עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by HingedEmu2,

היי,אני מנסה להתקין ווינדוס ונתקל בבעיות משני כיוונים: 1. מה ההבדל בין bios לuefi? 2. מה עושים נגד error 0x80070017

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. 1. כשהווינדוס עולה אז תמיד יש מסך לוגאון בהתחלה שם אני צריך ללחוץ על השם שלי כדי שווינדוס ימשיך להטען. איך מבטלים זאת? 2. כשאני מכבה את המחשב אני רוצה שהוא יתכבה לבד ולא ישאיר הודעה "כעת ניתן לכבות את המחשב"

• 7 תגובות
    • 837 צפיות
  3. 1. האם אני חייב להשתמש בHTPC או שאפשר מחשב רגיל? 2. האם המדיה סנטר מגיע עם גירסת הUltimate?

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  4. 1. אם יש לי ווינדווס 7 מאוקטב עם רישיון X, אני יכול "ללכת אחורה" ולאקטב מחדש לרישיון Y? 2. יש לי מחשב נייח ישן (פנטיום) שעומד בדרישות הסף בעיקרון ורץ עם ווינדווס 7 די סבבה בסה"כ. ווינדווס 10 ירוץ עליו יותר טוב או פחות לדעתכם? במילים אחרת: ווינדווס 10 כבד יותר מווינדווס 7 או הפוך? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by idank,

1. איך אני יכול לבטל ב xp את החלון המעצבן שקופץ כשאני מכניס סי די? 2. יכול להיות שאני ימטרך לפרמט אז: p.3 450 250 mb sdram 40 gb win xp או win 2000???????????????????????

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Shoshan01,

שתי שורות התחל בשני מסכים הכיצד?

7. התוכנות קיימות על ההרד דיסק paltalk מופיעה ב regedit שאני מנסה לעשות remove תוכנת ה uninstall רצה , עושה כאילו הסרה , אבל בעצם לא קורה כלום winace לא מופיעה ב regedit וקובץ ההסרה אומר ש deinstalltion data cannot be found

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  8. Started by mena,

בעיה ראשונה :אני רומצה לסנכרן את הנגן שלי אם ווינדאוס מדיה פלייר ושאני מחבר את הנגן ומפעיל את המדיה פליר הוא עולה חצי כזה ואז יוצא בעיה שניה :שפת הכתיבה במסן הפכה להיות האנלית וכל משפט חדש זה באנגלית מישהו יוגע איך להפול לעברית?

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  9. Started by chito,

אהלן הלפטופ הישן שלי נהרס והיה מותקן עליו ווינדוס 7, יש אפשרות להשתמש ב product key של הווינדוס להתקנה נוספת על לפטופ\מחשב אחר או שהקוד "מודבק" ללפטופ הספציפי הזה? הדבר השני, יש לי לפטופ חדש של לנובו מעבד i7 מתקדם 8 ג'יגה זכרון בקיצור מחשב מהיר הבעיה שאני מרגיש כאילו שהמחשב לא "סוחב" וקצת עגלה, יש מצב שזה קשור לווינדוס 8? בהשוואה ללפטופ הישן שלי ומחשבים אחרים עם ווינדוס 7 אני מרגיש כאילו ווינדוס 8 איטי בכמה רמות והרגשתי את זה בנוסף על מחשב אחר בעבודה עם ווינדוס 8. קראתי גם קצת תגובות וביקורות באינטרנט וראיתי שיש אנשים שממליצים להתקין ווינדוס 7 במקום 8 על מחשבים ספציפיים ושהתאימות יותר טובה עם המערכת. אשמח אם מישהו יוכל להאיר קצת את לפניי שאני מתייאש לגמרי מהגרסא הזאת.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Chevy,

נתקלתי בנושא הארוך, המקיף והמעולה לדעתי שמתאר המון טיפים כיצד לייעל את פעולת WinXP. http://www.cybertechhelp.com/forums/showthread.php?t=15159&page=1&pp=15

• 5 תגובות
    • 787 צפיות
  11. שלום. אבא שלי החליט שהוא צריך להחליף את המחשב בעבודה, אבל חייב שמערכת ההפעלה תשאר 98 כדי לתמוך בתוכנות שונות ומשונות שהוא לא רוצה לקנות מחדש וגם לא רוצה לאבד מידע קיים. הוא הלך לאייבורי(לא בהמלצתי) ושם אמרו לו ש98 לא יכול לעבוד על Dual-Core שלי אישית נשמע קצת כמו בולשיט אבל מכיוון שאני לא בטוח באתי לשאול. אז האם יש בעיות תאימות בין 98 לרכיבי חומרה חדשים יותר? האם תהיה בעיה עם כונני SATA או כרטיס הקול\מסך? או בקצרה האם יש מישהו שניסה להתקין 98 על מחשב חדש יחסית והצליח למצוא דרייברים להכל? (המחשב יהיה בסיסי ביותר, אני מכוון שהכל יהיה על לוח האם)

• 7 תגובות
    • 915 צפיות
  12. Started by mei,

רציתי לדעת האם מע' ההפעלה 2000 תהא טובה עבור Celeron A 500Mhz עם זיכרון SDRAM של 256MB ?? ואם לא אז איזו מע' הפעלה הכי מומלצת למחשב זה..? תודה !

• 7 תגובות
    • 772 צפיות
  13. Started by shayh,

היי, יש לי מחשב יחסית ישן שזועק לפרמוט והתקנת מערכת הפעלה חדשה, יש לי רק win8.1 , היום מותקן עליו WIN7. הדרישות היו ונשארו - שימוש משרדי עם זמן תגובה טוב (אני לא מסוגל לסבול את זה שהמחשב "זוחל") בדקתי את המפרט של המחשב ולא הצלחתי להבין אם המחשב יצליח לענות על הדרישה הזו עם מערכת הפעלה חדשה יותר (8.1), או שהביצועים יפגעו. (בעיקר כי לא הבנתי מה זה PAE,‏ NX ו- SSE2‏ ואם המעבד שלי תומך בזה). הפרטים העיקריים של המפרט: intel core 2duo E6420 2.13GHZ 64BIT 4GB RAM כרטיס מסך nvidia Geforce 210 כל השאר די בסיסי - הארדיסק עם חיבור SATA "רגיל" או במקסימום sata2 (אין כרטיסים נוספים שעושים פעולות שונות - הכל על לוח האם) דבר אחרון - אין לי כוונה לשדרג את החומרה שלו (…

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  14. Started by smack,

Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB לוחות אם למעבדי אינטל‏ ASUS P5Q Pro s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, 2xPCI-E 2.0 זכרונות‏ DDR II 1066Mhz 2x2GB Kingston HyperX CL5 כרטיסי מסך‏ ASUS 9800GT 1GB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 כרטיסי קול‏ Creative Creative X-Fi Titanium 7.1 PCI-E דיסקים קשיחים‏ Western Digital 1TB 7200RPM, 32MB, SATA II צורבים‏ LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA מאווררים וגופי קירור‏ Arctic Cooling Freezer Xtreme CPU Fan For (s775,s939,AM2,AM2+,AM3) מארזים‏ CoolerMaster Centurion 590 Black Case (No PSU) ספקי כוח‏ Enermax PRO82+ 625W Active PFC 12cm Fan שלום לכולם זה המחשב.... רציתי לפרמט ולהתקין עליו את הxp לפני זה היה לי את הוי…

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  15. Started by yossik17,

שלום אני מתכוון להתקין וינדוס 7. מצאתי את הדרייברים התואמים של הכרטיס מסך מובנה,כרטיס קול מובנה ולוח אם. עכשיו מה שחסר לי זה דרייבר למצלמה שלי אני מוצא רק דרייבר של ויסטה למצלמה. והכי חשוב זה שחסר לי דרייבר למודם כבלים THOMSON 425 ואני לא מוצא של ויסטה או 7. אז מה שמעניין אותי זה עם המצלמה תפעל על דרייבר ויסטה ואם אתם יכולים למצוא דרייבר של המודם.

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  16. Started by gmb,

שתי בעיות שונות אחת: יש לי לפטופ עם מעבד L7300 עם 1 ג'יגה זיכרון כרגע מפעיל XP גרסא 32ביט, כדאי לי לעשות מעבר לווינדוס 7 64ביט או 32 ביט? על המחשב הביתי ראיתי שדרוג מהותי במערכת ההפעלה בין ה XP ל-7, אז גם על הלפטופ אני מאמין שיהיה שדרוג משמעותי, רק מה שמדאיג אותי זה שאין מספיק זיכרון לצורך פעילות תקינה של ה-7 שתיים: על המחשב הביתי יש לוח אם של אסוס M2N-E באתר החברה אין דרייברים לווינדוס 7, אז בלית ברירה אני מתקין את הדרייברים שווינדוס 7 מספק, והכל מעודכן ומתואם חוץ ממודול ACPI של הלוח אם לא מצאתי דרייברים באתר של ASUS, לא מצאתי מידע על זה ב GOOGLE אולי מישהו נתקל בזה ויודע לתת לזה פיתרון ייתכן שקשור או לא, אבל מדי פעם, כאשר המחשב נכנס למצב שינה, הוא לא מצליח לצאת, רק כיבו…

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  17. Started by Ronen Mars,

היי, יש לי את המחשב הבא: מחשב נייד ACER Intel Pentium Dual CPU T3200 2.00Ghz 4GB Ram והתחדשתי היום בהארד דיסק טרה. לפני שאני מעביר הכל להארד דיסק החדש, חשבתי שגם אם אני ייעשה CLONE להארד דיסק שלי עכשיו לחדש, אז המערכת יכולה לעשות קצת בעיות. אז עכשיו אני לפני המעבר ושואל מה כדאי.. האם ווינדוס 8 ירוץ מהר יותר מ7 שיש לי עכשיו(שהוא רץ בסדר) ? המחשב משמש אותי בעיקר לעריכת תמונות שאני מצלם(פוטושופ CS5 64 ביט), תכנות(ויזואל סטודיו 2010)

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. Started by mei,

רציתי לדעת האם המחשב הבא תואם ולאיזה גירסא ע"מ שתפעל מהר עליו ? HP ze2055 EA כאשר שמתי על מחשב זה 512MB פנימי (מגיע עם 256 במקור)... תודה אנשים !

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  19. Started by Amit_Alcobi,

יש לי כרטיס רשת אלחוטי והוא לא בא עם דרייבר לויסטה, איך אני יכול להיות בטוח שאני יכול לשדרג לויסטה ושהוא יעבוד לי?

• 11 תגובות
    • 897 צפיות
  20. Started by PrefaceAlumni,

שלום רב, ברשותכם, יש לי 4 שאלות: 1) האם למפרט הנ"ל אני צריך להתקין XP\ויסטה בגרסאות ה64 ביט שלהן כדי לנצל את מלוא היכולות של המפרט? 2) האם ווינדוס XP יזהה את כל הזכרון RAM? (ארבע גיגה?) 3) האם גרסאות ה64 ביט של ויסטה\XP פחות יציבות מגרסאות ה32? 4) ושאלה אחרונה - אם הייתם קונים את המפרט הזה במקומי, איזה מערכת הפעלה הייתם מתקינים - ובאיזה גרסא? תודה רבה!! אורי מצ"ב המפרט Mother Board ABIT IP35P INTEL P35 FSB1333 DDR2 1066 11631 Graphic Cards ZOTAC GEFORCE 8800GT 512MB GDDR3 D.DVI 256BIT 10144 Processors INTEL E8400 3.0GHZ CORE2DUO 1333MHZ 6M BOX 10741 HDD 320GB 16MB SATA II 7200 AAKS WD 80255 Memory DDR II 2GB 800Mhz CL5 HEATSINK PATRIOT 11325 CD & DVD DVRW NEC 7200S …

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  21. Started by idodi10,

האם המחשב שלי כשיר להרצת ויסטה Ultimate?

• 6 תגובות
    • 729 צפיות
  22. אני מתכוון לרכוש בקרוב דיסקואנקי חדש. על רוב הדיסקאונקיים כתוב שהם מתאימים למערכות ההפעלה מילניום, 2000, איקס פי, וויסטה. האם דיסקואנקי שאני קונה היום ומתאים למערכות אלה, אמור להתאים גם לווינדוס 7 כאשר ייצא בעוד חודשים ספורים?

• 6 תגובות
    • 756 צפיות
  23. Started by dw,

היי! התקנתי לפני כמה ימים WINDOWS XP PRO , ורוב הדברים נראים טוב... אבל לא ידעתי בקשר לעובדה שאין יותר DOS ב XP. נראה שאין כמעט שום תמיכה לאפליקציות DOS : 1) שאני מנסה להריץ משחקים ישנים של פלטפורמת DOS, הם עובדים לאט בצורה מחרידה. לשם השוואה בחלונות 98 הם עבדו בצורה טובה מאד. 2) חלק ממשחקי ה DOS מציגים את הודעת השגיאה הבאה: ntvdm cpu has encountered an unhandled exception . ניסיתי למצוא עזרה על זה באתר של מייקרוסופט, אבל נראה לי שהם מתעלמים מהבעיה. בדקתי את הקבצים autoexec.nt ו config.nt ולא מצאתי משהו חריג. 3) התוכנות על בסיס DOS שאמורות להציג פונטים עבריים רגילים מציגות ג"יבריש. אם למישהו יש רעיון לגבי לפחות אחת מהבעיות האלה, אודה לו מאד על כל עזרה, כי יש תוכנות DOS שא…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. 1. windows 7 upgrade advisor - אפשר למחוק? 2. Visual Studio 2008 (x64) - אאל"ט מחקתי את AVG לפני זמן רב. האם זה שאריות של התוכנה או משהו אחר שנחוץ למ"ה? 3. למה יש כל מיני תוכנות של ג'אווה? ככה זה אצל כולם? מצ"ב תמונה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. Started by hazi_s,

שלום לכולם, יש לי בעיה מרגיזה התאריך שלי מופיע בצורה האמריקאית את אומרת קודם החודש אחר כך היום והשנה, אשמח לקבל הכונה איך לשנות זאת. תודה.

• 2 תגובות
    • 607 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.