Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
-
בדקתי וירוסים וגם רוגלות הכל נקי.וינדוס ויסטה וזה החל לפני כמה ימים.כמו כן סגרתי תוכניות כדי לראות אם זה משפיע משהו אבל זה כל הזמן ככה.למישהו יש רעיון למה זה? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה הבעיה , יכול להיות בגלל שהתקנתי windows חדש?
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
שלום יש לי וינודס XP PRO, מעבד פנטיום 3 667 וזיכרון 128MB 133MHZ במנהל המשימות של וינדוס בכרטיסיה תהליכים מתבצע שם "תהליך לא פעיל" (שם משתמש- SYSTEM) והוא לוקח לי כמות משתנה ל CPU בין 50-90... בכלל לא יציב... כשאני מנסה לסגור אותו זה רושם לי הודעת שגיאה: "לא היתה אפשרות להשלים את הפעולה. הפעולה אינה חוקית עבור תהליך זה" מה לעשות?? איך אני יכול לסגור אותו???
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במנהל המשימות מופיע תהליך לא פעיל שאני לא יכול לסגור, שלוקח המון משאבים מה-CPU. עשיתי סקירת spyware ווירוסים והמחשב נקי. איך אפשר לסגור את התהליך? תודה לכולם [attachment deleted by admin]
-
שלום רב לכולם! לאחרונה התקנתי ווינדווז XP PRO (שוב) אך הפעם, כשהמערכת עולה ישנו תהליך אחד (שרואים בTASK MANAGER) שנקרא "תהליך לא פעיל של המערכת" תחת ה"משתמש" SYSTEM ומשתמש ב 99 CPU. התהליך לא מאפשר לפתוח אף חלון ולא ניתן לסגירה ונעלם לאחר כ15 שניות ורק אז אפשר להמשיך ולעבוד עם המחשב....התהליך לא חוזר שוב עד הפעלה מחודשת של המחשב. יש למישהו רעיון איך נפתרים מדבר שכזה? 10x דולב
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אולי מישהו יכול לעזור לי בבעיה המוזרה הזאת? המערכת שלי דיי חדשה WINDOWS XP PRO SP2 הותקנה לפני שבוע , ישר אחרי ההתקנה אני רואה שיש ברקע תהליך לא פעיל של המערכת שלא ניתן לסגור אותו או להרוג אותו בשום צורה שהיא. זה לא SPYWARE עשתי סריקות והכל ועדיין אני לא מצליח לבדוק מה זה כפי שניתן לראות בתמונה הוא גם לוקח 99 אחוז שימוש ב CPU למרות שהוא דיי קטן 29K עדיין מורגשת איטיות לפעמים. מישהו יודע מה זה?
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום לכם חברי פורום יקרים. לאחרונה שמתי לב שמופיע לי תהליך מעצבן ברשימת התהליכים של מערכת ההפעלה שלי. התהליך הנ"ל הוא = WLLOGINPROXY.EXE והוא מופיע לי בכל הפעלה של מערכת ההפעלה, ערכתי חיפוש בגוגל והבנתי שזהו תהליך שקשור לWINDOWS LIVE MESSENGER. שמתי לב גם שכשהתהליך הזה רץ ברקע, הגלישה מאוד איטית, ואתרים לא עולים, כשאני מגיע למנהל המשימות וסוגר ידנית את התהליך הזה, הכל חוזר לנורמליות, גלישה מהירה מאוד וחלקה ושום בעיות בהעלאת אתרים. הבעייה היא שאין לי מושג איך לגרום לתהליך הזה לא לעלות ביחד עם מערכת ההפעלה, זה לא מופיע בSTARTUP ולא בSERVICES... עזרו לי בבקשה להיפטר מהדבר המעיק הזה... תודה.
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
פעם בכמה ימים אני מרגיש פתאום שהמחשב נהיה איטי מאוד! אני נכנס למנהל המשימות ורואה תהליך בשם CMD.EXE שתופס את כל הזיכרון! הנה התמונה: מה לעשות? איך אני מעיף את זה?
-
- 7 תגובות
- 683 צפיות
-
-
חברה יש לי תהליך במנההל המשימות שתוקע לי את המחשב ואת האינטרנט הוא נקרא WLLoginProxy.exe איך אני מוחק את הדבר הזה ? תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
שלום, קניתי לפטופ T520 שהגיע עם ווינדוס 7 pro. יש בו את כל מיני המיני תוכנות של ה-thinkpad-ים של lenovo רצים כברירת מחדל (battery manager, thinkvantage...) ועוד לא התקנתי בו כלום (מהתוכנות שלי) פתחתי את ה-task manager כדי לראות כמה תהליכים רצים... 106 תהליכים !!! על המחשב הנייח יש לי xp עדיין וידעתי שב-7 יש יותר תהליכים, אבל 106 ? זה הגיוני בכלל ?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמה תהליכים רצים לכם במנהל המשימות של WIN? לי רצים 42.. יש כאלה שאתם יודעים שאפשר למחוק?! כיוון שניראה לי שיש הרבה תהליכים שאני חושב שאנ לא ממש משתמש בהם...
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
יש לי תהליכים חשודים הרצים במחשב:(Windows XP SP 2) כל עצה תתקבל בברכה, תודה מראש לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
היום אני מסתכל בתהלכים בלי שאף תוכנה רצה ברקע יש לי 59 תהליכים מה שלא היה לי מעולם, ממש עכשיו ירד לי ל58, הדבר היחיד שהתקנתי היה AVG אנטי וירוס האים זה טבעי כי מעולם לא עברתי את 45 תהליכים? (חוץ מיזה הזיכרון קפץ לי באיזה 300, עכשיו שמתי לב שזה לא רק אנטי וירוס יש שם גם אנטי ספאם אנטי ספיוואר, פיירוול ועוד מישהו יכול להעלות לי רק את האנטי וירוס שAVG?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה בהפעלת עים תהליכים מסויימים: werfault.exe ו - winlogon.exe הבעיה היא כאזת אני מנסה להפעיל יישום מסויים על המחשב ואז קופץ לי התהליך winlogon לאחר כשניה קופץ התהליך werfault לאחר מכן היישום שפתחתי פשוט מסתיים ולא קורה כלום זה קרה בעבר ולא מצאתי את הבעיה, בעיקרון אני רוצה לדעת מה עושים התהליכים? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה זה ולמה זה לוקח כל כך הרבה מאמץ מהמעבד [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
-
שלום לכולם! לאחרונה אני נתקל המון פעמים במילה שלא מצאתי עליה כלום: "תווי בקרה" (אוקיי, צירוף). אפשר בבקשה הסבר מה זה בדיוק? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
סתם סקר קטן כדי להעביר את הזמן. כמה זמן לוקח למחשב שלכם לעלות? בבקשה,מי שהצביע בסקר שיכתוב תגובה לת'רד , וישים שם את המפרט שלו. המחשב שלי עולה תוך 44 שניות. מפרט אתם יכולים לראות בחתימה.
-
- 21 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
-
-
-
-