עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by itayze,

אתמול לא עלה לי חלונות אז עשיתי שיחזור וכשעלה המחשב הוא היה בלי עברית, (יש לי hebrew xp מותקן) הלכתי להגדרות ושיניתי שיהיו תפריטים בעברית עשיתי ריסט ולא עבד והגדרה בתפריטים נשארה זהה (english) , התקנתי מחדש את ה hebrew pack ולא עזר , יש למישהו רעינות?

• 2 תגובות
    • 868 צפיות
  2. אני כותב בrun msconfig והוא אומר לי שאין דבר כזה! תודה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Jar with me,

???? ????????

• 2 תגובות
    • 907 צפיות
  4. Started by Ameralis Zaiir,

היום הייתי במן השתלמות מהביצפר בנושא טכנאות מחשבים (שנה הבאה אני עושה תפקיד של נאמן מחשב כמחויבות אישית). בקיצור, לימדו אותנו כל מיני שטויות, בלי דברים קשים או מסובכים, אבל אז הגענו לחלק של הWindows 2000. הוא הסביר לנו קצת על הליבה של NT שזה היה די מעניין, והוא אמר שיש אפשרות לשחזור מערכת (מכיר את זה) אבל אז הוא אמר שיש גם ב98 אפשרות כזו שלא הרבה מכירים.... אז בקיצור שאלתי פה אם מישהו מכיר את זה, ובמקביל החלטתי לעשות מחקר בנושא. אף אחד לא ענה ובינתיים מצאתי שחזור קבצי מערכת בווינדווס 98 (אני חושב שיש את זה גם ביותר מתקדמים). מי היה מאמין? בכל מקרה פשוט תיכנסו לעזרה ותקישו באינדקס: "קבצי מערכת" או "System Files" ומתחת יש שחזור, יש שם הוראות עם מן "לינק" לתוכנה....

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by DJ-ARIK,

שלום אני רוצה להתקין על המחשב של אבא שלי WINDOWS 98 ויש לו מחשב קצת ישן! אז אני צריך לדעת אם זה בכלל יעבוד אצלו אז בקשה אם מישהו יכול לרשום את הדרישות המדויקות של WINDOWS 98 SECOND EDITION זה יהיה נפלא!!!??? תודה

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by DEMON HUNTER,

מה עדיף איזו מערכת הפעלה עדיפה למערכת שלי ( להיסתכל במפרט ).

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by KoDkOd,

שלום,המחשב שלי חד יחסית מעבד פנטיום 1500 ,256 ראם 9 ג'יגה פנויים בכונן של ה-win-xp בפעולה השוטפת המחשב עובד מצויין אבל כאשר אני בא לכבות את המחשב הוא רושם לי שיש בעיה בוירטואל ממורי שאין לי מושג מה זה,זה לא כלכך מפריע אבל רציתי לדעת מה זה והאם זה בעיה רצינית ואיך אפשר לסדר את זה תודה מראש

• 20 תגובות
    • 2.8k צפיות
  8. Started by hard_comp,

יש לי בעיה, Windows מתחברת לאינטרנט באופן אוטומטי ואני לא יודע איך לבטל את זה. אני משתמש ב Windows Xp. מקווה שתוכלו לעזור

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Necessary_Evil,

חיפשתי ולא מצאתי...אולי אתם יכולים לעזור? cirrus logic pnp v34 modem מערכת הפעלה win98 se תודה, חציל

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by B@By-KiLLeR,

1) האם יש אפשרות להשתמש ברזולוצייה 640 על 480 בכל צורה ? אם לא האם אפשר לעשות שרק הפריסל של הווינדוס יהיה ב רזולוצייה זו. 2) המממ...באייסיקיו אני לא רואה את הניקניים \ את האינפו ( פרטים ) של המשתמש אם הם כתובים בעברית אבל הודעות שאני מקבל בעברית אני רוצה וגם עונה להם בעברית. אני רואה עברית בניקניים בתור סימני שאלה : ? ופרטים בתור אותיות הפוכות וג'יבריש 3) בזון - בתוך החדרים כשאני מנסה לרשום בעברית אז זה כותב בסימני שאלה וגם מי שרואה את זה רואה את זה בסימני שאלה, מה לעשות ? בתודה מראש, אייל B@By-KiLLeR

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. Started by SpiritKnight,

שלום. בשבוע שעבר עשיתי וינדוס אפדייט, וסימנתי לו להוריד הכל. בין הקבצים שהוא עדכן היו קבצי שפות. הבעיה שאלו שפות:סינית, יפנית, קוראינית וכל השפות שאינן לטיניות. עכשיו, כל פעם שאני לוחץ אלט+שיפט הוא מחליף לי לשפות האלו, וצריך איזה 5-7 לחיצות על שמגיעים בין עברית\אנגלית. בדקתי במאפיינים של השפות, אבל הן לא רשומות כשפות פעילות כמו עברית ואנגלית, אבל עדיין הן מופיעות. אני צריך עזרה איך אני יכול למחוק אותן. בתודה, צריך עזרה דחוף!!!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שמתי לב שבכונן ה TEMP של ה WINDOWS XP יש כ 1.5 גי'גה מחקתי את הקבצים שהיו תחת ספריית ה C:\Windows\Temp\Sys32 ואתחלתי את המחשב והקבצים שוב חוזרים בכל הפעלה מחדש ! מה עושים !? דרך אגב, רוב סוגי הקבצים בספרייה הם SCR וקבצי סרטים סרטים למינהם

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  13. התקנתי XP מחדש אחרי שהיה לי בעיות שונות אבל אני לא מצליח להתחבר לתוכנות שיתוף קבצים מישהו יודע מה הסיבה??

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by elgard,

יש לכם מושג מה זה יש לכם מושג מה זה old compress files בDisk Cleanup?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by made in zauglom,

יש לי שתי הארד דיסקים אחד של 4 ואחד של 30. בדיסק של 4 יש לי אקס פי ובדיסק של 30 מילניום ואז הבעיה התחילה נמאס לי מהמילנים אז מחקתי אותו את הקבצים שלו חשבתי שהטבלה (בהתחלה איזה ווינדוס אתה רוצה שהמחשב יעלה) תעלם אבל לא . פורמט לעשות אני לא יכול כי יש לי משחקים וסרטים בהארד דיסק הזה אז איך אני יכול להיפתר מיזה אולי מחיקת קובץ או משהו אז תעזרו לי בבקשה ?!

• 1 תגובה
    • 974 צפיות
  16. Started by olegu,

איך אפשר למחוק WINDOWS XP חוץ מאשר לעשות FORMAT או האם אפשר להתקין WIN 98 תחת WIN XP???

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by jj516,

יש לי הארד דרייב של W.D. 40 GB וחילקתי אותו לשתיים C - 10 GB D - 30 GB בדרייב D אין לי בעיות אבל ב C כן קודם כול המקום המשומש בדרייב C הוא 2.57 GB אבל המחשב כותב שזה 5.16 בשימוש! ובנוסף כול יום אני מאבד משהוא כמו 10-20 MB ואני לא יודע למה??? מה אני יכול לעשות ולמה זה קורא??? אני משתמש ב XP

• 19 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by loco2000,

לפי מה שאני יודע היה ניתן ב-WINDOWS XP ו- WINDOWS 98 ליכתוב בפקודה בשם MSCONFIG והיה חלון קופץ והיה ניתן לשנות אלו תוכנות יעלו בהפעלת ה WINDOWS ואלו לא? בWIN 2000 זו לא אותה פקודה , מהי הפקודה? תודה.

• 2 תגובות
    • 925 צפיות
  19. Started by Condor,

יש לי מודם 56K ב win 98 אני מצליח להתחבר ב 40K לשניה. אבל ב xp הוא נותן לי אנדיקציה של 28K אם משהוא יכול לעזור או להפנות לכתבה ברשת ? המודם הוא אחד הנפוצים ביותר creative modem blaster 56k הורדתי את הדרייברים העדכניים ביותר ל xp.

• 1 תגובה
    • 928 צפיות
  20. Started by bv_beaver,

כל פעם שאני מתחיל את המחשב רגיל זה כותב שיש בעיה עם אחד הדרייברים וללחוץ על כפתור כדי שהוא יתחיל Scan Disk ואז הוא מתחיל ואז שהוא מסיים את ה Scan Disk הוא פותח את הסריקה הגדולה שלוקחת מלא זמן וככה כל הזמן :'( עזרה!!!! :'( ???

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  21. Started by jambo,

:hi: נדמה לי שwin xp לא מותקן טוב אצלי במחשב . לכן השוואתי את המחשב שלי עם מחשב אחר פחות טוב משלי שיש עליו win xp מאותה גירסה ובהגדרות דומות. 1 במחשב הפחות טוב צריכת המשאבים היתה cpu=8% ואילו צריכת הזיכרון היתה 56mb לעומת זאת במחשב שלי cpu=13% והזיכרון 82mb 2 המחשב הפחות טוב עולה לאחר 9 שורות לעומת שלי לאחר 12 שורות . 3 במחשב הפחות טוב היתה מותקנת win 98 שרצה טוב מאוד לעומת זאת כשהותקנה win xp המחשב החל להאיט . ולשאלות ??? ??? ??? ??? 1 מה צריכה להיות צריכת המשאבים הנורמלית.? 2 מה ניתן להסיק ממסקנות אלה והאים יש פרמטרים נוספים להשוואה ? 3 מה עלי לעשות בכדי ליעל את המחשב .? 4 האים למטרת משחקים עדיף להשתמש ב win 98 שצורכת פחות משאבים ומפנה יותר משאבים ל…

• 0 תגובות
    • 966 צפיות
  22. Started by ot,

מי שמכיר אותי יודע שאני לא עושה שימוש סתמי בכותרת "דחוף". לכן, מן הסתם זה באמת דחוף, ואבקש תגובות מהירות ככל האפשר. מפני שאני חייב להתקין מערכת הפעלה מתאימה, וזה חייב להיות מותקן ומוכן כבר בבוקר. אז ככה... בעל המחשב רוצה להתקין פוטושופ + ויזואל סטודיו (הכולל ויזואל בייסיק). השאלה היא, איזו מערכת הפעלה תתאים יותר. בהתחלה ביקש שאתקין לו מילניום, לאחר 'ייעוץ' עם חבר אחר נאמר לו שמילניום מלאה באגים, והומלץ לו להתקין 98SE. אני בכלל המלצתי לו על XP-PRO. האם יש יסוד לטענה שאין אינטגרציה מלאה בין מילניום >< התוכנות הנ"ל (במיוחד ויזואל בייסיק) ? האם עם XP תהיה בעיה? או שזה בכלל תלוי בגרסאות? אבקש רק תגובות מניסיון בלבד. ** <להזכירכם, דחוף!> תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by godisme171,

מותקנות במחשב שלי שתי מערכות הפעלה 98 וXP עכשיו אני רוצה רק את הXP אז איך אני עושה לו דיסקט איתחול כמו ב98

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by omri_ro,

היום באתי להתקין משחק במחשב ושהוא בדק כל מיני דברים הוא נתן לי FAILED בבדיקה של DX וכהרצתי את DXDIAG משורת הפקודה קיבלתי את ההודעה הבאה(בתמונה) ניסיתי להתקין את הDX מחדש (הורדתי אחד טרי מהאינטרנט) אבל זה לא עזר.... :-/

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by SHLOMI71,

שאני מפעיל את המחשב תמיד נפתח חלון ההתחברות לאינטרנט אין ב- startup שום תוכנה ואפילו בילתי את האנטי וירוס. איך אני מוצא מה מפעיל את החיבור בהפעלת המחשב? תודה שלומי

• 0 תגובות
    • 873 צפיות

דיונים חדשים בפורומים