא נראה כמו המקור, וזה עשה בעיות שונות ומשונות כבר על ההתחלה. אני אשמח אם מישהו יספר לי על עיצוב 7/vista שהוא השתמש בו והוא מרוצה. לא סתם למצוא לי קישור בגוגל כי זה גם אני יודע. אני מעדיף עיצוב שמצריך שינוי של ה uxthame.dll הזה ואייקונים בנפרד ותוכנה נפרדת לtaskbar המעוצב, מאשר תוכנה אחת שעושה כאילו הכל בשבילי ועל הדרך דוחפת עוד מליון דברים שאין לי צורך בהם.
-
- 1 תגובה
- 958 צפיות
-
-
הרצתי HijackThis log file analysis ואת Windows AntiSpyware ושניהם זיהו את התוכנות הבאות כמרגלים: Download Accelarator Plus KaZaA Lite k++ שתי תוכנות שעד היום הייתי בטוח שתמימות לחלוטין. התוכנה הראשונה מאוד שימושית ומאיצה לי מאוד את ההורדות. מה לעשות? האם הם באמת מרגלים? איזה תחלופה אפשר למצוא במקומם?
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי ויסטה ואני לא יודע איך לעשות את כול החלונות הטלת מימד ואפקטים אני מיתכוון כמו פה: http://hwzone.co.il/articles/vista/3/ מישהו יכול להסביר לי?.. כי הכול ניראה רגיל.. הצלחתי לסדר,תודה לכול העוזרים. עריכה: מישהו יודע איך עושים את השעון הזה של הויסטה על שולחן העבודה?
-
- 9 תגובות
- 651 צפיות
-
-
האם Windows 2000 Professional SP4 תומך באייקונים בפורמט של Windows XP (כולל שקיפות חלקית וצלליות)? אני יודע ש-Windows 98 לא תומך באייקונים כאלה ומציג אותם באופן שגוי.
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
לאחר הסרת הWINDOWS MASSENGER והתקנת MSN 5 במקומו, כשאני מנסה להפעיל את הסיוע מרחוק הוא רושם לי את הדבר הבא: "כדי להבטיח שהתכונות של סיוע מרחוק, שיתוף יישומים ולוח ציור יפעלו ב- MSN Messenger גירסה 5.0 ואילך, נא שדרג את Windows Messenger לגירסה 4.7 ואילך. כדי לגלות היכן ניתן למצוא את השדרוג, נא לחץ על תפריט עזרה לעיל, לחץ על הפקודה נושאי עזרה וערוך חיפוש באמצעות המילה "שדרוג"." האם יש דרך אחרת להפעיל את הסיוע מרחוק מהמחשב שלי למחשב למחשב רשת? אני פשוט מעוניין להשתמש בסיוע מרחוק במחשב הלקוח שלי ברשת ביתית של שני מחשבים אז איך אפשר לעשות זאת מבלי להתקין את ה4.7 חזרה?
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום חברים . יש לי במחשב 4 גיגה זיכרון DDR2 800MHZ . יש לי מערכת הפעלה VISTA 64BIT שהיא טובה אבל נמאס לי ממנה ואני לא סובל אותה ובכלל לא את ה64BIT כי אין תוכנות תואמות כמעט למערכת זו . אז החלטתי לשים WINDOWS XP SP2 32BIT במחשב שלי ... אני יודע שהיא תתן לי 3.5 גיגה במקום 4 . אבל שאלתי פה היא האם המחשב יעבוד בפועל עם 4 גיגה למרות שהוא כותב לי 3.5 ? אני לא יודע איך להגיד את זה !!! כלומר האם יש הבדל אם הוא יכתוב לי 3.5 או 4 מבחינת ביצועים ? האם הוא ישתמש ב 4 כולן או ש 500 מיגה זכרון יהיו "שטח מת " ? תודה לעוזרים .
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה התחיל לי באג בחיפוש של ווינדוס 7. בחיפוש של שורת ההתחל. לא משנה מה אני רושם הוא מוציא לי קובץ לא מזוהה בשם "תוכניות", קובץ מוזר שאין לו נתיב ואין אפשרות לפתוח אותו. מישהו מכיר את הבעיה? יש פתרון? אשמח לעזרה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לעשות התקנה נקייה של וינדוס 10 או בחזרה ל 8, ואני לא רוצה להשתמש בוינדוס המובנה במחשב הנייד כי הוא מגיע עם המון תוכנות שאיןלי כוח למחוק אחר כך. השאלה היא אחרי ההתקנה של מערכת ההפעלה איזה דרייברים אני צריך להתקין? רק דרייברים שהמחשב מראה שחסרים ? או את כולם? תודה !!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני ניכנס לשרת UPDATE והןא אומר לי שאין עידכונים לומרות שעכשיו סיימתי להתקין את המערכת איך לסדר את זה? ושאני לוחץ על איכון או מנסה לגרור משהו המחשב מתעלם ממני מה לא בסדר? תודה לכל העונים
-
- 4 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם יש אפשרות לנעול תיקיה ב-XP 32bit עם סיסמא או משהו בלי להשתמש בתוכנות מיוחדת לזה... תודה.
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה במחשב הוא פשוט נכבה לבד מתי שבא לו החלפתי הארד דיסק במחשב חדש 160 גיגה יש לי עוד הארד דיסק 40 גיגה סלייב החלפתי ספק חדש וונידואס מקורי מותקן! אין וירוסים ספייס או כל דבר אחר שיכול להזיק המחשב מתוחזק כראוי מצורף ההודעה לאחר ההדלקה המחודשת מצורף קובץ מינידאמפ!!! [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה במספר אתרים באינטרנט בינהם www.gamespot.com שבמקום שאני יראה תמונה יש את המסגרת שלה ו- X קטן. מי שרוצה צירפתי קובץ... למשהו יש פתרון כי לדעתי כבר ניסיתי הכל...
-
- 6 תגובות
- 954 צפיות
-
-
הורדתי את הגירסה האחרונה של windbg של 32 סיביות שמתאימה למחשב שלי, הורדתי כבר כמה חבילות סמלים שמשומה בפעם השניה שאני פותח את התוכנה אני מקבל כל מיני דברים קיצר כאילו הם לא מתאימות לגירסה של הווינדוס הנה קישור לסמלים http://www.microsoft.com/whdc/devtools/debugging/symbolpkg.mspx#f ומה ההבדל בין Windows 7 RTM Symbols לבין Windows 7 RC Symbols ובקטגוריה 64X הכוונה לסיביות, ואחרון מה ההבדל בין הגרסאות retail לבין checked ?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברים מה קורה? אז ככה התקנתי היום את מערכת ההפעלה ויסטה הגירסה האחרונה בעברית אך ניתקלתי בכמה בעיות אחת מהן זה שאיני מצליח להיכנס למסנג'ר והוא פשוט נתקע ולא מתחבר הבעייה השנייה שאני לא מצליח להתחבר לכל צא"ט שהו כמו נענע וכ'ו ומקבל תקלה שחסרים קבצי dll משו כזה מחכה לעזרה בתודה מראש כפיר
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום לכולם ויום טוב ביצעתי פירמוט, כרגע יש לי windows xp ואני מעונין להגדיר את הזיכרון הוירטואלי. יש לי במחשב זיכרון ram של 1290 מגה. סטיק אחד של 256 ועוד סטיק אחד של גיגה. יש לי שתי מחיצות/כוננים על המחשב. בכונן C יש שטח פנוי של 17 גיגה, ובכונן D יש לי שטח פנוי של 35 גיגה. אני חיפשתי מדריכים באינטרנט להגדרת הזיכרון הוירטואלי, אבל כל מדריך אומר משהו אחר. יש מדריכים שאומרים שכדי להעביר את הזיכרון הוירטואלי לכונן D, ולא להשיאר אותו על כונן מערכת ההפעלה מכיוון שאותו הדיסק נוטה לבצע פעולות גישה עם קבצי המערכת, ועל כן כדי להעביר את מקום הזיכרון הוירטואלי לכונן אחר(בו לא מותקנת מערכת ההפעלה). ויש מדריכים שאומים שבשדה גודל התחלתי יש לרשום שם את כמות הזיכרון שלך כפול 1.5, ואז בגו…
-
- 6 תגובות
- 757 צפיות
-
-
sorry for writing english i can't talk to you in hebrew i just bought Windowx XP x64 Edition and it's in english (also not hebrew enabled) can i install the hebrew MUI of 32 Bit On this operating system? thank you very much for patience
-
- 3 תגובות
- 947 צפיות
-
-
טוב אז אני יודע שזה נושא עדין אז ננסה להשאר בגבולות. אני בתור טכנאי מחשבים, מקבל הרבה פעמים מחשבים שקליינטים קונים בחו"ל, והבקשה היחידה שלהם היא זה שהם רוצים מ"ה בעברית. בשבילי זה שתי בעיות: 1. ע"פ רוב הגרסאות שהם קונים לא תומכים בהתקנת MUI. 2. בכדי להשתמש ברשיון שלהם אני חייב התקנה תואמת רק בעברית, וזה קשה להשיג, (ת'אמת אני לא יודע אם זה אפשרי להשתמש ברשיון של שפה אחרת). מהסיבות הנ"ל יוצא שאני מוכרח להודיע לקנליינט שאני מתקין לו ווינדוס לא חוקי (גרסאות שתומכות בMUI כמובן), ושהוא נושא בכל התוצאות, אני משמש רק בתור המתקין. מה שאני רוצה בזה פה, זה אם יש למישהוא איזה פתרון לבעיה אני אשמח. אני יודע אודות Technet, שאם יש לי שם חשבון אני יכול להוריד את כל הגרסאות של ווינדוס (גם…
-
- 21 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
כל כמה זמן יכול להיות שעתיים ויכול להיות חצי שעה אני מקבל מסך כחול, לא ממש קשור למה שאני עושה קוד השגיאה: 0x0000008E (0x80000004 , 0x0e6d60b4, 0xAA33C38, 0x00000000 ניסיתי לבדוק את הזיכרון, כרטיס מסך, מעבד אבל התוצאות היו בסדר מישהו יודע מה הבעיה? מפרט: E6550 MSI neoF p35 hd4850 enarmax pro 425 hitachi deskstar 500gb st31000333AS WD6400AAKS wd800JD
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
במחשב של הבן שלי Windows7-Ultimate-64bit יש פיתאום משהו נורא מוזר....בהעלאה של המחשב, הוא מודיע שיש תקליטור של OFFICE ב - T:/BD-ROM DRIVE בשם OFFICE14 והוא רוצה שנפעיל אותו...יש במחשב רק CD-ROM אחד, שנימצא בו התקליטור של אקרוניס, הגיבוי/שיחזור והצורב הוא LETTER F, ממש לא T....אז איך זה שבאיזה מקום מיסתתר כונן-תקליטורים נוסף, בשם T:/BD-ROM ויש בו תקליטור של OFFICE....איך יכול להיות דבר כזה?...ניסיתי לעשות uninstall ל - T:/BD-ROM ב-device-manager, אבל בהעלאה של המחשב הוא מעלה אותו שוב....מי יכול להסביר לי מה-זה הקטע הביזארי הזה?, ואיך ניפטרים מה BD-ROM הדימיוני הזה עם התקליטור OFFICE שלא קיים?... -- הרבה תודה מראש! - שאול ג'1400
-
- 48 תגובות
- 5.5k צפיות
-