Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
בשעה טובה התקנתי וינדוס 2000 אבל כשאני מנסה לעשות אפדייט הוא עדיין מסרב (כמו הוינדוס 98 הסורר) מה אפשר לעשות בקשר לזה?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מצד אחד הDEFRAG של NORTON SYSTEM WORKS עושה DEFRAG יותר מהר מהזה שמובנה בוינדוס אבל מצד שני הזה שמובנה בוינדוס הוא בכל זאת של וינדוס (יודע יותר טוב את העבודה) אז השאלה שלי מי מהם יותר "איכותי" בDEFRAG או ששניהם אותו דבר?
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ב Win 98 זה היה winipcfg, מה זה ב WinXP???
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי שאלה- האם יש דארך להתקין את - WINDOWS XP ישר מ-DOS? אני מתכוון ל- PROFESSIANL או שאני חייב להתקין קודם את - WIN 98? תודה מראש לעונים... :??? ??? ??? :
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
עשיתי פורמט למחשב שלי... התקנתי חלונות אקס פי, ופתאום לחיץ ה-START מטושטש קצת, בעיקרון הוא אמור להיות חלק. זה לא רק לחיץ הסטרט, זה עוד כל מני דברים אחרים. מה שמפריע לי פה זה לא שהלחיץ הוא מטושטש, אלא שיש איזו יכולת ירודה של כרטיס המסך שלי שהוא GF2 GTS. יש לכם מושג איך מתקנים את זה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נראה לי שזה הפורום המתאים לשאול את זה, כי נראה לי שהבעיה היא במערכת הפעלה. אני במחשב של אחותי עכשיו (אל תשאלו מה קרה לשלי.. ), יש לה WIN98, ועכבר מחובר למחשב... הבעיה-כל פעם שהעכבר זז, יש זמזום מעצבן. זה לא ממש זמזום, יותר נכון שכל פיקסל שהוא זז על המסך יש איזה ביפ מעצבן, וכשמזיזים את העכבר (בד"כ זה יותר מפיקסל אחד), נוצר מן זמזום מעצבן. גררר... זה כ"כ מעצבן. בינתיים כיביתי את הרמקולים, כי אני פשוט לא יכול לסבול את זה, אבל אני לא יוכל לשרוד עם רמקולים כבויים הרבה זמן. מישהו יכול לעזור?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מנסה להתקין את WIN98 SE על מחשב הישן שלי, עם ארד דיסק שדיי סיים את דרכו WD2.5. לפני שפרמתי את בHD, המערכת הפעלה הייתה WIN XP. עכשיו שאני מנסה להתקין את הWIN 98 הוא לא מצליח להכנס להתקנה, והוא לא רושם כלום. מה יכול להיות הבעיה? אני לא יודע עם זה קשור החלפתי למחשב הישן סידירום חדש. עכשיו הוא הצליח להכנס להתקנה אבל הוא רושם לי הודעה הזאת: Your Computer may have a Disk-Comperession Program installd on it. Because this System may contain an existing Operating System or data, setup Cannot continue. מה ההודעה הזאת אומרת?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש דרך להחזיר את צורת ה- Thumbnail (תצוגה מקדימה ) בספריות של Windows2000 ? גם אם מגדירים את האופציה , לא ניתן לראות את התמונות . אני בטוח שחוץ מלפרמט יש דרך אחרת . אנסה להסביר: כאשר מגדירים תצוגה בספרייה של תמונות - Thumbnails אמורים לקבל תמונות מוקטנות בתצוגה . אבל משום מה המערכת הפסיקה להציג לי את התמונות בתוך הספרייה .
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
-
-
שלום לכולם ! שוב... מי פה משתמש ב XP ? מי משתמש ב XP ובפיירוול ? במה אתם משתמשים ? אם מישהו מכם משתמש ב XP וב Zonealarm, אולי נתקלתם בתופעה מוזרה - לאחר התנתקות מהרשת, לא ניתן לחזור ולהתחבר. החייגן מחייג, מתחבר , אולם כתובת ה IP אינה משתנה, ולא ניתן לקבל כלום מהרשת - רק לאחר אתחול הכל מסתדר. שיתקתי את ה ZoneAlarm, והבעיה נעלמה כלא היתה. כעת אני משתמש בפיירוול של נורטון, אבל הוא כבד מדי. רעיונות ? הצעות ? תודה !
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
הקדמה: לא הייתי בפורום איזה חצי שנה ... הייתי ממש מופתע שהUSER שלי עוד קיים בעיה: שום משחק לא עולה בXP PRO מערכת: P||| + GEFORCE 2 GTS + 384 SDRAM פתרון: להתקין WIN 98SE בנוסף דרך פעולה: לפצל את ההרד דיסק ולהפוך מחיצה אחת לFAT32 בעיה: כאשר מפעילים את ההתקנה מהWINDOWS ההתקנה אומרת שאי אפשר בגלל שהוא הולך לC ורואה שזה NTFS כאשר מפעילים מהדוס את ההתקנה אותו דבר קורה הפתרון שאתם צריכים לספק לי: איך אני אומר להתקנה מראש שתתקין את מערכת ההפעלה הנוספת במחיצה של הFAT32 תודה.
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי את windows xp בקובץ winxp.iso, ואני צורב אותו עם nero or fireburner. וכשאני מתקין את המערכת אני משתמש בשש דיסקטים לאתחול. השאלה שלי היא איך אני מכין bootable wndows xp cd, כלומר שלא אצטרך את השישה דיסקטים אלא שהוא יתקין ישר מה-CD. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי שאלה ! העם קיימת אפשרות להעלות את ה rate של העכבר ב windows 2000 יותר מי 100 ??? ???
-
- 1 תגובה
- 971 צפיות
-
-
ואל תמליצו לי בבקשה על הדרייברים החדשים של VIA כי הם גרועים
-
- 1 תגובה
- 963 צפיות
-
-
יש לי WIN XP כבר למעלה מחצי שנה ואני מאוד מרוצה מהיציבות של המערכת אך בזמן האחרון קורא שפתאום תוך כדי עבודה עם המחשב או אפילו כשאני לא נוגע במחשב די הרבה זמן פתאום הניצול של המעבד מגיע ל100 אחוז (AMD TB1.3) למרות שאין שום תוכנה מופעלת חוץ מהרגילות (ICQ GET RIGHTוכ') בדקתי את המאווררים והם עובדים בסדר גמור (יש לי תספיר שמגיע עם הAMD) והטמ]' של המעבד בערך 54 אין לי מושג מה גורם לניצול של 100 אחוז של המעבד אבל זה מאיט את המחשב וממש משגע אותי אם מישהו יודע מה זה יכול להיות ויודע איך לפתור תבעיה בבקשה שיסביר לי תודה
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מישהו יודע אם אפשר להכין דיסק הפפעלה של 98 באקס פי? אני צריך להכין דיסק הפעלה שיוכל לזהות את הכונן סידי רום בדוס כך שאוכל להתקין וינדוס. מישהו יכול לעזור לי בבקשה?
-
באחד המקרים בהם נהגתי בחוסר מחשבה קל ומצאתי את עצמי מתקין אימג' בעזרת התוכנה GHOST , ובמקום לבחור האפשרות של התקנה על פרטישן ספציפי , התקנתי על הדיסק כולו ....! המצב הנתון הוא : יש לי פרטישן בכונן C , עם המערכת הפעלה שירדה מהאימג' ואת שאר הדיסק הקשיח ללא פרטישן כלשהו ... יצרתי פרטישן ופירמטתי אותו דרך ה DISK MANAGER של ה WINDOWS 2000 . במצב המקורי היה לי פרטישן של C עם מערכת הפעלה , ופרטישן נוסף D שבו נמצא החומר החשוב . למישהו יש רעיון / דרך / הצעה / ניסיון במקרים דומים ויוכל לעזור לי ?? ראשי תלוי בכך ! המביא מידע מועיל יתוגמל בהתאם ...
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב , והטלפון מצלצל ,מערכת ההפעלה נתקעת . כדי למנוע את הבעיה , אני מחייג דרך המודם ובעצם "פותח " את הפורט של המודם ואז הטלפון הראשון שמצלצל לא "תוקע" את המחשב . האמת היא שאני חושד ב- WinfaxPro האם מישהוא נתקל בתופעה הזו ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
להתקין 98 בנוסף לXP כאשר XP כבר מותקנת??? אין לי כוח לפרמט....
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר שלי התקין WIN XP והוא אומר שהווינדוס אומר לו שעוד 30 יום כבר לא יהיה ווינדוס... מה עושים? מורידים איזה קובץ ומאיפה?
-
נסיתי כל שידעתי ולא הצלחתי. אני לאחרונה עושה עושה ריסטרט וכשהוא מפעיל את עצמו -בשלב כלשהו אני פשוט מכבה אותו בדרך ה'לא-נורמלית'. מסכן המחשב לי, זה לא מגיע לו. אחרי כל מה שהוא עבר. ובכל אופן, אני לא מצליח לסדר את זה. עזרו לי, בבקשה דחופה. נייקי!
-
- 15 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
when I write out of explorer, in winxp, no problem. but when I try to write in web pages hebrew this is what I get: י??? י??? י??? if I copy from outside of explorer and paste, it comes out okay: בסדר but this is no solution... I already tried removing the languages in explorer internet options. restoring defaults in the advanced tab, tried the regional settings.. nothing. does anyone have any idea before I try system restore? thanks... Mulder.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמעט כל משחק שאני מוריד מהרשת עושה לי בעיות (ולא מדובר על משחקים חדשים) עכשיו הורדתי את THE LONGEST JOURNEY והוא עושה לי בעיות שלשום הורדתי את RA2 וגם הוא לפעמים נתקע לי.... :asthanos: :asthanos: :asthanos: נראה לי בקרוב אחזור ל98...
-
מי יותר אמין וטוב ל XP1600+ עים A7V133 1. WINME VS WIN 98 2. WINXP VS WIN 2000PRO-SP2 יתכן שהפעם אתקין 2 מערכות הפעלה אבל אשמח לישמוע דעות לכאן ולכאן מי יותר טובה אמינה ומהצלת את משאבי המחשב הכי טוב .
-
אחרי השלב הראשון, המחשב עשה ריסט ועבר לחלק השני אחרי כמה דקות <ממש לפני שהתחילה ההתקנה> הופיע מסך ארור כחול שהיה רשום בו INCCEBLE_BOOT_DEVICE או משהו כזה.. תודה לעוזר!