עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by jambo,

החלפתי את win98 ב win xp ב win98 היו דרכים\כלים לשפר את המערכת, כך שwin98 תנצל כמה שפחות את משאבי המערכת ותותיר משאבים פנוים לתוכנות אחרות. [כמו איחוי , סורק הדיסק ,רזולוציה נמוכה,הורדת תוכנות מתפריט התחלה ועוד ] לכן אני מבקש לקבל עיצות איך אני גורם ל winxp לצרוך כמה שפחות משאבים .בכדי שמשאבי מערכת רבים יהיו פנויים. חלק מהדבברים קיימים גם בwinxp למשל את סורק הדיסק לא מצאתי .הקובץ msconfig [ קובץ תצורת המערכת ] השתנה. אני לא מצליח להוריד תוכנות מקובץ התחלה המחשב שלי משמש בעיקר למשחקים ואינטרנט. הערה : כאשר השתמשתי במחשב ב win 98 לאחר הפעלת המחשב היו לי 94% משאבים פנויים ז"א 6% מנוצלים כיום ב win xp בהפעלת המחשב יש לי 12%--15% משאבים מנוצלים ז"א שרק 85%--8…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by KoDkOd,

השעון שלי מפגר בשעה כל הזמן , אני משנה והוא שוב מאחר מה אני עושה?!!?1

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by DarkX,

אוקי אז ככה כל פעם שאני לוחץ על הכפתור היפה הזה שנקרא START ולוחץ SHUTDOWN מופיע לי כרגיל המסך של SHUTDOWN שואל אותי איזה SHUTDOWN ברצוני לבצע SHUTDOWN, RESTART, LOGOFF כאשר אני בוחר SHUTDOWN או RESTART אז לא משנה מה אני בוחר הוא עושה RESTART כלומר אני לא יכול לעשות SHUTDOWN רגיל לפעמים הוא בכלל נתקע ! וכשהוא חוזר מהריסטרט הלא רצוי אז הוא גם רושם שהייתה בעיה מישהו יודע איך לתקן פליזזזזזזזזז תעזרו לי !

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by jj516,

בעיה ב windows xp יש לי כפתור sleep במקלדת, ואני רוצה להשתמש בו אבל כשאני לוחץ עליו המחשב עובד ל sleep mode ומייד חוזר למצב עבודה. וכך גם עם הכפתור של הכיבוי אני לוחץ עליו והוא באופן אוטומטי אמור להכבות אבל מקום זה הוא עושה reset. ב power opotions הכול נראה תקין והאפשרויות מוגדרות נכון (כפתור sleep ל sleep כפתור כיבוי ל shout down). מה אני יכול לעשות???

• 19 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. Started by Xenomorph,

i wanted to know how to add hebrew support in windows xp professional ediotion ?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. השאלה כמובן רלונטית אך ורק למערכות הפעלה XP ו2000. סיבות ונימוקים לבחירה יתקבלו בברכה.

• 28 תגובות
    • 5k צפיות
  7. יש לי XP

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by ntl,

מי שמצביע משפיע!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by gal,

היי לכולם, יש לי שתי בעיות בXP 1.יש לי בעיה עם עברית עשיתי את כל מה שאפשר לתקן את זה ועדיין שאני מנסה לכתוב בעברית אני מקבל אותיות אחרות ממה שמודפס על המקלדת וריבועים כל מיני.אפילו כרגע אני כותב את ההודעה הזאת בוינדוס 2000 שלי כי אני לא יכול לכתוב בXP בהתחלה שהתקנתי את הוינדוס XP לא היתה בעיה ופתאום אחר כך בלי שום סיבה זה הופיע זה ממש צרה אם מישהו יכול לעזור אני אשמח מאוד. 2.יש לי איקונים מאוד יפים שמצאתי באינטרנט השאלה שלי איך מחליפים איקונים של המחיצות שלי לא מצאתי מאיפה עושים את זה מישהו יכול לעזור?? בתודה גל

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by HaimTS,

כידוע יש מספר בעיות תאימות עם תוכנות מסויימות כאשר עובדים בXP Application Compatibility Toolkit 2.0 שמעכשיו נקרא לה ACT2 יש יכולת מסויימת להעלות אותם על בכל זאת( לא תומך 3D חומרה) בעיה: רק בתור אדמיניסטרטור אני יכול להשתמש בACT2, ועובד שאלה: איך אפשר לשמור את השינויים ליוזרים? ACT2 קיים בדיסק של XP X:\Support\Tools או למי שמתעצל להכניס דיסק: http://msdn.microsoft.com/downloads/default.asp?URL=/downloads/sample.asp?url=/msdn-files/027/001/685/msdncompositedoc.xml יש באתר של microsoft מבוא בנושא ACT http://www.microsoft.com/windowsxp/pro/techinfo/administration/QFixApp/default.asp תודה

• 0 תגובות
    • 929 צפיות
  11. Started by Xenomorph,

אני מעוניין להתקין WinXP, עשיתי פורמט ואני מעוניין להתקין WinXP, הפעלתי עם דיסקט הפעלה את המחשב ורציתי להתקין אבל זה לא אפשרי, אני מקבל הודעה שהתוכנה לא פועלת במצב דוס....מה עושים ? דרך אגב, הדיסק כמובן לא מקורי

• 2 תגובות
    • 989 צפיות
  12. Started by יובלד,

הלכתי ללחבר שלי וראיתי שיש לו אפשרות לבחור שהוא מפעיל את המחשב בין שני הויינדווזים אז חשבתי לעצמי שגם אני יעשה את זה כי האקס פי נורא למשחקים אבל הME שלי הרבה פחות מהיר עם אינטרנט עכשיו איך אני עושה את זה? יש לי שני כוננים שונים גם פיזית וגם על המחשבC+D והME מותקן על C

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by dorosen,

יש לי שרת ואין לי את סיסמת האדמינסרטור, יש לי רק הרשאה להגדיר את היוסרים והסיסמאות שלהם, להוסיף ולמחוק. יש דרך לפרוץ את הסיסמא?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Cereal Killer,

אז ככה הורדתי בקאזה ותוך כדי עשיתי העתק הדבק לאחד הקבצים הזמניים כדי לראות לפחות חלק ממנו ראיתי אבל לאחר מכן הווינדוס לא נותן לי למחוק אותו! וזאת לאחר אין ספור ריסטים וכיבויים תודה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. קרתה לי היום תקלה מעצבנת מאד שבה כל ההגדרות של ה-USER PROFILE שלי הלכו לאבוד או במקרה הטוב נמצאות היכנשהו ואוכל לשחזר אותן. במהלך BOOT רגיל התקבלו פתאום כל מיני הודעות על בעיות שונות ומשונות והתוצאה הסופית היתה שהמערכת העלתה את את ה-DEFUALT USER PROFILE וכך נעלמו לי כל האייקונים מהדסקטופ וכל התכניות בתפריט START-ALL PROGRAMS וכל שאר ההגדרות הספציפיות לפרופיל שלי הוחלפו לכאלה של אחרי התקנת XP. צריך עצה איך לחזור לפרופיל שלי שמלפני הצרה הנ"ל. בתודה מראש. RM

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Stone Eagle,

הי, טוב, ה CD Player שלי ב Win2000 שבק חיים. כשאני מכניס דיסק מוזיקה לכונן (דיסק רגיל, קנוי, לא צרוב) אני מקבל את ההודעה הבאה: "Access to the specified device, path or file is denied" עכשיו, אותו כונן קורא דיסקים של תוכנה בלי שום בעיות. המחשב גם מזהה שיש Audio CD בכונן, אבל אם אני מנסה ללחוץ עליו לחיצה כפולה אני מקבל הודעה בזאת: The device is not ready" ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את הדרייבר - (Creative Sound Blaster 16, plug and play (WDM - אבל ללא תוצאות. הצילו!!! Anybody? דניאל.

• 0 תגובות
    • 957 צפיות
  17. Started by Necessary_Evil,

כמה זמן בערך ייקח להמיר כונן של 40 GB מFAT32 לNTFS? תודה

• 17 תגובות
    • 2.8k צפיות
  18. Started by orior,

כבר בערך שלושה חודשים שאני פשוט משלים עם זה, אבל זה כבר התחיל לעלות על העצבים. הבוט של הWINXP שלי לוקח בסביבות ה-40 פסים !! אין ספק שמשהו דפוק שם. העניין הוא שלפרמט לא בא בחשבון (יש לי כל מיני פלאגינים של תוכנות אודיו שלקח שעות רבות וארוכות של התקנה ועוד אלפי תוכניות אחרות והגדרות) אין לי מושג איך פותרים את הבעיה, ניסיתי איזה TOOL של מייקרוסופט שאמור לטפל בבעיות BOOT של הWINXP בשם BOOTVIZ אבל הוא לא יעיל במיוחד. אציין רק שאני במערכת של ATHLON XP 1800 GIGABYTE 7VTXP 256 DDR אנא ממכם אם למישהו יש איזה רעיון מה לעשות...? תודה מראש...

• 18 תגובות
    • 3.1k צפיות
  19. Started by Stone Eagle,

יש לי עכבר Genius עם כפתור גלילה. עכשיו, זה קורה תמיד כשאני באינטרנט - אני משתמש בכפתור הגלילה, ואז כל החלונות מתחילים פתאום להשתולל, להיגלל עצמאית למעלה ולמטה בקצב מטורף (מעין ריצוד כזה). יש לי Win2000 SP2. משתמש באקספלורר. יש למישהו מושג למה זה קורה ואיך נפטרים מזה? דניאל.

• 0 תגובות
    • 950 צפיות
  20. פתאום הופיע לי בצד כזה כתובית של "WINDOWS XP BUILD 2600", אין לי מושג למה, עשיתי גם תמונה תהראות לכם... איך אני מוריד את זה?!?!?!?!?!?!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by nw,

תקיית my documents בחלונות 98 היא בעצם קיצור דרך לנתיב מסויים. הנתיב יכול להיות מקומי או ברשת. מסתבר שהנתיב המלא לא נמצא במאפינים של אותה תקייה, אולי מישהו יודע איך אפשר לדעת מהו הנתיב האמיתי של my documents בחלונות 98 ובחלונות 95?

• 3 תגובות
    • 942 צפיות
  22. Started by DarK_NaF,

התקנתי XP חדש (בשעה טובה) ואז הוא כל הזמן שאל אותי אם אני רוצה להתחבר לאינטרנט כשאני פותחת דברים כמו אייסיקיו... פעם הורדתי את זה איכשהו....וכבר שכחתי איך....אבל סימנתי שלא יציג לי שוב את ההודעה... ועכשיו הוא מנסה להתחבר כל הזמן אוטומטית בלי להציג הודעה... איך בדיוק אני מורידה את הניסיון להתחבר?

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by Stone Eagle,

לפני זמן מה העליתי את ה 2000, וגיליתי שבכל התיקיות שלי הקבצים מוצגים בצורת "רשימה", ולא באייקונים גדולים כמו שזה היה קודם. השינוי הזה היה ספונטני- אני אפילו לא יודע איך משנים את זה עבור כל התיקיות בבת אחת. מישהו יודע למה זה קורה ואיך משנים את זה עבור כל התיקיות בבת אחת? דניאל.

• 2 תגובות
    • 942 צפיות
  24. Started by BenK,

יש את התיקיה C:\WINDOWS\OPTIONS\INSTALL ויש בה את התקנת הווינדוס.. היא שוקלת 160 מגה הווינדוס הוא ME תודה..

• 1 תגובה
    • 941 צפיות
  25. מאז שהתקנתי אותו על חשבון NORTON (עשה בעיות והתנגשויות עם סקריפטים באקספלודר), יש האטה באתחול המחשב ו"טחינת" ההארד-דיסק בעליית המחשב. כמו כן שאר היישומים עולים טיפה יותר לאט (זכרון? - כנראה שכן), הנה צרפתי לכם תמונה של המשאבים העובדים: סימנתי באדום את מה שקשור לדעתי ל-VShield. תקנו אותי אם אני טועה. כמו שאתם רואים כמעט שום יישום לא עובד ברקע ו/או ב-TRAY. אני שואל אם יש פתרון למצב, או לחלופין אנטי וירוס שלא בולס כ"כ הרבה זכרון ושכבד פחות, אף עם זאת אמין ? (וכאמור, כבר אמרתי לא לנורטון...) תודה וביי. נ.ב. התלבטתי באיזה פורום לכתוב את ההודעה : תוכנות (אבל זה משאבי חלונות..), תמיכה טכנית (זו תמיכה אך לא טכנית...). בקיצור הרגתם אותי- 700 פורומים, עד שהחלטתי איפה…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים