Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
יש הבדלים בביצועים בין vista home primium ל vista ultimate השאלה פה רק על ביצועים לא יתרונות וחסרונות רק ביצועים תודה!
-
- 7 תגובות
- 770 צפיות
-
-
כל הזמן אני יכלתי לראות וידאו באינטרנט , למשל: שידורים חיים , וידאו צ'ט וכ'. ובשבוע שבועיים האחרונים אני שמתי לב שאני לא יכול לראות , כאשר אני נכנס לאתר ולוחץ על שידור חי (בוידאו) זה לא פועל , אני רואה מסך שחור. מה אני יכול כדי לתקן את הבעיה.... בבקשה .. אני צריך את זה... :-[
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי 3 קשיחים אז השאלה שלי הי אני רוצה לשנות את השמות של D וE אז אייך אני יכול לעשות את זה ב ויסטה
-
- 11 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אתמול ניסיתי להתקין מע' הפעלה XP באנגלית על מחשב חדש. לא הצלחתי משום מה, ורק לאחר שהתקנתי WIN 98 התאפשר לי להתקין את ה-XP למה בעצם אני לא הצלחתי להתקין את ה-XP ישר מבלי לשדרג? (שמעתי שזה דבר די נפוץ ,ולא חדש.)
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעיה שהחלה לפני כמה ימים. משום מה, אני לא מתליח להיכנס לאתר הזה, ולפעמים לעוד כמה אתרים, אבל שאר האתרים (מאובטחים או לא) אני נכנס ללא בעיה. פשוט מקבל dns error - page cannot be displayed . יש לי ראוטר. אין תוכנת פיירוול ושל הווינדוס מזמן מנוטרל. האם מישהו נתקל בבעיה כזו?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם :] יש לי עותק חוקי של windows xp home sp1 אבל אחרי שפירמטתי וניסיתי להתקין מחדש , הוא לא נותן לי להפעיל אותו .(אומר לי שנשאר 30 יום) יש לכם מושג איך אפשר לסדר את זה ?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום היום רציתי לפרמט את המחשב שלי כמו שאני עושה בדר"כ דרך הביוס אבל משום מה הפעם זה לא עובד כלומר אני משנה בביוס את כל ה-BOOT וזה, אבל אחרי שאני מאתחל את המחשב זה פשוט נכנס לוינדוס הישן למרות שצריכה לצוץ הודעה כזאת לפני "press any key" משו כזה ואז זה נכנס לחלון הכחול הזה שמפרמטים. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? או לתת לי שיטות אחרות לפרמט את המחשב. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הוספתי עוד 256MB של זכרון DDR ל256MB שהיו לי ואני רוצה לדעת אם אני צריך לבטל משהו ב- Windows XP כדי שיעבוד יותר מהר, יש רעיונות?
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אוקי אני מדבר מהמחשב הישן למה אני מדבר מהמחשב הישן כי בחדש אני מתחבר לאיטרנאט כל מה שפועל על האיטרנאט לא פועל אני לא מצליח לגלוש כלום הינה ההוראה ארור שהוא מראה לי בהתחלת האיונדוס חסר לי קובץ וזה אם אני יפרמט הכל יהיה טוב אבל אני לא רוצה יש לי מלא דברים שאני צריך תודה!! לכל מי שעוזר הינה הארור http://members.lycos.co.uk/yosizach12345/huxh.JPG http://members.lycos.co.uk/yosizach12345/huxh.JPG
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
-
-
ברשותי מחשב חדש בו מותקנת ויסטה הגדרות המקלדת לא נוחות ומסורבלות מאוד מעבר מעברית לאנגלית כיצד ניתן להגדיר את ההגדרות המקלדת ממעבר מעברית לאנגלית 1) בעזרת ALT & SHIFT 2) ושגם הסמן ישתנה לעברית ואנגלית בהתאמה 3) בלי צורך כל פעם לבחור מקלדת ואחר כך שפה בסרגל התחתון 4) שהגדרת השפה תשארקבועה בין התוכנות השונות ותתחלף רק בעת הגדרת שפה בעזרת ALT & SHIFT בעבר היה לי XP וההגדרה היתה פשוטה ונוחה
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי כיום 7 לא מקורי שעושה המון בעיות. אני רוצה ווינדוס 8.1 מקורי, אבל בארץ הוא עולה 450 ש"ח. יש אפשרות לקנות ברשת במחיר אטרקטיבי?
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי נייד של Lg בן חודש הדרייברים מעודכנים והכל מתפקד ניךלא רק בעייה קטנה............ לעכבר יש קריזות....שאני כותה בוורד מסמך פתאום הוא קופץ לראש הדף והשורה החדשה מתחברת עם השורה הראשונה מישהוא שמע על תופעה זו ואיך ניתן לפתור אותה?
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
איך אני מחליף לקישור אחר ? לדוגמא אני מעוניין שאחד הקישוריים יהיה hwzone , ראה תמונה למי שלא הבין
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תתקינו את הwin installer 3.1 v2 תעדכנו את הwin עם העידכון 3.1 תאתחלו את המחשב מחדש עדיין יופיע הblack screen אבל חכו בערך כדקה והwin יעלה למי שיש WIN XP PRO פרוץ שיכנס לאיסיקיו שלי להוראות נוספות
-
- 2 תגובות
- 909 צפיות
-
-
אני מחפש לדעת איך משנים את השם עליו רשומה מערכת ההפעלה אהל אחרי סיום תהליך ההתקנה. ? בחלונות XP ניתן לראות את הערך המסוים שעליו אני מדבר ב control panel \ system \ general : registerd to: אני חייב לדעת איך משנים את זה בבקשה דחוף
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה פירמטתי את המשחב והתקנתי הכל על SSD ו- D נשאר מחולק למחיצה הרגילה פלוס חלק שהמערכת עשתה SYSTEM RESERVED. חשבתי ניסיתי לאחד מחיצות שיהיה D גדול יותר בעזרת הכלי המובנה של WIN7 ויצא שמחקתי את ה PATHS וכניראה את FILE SYSTEM. עכשיו כשאני מנסה להיכנס ל- D הוא מבקש פירמוט מה שאני לא יכול לעשות אחרת ימחק לי את כל המידע שאני מבקש לגשת אליו ולשמר אותו. במיקרה הזה האם "פורמט מהיר" יעזור לי? אם לא האם יש בכלל דרך לגשת למחיצה/ כונן בעזרת תוכנה כל דבר אחר??
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אלא יעלה אוטומטי, אני לא רוצה אוטמטי ב LOCAL אלא ב MICROSOFT ACOUNT זה אפשרי?
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום חברים הזמנתי מחשב חדש אתמול ואני צריך עכשיו וינדוס אז ככה הורדתי וינדוס MICROSOFT.WINDOWS.7.ENTERPRISE.X64.SP1.INTEGRATED.APRIL.2012-BIE.iso הוינדוס הזה ירד לי בקובץ ראר עכשיו שאני צורב אני צריך לחלץ אותו או שאני צורב איך שהוא ועם כן אני צריך לחלץ אני צורב את כל הקבצים או שבוחר את הגדול שם שזה install.wm וזהו תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום חברה. אני על ווינדוס 7 בהתקנה די חדשה. לא שמתי לב לשום בעיות עם העברית עד שניסיתי להתעסק עם כתוביות ובספציפיות עם subtitle workshop. בגרסא החדשה ביותר (4) הכתוביות בעברית מופיעות בג'יבריש בלי אפשרות לסדר את זה. בגרסא 2.51 הצלחתי לראות עברית תקינה. כשאני פותח קובץ תרגום עם NOTEPAD אני מקבל ג'יבריש במקום עברית (ובXP יכלתי לראות את העברית). חלון WINRAR שהשם שלו בעברית מוצג כסימני שאלה. קובץ תרגום SRT בתוך קונטיינר MKV מוצג כג'יבריש בנגן המדיה במקום בעברית. צירפתי תמונות על מנת שתבינו על מה מדובר.. מישהו נתקל בזה בעבר? או יודע מה לעשות כדי לתקן? מדובר בדברים שפעלו רגיל לגמרי ב XP. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
זה קרה ב4 משחקי ילדים שניסיתי להתקין לאחותי ובכולם היתה הבעיה כשניסיתי להפעיל את ההתקנה או שזה קרה בהפעלה אוטומטית. אנא עזרו לי להבין מה הבעיה. כמו כן ניסיתי לשנות ב"תאימות" את מערכת ההפעלה וגם זה לא פעל. תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
היי, אני לא יודע למה אבל זה פתאום הופיע המחשב נכבה פתאום בלי הודעה מוקדמת ואז נדלק שוב מצ"ב ההודעה שמופיעה אחרי הריסטארט (בכותרת מןפיע קובץ EXE בהודעה DLL) זה פתיר? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 965 צפיות
-
-
אהלן בעת הפעלת שירות RDP הוא שואל אותך אם לסמן V על האופציה הזאת עכשיו אם אני מסמן V הוא לא נותן לי להתחבר. מדובר על רשת ביתית - WORKGROUP לא DOMAIN. לפי מה שהבנתי מדובר על אופציה שמשמשת רק למקומות - דומיין לצורך העניין - שיש בהם שרת שהוא יוצר בעצם את החיבור RDP בתור צד שלישי https://technet.microsoft.com/en-us/library/cc732713.aspx תקנו אותי אם אני טועה..
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי לאפטופ שעליו מותקן WINXP SP2 MEDIA CENTER ורוצה ACTIVATION.. הוינדוס מקורי ולמרות זאת כאשר אני עושה ACTIVATION הוא כותב לי שהוינדוס כבר הופעל ויוצא בחזרה לLOGIN וכך הלאה. המצב היחיד שבו אני יכול להיכנס למחשב הוא בSAFE MODE כאשר כרטיס הרשת לא מהווה פקטור.. ולמרות זאת - נשארה על המחשב תיקיה משותפת לכן אני יכול להעביר לשם משהו במצב רגיל כאשר הוא בLOGIN ואז לבוא ולהפעיל את זה בSAFE MODE... ניסיתי לשים שם WIN XP SP2 מהדיסק המקורי ולהפעיל במצב בטוח ואז כשהוא ביקש סידיקי נתתי לו אבל הוא כתב שהסידיקי לא נכון(ועוד פעם - הסידיקי מקורי לגמרי) ניסיתי גם ליצור דיסקט בוט ולנסות דרך MS-DOS לתת בוט מההארדיסק - אבל הדוס לא מזהה את כונן C בכלל..(אני כותב c: והוא פשוט כותב שאין כזה ד…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקי היום הייתה לי הפסקת חשמל בבית, אחרי שהחשמל חזר הדקלתי את המחשב אבל הוא לא עלה בכלל לוינדוס אחרי מלא ניסיונות בסוך איכשהו הצלחתי להתקין וינדווס מחדש אבל עכשיו שאני מפעיל את המחשב אני יכול לבחור בין שני מערכות הפעלה החדש או הישן שאני בוחר את הישן המחשב לא עולה ושאני בוחר את החדש השמחש עולה. אני מבקש עזרה למחוק את וינדוס הישן ושאני יפעיל את המחשב אני לא יצרך לבחור וינדוס אלה שהוא יעלה לבד. תודה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לי יש WINDOWS 2000 כאשר יש לי רק 512 זיכרון אני אישית לא רואה איטיות מסוימת אבל קורה שהמחשב איטי לפעמים מצב הזיכרון שלי לרוב הור להלן "הזיכרון" physicasl memory total 522988 available 192646 system cach 332600 kernel memory total 96755 paged 80712 nonpaged 16289 totals hanfles 9012 therds 403 peocesse 40 commit charge total 345496 limit 1275044 peak 450728 איך אפשר לדעת אם זה נורמלי ? ומה כל אחד אומר ואיך הוא משפיעה שה מה שרץ אצלי ברגע זה השמנים).. להלן "התוכנה" צומח ל 100 ו יותר מכאן מתחיל הבעיות fire fox 40M emule 27M Mcshled 23M Itunes 18M Vsmon 11M services.EXE 7M rundll32 6M zclient 6M ipodService 3M explorer 3M taskMNGER 3M svchost 2M asus prob 2M SCR…
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-